20-ere bedste forretningsbøger for iværksættere, professionelle og kreative medier at læse i 2020

20-ere bedste forretningsbøger for iværksættere, professionelle og kreative medier at læse i 2020

20-ere bedste forretningsbøger for iværksættere, professionelle og kreative medier at læse i 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

I dag er det fristende at tro, at vi kan lære alt fra blogs, men intet kan være længere væk fra sandheden. Hvis du vil uddybe din forståelse af et meget specifikt emne eller få indsigt i andres perspektiver, er der ingen erstatning for en god ol-bog ��. Derfor har vi samlet denne liste over de bedste forretningsbøger, som iværksættere og fagfolk kan læse.


Verden ændrer sig altid, men der er også nogle ting, der altid vil være sandt. De bøger, der ligger foran, er en blanding af klassikere fyldt med tidløs viden og nylige udgivelser der tackle hvordan forretning er i dagens digitale verden.

Lad os tage et kig på disse uden videre bedste forretningsbøger til iværksættere, annoncer og professionelle (i ingen særlig rækkefølge):

Bedste forretningsbøger for iværksættere, professionelle og kreative

Bedste forretningsbøger, du kan købe i 2020

Bedste forretningsbøger: Hvordan man vinder venner og påvirker mennesker

"Hvordan man vinder venner og påvirker mennesker" af Dale Carnegie

Hvad det handler om: Hvordan man vinder venner og påvirker mennesker af Dale Carnegie er mere end en forretningsbog. Det er en vejledning til at vinde folk til din side i hver samtale. Du lærer, hvordan man får folk til at lide dig, hvordan du ændrer folks sind uden at få dem til at vrede dig og mere.

Hvorfor du skulle læse det: Sådan vinder du venner og indflydelse Folk giver detaljerede, trinvise instruktioner til at navigere i forretningsforbindelser af alle slags. Mange af lektionerne kan også bruges til personlige forhold.

Bedste forretningsbøger: Innovatørens dilemma

"Innovatørens dilemma" af Clayton M. Christensen

Hvad det handler om: Innovators dilemma viser læserne, hvordan selv den mest etablerede virksomhed kan miste markedsledelse, hvis de ikke klarer at innovere. Bogen udforsker en række både fiaskohistorier og succeshistorier ved hjælp af disse eksempler til at demonstrere, hvordan og hvornår den bedste måde at få succes er at opgive traditionel forretningspraksis.

Hvorfor du skulle læse det: Innovators dilemma tilbyder et sæt regler, der hjælper dig med at føre din virksomheds succes til det næste niveau med forstyrrende innovation. Med disse regler i tankerne, vil du lettere være i stand til at vurdere, hvornår du skal holde sig til traditionelle forretningsmetoder, og når du gør noget andet, kan transformere din virksomhed.

Bedste forretningsbøger: Emotionel intelligens

"Følelsesmæssig intelligens: Hvorfor det kan være mere vigtigt end IQ" af Daniel Goleman

Hvad det handler om: Følelsesmæssig intelligens: Hvorfor det kan være vigtigt mere end IQ forklarer de fem kernefærdigheder, der omfatter følelsesmæssig intelligens, og viser, hvordan vores kompetence inden for disse færdigheder bestemmer succes på alle områder af vores liv, inklusive forretning. Denne bog udforsker neurovidenskab og psykologi bag følelsesmæssig intelligens, herunder det menneskelige potentiale for vækst i alle aldre.

Hvorfor du skulle læse det: Opbygning af følelsesmæssig intelligens er en af ​​de bedste måder at forbedre din succes i forretningsforhold sammen med alle andre forhold i dit liv. Denne bog hjælper dig med at forstå, hvad emotionel intelligens er, og hvorfor det er vigtigt i enhver interaktion. Hvis du vil skubbe frem til din personlige vækst såvel som væksten i din virksomhed, er denne bog en must-read!

Bedste forretningsbøger: Tænk og voks rig

"Tænk og bliv rig" af Napoleon Hill

Hvad det handler om: Think and Grow Rich er en anden erhvervsklassiker, der først blev udgivet i 1937. Bogen tilbyder 13 trin, som enhver kan tage for at opnå forretningssucces, baseret på over 500 interviews med succesrige mennesker på dagen. Nogle af de bemærkelsesværdige personer, der er interviewet af Hill, inkluderer Henry Ford, Alexander Graham Bell, Thomas Edison og Charles M. Schwab. Hill inkluderer også flere af sine egne oplevelser, herunder en række tankeeksperimenter.

Hvorfor du skulle læse det: Denne bog tilbyder en række strategier, der hjælper dig med at ændre din tankegang i forhold til penge og forretning, så du kan tiltrække mere succes. Næsten hundrede år efter, at bogen oprindeligt blev udgivet, giver denne bog samtidig et vindue til fortidens forretningspraksis og tilbyder råd, der stadig er nyttige i dag. Igen, dette er en fantastisk bog til at anspore til både personlig og forretningsmæssig vækst i det kommende år.

Bedste forretningsbøger: The Lean Startup

"Lean opstart" af Eric Ries

Hvad det handler om: Lean Startup beskriver en forretningsmodel baseret på "valideret læring," hurtig videnskabelig eksperimentering og en række strategier for at reducere længden af ​​produktudviklingscyklusser. Denne bog beskriver også, hvordan du måler resultaterne af dine eksperimenter, så du kan tilpasse og justere dine strategier baseret på, hvad dine kunder faktisk ønsker.

Hvorfor du skulle læse det: Tilpasningsevne er en af ​​de største faktorer i enhver fagpersons langsigtede succes, og det er dobbelt vigtigt for virksomheder, der prøver at overleve i nutidens forretningsmiljøer, der altid ændrer sig. Denne bog viser dig, hvordan du bygger tilpasningsevne ind i din forretningsmodel for at beskytte dig mod ændringer, der kommer ned i rørledningen i din branche.

Bedste forretningsbøger: God til stor

"God til stor" af Jim Collins

Hvad det handler om: Good to Great deler konklusionerne fra en undersøgelse, der sammenlignede eliteselskaber (dem, der overkonkurrerede større virksomheder som Coca Cola over en vedvarende periode på mindst 15 år) med virksomheder, der kun havde opnået ‘gode’ resultater i samme periode for at opdage, hvordan nogle virksomheder blev store, mens andre forblev bare gode. Denne bog diskuterer den type ledelse, der er nødvendig for at gøre springet fra godt til stort, betydningen af ​​disciplin for succes og mere.

Hvorfor du skulle læse det: Good to Great afmystificerer hvad der får en virksomhed til at opnå enestående succes og viser dig, hvordan du kan opnå spektakulære resultater inden for dit eget felt. Hvis du leder efter handlingsmæssige råd, er dette en af ​​de bedste forretningsbøger for dig.

Bedste forretningsbøger: Guerilla Marketing

"Guerilla Marketing" af Jay Conrad Levinson

Hvad det handler om: Guerilla Marketing blev første gang frigivet i 1983 og leverede en revolutionerende ramme for forretningsmarkedsføring. Bogen er blevet opdateret flere gange. Den fjerde udgave, der blev udgivet i 2007, inkluderer strategier til internetmarkedsføring, der drager fordel af nye teknologier som podcasting og mere.

Hvorfor du skulle læse det: Denne bog er en af ​​de mest omfattende guider, der nogensinde er udgivet om marketing, og kombinerer en ny filosofi om markedsføring med praktiske strategier designet til den moderne tid. Hvis du har kæmpet for at oprette vellykkede marketingkampagner, kan Guerilla Marketing muligvis bare give det tankesæt, du har brug for.

Bedste forretningsbøger: Bygget til sidst

"Bygget til at holde" af Jim Collins

Hvad det handler om: Built to Last deler konklusionerne fra en seks-årig undersøgelse, der tog 18 ekstraordinære og langvarige virksomheder og studerede dem i direkte sammenligning med deres moderne topkonkurrenter. Bogen bruger disse fund til at tilbyde snesevis af praktiske skridt, som iværksættere kan tage for at sikre deres virksomheds levetid.

Hvorfor du skulle læse det: Til at begynde med trives de virksomheder, Collins, der er inkluderet i denne undersøgelse, stadig i dag, hvilket beviser, at han var i gang med noget. Bogen tilbyder også hundreder af eksempler, der kan hjælpe dig med at se, hvordan strategierne inde i spiller ud i rigtige virksomheder. Denne bog er et godt værktøj for alle, der ønsker, at deres virksomhed skal trives på tværs af årtier.

Bedste forretningsbøger: Kreativ konstruktion

"Kreativ konstruktion" af Gary P. Pisano

Hvad det handler om: Creative Construction bruger tre årtier forskning på innovation og succes for at vise iværksættere, hvordan de kan vokse deres forretning ved at skabe et miljø med vedvarende innovation. Bogen forklarer også kompleksiteten ved at drive en større virksomhed.

Hvorfor du skulle læse det: Denne bog viser dig, hvordan det er at drive et massivt selskab og give dig en plan for håndtering af vækst i din egen virksomhed. Creative Construction er en fremragende læse for alle, der drømmer om en dag at drive en global virksomhed med hundreder eller endda tusinder af ansatte.

Bedste forretningsbøger: Tilsluttet strategi

"Tilsluttet strategi" af Nicolaj Siggelkow og Christian Terwiesch

Hvad det handler om: Tilsluttet strategi viser virksomhedsejere, hvordan man kan omdanne sporadiske lejlighedsvise købere til langsigtede arbejdsforhold. Den fremgangsmåde, der er beskrevet i denne bog, består af fire hovedstrategier: svar på ønsket, kurateret tilbud, coachens adfærd og automatisk udførelse.

Hvorfor du skulle læse det: Denne bog er især fantastisk til freelancere og andre ejere af mindre virksomheder, der kæmper for at finde gentagne kunder. Hvis du vil omdanne din næste engangs-koncert til et stabilt job, er denne bog et ideelt sted at starte.

�� Hvis det er din største kamp at finde gentagelsesarbejde, har vi en guide til, hvordan du kan skabe betydelig indkomst via Fiverr. Sådan går du fra 0 til $ 2-3k pr. Måned på Fiverr.

Usynlige kvinder

"Usynlige kvinder" af Caroline Criedo Priez

Hvad det handler om: Usynlige kvinder undersøger kønsfordelingen i hundreder af undersøgelser i forskellige industrier, hvor mænd behandles som standard og kvinder betragtes som atypiske. Bogen bruger disse undersøgelser til at vise roden til kønsmæssig ulighed i forskningen, og hvordan dette påvirker kvindernes hverdag. Denne bog viser dig også, hvorfor det er vigtigt at medtage kvinder i din kundeforskning og personligheder.

Hvorfor du skulle læse det: Denne bog vil ændre den måde, du ser verden på, og hvordan du forstår den forskning, du læser. Hvis du er nogen, der indsamler og studerer data, vil denne bog give dig et uvurderligt tankesæt skift i, hvordan du nærmer dig de data, du modtager.

De store ni

"De store ni" af Amy Webb

Hvad det handler om: The Big Nine: How the Tech Titans and their Thinking Machines Could Warp Humanity udforsker, hvordan virksomheder som Amazon, Google og Apple skaber AI’er, der vil handle uforudsigeligt, tænke og handle på måder, der trodser menneskets logik. Bogen fortsætter derefter med at dele, hvordan vi kan ændre kurs og skabe en mere effektiv AI, som folk vil kunne stole på i de kommende århundreder.

Hvorfor du skulle læse det: AI bliver mere og mere vigtigt for erhvervslivet med hver måned, der går. Denne bog giver dig indsigt i, hvordan dagens AI-systemer fungerer, og hvad deres plads er på markedet. Bogen indeholder også information om, hvordan vi kan skubbe til bedre AI. Hvis du overhovedet er interesseret i AI, er dette en af ​​de bedste forretningsbøger for dig.

Menneskelig kompatibel

"Menneskelig kompatibel" af Stuart Russell

Hvad det handler om: Menneskelig kompatibel: Kunstig intelligens og kontrolproblemet beskriver, hvordan AI eksisterer i vores verden lige nu, herunder hvordan det er blevet misbrugt til at skabe ting som autonome dødelige våben. Bogen fortsætter med at antyde, at vi genopbygger AI fra bunden af. For at være virkelig hjælpsom for menneskeheden, hævder Russell, skal AI’er operere fra et sted med usikkerhed om, hvad deres menneskelige mestre ønsker. Maskiner med dette træk vil i sig selv være ydmyge, altruistiske og dedikeret til at hjælpe deres menneskelige kolleger.

Hvorfor du skulle læse det: Denne bog giver omfattende information om, hvordan AI bruges i hele verden i dag, ud over The Big Nines fokus på en bestemt gruppe af virksomheder. Du vil afslutte denne bog langt bedre rustet til at håndtere de AI-værktøjer, som virksomhederne bruger i dag, og måske endda til at bygge bedre egne AI-systemer.

Ekstreme økonomier

"Ekstreme økonomier" af Richard Davies

Hvad det handler om: Ekstreme økonomier undersøger nogle af verdens mest usædvanlige økonomier, der spænder fra verdens fattigste større by til den første digitale stat. Davies fortsætter med at hævde, at disse økonomier er, hvor fremtidens økonomiske strukturer bliver bygget.

Hvorfor du skulle læse det: Ingen kan benægte, at verden ændrer sig i en utrolig hurtig hastighed. Vores økonomier vil blive tvunget til at ændre sig som svar på den nye verden. Læsning af denne bog vil hjælpe dig med at ride på forandringsbølger og komme ud med din virksomhed intakt.

Loonshots

"Loonshots" af Safi Bahcall

Hvad det handler om: Loonshots forfatter Safi Bahcall bruger sin ekspertise inden for fysik og erfaring inden for erhvervslivet til at give læserne nye måder at forstå virksomheders og imperiers opførsel. Bogen fortsætter derefter med at vise, hvordan du kan bruge denne nye metode til at pleje radikal innovation.

Hvorfor du skulle læse det: Denne bog ændrer radikalt, hvordan du ser både din egen virksomhed og forretningsverdenen som helhed. Hvis du ønsker at ryste tingene og ændre din tankegang for at forbedre din succes, er dette en af ​​de bedste forretningsbøger for dig.

Rækkevidde

"Område: Hvorfor generalister sejrer i en specialiseret verden" af David Epstein

Hvad det handler om: In Range: Hvorfor generalister sejrer i en specialiseret verden, undersøger David Epstein livene for verdens bedste atleter, kunstnere, musikere, videnskabsmænd og mere; opdage, at tidlig specialisering er undtagelsen i disse succeser, ikke reglen. Han hævder, at dette skyldes, at generalister er mere smidige, mere kreative og i stand til at skabe forbindelser, som deres specialiserede kammerater ikke kan se.

Hvorfor du skulle læse det: Denne bog tilbyder fascinerende indsigt i succesrige menneskers liv i en lang række industrier. Hvis du specialiserede unge, giver denne bog et overbevisende argument for at udvide dit skillset. Hvis du allerede er generalist, hjælper denne bog dig med at forstå, hvordan du udnytter din generalisme for at øge din succes.

Stamm af mentorer

"Stamm af mentorer" af Timothy Ferriss

Hvad det handler om: For at skabe Mentors Tribe stillede Tim Ferriss over 50 kunstnere i verdensklasse, herunder flere af hans egne idoler, et sæt spørgsmål om, hvordan de havde brugt deres tid til at skabe deres utrolige karrierer. Derefter samlet han alle deres råd i denne bog, inklusive over 50 forskellige morgenrutiner.

Hvorfor du skulle læse det: Rådene i denne bog hjælper dig med at afklare dit mål i livet og hvordan du kan nå det, alt sammen baseret på afprøvede og sande metoder. Du finder også fremragende strategier til ting som at komme dig efter fiasko og opnå balance mellem arbejdsliv og liv. Uanset om du er usikker på, hvor du vil have din virksomhed til at gå næste gang, eller du bare leder efter råd om, hvordan du forbedrer dine processer, har denne bog noget at tilbyde.

Dyb arbejde

"Dyb arbejde" af Cal Newport

Hvad det handler om: Dyb arbejde: regler for fokuseret succes i en distraheret verden diskuterer kraften i dyb arbejde, defineret her som "evnen til at fokusere uden distraktion på en kognitivt vanskelig opgave." Gennem historier som den tid Carl Jung byggede et tårn i skoven for at fokusere hans sind, demonstrerer Newport, hvor dybt arbejde er den bedste måde at opnå stor succes på. Derefter fortsætter han med at tilbyde en række strategier for at opbygge din kapacitet til dybt arbejde.

Hvorfor du skulle læse det: I dagens verden skal de fleste fagfolk bekæmpe snesevis af distraktioner hver dag. Det er nemt at blive fanget i en løkke med at kontrollere dine sociale medier, kontrollere din e-mail og kontrollere dine sociale medier igen, kun for at nå slutningen af ​​dagen og indse, at du ikke har opnået noget. Hvis du vil forbedre dit fokus i det kommende år, er dette en af ​​de bedste forretningsbøger for dig.

�� Vi har en separat guide til, hvordan man kan holde fokus på arbejdet, skabt baseret på læring fra netop denne bog.

Nul til én

"Nul til én" af Peter Thiel, med Blake Masters

Hvad det handler om: Nul til én: Noter om opstart, eller hvordan man bygger fremtiden tilbyder en ny ramme for at se på innovation, baseret på argumentet om, at vi uden for Silicon Valley er i en tid med teknologisk stagnation.

Hvorfor du skulle læse det: Peter Thiel er medstifter af PayPal og Palantir Technologies. Han bringer alt, hvad han har lært fra årtier med succesfuldt iværksætteri og investeringer, til denne bog. Hvis du radikalt ønsker at ændre den måde, du nærmer dig din virksomhed på, er dette en af ​​de bedste forretningsbøger for dig.

De 7 vaner hos meget effektive mennesker

"De syv vaner hos meget effektive mennesker" af Stephen R. Covey

Hvad det handler om: De syv vaner hos yderst effektive mennesker begynder med den forudsætning, at måden vi oplever verden er helt baseret på vores opfattelser; for at ændre os selv, må vi først ændre vores opfattelse. Bogen fortsætter derefter med detaljer om syv vaner, som succesrige mennesker bruger til at ændre deres tankegang og kontrollere deres skæbner.

Hvorfor du skulle læse det: De syv vaner hos yderst effektive mennesker tilbyder en detaljeret praktisk ramme for at ændre dit tankesæt og ved fuldmagt at ændre dit liv. Hvis du har fundet dig selv i vejen for din egen succes i fortiden, kan denne bog hjælpe dig med at undgå at gøre det i fremtiden.

Kunsten at leve

"Kunsten at leve" af Thich Nhat Hanh

Hvad det handler om: The Art of Living viser læsere, hvordan mindfulness-kunsten kan hjælpe dem med at besvare livets dybtgående spørgsmål og nyde den frihed, de ønsker. Bogen indeholder præcise instruktioner til syv meditationer for at hjælpe folk med at forstå mere om sig selv, deres forhold og deres forbindelse til verden omkring dem.

Hvorfor du skulle læse det: Denne bog hjælper dig med at forstå verden og din plads i den på en mere omfattende måde. Det er også bevist, at meditation reducerer stress og forlænger opmærksomheden, blandt andet.

Afsluttende tanker om de bedste forretningsbøger for 2020

Konstant læring er den bedste måde at holde dig selv og din virksomhed relevant i 2020. Du kan lære meget af blogs (som denne), men der er ingen erstatning for den viden, du kan finde i nogle af de bedste forretningsbøger derude . Uanset om du låner fra biblioteket eller investerer i dine egne eksemplarer, skal du sørge for at læse nogle af disse bøger i det kommende år. (Eller lyt til dem. Du finder de mest tilgængelige på Audible.)

Føler du dig overvældet af alle mulighederne på denne liste? Fokuser på en bog ad gangen, planlæg en time eller to til læsning hver aften, og du arbejder dig igennem disse bedste forretningsbøger på kort tid.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector