10 bedste lande til outsource softwareudvikling, baseret på data

Udvikling af outsourcing-software kan være en god måde at spare penge på, mens du stadig får arbejde af høj kvalitet. Der er dog nogle ting, du har brug for at vide om outsourcing, før du kan gøre det effektivt. Til at begynde med skal du vide hvad er de bedste lande at outsource softwareudvikling til så du kan fokusere din søgning på en effektiv måde.


I denne artikel skal vi se nærmere på de 10 bedste lande, som vi kan outsource softwareudvikling til.

Bedste lande til outsource softwareudvikling

Dit udskåret-‘n-keep-resume

Hvis du har travlt, er her en hurtig oversigt over de bedste lande, som du kan outsource softwareudvikling til, plus hvor meget du kan forvente at bruge:

(Diagram efter Visualizer.)

Hvad der gør et land godt til outsourcing?

De vigtigste ting, du vil kigge efter, når du fastlægger de bedste lande til at outsource softwareudvikling til er lavere omkostninger, et højt udviklet it-marked, en uddannelsesinfrastruktur af høj kvalitet og evnen til at kommunikere på dit foretrukne sprog (med henblik på dette artikel, antager vi, at du foretrækker at arbejde på engelsk). Disse faktorer skaber en stor talentpulje af dygtige teknikere, som du kan vælge imellem.

Visse virksomheder vil måske også overveje andre faktorer, såsom kulturelle forskelle. Disse kan variere fra at have forskellige officielle helligdage til store kulturelle forskelle, der muligvis forhindrer visse individer i at arbejde med dig.

Den sidste faktor, der skal overvejes, når man overvejer de bedste lande at outsource softwareudvikling til, er tidszoner. Mange virksomheder finder måder at samarbejde med arbejdstagere i forskellige tidszoner, men du skal overveje, hvordan du samarbejder med mennesker i andre tidszoner, inden du starter din søgning. Er du parat til at stå tidligt op eller blive sent på kontoret til Skype-møder? Er dit projekt lavt prioriteret nok til, at en tidsforsinkelse mellem kommunikation er i orden? Eller vil du have, at tidszoner overlapper hinanden, så du kan kommunikere med mennesker i realtid?

Når du har fundet ud af, hvad din virksomheds specifikke outsourcingbehov er, er du klar til at begynde at lede efter samarbejdspartnere i de bedste lande til at outsource softwareudvikling til.

De 10 bedste lande til outsource softwareudvikling

1. Indien

Bedste lande til outsource softwareudvikling: # 1 Indien

Indien er sandsynligvis det første land, du tænker på, når du hører ordet "udlicitering", og med god grund. Indien er det næststørste engelsktalende land i verden, hvilket gør det til et ideelt valg for amerikanske eller britiske arbejdsgivere, der er interesseret i outsourcing. Deres uddannelsessystem fokuserer også stærkt på matematik og producerer så mange som 2,6 millioner STEM-kandidater i et enkelt år.

Ifølge forskning fra Gild, Indiske udviklere outscorerede deres amerikanske kolleger på matematik- og logikvurderinger med hele 11%. De modtog dog markant lavere score på test i PHP og HTML, så hvis du leder efter webudvikling, kan du måske kontrollere, om de outsourcere, du skal arbejde med, har en god track record af det leverede arbejde.

Løn: Ifølge Betalings vægt, den gennemsnitlige årlige løn for en softwareudvikler i Indien er 779.700 Rs, eller $ 11.139.

2. Ukraine

Bedste lande til outsource softwareudvikling: # 2 Ukraine

Den ukrainske regering har et stærkt fokus på uddannelse, der har næret en blomstrende tech-industri der. Ifølge statistisk analyse fra HackerRank, Ukraine-udviklere havde en gennemsnitlig score på 88,7% på tværs af alle HackerRank-udfordringer. Ukraine er også hjemsted for det største antal C ++ programmerere globalt.

Engelsk er ikke udbredt blandt befolkningen generelt, men 80% af deres it-community taler engelsk, så kommunikationsbarrierer er et minimalt problem her. Andre fordele ved outsourcing til Ukraine inkluderer en tidszone, der delvist overlapper hinanden med USA og UK samt en lignende arbejdskultur, som præmier udfordrer og konkurrence.

Løn: Ifølge Betalings vægt, årlige lønninger for ukrainske udviklere varierer mellem $ 11.936 og $ 46.787.

3. Kina

Kina

Kina er hjemsted for mange af hurtigst voksende it-virksomheder og producerer så mange som 4,7 millioner teknikere hvert år. I en hypotetisk analyse af lande, der er egnede til at deltage i en "programmering af OL" af HackerRank, Kina rangerede først.

Der er dog et par potentielle ulemper her. Først kun 10 millioner af Kinas 1,3 milliarder indbyggere taler engelsk, der præsenterer en stor kommunikationsbarriere for mange internationale arbejdsgivere.

For det andet er det kendt, at Kina har slap håndhævelse af IP-lovgivning. Imidlertid kan dette overvindes ved at ansætte et velrenommeret outsourcing-agentur og fastlæggelse af klare regler før du begynder at arbejde sammen.

Løn: Årlig løn for softwareudvikler i Kina varierer typisk fra 189.000 CNY ($ 27.695.96) til 357000CNY ($ 52.341,59).

4. Polen

Polen

Ifølge statistik fra HackerRank, Polen er hjemsted for de tredje mest dygtige programmerere i verden. Deres programmerere blev først placeret i Java-vurderinger og blev listet i top fem for andre mainstream-programmeringssprog som Python, Shell og Ruby. To af Polens største byer, Warszawa og Krakow, rangeres også i top 50 byer på Tholons globaliseringsindeks.

Vestlige udviklere vil også være glade for at bemærke det 30% af den polske befolkning taler engelsk som et andet sprog, gør kommunikation enkel. Nordamerikanske virksomheder bliver nødt til at foretage nogle overnatningsmuligheder for tidszoner, hvis de vil afholde live-møder, men der er tilstrækkelig overlapning til at tillade funktionelt samarbejde.

Løn: Data fra PayScale viser, at den gennemsnitlige softwareudvikler i Polen tjener en årsløn på 85.069PLN, eller $ 22.273,88.

5. Filippinerne

Filippinerne

Over 92% af filippinere taler engelsk, hvilket gør Filippinerne til en af ​​de største engelsktalende befolkninger i verden. De har også en specialiseret STEM high school system og har implementeret alvorlige uddannelsesreformer i de sidste flere år.

Disse faktorer sammen med den lave globale værdi af Filippinernes peso har kombineret for at gøre Filippinerne til en af topdestinationer for outsourcing, med landets hovedstad, Manila, rangeret som den næstbedste by til outsourcing i verden af Tholons globaliseringsindeks.

Imidlertid har reformer stadig ikke lukket forskellen mellem softwareudviklere fra Filippinerne og udviklere fra andre nationer på denne liste. Dette betyder, at selvom det er et af de bedste lande at outsource softwareudvikling til, hvis du har et simpelt projekt i tankerne, kan du overveje Kina eller Ukraine til mere komplekse projekter.

Løn: Det gennemsnitlig softwareudvikler på Filippinerne tjener 554.000 PHP eller $ 10.563.40.

6. Rumænien

Rumænien

Rumænien giver sine borgere adgang til undervisningsfri, egalitær uddannelse, der har ansporet en af mest forskellige tech-scener i Europa. Rumænske udviklere rangerede på 20. plads i hele verden HackerRank programmeringstest.

Rumænien har investeret stærkt i sin IT-infrastruktur i de sidste adskillige år og fremdrivet dem til 18. plads på A.T. Kearney Global Services Location Index, som rangerer lande baseret på økonomisk tiltrækningskraft, dygtighedsniveauer og tilgængelighed og det samlede forretningsmiljø Og med de fleste udviklere, der i det mindste tjener tre gange så meget som det gennemsnitlige rumænske er dette felt i stand til at trække en stabil strøm af nye og talentfulde arbejdere.

Rumænien tilbyder også andre vigtige fordele for arbejdsgivere i Vesteuropa og Nordamerika. Tidszonen tilbyder betydelig overlapning med Vesteuropa og endda amerikanske tidszoner. Næsten 90% af udviklerfællesskabet i Rumænien taler engelsk, og mange andre fremmedsprog som russisk og tysk er almindelige i Rumænien.

Løn: Årlig løn for udviklere i Rumænien spænder fra $ 12.000 til $ 35.000.

7. Brasilien

Brasilien

Brasilien er hjemsted for nogenlunde 6,18 millioner flydende engelsktalende og en regering, der arbejder hårdt for at bygge bedre infrastruktur for teknologiuddannelse. Kombineret med en usædvanlig ung arbejdsstyrke – 38,18% af befolkningen er under 24 år – dette gør Brasilien til et kommende land for outsourcing af softwareudvikling.

IT-samfundet i Brasilien er dog stadig relativt ung. Brasilianske programmerere scorede kun et gennemsnit på 71,3% om HackerRank-vurderinger. Dette gør Brasilien til et fantastisk sted at finde juniorudviklere, men betyder, at du vil se på andre lande på denne liste for mere avancerede projekter.

Løn: Leveomkostningerne i Brasilien varierer meget fra sted til sted, og programmeringslønninger varierer i overensstemmelse hermed. Afhængig af deres placering og erfaringsniveau, Brasilianske udviklers løn spænder fra R24,000 ($ 6,009,26) til R132,000 ($ 33,054,78).

8. Taiwan

Taiwan

Taiwan er hjemsted for de syvende mest dygtige udviklere i verden ifølge HackerRank, med stærke kvalifikationer inden for områder som funktionel programmering og datastrukturer. Den taiwanske regering har også investeret meget i deres mål om at blive "Asiens Silicon Valley" med forbedret STEM-uddannelse og IT-infrastruktur.

Dette betyder dog ikke nødvendigvis, at Taiwan er det bedste sted for dig at outsource. På den Engelsk kvalifikationsindeks, Taiwan rangerer 40. ud af 80 ikke-engelsktalende lande. Specifikke numre inden for programmeringsfællesskabet er vanskelige at finde, men dette tal antyder, at kommunikationsbarrierer kan blive et stort problem, hvis du outsource til Taiwan. Taiwan overvejer i øjeblikket at gøre engelsk til en af ​​deres officielle nationale sprog at afhjælpe dette problem.

Løn: Betalings vægt siger, at den gennemsnitlige taiwanske softwareudvikler tjener TWD729.147 eller $ 23.427 pr. år.

9. Egypten

Egypten

Egypten rangerede kun 42. på HackerRanks liste over top 50 lande til softwareudvikling, men de er dedikeret til at øge deres pool af tech-medarbejdere. I løbet af de sidste flere år har Egypten investeret i udviklingen af STEM-fokuserede gymnasier, der producerer en stor pulje af teknisk kyndige medarbejdere. De fleste skoler i Egypten også undervise i engelsk, så kommunikationsbarrierer bør være minimale, når man handler med egyptiske arbejdstagere.

Hvad der virkelig får Egypten til at skinne på denne liste er den rene overkommelige pris: outsourcing til Egypten vil koste dig mindre end outsourcing andre steder på denne liste.

Løn: Den gennemsnitlige løn for en senior softwareudvikler i Egypten er EGP103,187, som konverteres til $ 6.041,22. Dette er markant lavere end udviklere andre steder, så selvom du måske bruger lang tid på at søge efter den rigtige person, er du helt sikkert gemt meget, når du først har fundet dem.

10. Canada

Canada

Canada har en stærk uddannelsesinfrastruktur med et dedikeret fokus på teknologi: 18,6% af Canadas årlige kandidater har STEM grader. Med hensyn til faktisk færdighedsniveau var canadiske programmerere rangeret 21. af HackerRank. Tre canadiske byer rangerede også i top 50 på Tholons globaliseringsindeks: Toronto, Calgary og Halifax.

Outsourcing til Canada tilbyder også flere andre fordele, især til USA-baserede virksomheder. Der er få kulturelle forskelle at bekymre sig om, og tidszoner giver mulighed for nem kommunikation med amerikanske klienter. Dette gør det nemt for virksomheder at opnå ægte samarbejde om mere komplekse projekter.

Løn: Canada er det dyreste sted at outsource til på denne liste, med den gennemsnitlige softwareudvikler, der tjener $ 64.266CAD ($ 47.659.67USD) ifølge PayScale. Denne ekstra omkostning modregnes dog af arbejdstagernes stabile kvalitet og den gunstige valutakurs.

Afsluttende tanker om de bedste lande til outsource softwareudvikling

At begrænse din søgning til de bedste lande til at outsource softwareudvikling til er kun det første skridt til et vellykket outsourcing-forhold. Du skal også etablere klare systemer til kommunikation og samarbejde.

�� For mere hjælp med dette, se vores guider til, hvordan og hvornår man skal outsource WordPress-arbejde, og hvor man finder den bedste WordPress-hjælp.

�� Det kan også være en god idé at tage et kig på vores profiler fra 10 multimillionsfirmaer bygget med softwareudvikling outsourcing og fjernarbejde.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map