5 Bedste e-handelsplatforme til markedspladser med flere leverandører i 2020

Har alle de succesrige markedspladser med flere leverandører fået dig til at ønske at oprette dine egne?


Med den enorme popularitet af websteder som Etsy og ThemeForest, er e-handelsmarkeder med flere leverandører blevet en populær måde at sælge både fysiske og digitale produkter på.

Kunder er glade, fordi de vælger at vælge mellem et bredt udvalg af produkter fra flere leverandører, og du er glad, fordi du får opkrævet en leverandør af en provision. Imidlertid kræver multi-leverandørmarkeder nogle unikke funktioner, hvilket betyder, at du bestemt har brug for speciel software, hvis du vil oprette din egen markedsplads med flere leverandører.

Vi har allerede dækket de bedste e-handelsplatforme, så i dag, lad os se på de bedste platforme til e-handelsmarkeder med flere leverandører da de vedrører de væsentlige kriterier for en god markedsplads.

Bedste e-handelsplatforme til markedspladser med flere leverandører

Væsentlige funktioner på markedspladser med flere leverandører

Hvis du vil oprette et vellykket marked med flere leverandører, har du brug for disse funktioner som minimum:

�� Kvalitetssøgningsfunktion

Søgning er altid vigtig for e-handel, men for markedspladser med flere leverandører er det dobbelt vigtigt. Kunder skal være i stand til at finde, hvad de har brug for i et hav af tredjepartsprodukter (tænk på, hvor overfyldt ThemeForest-søgning kan få!).

Nemme anmeldelser

Da du har flere sælgere, er kunderne nødt til at være i stand til let at gennemgå sælgere og produkter, så sælgere kan etablere et ry.

��️ Digital vs fysisk

Nogle markedspladser er begrænset til digitale eller fysiske produkter. Du skal vælge den indstilling, der passer til dine mål.

�� Evne til at opkræve provision

Som ejer af en markedsplads genererer du indtægter, der opkræver en provision. Din platform skal ikke kun tillade dette, men også gøre det enkelt for dig at håndtere betalinger, så du ikke bliver overvældet.

�� Pris

Der er nogle massive variationer i pris for markedspladser med flere leverandører (til WordPress og ellers), så du skal nøje veje platformens pris kontra dens funktioner, når du vælger en.

Lad os nu tage de 5 bedste platforme til e-handelsmarkeder med flere leverandører (i ingen særlig rækkefølge):

1. WordPress med Mayosis + Easy Digital Downloads

Mayosis er et populært WordPress-tema, der integreres tæt med Easy Digital Downloads for at skabe flere leverandørs markedspladser for digitale produkter. Det er prisbilligt og nemt at bruge takket være det velkendte WordPress-interface.

Mayosis registrerings- og noteringsproces:

Mayosis gør det nemt for leverandører at registrere sig på en enkel form. Når de er registreret og godkendt, kan leverandører indsende deres produktoversigter fra frontend – så du behøver ikke at bekymre dig om at tvinge leverandører til at bruge det generiske WordPress-dashboard.

Sælgere får også deres egen profilside, der viser alle deres produkter og en kort biografi:

bedste e-handels-multivendor-platforme: Mayosis-liste

Mayosis søgefunktionalitet:

Den grundlæggende Mayosis-søgefunktion er temmelig bare knogler. Brugere kan søge efter nøgleord og derefter sortere efter kategori:

Men hvis du køber noget lignende Søg & Filter Pro, du kan udvide denne funktion meget.

Mayosis-gennemgangssystem:

Bekræftede kunder kan nemt gennemgå produkter via en frontformular. Mayosis tilføjer automatisk skema-markering til alle anmeldelser, og leverandører kan hurtigt se alle deres anmeldelser fra deres instrumentbræt.

Mayosis digitale eller fysiske produkter:

Da det er baseret på Easy Digital Downloads, er Mayosis næsten * udelukkende til digitale produkter. Hvis du gerne vil sælge fysiske produkter, har du brug for en anden platform.

* Du kan bruge EDD til at sælge et par fysiske produkter i en klemme – det er bare ikke, hvad det er bedst egnet til.

Mayosis-provisioner:

Med Mayosis kan du indstille provisioner for hele din butik såvel som brugerdefinerede provisioner for individuelle leverandører. Det genererer også en .CSV af alle ubetalte provisioner, som du kan uploade til PayPal massebetalingssystem for at gøre betalingsprovisioner enkle.

Mayosis-prissætning:

Selve Mayosis-temaet koster $ 64 på ThemeForest. MEN, hvis du ønsker en funktionel markedsplads, skal du også købe Easy Digital Downloads Professional Pass for en ekstra $ 299. Professional Pass giver dig adgang til al markedets funktionalitet såvel som alle premium EDD-betalingsgateways.

Alt i alt ser du på $ 363 til temaet plus essentiel Easy Digital Downloads-funktionalitet.

Du har også brug for din egen e-handel WordPress-vært for at være vært for din butik.

�� Gå til Mayosis
�� Gå til Easy Digital Downloads
�� Gå til EDD Professional Pass

2. Magento med markedsplads

Marketplace er en populær udvidelse for Magento, der forvandler den til et fuldt fungerende markedsplads med flere leverandører. Udvikleren Webkul tilbyder også versioner af Marketplace til WordPress, Shopify og andre indholdsstyringssystemer. Jeg har valgt at fremhæve Magento-versionen, fordi den ser ud til at være den mest robuste, men du kan se versioner til alle platforme her.

For at lære, hvordan de grundlæggende eCommerce-platforme sammenlignes, skal du tjekke vores Shopify vs WooCommerce vs Magento sammenligning.

Magento Marketplace-registrerings- og noteringsproces:

Sælgere kan registrere sig via en simpel frontformular. Når de er godkendt, har de adgang til et detaljeret betjeningspanel:

Multi-leverandør e-handels markedspladser

Det "tilføj produkt" formen er detaljeret, men ikke særlig smuk. Det ligner en backend-form, som ikke er meget brugervenlig for leverandører, der prøver at oprette adskillige produktlister:

bedst-ecommerce-flere leverandører-platforme-magento-2-notering

Sælgere får også deres egen detaljerede profilside, der viser alle deres produkter og ratings. Som du kan se, er sælgerprofilsiden markant mere detaljeret end Mayosis:

bedst-ecommerce-flere leverandører-platforme-magento-3-profil

Magento Marketplace søgefunktionalitet:

Magento Marketplace har lidt bedre søgefunktionalitet end Mayosis ude af boksen. Kunder kan søge efter nøgleord og derefter sortere efter kategori, pris, relevans og navn:

bedst-ecommerce-flere leverandører-platforme-magento-4-søgning

Magento Marketplace-gennemgangssystem:

Kunder kan nemt gennemgå både butikker og individuelle produkter. Webstedsadministratoren kan administrere og godkende disse anmeldelser.

Magento Marketplace digitale eller fysiske produkter:

Magento Marketplace kan håndtere både fysiske og digitale produkter. Sælgere kan specificere, om deres produkt er fysisk eller digitalt, når de opretter en produktfortegnelse.

Magento Marketplace-provisioner:

Du kan indstille en global provision og en individuel provision for hver butik. Det kommissioner dashboard gør det nemt at holde styr på alle numrene:

bedst-ecommerce-flere leverandører-platforme-magento-5-kommission

Pris fra Magento Marketplace:

Det Marketplace-udvidelse koster $ 349 af sig selv. Du skal også overveje, om du kan bruge den gratis Community Edition af Magento til dine behov, eller om du bliver nødt til at betale for Enterprise Edition. Hvis du har brug for Magento Enterprise, bliver det hurtigt dyr.

�� Gå til Magento
�� Gå til Marketplace-udvidelse

3. WordPress med WooCommerce + WC Vendors Pro

Der er flere plugins, der kan tilføje multi-leverandør markedspladser til WooCommerce. Jeg har valgt at indeholde WC Vendors-plugin, fordi det er godt understøttet og har både gratis og premium versioner, men her er to andre kvalitetsindstillinger, du kan overveje:

 • Produktleverandører – ikke en stor fan, fordi det tvinger leverandører til at bruge WordPress-backend (det er dog billigt – bare $ 79).
 • Dokan – Meget lignende funktionalitet som WC Vendors Pro, men billigere ($ 149 / år for startplanen).

Sammenlignet med de andre platforme på denne liste, WC-leverandører har en dejlig fordel ved, at du stadig kan benytte dig af det enorme antal udvidelser og support, der er tilgængelig for WooCommerce.

For at se denne fremgangsmåde mere detaljeret, se vores vejledning til, hvordan man opretter en markedsplads med flere leverandører med WC-leverandører.

WC Vendors Pro-registrerings- og noteringsproces:

Sælgere kan registrere sig via en enkel form og derefter administrere deres produkter fra et front-end instrumentbræt som Mayosis:

best-ecommerce-flere leverandører-platforme-wc-leverandører-1-dashboard

Det Tilføj produkt indstillingerne er i det væsentlige de samme, som du kunne se, når du bruger WooCommerce i WordPress-administratoren. Men de præsenteres på en lidt mere brugervenlig måde:

best-ecommerce-flere leverandører-platforme-wc-leverandører-2-add-produkt

Sælgere får også en enkel profilside med deres logo, sociale konti, anmeldelser og produktfortegnelser.

WC Vendors Pro søgefunktion:

Du kan udnytte kraften i et hvilket som helst antal WooCommerce-udvidelser for at tilføje søgefunktionalitet.

WC Vendors Pro-gennemgangssystem:

WC Vendors giver kunderne mulighed for at gennemgå individuelle produkter. Disse individuelle produktanmeldelser aggregeres derefter til en samlet "butik rating" til butiksprofilsiden. Den samlede butiksklassificering giver et dejligt billede af en leverandør for potentielle kunder.

WC Vendors Pro digitale eller fysiske produkter:

Igen, fordi det er bygget på WooCommerce, giver WC Vendors Pro sælgere mulighed for at oprette både fysiske og digitale produkter.

WC-leverandører Pro-provisioner:

WC Vendors Pro giver mulighed for nogle pæne kommissionsstrukturer. Hellere end kun en fast procentdel, kan du oplade en fast procentdel, procentdel + gebyr eller et fast gebyr. Provisioner kan betales med det samme, når du bruger Stripe.

Bemærk – provisioner udbetaler fungerer modsat de andre plugins – snarere end webstedets administrator, der tjener provisionen, tjener den enkelte leverandør provisionen. Husk det, når du indstiller din kommissionsstruktur.

WC Vendors Pro-pris:

WC Vendors Pro koster 199 dollars for et års support / opdateringer (du kan også få en livstidslicens for $ 599). Du har også brug for dit eget WooCommerce-tema, som koster ekstra. Hvis du ønsker at spare penge, kan du bruge et gratis WooCommerce-tema til at komme i gang.

Der er en mere begrænset gratis version af plugin, men jeg synes, du skal gå med Pro-versionen, hvis du ser alvorligt på at oprette markedspladser med flere leverandører på WordPress.

�� Gå til WooCommerce
�� Gå til WC Vendors Pro

4. Sharetribe

Sharetribe er en service, der udelukkende er rettet mod at skabe markedspladser med flere leverandører. Det adskiller sig fra de andre indstillinger på denne liste på to måder:

 1. Det giver dig mulighed for at oprette en markedsplads for produkter, tjenester eller huslejer. De andre indstillinger tillader kun produkter.
 2. Det er mere fokuseret på at skabe peer-to-peer markedspladser snarere end multi-leverandør markedspladser med organiserede butiksfabrikker.

Så Sharetribe vil bestemt ikke være for alle. Men hvis du er der ønsker at skabe et peer-to-peer markedsplads, er det platformen for dig.

Sharetribe registrerings- og noteringsproces:

Sharetribes registrerings- og noteringsproces er bestemt mere rettet mod individuelle sælgere end organiserede butikker. Grænsefladen er glat, men fungerer ikke til upload af et stort antal produkter:

Sharetribe Tilføj ny fortegnelse

Sælgere får en profilside, der viser deres produkter, men igen er det mere som en profil for en person end en profil for en butik.

Sharetribe-søgefunktionalitet:

Sharetribes søgeside er funktionel – brugere kan søge efter nøgleord og derefter filtrere efter pris, kategori og tags. Det skal have alle de filterindstillinger, som butikkerne kræver.

Der er også en kortvisning, som er et dejligt touch for lokale markedspladser:

Sharetribe-søgefunktion

Sharetribe-gennemgangssystem:

Brugere kan give feedback til en sælger efter deres køb. Andre kunder kan se disse anmeldelser på sælgers profilside.

Sharetribe digitale eller fysiske produkter:

Du kan indstille Sharetribe til at sælge enten fysiske eller digitale produkter. Det er meget fleksibelt i denne afdeling.

Sharetribe-kommissioner:

Med Sharetribe kan du indstille en procentdel, et minimumsgebyr eller en kombination. Denne provision betales automatisk til din PayPal-konto, når en kunde foretager et køb fra en markedssælger, hvilket er rart. Du behøver ikke at være aktivt involveret i nogen del af betalingsprocessen.

Sharetribe-priser:

Sharetribe opkræver et tilbagevendende gebyr baseret på antallet af brugere på din markedsplads. Den billigste plan uden Sharetribe-branding er $ 149 per måned for op til 1.000 medlemmer (eller $ 119 pr. Måned, hvis du betaler for 6 måneder ad gangen).

�� Gå til Sharetribe

5. CS-Cart Multi-Vendor Edition

Multi-leverandør version af CS-Cart er en funktionsrig, men dyr multi-leverandør markedsplads platform. Da multi-vendor-udgaven har multi-leverandør-funktionalitet integreret fra bunden, føles den mere sammenhængende end de andre indstillinger på denne liste, der er afhængige af udvidelser.

CS-indkøbs registrerings- og noteringsproces:

Sælgere kan registrere sig via frontend. Når de først er logget ind, ser de et meget flot betjeningspanel:

CS-Cart leverandør dashboard

Det Tilføj produkt fanen er ikke meget æstetisk, men den er funktionel:

CS-Cart Tilføj nyt produkt til leverandør

Sælgere kan også let søge og administrere alle deres produkter og lagre fra deres instrumentbræt.

CS-Cart søgefunktionalitet:

CS-Cart har bestemt den bedste standard søgefunktionalitet. Kunder kan sortere og filtrere efter forskellige muligheder.

Men endnu bedre er, at hver sælgers profilside indeholder en mulighed for at søge kun den sælger. Ingen af ​​de andre platforme tilbyder denne standardfunktionalitet.

CS-Cart gennemgangssystem:

Du kan vælge at aktivere eller deaktivere anmeldelser globalt eller for individuelle produkter. Kunder kan dog kun gennemgå individuelle produkter. Der er ingen samlet leverandørklassificering.

CS-Cart digitale eller fysiske produkter:

CS-Cart er til fysiske produkter. Der er ingen mulighed for at markere et produkt som "digital" i sælgergrænsefladen.

CS-Cart-provisioner:

Du kan indstille provisionssatsen for de enkelte sælgere. Provisioner kan være enten procentsatser eller faste gebyrer. Når kunder betaler, går pengene direkte til dig (webstedsadministratoren). Derefter fordeler du pengene i henhold til kommissionsstrukturen.

CS-indkøbskurv priser:

Til $ 1.450, CS-Cart Multi-Vendor er langt den dyreste mulighed på denne liste. Det har stor funktionalitet, men $ 1.450 er stadig en masse penge.

�� Gå til CS-Cart

Hvilken markedsplads med flere leverandører er den rigtige for dig?

Mens alle er værdifulde muligheder, er de multi-leverandør markedspladser, jeg opførte, ikke udskiftelige.

 • De der ønsker at oprette markedspladser med flere leverandører til digitale produkter skal overveje WordPress + Mayosis + Easy Digital Downloads eller WooCommerce med WC-leverandør.
 • Hvis du ønsker at oprette markedspladser med flere leverandører til salg af organiserede leverandører fysiske produkter, se på Magento Marketplace, CS-Cart eller WooCommerce med WC-leverandør.
 • Og til sidst, hvis du ønsker at oprette nogen form for peer-to-peer markedsplads for flere leverandører, overveje Sharetribe.

Hvilken platform er din favorit til markedspladser med flere leverandører? Del dine valg i kommentarerne!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout og præsentation af Karol K.

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map