20+ Bedste “Fjern” -jobswebsteder til at finde et eksternt job i 2020

20+ Bedste “Fjern” -jobswebsteder til at finde et eksternt job i 2020

20+ Bedste “Fjern” -jobswebsteder til at finde et eksternt job i 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Freelancing? Kæmper du for hvor du kan finde WordPress-job for at begynde at arbejde med verdens mest populære CMS? At finde et godt job kan være sværere end selve arbejdet! Især når du leder efter noget nichespecifikt som WordPress.


Men rolig, men vi er her for at hjælpe. I de følgende sektioner giver jeg dig det 20 forskellige steder, hvor du kan finde fjernjob (såvel som lokaliseringsspecifikke job, hvis det er din smag).

Du kan være i stand til at finde heltids-, deltids- og freelance-shows – og for hver jobkilde markerer jeg de typer job, du finder der.

Så nær slutningen af ​​indlægget giver jeg dig fem forskellige WordPress-virksomheder, der ansætter lige dette øjeblik. Lad os grave dig ind og få dig ansat …

hvor man finder WordPress-job

En note, inden du kommer i gang

Før jeg kommer ind på listen, vil jeg lede med et lille advarsel for dette indlæg.

Fordi arbejdsgivere naturligvis ønsker at få deres stillingsopslag foran så mange kvalificerede øjebolde som muligt, vil du finde en vis overlapning i job mellem forskellige kilder. Det er bare spillet.

Jeg vil forsøge at undgå udstationering af websteder med 100% identiske lister med WordPress-job, men du vil bestemt løbe ind i den lejlighedsvise stillingsopslag, der findes på flere kilder.

Med det ude af vejen, lad os komme til jobbet!

Hvor finder du WordPress-job – på fuld tid, freelance + mere

Alle disse kilder tilbyder eksterne WordPress-job, skønt mange også tilbyder lokaliseringsspecifikke job.

Som jeg nævnte, vil jeg også angive, hvilke typer job, du sandsynligvis finder for hver kilde. Det vil sige, om jobbet er # fuld tid, # deltid, # freelance eller en blanding (den normale situation).

codeable

1. Kodes

Jobtyper: #freelance job

Gå til kodbar

Codeable er en eksklusiv markedsplads for WordPress freelancere. De accepterer ikke nogen, men hvis du har chops til at blive godkendt, kan du læse en række freelance-job, der betaler mindst $ 60 pr. Time.

Nathan Ello er et godt eksempel på en WordPress freelancer, der bruger Codeable med succes. Hvis du er interesseret, kan du læse hans blog for nogle indblik i WordPress freelancing og Codeable.

Autentiske job

2. Autentiske job

Jobtyper: Oftest # fuld tid eller # fjern, men kan også filtrere efter #freelance og # deltid

Gå til autentiske job

Autentiske job er et jobkort for designere, udviklere og kreative fordele. Du kan finde WordPress-job ved blot at søge efter nøgleordet “WordPress”. En anden pæn funktion ved autentiske job er muligheden for hurtigt at skifte mellem Alle job og Fjernjob med et klik på en knap. Du kan også tilføje filtre til jobtype, færdigheder, oplevelsesniveau, kompensation og mere.

Hurtigt tip: Underretninger er også noget at overveje; søg efter WordPress, slå fjernbetjening og udløse en e-mail-alarm, når der kommer nye job.

Hvis du er interesseret i at ansætte WordPress-udviklere, skal du bruge promo-koden CODEINWP10 ved kassen og få 10% rabat.

Toptal freelance markedsplads

3. Toptal

Jobtyper: # freelance optrædener

tal

Toptal fakturerer sig selv som et freelancing-sted for "top 3% af freelance talent". Hvis du vil se job på webstedet, skal du ansøge og blive accepteret. Som et resultat finder du bedre betalende job end nogle af de andre freelance markedspladser, som jeg vil liste ud senere i dette indlæg.

Find WordPress-job på Fjern OK

4. Fjernbetjening OK Job Board

Jobtyper: Det meste # fuldtids # fjernede WordPress-job

Gå til Fjern ok

Ekstern OK er en udskiftning af det populære fjernbetjeningssted Nomadliste. Den viser udelukkende fjernjob, så der er ikke behov for at sortere mellem placeringsbaserede og fjernjob.

Valget er ikke stort, men ved at søge efter "WordPress", kan du hurtigt indsnævre til alle de tilgængelige eksterne WordPress-job.

På det tidspunkt, hvor jeg skrev dette indlæg, var der fire aktive WordPress-joboversigter.

Jobs.WordPress.net

5. Jobs.WordPress.net

Jobtyper: En solid blanding mellem # fuldtids-, # deltids- og # projektbaserede job

Gå til Jobs.WordPress.net

Jobs.WordPress.net er en del af WordPress-familien af ​​websteder (du kan endda finde den i WordPress.org sidefoden). Fordi det er her, en række mennesker outsource WordPress-arbejde, inkluderer det alle typer WordPress-job, der spænder over alt fra design til udvikling, mindre justeringer og skrivning.

Nogle job er lokaliseringsspecifikke – så sørg for at kontrollere Beliggenhed kolonne, før du bliver for begejstret for et job.

Poststatus WordPress Jobs Board

6. Jobstatus for poststatus

Jobtyper: Både # fuldtids- og # deltidsjob

Gå til Post Status Job Board

Post Status Job Board er den jobfokuserede side fra Post Status, et populært websted for WordPress-fagfolk.

Det har ikke masser af job. Men hvert eneste job på siden handler specifikt om WordPress. Igen, bare sørg for, at du kigger efter Fjern , fordi nogle af jobene er lokaliseringsspecifikke.

smashingmagazine

7. Knusende job

Jobtyper: Både # fuldtids- og #freelancejob – selvom de fleste lister er på fuld tid

Gå til Smashing Jobs

Smashing Jobs er, som navnet antyder, Smashing Magazines jobbræt. Det inkluderer job til alle typer webdesign og udviklere, men du kan finde WordPress-job ved hjælp af søgefeltet.

Du kan også filtrere efter fuldtids- og freelance-jobtyper. Men igen skal du bare sørge for, at jobbet understøtter fjernarbejde. Ikke alle stillingerne gør det.

WPHired dedikeret udelukkende til WordPress-job

8. WPhired

Jobtyper: Oftest # fuldtidsarbejde, men inkluderer nogle #freelance og # deltidsjob

Gå til WPhired

Som du kan gætte fra navnet, fokuserer WPhired udelukkende på WordPress-job. Webstedet ser ud til at tvinge jobplakater til at vælge et sted, men hvis du læser jobbeskrivelserne, vil du indse, at masser af dem tillader fjernarbejde.

WPMU Dev Job Board

9. WPMU DEV Job Board

Jobtyper: Primært engangs # frreance-optrædener

Gå til WPMU DEV Job Board

WPMU DEV Job Board er ikke så aktiv, som det engang var, men du kan stadig finde et lille udvalg af freelance WordPress-job der.

Da jeg skrev dette indlæg, var der fire forskellige posteringer til engangs WordPress-optrædener.

SkipTheDrive

10. Spring over TheDrive

Jobtyper: Mest # fuldtidsjob

Gå til SkipTheDrive

SkipTheDrive er et websted, der sammenstiller eksterne arbejdsmuligheder fra andre jobfortegnelsessteder. Valget er ikke stort – min søgning viste kun et par WordPress-job. Men det er et godt sted at tjekke, om du udelukkende leder efter WordPress-job, der tillader fjernarbejde.

startupjobs.asia

11. StartUp Jobs Asien

Jobtyper: De fleste lister er # fuldtid, men inkluderer også # deltids- og #freelancejob

Gå til StartUp Jobs Asien

Selvom de fleste WordPress-job på dette websted er i Asien (som du måske forventer af navnet), kan du også finde eksterne WordPress-job på webstedet. Så hvad enten du leder efter WordPress-job i Singapore, Malaysia eller "Overalt", Du kan læse masser af muligheder på StartUp Jobs Asia.

AngelList

12. AngelList Jobs

Jobtyper: Mest # fuldtidsjob

Gå til AngelList Jobs

AngelList indsamler job fra startups rundt om i verden, hvoraf mange tillader fjernarbejde. Mens joberne ikke er WordPress-specifikke, kan du filtrere efter nøgleord, roller, løn, egenkapital og mere for at finde WordPress-job, der perfekt matcher dine kriterier.

Faktisk er detaljen i filtre, der tilbydes af AngelList, en af ​​de ting, der adskiller det fra andre jobsteder, efter min mening. Du skal dog registrere en konto og udfylde din profil for at se job dog.

Vi arbejder eksternt

13. Vi arbejder eksternt

Jobtyper: Det meste # fuldtids # fjernede job

Gå til Vi arbejder eksternt

Overraskende fokuserer vi eksternt på eksterne job. Da alle job er fjernt, skal du bare søge efter "WordPress" at skabe et solidt udvalg af job.

På det tidspunkt, hvor dette indlæg blev skrevet, var der omkring 6 WordPress-relaterede fjernjob, som er temmelig solide, så langt som eksterne arbejdssteder går.

oDesk

14. Oparbejde

Jobtyper: Engangsfrie # freelance-shows

Gå til Upwork

Jeg kan ikke lide at sende Upwork, fordi så mange af stillingerne hurtigt bliver et løb til bunden når det kommer til pris.

Men her er en ting, som jeg ikke kan benægte ved Upwork:

Der er mange WordPress-job, der kan findes.

På det tidspunkt, jeg skrev dette indlæg, søgte jeg efter "WordPress" dukkede op over 8.500 forskellige job. De fleste af disse er sandsynligvis ikke levedygtige muligheder, men med en stikprøvestørrelse på over 8.500 forskellige job, kan du helt sikkert dukke op noget.

krop

15. Krop

Jobtyper: Det meste # fuldtidsjob, skønt der er nogle #kontraktudgivelser

Gå til Krop

Krop er et designkort, der er bygget specielt til "kreative, design og tech job." Mange af jobene er på stedet, men hvis du klikker gennem til de individuelle jobbeskrivelser, kan du finde nogle eksterne job.

Jeg inkluderer Krop, fordi det har et antal WordPress-jobopslag, men manglen på et filter til fjernarbejde er frustrerende.

Freelancer.com markedsplads

16. Freelancer

Jobtyper: Som navnet antyder, er dette primært engangsfrie # freelance-shows

Gå til Freelancer

Som Upwork er Freelancer en blandet taske, når det kommer til jobkvalitet… men det har mange job at vælge imellem. Faktisk var 243.161 WordPress-projekter afsluttet på Freelancer.com fra januar 2015 (samlet værdi af $ 60.571.205) – data siger.

På tidspunktet for skrivningen af ​​dette indlæg har Freelancer over 2.400 forskellige WordPress-shows, som du kan læse.

Hvis du kan sile gennem de ofte lavt betalte job, finder du arbejde lige fra installation af WordPress til udvikling af plugins og meget mere.

fleksjob

17. Flexjobs

Jobtyper: Oftest # fuld tid, men inkluderer også # deltidsarbejde

Gå til Flexjobs

Flexjobs er et stort generelt jobsite med et specifikt fokus på telekommunikationsjob. En søgning efter WordPress returnerer imponerende 279 posteringer. En del af det skyldes, at Flexjobs er lidt mindre kurateret end nogle af de mere aggressivt filtrerede websteder som Remote OK og We Work Remote.

Stadig, hvis du bare ønsker en stor dump af eksterne WordPress-job og er villig til at vade gennem nogle duds, så giver Flexjobs dig en god mængde valg.

Jobspresso

18. Jobspresso

Jobtyper: Oftest # fuld tid, men kan også filtrere efter # deltid og #freelance

Gå til Jobspresso

Jobspresso er et veldesignet joblistingssite, der specifikt fokuserer på fjernarbejde. Du kan søge efter nøgleord og også filtrere efter branche for at finde WordPress-job.

Tilsvarende kan du også bruge filtre til at vælge mellem fuldtids-, deltids- og freelance-arbejde.

Ved skrivning af dette indlæg returnerede en søgning efter WordPress-udviklingsjob 11 forskellige job.

Craigslist

19. Craigslist / Telecommuter-job

Jobtyper: Oftest # fuld tid eller # deltid i mine søgninger, men YMMV.

Gå til Telecommuter Jobs

Bær med mig her …

Ja, jeg ved, at Craigslist ikke altid har det bedste omdømme, når det kommer til job. Og ja, du bliver nødt til at sortere gennem en flok affald. Men … hvis ingen af ​​de andre indstillinger har fungeret, kan du faktisk finde WordPress-job på Craigslist.

Jeg spillede rundt med et par byer, som jeg har boet i, og forholdet mellem "lovende job" til "affald" var omkring 1: 9 … hvilket igen ikke er stort.

For at tilføje nogle nyttige filtreringer kan du dog bruge Telecommuter Jobs til at filtrere Craigslist-resultater specifikt til fjernmuligheder.

onthegosystems

20. OnTheGoSystems

Jobtyper: #fuld tid

Gå til OnTheGoSystems

Holdet bag to af de mest populære WordPress-plugins, Toolset og WPML, leder altid efter bidragydere til WordPress-økosystemet.

Deltag i de 90 mennesker, der samarbejder rundt omkring i verden om plugins, der i øjeblikket bruges af mere end 700.000 websteder. Tjek deres heltidsjobsåbninger og anvend, hvis du vil opleve det multikulturelle miljø på OnTheGoSystems.

remotejobsclub

21. Fjernjobsklub

Jobtyper: # fuld tid # fjern # international

Gå til Remote Jobs Club

Remote Jobs Club er et ugentligt nyhedsbrev, der sender håndplukkede og manuelt verificerede fjernjob. Hvis du er træt af at tjekke snesevis af fjernpladser, anbefaler jeg stærkt, at du tilmelder dig deres nyhedsbrev, uanset hvilken branche du er i.

22. Dit eget websted

Jobtyper: Hvad end du vil!

Ok, denne er lidt sød. Men det er stadig, at et af de bedste steder at finde WordPress-arbejde i høj kvalitet er via dit eget websted.

Du finder masser af WordPress-freelancere, der finder arbejde gennem deres egne websteder.

Hvis du leder efter nogle eksempler, her er et par porteføljesteder fra vellykkede WordPress freelancere:

Du vil ikke være i stand til at smide et portfolio-websted og begynde at få job med det samme. Men som en succesfuld freelance-forfatter kan jeg fra førstehåndserfaring sige, at en solid porteføljenside er en stor langsigtet investering til at finde WordPress-job.

Du kan endda automatisere dele af din virksomhed for at spare tid på de kundeemner, der genereres fra dit websted.

5 WordPress-virksomheder, der ansætter lige nu

Ønsker at springe jobkort over og gå direkte til WordPress-virksomheder, der ansætter lige nu? Disse fem virksomheder ansætter næsten altid nyt WordPress-talent. Tjek dem ud!

Automattic

1. Automattisk

Ja, denne er lidt af en no-brainer. Men hvem er bedre at arbejde for end det firma, der dybest set ligger bag WordPress?

Automattic ansætter stort set altid, selvom jeg har hørt, at ansøgningsprocessen er ret energisk.

Gå til Automattic

10up

2. 10up

10up er et udviklingsbureau, der altid ansætter top WordPress talent. Hvis du tror, ​​at du kan få nedskåret, kan du søge et af deres job i dag.

Gå til 10up

Reaktiv Studios

3. Reaktiv Studios

Reaktiv Studios er et WordPress-udviklingsbureau, der normalt har mindst et par stillinger. De arbejder med klienter som Harvard og The Wire Cutter, så du vil bestemt arbejde på interessante projekter.

Gå til Reaktiv Studios

Incsub

4. Incsub

Incsub er firmaet bag både Edublogs og WPMU DEV, hvilket betyder, at de har masser af arbejde at gå rundt for WordPress-eksperter.

Gå til Incsub

Elegante temaer

5. Elegante temaer

Elegante temaer er moderselskabet bag det massivt populære Divi-tema, samt en række andre temaer og plugins. På grund af deres popularitet ansætter elegante temaer normalt til mindst et par WordPress-positioner.

Gå til elegante temaer

Gå derude og få et WordPress-job

Og det afslutter vores liste over, hvor man kan finde WordPress-job. Hvis du kender en stor kilde til WordPress-job, der ikke findes på listen, ville det være dejligt, hvis du delte i kommentarerne, så vi kan gøre denne ressource bedre for alle.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout og præsentation af Karol K.

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector