Melyik a legjobb WordPress felbukkanó bővítmény? 4 legjobb megoldás összehasonlítva

Melyik a legjobb WordPress felbukkanó bővítmény? 4 legjobb megoldás összehasonlítva

Melyik a legjobb WordPress felbukkanó bővítmény? 4 legjobb megoldás összehasonlítva
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Szereti vagy gyűlöli őket, az e-mail előfizetési felbukkanó bővítmények csak a munkájukat szolgálják. És jól végzik a munkájukat. Valójában igen 600% -os növekedést jelentenek a konverziós ráta tisztán a megfelelő e-mail marketing stratégia végrehajtásának eredményeként nem ritka, hogy látják.


Ennek ellenére, ha azt akarja, hogy a webhelyéhez a legjobb WordPress felbukkanó plugint szerezze be, akkor gyorsan megtudhatja, hogy nem mindegyik jön létre egyenlően. Vagy pontosabban: ha egy részleges megoldást szerez magának, akkor csak csalódottan próbál megpróbálni azt az igényeinek megfelelőre igazítani, sőt, még nem említi a jó eredmények elérését sem..

Tehát itt lesz a mai üzenet:

Itt összehasonlítom a piac négy legjobb e-mail előfizetési felbukkanó pluginját és a legjobb WordPress felbukkanó bővítmény megnevezése a felállás.

Melyik a legjobb WordPress felbukkanó bővítmény?

Jegyzet. Ez az összehasonlítás a beépülő modulokkal való tényleges együttműködés tapasztalatai alapján készült. Mindazonáltal, őszintén szólva, néhányat szélesebb körben használtam, mint a többit. 

Az alábbiakban bemutatjuk a szolgáltatásokat, az előnyeket és a hátrányokat, valamint az általános döntést arról, hogy ki használja a WordPress e-mailes előfizetésének felbukkanó pluginjait:

Melyik a legjobb WordPress felbukkanó plugin:

1. Elementor Pro (elementor.com)

Az Elementor a létező egyik legnépszerűbb WordPress oldal-készítő (ezt is használjuk itt, a CodeinWP-nél). Az Elementor Pro ennek a pluginnek a prémium verziója, amely számos egyéb szolgáltatás mellett teljes energiát is kínál Popup Builder.

Mivel az Elementor először egy oldalkészítő, észreveszi, hogy az abszolút rugalmasabb, vizuálisan húzza és vidd felbukkanó építőjét használja. Míg a listán szereplő egyéb eszközök drag-and-drop konstrukciókat kínálnak, egyikük sem áll közel az Elementorhoz!

Elementor Pro Popup Builder

Ugyanezen okból kifolyólag az Elementor nem annyira erős az elemzésnél és az A / B tesztelésnél, mert … nos, nincs. Tehát ez a fajta kompromisszum, amelyet még néhányszor felmerülnek – tervezési szabadságot kapsz, de a beépített nyomkövetés rovására.

Elementor Pro: Popup Builder – szolgáltatások

Az Elementor Popup Builder az alapvető Elementor Pro plugin része – nem egy különálló szolgáltatás, amelyet telepítenie kell.

Amikor új felugró menüt készít, választhat az Elementor előzetesen felépített felbukkanó sablonjai közül, vagy akár a semmiből is felépítheti a tervét:

Elementor felbukkanó sablonok

Miután kiválasztotta a kiindulási pontot, bekerül a Elementor oldalkészítő felületébe, egy új funkcióval – egy speciális Felbukkanó beállítások terület, ahol beállíthatja az előugró menüket …

 • Pozíció
 • Viselkedés
 • Méret
 • Stb.

Például ezt a részt a hagyományos fénydoboz felugró helyett értesítési sáv vagy beépítés létrehozására használhatja:

Az Elementor felbukkanó beállításai

Ezen felül használhatja az összes szokásos Elementor-kütyüt, elérheti az összes részletes tervezési funkciót, stb. Ez rendkívül hasznos, mert azt jelenti, hogy az előugró ablakokkal bármit is használhat, ezért az Elementor a legjobb WordPress felbukkanó plugin egy tervezési szempontból.

Például, ha szeretne létrehozni egy e-mailes opt-in felbukkanó ablakot, hozzáadhatja a Forma widget, és csatlakoztassa az e-mail marketing szolgáltatáshoz. Vagy létrehozhat egy CTA felugró ablakot, és sürgősséget adhat a Visszaszámlálás modul.

Miután készen áll a felugró ablak közzétételére, konfigurálhatja a A beállítások közzététele, amelyek lehetővé teszik a pop-up célzását és elindítását.

A konkrét WordPress-tartalmak (például kategóriák, egyedi hozzászólások, honlapja stb.) Megcélzása mellett beállíthatja a részletes Eseményindítók:

Elementor felbukkanó trigger lehetőségek

És a Speciális szabályok nagyobb ellenőrzést adhat arról, hogy ki látja az előugró ablakokat, például megcélozhat konkrét hivatkozókat vagy korlátozhatja, hogy az egyes felhasználók milyen gyakran látják az előugró ablakokat:

Az Elementor felugró speciális szabályok

Ha rákattint Megment & Bezárás, az előugró ablak élő.

Ismét az egyetlen figyelemreméltó hátrány, hogy nincs elemzés vagy A / B tesztelés.

Elementor Pro: Popup Builder – előnye és hátránya

Előnyök

 • Készítse el a felbukkanó ablakokat egy vizuális drag-and-drop szerkesztővel
 • Az abszolút legjobb WordPress felbukkanó plugin a tervezési lehetőségeknél (mert használhatja a teljes energiájú Elementor felületet)
 • Használhatja az összes szokásos Elementor-kütyüt (beleértve a kiegészítő kütyü hozzáadva harmadik fél beépülő moduljaihoz, mint Sizzify)
 • Bármely típusú felugró lehetőséget létrehozhat, beleértve a könnyűdobozt, kétlépcsős, beépülőket, értesítési sávokat stb.
 • Megtalálható a célzási és indítószabályok választéka, beleértve egy lehetőséget arra, hogy a felbukkanó ablakokat gomb kattintásokkal indítsa el a szokásos Elementor terveiben
 • Hozzáférést kap az összes többi Elementor Pro funkcióhoz ugyanolyan áron (például a témaépítéshez)

�� Hátrányok

 • Nincs beépített elemzési követés
 • Nincs beépített A / B tesztelés

Ki használja az Elementor Pro: Popup Builder szoftvert?

Az Elementor Pro a legjobb megoldás, ha a legjobban szeretné ellenőrizni a felbukkanó ablakok kialakítását és használatát. Az Elementor Pro segítségével szó szerint mindent létrehozhat felbukkanó ablakokkal, az e-mailes opt-inktől a CTA-kig, bejelentkezési űrlapokhoz, kapcsolatfelvételi űrlapokhoz, életkori kapukhoz … komolyan – mindent.

Sőt, az Elementor az egyik legrugalmasabb WordPress oldal-készítő, és hozzáféréssel rendelkezik a normál tervezési és stílusbeállításokhoz. Tehát abban, hogy saját tervezést készítsen, a listán más eszköz sem áll közel.

Tehát, ha értékeli ezt a két dolgot, az Elementor boldoggá fog tenni téged.

Azonban, ahol az Elementor Pro nem a legjobb WordPress felbukkanó plugin, amikor az elemzésre és az A / B tesztelésre kerül sor. Ha azt szeretné, hogy gyorsan láthassa a felbukkanó ablakok konverziós arányát közvetlenül az irányítópulton, és / vagy felvegye az A / B teszteket, akkor az Elementor Pro valószínűleg nem az Ön számára. Megteheti ezeket a dolgokat a Google Analytics vagy a Google Optimize bevezetésével, ez csaknem olyan kényelmes, mint a többi eszköz.

Az Elementor Pro 49 dollárral kezdődik, ha egyetlen webhelyen használja, és 199 dollárba kerül, ha korlátlan helyszíneken használja.

OLVASSA FELT �� Elementor áttekintés

2. OptinMonster (optinmonster.com)

Az OptinMonster az e-mail előfizetési felbukkanó bővítmény, amelyet már régóta itt használunk a CodeinWP-n. De nem csak itt, hanem a JustFreeThemes, a ThemeIsle oldalán is megtalálható, és valószínűleg a Revive.Social oldalra is betesszük..

Egy mondatban összefoglalva az OptinMonster csak működik. Nincsenek vicces hibák, nincs nehezen érthető funkciók, nincsenek csúnya sablonok stb. Az OptinMonster segítségével egyszerűen megkapja a szolgáltatások és képességek pontos tartományát, amelyek segítenek az e-mail lista elkészítésében..

Bizonyos szempontból az OptinMonster az e-mailes optin pluginek Apple.

optinmonster

OptinMonster – szolgáltatások

 • Többféle típusú optin forma és doboz, nem csak a felbukkanó ablakok. Ezen felül támogatják a drag and drop szerkesztést.

optinmonster felbukkanó sablon

 • Beépített A / B megosztott tesztelési modul – űrlap bármely elemét tesztelheti külön-külön, vagy akár két teljesen különböző űrlapot helyezhet egymáshoz.
 • Kilépés a szándékfunkcióból – egy űrlapot jelenít meg a látogató számára, amikor éppen készül elmenni az oldalról.
 • Több képernyő megjelenítésének kiváltója – az űrlap megjelenítése X másodperc után, az X összeg lefelé görgetése után, miután a látogató rákattintott egy linkre, és még sok más.

optinmonster feltételek

 • Beépített elemzés – megtekintheti kattintásait, nézeteit, konverzióit stb.

optinmonster analytics

 • Oldalszintű célzás – az űrlapokat csak bizonyos oldalakon jelenítse meg.
 • Mobil felbukkanó ablakok – nem csak a mobilra optimalizált, felbukkanó előugró ablakok, hanem a mobil eszközök teljesen egyedi előugró ablakai.
 • Integrálható az összes népszerű e-mail szolgáltatóval (MailChimp, AWeber stb.).

Oké, álljunk meg itt a funkciókkal, annak ellenére, hogy csak a felületet karcolom. Ha mindent el akar érni, itt van egy a az OptinMonster funkcióinak teljes listája.

OptinMonster – előnye és hátránya

Előnyök

 • Nagyszerű testreszabási lehetőségek. Miután kiválasztott egy sablont, nagyjából mindent megváltoztathat rajta. Változtassa meg a képeket, az űrlapmezőket, jelenítse meg az adatvédelmi nyilatkozatot, igazítsa újra a dolgokat stb.
 • Kiválaszthatja, hogy kiknek kell látniuk egy adott űrlapot: új felhasználók és visszatérők, az X oldalakat megtekintett emberek, egy adott helyről érkező látogatók és így tovább. Alapvetően elkészítheti magának egy nagyon fejlett struktúrát.
 • Kezelőfelület űrlapszerkesztése (nézze meg, hogy az űrlap hogyan néz ki, amikor dolgozik rajta).
 • Űrlap-megjelenítő triggerek. Ezek nagyon jól működnek, lehetővé téve, hogy egy űrlapot a megfelelő pillanatban megjelenítsen (a felhasználó viselkedése, az oldalon eltöltött idő alapján, milyen messzire görgettek stb.)
 • Vannak egyedi mobil felbukkanók. A legtöbb eszköz a piacon univerzálissá és mobilbaráttá teszi formáit, ám az OptinMonster tovább halad a saját egyedi mobil felbukkanókkal.

�� Hátrányok

 • A legjobb WordPress felbukkanó plugin szempontjából ez önmagában nem egy WordPress plugin. Úgy értem, az alapvető OptinMonster eszköz független SaaS-megoldásként működik. Az OptinMonsterhez mellékelt WordPress bővítmény csak az integráció zökkenőmentesítését szolgálja.
 • Bár a felbukkanó témák / sablonok jó megjelenésűek, és nincs semmi baj velük, nincs sok közülük választhat. Plusz, ha nem testre szabja a kiválasztott témát, akkor kockáztatja, hogy az előugró ablak hasonlóan néz ki, mint mások.

Ki használja az OptinMonster alkalmazást??

Az OptinMonster tökéletes megoldás az online marketingszakembereknek, bloggereknek és általában a webhelytulajdonosoknak, akik nem csak egy hűvös e-mail felbukkanó megoldást akarnak megszerezni, hanem inkább az összes, az e-mail optin használatával kapcsolatos erőfeszítést egyetlen eszköztel végzik..

Az OptinMonster valóban teljes csomagként kiemelkedik mindenki számára, akinek az e-mail marketing fontos üzletágának része (ha nem a legfontosabb része). Megkapja az összes szükséges szolgáltatást, minden könnyen használható és csak működik. Ez az oka annak, hogy az OptinMonster az első – a legjobb WordPress felbukkanó bővítmény – a listánkban.

Négy különféle terv létezik – az árak 14 dollártól havonta kezdődnek, és havi 49 dollárig terjednek (minden évben számláznak). Többet erről.

OLVASSA OLVASSA �� OptinMonster vs LeadPages vs Sumo vs Thrive Leads

3. Sumo (sumo.com)

Sumo alapjában véve sok rajongót keresett, a létezés első napjától kezdve. Noah Kagan készítette, és gyorsan az egyik legnépszerűbb weboldal-marketing megoldássá nőtte ki magát.

Azt különbözteti meg, hogy sokkal szélesebb megközelítést alkalmaz, ahelyett, hogy csak az e-mailekre összpontosít. A Sumo rendelkezik modulokkal a közösségi médiához, a webhelyek közötti promócióhoz (linkeket más webhelyekre mutat, és linkre mutatnak), hőtérképek, görgető térképek és még sok más.

sumo

A Sumo az utóbbi időben inkább elindította magát az e-kereskedelem üzletei felé, ám más webhelyek továbbra is részesülhetnek a felbukkanó funkciók előnyeiből.

Összességében egy komplett eszközkészlet, amely elősegíti webhelyének növekedését, és valószínűleg a legjobb WordPress felbukkanó bővítmény, ha a költségvetés nulla (mert ingyenes tervet kínál).

Sumo – funkciók

Az az egyedi Sumo modul, amely e-mail felbukkanó ablakokat nyújt, felhívásra kerül Listakészítő. A jellemzői:

 • A pop-upok megjelenítése kattintások, időzítők vagy kilépési szándék alapján.
 • Több mint tucat felbukkanó sablon / terv.

sumo sablonok

 • Beállíthatja a felbukkanó megjelenés színét, szövegeit, betűkészletét és egyéb elemeit. Ráadásul minden a drag and drop funkcióval működik.
 • A felbukkanó ablakok mobilra vannak optimalizálva.
 • Beépített A / B split tesztelő modul.
 • Beépített elemzés.

sumo statisztika

 • Megjeleníthet különféle felugró ablakokat hivatkozási URL-ek alapján. Ez lehetővé teszi, hogy egyedi nyomtatványokat készítsen a Facebook, a Twitter és más webhelyekről érkező emberek számára.
 • Integrálható az összes népszerű e-mail szolgáltatóval.

Ha elhagyja a List Builder modult, engedélyezhet pár kiegészítő modult is, hogy még több lehetőséget kapjon egy e-mail lista létrehozására:

 • Intelligens sáv – keskeny sávot jelenít meg az oldal tetején (betehet egy másik optin űrlapot is).
 • Gördítõdoboz – megjelenítheti az opt-in űrlapot, amikor a látogató lecsökkenti az X összeget.
 • Welcome Mat – a teljes képernyős optin űrlap megjelenítése az új látogatók számára.

sumo modulok

Sumo – előnye és hátránya

Előnyök

 • Nagyszerű szolgáltatáskínálatot kínál ingyenesen. Léteznek prémium tervek – több, mint egy perc alatt -, de az egyszerű funkció eléréséhez és a felbukkanó űrlapok belefoglalásához nem kell semmit fizetnie.
 • Kezelőfelület űrlapszerkesztése (nézze meg, hogy az űrlap hogyan néz ki, amikor dolgozik rajta).
 • Az elemzés nagyon szép, és jó áttekintést nyújt Önnek arról, hogy mi folyik az űrlapokkal.
 • Készíthet több felbukkanó ablakot, amelyek mindegyike különböző eseményindítók alapján működik, és különféle látogatókat lát el.
 • Kiválaszthatja, hogy az előugró ablakot az e-mail optinokhoz, a szokásos cselekvésre ösztönző gombokhoz vagy a közösségi médiához használja-e.

�� Hátrányok

 • Csak egy felugró sablon érhető el az ingyenes verzióban.
 • Csakúgy, mint az OptinMonster esetében, ez önmagában sem egy WordPress plugin. A Sumo egy másik SaaS megoldás, amelynek WordPress pluginja csak integrációs rétegként működik.

Ki használja a Sumo-t??

A Sumo valószínűleg a legjobb ingyenes e-mail felbukkanó plugin, ami tökéletes alternatívát jelent a komoly e-mail marketingbe.

Komolyan mondom, mert a Sumo számos fejlett funkcióval és jó elemző / követő modullal rendelkezik. Plusz, hogy különféle típusú felbukkanó ablakokat kínál.

Ezután, ha többre van szüksége, frissítheti a Sumo Pro-ra, vagy válthat egy másik fizetett eszközre.

Ingyenesen indíthatja a Sumo alkalmazást. A legolcsóbb Pro terv 39 USD / hó – egy webhelyre (teljes árképzés), amely még drágább, mint az OptinMonster prémium szintje (és amely lehetővé teszi az OptinMonster használatát három webhelyen).

4. Konvertálás a Pro (www.convertpro.net)

Konvertálás Pro a népszerű Convert Plus bővítmény továbbfejlesztett változata (amely maga is a ConvertPlug plugin átnevezése, amely korábban ezt a helyet foglalta el a listánkon).

Röviden: a fejlesztők minden betekintést átvettek a ConvertPlug és a Convert Plus segítségével, és arra törekedtek, hogy a lehető legjobb WordPress felbukkanó bővítménygé alakítsák őket (azaz a Convert Pro)..

Konvertálás Pro

A Convert Pro sok dolgot csinál jól. Van egy vizuális drag-and-drop építője, rengeteg sablon, beépített elemzés és részletes A / B tesztelés.

A funkcionalitás szempontjából sok hasonlóságot észlelhet az OptinMonster-rel. Az OptinMonsterrel ellentétben a Convert Pro valódi WordPress plugin, és minden a szerveren történik.

Konvertálás Pro – szolgáltatások

Amikor elindít egy új felbukkanást a Convert Pro alkalmazásban, először a nyolc rendelkezésre álló lehetőség közül választja ki, hogy milyen felbukkanó típusú előnyt kíván létrehozni:

Konvertálja a Pro felbukkanó típusokat

Innentől választhat egy nagy sablonkönyvtár közül. Közülük sokan az e-mail engedélyekre összpontosítanak, de más felhasználásokat is találhat, például általános CTA-kat vagy akár korosztályt is:

Pro sablonok konvertálása

Ezt követően testreszabhatja az előugró ablakot a vizuális drag-and-drop szerkesztő segítségével. Az új tartalom hozzáadása mellett a widgetekkel testreszabhatja az űrlapmezőket is, ha további információkra van szüksége:

Konvertálás Pro építő

A terv elkészítése után egy tonna kiváltó közül választhat, ideértve az időt, a görgetési mélységet, a kilépési szándékot és egyebeket.

Ezen felül rengeteg célzási lehetőséget kap, amelyek lehetővé teszik a következő dolgok megcélzását:

 • Bizonyos tartalmak a webhelyén
 • eszközök
 • hivatkozók
 • Földrajzi hely

Konvertálja a Pro célzási és indítási lehetőségeit

További hasznos szolgáltatások:

 • Integrációk a legnépszerűbb e-mail marketing szolgáltatásokkal
 • Beépített elemzés
 • Rugalmas A / B tesztelés, ideértve a különféle pop-up típusú elemek egymás közötti tesztelésének lehetőségét is

Konvertálás Pro – előnye és hátránya

Előnyök

 • Vizuális, drag-and-drop szerkesztő, amely megkönnyíti a pop-upok testreszabását
 • Jó sablonválaszték, amelyek többsége nagyon jól néz ki
 • Nyolc különféle felbukkanó típus közül választhat
 • Beépített elemzés
 • Rugalmas A / B tesztelési rendszer az előugró ablakok optimalizálásához
 • Az összes főbb e-mail marketing szolgáltatás integrációja

�� Hátrányok

 • Nyújtom, de az egyetlen hátránya az, hogy ha egynél több webhelyen szeretné használni, akkor az e-mail erőfeszítéseit egyetlen irányítópulton keresztül nem tudja kezelni (mint például az OptinMonster esetében), hanem különálló plugin-telepítésekre van szükség mindegyikre webhely.

Ki használja a Convert Pro alkalmazást??

A Convert Pro a legjobb WordPress felbukkanó plugin, ha tetszett az OptinMonster által látott összes funkció, de szeretné, ha önálló WordPress pluginben és egyszeri díj ellenében elérhető lenne.

Ez nagyon szép "szilárd" az egész, valódi gyengeségek nélkül. A vizuális építő nem olyan rugalmas, mint valami hasonló az Elementor Pro-hoz, de a legtöbb felhasználáshoz elég jó. Ezen felül jó sablonkészlettel, erős célzási / indítószabályok listájával, valamint beépített A / B teszteléssel és elemzéssel rendelkezik..

Néhány különféle módon vásárolhatja meg a Convert Pro szoftvert. Először is, 99 dollárért fizethet, ha korlátlan helyszíneken használja egy éves támogatással és frissítésekkel. Vagy fizethet 399 USD-t a korlátlan webhelyek használatáért és élettartam támogatás és frissítések.

Ezen felül 249 USD-t is fizethet a Brainstorm Force Agency csomagért, amely a Convert Pro-hez való hozzáférés mellett számos más finomsághoz is hozzáférést biztosít, például az Astra Pro (a téma, amelyet itt használunk a CodeinWP-nél), a Schema Pro, az Ultimate Az Elementor / Beaver Builder kiegészítői és még sok más. Tudjon meg mindent a lehetőségeiről.

A WordPress legjobb felbukkanó bővítményei: Összegzés

Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy mi a kedvenc eszköze, de számomra a top 4 a következő:

 1. Elementor Pro – a legjobb WordPress felbukkanó bővítmény a rugalmasság érdekében
 2. OptinMonster – a legjobb WordPress felbukkanó bővítmény integrált SaaS-megoldásként
 3. Konvertálás Pro – a legjobb WordPress felbukkanó plugin önálló
 4. Sumo – a legjobb ingyenes felbukkanó plugin a WordPresshez

Meglehetősen pozitív vagyok abban, hogy meg fogja találni a tökéletes szerszámát – azt, amelyik megfelel az Ön igényeinek, kéz a kézben-kesztyűben -, csak ellenőrizve ezt a négyet.

Mit vesz ide? Hiányoztam valamit – létezik-e egy másik megoldás, amelyet büszkén nevezhetnénk a legjobb WordPress felbukkanó plugin-nek? Ezenkívül mi a jelenleg első számú kihívása, amikor a WordPress-webhelyen megjelenő e-mail felbukkanókról van szó?

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector