5 tip til, hvordan man arbejder hjemmefra (og forbliver fornuftig) i 2020

5 tip til, hvordan man arbejder hjemmefra (og forbliver fornuftig) i 2020

5 tip til, hvordan man arbejder hjemmefra (og forbliver fornuftig) i 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Fjernarbejde er et stadig mere populært valg for arbejdsgivere og medarbejdere: arbejdsgivere får glæde af det bedste talent fra hele verden, og medarbejderne får fleksibiliteten i at arbejde, uanset hvor de vil. For de fleste fjernarbejdere (inklusive mig) betyder det at arbejde hjemmefra.


At arbejde hjemmefra eller arbejde eksternt generelt stiger: I årenes løb er antallet af mennesker at arbejde eksternt i USA steg fra 24% til 43%.

Historier om fjernarbejde hjemmefra maler ofte et utroligt lyst billede: af fleksible timer, at være tættere på familien og spare en time om dagen på pendeltider. Dette er nogle af fordelene ved fjernarbejde, men dette maler et unøjagtigt billede. Det kan være virkelig svært at arbejde hjemmefra:

�� Det kan være intenst stressende, det kan sløre linjerne mellem arbejde og hjem (og resultere i at arbejde hele tiden, som Karol kommenterer denne nylige gennemsigtighedsrapport), og det kan være ensomt.

Fjernarbejde - WordPress arbejde hjemmefra

Dette indlæg vil udforske denne mindre omtalte side af fjernarbejde, specielt skræddersyet til WordPress-samfundet (hvis dette inspirerer dig til at starte fjernarbejde, se denne liste over eksterne WordPress-job). Vi diskuterer, hvordan vi kan være produktive, mens vi arbejder hjemmefra sammen med specifikke taktikker for at forblive sane.

Lad os komme til det:

Succesfuldt fjernarbejde hjemmefra handler om disciplin og fokus

Der er to dele til denne diskussion: at være produktiv, mens du arbejder hjemmefra og forblive fornuftig. Denne første del kan koges ned til to detaljer: disciplin og fokus .

Disciplin er let. Hvis du er disciplineret med hvornår og hvor du arbejder hjemmefra, kan du få meget succes med det:

 1. Hvornår. At have indstillet arbejdstid og specifikt arbejdet gennem disse timer er en enorm måde at adskille arbejde og hjem på. Du behøver ikke at indstille 9 til 17; du kan drage fordel af fleksibiliteten og indstille de timer, der fungerer bedst for dig. Jeg kan godt lide at tage en længere pause ved frokosten for eksempel og ikke arbejde om aftenen eller weekenderne.
 2. Hvor. Et udpeget arbejdsområde er vigtigt. Et kontor i et separat rum er ideelt, men enhver dedikeret plads vil gøre det. Arbejd kun på dit arbejdsområde, og brug det ikke på andre tidspunkter; dette er en anden måde at skabe en klar adskillelse.

Fokus er et spørgsmål om, hvordan du gør dit fjernværk, og det er her du kan få en enorm komparativ fordel. For at forklare dette vil jeg introducere dig til et produktivitetskoncept kaldet Dyb arbejde.

Deep Work er en afhandling af professor i computervidenskab Cal Newport, og er sandsynligvis bedst karakteriseret som ekstrem enkeltopgave. Deep Work siger, at langvarige perioder med fokus på en enkelt, specialiseret, hård ting, er hvor du producerer de store gennembrud, der gør dit arbejde værdifuldt.

Deep Work-afhandlingen sammenligner dette yderst værdifulde værk med såkaldt lavt arbejde, eller "busywork". Dette er arbejde, der tager meget tid, men som giver ringe eller ingen værdi.

Ofte tager dette form af at bevæge information rundt, det være sig via e-mail, Slack eller sociale medier. Hvad mere er, dette lavt arbejde er typisk meget afbrydende. Slack eller nogen af ​​disse apps kræver din opmærksomhed, når der sker noget, og fjern din opmærksomhed fra det arbejde, du udførte, hvilket skaber værdi.

Som WordPress-professionel skriver dit Deep Work muligvis kode, og dit Shallow Work forkæler sig muligvis med #wpdrama på Twitter, generel chat på Slack eller konstant kontrol af din e-mail.

Som en eksternt fungerende WordPress-professionel har du en utrolig mulighed for at fokusere din opmærksomhed på Deep Work og blokere det distraherende Shallow Work, indtil du vil tackle det..

Opsætning af dit arbejdsområde for at beskytte din opmærksomhed og undgå distraktion, hvad enten det er via apps som Fokus, News Feed Eradicator – eller bare holde din telefon i et andet rum – lader dig virkelig fokusere og virkelig få ting gjort:

Fokus
News Feed Eradicator

Bare for at være klar, får du stadig gå videre med Slack, svare på tweets og svare på e-mails, men det centrale punkt er, at du skal gøre disse til tider praktisk for dig snarere end on-demand.

Fokus på dybt arbejde kan også holde dig fornuftig. Mennesker føler sig lykkeligere, når de gør meningsfulde fremskridt med meningsfuldt arbejde, og at forkæle sig dybt arbejde, når man arbejder fjernt fra hjemmet, er en utrolig effektiv måde at gøre dette på.

Forbliver sane, mens du arbejder eksternt

Du skulle nu have opnået status som produktiv fjernarbejder, men dette er kun en del af historien. Vi kan ikke stoppe her, da arbejde hjemmefra medfører et unikt sæt udfordringer, især omkring mental sundhed. Det er absolut vigtigt, at du tager dette alvorligt og bruger en seriøs tid på at tænke over, hvordan du forbliver fornuftig, mens du arbejder eksternt.

Jeg har opdelt dette i fem punkter, som jeg har fundet virkelig nyttigt.

1. Gå ud og træv

Du har en fjorten sekund pendling, du kan passe ind i personlige ærinder omkring arbejde, og du har din kat til selskab. En utrolig opsætning, helt sikkert misundelse fra WordPress-fagfolk verden over. Og alligevel, kl. 19.00, har du kun talt med folk på Slack, og du har ikke forladt huset i dag.

Næsten helt sikkert den vigtigste ting for at være fornuftig, når man arbejder hjemmefra, går udenfor og træner. Find ud af, hvilken type træning der fungerer for dig – en rask gåtur, løb, gymnastiksalen, svømning osv. – og opbyg det ved at gøre det i din daglige rutine.

Her er et eksempel på, hvad jeg gør: hver frokost jeg går en lang tur til og omkring den lokale park. Det er en chance for at behandle tanker, snakke med venner eller familie og få lidt træning. Derefter tager jeg hen til min yndlings kaffebar, laver en times admin (dette er mit lavt arbejde) og går derefter hjem for at afslutte arbejdet for dagen. Denne rutine sikrer, at jeg altid kommer ud, jeg får altid lidt træning, og jeg har altid en chat med nogle mennesker.

Nogle mennesker foretrækker samarbejdsområder frem for kaffebarer; Jeg prøvede den lille håndfuld samarbejdsrum i lokalområdet og kunne ikke lide dem. Find, hvad der fungerer for dig, og bliv disciplineret om at følge en rutine, der holder dig fornuftig.

Når jeg skriver dette ud, føles disse ting indlysende og umærkbare, men der har bestemt været dage, hvor jeg ikke forlader min lejlighed hele dagen, jeg taler ikke med folk, og jeg får ikke træning. Hvis jeg har haft disse dage, er jeg sikker på, at andre også har det, og jeg kan med glæde attestere, at det absolut ikke er en opskrift på at være fornuftig.

2. Fokuser på de ting, der betyder noget

Hvis ingen medarbejdere er i gang for at afvise ideer, kan det være let at sidde fast "i" dit arbejde i modsætning til at se på det store billede og se "på" dit arbejde. Dette er især vigtigt, hvis du arbejder fjernt og driver en virksomhed, men er også vigtigt, hvis du arbejder fjernt og bygger din karriere.

Du skal indbygge et element af ansvarlighed i din rutine: Sørg for, at du arbejder på de ting, der gør en forskel og bevæger dig i hvilken retning du vil gå. Jeg kan godt lide at gøre dette ved at have en månedlig chat med en ven: vi har et tilbagevendende møde oprettet til 10:00 den første mandag i måneden, og så tager det sig at interviewe hinanden om, hvordan arbejdet går, hvordan livet går , og hvordan fremskridtene sammenlignes med sidste måned. Min ven arbejder et almindeligt job uden noget at gøre med WordPress, så du skal ikke bekymre dig om at finde en "perfekt pasform" til dit ansvarlighedssystem.

Jeg blev også opmuntret af en god snak hos WordCamp London at få mere professionel hjælp til at fokusere på de ting, der betyder noget. Jeg har haft forretnings mentorskab mere eller mindre siden WordCamp London, og har fundet det utroligt værdifuldt. Uanset om du driver din egen virksomhed eller fjernarbejder for en anden, får det udefra perspektiv af hvad der betyder noget, og hvor du skal tilbringe din tid er uvurderlig.

3. Brug lidt psykologihacks til forbedret lykke

Jeg er lige så skeptisk til værdien af ​​såkaldt "liv hacks" som den næste person, men jeg vil med glæde acceptere resultaterne af peer-reviewet forskning. Det sker bare så der er en flok peer-review "psykologi hacks" du kan bruge til at gøre hver dag lidt lykkeligere. Her er tre ting, du kan gøre:

 1. Taknemlighed journalføring: populariseret af Tim Ferriss ‘talsmand af en "fem minutters journal", taknemmelighed journalisering tvinger dig til at tænke på de gode ting, der sker, og det gør dig gladere. Det gør jeg, når jeg begynder at arbejde, og når jeg er færdig. Her er spørgsmålene at du skulle spørge.
 2. Bedøm din lykke: på en lignende tankegang som ovenstående skal du bare klassificere din lykke tvinger dig til at tænke over, hvor glad du er. Jeg har fundet dette virkelig værdifuldt. Du kan bruge et gratis værktøj som f.eks Moodscope for det.
 3. Prøv mindfulness: fordelene ved mindfulness til at forbedre fokus, reducere stress og hjælpe med mental sundhed er virkelig blevet populariseret på den vestlige arbejdsplads i de senere år. Også med god grund: dette hjælper virkelig. En app som f.eks headspace tilbyder en fremragende introduktion til dette.

Spørgsmålene i Fem minutters tidsskriftSpørgsmålene i "Fem minutters tidsskrift".

At opbygge en rutine omkring disse ting er en virkelig nyttig måde at få dem til at holde sig fast – og sørge for, at du forbliver fornuftig. Plus, hvis du ønsker mere evidensbaseret rådgivning om lykke, læse 80.000 timers fremragende guide.

4. Deltag i WordCamps, men lav justeringer for at forblive sane

Vi har talt om at komme ud og om den daglige, men vi har ikke rørt ved at komme ud og om professionelt. WordPress-samfundet har en utrolig række møder, konferencer og begivenheder, og at deltage i disse er utroligt værdifulde for din indsats for at forblive sane (og også, du ved, udvide din forretning).

Dit lokale WordPress-møde er et godt sted at starte: du kan finde dette ved at søge Meetup.com eller ved at indtaste din placering til modulet Nyheder og begivenheder i WordPress Dashboard. Lokale eller regionale WordCamps er også bestemt værd at deltage.

WordCamp-bukarest

Et par advarsler at nævne her: Hvis du er en freelancer, der arbejder eksternt, skal du være meget klar over omkostningerne ved at deltage i et WordCamp: du betaler sandsynligvis for at være der, men du betaler også muligheden omkostningerne ved ikke at arbejde, mens du er på konferencen. Nogle mennesker adresserer dette, mens de arbejder på konferencen, og det kan fungere: hvis du tror, ​​at du kan få den værdi, du har brug for fra konferencen, mens du sniker dig til en kaffebar om eftermiddagen i et par timers arbejde, kan det være nyttigt.

Hvis du betaler dig selv en fast løn (eller et lignende beløb hver måned), kan du finde ud af, hvor meget det koster din virksomhed for hver dag uden arbejde (tag din løn og divider med antallet af dage, du arbejder for at få en daglig kostpris). Denne øvelse kan øge udgifterne til konferencer og gøre det hele mere fristende at komme lige tilbage på arbejde, i det øjeblik du kommer hjem. Jeg vil virkelig ikke anbefale dette; selvom du kommer energisk og fuld af ideer hjem, inden for et par dage vil rejsenes virkelighed fange op. Meget bedre at eksplicit tage en ekstra dag (eller to!) Fri, når du er kommet hjem til bedring og derefter vende tilbage til arbejde fuldt opdateret. Dette giver dig mere tid til at behandle tanker, mere tid til at komme dig og en meget højere chance for at blive fornuftig.

Bonus WordCamp rejsetips:

Jeg finder rejser moderat stressende. Der er pakningen, den faktiske rejse og stresset fra at være på et nyt sted, muligvis ikke at vide sprog eller skikker. Og efter dette skal du være i form for at få mest muligt ud af konferencen.

Jeg har fundet den bedste måde at lindre dette på er at fjerne så meget friktion som muligt. Jeg oprettede en tjekliste for alt, hvad jeg muligvis havde brug for hos mig (og opdaterede den, når det viser sig, at jeg glemte at tilføje telefonoplader til listen…). Jeg duplikerede små eller billige genstande, så jeg kan holde dem pakket og klar til at gå hele tiden. Jeg er parat til at være mere mild med budgettering og bruge penge på taxaer eller pænere hoteller, hvor det gør tingene lettere. Alle disse små ting tilføjer en meget mere behagelig WordCamp-oplevelse.

5. Planlæg projekter, spillerum og fritid

Når du kan arbejde fjernbetjening, når du vil, forvandles denne frihed ofte til fjernbetjening hele tiden. Dette bør ikke være ønskeligt og er ikke produktivt. At være streng over, hvordan du planlægger din tid (og disiplineret om, hvordan du holder dig til den tidsplan) er en fremragende taktik til at forblive fornuftig.

Fjernarbejde giver dig typisk meget mere kontrol over din tidsplan, selvom dette ikke nødvendigvis er tilfældet (hvis det ikke er noget for dig, skal du springe over dette punkt!). Denne frihed kommer med behovet for ansvar. Jeg har fundet det utroligt nyttigt at specifikt planlægge i min kalender, hvad jeg arbejder på, og specifikt hvornår. Dette lader mig komme ind i mit dybe arbejde meget hurtigt (som jeg har gjort) skrevet om før), men betyder også, at det er meget sværere at overbogen selv; Jeg kan se, hvor jeg har tid, og hvor jeg ikke gør det.

Men mennesker er det meget dårlig til at estimere hvor lang tid noget tager (kendt som "Planlægger fejlagtighed"). Du vil sandsynligvis estimere den krævede tid baseret på din tidligere oplevelse. Dette er godt!

Bortset fra, vil du tage det bedste resultat fra tidligere erfaring og ignorere det værste. Hvis du planlægger hvert minut i hver dag i din kalender, overlader det dig meget hurtigt for meget at gøre. Løsningen findes i to dele: accepter, at du er dårlig til at estimere, og overvej dette, når du foretager estimater og bygger ind spillerum tid til din dag. Dette bør være uplanlagt tid, hvor du kan håndtere det, der kommer op. Jeg kan godt lide at indstille sidste halvdel af mine eftermiddage hver eneste dag til spillerum. Lejlighedsvis forlader dette mig en fri eftermiddag, men det er fint! Jeg kan afhente hvad andre opgaver jeg kan lide – eller nyde tiden.

Endelig skal du sørge for, at du specifikt planlægger fritid. Uanset om dette sker gennem din arbejdsgiver eller med dine kunder, skal du sørge for at give dig selv den tid du har brug for – og faktisk holde op med at arbejde på dette tidspunkt ��

Høste fordelene ved fjernarbejde (og forblive sane)

Fjernarbejde tilbyder en utrolig mulighed. Du kan arbejde, uanset hvor du vil, passe ind i andre ansvarsområder og virkelig komme ned for at fokusere.

Du får virkelig muligheder, som du bare ikke får, når du arbejder på et kontor. Hvis min partner har brug for et ærinde eller for at blive kørt et sted, kan jeg gøre det; hvis jeg har en medicinsk aftale eller endda en klipning, har jeg et meget bredere valg af gange, end hvis jeg skulle være på et bestemt sted, der arbejdede på bestemte tidspunkter. Hvis jeg har brug for en udvidet pause for at genvinde fokus fuldt ud, kan jeg også gøre det!

I øjeblikket kan disse fordele føles som intet at skrive hjem om, men dette er konkrete fordele, som du absolut bør drage fordel af.

Alligevel er det svært at udføre fjernarbejde – og forblive fornuftig. Jeg vil virkelig opfordre dig til at tage den forblive sane del alvorligt og tage punkterne her, fra dyb arbejde, til at udøve, til WordCamps, om bord, som du tænker på, starte eller fortsætte din fjerntliggende arbejdsrejse.

Er fjernarbejde et vigtigt stykke puslespil i din daglige dagsorden? Du er velkommen til at dele i kommentarerne.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout og præsentation af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector