Összehasonlítva a WordPresshez tartozó 5 legjobb egyedi postai tipusú plug-in

Összehasonlítva a WordPresshez tartozó 5 legjobb egyedi postai tipusú plug-in

Összehasonlítva a WordPresshez tartozó 5 legjobb egyedi postai tipusú plug-in
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

A WordPress legnépszerűbb egyedi postai típusa-bővítményei


Val vel egyedi postai típusok, a normál WordPress webhelyet teljes értékű tartalomkezelő rendszerré alakíthatja. Ráadásul az egyedi üzenettípusok lehetővé teszik, hogy bemutasson egyediségét a webhelyén, és segítsen abban, hogy kitűnjön az összes többi.

Röviden: ha helyesen készítik el, az egyedi üzenettípusok felhívják a látogatók figyelmét, és javítják általános olvasási élményüket.

Mik az egyéni postai típusok és hogyan lehet őket létrehozni??

Kezdjük hozzászólásokkal és oldalakkal. Ezek a WordPress két leggyakrabban használt tartalomtípusa.

Ilyen módon az egyéni üzenettípus az a tartalom, amelyet létrehozhat és testreszabhat saját magad.

 • Például, egy zenésznek szüksége lehet egy oldalra zenei albumukhoz vagy lejátszási listáikhoz. Az egyedi posta típusok tökéletesen ehhez megfelelnek.
 • Ugyanakkor egy étterem webhelyéhez szüksége lehet egy oldalra, amely bemutatja a menüt. Ismét egyéni üzenettípusok. A lehetséges forgatókönyvek rengeteg …

Az egyéni postai típusok létrehozásának két fő módja van:

Ezt megteheti kóddal vagy pluginekkel.

Ha fejlesztő vagy, és tudja, hogyan kell kézzel hozzáadni az egyéni hozzászólásait, jó az ön számára! De ez nem lesz probléma, ha nem igazán mélyül be a műszaki dolgokba. Sok WordPress plugin képes erre az Ön számára.

Minden további nélkül, nézzük meg a WordPress öt legfontosabb egyedi hozzászólástípus-bővítményét:

A legjobb egyéni postai tipusú bővítmények a WordPresshez

1. Custom Post Type UI

egyéni postai típusú felhasználói felület

 • Megadhatja és beállíthatja az egyéni postai típusokat és az egyéni taxonómiákat.
 • Beépített és egyedi taxonómiákat csatolhat a postázási típusokhoz.
 • Fejlett címkézéssel rendelkezik a postai típusokhoz.
 • Nem kezeli az új postai típusok és taxonómiák megjelenítését. Ezt magának kell csinálnia.

Az egyéni hozzászólások és taxonómiák egyik legnépszerűbb pluginje a hivatalos plugin-könyvtárban, az Custom Post Type UI egy sor nagyszerű lehetőséget és szolgáltatást kínál ingyenesen.

Ez a plugin nagyon könnyen használható. A telepítés után kap egy szép irányítópultot, amellyel együtt dolgozik, ahol a plugin összes lehetősége és szolgáltatása könnyen elérhető.

A beépülő modul lehetővé teszi új bejegyzéstípusok, új megfelelő taxonómiák létrehozását, majd a webhelyén már meglévő bejegyzéstípusok szerkesztését.

Egy másik jó dolog ehhez a pluginhoz az, hogy importálhat egy egyéni bejegyzést, amely már van egy másik webhelyen. Ráadásul lehetősége van a saját exportálására is.

A plugin egyetlen hátránya, hogy nem kezeli az aktuális témában regisztrált postai típusokat vagy taxonómiákat. Csak az Ön számára regisztrálja őket.

2. WCK egyedi postai típusok és egyedi mezők készítője

WCK egyedi postai típusok és egyedi mezők készítője

 • Magában foglalja az egyedi posta típusokat, taxonómiákat és mezőket ingyen.
 • A következő mezőtípusokat biztosítja: WYSIWYG szerkesztő, feltöltés, szöveg, szövegterület, kiválasztás, jelölőnégyzet, rádió, szám, HTML, időválasztó, telefon, pénzválasztó, színválasztó, címsor.
 • Lehetővé teszi az ismétlő mezők és az ismétlő csoportok használatát.
 • Összekapcsolhatja a postai típusokat az egyedi taxonómiákkal.

Ingyenes WordPress plugin, amely egyszerűen működik és intuitív felületet biztosít. Örülök, hogy frissíthet a prémium verzióra, ha kiegészítő szolgáltatásokra van szüksége az egyedi üzenettípusok tekintetében.

Új hozzászólás-típus hozzáadása egyszerű. Menj a WCK-hez az irányítópult menüjében, és kattints a Post Type Creator elemre. Itt csak néhány beállítást kell végrehajtania, hogy az egyedi tartalma készen álljon. Miután létrehozott egy új bejegyzést, ez külön menüpontként jelenik meg az irányítópulton, ahonnan tovább testreszabhatja..

A WCK plugin ingyenes verziójával egyedi taxonómiákat, mezőket és metamezőket is létrehozhat, amelyeket szépen összekapcsolhat az egyedi postai típusokkal.

További funkciók, például opciós oldalak és extra egyedi mezőtípusok esetén frissítenie kell a prémium verziót, amely 49 USD-tól kezdődik.

3. Pods

hüvelyben

 • Megadhatja és beállíthatja az egyéni postai típusokat és az egyéni taxonómiákat.
 • Egyéni beállítási oldalakat és speciális tartalomtípusokat hozhat létre.
 • Bővítheti a meglévő tartalomtípusokat.
 • Különféle mezőtípusokat is használhat, és létrehozhat saját.
 • Felhasználóbarát és modern felület.
 • Integrációt kínál más pluginekkel, például a Polylang, WPML, a Tabify Szerkesztési képernyő, a Codepress rendszergazdai oszlopok, a Gravity Forms stb..

A Pods egy másik felhasználóbarát ingyenes plugin az egyedi postai típusokhoz, taxonómiákhoz és mezőkhöz.

Az eredeti felhasználói felület és az egész folyamat, amelyen keresztül mennek a plugin használatakor, kiemelkedik. Az élmény inkább varázslószerű folyamat, mint a műszerfalszerű környezet.

A Pods valamit úgynevezett "hüvelyben" (meglepetés, meglepetés) az összes egyedi hozzászólástípus és taxonómia megszervezéséhez, amelyet a pluginnal hoz létre.

A beépülő modul lehetővé teszi egyéni beállítási oldalak és még speciális tartalomtípusok létrehozását is (amelyek nem az alapértelmezett WordPress táblákat használják az adatbázisban, hanem saját képeket hoznak létre). Bővítheti a meglévő tartalomtípusokat, taxonómiákat, médiát, felhasználókat és akár megjegyzéseket is.

4. Eszközkészlet típusok

Eszközkészlet típusok

 • Modern és barátságos felülettel rendelkezik.
 • Előtér-típusú üzenetmegjelenítést hoz, amely lehetővé teszi saját sablonok és űrlapok létrehozását.
 • Beépített bemeneti validációval rendelkezik.
 • Beállíthat ismétlődő mezőcsoportokat.
 • Csatlakozhat különböző postai típusok (szülő-gyermek-szerű struktúrák) között.

Ez a fenti opciók prémium megfelelője. A gyors támogatás mellett a front-end feladást is kapja – ez a szolgáltatás megkönnyíti az egyedi tartalom megjelenítését a kezelőfelületen. Ön képes lesz arra, hogy sablonokat, listákat és archívumokat készítsen úgy, hogy az egyéni üzenettípusok vonzóvá váljanak a látogatók számára.

Az eszközkészlethez tartozó másik szolgáltatás a beépített bemeneti ellenőrzés. Amikor valaki kitölti a mezőt, figyelmeztetést fog látni, ha a szöveg hibás vagy hiányos. Az emberek nem tudnak előre lépni anélkül, hogy a választ megfelelő módon kitöltnék.

Ezen felül beállíthatja az ismétlődő mezőcsoportokat, és összekapcsolhatja az összes hozzászólási típust.

5. Custom Post Type Maker

egyedi postai típusú készítő

 • Megadhatja és beállíthatja az egyéni postai típusokat és az egyéni taxonómiákat.
 • Felhasználóbarát felület.
 • Hozzáférést biztosít minden regisztrált egyedi posta típushoz és taxonómiához.
 • Nem kezeli az új postai típusok és taxonómiák megjelenítését. Ezt magának kell csinálnia.

Ez a bővítmény sokkal egyszerűbb, mint a listán szereplők. De biztosítja az összes kötelező egyéni üzenettípus-funkciót, amelyre a legtöbb esetben szüksége van. Ebben a bővítményben két fő szakasz található: Post Post Type és Taxonomies.

A plugin használatához nincs szükség kódolási ismeretekre, és minden elérhető praktikus felületen keresztül. Ezenkívül megmutatja az összes többi, a webhelyén már regisztrált egyéni üzenettípust (még azokat is, amelyeket nem a plugin segítségével hoztak létre).

Összességében felhasználóbarát és funkcionális megoldás arra, amit tesz.

Kipróbálta ezen pluginek egyikét? Mi volt a tapasztalata velük?? 

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector