5 Budgetvenlige intercomalternativer til din lille virksomhed

Hvis du regelmæssigt handler med kunder via dit websted, er oddsene store, at du kan drage fordel af et CRM-værktøj (Customer Relationship Management). Intercom er en populær mulighed, men det kan være uoverkommeligt dyrt, hvilket kan give dig mulighed for at søge efter intercom-alternativer.


Heldigvis er der en række tilgængelige lave omkostningsløsninger, der tages i brug for at tage Intercoms plads. Mange tilbyder et lignende værktøjssæt, selvom ingen to CRM’er er helt ens. Det er derfor fordelagtigt at udføre masser af research og at finde en mulighed, der tilbyder, hvad din særlige virksomhed har brug for.

I dette indlæg hjælper vi dig med at udføre den nødvendige forskning. Vi er til stede fem top intercom alternativer, og diskuter, hvad hver af dem har at tilbyde. Lad os se!

intercom alternativer

Hvorfor du kan drage fordel af at undersøge intercom-alternativer

Management af kunderelationer er en bred sigt, der omfatter praktisk talt alt, hvad der er involveret i interaktion med kunder og kundeemner. Dette involverer at nå ud til potentielle kunder, besvare spørgsmål, sende forslag, yde support og meget mere.

Håndtering af disse opgaver via dit websted kan være meget lettere, hvis du har de rigtige værktøjer. CRM-løsninger tilbyder måder at forbedre produktiviteten, strømline nøgleprocesser og håndtere kommunikation mere effektivt.

Når det kommer til CRM-værktøjer, Samtaleanlæg er en af ​​de mere kendte muligheder.

Det er en komplet løsning, der tilbyder funktioner såsom et live chat-system, helpdesk og vidensbase-software og en række apps og integrationsmuligheder. Intercom er imidlertid en dyr løsning, koster $ 87 per måned på sin billigste plan. Praktisk set passer det bare ikke ind i budgettet for mange mindre virksomheder.

samtaleanlæg

Den gode nyhed er, at der er masser af intercom-alternativer at vælge imellem. Selvom du muligvis ikke finder et værktøj med et identisk funktionssæt, vil du støde på mange løsninger, der tilbyder en masse af de samme muligheder, til en langt mere overkommelig pris.

Fem budgetvenlige intercomalternativer til din lille virksomhed

Det, vi skal gøre nu, er at introducere fem intercom-alternativer, der er værd at tjekke. For hver enkelt diskuterer vi dets funktionssæt og prisfastsættelse sammen med hvordan det sammenlignes med selve Intercom. Du kan opleve, at et eller to af disse værktøjer let kan håndtere, hvad din lille virksomhed har brug for. Lad os starte fra toppen!

1. LiveChat

livechat

Lad os først se på en enkel mulighed. Mens Intercom tilbyder en bred vifte af funktioner, bruger mange virksomheder det primært til sin live chat-funktionalitet.

Hvis dette er alt hvad du har brug for – uden de ekstra klokker og fløjter – den passende navngivne LiveChat kunne være en perfekt pasform.

�� Nøglefunktioner

 • Kommuniker med kunder og besøgende på websitet via et live chat-system
 • Opret et organiseret billetsystem
 • Aktivér besøgende til at bedømme hver chat, så du kan se, hvordan dit supportteam fungerer
 • Se nemt målinger som chat- og billet-responstider

�� Prisfastsættelse

Startplanen for LiveChat koster $ 16 per måned per agent, gør dette til en meget overkommelig mulighed.

livechat-prissætning

�� Brugervenlighed

Opsætning af LiveChat er en ekstrem hurtig proces, og instrumentbrættet er intuitivt og let at bruge. Når du begynder, bliver du gennemgået af nøglefunktionerne via et eksempelchat med en supportbot.

LiveChat-betjeningspanelet.

Integrering af dette værktøj med dit websted er også ligetil og vil have dig i gang på få minutter.

�� Udvidelser og integrationer

LiveChat integreres godt med en række populære tjenester, såsom Google Analytics, MailChimp, Zendesk og Dropbox. Der er også en omfattende markedsplads for apps du kan bruge til at forbedre dens funktioner og udføre alle slags integrationer.

���� LiveChat vs Intercom

Funktionssættet, som LiveChat tilbyder, er langt enklere end hvad du får med Intercom. Hvis du virkelig bare leder efter en chat- og billetteringsløsning, kan denne platform give det, du har brug for uden dyre ekstramateriale.

2. User.com

user.com

For det andet, lad os se på User.com (tidligere kendt som UserEngage).

Ligesom Intercom tilbyder denne løsning en række værktøjer, der hjælper dig med at automatisere marketing og kundekommunikation.

Det er også en teamfokuseret løsning, der leverer funktionalitet, der hjælper dine forskellige medlemmer eller afdelinger med at forblive på samme side.

�� Nøglefunktioner

 • Kommuniker med kunderne via live chat, med en mulighed for automatiserede meddelelser også
 • Spor kundeaktiviteter og information nemt
 • Opret pop op-vinduer og automatiserede e-mails for at hjælpe dig med at målrette mod kunder med specifik messaging
 • Sæt sammen og send SMS-kampagner
 • Hold øje med dit team og dine metrics ved hjælp af en række organisatoriske værktøjer og dashboards

�� Prisfastsættelse

User.com tilbyder pakker starter ved $ 49 per måned. Dette gør det til en af ​​de mindre kostbare indstillinger på denne liste, og selvfølgelig meget billigere end Intercom.

�� Brugervenlighed

Når du opretter en konto med User.com, bliver du bedt om at vælge, hvad du er mest interesseret i at udføre.

Oprettelse af en ny User.com-konto.

Valg af en af ​​disse indstillinger fører dig gennem en række nyttige værktøjstips, der lærer dig at bruge instrumentbrættet og hjælper dig med at opsætte User.coms mest basale funktioner. Dette gør det ret simpelt at komme i gang.

�� Udvidelser og integrationer

User.com integreres med en bred vifte af værktøjer og platforme. Disse inkluderer WordPress, Magento, Squarespace, Slack, Zapier og mere. Du har endda mulighed for let at importere data fra Intercom.

���� User.com vs Intercom

Hvis du leder efter en mulighed, der tilbyder et værktøjssæt næsten lige så bredt som Intercoms, men til en reduceret pris, er dette et solidt valg. Du vil gå glip af et par værktøjer, såsom helpdesk og vidensbase-software, men de fleste af nøglefunktionerne er de samme.

3. Drift

afdrift

Hvad hvis du leder efter intercom-alternativer, der er lidt mere strømlinede, med et større fokus på kundekommunikation?

I dette tilfælde, Drift kan være en stærk pasform. Denne løsning tilbyder et mindre, men stadig imponerende featuresæt, til en mere realistisk pris for mange små virksomheder.

�� Nøglefunktioner

 • Opret en kalender til styring af dine møder, og lad folk booke tider automatisk
 • Send målrettede og situationelle salgs-e-mails ved hjælp af ‘Drift Sequences’
 • skab chatbots at håndtere kundespørgsmål
 • Spor besøgende aktivitet på dit websted, og udløse personlig besked
 • Administrer e-mail-marketingkampagner via dit websted

�� Prisfastsættelse

Standard Drift-planen vil koster dig $ 50 per måned. Der er endda et begrænset gratis lag, der giver dig mulighed for at afprøve flere af kernefunktionerne uden omkostninger.

drift prissætning

�� Brugervenlighed

Når du opsætter Drift, vil du være i stand til at vælge de områder, du gerne vil fokusere på, sammen med at tilpasse den grænseflade, du vil bruge.

Opsætning af drift.

Efter kommer du igennem at integrere Drift med dit websted, hvilket er en enkel proces. Plus, det betyder, at du ikke behøver at forlade dit websted for at få adgang til mange af dets nøglefunktioner.

�� Udvidelser og integrationer

Drift er et andet værktøj med meget indbyggede integrationsmuligheder. Du kan bruge det sammen med Salesforce, Slack, HubSpot, Google Analytics, Drip og mere.

���� Drift vs intercom

Intercom er en grab-taske med CRM-funktioner, og mindre virksomheder har ikke brug for mange af dem. I modsætning hertil fokuserer Drift på strømline, automatisering og personalisering af kundeinteraktion – ting, næsten enhver virksomhed kan drage fordel af.

4. UseResponse

useresponse

Næste op, UseResponse er en løsning, der fokuserer på at hjælpe dig med at yde den bedst mulige kundesupport.

For at gøre dette tilbyder det dig en række kanaler, som du kan levere kundeservice med. Dette inkluderer live chat, et helpdesk og vidensbase-software.

�� Nøglefunktioner

 • Kommuniker med kunder ved hjælp af live chat og / eller populære programmer som Skype og WhatsApp
 • Opret et billetbaseret helpdesk-system til at håndtere forespørgsler mere effektivt
 • Giv kunderne en videnbase, hvor de kan lede efter svar på egen hånd
 • Ansøg og analyser kunderefejl for at yde bedre service i fremtiden

�� Prisfastsættelse

UseResponse leverer en overkommelig skybaseret service, som koster $ 49 per måned for to agenter (ekstra agenter koster $ 19 pr. måned pr. agent). Du kan også få en komplet pakke med alle løsninger til $ 690 pr. År, hvilket udgør omkring $ 69 pr. Måned (to måneder er gratis).

�� Brugervenlighed

Med UseResponse får du adgang til et ret intuitivt instrumentbræt sammen med masser af nyttige værktøjstip til at lære dig reberne.

UseResponse-betjeningspanel.

Grænsefladen er klar, velorganiseret og brugervenlig. Alt i alt er UseResponse et af de lettere intercom-alternativer, man skal vænne sig til.

�� Udvidelser og integrationer

UseResponse leverer API-baserede integrationer sammen med et bibliotek med tilføjelser for at lade dig forbinde platformen med Salesforce, Zapier, Slack og anden populær software.

���� UseResponse vs Intercom

Hvis du allerede håndterer markedsføring gennem andre kanaler og primært leder efter et værktøj til at styre dine kundesupportbehov, har UseResponse din ryg. Det dækker alle de vigtigste kommunikationskanaler, så du kan levere service på en ensartet måde.

5. HelpCrunch

helpcrunch

Endelig, HelpCrunch s features sæt understreger effektivitet og automatisering.

Dette gør det til et smart valg, hvis du ønsker at yde kundeservice af høj kvalitet, mens du minimerer den tidsinvestering, du og dit supportteam skal gøre.

�� Nøglefunktioner

 • Brug et live chat-system, der er dynamisk og meget tilpasses
 • Send automatiske beskeder og e-mails til dine kunder og kundeemner
 • Opret målrettede og personaliserede e-mail-marketingkampagner
 • Brug et datadrevet billetsystem til at håndtere kundens spørgsmål og problemer
 • Spor besøgende aktiviteter, og overvåg kundeprofiler og data

�� Prisfastsættelse

Hvis dit budget er særlig stramt, vil du sætte pris på HelpCrunchs lave buy-in. Den grundlæggende plan er bare $ 15 per måned pr. agent.

prisfastsættelse af hjælp

�� Brugervenlighed

Din HelpCrunch-konto giver dig adgang til et centraliseret betjeningspanel.

HelpCrunch-betjeningspanelet.

Her kan du nemt håndtere chats, oprette automatiske og manuelle meddelelser og se rapporter. Dine muligheder er tydeligt lagt ud, og der er flere måder at få hjælp, hvis du har brug for det.

�� Udvidelser og integrationer

Du kan integrer HelpCrunch med masser af eksterne værktøjer, herunder Slack, WordPress, Google Analytics, WhatsApp og Zendesk.

���� HelpCrunch vs Intercom

Små virksomheder strækkes ofte med tiden, hvilket betyder, at det er et must at finde et værktøj, der får dig op og kører hurtigt. I modsætning til en mere kompleks mulighed som Intercom, er HelpCrunch let at begynde at bruge og tilbyder en masse muligheder for automatisering og strømlining.

Konklusion

Når du driver en lille virksomhed, skal du finde en balance mellem at få adgang til de værktøjer, du har brug for, og ikke bruge mere end dit budget kan klare. Selv om en løsning som Intercom kan være værdifuld, er den også ekstremt dyr, og den kan indeholde flere funktioner, end du virkelig har brug for.

I stedet kan et af de intercom-alternativer, vi har diskuteret i dette indlæg, muligvis være en bedre pasform til din virksomhed. For at sammenfatte inkluderer de:

 1. LiveChat: For dem, der primært er interesseret i Intercoms live chat-funktionalitet, kan dette værktøj muligvis give det, du har brug for til en langt lavere pris.
 2. User.com: Denne løsning tilbyder næsten lige så mange funktioner som Intercom, men er alligevel betydeligt billigere.
 3. Drift: Med denne platform får du adgang til mange centrale indstillinger såsom e-mail-marketing, chatbots og sporing af besøgendeaktiviteter.
 4. UseReponse: Hvis du har brug for et værktøj, der fokuserer stærkt på at levere dynamiske kundesupportkanaler, er dette værd at se på.
 5. HelpCrunch: Denne tidsbesparende løsning gør det nemt at automatisere meget af din kundesupport og markedsføring.

�� Bonus. I tilfælde af at du er interesseret i andre CRM-løsninger – specifikt dem, der fungerer 100% på dit WordPress-websted – her er en separat liste over bedste CRM-plugins derude.

Har du brugt nogen af ​​disse intercom-alternativer, og hvad var din oplevelse med dem? Del dine tanker i kommentarfeltet nedenfor!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map