ManageWP vs Jetpack Kezelés vs InfiniteWP vs MainWP vs iThemes Sync – WordPress felügyeleti eszközök összehasonlítva

Egy WordPress webhely futtatása elég bonyolult, ne felejtsen el kettőt, ötöt vagy akár egy tucat is futtatni. Noha az Ön részéről szakértői fegyelem szükséges, ez nem lehetetlen – főleg néhány WordPress felügyeleti eszköz segítségével.


A WordPress felügyeleti eszközök lehetővé teszik, hogy egyetlen felületről figyelemmel kísérje az összes webhelyet. Képzelje el, hogy van egy irányítópultja, amelyből minden webhelyet egyszerre kezelhet, hasonlóan a WordPress Multisite, de a rendelkezésére álló jobb eszközökkel és tisztább felülettel.

Ha egyszerre több WordPress-webhelyet zsonglőröl, segítsen nekünk enyhíteni a rakományt! Megvizsgáljuk a választott tartalomkezelő rendszerünk (CMS) öt legjobb WordPress-kezelő eszközét – ideértve a könnyű használatot, a frissítéskezelést és a számtalan más szempontot is.

Kezdjük el!

WordPress felügyeleti eszközök: ManageWP vs Jetpack Kezelés vs InfiniteWP vs MainWP vs iThemes Sync

A legjobb WordPress menedzsment eszközök összehasonlítva (dióhéjban)

Ha siet, akkor az alábbi táblázatban megtekintheti megállapításaink összegzését:

ManageWP vs Jetpack Kezelés vs InfiniteWP vs MainWP vs iThemes Sync

ManageWP
Jetpack kezelése
InfiniteWP
MainWP
iThemes Sync

* A szabad rétegen.** Szerkesztői döntést hozottunk, hogy az iThemes Sync fél pontját dokkoljuk, mivel korlátoztuk a webhelyek számát a szabad szintjén. Ellenkező esetben a MainWP-vel 4,5-nél vagy 5-nél kötődik.
ÁrmodellfreemiumIngyenesfreemiumfreemiumIngyenes + fizetett
a támogatott webhelyek száma *KorlátlanKorlátlanKorlátlanKorlátlan10
Megbízhatóság42343
Egyszerű használat55245
Beépülő modul kezelése55555
Frissítéskezelés52555
ÁTFOGÓ4,753.53,754.54 **

Mindegyik WordPress felügyeleti eszközt 1-5-ig pontoztuk a megbízhatóság, a könnyű használat, a plugin-menedzsment és a frissítéskezelés alapján – ezeket a pontszámokat átlagoltuk, hogy átfogó eredményt kapjunk.

A megbízhatósági szakaszok esetében általánosságban megvitatjuk, hogy az egyes platformok lehetővé teszik-e a webhelyek megfelelő kezelését olyan kritériumok, mint a biztonsági mentések, a biztonság, a teljesítmény és az együttműködés bevonásával. A plugin és a frissítés kezelését külön tárgyaljuk.

A legjobb WordPress menedzsment eszközök összehasonlítva (teljes egészében)

Vessen egy pillantást az öt WordPress felügyeleti eszközre – a végére pontosan tudni fogja, melyik a megfelelő lehetőség az Ön számára.

ManageWP (Freemium)

WordPress felügyeleti eszközök: ManageWP

ManageWP 2010-ben alakult – abban az időben, amikor nagyon kevés WordPress-kezelő eszköz volt a piacon -, hogy a felhasználók számára egyszerű megoldást kínáljon, amely segíthet több webhely hatékony kezelésében. Az üzleti hónap első hónapjában több mint 100 000 webhelyet vonzottak – ezt nagyszerű sikernek hívhatnánk, de nézzük meg, hogy miként tartja szem előtt.

Megbízhatóság

Egyszerűen fogalmazva, a ManageWP az elérhető legmegbízhatóbb WordPress kezelőeszközök. Ingyenes szintje havonta készít biztonsági másolatot minden egyes webhelyére, és lehetővé teszi az opció szükség szerinti külön-külön történő aktiválását vagy deaktiválását – bár nem tudjuk képet adni arról, hogy miért szeretné!

A fő ManageWP irányítópult olyan információkat is tartalmaz, amelyek felhasználhatók a lehetséges optimalizálásokhoz, ideértve az spam-megjegyzések számát az oldalain, az egyes webhelyek összes felülvizsgálatának számát – amely felfújhatja az adatbázisát – és az adatbázis általános méretét. Mindezek egy gombnyomással javíthatók:

managewp optimalizálás

A ManageWP lehetővé teszi az elemzés nyomon követését az irányítópulton. Alapértelmezés szerint az eszköz a saját módszerével számolja meg az oldalmegtekintéseket, de képes kapcsolódni az Ön oldalához is A Google Analytics fiókkal, részletesebb információkkal szolgálva.

Végül futtathatja mind a teljesítmény-, mind a biztonsági ellenőrzéseket az irányítópulton, kiválasztva egy tulajdonságot, és navigálva a megfelelő lapokra:

managewp teljesítmény ellenőrzése

A szerkesztő megjegyzése. Bármennyire is nagyszerű, a ManageWP-nek egy időnként megvan a csuklása. Például egy ideje lebontották a téma-bemutató webhelyeket a ThemeIsle-n, ami ezt okozta "egy kicsit kellemetlen."

Egyszerű használat

A ManageWP használata rendkívül egyszerű. A platformon könnyű navigálni, és praktikus eszközöket tartalmaz az egész szakaszban, hogy megmagyarázza minden szakasz működését.

Van is átfogó dokumentáció elérhető, ha bármilyen lépéshez további útmutatásra van szüksége. Összességében biztosak vagyunk abban, hogy azt állítottuk, hogy a WordPress rendszeres felhasználói rövid idő alatt megtanulhatják a ManageWP vonzerejeit és hátrányait..

Beépülő modul kezelése

A frissítést igénylő bővítmények megjelennek a ManageWP fő irányítópultján, és mikromangedvezhetők azáltal, hogy bevezetik az egyes webhelyek beállításait. Itt aktiválhatja, deaktiválhatja és törölheti a kívánt bővítményeket, és újakat hozzáadhat egy olyan menüből, amely tartalmazza a WordPress.org tárolót, a felhőtárolót, valamint a régi régi URL-eket vagy ZIP fájlokat..

Az egyetlen, amit nem lehet megtenni a ManageWP segítségével, az az, hogy megváltoztassa az egyes bővítmények egyedi beállításait – ehhez továbbra is a szokásos WordPress irányítópultra kell lépnie..

Frissítéskezelés

A WordPress központi frissítési értesítései megjelennek a ManageWP fő irányítópultján, mihelyt bejelentkezik, és a képernyő bal oldalán lévő Áttekintő sáv segítségével ellenőrizheti, hogy webhelyei különböző verziókat futtatnak-e..

managerwp frissítések

Következtetés

Annak ellenére, hogy freemium eszköz, a ManageWP rendkívül sok funkcióval rendelkezik a szabad szintjén. Sőt, tökéletesen korlátlan számú WordPress-webhelyen használható, kivéve néhány egyedi funkciót, amelyekhez prémium kiegészítőket igényelnek – de a legtöbb felhasználó teljes mértékben nélkülözhetetlen lenne.

Emellett a ManageWP könnyű kezelhetősége továbbra is a fő értékesítési pont. A WordPress felügyeleti eszközöket illetően azt ajánljuk azoknak a felhasználók számára, akik meredek tanulási görbe nélküli átfogó élményt akarnak..

Lépjen a ManageWP oldalra

Jetpack kezelése (ingyenes)

jetpack

A Jetpack Manager igénybe veheti egy lenyűgöző törzskönyvet, mivel azt a Automattic. Ez az eszköz ugyanakkor valamivel eltérő megközelítést alkalmaz, mint a listánk más zárványai – a webhelyek ellenőrzése az Ön oldaláról történik WordPress.com műszerfal, nem pedig a saját üzemeltetett WordPress.

Megbízhatóság

A várakozások szerint a Jetpack Manage megbízhatóan teljesít. Bár nem állíthatja, hogy ugyanolyan szintű funkcionalitást tartalmaz, mint a ManageWP, ez mégis jól teljesít.

Az alapvető funkciókhoz való hozzáféréshez telepítenie kell a Jetpack beépülő modult az ön által üzemeltetett WordPress webhelyre, aktiválnia kell azt, majd össze kell kapcsolnia a WordPress.com fiókjával az adminisztrációs panelen. A befejezés után a webhely megjelenik a tulajdonságok listájában, amikor a WordPress.com webhelyen a Saját oldalak fülre böngész. Itt a webhelyére kattintva új irányítópult nyílik meg, részletes elemzéssel:

jetpack statisztikák kezelése

A Jetpack Manager lehetővé teszi a szokásos WordPress-beállítások módosítását az irányítópultjáról, valamint új blogbejegyzéseket vagy oldalakat hozhat létre – bár anélkül, hogy az ön által üzemeltetett telepítés egyik speciális funkciója engedélyezve lenne, például a vizuális építők.

Egyszerű használat

Ha elkísérte a WordPress.com-ot, mielőtt elindult volna a saját házigazdája WordPress-be, a Jetpack Manage használatával séta lehet a parkban. Az összes opció könnyen érthető, és gyorsan átválthat webhelyek között, ha a Saját oldalak fülről tudja elérni.

Beépülő modul kezelése

Annak ellenére, hogy teljes egészében a WordPress.com háttérrendszeren dolgozik, a Jetpack Manager lehetővé teszi, hogy meglepően jól kezelje az ön által üzemeltetett telepítések pluginjait. A Plugins fül tartalmazza az összes telepített listát, és tartalmaz lehetőségeket egyesek egyszerre történő frissítésére, akár egyszerre történő automatikus frissítésre, vagy néhány általános beállítás mellett az automatikus frissítések engedélyezésére is:

A jetpack beépülő modulok kezelése

Noha az ösztönzés az összes plugin automatikus frissítésére állítására szorgalmazhat, javasoljuk, hogy legyen óvatos ezzel a beállítással – fennáll annak a kockázata, hogy kompatibilitási hibákat okoz a sorban, ha az egyik plugin nem játszik jól a többivel egy frissítés.

Frissítéskezelés

Annak ellenére, hogy kiválóan mutatják be a plugin-kezelést, a Jetpack Manage jelenleg nem támogatja az alapvető frissítéseket (bár ezek nyilvánvalóan dolgozom rajta a jövőbeli frissítéshez). Ez azt jelenti, hogy minden egyes webhelyre el kell mennie, és manuálisan frissítenie kell őket, amikor minden új kiadás körbekerül – kivéve, ha engedélyezte az automatikus frissítéseket a webhely hátoldalán, azaz.

Következtetés

A Jetpack Manage-t nagyon egyszerű felvenni, ha már megvan ismeri a WordPress.com oldalt, és rendkívül jól kezeli a plugin-kezelést. Ezeknek a hátrányoknak ellenére nem túl kényelmesen ajánljuk teljes körűen, mivel hiányzik a fejlett funkciók, például az alapvető frissítések kezelése, valamint a WordPress.com felé mutató hajlandóság – sok felhasználó sokáig végzett a WordPress.com oldalon, és vonakodva újra foglalkozni vele. Ennek ellenére a Jetpack számos érdekes kiegészítő funkciót is kínál, például a napi biztonsági mentéseket és a spam elleni fokozott biztonságot..

Menj a Jetpack-hez

InfiniteWP (Freemium)

InfiniteWP

InfiniteWP két évvel azután indult el, hogy a ManageWP elindította a WordPress menedzsment eszközök arany rohanását. Három hónapon belül az InfiniteWP tiszteletreméltó 10 000 webhelyet halmozott fel a platformon, amely szám 2016-ban több mint 500 000-re nőtt..

Megbízhatóság

Az InfiniteWP lehetővé teszi korlátlan számú WordPress-webhely kezelését, mindegyik biztonsági másolatának létrehozását egyetlen képernyőn, és a webhelyek karbantartási módba helyezését.

Noha a szolgáltatáskészlet tisztességes, vannak olyan funkciók, amelyek nem szerepelnek az InfiniteWP ingyenes rétegében, amelyet más megoldások is tartalmaznak – elemzési információk, sebesség-ellenőrzések, megjegyzéskezelés, üzemidő-figyelés és ütemezett biztonsági mentések. Ezeknek a lehetőségeknek néhány hiánya érthető, tekintve, hogy egy ingyenes szolgáltatásról beszélünk, de az elemzési információk és a megjegyzéskezelés elég nagy ügy az összes WordPress felügyeleti eszköz számára.

Ennek ellenére az InfiniteWP ragyog, amikor az irányítópult biztonsági megfigyeléséről van szó. Korlátozhatja a hozzáférést csak bizonyos IP-khez, kényszerítheti a HTTPS-t, kéttényezős hitelesítést alkalmazhat, és értesítéseket küldhet e-mailben akár naponta vagy hetente, vagy teljesen lekapcsolhatja azokat a rendelkezésre álló kiemelkedő frissítésekre:

végtelen biztonság

Noha ezek a biztonsági szolgáltatások fantasztikusak, ha több együttműködőnek kell hozzáférést biztosítani, érdemes megjegyezni, hogy ezek csak annyira erősek, mint az egyes WordPress-webhelyeken alkalmazott biztonsági gyakorlatok..

Egyszerű használat

Az InfiniteWP nem könnyű telepíteni, és magas elhagyási görbével rendelkezik. Három telepítési módszer érhető el, amelyek egyike a cPanel hitelesítő adatainak megosztása. Van egy manuális beállítás és egy olyan lehetőség, amely előírja, hogy telepítsen egy plugint a WordPress-webhelyre – ezt a módszert választottuk a teszthez, majd telepítettünk egy második plugint.

infinitewp bejelentkezés létrehozása

Noha a telepítő beépülő modul fogja tartani a kezét az egész folyamat során, ezek közül a lehetőségek közül egyik sem nagyon barátságos a kevés tapasztalattal rendelkező felhasználók számára – amelyek pénzünkért a legfontosabb felhasználók.

Mostantól az InfiniteWP adminisztrációs panelen nem nehéz navigálni (bár annak elrendezése valamilyen fejlesztést igényelhet) – ugyanakkor nem tartalmaz hivatkozásokat az új felhasználók dokumentációjához. A hozzáféréshez vissza kell térnie az InfiniteWP főoldalára, és végig navigálni a láblécbe..

Beépülő modul kezelése

Pozitívabb szempont: az InfiniteWP jól teljesít, amikor a bővítménykezelésről van szó. Könnyen kezelheti az összes tulajdonság beépülő modulját és témáját egyetlen lapon, lehetővé téve a kívánt pluginek aktiválását, deaktiválását vagy törlését, valamint a frissítések kezelését..

Frissítéskezelés

Miután bejelentkezett az InfiniteWP adminisztrációs panelbe, az első dolog, amit látni fog, egy Frissítések szakasz, amely áttekintést nyújt az összes webhelyről, ahol meg kell tennie a szükséges lépéseket:

infinitewp frissítések

Ez azt jelenti, hogy nem lehet kihagyni valamely webhely frissítését, hacsak nem szándékosan igyekszik e szakasz figyelmen kívül hagyása érdekében. Ezenkívül e-mail emlékeztetőket is konfigurálhat az alapvető telepítések, a bővítmények és a témák elérhető frissítéseihez.

Következtetés

Az InfiniteWP néhány figyelemre méltó biztonsági funkciót kínál – amelyek sok együttműködő számára hasznosak -, valamint a bővítmények, témák és alapfájlok hatékony frissítéskezelését. A tapasztalatlan felhasználók számára azonban előfordulhat, hogy nehéz ezt az eszközt telepíteni, vagy megtalálni a szükséges dokumentációt annak használatához..

Ezen túlmenően néhány olyan funkció, amelyek alapértelmezés szerint elérhetőek legyenek – például az elemzés – az ingyenes réteg tetején, kiegészítőként kerül értékesítésre. Ha ez nem ijeszt meg, és csak egy olyan felügyeleti eszközre van szüksége, amely képes biztonsági másolatot és frissítéseket kezelni, az InfiniteWP az Ön számára lehet..

Lépjen az InfiniteWP oldalra

MainWP (Freemium)

MainWP

MainWP egyike azoknak a WordPress felügyeleti eszközöknek, amelyek teljesen nyílt forráskódúak és büszkék a felhasználói adatvédelem védelmére. Ez egy önkiszolgáló megoldás, amely teljes egészében a WordPress-en működik, és plug-inek rendszerére támaszkodik az egyes webhelyek közötti kapcsolódáshoz – az egyik webhely a MainWP hubként működik, míg a többi a hálózat részévé válik egy külön plugin segítségével, amely lehetővé teszi az interakciót.

Megbízhatóság

Ez az eszköz kiemelkedő szolgáltatást kínál – ide tartozik egy kattintásos hozzáférés az összes webhelyhez és egy biztonsági mentési rendszer, amely három különféle pluginnel működik -, és támogatja az ütemezést, a tartalmat és a felhasználói kezelést..

mainwp ütemezése

Tekintettel arra, hogy ez egy önkiszolgáló lehetőség, csak annyira megbízható, mint a host szolgáltatója. Ha a szerver, amelyen a MainWP irányítópult található, bármilyen leállást szenved, akkor csak a probléma megoldásáig férhet hozzá hozzá – ez befolyásolhatja az ütemezett biztonsági mentéseket is, bár ennek előfordulásának esélye csekély..

Az egyik kedvenc MainWP-szolgáltatásunk a Legutóbbi hozzászólások és a Legutóbbi oldalak szakaszok felvétele, amely lehetővé teszi, hogy nyomon tudja követni a WordPress-webhelyek legújabb fejleményeit anélkül, hogy meg kellene navigálnia az egyes szakaszokhoz.

Egyszerű használat

Mivel a MainWP teljes egészében a WordPressen fut, az új felhasználóknak nem szabad gondolniuk a kötelek megtanulásával. A MainWP beépülő modul elsődleges kiszolgálóra telepítése után egy megfelelő lap jelenik meg az irányítópulton, amely az összes opciót tartalmazza. Van még egy lap, amely a MainWP dokumentációs központjához vezet, jó úton bedobva:

mainwp dokumentáció

Beépülő modul kezelése

Az összes eddig lefedett WordPress felügyeleti eszköz a plugin kezelését kezeli az aplomb segítségével, és a MainWP sem kivétel. Az irányítópult Plugins lapja lehetővé teszi a pluginek frissítését webhelyenként vagy globális alapon – bár ezeket külön-külön is frissítheti, ha szeretné.

Még egy olyan beállítás is lehetővé teszi, hogy figyelmen kívül hagyja a frissítési értesítéseket egy meghatározott időtartamra. Ez hasznos lehet, ha nagy jelentőségű frissítést hajt végre, amíg nem biztos benne, hogy minden kompatibilitási hiba eltörtént..

Sőt, a MainWP még akkor is értesíti Önt, ha a témákat vagy a beépülő modulokat esetleg elhagyták, ellenőrizve, mikor jelent meg utoljára frissítésük. Ha egy évre nem került sor új frissítésre, a MainWP azt feltételezi, hogy esetleg elavulttá váltak, és figyelmeztetést mutat.

Frissítéskezelés

A WordPress általános frissítésének lehetőségei a MainWP-vel minimálisak. Az eszköz tartalmaz egy Frissítések lapot, amely értesíti Önt a legfontosabb kiadásokról, és kéri a webhelyek frissítését, ha szükséges. Ez egyszerű, és működik!

Következtetés

A MainWP nagyszerű eszköz azoknak a felhasználóknak, akik szeretik elkerülni a Szoftver mint szolgáltatás (SaaS) megoldásokat. Rengeteg funkciót kínál, számos kiterjesztést, ha bármilyen speciális funkcióra van szüksége, és a szokásos WordPress tetején működik – ez azt jelenti, hogy nem kell megtanulnia, hogyan kell egy teljesen új platformot használni a megoldás használatához. Miután megszokta a plugin felületét, készen állsz a továbblépésre!

Ugrás a MainWP-re

iThemes Sync (ingyenes prémium csomagokkal elérhető)

iThemes Sync

Szinkronizál egy másik termék az iThemes neves WordPress eszközök sorozatában, amely magában foglalja a BackupBuddy-t (itt teszteltük, más népszerű biztonsági mentési megoldásokkal szemben), Security Pro, Csere, és számos saját témát.

Megbízhatóság

Az iThemes Sync egy szilárd termék, amely egyetlen irányítópulton képes kezelni a frissítéseket, biztonsági mentéseket, biztonságot, tartalmat, felhasználókat és megjegyzéseket..

A biztonsági mentések és a biztonság érdekében be kell állítania az iTheme BackupBuddy és Security Pro beépülő moduljait – és bár mindkettő nagyon tisztességes munkát végez, ez a hozzáadott szóváltás néhány felhasználó számára megszakítás lehet. E funkció nélkül az iThemes Sync lényegében csak a központosított frissítések kezelését teszi lehetővé.

Egyszerű használat

Eltekintve attól, hogy bizonyos esetekben további bővítményeket kell beállítania, az iThemes Sync rendkívül egyszerűen használható. Modern felülettel rendelkezik, amely az összes szükséges információt megjeleníti anélkül, hogy ásni kellene.

ithemes szinkronizálás fő

Minden lehetőséget egyértelműen azonosítunk, és nincs sok speciális szolgáltatás. Ez azt jelenti, hogy nem valószínű, hogy belefut olyan dolgokba, amelyeket nem fog tudni, hogyan kell használni.

Beépülő modul kezelése

Az iThemes Sync plugin-kezelése nagyon egyszerű. A teljes hálózat frissítéseit az irányítópulton található Frissítések fülön kezelheti …

Az ithemes szinkronizálja a frissítéseket

… Vagy lépjen át külön-külön az egyes webhelyek ellenőrzésével, és lépjen be a Plugins fülre. Ez magában foglalja a WordPress szokásos irányítópultjának minden opcióját, és ugyanaz a téma.

Frissítéskezelés

Az iThemes Sync irányítópultjának fő képernyőjén egy értesítés található, ha elérhetőek az alapvető frissítések. Ha vannak, akkor ezeket a Frissítések lapon alkalmazhatja, az esetlegesen elérhető téma- és plugin-frissítésekkel együtt.

Az iThemes Sync az összes frissítéshez egyszerű naplókat is tartalmaz, amely nyomon követi a dátumokat és a verziószámot.

Következtetés

A WordPress felügyeleti eszközök listáján szereplő utolsó bejegyzés tisztességes funkcionalitást és modern, használható felületet kínál – ezt csak hátráltatja a biztonsági mentések és a biztonság kezeléséhez szükséges kiegészítő pluginek telepítése. Ha nem bánja, ha átugorja ezeket a – természetesen egyszerű – extra karikakat, akkor elégedett lesz az eredményekkel.

Lépjen az iThemes Sync oldalra

összefoglalva

Több WordPress-hely egyidejű zsonglőrje nem egyszerű feladat. Kövesse nyomon a frissítéseket és felülvizsgálja azok tartalmát, valamint számtalan egyéb felelősséget. A WordPress felügyeleti eszközök, amelyeket ebben a részben bemutattunk, lehetővé teszik, hogy ezeket a feladatokat hatékonyan elvégezze.

Vessünk át egy áttekintést az egyes eszközök erősségeiről:

ManageWP: Ajánlott eszközünk, amely kiváló és rendkívül egyszerűen használható.

iThemes Sync: Egy modern eszköz, amely más iThemes pluginekkel együttműködve működik, hogy jó mindenre kiterjedő élményt biztosítson.

InfiniteWP: Kissé bonyolult, de magas biztonsági és frissítési funkciókat, valamint tisztességes biztonsági mentéseket kínál.

MainWP: Nyílt forráskódú, WordPress-alapú megoldás teljes szolgáltatáskészlettel.

Jetpack kezelése: Tökéletes rajongók számára WordPress.com akik plugin-kezelést és új üzenetkezelést akarnak kezelni egyetlen felületről. Továbbá, ha úgy dönt, hogy a Jetpack egyik fizetett tervét választja, napi biztonsági mentéseket és spamvédelmet kap, ami sokat jelent a webhely folyamatos biztonságáért.

Ha inkább numerikus értékelést kap ezekről a WordPress felügyeleti eszközökről, mindegyik megoldást pontoztuk. Itt ismét egy összefoglaló táblázat az eredményekkel:

A WordPress kezelőeszközök összehasonlítva

ManageWP
Jetpack kezelése
InfiniteWP
MainWP
iThemes Sync

* A szabad rétegen.** Szerkesztői döntést hozottunk, hogy az iThemes Sync fél pontját dokkoljuk, mivel korlátoztuk a webhelyek számát a szabad szintjén. Ellenkező esetben a MainWP-vel 4,5-nél vagy 5-nél kötődik.
ÁrmodellfreemiumIngyenesfreemiumfreemiumIngyenes + fizetett
a támogatott webhelyek száma *KorlátlanKorlátlanKorlátlanKorlátlan10
Megbízhatóság42343
Egyszerű használat55245
Beépülő modul kezelése55555
Frissítéskezelés52555
ÁTFOGÓ4,753.53,754.54 **

Ezen WordPress kezelő eszközök közül melyik a kedvenced? Ossza meg velünk a hozzászólásokat az alábbi megjegyzés szakaszban!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés és előadás: K Karol.

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map