A WordPress legjobb beépülő moduljainak 5. pontja… felülvizsgálva

Az áttekintő webhelyek (amelyek áttekintő pluginekkel működnek) nagyon fontos elemévé váltak a mai e-kereskedelem területén. Az egyik tanulmányukban a MarketingLand arról számolt be, hogy 1046 felmérésben részt vett, 90 százalékuk elismeri, hogy vásárlási döntéseiket valójában az online értékelések befolyásolják.[1]


Ezenkívül egy másik felmérés szerint a fogyasztók 79 százaléka bízzon az online véleményekben és a személyes ajánlásokban.[2]

Ez csak két oka annak, hogy egy áttekintő oldal elindítása érdekes projekt lehet az Ön számára. A statisztika nem hazudik. Tehát csak annak érdekében, hogy ez egy kicsit könnyebb legyen …

A legjobb WordPress áttekintő pluginek 5. oldala

Íme 5 a WordPress legjobb beépülő moduljának 5 áttekintése:

1. WP Product Review Lite

A WordPress legjobb beépülő moduljai # 1: WP termék áttekintés

Ez az első WordPress áttekintő plugin sok nagyszerű lehetőséget kínál egy ingyenes eszköz számára. Áttekintheti az egyes termékeket, és osztályozhat különféle részleteket róluk.

Minden termékhez tartozik egy előnye és hátránya, valamint egy általános leírás mező.

Lehetőség van arra is, hogy engedélyezze a felhasználói értékeléseket, majd eldöntse, vajon ezeket figyelembe kell-e venni a termék végső minősítésekor.

Először vessünk egy pillantást a WordPress áttekintő plugin Általános beállítások paneljére:

A WP termék áttekintése beállítások

Ezek a fő beállítások, amelyeket először át kell néznie, mielőtt bármilyen véleményt megírna. Mint láthatja, Ön dönti el, hogy termékajánlata megjelenik-e annak a bejegyzésnek a tartalma előtt vagy után, amelyben van. Ugyanakkor el kell döntenie, hogy a felhasználók részt vehetnek-e a szavazásban, és ha igen, mennyire számítanak a minősítésük. Beállíthatja, hogy hány érvet és hátrányt szeretne megjeleníteni, valamint megváltoztathatja a vásárlás gomb színét, tipográfiáját és paramétereit..

Ezután csak annyit kell tennie, hogy hozzáad egy új hozzászólást, mint általában. Ezután a blokk-szerkesztő oldalsávjába felveheti a termék-áttekintés részleteit:

A WP Termékértékelés feladási lehetőségei

Ez az, amit a termék fog keresni a kezelőfelületen, miután elvégezte az összes változtatást.

Példa a WP termék áttekintésére

Ezek a szerző értékelései. Ez a WordPress áttekintő bővítmény ugyanakkor lehetőséget kínál a látogatók számára a saját beküldésre. Tehát a megjegyzésmező előtt minden felhasználónak lehetősége van arra, hogy értékelje az összes funkciót, amelyet a szerző előre beállított. Csak annyit kell aktiválnia a felhasználói véleményeket a plugin beállításain keresztül, amelyekről korábban beszéltünk.

Így néz ki például:

A WP termékajánló megjegyzés

A WP Product Review dolog az, hogy nagyon felhasználóbarát, és lehetőséget ad mind a szerzőnek, mind a látogatónak, hogy bármilyen termékről szóljon..

Ugrás a WP Product Review Lite oldalra

2. WP áttekintés

wp felülvizsgálat

Egy másik hasonló WordPress áttekintő plugin, amely segít a webhely gyors felépítésében.

Ez teljes szabadságot nyújt a látogató számára. Mindenki eljöhet a weboldalra, és szavazhat.

A WP Review ezenkívül az osztályozás alapján kiszámítja az átlagos szavazatot.

Ez az áttekintő plugin nagyon egyszerűen használható.

A telepítés után lépjen a WordPress irányítópultjának Beállítások elemére, majd kattintson a WP áttekintés elemre. Itt állíthatja be az alapértelmezett beállításokat. Csak akkor tegye meg, ha ugyanazokat a részleteket fogja használni az összes termékre. Tehát, ha úgy gondolja, hogy legtöbb termékének közös vonásai vannak, akkor ott állíthatja be őket. Ilyen módon nem kell megismételni a folyamatot minden felsorolt ​​terméknél.

WP áttekintési beállítások

Az alapértelmezett beállítások megadása után a következő lépés még könnyebb. Ugrás a hozzászóláshoz, ahová hozzá szeretné adni az áttekintését, és pontosan ugyanúgy, mint a korábbi WordPress áttekintő bővítménynél, a beállítások a szerkesztési képernyőn találhatók. Ha az alapértelmezett beállítások nem elegendőek a bejegyzéshez, további dolgokat adhat hozzá. Emellett háromféle osztályozás közül választhat: csillagok, pontok és százalékok.

WP Review meta box

Gyors tesztet végeztem pontokkal a plugin alapértelmezett színsémájával. Így néz ki:

WP áttekintési példa

Mint láthatja, az összefoglaló (elnevezheti úgy, ahogy tetszik) megmutatja az átlagos értékelést és egy leírást, ha szeretne többet mondani a termékről. A felhasználói értékelések alapértelmezés szerint nincsenek ott (engedélyezhetők).

Lépjen a WP Review oldalra

3. Végső vélemények


Végső vélemények Végső vélemények

Szerzői): Etoile Web Design

Aktuális változat: 2.1.28

Utolsó frissítés: 2020. május 1

ultimate-reviews.zip


84% Értékelések


3000 + telepítések


4.0.0Requires

A Végső Vélemények két rövid kódot vagy blokkot kínál – egyet az áttekintések beágyazására, a másik pedig egy űrlap hozzáadásához, amellyel a felhasználók benyújthatják saját véleményüket. Használhatja az egyiket vagy mindkettőt igényei szerint.

A plugin telepítése és aktiválása után léphet az új oldalra Vélemények terület a WordPress irányítópultján annak konfigurálásához:

Végső Vélemények beállítások

Ezután ahhoz, hogy véleményeket adjon hozzá az egyes tartalmakhoz, először el kell mennie Vélemények → Új hozzáadása új áttekintés létrehozása:

Új vélemény hozzáadása

Ezután beágyazhatja az áttekintéseket a plugin rövid kódjával vagy annak dedikált blokkjával. Így néz ki a blokk:

Felülvizsgálati blokk

Miután közzétette bejegyzését, a véleményét a webhely felületén fogja látni. Íme egy példa arra, hogyan néz ki:

Végső vélemény példa

Az ingyenes verzió nagyon alapvető, de a prémium verzió lehetővé teszi, hogy mélyebb áttekintő mezőket készítsen további funkciókkal és mezőkkel.

Használhat külön rövid kódot vagy blokkot egy olyan űrlap beágyazására is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy benyújtják a saját termék-véleményüket. Ezután a fent leírt módszerrel megjelenítheti ezeket az áttekintéseket.

Ugrás az Ultimate Reviews oldalra

4. WP Ultimate Review


Wp Ultimate Review Wp Ultimate Review

Szerzői): Wpmet

Aktuális változat: 1.2.2

Utolsó frissítés: 2020. május 29

wp-ultimate-review.1.2.2.zip


90% Értékelések


5000 + telepítések


WP 4.6 + szükséges

A WP Ultimate Review egy újabb WordPress áttekintő plugin, amely modern formákkal büszkélkedhet közvetlenül a dobozból.

A plugin aktiválása után léphet az új oldalra Wp vélemények a WordPress irányítópultján, hogy konfigurálhassa a plugin beállításait.

Itt kiválaszthatja, mely áttekintő mezőket használja, és engedélyezi-e a felhasználói megjegyzések áttekintését:

WP Ultimate Review beállítások

Miután elvégezte a beállításokat, eljuthat az egyes hozzászólásokhoz, ahol meg szeretné jeleníteni a minősítési mezőt. Van néhány további lehetőség, amelyek további részletekkel szolgálnak, amelyeket a látogatók esetleg szeretnének látni egy áttekintésben.

WP Ultimate Review meta mező

Így néz ki a végső osztályozó doboz – láthatja, hogy van egy nagyon modern megjelenésű:

WP Ultimate Review példa

Rövid kóddal is beillesztheti a felhasználói minősítési űrlapot, ha engedélyezni szeretné a felhasználói besorolást az áttekintő oldalakon.

Ugrás a WP Ultimate Review oldalra

5. Megjegyzések értékelések


Megjegyzések értékelések Megjegyzések értékelések

Szerzői): PixelGrade

Aktuális változat: 1.1.6

Utolsó frissítés: 2019. május 31

comments-ratings.1.1.6.zip


80% Értékelések


10.000 + telepítések


4.9.0Requires

A többi pluginnel ellentétben, ez a plugin teljes egészében a látogatók számára készült. Megjegyzéseik révén meghagyhatják értékelésüket. A plugin használata egy darab sütemény.

Itt van például a beállítások oldal:

Kommentáld az értékelések beállításait

És ennyi lenne. Csak eldönti, hogy hol engedélyezi a felhasználói megjegyzéseket és milyen szöveget szeretne használni.

Lássuk, hogy néz ki, hogyan néz ki akcióban:

Kommentálj az értékelési példát

Végül, ha szüksége van egy szép és kicsi bővítményre, amely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy megjegyzéseken keresztül szavazzanak, ez nagyon hatékony.

Lépjen a Megjegyzések besorolása oldalra

Mit gondolsz ezekről a WordPress áttekintő pluginokról? Próbáltál egyet ezek közül? Nyugodtan értesítsen bennünket arról, hogy van-e más plugin, amelynek megjelennie kell ebben a listában.

�� Bónusz: Itt található néhány alapvető WordPress-bővítmény, amelyből minden webhely részesülhet.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

-Irodalom: 1, 2.

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map