5 af den bedste aftaleplanlægningssoftware til din virksomhed i 2020

5 af den bedste aftaleplanlægningssoftware til din virksomhed i 2020

5 af den bedste aftaleplanlægningssoftware til din virksomhed i 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

En gymnastiks personlig træner har brug for en måde at booke sessioner med klienter på. En læge har brug for en måde at planlægge kontrol med patienter på. De fleste virksomheder har brug for en eller anden måde for at få interne møder om bøgerne – og det hele skal automatiseres �� med kalendere ��, påmindelser �� og mere. Derfor er det i dag vi ønsker at skitsere og sammenligne den bedste planlægningssoftware til aftaler tilgængelig derude.


Denne software udskiller behovet for kedelige e-mails og telefonopkald. Du vil kunne køre en realtidsplan for booking aftaler sammen med anden fantastisk funktionalitet som indsamling af betalinger fra klienter.

Bedste aftaleplanlægningssoftware

Hvad skal du kigge efter i den bedste aftaleplanlægningssoftware?

�� Rimelig prisfastsættelse
Første ting først. Nogle software til tidsplanlægning er alt for dyr. Du kan finde flere billigere indstillinger, der stadig giver nogle af de bedste planlægningsværktøjer på markedet.
�� Den enkelhed eller funktionsrigdom, som din organisation har brug for
Nogle virksomheder kræver robuste branding-indstillinger og værktøjer til at acceptere betalinger for flere arbejdstagere i organisationen. Andre virksomheder har brug for et simpelt værktøj til hurtigt at planlægge interne møder. Find ud af, hvilken type software der passer dig.
Planlæg organisering
Dette inkluderer visuelle kalendere for enkeltpersoner. Du skal være i stand til at konfigurere din tidsplan og blokere bestemte områder efter behov. En træk-og-slip-skema er også praktisk.
�� Kalender koordinering
Fra omplanlægning til kontrol af andre folks kalendere skal alle tidsplanerne i din organisation være forbundet. Du ønsker måske også funktioner til at linke til klientkalendere til deling og eksport.
⚙️ Tilpasningsmuligheder, der matcher dit forretningsudseende
Branding er vigtigt, så udseendet på din software til tidsplanlægning bør ikke være anderledes. Dette gælder især, hvis du planlægger med folk uden for din virksomhed – som personlig træningsklienter eller salonkunder.
�� Muligheder for at acceptere betalinger og sælge pakker eller tjenester
Sælger dit mikrobryggeri billetter til workshops eller klasser? Blir jeres studiostudie bookingklasser regelmæssigt? Det er smart at indsamle betaling på forhånd. Nogle af disse værktøjer har endda muligheder for at sælge ting som medlemskab.
�� Invitationer, påmindelser og opfølgninger
Dette involverer det automatiserede meddelelsessystem, der sender interaktive invitationer og påmindelser. Invitationerne skal give folk mulighed for at tilføje møder til deres egne kalendere. Det er også dejligt at se flere meddelelsesindstillinger, som tekst, e-mail eller endda sociale medier.
�� Blanketter til kunder under reservationen
Dette hjælper med indsamling af klientoplysninger inden aftalet. For eksempel vil en læge måske vide, om forsikring og personlige oplysninger.
⏲️ Forslag til tidsrammer for folk at stemme på
Nogle af de bedste aftaler om planlægning af aftaler nedenfor giver afstemningssystemer for at se, hvilken dato der fungerer bedst for en gruppe.
�� Mobile versioner
Menneskerne i din organisation vil ikke altid være på kontoret. Sørg for, at din planlægningssoftware til aftaler inkluderer mobile apps, der faktisk fungerer godt.
�� Personlige dashboards
Medarbejder- og klientpaneler tilbyder typisk lister over kommende aftaler, indstillinger til annullering og indstillinger for tilpasning, som profilbilleder.

Fem af de bedste softwaremuligheder for aftaleplanlægning

Planlægning af skarphedDoodle10to8AppointmentPlusScheduFlow
Startpris (pr. Måned)Gratis og $ 15Gratis og $ 4Gratis og $ 9,6$ 49$ 29,95
Tekstinvitationer og påmindelser?JaIngenJaJaIngen
Afstemning om de bedste datoer?IngenJaIngenIngenIngen
WordPress og kalenderintegrationer?JaJaJaJaJa

1. Planlægning af skarphed (Acuityscheduling.com)

Skarphed online

Acuity Scheduling er muligvis den mest populære tidsplan for aftaler på grund af dens muligheder for brug i en lang række industrier.

Det fungerer som en online bookingassistent, så din tidsplan er åben for klienter og andre arbejdstagere på alle tidspunkter. Din tilgængelighed i realtid vises på din tidsplan sammen med muligheder for at acceptere betalinger, omplanlægning og blokering af bestemte dele af din kalender.

Samlede omkostnings- og prisplaner

En af de bedste dele af Acuity Scheduling er prisfastsættelsen. Ikke kun har du mulighed for en prøveperiode på syv dage, men en gratis plan er også tilgængelig:

 • Freebie-plan – $ 0 pr. Måned for en kalender med klientens selvplanlægning og muligheder for at tilbyde ubegrænsede aftaler og tjenester.
 • Emerging Plan – $ 15 pr. Måned for alt i den forrige plan plus mere avancerede funktioner som en automatiseret konvertering af tidszoner, kalendertilpasning, adskillige integrationer og muligheden for at integrere planen på dit websted.
 • Voksende plan – $ 25 pr. Måned for alt i de foregående planer, påmindelser om sms, betalingsplaner og medlemskab og andre salgsindstillinger til ting som gavekort og aftalepakker.
 • Powerhouse-plan – $ 50 pr. Måned for alt i de tidligere planer, flere tidszoneindstillinger for flere medarbejdere, brugerdefineret API-adgang, HIPAA-overholdelse og fjernelse af Acuity-branding.

Brugervenlighed og pålidelighed

Brugervenligheden er et punkt af stolthed fra folk på Acuity. Ikke kun kører tidsplanen i alle 24 timer pr. Dag, men de fleste hovedfunktioner er allerede konfigureret lige ud af boksen. Dette inkluderer muligheder som påmindelses-e-mails og klientens selvplanlægning. Integrationerne skal indstilles en-for-en, så det inkluderer apps eller tilføjelser til integrationer som iCloud, Google Kalender og MailChimp. Når det er sagt, er de alle lette at aktivere.

Top funktioner

 • En smuk kalenderplan i realtid med brugerdefinerede branding-værktøjer.
 • Planlægning med ubegrænset aftaler og tjenester.
 • Automatiske tekst- og e-mail-påmindelser og andre meddelelser.
 • Du har flere muligheder for salg af produkter og tjenester. Nogle af disse inkluderer betalingsplaner, abonnementer, medlemskab og gavekort.
 • Integrationer med en lang liste over værktøjer, såsom Google Kalender, iCloud, Outlook.com, Office 365, Freshbooks, Mailchimp og Pipedrive.
 • Organiser dine tjenester som gruppearrangementer, workshops eller klasser.
 • Medtag valgfri felter til tilføjelser eller tip.
 • Modtag avanceret rapportering om performance, no-shows og alle aftaler.

Gå til Acuity Scheduling

2. Doodle (Doodle.com)

doodle

Doodle har vundet sin popularitet som en personlig og forretningsplanlægger med den unikke evne til at anmode om, at folk stemmer på bestemte datoer, der kan være godt til et møde. Så aftalemodtageren ville foreslå bestemte tidspunkter og datoer, invitere folk i organisationen (eller en gruppe af venner) og derefter vælge det endelige valg baseret på stemmerne. Du kan derefter bekræfte tidspunktet for alle deltagere og få det placeret på deres respektive kalendere.

Samlede omkostnings- og prisplaner

Doodle har en gratis plan til personlig brug, men mange mindre organisationer kan muligvis også bruge den gratis prisfastsættelse. Den eneste gratis prøveversion er for de betalte planer, og den varer i 14 dage. Det er også værd at nævne, at Doodle kun har en årlig prisfastsættelse.

Her er tilbudene om prisplaner:

 • Gratis plan – $ 0 for grundlæggende planlægning, skjulte poster og muligheden for at forbinde en kalender. Den gratis plan understøttes med annoncer, og du kan få adgang til kalendere gennem en webbrowser eller mobile apps.
 • Startplan – 48 dollar pr. År for en bruger, alt i gratisplan, eksport, yderligere felter, påmindelser, invitationer og ingen annoncer på appen.
 • Pro-plan – 72 dollars om året for en bruger for alt i de andre planer, tilpasset branding, et brugerdefineret underdomæne, admin-konti. Du modtager også nogle faktureringsværktøjer, fakturering og indstillinger til 1-mod-1-møder.
 • Teamplan – $ 180 pr. År for fem brugere for alt i de andre planer + prioriteret support, administration af flere brugere og Doodle Bot for Slack.

Brugervenlighed og pålidelighed

Doodle blev oprettet for drastisk at forenkle planlægningsprocessen. Og det er hvad udviklerne har gjort. Mange organisationer har indset, at andre dyrere planlæggere bare er for komplekse til en simpel kalender. Doodle er klar til mobil brug, det er perfekt til mange typer virksomheder, og det har den vidunderlige funktion, der lader folk stemme på de bedste tider til et møde.

Top funktioner

 • Et afstemningssystem, der beder alle i din gruppe eller organisation om at specificere deres bedste tider til et møde eller begivenhed.
 • Tilpasset branding med nogle af planerne.
 • Android- og iOS-apps til mobilplanlægning. Automatisk kalendersynkronisering til, hvornår begivenheder skal besluttes.
 • Kalenderinvitationer, opdateringer og påmindelser.
 • En mulighed for at se, om der mangler nogen i afstemningen.
 • Eksporterer for at dele resultaterne.
 • 1-mod-1 mødeværktøjer til deling af tilgængelighed og hurtigt at finde de rigtige tider mellem to personer.
 • Faktureringsmuligheder for PayPal og kreditkort. Du kan også sende fakturaer.
 • Avancerede indstillinger for admin-konti, administrering af flere brugere og få et tilpasset underdomæne.

Gå til Doodle

3. 10to8 (10to8.com)

10to8

10to8 er en af ​​de bedste tidsplaner for aftaleplanlægning og med god grund. Først og fremmest er en gratis plan tilgængelig til at teste softwaren og potentielt bruge den til mindre virksomheder.

Flere personale-login er tilgængelige, og du modtager et smukt kalenderpanel, der synkroniseres med værktøjer som Google Kalender, PayPal og mere. Placer reservationsmodulet på din hjemmeside, og brug nogle af de interessante funktioner til at forhindre non-shows.

Samlede omkostnings- og prisplaner

Den gratis plan fungerer måske bare for nogle nystartede virksomheder og små virksomheder. Bortset fra det kan du teste den gratis prøveversion og derefter opgradere til en af ​​de månedlige planer om nødvendigt:

 • Gratis plan – $ 0 for en kalenderplan, SMS-beskeder, 100 aftaler pr. Måned, to logins og online kundesupport.
 • Grundlæggende plan – $ 9,6 pr. Måned for alt i gratis plan plus tilpasset kalender og planlægning branding.
 • Grow plan – $ 20 pr. Måned for alle funktioner i de foregående planer, 300 aftaler pr. Måned, tre medarbejderlogins, SMS-tilpasning og både telefonisk og online support.
 • Større forretningsplan – $ 40 pr. Måned for alt i de foregående planer, 600 aftaler pr. Måned, seks medarbejderlogins, HIPAA-værktøjer og en underskrevet BAA.
 • Virksomhedsplan – Denne plan kan tilpasses helt baseret på det antal aftaler, du har brug for pr. Måned, og hvis du ønsker yderligere funktioner. Kontakt 10to8 for et tilbud.

Du kan også betale årligt for billigere priser.

Brugervenlighed og pålidelighed

10to8 integreres med WordPress og Facebook for at have din tidsplan online for klienter. Kalenderen er stort set konfigureret lige ud af boksen, og du kan importere og eksportere aftaler med Google Kalender. Mobilapps er dejlige for folk at se kalendere på farten, og din tidsplan opdateres altid i realtid, så du ikke dobbeltbestiller.

Top funktioner

 • Smart tekst og e-mail-påmindelser sendes ud, så du kan reducere dine no-shows markant.
 • En gratis webside om klientbestilling.
 • Der findes en chatboks i kalenderen for at tale med andre arbejdstagere på dit kontor.
 • Integrationer med WordPress, Facebook, Google Kalender og mange flere.
 • Accepter betalinger via PayPal.
 • Flere tilpasningsværktøjer, så dine kalendere passer til din organisations brand.
 • Flere personalelogins og dashboards, så du ikke behøver at dele dit eget login.
 • Support til ubegrænset SMS-beskeder. Du kan endda tilpasse disse SMS-påmindelser i nogle af planerne.

Gå til 10 til 8

4. AppointmentPlus (Www.appointmentplus.com)

aftale plus

Hele ideen bag AppointmentPlus er, at du kan begynde at planlægge aftaler, når din virksomhed er mindre, og derefter skalere op til mere kraftfulde værktøjer, når de vokser. AppointmentPlus tilbyder små og mellemstore forretningsløsninger sammen med en virksomhedsindstilling.

Fleksibilitet og skalerbarhed er nøglen med AppointmentPlus, så det er bestemt en top-planlægningssoftware til seriøse virksomheder. Ja, en løsning som Doodle er slank og let, men dette er en powerhouse-planlægning med tilpasning i tankerne for alle typer virksomheder.

Samlede omkostnings- og prisplaner

AppointmentPlus er ikke den billigste tidsplan for aftaler, men softwaren er fyldt med funktioner. Ikke kun det, men prisplanerne er oprettet til fleksibilitet, efterhånden som din virksomhed udvides.

Gratis forsøg er ikke tilgængelige, men AppointmentPlus tilbyder demoer af dets software til tidsplanlægning.

Her er planerne:

 • Bronzeplan – $ 49 pr. Måned for enkeltpersoner og mindre hold. Det giver funktioner som flere administratorer, planlægning af begivenheder, betalinger, integration af websteder og Facebook, SMS-påmindelser og e-mail-meddelelser.
 • Sølvplan – $ 69 pr. Måned for opstart og små teams, der har brug for mere funktionalitet. Funktionerne inkluderer alt fra den forrige plan, interaktive underretninger, undtagelser fra serviceplanen, deling af personaleprofil og personalefiltre.
 • Guldplan – $ 99 pr. Måned for mere etablerede virksomheder med større stab. Du får alle funktioner fra de tidligere planer, IP-adressebegrænsninger, flere aftalefelter, skabeloner, rumdeling, flere aftaler i tidsvinduer og analyse.
 • Platinplan – 199 dollar pr. Måned for mindre virksomheder. Funktionerne inkluderer alt fra de tidligere planer, en dedikeret kontoadministrator, flere brugerprofiler, høj mængde til aftaler, brugerdefinerede felter, lokationsattributter, subtjenester, et lokationsopslagningsværktøj og mere.
 • Virksomhedsplan – Denne plan har tilpasset priser for nogle af de største organisationer i verden. Du modtager alle funktioner inklusive alle andre tilpasninger, du har brug for.

Brugervenlighed og pålidelighed

Sammenlignet med noget af den anden aftaleplanlægningssoftware har AppointmentPlus en stejl indlæringskurve. Når det er sagt, er det bedst for teams med it-fagfolk eller udviklere, der er villige til at administrere systemet. Bortset fra det er hele softwaren pålidelig og fleksibel med dine egne forretningsbehov. Det er beregnet til virksomheder, der skal skalere og foretage justeringer af funktionen – ikke dem, der er i orden med en forenklet planlægning.

Top funktioner

 • Tilpassede planlægningsløsninger til forskellige brancher såsom uddannelse, logistik og sundhedsvæsen.
 • En kraftfuld planlægning, der lader dine kunder booke aftaler til enhver tid.
 • Værktøjer til at linke dine bookinger til e-mail-marketing og sociale medier-indlæg. E-mail- og tekstunderretninger til invitationer og påmindelser.
 • Nogle af de mest robuste rapporteringer, du finder fra en tidsplan for aftaler. Nogle statistikker inkluderer ikke-show priser og produktkøbstendenser.
 • Tredjepartsintegrationer med apps som Mailchimp, Google og iContact.
 • En fremragende prisstruktur for at sikre, at din virksomhed skalerer korrekt.
 • Betalingsbehandling.
 • Ekstra aftalefelt og tilpassede felter i nogle af planerne.
 • En hurtig integration med både dit WordPress-sted og Facebook.

Gå til AppointmentPlus

5. ScheduFlow (Www.duoserve.com/scheduling-software)

scheduflow

Duoserve er et firma, der sælger cloud-produktivitetssoftware, hvoraf den ene er til tid og deltagelse, mens den anden er beregnet til planlægning af aftaler. Valgmulighed for tidsplanlægning kaldes ScheduFlow. Det er en af ​​de bedste aftaleplanlægere til at eliminere manuelt arbejde og få betalt for at sælge tjenester og booke optræden.

Aftaler, konsultationer og møder understøttes alle gennem ScheduFlow, og du kan endda styre medarbejdere ved at tildele opgaver og planlægge skift. Samlet set er det en meget visuel aftaleplanlægningssoftware med nogle ekstra værktøjer til organisering og søgning efter klienter.

Samlede omkostnings- og prisplaner

ScheduFlow-prissætningen anføres som månedligt og årligt, med den bedre værdi, der kommer igennem, hvis du betaler for et år i forvejen. Der er ingen gratis version af ScheduFlow, men den 30-dages gratis prøveversion giver dig tid til at teste den ud.

Prisfastsættelsesplanerne inkluderer følgende:

 • Startplan – $ 29,95 pr. Måned for fuld funktionsadgang, ubegrænset aftaler, ubegrænsede klienter, to computere, 20 kalendere og gratis e-mail-support.
 • Mest populære plan – $ 52,95 pr. Måned for alt i den forrige plan, fem computere, 50 kalendere og gratis telefon- og e-mail-support.
 • Virksomhedsplan – $ 189,95 pr. Måned for alt i de foregående planer, 25 computere og 250 kalendere.

Brugervenlighed og pålidelighed

ScheduFlow er ret let at konfigurere, og den gennemsnitlige bruger skal være i stand til at lære interface inden for et par dage eller endda timer. Det er også en meget tilpasselig software, der kan fungere for en lang række industrier og virksomheder. Kundesupportdokumentationen er temmelig sparsom, så det er godt, at det ikke kræver en mere erfaren tech-whiz at køre ScheduFlow. Når det er sagt ser designen af ​​softwaren noget forældet ud. Dette kan skyldes, at en del af softwaren kører som en native desktop-applikation, mens mange mennesker begynder at vænne sig til primært at arbejde i slanke skyplatforme.

Top funktioner

 • Visuel ressourceudnyttelse med oplysninger om, hvilke af dine medarbejdere der har bestilt flest eller færrest kunder.
 • Planen har et træk og slip-værktøj til at bevæge sig rundt og omplanlægge møder.
 • Du kan tillade eller forby dobbeltbestilling.
 • Din kalendervisning er fuldstændigt tilpasselig. Det samme kan siges for medarbejderkalendere.
 • Den har en søgefelt for hurtigt at finde klienter og deres aftaler.
 • Tidsplaner kan ses på enhver enhed.
 • Administrer medarbejdere ved at tildele bestemte opgaver eller planlægge skift til personalet.
 • Saml betalinger fra dine kunder gennem aftalemodulet.
 • Tildel unikke farver, etiketter og status til alle dine aftaler.
 • Kombinationen af ​​native og cloud-software betyder, at du får en mere funktionsfyldt, kraftfuld software.

Gå til ScheduFlow

Hvilken af ​​de bedste aftaleplanlægningssoftware skal du vælge?

Planlægning af skarphedDoodle10to8AppointmentPlusScheduFlow
Startpris (pr. Måned)Gratis og $ 15Gratis og $ 4Gratis og $ 9,6$ 49$ 29,95
Tekstinvitationer og påmindelser?JaIngenJaJaIngen
Afstemning om de bedste datoer?IngenJaIngenIngenIngen
WordPress og kalenderintegrationer?JaJaJaJaJa

Du har masser af valgmuligheder for aftalesoftware at vælge imellem, så forhåbentlig hjalp dette dig med at indsnævre markeringen til den bedste aftalesoftware på markedet.

Vi vil hævde, at Acuity Scheduling er den bedste allround-software. Doodle er den enkleste (og billigste), og 10 til 8 har nogle utrolige integrationer. Vi kan godt lide AppointmentPlus til opskalering af din virksomhed, mens ScheduFlow har top-notch tilpasningsmuligheder.

Hvis du har spørgsmål til den bedste aftaleplanlægningssoftware, der findes her, så fortæl os det i kommentarerne herunder.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector