20 ikke-så åbenlyse Fiverr-tip til købere (lært førstehånds mens du arbejder på WordPress-projekter)

Mens jeg lavede min research, fandt jeg masser af tip online om salg på Fiverr® men langt mindre info om, hvordan du får mest muligt ud af din oplevelse som køber. Så fordi jeg har spillet meget med Fiverr for nylig, tænkte jeg, at jeg ville udfylde dette tomrum og lægge en liste over nogle af mine top Fiverr tip – fra en købers perspektiv – at hjælpe både købere og sælgere med at arbejde bedre sammen (du er velkommen, Fiverr)!


Opmærksomhed, data siger: en ud af tre iværksættere i USA har henvendt sig til freelancere for kodningshjælp sidste år (se oversigten nedenfor).

Ikke-så-åbenlyse Fiverr-tip til købere

(Diagrammer efter Visualizer Lite.)

WordPress er især godt repræsenteret på platforme som Fiverr, UpWork og PeoplePerHour for at nævne nogle få.

Hvor godt repræsenteret?

Hvis du søger efter "WordPress tilpasning" på Fiverr vil der være mere end 6.800 resultater (kaldet Gigs®) at vælge imellem.

Fiverr har eksisteret siden 2010, det er en af ​​gå-til-platforme til grafisk design på et budget, og det lancerede for nylig en mulighed for at liste over premium-tjenester (fiverr.com/pro). I forsøget på at bringe mere kvalificerede fagfolk om bord, har der været et skift i deres markedsføring nu med fokus på at opbygge et samfund af gørere. Så det er bestemt en af ​​THE freelance platforme at prøve, hvis du kigger efter opbyg / juster et WordPress-sted.

Hvis du beslutter dig for at give Fiverr en chance, her er 20 Fiverr-tip for at få det bedste ud af din oplevelse:

1. Brug ikke flere konti

Fiverr tillader kun én aktiv konto pr. Bruger, og ethvert (fanget) forsøg på at snyde dette vil resultere i deaktivering af alle relaterede konti. Du kan læse mere om dette i deres Servicevilkår (kort sagt, det er en måde for dem at beskytte brugere mod svig og misbrug).

Tænk godt igennem, før du vælger dit Fiverr-brugernavn, fordi du ikke kan ændre det, når du først er registreret.

2. Gem dine favoritter

Nogle gange er at søge Fiverr som at søge efter den ordspråklige nål i høstakken. Og når du finder den rigtige service (eller som ofte er tilfældet, en anden interessant tjeneste i din søgen efter at finde den rigtige service), vil du sikre dig, at du ikke glemmer, hvad det er.

For at undgå det, skal du gemme dem til senere i en separat samling, ligesom du gør på Pinterest.

Fiverr-favoritliste

3. Kontakt altid sælgeren, før du køber

Den seje ting ved Fiverr er, at det giver købere og sælgere mulighed for at sende beskeder til hinanden, inden en ordre afgives. Selvom du har fundet den rigtige koncert, der matcher dine krav, skal du ikke skynde dig at slå den ordreknap.

I nærheden af ​​sælgers profil ser du en Kontakt mig-knap, der dukker op i et kontaktvindue, hvor du kort kan beskrive, hvad du leder efter. Dette giver dig muligheden for at se sælgers svar og lære lidt om dem. At få forskellige svar vil hjælpe dig med at træffe et bedre valg ved at vælge den vindende sælger.

Valg af sælgers besked

4. Brug et hemmeligt ord

Når du sender en anmodning, skal du sørge for at tilføje et hemmeligt ord i projektbeskrivelsen og bede sælgere om at nævne det, når de fremsætter et tilbud til din anmodning.

Du vil blive overrasket over at se, at næsten 50% af ordrene går glip af det. Dette vil hjælpe dig med at udslette folk, der ikke har læst anmodningen, og gå med de mest motiverede.

Fiverr-serviceanmodning

5. Efterlad ikke dårlige ratings, medmindre det er uundgåeligt

Send i stedet besked til sælgeren og forklar, hvorfor du ikke er tilfreds med resultaterne. Da ratings er meget vigtige for sælgere, er det sandsynligt, at de vil tilbyde at løse dit problem uden noget ekstra gebyr.

Det er bedre at give sælgere en chance for at reparere tingene, før de giver dem en dårlig bedømmelse. De fleste sælgere vil sætte pris på dette og vil forsøge at hjælpe. Selv hvis der muligvis er en lille forsinkelse, er det stadig en win-win.

6. Brug nogle af de bedste fremgangsmåder for at få hurtigere resultater

Hvis du leder efter en hurtig løsning, bliver du nødt til at være opmærksom på et par ting. Ud over at følge Fiverr-sælgere, der har en god respons og leveringstid, er der andre Fiverr-tip, der skal være opmærksom på:

 • Når du har sendt en anmodning til sælgerfællesskabet, går dine projektoplysninger ind i en gennemgangsfase. Dette sker, fordi Fiverr skal kontrollere, om dit projekt overholder deres TOS, hvilket betyder, at det vil tage et par timer at få din anmodning godkendt. Hvis du vil have tingene til at rulle hurtigt, skal du indsende denne anmodning hurtigst muligt.
 • For at få et hurtigt svar på din anmodning skal du kigge efter sælgere, der er mærket Online. For at se dette skal du kigge efter Online ikonet i øverste højre hjørne af en sælgers profil.
 • Den mindste leveringstid på Fiverr er en dag, og et komplekst projekt kan kræve flere dage at gennemføre. Sælgerne specificerer dette i koncertens leveringstid. For at få det hurtigere kan du enten købe en ekstra (mere om dette i tip nr. 13) eller sende en meddelelse til sælgeren og spørge, om de er tilgængelige for at levere hurtigere for nogle ekstra penge, der er tilføjet til spillejobben.

Fiverr ekstra hurtig levering

 • For hurtig håndtering af et projekt skal du holde øje med antallet af revisioner, der er inkluderet i en koncert (angivet i afsnittet Bestillingsoplysninger). Nogle sælgere har ikke dette specificeret, selvom det er usandsynligt, at de vil risikere at få en dårlig anmeldelse for at nægte at foretage en yderligere revision.
 • Brug Fiverr-mobilappen til at kommunikere øjeblikkeligt med sælgeren (mere om dette i tip nr. 18).

7. Lav en prøvekørsel, før du anmoder om et større projekt

Hvis du har et stort projekt, der kommer op (med en værdi af $ 100 +), er det ofte bedre for dig at starte et lille projekt først for at måle en sælgers kvalitet.

For at gøre dette foreslår jeg, at du foretager en lille prøveordre med 2-3 sælgere. På denne måde får du en bedre chance for at få det større projekt til at køre uden uønskede overraskelser.

8. Tjen penge med henvisningsprogrammet

Intet budget til at arbejde på Fiverr? Du kan begynde at tjene nogle. I stedet for anbefaler Fiverr til dine venner og få 20% (dvs. $ 5 for $ 25-projekt) for hver nye tilmelding, kan du tilmelde dig deres tilknyttede program og modtage op til $ 50.

For førstegangskøbere (nye registrerede brugere), der får WordPress-shows, the Fiverr tilknyttet program betaler dig $ 40. Ved at anbefale tjenesten på dit websted / blog kan du begynde at tjene nogle store penge, som du enten kan udbetale eller bruge den til at købe nogle spillejob på egen hånd.

Fiverr-tilknyttet WordPress

9. Ignorer "Top tilbud" fra Fiverr e-mail

Efter at have indsendt en anmodning, vil tilbud begynde at strømme ind. Og Fiverr vil meddele dette ved at sende dig en e-mail med en valgt liste over "top tilbud".

Anbefalinger fra Fiverr via e-mail

Her er et af mine bedste Fiverr-tip: Du skal ikke skynde dig at få dem "valgte" tilbud. Fiverr vælger dem tilfældigt og vælger det første niveau 1-2-sælgere, der svarer på din anmodning. De to tilbud, jeg fik, nævnte ikke det hemmelige ord, og de var bestemt ikke de mest interessante, jeg har modtaget.

Husk – en automatiseret e-mail bliver aldrig så god som dit menneskelige øje!

10. Forhandle

Jeg anbefaler ikke altid at forhandle om prisen – at gå efter den mindste pris er ikke rigtig etisk. Men inden du anmoder om et tilbud, skal du tage et par øjeblikke til at tænke over, hvilket budget du er tilpas med.

Når du anmoder om anmodningen skal du derefter lade budgetfeltet være tomt. Hvis tilbudene kommer tilbage for dyrt, kan du skubbe tilbage og sige, at du ikke har råd til så meget. I de fleste tilfælde vil sælgere være fleksible og tilbyde dig en bedre aftale.

Du kan også være interesseret i disse artikler:

 • Fire tip til, hvordan du holder dit WordPress-sted sikkert mod hackere
 • 14 af de bedste WordPress Dev-værktøjer fra 2020 … Ikke-klichee og ikke-åbenlyse … Vi vedder på, at du ikke har set dem før!
 • Hvorfor PSD til HTML ikke er død (selv i WordPress-alderen)

11. Indstil begrænset brugeradgang og foretag sikkerhedskopier

De fleste Fiverr-sælgere beder om loginoplysninger til dit websted (hvis optræden involverer noget direkte WordPress-arbejde, det vil sige). Dette er en almindelig praksis, da det hjælper dem med bedre at forstå anmodningerne og dermed levere hurtigere. For at være på den sikre side skal du bedre oprette en separat konto med begrænset adgang og ingen administratorrettigheder. WordPress brugerroller kan hjælpe dig med at opnå dette.

Før du implementerer ændringer, skal du sørge for at tage backup af dit websted og dine data.

12. Pas på "komplet / komplet installationswebsted" gigs

Nogle optrædener lover at levere et fuldt oprettet sted. For at gøre det henter sælgere undertiden et piratkopieret tema eller bruger plugins, der ikke er ægte. Ikke kun vil piratkopierede temaer / plugins ikke modtage opdateringer og rettelser fra deres forfattere, men de vil ofte indeholde malware til opstart!

For at forblive ren skal du sørge for at spørge sælgerne, om de ejer en licens for disse produkter, og hvor længe de er gyldige. Nogle temaer sælges med en livstidslicens, mens andre er abonnementsbaserede (hvilket betyder, at du bliver nødt til at betale et tilbagevendende gebyr for at holde dem ajour).

13. Køb ekstramateriale / tilføjelser

Sælgere på niveau 1 og opover har tilladelse til at opgradere deres optrædener med ekstramateriale / tilføjelser. Disse er anført i koncertbeskrivelsen, og nogle gange vises de kun i betalingstrinnet.

De ekstra tjenester kan købe dig en hurtigere levering, en yderligere revision eller noget relateret til dit websted (sikkerhedskontrol, webstedsoptimering osv.).

Når du overvejer opgraderingen, skal du huske den endelige pris, og hvis du ville have betalt dette beløb for spillejobben ekstra. Hvis dit svar er ja, og det ekstra er noget, du har brug for, skal du bare gå og hente det!

Fiverr ekstra

14. Opbyg forhold

Denne er min favorit af alle fiverr tip. Hvis du allerede har prøvet Fiverr og fundet en sælger, der gjorde et godt stykke arbejde, skal du ikke lede efter en anden. Vær hensynsfuld og hold dig til den person, der hjalp dig i første omgang.

Ellers spilder du muligvis kun tid. Hvis sælgeren er optaget, eller ikke kan udføre jobbet, skal du bede dem om at anbefale nogen. Det ligner, hvordan ting fungerer i det virkelige liv, ved du. ��

15. Forsøg ikke at spille systemet

Dette er måske et af de vigtigste Fiverr-tip, som du kan huske …

Mange har forsøgt at undslippe Fiverrs provision ved at tilslutte sig en sælger uden for platformen. Selvom det ikke er umuligt, skal du ikke gå den vej.

Deling af dine kontaktoplysninger (e-mail-, Skype- eller Facebook-brugernavne, telefonnummer) eller anmodning om sælgers e-mail er ikke tilladt på Fiverr. Du må ikke acceptere eller forkæle dig med sådanne aktiviteter, der kan resultere i, at din konto bliver forbudt.

Det er næsten umuligt at gendanne en forbudt konto.

Fra platformens servicevilkår (link):

(…) enhver overtrædelse af Fiverrs Servicevilkår er årsag til permanent suspension af alle konti.

Som denne fyr:

16. Nå ud til Fiverr-support

Hvis Fiverrs kendskabsgrundlag var ikke nyttigt, og du har brug for nogen menneskelig støtte, du kan nå ud til deres Kundesupport service (via ZenDesk). Den hurtigste måde at komme i kontakt er imidlertid gennem officiel Fiverr Twitter-konto.

 • Svartid på Twitter: 30 minutter
 • Svartid på e-mail: 2,45 timer

At kontakte Fiverr Support fungerede temmelig godt. Så i nødsituationer vil de få dig dækket, hvilket altid er betryggende.

17. Brug Fiverr-appen

Android Fiverr

Gør dig tilgængelig ved at bruge Fiverrs gratis mobilapper til Android og iOS. Dette vil gøre det lettere at svare hurtigt på meddelelser og også gennemse optrædener undervejs og opbygge din liste over favoritter.

Android Fiverr-app

iOS Fiverr-app

18. Efterlad et tip til godt arbejde

Når projektet er leveret, vil Fiverr pinge dig til en gennemgang. Du kan vælge at springe det over, og efter tre dage forsvinder det. Men anmeldelser er som guld for sælgere, så prøv at finde et par minutter til at efterlade en personlig.

Dernæst har du en mulighed for at give et ekstra tip til sælgeren. Dette er ikke obligatorisk, men det er en dejlig måde at sige tak og hjælpe sælgeren med nogle ekstra penge. Især hvis du var tilfreds, og du tror, ​​at du måske samarbejder igen, er et lille tip altid velkommen! (FYI; tip opkræves også Fiverr-provision med 20%, så sælgeren får mindre.)

19. Deltag i Fiverr-samfundet

Det officielle Fiverr Forum er et godt sted at samarbejde med folk, der bruger Fiverr, selvom få købere faktisk gør det. Du kan stille et spørgsmål i Tip til købere og Tips til sælgere kategorier eller bare gennemse FAQ.

Der er også en Fiverr-forum om Quora og a Reddit forum for at nå ud til samfundet, men jeg aner ikke, hvor aktive de er. Hvis du har brugt Quora- eller Reddit Fiverr-fora, skal du dele din oplevelse i kommentarerne!

20. Vær professionel

Som enhver service skal Fiverr håndteres professionelt. Husk, at nogens virksomhed kan være afhængig af dig, så prøv at:

 • Vær tålmodig med kommunikation – du ved aldrig, hvad der kan forårsage en forsinkelse i responsen.
 • Virkelig værdi af menneskers arbejde, og husk, at du altid kan kompensere med et tip.
 • Brug ikke dårligt sprog – "Kommunikation om Fiverr skal være venlig, konstruktiv og professionel. Fiverr fordømmer mobning, chikane og hadytringer mod andre."
 • Vær rimelig med frister, og giver sælgeren tid nok til at ændre og gennemgå arbejdet.
 • Tru ikke med at annullere eller give en dårlig anmeldelse.

Eventuelle flere seje Fiverr-tip?

Det er alt fra mig. Hvis du følger disse Fiverr-tip, vil du gøre din samlede Fiverr-oplevelse bedre, hurtigere og stærkere pænere.

Har du testet Fiverr for dit eget WordPress-arbejde? Del dine oplevelser i kommentarerne herunder.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout og præsentation af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map