Mi a legnépszerűbb WordPress LMS? LearnDash vs LifterLMS vs LearnPress

Ha online tanfolyamokat szeretne létrehozni és eladni, akkor szüksége van egy hatékony WordPress LMS-re (tanuláskezelő rendszer), amely segít. Egy nagy teljesítményű LMS plugin segít változatos és ösztönző kurzusok megtervezésében, amelyek tájékoztatják a tanulókat és ár-érték arányt nyújtanak.


Fontos szempont, hogy a nagy teljesítményű WordPress LMS lehetővé teszi az online tanfolyamok és a felhasználók kezelését, a fizetések átvételét, a tanfolyam előrehaladásának nyomon követését és jutalmazását, valamint az online közösség támogatását. Tehát melyik LMS-bővítményt kell használni a projekthez?

Ebben a cikkben a LearnDash vs LifterLMS és a LearnPress egymás ellen ábrázoljuk, hogy megnézhessük, hogyan hasonlítják a szolgáltatások, a felhasználói élmény és az árak. Mindhárom megoldás remek lehetőség. Azonban egyikük valószínűleg jobban megfelel az Ön igényeinek. Olvassa tovább, és megtudja, melyik eszköz az Ön számára.

LearnDash vs LifterLMS vs LearnPress

Mi a legfontosabb WordPress LMS? Három lehetőség összehasonlítása…

Kezdjük azzal, hogy röviden megnézzük, hogy összehasonlítják a WordPress LMS három bővítményének főbb jellemzőit:

Funkció
LearnDash
LifterLMS
LearnPress
Drag-and-drop-tanfolyam-készítő
Rugalmas tanfolyam-lehetőségek – órák, vetélkedők, fórumok
Tagsági oldal lehetőségek
Részletes értékelés és osztályozási lehetőségek
Bevételszerzési lehetőségek
Webhely-elemzés
Ingyenes terv

Most nézzük meg, hogy pontosan mit kínál ezek a WordPress LMS bővítmények:

LearnDash

WordPress LMS - LearnDash

LearnDash egy rendkívül népszerű és szolgáltatásban gazdag WordPress LMS. Vevőik a Fortune 500 társaságokból, világszínvonalú egyetemekből, képzési szervezetekből és vállalkozókból állnak szerte a világon, akik mind online kurzusokat hoznak létre és adnak el..

A LearnDash használatával könnyen elkészítheti és eladhatja szórakoztató, informatív és változatos tanfolyamokat. Ez a platform számos opcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik kvízek, feladatok, fórumok, igazolások, kitűzők és még sok más beépítését az egyes kurzusokhoz, biztosítva ezzel, hogy a hallgatók továbbra is elkötelezzék magukat a tartalommal.

Vessen egy pillantást a LearnDash legfontosabb szolgáltatásaira …

Learn A LearnDash legfontosabb jellemzői

A LearnDash-nek túl sok funkciója van ahhoz, hogy mindet megemlítse, tehát most választottuk ki néhány kiemelt eseményt …

 • Erőteljes pályaépítő – A felhasználóbarát tanfolyam-készítő lehetővé teszi, hogy gyorsan vonzó és érdekes kurzusokat hozzon létre a hallgatók számára.
 • Rugalmas tanfolyam-lehetőségek – Készítse el tanfolyamát úgy, hogy az megfeleljen a rést és a közönséget illetően. Csepegtesse le az óra tartalmát az Ön által meghatározott ütemterv szerint, állítsa elő az előfeltételeket annak biztosításához, hogy a hallgatók meghatározott sorrendben vegyenek részt a kurzuson, hozzanak létre dinamikus fórumokat, ahol a felhasználók megbeszélhetik a tanfolyam során felmerült kérdéseket, jutalmazzák a tanulókat pontokkal, jelvényekkel és igazolásokkal, és még sok más.
 • Felhasználói profilok – Állítson be front-end felhasználói profilokat, hogy a hallgatók könnyedén kezelhessék a tanfolyamokat, hozzáférhessenek a tananyaghoz, megtekintsék az előrehaladást és kinyomtassák a tanúsítványokat, hogy néhány lehetőséget megnevezhessenek..
 • Feladatkezelés – Hozzon létre tanfolyamokat, ahol a feladatokat be kell nyújtani. Ezután kiválaszthatja, hogy ezeket automatikusan jóváhagyja-e, vagy manuálisan kiértékelte-e. Emellett privát megjegyzéseket is írhat a benyújtott feladatokra, amelyeket csak az egyes hallgatók látnak.
 • Bevételszerzési lehetőségek – A LearnDash használatával egyszeri díjat vagy havi előfizetést számíthat fel a hallgatókra a tanfolyamok eléréséhez. A tanfolyamokat külön-külön is eladhatja, vagy tanfolyamcsomagokat hozhat létre, és van egy WooCommerce integráció, amely többek között lehetővé teszi, hogy bevásárlókosárot adjon a webhelyéhez. Emellett teljes ellenőrzést gyakorol az árképzési stratégiája felett, és integrálódhat a PayPal, a Stripe és a 2Checkout szolgáltatásba, hogy fizetéseket vegyen fel webhelyén..
 • Részletes jelentés – A LearnDash jelentéseket készít mind a hallgatókról, mind a tanfolyamokról. Megnézheti a hallgatók fejlődését, a tesztek és vetélkedők eredményeit, a felhasználók által az egyes tanfolyamokra fordított időt és még sok minden mást.

Mint láthatja, a LearnDash számos nagyon lenyűgöző funkcióval rendelkezik. De mi különösebben segíti ezt a WordPress LMS-t abban, hogy kitűnjön a tömegből – miért válassza ezt a LifterLMS és a LearnPress oldalán??

�� Miért válassza a LearnDash vs LifterLMS vs LearnPress lehetőséget??

Bár még nem tárgyaljuk az LifterLMS-t és a LearnPress-t, van néhány kiemelkedő tényező, amelyek miatt a LearnDash az eLearning-projekt WordPress LMS-bővítményévé válik..

 • Minden benne van az árban – Miután megvásárolta a LearnDash-t, hozzáférhet minden funkcióhoz. Ez azt jelenti, hogy a jövőben nem kell külön fizetnie, hogy megkapja a szükséges fejlett funkciókat. Összehasonlításképpen: ha a LifterLMS-t választja, noha az eredeti központi plugin ingyenes, ha hasonló színvonalú csúcskategóriás szolgáltatásokat szeretne, akkor a prémium kiegészítők vásárlása hosszú távon valójában drágábbá válhat. És bár a LearnPress sokkal olcsóbb, nem fogja megtalálni ugyanazt a szintű funkcionalitást.
 • Szakmai – Ha nagy professzionális e-tanulási platformot kíván létrehozni, akkor ismét a LearnDash az kiemelkedő LMS-bővítmény. A LearnDash a nagyvállalatok és a globális nagyvállalatok ellátására szolgál, mivel a jelenlegi ügyfelek lenyűgöző listája következtetéseket von le. Számos professzionális funkciót is kínál, ideértve azt is, hogy lehetővé tegye a márkanevet a LearnDash eLearning platformon, integrálódjon az eszközök és szolgáltatások széles választékával, és még sok minden mást.

Ár: A LearnDash nem olcsó, az árak egy évenkénti 159 USD-tól kezdődnek egy webhely licencéért.

�� Lépjen a LearnDash oldalra ��

LifterLMS

WordPress LMS - LifterLMS

LifterLMS egy másik hatékony WordPress LMS, amelyet érdemes megfontolni, ha online tanfolyamokat kíván létrehozni.

Ez a plugin egy teljes tagsági megoldás, és úgy működik, hogy webhelyét tagsági oldalgá változtatja, ahol a hallgatók bejelentkezhetnek, hogy hozzáférjenek a kurzusukhoz. Különféle tagsági lehetőségeket állíthat be, lehetővé téve egyes tagok számára a webhely különböző tanfolyamaihoz és területeihez való hozzáférést.

Az alapvető LifterLMS plugin ingyen kapható, beépített PayPal támogatással. Tehát ez a bővítmény jó lehetőség a költségvetésben részesülők számára.

Azonban sok olyan funkciót, amelyet a következőkben tárgyalunk, kiegészítőkként kell megvásárolni. Tehát ha fejlett funkciókat keres, akkor próbálkozzon a LifterLMS-szel prémium termékként.

�� A LifterLMS legfontosabb jellemzői

Tehát fedezze fel ezeket a sok funkciót, amelyeket az LifterLMS kínál …

 • Tagsági oldal lehetőségek – A LifterLMS lehetővé teszi korlátlan számú tagság létrehozását a tanfolyamok, oldalak, hozzászólások, fórumok és egyéb tartalmak korlátozására vagy engedélyezésére..
 • Drag-and-drop-tanfolyam-készítő – A LifterLMS tanfolyam-készítővel könnyedén megtervezheti a többszintű tanfolyamokat, mindezt egyszerű drag and drop funkcióval.
 • Tanfolyam lehetőségei – Készítsen vetélkedőket, adjon hozzá válogatott multimédiát, beleértve videókat, képeket és audiókat, csepegtető adagolási órákat az időzített ütemezés alapján, és még sok minden mást.
 • Hallgató műszerfal – Állítson be felhasználói fiókokat minden tanuló számára, mindenki számára hozzáférést biztosítva a saját kezelőfelületéhez. Itt megtekinthetik, nyomon követhetik és tanulmányozhatják kurzusaikat.
 • Keressen pénzt webhelyén – A LifterLMS számos módon nyújt bevételt. Integrálja webhelyét számos fizetési szolgáltatóval, köztük a PayPal (beépített), a Stripe, az Authorize.Net és a WooCommerce szolgáltatással. Egyszeri díjakat számíthat fel a tanfolyamokhoz való hozzáférésért, korlátlan számú tagsági tervet készíthet, meghatározhatja az árakat, díjat számíthat havi vagy éves előfizetésekre, létrehozhat társult programot és még sok más.
 • Integráljon az e-mail marketing szolgáltatóval – Csatlakoztassa LMS-jét a MailChimphez, a ConvertKithez és a többihez, segítve a levelezőlista felépítésében és a diákokkal való kapcsolattartásban.

Tehát most már egyértelmű ötleted van arról, hogy mit kínál az LifterLMS. Mielőtt azonban tovább folytatnánk a LearnPress megvitatását, először tisztázzuk meg, miért kellene választania az LifterLMS-t. Mit kapott ez a bővítmény, amit a másik kettő nem rendelkezik??

�� Miért válassza a LifterLMS vs LearnDash vs LearnPress lehetőséget??

A LifterLMS kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik a támogatás és a méretezhetőség. Tudjon meg többet erről …

 • Támogatás – A LifterLMS kiterjedt és jól szervezett tudásbázist biztosít. Ez magában foglalja a részletes dokumentációt, ingyenes képzéseket, demo tanfolyamokat, fórumokat és még sok más. E-mailben vagy telefonon is kapcsolatba léphet a szakértő ügyfélszolgálattal. Tehát azoknak, akik szeretik az erős támogatási hálózat nyugalmát, ne keressen tovább, mint a LifterLMS.
 • skálázhatóság – A LearnDash és a LearnPress használatához képest az LifterLMS a legszélesebb skálázható megoldás. Kiváló azok számára, akik kezdik a kicsi, de gyorsan növekedni szeretnének, ingyenesen elindíthatják az eLearning-vállalkozást, de a bevétel növekedésével bővíthetik a plugin funkcionalitását kiegészítőkkel, hogy végül egy hatékony e-learning platformot hozzanak létre..

Árazás: Mint fentebb említettük, az alapvető LifterLMS plugin ingyenes. Kiegészítőket ezután külön vásárolhat meg, évente 99 dollárért. Vagy választhat két különböző kiegészítő csomag közül, évente 299 dollárral kezdve.

�� Ugrás a LifterLMS oldalra ��

LearnPress

WordPress LMS - LearnPress

LearnPress egy ingyenes WordPress LMS, és bár prémium kiterjesztéseket kínál, ezek sokkal olcsóbbak, mint a LifterLMS kiegészítők. Tehát ha szűk költségvetéssel dolgozik, ez a WordPress LMS bővítmény az Ön számára.

Bár a LearnPress ingyenes, mégis számos hasznos funkciót és funkciót tartalmaz. Minden létrehozott kurzushoz felveheti órákat és vetélkedőket, beállíthatja az előfeltételeket és így tovább. A tanfolyamokat mind a WordPress irányítópultján megtervezték és kezelik, a felhasználóbarát LearnPress felületet használva.

Ingyenes és prémium kiegészítők is telepíthetők. Ezek néhány funkciót hozzáadhatnak, például csepegtető adagoló tartalmat, tanúsítványokat a tanulók számára és online fizetéseket.

Tudjunk meg többet …

Learn A LearnPress legfontosabb jellemzői

Az alábbi funkciók ingyenes beépített összetevők, valamint ingyenes és prémium kiegészítők kombinációját tartalmazzák.

 • Kompatibilitás – A LearnPress bármilyen WordPress témával működik, és támogatja a WordPress Multisite szoftvert.
 • A fizetési átjáró integrációja – A tanfolyamok létrehozása után eladhatók az Ön webhelyén. A LearnPress számos fizetési átjárót támogat, köztük a PayPal, a Stripe és a WooCommerce.
 • A tartalom csöpög – A tartalom darabonkénti kiadása, korlátozva a hallgatók órákhoz való hozzáférését az előrehaladás vagy az idő alapján.
 • Fórumok – A LearnPress BuddyPress támogatást nyújt. Ez lehetővé teszi a fórumok létrehozását a webhelyén, ahol a hallgatók megbeszélhetik a témákat.
 • Drag-and-drop tanúsítványkészítő – Prémium kiegészítő révén elérhető, a drag and drop tanúsítványkészítő lehetővé teszi tanúsítványok létrehozását a hallgatók számára.
 • Tagsági oldal – A LearnPress integrálódik a Fizetett tagság Pro programhoz, így webhelyét hatékony eLearning tagsági oldalmá változtathatja.

�� Miért válassza a LearnPress vs LearnDash vs LifterLMS lehetőséget??

Mint láthatja, bár a legtöbb, amit a LearnPress kínál, ingyenes, mégis tartalmaz néhány csúcskategóriás funkciót. De miért választotta a LearnPress-t a LearnDash és az LifterLMS felett?

 • Ár – A LearnPress kulcsfontosságú előnye a LifterLMS-hez képest, az LearnDash pedig az ár. Ha költségvetéssel rendelkezik, ingyenes tanfolyamokat kíván ajánlani, vagy kisebb méretben kívánja tartani e-tanulási webhelyét, akkor a LearnPress az Ön számára állhat. Ez a főbb funkciókat kínálja, amelyek szükségesek lesznek a sikeres online tanfolyamok létrehozásához. Ezenkívül fejlett extra funkciókat is biztosít, ha erre szükség van.
 • Egyszerűség – A LearnDash és az LifterLMS egyaránt kiterjedt szolgáltatásokkal büszkélkedhet, ami nagyszerű sok projekt számára. A funkciók széles választéka mindazonáltal valójában nagyon ijesztőnek tűnik. Különösen akkor, ha hiányzik a megértéshez vagy azok kihasználásához szükséges készségek vagy tervezési tapasztalatok. Ha egy egyszerűbb eszközt keres, amely nem fogja megterhelni a get-go programból, akkor javasoljuk a LearnPress alkalmazást..

Árazás: A LearnPress mag ingyenes, és így a legtöbb kiegészítő. Ha szívesen vásárol a prémium kiegészítő, ezek általában 19,99 és 39,99 USD között kerülnek (ez egy egyszeri fizetés, életre szóló hozzáféréssel a frissítésekhez).

�� Lépjen a LearnPress oldalra ��

Melyik a megfelelő WordPress LMS a projekthez?

Az összes fenti plugin hatékony lehetőség. Tehát a választott közül választhat lenyűgöző online tanfolyamokat, amelyek bevonják a tanulókat és bevételt generálnak.

Ennek ellenére itt állnak a legfontosabb ajánlásaink:

 • LearnPress – kiválóan alkalmas barkácsolási tesztprojektekhez az e-tanulásban vagy egy kisebb léptékű műveletekben. Ingyenes kap az alapvető szolgáltatások. ��
 • LifterLMS – nagyszerű az induló e-tanulási platformokon, amelyek készen állnak a növekedésre. Válassza ezt, ha tanulási platformot szeretne készíteni, de azt is szeretné tudni, hogy idővel növekedjen vele. ��️
 • LearnDash – nagyszerű egy professzionális e-tanulási platformon. ��️

A WordPress LMS bővítmény kiválasztásakor gondosan mérlegelje a projekt igényeit. Figyelembe kell vennie a tartalmat, a közönséget és a költségvetést. Ezután válassza ki azt a bővítményt, amely a legjobban megfelel ennek a kritériumnak.

Melyik WordPress LMS bővítményt választja? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben …

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutató és szerkesztés: K Karol.

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, jutalékot kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map