A WordPress legjobb slider-bővítményeinek összehasonlítása

A WordPress legjobb slider-bővítményeinek összehasonlítása

A WordPress legjobb slider-bővítményeinek összehasonlítása
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ha a WordPress csúszkás pluginjével vagy a piacon, akkor tényleg nem irigylem. És ne tégy félre, nem olyan, mintha bármi lenne a csúszkák ellen, nem. Csak az, hogy a legjobb csúszó pluginek kiválasztása ugyanolyan, mint a legjobb autó kiválasztása. Csak nagyon sok lehetőség van odakinn.


Kiállítás b)

Csúszkák a CodeCanyon-on

Ráadásul mindegyikük rendelkezik saját előnyeivel és hátrányaival, tehát alapvetően nincs egyetlen legjobb megoldás az egész piacon. És a WordPress több ezer különböző csúszó pluginjával együtt, senkinek nincs ideje megvizsgálni mindet.

Nyilvánvaló, hogy szűkíteni kell a dolgokat, és ezt csináljuk ma.

A WordPresshez tartozó legjobb csúszó pluginok

Ebben az összehasonlításban a WordPress hat legnépszerűbb és (feltehetően) legjobb csúszó pluginját vizsgáljuk meg..

Össze fogjuk hasonlítani a következőket:

 • jellemzők,
 • milyen egyszerűek felállítani és használni,
 • mobil optimalizálás és barátságosság,
 • árak,
 • mi teszi különlegessé mindet?.

Röviden: az egyik dolog, amelyet egy csúszó pluginnak el kell érnie, az, hogy jobb felhasználói élményt és a tartalom vonzóbbá tegye a látogatót. Ezért nem engedheti meg magának olyan bővítményt, amely lassú, nehezen használható vagy nem tűnik jól a mobiltelefonon, különösen 2020-ban.

Manapság sokan okostelefonokat használnak fő eszközként az internet eléréséhez. Ha a csúszka nem működik telefonokon és táblagépeken, akkor csak csalódni fog a látogatók, ahelyett, hogy jobban elköteleződjenek a tartalommal.

Oké, szóval a sok ezer csúsztatható bővítményt teszteljük?

A WordPress legjobb csúszó pluginjainak összehasonlítása:

A WordPress legjobb csúszó pluginjainak ez a rövid listája az értékesítések teljes száma, az aktív telepítések és a mélyreható tesztelés alapján készült. Más szavakkal, támogatjuk azt az elképzelést, miszerint az egyik legegyszerűbb módszer kideríteni, hogy valami mennyire jó, ha áttekintjük, hány ember használja azt, és mennyire boldogok ezek az emberek..

Ezért ez a lista csak azokat a bővítményeket tartalmazza, amelyek hosszabb ideig voltak a piacon, és bevált tapasztalatokkal rendelkeznek a boldog ügyfelekről vagy a felhasználókról (ebben a listában ingyenes pluginok is vannak).

A WordPress hat legjobb csúszó pluginja:

1. Jellemzők

Íme egy egyszerű összehasonlítás arról, hogy mi érhető el az egyes csúszó pluginokkal (megpróbáltam a legfontosabb szolgáltatásokra összpontosítani):

A WordPress legjobb csúszkás bővítményei: Jellemzők

Nivo Slider
Monológ
Csúszka forradalom
LayerSlider
Mester csúszka
Intelligens csúszka 3

* az ingyenes verzióban nem érhető el
Több csúszka
Mobilbarát csúszkák
Kézi csúszkák
Csúszkák képgalériákból❌ *
Külső forrásokból származó csúszkák (Flickr, Instagram, YouTube stb.)❌ *
Csúszkák postai kategóriákból❌ *
Csúszkák ragacsos oszlopokból❌ *
Videó diák
HTML diák
Előre készített csúszósablonok
Állítsa be az egyedi stílusokat
Szabályozza a kép méretét
Átmeneti hatások

Így osztályozhatom a legjobb csúszó pluginok felsorolását és a különbségeket közöttük … bár csak a személyes véleményem:

Nivo Slider egy klasszikus tartalom csúszka, amely lehetővé teszi a képek sorozatának kiválasztását, és interaktív csúszkává tételét. Ez a bővítmény arra szolgál, hogy az alapfunkciók megbízhatóan és könnyen megérthető módon működjenek. Bátran nézd meg a Nivo vs Master Slider összehasonlítását és mások.

Monológ egy csúszkás plugin, amely nagyobb hangsúlyt helyez a testreszabásokra és a csúszótartalom hozzáadásának alternatív módjaira. Készíthet például termékcsúszkákat, dinamikus csúszkákat, használhat Instagram képeket és így tovább. Ez jó megoldást jelent bárki számára, akinek a csúszkát többféle típusú tartalomhoz kell használni.

Csúszka forradalom teljesen más terméknek tűnik. Ahol a listán szereplő legtöbb játékos arra koncentrál, hogy bemutassa a klasszikus csúsztatható blokkokat, a Slider Revolution lényege, hogy webhelytervezéséhez teljes hős részt adjon Önnek, amelynek segítségével mindenféle dolgot megjeleníthet. Néhány lehetőség a feliratkozási űrlapok, a címsorok és a címkék, a közösségi média adatfolyamai, a termékinformációs blokkok, a termékbemutatók és az animációk. Bizonyos szempontból ez inkább egy site-building / design plugin, nem csupán egy csúszka.

LayerSlider sok figyelmet fordít arra, ahogyan az egyes diák testreszabhatók. Alapvetően olyan vászont kap, ahol az egyes diák minden képpontját külön-külön beállíthatja. Kiválaszthat bizonyos betűkészleteket, elrendezéseket és akár átmeneteket is a szöveghez, függetlenül a dia többi részétől. Ez hasznos lehet a fejlettebb csúszka megvalósításokban.

Mester csúszka (ingyenes) egy kiváló megoldás az alapvető kép-alapú csúszkákhoz, amelyeket egyszerűen össze kell kapcsolni valamivel (post, oldal, külső link). Egyszerű funkciókkal rendelkezik, de rendkívül egyszerűen használható. Az előre elkészített sablonok szintén nagyon jók és hasznosak, ha gyorsan el szeretne hozni a csúszkát.

Intelligens csúszka 3 egy rendkívül népszerű ingyenes csúszkás plugint kínál, többféle frissítéshez fizetett verzióval együtt. Kiváló megoldás azok számára, akik erőteljes, dinamikus csúszkákat akarnak bonyolult konfigurációk nélkül. A vizuális stílus szerkesztője kiegészíti a különféle sablonokat, miközben a YouTube és a Vimeo videók felvételének lehetősége is segít. A prémium verzió meglehetősen megfizethető, extra csúsztatható típusokkal, több réteggel és kiegészítő szolgáltatásokkal érkezik.

2. Milyen könnyű használni a plugineket

A fenti tesztek elvégzése közben néhány dolog nyilvánvalóvá vált a pluginok egyszerű használatának szempontjából.

Alapvetõen, ha gyorsan el akar építeni egy csúszkát, akkor a legjobb megoldás a Nivo Slider, a Master Slider vagy a Smart Slider 3..

 • A Master Slider olyan alapvető funkciókat nyújt, amelyek rendkívül egyszerűen használhatók, de a képalapú csúszkák kivételével sokkal többet tehetünk meg..
 • A Nivo Slider maroknyi fantasztikus funkciót kínál különféle csúszkák létrehozásához… hozzászólások, kategóriák, képek stb. Alapján. A felület maga inkább az űrlapokon és legördülő mezőken alapul, nem pedig a kapott utolsó csúszka vizuális ábrázolásán. Ugyanakkor ugyanolyan gyors a munka.
 • A Smart Slider 3 sablonokkal és szilárd szerkesztővel felgyorsítja a csúszka tervezési folyamatát. Gyorsan csatlakozhat olyan elemekhez, mint például galéria, képmappák és WordPress-üzenetek. Mindent intelligens kép kivágása a videók automatikus lejátszásához már be van állítva, hogy szinte azonnal elindíthassa a csúszkákat.

nivo beállítások

A többi játékos – a Soliloquy, a Slider Revolution és a LayerSlider – inkább arra törekszik, hogy teljes oldal-tervező eszközt biztosítson Önnek, nem pedig egy csúsztatható bővítményt (plusz nagyszerű bővítmény-kiegészítőkkel rendelkeznek)..

csúszó fordulat sablonok

Úgy értem, hogy a csúszófunkciók mind megvannak, de ez csak a teljes szolgáltatáskészlet egy része.

Ennek mind előnyei, mind hátrányai vannak. Egyrészt olyan funkciókkal is rendelkezik, amelyek sokféleképpen hasznosak lehetnek. De másrészt, ha csak egy hűvös csúszkát szeretne gyorsan elkészíteni, akkor ezt nehéznek találhatja, főleg ha csak a pluginnal kezdi kalandját.

Végül az egyes bővítmények egyszerű használatát rangsorolom:

A WordPress legjobb csúszkás bővítményei: Könnyű használat

Nivo Slider
Monológ
Csúszka forradalom
LayerSlider
Mester csúszka
Intelligens csúszka 3
109881010

3. Árképzés

Itt van az árazási táblázat:

A WordPress legjobb csúszó pluginjai: Árképzés

Nivo Slider
Monológ
Csúszka forradalom
LayerSlider
Mester csúszka
Intelligens csúszka 3
* életre szóló frissítések és támogatás
$ 0$ 19$ 26$ 25$ 0$ 0
$ 49$ 125$ 12524 $$ 35
$ 99150 $
249 USD *250 USD *

Fontos tudnivalók:

 • A monológot a saját disztribúciós csatornákon keresztül értékesítik, nem pedig a piactereken. Ez azt jelenti, hogy támogatást és frissítéseket kap, amíg feliratkoztál. Az első befizetés teljes éves támogatást és frissítéseket igényel. Ugyanez mondható el a Smart Slider 3 esetében is.
 • A Slider Revolution és a LayerSlider CodeCanyon termékek. A licenc részeként hat hónap támogatást kap, de élettartama alatt frissítést kap.
 • A Master Slider ingyenes verziója a fórumon keresztül a hagyományos WordPress.org támogatással érkezik.
 • Bár kérdéseket tehet fel a WordPress.org fórumra, a Smart Slider 3 csapata kéri, hogy minden támogatási kérdés induljon a tudásbázisban, majd helyezze át a webhely fórumát. Úgy tűnik, hogy néhány kérdésre megválaszolják az ingyenes felhasználókat, ám a valós élettartamú támogatás a fizető ügyfelekre vonatkozik.

Következtetés

Igazán nem akarok klisé lenni, de az abszolút legfontosabb plugin megnevezése a hat közül valóban lehetetlen. Tehát mindez az Ön egyedi igényeinek felel meg.

Személyes véleményemről azonban a kedvenceim:

A legjobb klasszikus csúszó plugin: Nivo Slider
A legjobb elrendezési / tervezési eszköz a WP számára, amelyben csúszkák is vannak: Csúszka forradalom
A legjobb ingyenes csúszka plugin: Mester csúszka
A legegyszerűbb csúszó plugin: Intelligens csúszka 3

Mit gondolsz? Hiányzott valami? Ezenkívül nyugodtan tedd fel a kérdést, ha bármilyen kérdése van a WordPress legjobb csúsztatható bővítményeivel kapcsolatban.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector