Sucuri vs Wordfence vs MalCare: Mi a legjobb WordPress biztonsági bővítmény?

Megpróbál dönteni a Sucuri vs Wordfence és MalCare között? Ez a három a legnépszerűbb megoldás a WordPress-webhely biztonságának javítására. Bár mindegyik a webhely biztonságának fokozására összpontosít, kissé eltérő módon közelítik meg a WordPress biztonságát.


Nem feltétlenül helyes vagy rossz, amikor az egyes bővítmények megközelítését vesszük alapul, de ki kell választani azt a megoldást, amely legjobban megfelel az Ön igényeinek, költségvetésének és ismereteinek szintjének.

A Sucuri vs Wordfence és MalCare közötti döntés meghozatalához ezt az összehasonlítást négy nagy részre osztom:

 • Az egyes eszközök bevezetése és az alapvető megközelítés a WordPress biztonságához.
 • Az egyes eszközök tényleges biztonsági funkcióinak mélyebb áttekintése segít az egyes alkalmazásokban.
 • A gyakorlati áttekintés az egyes eszközök egyszerű használatáról és a beállítási folyamatról, beleértve azt is, hogy mit szeretne kezelni több webhely kezelésére.
 • Árazási információk.

Sucuri vs Wordfence vs MalCare: Mi a legjobb WordPress biztonsági bővítmény

Gondoljunk bele, hogy segítsünk a WordPress webhelyének legjobb WordPress biztonsági bővítményének kiválasztásában…

��️ Az alapvető különbségek a Sucuri vs Wordfence és MalCare között

Rendben, tehát ezek a bővítmények segítenek a WordPress-webhely biztonságában, de ezek mindegyike kissé másképp működik. Tehát, mielőtt konkrét funkcióbeli különbségekről beszélnénk, beszéljünk a WordPress biztonsági pluginjainak megközelítésbeli különbségeiről.

Sucuri

Sucuri

Sucuri valójában két dolog:

(1) A ingyenes WordPress plugin amely az alapvető WordPress biztonsági edzési gyakorlatokat valósítja meg.

(2) Felhő-biztonsági platform, tűzfallal, CDN-vel és a tervétől függően egy emberi rosszindulatú programok eltávolításával. Valójában a webhelyet a Sucuri DNS-kiszolgálóira irányítja, és a Sucuri így védi a webhelyet – például úgy, ahogy a Cloudflare működik.

Nem kell mindkettőt használnia – teljesen lehetséges csak az ingyenes plugin vagy a tűzfal szolgáltatás használata.

Ehhez az összehasonlításhoz ugyanúgy fogom kezelni őket, bár megpróbálom megjegyezni, ha valami elérhető a pluginben vagy a szolgáltatásban.

Wordfence

wordfence

Wordfence egy átfogó WordPress biztonság csatlakoztat amely szinte teljes egészében a WordPress webhely szerverén működik (ez a megkülönböztetés másodpercen belül fontos lesz).

Sokat tesz a WordPress-webhely biztonságossá tétele érdekében, ami elmagyarázza, miért jó margóval ez a legnépszerűbb WordPress-biztonsági bővítmény. A WordPress.org szerint több mint 3 millió webhelyen aktív.

Biztonsági edzést, tűzfalat, biztonsági ellenőrzéseket, bejelentkezési védelmet és még sok minden mást kínál.

A szabad funkcionalitás szempontjából a Wordfence valószínűleg a legkisebb eszköz ott. Tehát ha a költségvetése 0 dollár, akkor különös figyelmet kell fordítania a Wordfencere, mivel ez talán a legjobb eszköz az Ön számára (bár ez nem azt jelenti, hogy a Wordfence nem jó választás nagyobb költségvetéssel rendelkezők számára!).

MalCare

malcare

MalCare egy WordPress biztonság csatlakoztat különös figyelmet fordítva a rosszindulatú programok keresésére és megtalálására a WordPress webhelyén.

Az első bevezetése óta kibővíti a tűzfalat és néhány alapvető WordPress-edzési funkciót.

A MalCare esetében a legegyedibb dolog az, hogy miként szkenneli a fájlokat.

Ahelyett, hogy a WordPress webhely szerverén lévő fájlokat szkennelne, a MalCare másolja a fájlokat a saját szerverekre, és ott futtatja azokat..

A szkennelés futtatása a saját szerveren sok erőforrást igényelhet, tehát ez a megközelítés kissé teljesítmény-barát. Ugyanezt a megközelítést használja az Automattic / Jetpack VaultPress szolgáltatása.

Ezenkívül a webhely biztonságát a MalCare felhő irányítópultján, a WordPress irányítópult helyett fogja kezelni..

A MalCare ugyanabból a fejlesztőből származik, mint a népszerű BlogVault biztonsági mentési szolgáltatás, és integrálhatja a két szolgáltatást, hogy egyetlen megoldás legyen a biztonsági mentésekkel és a biztonsággal egyaránt..

��‍♂️ A pluginek biztonsági funkciói

Most, hogy megismeri az alapvető megközelítéseket, hasonlítsuk össze az egyes eszközök által kínált sajátosságokat négy nagy kategóriába:

 • Általános biztonsági edzés
 • Webhely tűzfala
 • Bejelentkezésvédelem
 • Malware szkennelés

Biztonsági edzés

Által "biztonsági edzés", Olyan alapvető csípésekre gondolok, amelyek biztonságosabbá teszik a WordPress webhelyet.

Sucuri

A Sucuri magában foglalja a Edzési lehetőségek olyan terület, amely megkönnyíti az alapvető javítások végrehajtását, például a PHP fájlok blokkolását bizonyos könyvtárakban, az irányítópulton belüli fájlszerkesztés letiltását és így tovább:

Sucuri edzési lehetőségek

Wordfence

Sok a Wordfence megszilárdító szabálya a többi kategóriába tartozik (például bejelentkezési védelem és a tűzfal), de tartalmaz még néhány általános megszilárdítási alapelvet, például:

 • A kódfuttatás letiltása a feltöltési könyvtárban.
 • A WordPress verzió elrejtése.

A Wordfence edzési szabályai a Sucuri és a MalCare ellen

MalCare

A MalCare biztonsági fokozását három kategóriába sorolja:

 • Alapvető – a PHP végrehajtásának blokkolása és a fájlszerkesztés letiltása.
 • Fejlett – a téma / plugin telepítésének blokkolása.
 • Paranoid – a biztonsági kulcsok megváltoztatása és az összes felhasználói jelszó visszaállítása.

A MalCare edzési szabályai

Webes alkalmazás tűzfal (WAF)

A webalkalmazás tűzfala (WAF) elősegíti a webhely proaktív védelmét azáltal, hogy kiszűri a kéréseket, mielőtt azok elérnék a WordPress webhelyet. Gondolj úgy, mint egy fal a webhely és az internet között. A kapu nyitva van a rendszeres felhasználók számára, de a rosszindulatú szereplőket megállítják, mielőtt belépnének.

Míg sok WordPress biztonsági bővítmény felsorolja a WAF szolgáltatást, a WAF valójában csak annyira jó, mint a forgalom szűrésére használt szabályok és irányelvek. Mivel a rosszindulatú támadások jellege folyamatosan változik, olyan megoldást szeretne, amely frissíti annak szabályait az Ön webhelyének biztonsága érdekében.

Sucuri

A Sucuri fizetett tűzfalszolgáltatása egyaránt WAF és CDN (ilyen például a Cloudflare). A forgalom kiszűrésével elősegíti webhelyének proaktív védelmét, ideértve a nulla napos kihasználásokkal szembeni védelmet is. Ezenkívül elősegíti a globális elérhetőséget és a gyorsabb oldalbetöltési időket a CDN hálózaton keresztül.

A tűzfal és a CDN kombinációja egyedülálló, ameddig a listában szereplő pluginok megy, és a Sucuri kiváló hírnévvel rendelkezik a tűzfalszolgáltatás minősége szempontjából.

Wordfence

A Wordfence tartalmaz egy WAF-t a WordPress.org ingyenes verziójában, amely védi mind az általános, mind a WordPress-specifikus támadásokat. Ezenkívül frissíti a tűzfal szabályait, hogy megvédje az újonnan felfedezett támadásokat.

Ha azonban azonnal hozzáférni szeretne a legújabb tűzfalszabályokhoz, akkor fizetnie kell a Wordfence prémium verziójaért. Ha a tűzfalat az ingyenes verzióban használja, 30 napos késés van, mielőtt ezeket a szabályokat hozzáadják a tűzfalhoz. Ez egy nagy része annak, ahogy a Wordfence bevételszerzi a plugint, mivel az ingyenes verzió egyébként szinte teljes funkcionalitással rendelkezik..

MalCare

A MalCare tűzfalat hirdet, de nem tűnik olyan átfogónak, mint a Sucuri vagy a Wordfence. A MalCare tűzfala segíthet a rosszindulatú IP-címek blokkolásában, ami minden bizonnyal hasznos. De úgy tűnik, hogy nem ugyanaz a rendszeresen frissített szabálykészlet, mint amit a Sucuri vagy a Wordfence kap..

Bejelentkezésvédelem

A világ legjobb biztonsága nem tudja megállítani a hackert, ha a bejárati ajtóban járnak. Vagyis ha a hackerek a bejelentkezési oldalukkal hozzáférhetnek egy valódi WordPress rendszergazdai fiókhoz, akkor bármit megtehetnek.

A brutális erőszakos támadások egy általános támadási vektor, ezért a dolgok biztonságának megőrzése érdekében zárolni kell a WordPress bejelentkezési oldalát.

Sucuri

A Sucuri a tűzfalával segíthet megvédeni bejelentkezési oldalát a rosszindulatú szereplőktől, de nem tartalmaz CAPTCHA-t, korlátozza a bejelentkezési kísérleteket, vagy két tényezős hitelesítés alkalmassága.

Ha további bejelentkezési védelmet szeretne, akkor párosítania kell egy másik pluginnal.

Wordfence

A Wordfence a listán a legátfogóbb bejelentkezési védelmi lehetőségeket kínálja, beleértve a két tényezővel történő hitelesítést, amelyet a többi plugin sem kínál.

Két tényező esetén engedélyezheti a két tényezőt az egyes felhasználói szerepkörökhöz, és megkövetelheti az adminisztrátoroktól, hogy két tényezőt használjanak.

CAPTCHA-t is hozzáadhat a bejelentkezési és regisztrációs oldalához a reCAPTCHA v3-on keresztül, amely nem követeli meg a felhasználóktól, hogy bármilyen műveletet hajtsanak végre, hacsak böngészőjük nem sikerül.

A Wordfence tűzfalán kívül a bejelentkezés egyéb védelmi funkciói a következők:

 • Lehetőség a bejelentkezési kísérletek korlátozására és az IP-címek blokkolására bizonyos számú hiba után.
 • Képesség erős jelszavak érvényesítésére a felhasználók számára és ellenőrizhető a jelszó erőssége, amikor a felhasználó frissíti a profilját. Az erős jelszavakat egy jelszókezelőben mentheti.
 • Érték korlátozó.

MalCare

A MalCare hozzájárulhat a bejelentkezési oldal védelméhez a tűzfalán keresztül, és hozzásegítheti a CAPTCHA hozzáadását a bejelentkezési oldalhoz. Ugyanakkor nem támogatja a kétfaktoros hitelesítést vagy a bejelentkezési kísérletek korlátozását.

Malware szkennelés

Mindhárom beépülő modul rosszindulatú szoftverek szkennelését kínálja, ám ezek különböző módon működnek.

Sucuri

A Sucuri rosszindulatú programok ellenőrzését kínálja mind az ingyenes bővítményben, mind a fizetett szolgáltatásban.

Az ingyenes bővítményben ellenőrizheti a WordPress alapfájljainak integritását, és rosszindulatú programokat is végezhet az ingyenes SiteCheck eszközön keresztül. A szkennelés végrehajtásához valójában nincs szüksége a pluginre – csatlakoztathatja a webhely URL-jét.

Fontos megérteni, hogy az ingyenes bővítménnyel a Sucuri csak az Ön webhelyének front-end fájljait ellenőrzi. Mivel nem ellenőrzi a szerveren lévő fájlokat, nem fogja megtalálni az összes rosszindulatú program 100% -át. Tudjon meg többet itt.

A fizetett szolgáltatás mellett azonban a Sucuri kiszolgálóoldali rosszindulatú programok ellenőrzését végez, amely felismerheti a fájlok sérülékenységeit, amelyek esetleg nem jelennek meg a webhely felületén. Tehát, ha a lehető legátfogóbb malware szkennelést szeretné, akkor fizetnie kell a prémium szolgáltatásért.

Wordfence

A Wordfence lehetővé teszi a rosszindulatú programok beolvasását a WordPress irányítópultján belülről – csak kattintással kell tennie Indítsa el az új szkennelést:

A Wordfence rosszindulatú programok vizsgálata

Ezután a Wordfence átvizsgálja a kiszolgálón lévő fájlokat. A vizsgálat nemcsak a rosszindulatú programokat keresi, hanem alapvető problémákat is ellenőriz, például elavult plugineket és gyenge jelszavakat:

A Wordfence problémákat talált

A teljes rosszindulatú programok ellenőrzését futtathatja ingyenes és fizetett verziókkal egyaránt. Az egyetlen különbség az, hogy a prémium verzió valós idejű malware aláírási frissítéseket kap, míg az ingyenes verzió rosszindulatú aláírásainak frissítése 30 nappal késik.

MalCare

A rosszindulatú programok beolvasása a MalCare alapvető funkciója, így a plugin nagy hangsúlyt fektet a webhely fájljainak szkennelésére..

A MalCare rosszindulatú szkennelések futtatásának egyedülálló tényezője az is, hogy a fájlokat egy helyszínen kívüli helyre másolja és ott beolvassa, ahelyett, hogy a szerver erőforrásait felhasználná a szkennelések futtatására.

MalCare malware scan vs Sucuri és Wordfence

Ha van prémium verziója, akkor a MalCare egy kattintással végrehajtott rosszindulatú programok tisztítását is kínálja, ami a szolgáltatás másik erős pontja a rosszindulatú programok ellenőrzésekor..

Setup A beállítások és a könnyű használat összehasonlítása

A fenti biztonsági funkciók csak akkor fontosak, ha tudod azokat megvalósítani, tehát, ha nem műszaki felhasználó, fontos, hogy mindenki könnyen beállíthassa és a plugin működőképes legyen..

Ezen felül, ha több WordPress-webhely biztonságát kezeli, akkor hasznos, ha ezt egyetlen irányítópulton tudja elvégezni, amelyet ezeknek az eszközöknek a néhányja lehetővé tesz..

Ebben a szakaszban összehasonlítom:

 • Hogyan működik a plugin egyetlen webhelyen.
 • Függetlenül attól, hogy a plugin lehetővé teszi-e több WordPress-webhely egy helyről történő kezelését.

Egyetlen WordPress-webhely beállítása

Sucuri

Lehetséges, hogy két részből áll a Sucuri beállítása, attól függően, hogy a bővítményt használja, a tűzfalszolgáltatást vagy mindkettőt.

A plugin beállítása és használata egyszerű. Az induláshoz telepítse az ingyenes bővítményt a WordPress.org webhelyről.

Ezután eljuthat a Sucuri biztonság fül a WordPress irányítópulton az eredmények megtekintéséhez és a beállítások konfigurálásához:

Sucuri vs Wordfence vs MalCare telepítési folyamat

Sucuri jó munkát végez annak érdekében, hogy megkönnyítse weboldalának állapotát az oldalsávon:

Sucuri ellenőrző listák

Ha prémium Sucuri tűzfal szolgáltatást szeretne használni, regisztrálnia kell egy Sucuri fiókot, és a domain névszervereit a Sucuri felé kell mutatnia. Bármikor regisztrálhatja webhelyének domain nevét, megváltoztathatja névszervereit. Ez a lépés egy kicsit technikai jellegű, de éppen ez teszi lehetővé a Sucuri számára a forgalom kiszűrését, mielőtt elérné az Ön webhelyét, és CDN segítségével gyorsítsa fel webhelyét..

Wordfence

A Wordfence használatának megkezdéséhez telepítse az ingyenes bővítményt a WordPress.org webhelyről. Ezután a Wordfence kéri, hogy adja meg e-mail címét a biztonsági riasztások fogadásához.

Aztán, amikor elmész a Wordfence fülön a WordPress irányítópultján, a Wordfence megadja ezt a praktikus bevezető varázslót, amely megmutatja, hol vannak a fontos szolgáltatások:

Wordfence üdvözlő varázsló

Hasonló útmutatásokat is kaphat, ha más funkciókat, például a Wordfence tűzfalat vagy a leolvasó eszközt használ.

Általánosságban elmondható, hogy a Wordfence irányítópultja is jó feladat, hogy elmondja, mit kell tennie. A rendszer kéri, hogy konfigurálja a fontos funkciókat (1), valamint értesítéseket, amelyekkel naprakészen tartja a fontos kérdéseket (2):

Wordfence műszerfal vs Sucuri és MalCare

Tehát, bár a Wordfence nagyon sok funkciót tartalmaz, az irányítópult kialakításának módja segít megérteni, hogy mit csinál, és mit kell odafigyelnie.

MalCare

Két részből áll a MalCare – a WordPress.org ingyenes pluginja és a MalCare felhő irányítópultja.

Az induláshoz telepítse az ingyenes plugint. Ezután beírja az e-mail címét, hogy elindítsa a szinkronizálási folyamatot a MalCare felhő irányítópultján:

A MalCare sync webhely

Innentől kezdve a MalCare felhő irányítópultján mindent megtehetsz – nem a WordPress irányítópultján:

MalCare felhő biztonsági irányítópult

A prémium verzióval további lehetőségeket kaphat ebben az irányítópultban, például a fent említett edzési beállítások konfigurálásának lehetősége:

A MalCare edzési szabályai a Sucuri és a Wordfence ellen

Több WordPress webhely kezelése

Sucuri

A Sucuri speciális ügynökségi terveket készít webes szakemberek számára, ha több webhelyet kezel a Sucuri tűzfalszolgáltatással vagy biztonsági platformon.

A WordPress.org webhelyen azonban nem áll rendelkezésre olyan eszköz, amely több webhelyet kezelhet az ingyenes bővítménnyel – ezt külön-külön kell tennie..

Wordfence

Ha több WordPress-helyet kezel a Wordfence segítségével, akkor kap egy Wordfence Central nevű eszközt, amely lehetővé teszi ezen webhelyek kezelését egyetlen egységes irányítópulton:

Wordfence Central vs Sucuri és MalCare

Amellett, hogy pillanatképként látja az egyes webhelyek állapotát és a lehetséges problémákat, létrehozhat biztonsági sablonokat is, és több webhelyre is alkalmazhatja azokat, ami igazán kényelmes, ha változtatni szeretne az összes webhelyen..

MalCare

Ha több helyet kapcsol össze a MalCare-fiókjával, akkor ezeket mind ugyanabból a MalCare-fiókból kezelheti:

Több MalCare webhely

Címkéket is felvehet a webhelyek szervezéséhez.

Mivel mindent beállít a MalCare felhő irányítópultján, ezért nagyon kényelmes több webhely kezelése.

A MalCare fehér címkéket és jelentéseket is tartalmaz, ha az ügyféloldalakkal dolgozik.

Pr Az árazási és a licencelési lehetőségek összehasonlítása

Végül itt van az ár kérdése. Mindhárom eszköz korlátozott mennyiségű ingyenes verziót kínál prémium verziókkal / szolgáltatásokkal.

Sucuri

A Sucuri plugin verziója 100% -ban ingyenes. Csak akkor kell fizetnie, ha előfizetni akar a Sucuri tűzfalra és a CDN szolgáltatásra, vagy a szélesebb Sucuri biztonsági platformra..

Először is csak a tűzfalat és a CDN-t kell fizetnie, ami WordPress webhelyenként havonta 9,99 dollárt fog fizetni. Ez a terv azonban nem foglalja magában a rosszindulatú programok ellenőrzését és a hackek tisztítását.

Ha ezeket a szolgáltatásokat szeretné, akkor szüksége lesz a teljes Sucuri-platformon, amely egyetlen webhelyen évente 199,99 dollárral kezdődik,.

Havi 5 dollárért automatikus biztonsági mentési szolgáltatást is felvehet.

Wordfence

A központi Wordfence plugin ingyenes és elérhető a WordPress.org webhelyen. Önmagában hozzáférést biztosít a fentiek összes funkciójához. Ne feledje azonban, hogy van néhány fontos különbség az ingyenes és a prémium szolgáltatás között.

Az ingyenes verzió esetén 30 napot kell várnia a Wordfence tűzfalszabályainak frissítéseire és az aláírások szkennelésére a rosszindulatú programok ellen. Tehát, amíg védelem alatt áll az ismert fenyegetések ellen, nem feltétlenül lesz védelme az elmúlt 30 nap során felfedezett fenyegetések ellen..

Ha fizet a Wordfence prémiumáért, valós idejű frissítéseket kap, valamint támogatást nyújt az országos blokkoláshoz és a gyakoribb szkennelésekhez..

A Wordfence Premium tervei webhelyenként 99 USD-tól kezdődnek, de pénzt spórolhat meg, ha több webhelyet vásárol, vagy több éven keresztül fizet..

MalCare

A WordPress.org webhelyen található ingyenes MalCare plugin hozzáférést biztosít az alapvető malware szkenneléshez.

Az összes biztonsági edző funkció eléréséhez, az egy kattintással történő rosszindulatú programok eltávolításához és néhány egyéb szolgáltatáshoz fizetett tervre van szüksége.

A fizetett tervek évi 99 USD-tól indulnak egyetlen webhelyen.

Következtetés: Sucuri vs Wordfence vs MalCare

Ez becsomagolja a Sucuri vs Wordfence vs MalCare összehasonlítás húsát.

Egyetlen keresése "legjobb WordPress biztonsági bővítmény" nehéz lehet, mivel minden eszköz kissé eltérő megközelítést alkalmaz:

Wordfence a legszélesebb körű ingyenes verzióval rendelkezik, mivel nagyjából minden funkcióhoz ingyen hozzáférést biztosít, és mindent lefedi a keményítéstől a két tényezős hitelesítésig, a rosszindulatú programok beolvasásáig és a tűzfalig. Ha kizárólag ingyenes biztonsági bővítményt keres, akkor ez valószínűleg a legjobb lehetőség az Ön számára. �� a legjobb ingyenes eszköz

Sucuri ingyenes WordPress pluginja jó lehetőség az alapvető biztonsági edzéshez, de a legtöbb proaktív intézkedés a prémium Sucuri szolgáltatások. Megvásárolhatja az önálló tűzfal / CDN szolgáltatást vagy a tavaszt a drágább biztonsági platformon. Noha a teljes biztonsági platform a legegyszerűbb lehetőség ebben a listában, a rosszindulatú programok eltávolításának és a hackek tisztításának nyugalmával jár.

Végül, MalCare az egyedülálló megközelítést kínálja a fájlok szkennelésére a webhelyen kívül, amely csökkenti a kiszolgálón elért erőforrásokat. Fő hangsúly a malware szkennelés és eltávolítás, de mégis tartalmaz néhány egyéb biztonsági funkciót, például az alapvető edzést és a tűzfalat. A további nyugalom érdekében integrálhatja azt a BlogVault szolgáltatással.

Van kérdése a Sucuri vs Wordfence és MalCare közötti döntésről? Kérdezd meg a megjegyzéseket!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés és előadás: K Karol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map