5 af de bedste CRM-softwareværktøjer til virksomheder i 2020

At drive en succesrig virksomhed kræver, at du holder styr på en enorm vifte af opgaver, herunder styring af kundeforhold. Hvis du leder efter den bedste måde at håndtere dette aspekt af dit brand, er der mange forskellige softwaremuligheder, der kan hjælpe. Det er her, den bedste CRM-software kommer i spil.


CRM-software findes i alle former og størrelser. Nogle platforme fokuserer mere på at hjælpe dig med at pleje kundeemner, mens andre handler om salg eller styring af produkter. Med så meget variation er det sandsynligt, at du finder en mulighed, der passer perfekt til din virksomheds behov.

I denne artikel giver jeg dig en grundbog om bedste CRM-software til virksomheder i 2020. Vi fokuserer på fem af de mest populære indstillinger og hjælper dig med at indsnævre dit valg. Lad os komme til det!

Bedste CRM-software

Fem af de bedste CRM-softwaremuligheder for virksomheder i 2020

Der er langt mere end fem indstillinger, når det kommer til CRM-software. Imidlertid er de nedenfor anført nogle af de bedste muligheder for en bred vifte af virksomheder.

For hver starter vi med at nedbryde funktionerne til deres startplaner og derefter tale om, hvad der adskiller dem hver.

(I ingen særlig rækkefølge)

 • Bitrix24 (www.bitrix24.com)
 • Salesforce (www.salesforce.com)
 • Freshsales (www.freshworks.com)
 • Insightly (www.insightly.com)
 • Zoho CRM (www.zoho.com/crm)

1. Bitrix24

Bedste CRM-software: bitrix24

 • Gratis plan: ✅ (ubegrænsede brugere, grundlæggende CRM-funktioner)
 • Pris fra: $ 19 per måned for to brugere
 • Holdkammerater: ubegrænset
 • Antal kundeemner og kontakter: ubegrænset
 • Antal klientprofiler: ubegrænset
 • Analytics og rapporter: kun betalte planer
 • Projektstyringsfunktioner: Kanban bestyrelser, Gantt-diagrammer, tidssporing og arbejdsmængdsplanlægning

Lige væk fra flagermus, wows Bitrix24 dig med en massiv liste over funktioner. Kombiner det med en generøs gratis plan, og du kan forstå, hvorfor denne platform regelmæssigt er opført blandt nogle af de bedste CRM-software.

Desværre kunne det være lettere at komme i gang med Bitrix24. Der er så mange funktioner her, at læringskurven er på den udfordrende side, selv for enkle arbejdsgange. Denne platform skinner imidlertid, når det kommer til genererer kundeemner, tildeling af opgaver og deling af oplysninger i dit team.

Hvad teamsamarbejdet angår, er Bitrix24 en af ​​de mest interessante CRM’er, jeg har set. Det giver et væld af kommunikations- og projektstyringsfunktioner, så du kan se delte kalendere, delegere opgaver med mere.

De fleste af de bedste CRM-software tilbyder meget begrænsede startniveauer. Det er ikke tilfældet med Bitrix24. Det leverer næsten alle sine kundeforhold, projektstyring og kommunikationsfunktioner som en del af dets gratis plan. Med det i tankerne kan det være den ideelle løsning for dig, hvis du har et stramt budget.

2. Salgsstyrke

Bedste CRM-software: salgsstyrke

 • Gratis plan:
 • Pris fra: $ 25 pr. Bruger pr. Måned (til Salesforce Essentials)
 • Holdkammerater: ubegrænset
 • Antal kundeemner og kontakter: ubegrænset
 • Antal klientprofiler: ubegrænset
 • Analytics og rapporter: tilgængelig som tilføjelser eller med mere avancerede planer
 • Projektstyringsfunktioner: fås som ekstramateriale eller med mere avancerede planer

Når folk tænker på CRM’er, er Salesforce ofte den første platform, der kommer til at tænke på. At komme i gang med denne software kan imidlertid være en stor udfordring, selv for små virksomheder.

Lige uden for flagermuset kan det bare tage en hel dag at navigere i Salesforces funktioner. Det tilbyder dedikerede værktøjer til kundeservice, salg, marketing, e-handel, engagement, analyse, produktivitet og mere. Mens dens rækkevidde er et plus, kan det være svært at finde det, du har brug for.

Når det er sagt, hvis du leder efter en platform, der kan håndtere alt, hvad du kaster på det, er Salesforce et oplagt valg! Det er en yderst modulopbygget service, der giver dig mulighed for at vælge og vælge de værktøjer, du ønsker til din virksomhed, så det scorer topkarakterer, når det kommer til tilpasning.

Salesforce er også en vigtig mulighed, når det kommer til salg, marketing og kundeservice. Det integreres med så mange andre platforme, det er svært at holde styr på dem. Desuden tilbyder det enkel træk-og-slip-funktion til klientstyring og den mest dybdegående analyse af enhver CRM, jeg har testet.

Samlet set, hvis du leder efter en komplet CRM-pakke og har et anstændigt budget, er Salesforce en hård mulighed at slå.

3. Freshsales

Bedste CRM-software: frisk salg

 • Gratis plan:
 • Pris fra: $ 12 pr. Bruger pr. Måned (faktureres årligt)
 • Holdkammerater: ubegrænset
 • Antal kundeemner og kontakter: ubegrænset
 • Antal klientprofiler: ubegrænset
 • Analytics og rapporter: tilgængelig med mere avancerede planer
 • Projektstyringsfunktioner: Brug tabeller til at holde styr på individuelle tilbud

Indtil videre er CRM-softwareværktøjer, vi har talt om, alt-i-en-løsninger. Freshsales er en meget mere fokuseret mulighed med vægt på salg.

Freshsales integreres med din virksomhed for at hjælpe dig med at identificere og score kundeemner i henhold til deres opførsel. Du kan hurtigt opbygge profiler for potentielle kunder og holde styr på, hvor de er inden for din salgstragt.

Tjenesten inkluderer også indbygget telefon- og SMS-funktionalitet, så du har muligheder ud over e-mail til at holde kontakten med kunderne. Endelig giver det dig mulighed for at spore fremskridtene for individuelle tilbud ved hjælp af kort, du kan flytte mellem borde, hvilket skulle være et forholdsvis let system for ethvert hold at få fat på.

Hvis du leder efter en løsning, der både er let at bruge og fokuseret på salg, er det en sådan at tjekke ud. Der er et gratis niveau til rådighed for Freshsales, men det er så meget begrænset, at jeg ikke kan anbefale det undtagen til prøveformål.

4. Insightly

Insightly

 • Gratis plan: ✅ (for to brugere)
 • Pris fra: $ 29 pr. Bruger pr. Måned (faktureres årligt)
 • Holdkammerater: ubegrænset
 • Antal kundeemner og kontakter: ubegrænset
 • Antal klientprofiler: ubegrænset
 • Analytics og rapporter: konfigurerbare rapporter på en automatiseret tidsplan
 • Projektstyringsfunktioner: milepæle, kalendersynkronisering og brugerdefinerede processer

Fokuserer indsigt på at hjælpe dig med at identificere og rute fører til de optimale sælgere. Når det styrer disse kunder, kan du spore deres fremskridt gennem din salgstragt samt alle kontakter mellem dem og dit team.

Du kan få adgang til alle disse data via en brugervenlig grænseflade, der er meget tilpasselige. Gør dig indsigt i stand til at konfigurere nye dashboards med de specifikke målinger, du vil have til rådighed. Det producerer også kvalitetsanalyserapporter med tilladelser og synlighedsindstillinger, som du kan konfigurere til dit teams behov.

Derudover tilbyder den grundlæggende Insightly-plan indbygget e-mail-marketingfunktionalitet. Platformen giver dig mulighed for at designe kampagner og bruge dem til at holde kontakten med kunderne.

Insightly tilbyder en gratis plan med støtte til op til to personer. Det er dog også meget begrænset, når det kommer til funktionalitet. Hvis din virksomhed er afhængig af e-mail-marketing, og du ønsker en høj grad af tilpasning, er Insightly’s Plus-planen vejen.

5. Zoho CRM

Zoho

 • Gratis plan: ✅ (for tre brugere, grundlæggende funktioner)
 • Pris fra: $ 12 pr. Bruger pr. Måned (faktureres årligt)
 • Holdkammerater: ubegrænset
 • Antal kundeemner og kontakter: ubegrænset
 • Antal klientprofiler: op til 10.000
 • Analytics og rapporter: forudbyggede rapportskabeloner og brugerdefinerede indstillinger
 • Projektstyringsfunktioner: tilpassede salgsopgaver

Zoho inkluderer en hel pakke produkter under sit banner. Dens CRM-software bringer flere af dem sammen, herunder undersøgelser, formularer og marketingkampagnefunktioner. På trods af alle disse ‘ekstramateriale’ lykkes det stadig at tilbyde en brugergrænseflade, der er let at hente (selvom det ser en smule dateret ud).

En af de største fordele ved Zoho CRM er dens fleksible priser. Som du ved nu, starter de fleste andre lignende værktøjer ved meget højere prispoint. Med standardplanen får du adgang til leadscoring, e-mailanalyse, tilpassede arbejdsgange, kontaktgrupper, formularer og brugerdefinerede rapporter og kontrolpaneler. Nogle af de mere avancerede planer tilbyder også gamification-muligheder for hold, der er overraskende sjovt at bruge (selvom det måske ikke er værd at betale ekstra for).

Der er også en gratis mulighed, der understøtter op til ti brugere. Med denne plan kan du bruge Zoho til at logge salgsopgaver, begivenheder, opkaldslogger og noter. Plus, det kan også hjælpe dig med at administrere dine sociale mediekonti. Selvom det ikke indeholder mange avancerede funktioner, understøtter det stadig relativt store teams og er et solidt valg.

Hvad man skal kigge efter, når man vælger den bedste CRM-software

Der er meget variation, når det kommer til CRM-softwarefunktionalitet. Det er kun logisk, i betragtning af at ingen to virksomheder er nøjagtig de samme, og du har måske andre prioriteter end andre ejere.

Med det i tankerne er her de funktioner, som de bedste CRM-softwareværktøjer ikke kan mangle:

Brugervenlighed
Mange virksomheder er meget afhængige af CRM’er til den daglige drift. Det kræver, at dit team overføres til en ny platform, komme igennem læringskurven og ankommer til et punkt, hvor du oplever øget produktivitet. Denne proces skal være så kort som muligt, så du vil have en platform, der er let at hente.
Integrationer med tredjeparts tjenester
Moderne virksomheder er ofte afhængige af flere online platforme. For eksempel kan du bruge et værktøj til e-mail, et andet til intern kommunikation og et andet til salg. De bedste CRM’er giver så mange integrationsmuligheder som muligt, så du kan trække data fra hver kanal.
Dybdegående rapporter
Med CRM-software skal du være i stand til at generere og få adgang til rapporter, der giver et overblik over din virksomheds ydelse. Denne information er nøglen til forbedring af processer, så du kan anskaffe og konvertere flere kundeemner.
Projektledelse
I betragtning af al den funktionelle moderne CRM-pakke er det kun logisk, at de også hjælper dig med at overvåge og organisere forskellige opgaver. Nogle tjenester giver dig mulighed for at spore tid, tildele projekter til specifikke teammedlemmer, vurdere ydeevne og mere.
Tilpasning
Frem for alt skal en CRM kunne tilpasses og tilpasses så mange typer virksomheder som muligt. Det er en høj ordre, men softwaremulighederne nedenfor leverer bestemt i denne henseende.

Oven i alt er der også spørgsmålet om omkostninger. Ideelt set ønsker du, at din CRM-software skal vokse med din virksomhed. Det betyder, at startpriser ikke burde være ublu, så selv nye mærker kan hoppe ind med begge fødder.

Valg af den bedste CRM-software til dine virksomheder i 2020

Det er vanskeligt at navigere i CRM-softwarens verden. De fleste af disse platforme kaster så mange funktioner på dig, det kan være svært at indsnævre dit valg. Her er de platforme, jeg anbefaler, baseret på, hvad din virksomheds prioritet er:

 • ⭐ # bedst-samlet For en CRM, der tilbyder en alt-i-en-løsning til næsten enhver type virksomhed, kan du ikke gå galt med Salgsstyrke.
 • �� # free-pick Hvis du vil have adgang til så mange funktioner som muligt gratis, Bitrix24 skal være din valgmulighed.
 • �� #alternativer Hvis du har alternative mål, kan du teste: Freshsales til salgsintegration, Insightly for deres bedste e-mail-marketingfunktionalitet og meget tilpassede rapporter, Zoho CRM for deres lave omkostningstilbud med fokus på kundemeddelelse på sociale medier.

Her er et andet kig på siden ved siden af ​​hver CRM-software, vi har dækket:

Bedste CRM-software

Bitrix24
Salgsstyrke
Freshsales
Insightly
Zoho CRM

Gratis plan
Startpris$ 19 / to brugere / måned$ 25 / bruger / måned$ 12 / bruger / måned$ 29 / bruger / måned$ 12 / bruger / måned
# af teammedlemmerUbegrænsetUbegrænsetUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
# af kundeemner / kontakterUbegrænsetUbegrænsetUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
KlientprofilerUbegrænsetUbegrænsetUbegrænsetUbegrænsetOp til 10.000
Analytics og rapporterUbegrænsetFås som add-ons eller med avancerede planerFås med mere avancerede planerKonfigurerbare rapporter på en automatiseret tidsplanForudbyggede rapportskabeloner og brugerdefinerede indstillinger
ProjektledelseKanban, Gantt-diagrammer, tidssporing og planlægning af arbejdsbyrdeFås som add-ons eller med avancerede planerTabeller og træk-og-slip-kortMilepæle, kalendersynkronisering og brugerdefinerede processerBrugerdefinerede salgsopgaver

Har du spørgsmål om CRM-software? Spørg væk i kommentarfeltet nedenfor!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map