A 2020-ra bevezető legjobb WordPress-bővítmények – Kutatást végeztünk az Ön számára

Hasonlóan arra, ahogyan az alkalmazások nagyszerűvé teszik az iPhone készülékeket, a legjobb WordPress pluginok kötelezővé teszik, hogy a közönséges WordPress webhely egyedi legyen. A SEO korszerűsítésektől kezdve, mint például a Yoast, az űrlap-bővítményekkel való kapcsolatfelvétel elképesztő, hogy egy egyszerű tíz másodperces telepítési folyamat ilyen drámai eredményeket hozhat.


De nem minden plugin jön létre egyenlően. Néhányuknak rossz a kódolása, ami összekever a témáddal. Mások hibákat tartalmaznak, amelyek funkcionalitása szempontjából szinte hiábavalóvá teszik őket. Ezért szeretnénk kiemelni a WordPress beépülő moduljait, hogy webhelyének teljesítménye mindig teljes legyen.

És biztosak vagyunk benne, hogy hallottál a beépülő pluginokról, például a Jetpackről, a 7. kapcsolatfelvételi űrlapról és a Yoastról, ezért megkíméljük a tizenkettedik magyarázatot, amelyet ezekről hallottál. Helyette, arra összpontosítunk, amelyek kötelezőek, könnyűek és rendkívül funkcionálisak, és amelyek nem érik el a megérdemelt csevegést, ennek ellenére hihetetlenül hasznos lehet bárki számára, aki blogot vagy weboldalt akar elindítani.

Legjobb WordPress plugins

Ezen felül beszéltünk egy sikeres WordPress szakemberek csoportjával, hogy visszajelzéseiket is megkapjuk.

Ezek a fejlesztők, webhelytulajdonosok és üzletemberek meghatározták, hogy mit látnak legjobb WordPress plugins, azzal együtt, hogy miért gondolkodnak így, és hogyan használhatnák őket saját webhelyükön.

Összesen 30 szakértővel beszéltünk, akik mindegyike átvilágította ezeket a legjobb WordPress-bővítményeket, és lehetővé tette számunkra, hogy megértsük, mit kell gondolnunk minden WordPress-felhasználónak egy plugin kiválasztásakor..

Íme a feltett kérdés:

Mi a három legjobb WordPress plugin, amely minden WordPress bloggernek rendelkeznie kell?

További beavatkozás nélkül itt van a ranglistán – a legjobb WordPress bővítmények, amelyek folyamatosan felbukkantak a legjobban:

Szakértői konszenzus: A legjobb WordPress pluginok, amelyek minden bloggernek szükségesek, és miért olyan különlegesek

1. Csinos linkek


Pretty Links - Linkkezelés, Branding, Tracking és Sharing plugin Csinos linkek – Linkkezelés, Márkajelzés, Követés & Megosztó beépülő modul

Szerzői): Csinos linkek

Aktuális változat: 3.1.1

Utolsó frissítés: 2020. május 4

pretty-link.3.1.1.zip


92% Értékelések


200.000 + telepítések


WP 5.1 + szükséges

 • Mit csinál: A Pretty Links segítségével a webhelyen jelenlegi és jövőbeli linkeket készíthet, és rövidebbé teheti azokat a tisztább megjelenés érdekében. Nem csak ezt, hanem nyomon követheti ezeket a linkeket, ahonnan az összes kattintás származik.
 • Miért van rá szüksége: Mivel a bloggerek gyakran kapcsolt hivatkozásokat helyeznek be, érdemes lerövidíteni őket, hogy kevésbé rendetlennek tűnjenek. Ha valaha is kapcsolatban állt kapcsolt linkekkel, akkor tudja, mennyi ideig és félelmetesen jelenhetnek meg ezek. A plugin kiválóan működik annak ellenőrzésében is, hogy honnan jönnek a látogatók, és melyik linkekre kattintanak leginkább.

2. Broken Link Checker


Broken Link Checker Broken Link Checker

Szerzői): WPMU DEV

Aktuális változat: 1.11.13

Utolsó frissítés: 2020. május 26

broken-link-checker.1.11.13.zip


82% Értékelések


700.000 + telepítések


WP 4.6 + szükséges

 • Mit csinál: A Broken Link Checker bővítmény nagyjából megteszi, amit a neve is sugall. Folyamatosan ellenőrzi az Ön webhelyét, hogy azonosítsa a törött linkeket. Ezután értesítést kap a link javításáról. A szkennelés törött képeket és átirányításokat tartalmaz.
 • Miért van rá szüksége: Ha törött kép vagy link található a blogodban, a felhasználói felület bonyolulttá válik, és a keresőmotorok elkezdenek észrevenni. Ezért a legérdekesebb a semmibe vezető linkek eltávolítása vagy cseréje, lehetővé téve a SEO rangsorának növelését és az olvasók boldoggá tételét.

3. Optimole


Képoptimalizálás és lusta terhelés: Optimole Képoptimalizálás & Lazy Load – készítette Optimole

Szerzői): Optimole

Aktuális változat: 2.3.1

Utolsó frissítés: 2020. április 21

optimole-wp.zip


96% Értékelések


50.000 + telepítések


WP 4.7 + szükséges

 • Mit csinál: Az Optimole elkészíti a WordPress-hez feltöltött képeket, és automatikusan optimalizálja azokat a jobb teljesítmény érdekében. Ez azt jelentheti, hogy a fájl formátuma megváltozik, vagy a fájl mérete csökken. Optimalizálja a többi plugin által feltöltött képet, sőt beolvassa a képet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy korábban feltöltött képei jó-e. Ráadásul az Optimole a CD-leképezéshez rögzíti az Ön webhelyét is – ezáltal a képek gyorsabb feltöltése a webhelyére.
 • Miért van rá szüksége: A média általában a tettes, amikor elkezdi látni a lassú töltési időket vagy a szerver túlterhelését. Ezért fontos a képeket optimalizálni úgy, hogy azok kisebbek lesznek, vagy megváltoztatják a fájlformátumokat. A manuális elvégzés azonban túl sok időt vesz igénybe. Ezért az Optimole plugin mindent megtesz a háttérben. Ezután gyorsabb az oldal betöltése és a jobb felhasználói élmény.

4. Régi üzenetek újjáéledése


Régi üzenetek újjáéledése - A közösségi média automatikus közzététele és ütemezési beépülő modulja Régi üzenetek újjáéledése – A közösségi média automatikus közzététele és ütemezési beépülő modulja

Szerzői): revive.social

Aktuális változat: 8.5.7

Utolsó frissítés: 2020. május 14

tweet-old-post.zip


78% Értékelések


40.000 + telepítések


WP 3.5 + szükséges

 • Mit csinál: A Revive Old Posts plugin régebbi blogbejegyzéseket oszt meg a közösségi hálózatokban. Lehet, hogy van egy régi (mégis minőségi) hozzászólása egy ideje. Ezt a hozzászólást az archívumok felé tolták, így sok ember nem láthatja meg azt. Ezért ez a bővítmény újraéleszti, megosztva új emberekkel olyan helyeken, mint a Facebook és a Twitter.
 • Miért van rá szüksége: Ez egy rendkívül fontos plugin, mivel kiküszöböli az időt, hogy válaszoljon a hozzászólásokra. Van egy kiváló blogbejegyzés évekkel ezelőtt, amelyet az emberek igazán élveznének ma. Ezenkívül meg kell töltenie a közösségi hírcsatornát tartalommal, és nagyobb forgalmat kell elérnie a blogjába.

5. MailPoet hírlevelek


MailPoet - e-mailek és hírlevelek a WordPress-ben MailPoet – e-mailek és hírlevelek a WordPress-ben

Szerzői): MailPoet

Aktuális változat: 3.47.1

Utolsó frissítés: 2020. május 26

mailpoet.3.47.1.zip


92% Értékelések


100.000 + telepítések


WP 4.7 + szükséges

 • Mit csinál: A MailPoet hírlevelek e-mail hírleveleket hoznak a WordPress irányítópultjára. A felhasználók feliratkozhatnak az e-mail listájára a blogodban. Ezután elkészítheti a hírleveleket a WordPress programból, és elküldheti azokat bárki számára, aki feliratkozott.
 • Miért van rá szüksége: A MailPoet nemcsak ingyenes csomaggal rendelkezik, hanem sokkal könnyebb lehetőség az e-mail címek gyűjtésére és a hírlevelek küldésére. Az e-mailek létrehozásához már nem kell egy másik programra ugrani, és ehhez van néhány nagyon szép sablon is.

További irodalom: Ha szeretne átnézni néhány más piaci lehetőséget, itt összehasonlítja a rendelkezésre álló legjobb e-mail marketing megoldásokat..

6. CoSchedule


CoSchedule CoSchedule

Szerzői): CoSchedule

Aktuális változat: 3.3.0

Utolsó frissítés: 2020. január 10

coschedule-by-todaymade.3.3.0.zip


94% Értékelések


10.000 + telepítések


WP 3.5 + szükséges

 • Mit csinál: A CoSchedule több okból is az egyik legjobb WordPress plugin. Gyönyörű szerkesztési naptárt biztosít a WordPress-en belül a cikkek tervezéséhez és az írókhoz rendeléséhez. Együttműködhet a blogbejegyzésekben is, miközben az eszközt felhasználhatja a közzététel utáni reklámozásra.
 • Miért van rá szüksége: A több szerzőből álló blogok valamilyen szervezeti eszközt igényelnek a blogbejegyzések megtervezéséhez, szerkesztéséhez és ütemezéséhez. A CoSchedule segítségével csodálatos képet kap a teljes tartalomstratégiáról, és azt bármikor meg is szervezheti. Ez nem csak adminként segít, hanem az írók is köszönöm.

7. Felhasználói váltás


Felhasználói váltás Felhasználói váltás

Szerzői): John Blackbourn & közreműködők

Aktuális változat: 1.5.4

Utolsó frissítés: 2020. április 21

user-switching.1.5.4.zip


98% Értékelések


100.000 + telepítések


WP 3.7 + szükséges

 • Mit csinál: A Felhasználóváltás beépülő modul lehetővé teszi a blog adminisztrátorának a webhely különböző nézetei közötti váltást a fiókok között. Érdemes lehet például kijelentkezni rendszergazdaként, és megvizsgálhatja, mit látnak az ügyfelek az előlapon.
 • Miért van rá szüksége: Ez a plugin ideális olyan környezetek tesztelésére, ahol az egyik felhasználói fiókról a másikra ugrani a változások eredményeinek megtekintéséhez. Szeretjük a rendszeres bloggazdáknak is, akik szeretnék megérteni, milyen az oldal és a felhasználói élmény az olvasók számára.

Általános észrevételek

Annak ellenére, hogy itt néhány népszerű és néhány kevésbé népszerű WordPress pluginról beszélünk, érdemes rámutatni, hogy e trend összeállításakor megjelentek bizonyos tendenciák. Számos szakértő megosztotta válogatásait hasonló plugin kategóriákban.

Szakértőink például ezt érzik a képoptimalizálás rendkívül fontos. Az olyan bővítményekkel, mint a Smush vagy az Optimole, egyértelmű, hogy a bloggerek és a webmesterek törődnek azzal, hogy mekkora sávszélességet fogyasztanak webhelyük, és mennyire fontos, hogy ez az ellenőrzés alatt álljon számukra.

Egy másik trend a segítő SEO pluginoknak vagy a link manipulációs plugineknek nevezés. Például olyan pluginek, mint a A Broken Link Checker vagy a Pretty Link a legjobb WordPress bővítmények listáján a legnépszerűbbek. Ha kissé mélyebben megnézzük itt, akkor azt állíthatnánk azzal, hogy az ezeknek a plugineknek a kínált szolgáltatásai az egyetlen hiányzó elem a nagy SEO pluginokban, például a Yoast SEO.

A legjobb WordPress plugin-ok használata – szakértői vélemény alapján:

A szakértők beszélnek a legjobb WordPress-bővítményekről, amelyeket használnia kell

Andy Bailey

Andy Bailey

ComLuv.com

CommentLuv (természetesen!). Elősegíti az interakciót és elindítja Önt egy virágzó bloggerek közösségébe.

Plainview Activity Monitor. Ez megmutatja a sikertelen bejelentkezést a webhelyén, amely megmutatja a használt jelszavakat és más dolgokat is, amelyeket a felhasználók csinálnak. Ez nagyon hasznos, ha több szerzőből álló blogod van.

Felhasználói váltás. Ha tagsági webhelyed van, akkor valóban szükség van arra, hogy valakiként jelentkezzen be, és úgy látja, hogy a webhely úgy lett volna, mintha adataikat felhasználná a bejelentkezéshez. Nagyszerű a támogatási jegyekkel kapcsolatos problémák elhárításához..

Pat Flynn 2

Pat Flynn

SmartPassiveIncome.com

A bejelentkezési kísérletek korlátozása. Megállítja az embereket abban, hogy megpróbálnak bejelentkezni a webhelyemre, és összezavarodjon vele! Naponta több értesítést kapok, hogy az emberek megpróbálják ezt megtenni.

Broken Link Checker. Segít nyomon követni a megszakadt hivatkozásokat, így javíthatja vagy megszabadulhat tőlük.

Robotok Meta. Lehetővé teszi annak meghatározását, hogy a Google indexeli-e egy oldalt vagy sem (egyebek mellett). Ez hasznos a rejtett oldalak és a webhelyem más részeiben, amelyeket nem feltétlenül akarok, hogy a Google megtalálják.

Zac Johnson

Zac Johnson

ZacJohnson.com

OptinMonster. Ez az egyik legjobb WordPress plugin, mivel rendkívül egyszerű, hasznos és hatékony a levelezőlistájának bővítéséhez. Az előugró ablakok bosszantó, de működnek!

Csinos link vagy ThirstyAffiliates. Két nagyszerű WordPress plugin a webhelyen keresztüli link-átirányítások kezelésére. Ne aggódjon amiatt, hogy több száz linket meg kell változtatnia, amikor a régi társult kapcsolatok elpusztulnak. Ezeket a legjobb WordPress bővítményeket egyetlen kattintással megteheti..

LeadPages. A legtöbb ember a LeadPages sablonokat használja a fő webhely URL-jén, azonban a Leadpages beépülő modul segítségével gyorsan és egyszerűen tárolhatja ezeket az oldalakat a saját webhelyén, miközben a domain nevét is átirányítóként vagy fő urlként használja. Ez növeli a konverziót, és sokkal profiabbnak tűnik.

Adam Connell

Adam Connell

WPSuperstars.net

átirányítás. Minden alkalommal, amikor megváltoztatja az állandó linket, 404 hibát eredményez. Ha nem kezeli őket, akkor néhány komoly problémát okoz, különösen a felhasználói élmény és a SEO. Az átirányítás megkönnyíti az URL átirányítását.

Captcha on Login. A brutális erőszakos támadások a legtöbb webhelyen rendszeresen előfordulnak, különösen a bejelentkezési oldalakon. A leállítás egyszerű módja egy captcha hozzáadásával a bejelentkezési képernyőhöz ezzel a pluginnal. A plugin használata után a botok végül leálltak, és végül csökkentették a szerver terhelését.

CoSchedule – készítette Todaymade. Kezelnie kell a szerkesztői naptárt, és ez az eszköz megkönnyíti. Be van építve a feladatkezelés, és megkönnyíti a közösségi üzenetek ütemezését. Nem ingyenes, de óriási időmegtakarítást jelent.

Rita Barry

Rita Barry

Blog Genie

CloudFlare. A webhely gyorsabb teljesítménye mellett egyaránt megakadályozza a fenyegetések széles skáláját, hogy soha ne érje el webhelyét. Ez a szolgáltatás nemcsak biztonságot és teljesítményt nyújt, hanem a korlátozott nem kívánt szerverkérések révén is csökkenti a tárhely költségeit.

Megjegyzés átirányítás. Egyszerű módja annak, hogy átirányítsuk az első alkalommal írt kommentárokat egy köszönőoldalra. Használja az oldalt, ahogy tetszik, ösztönözze az e-mail feliratkozásokat, a közösségi médiát vagy bármilyen oldalt, amely megfelel az Ön webhelyének, de ez egy jó érintés, amely messze jár a kitűnésnél.

WP-optimalizálása. Úgy viselkedik, mint egy hatalmas seprű a WordPress adatbázisához, és mindent egy gombnyomással megtisztít. Ez az ügyféloldalak számára is nagyszerű, ha nem kényelmesek a PhpMyAdmin-be történő bejelentkezéshez.

Jacob Gube

Jacob Gube

Tervezési oktatás

WP-SpamFree Anti-Spam. Ez a WordPress bővítmény drasztikusan csökkentette a spam-megjegyzések mennyiségét, amelyet a Design Instruct-on kapunk. Megvan a beépülő modul és az Akismet, hogy megvédjen minket a hamis spam megjegyzésektől.

Broken Link Checker. A megszakadt hivatkozások negatívan befolyásolhatják az olvasási élményt, mert frusztráló az, ha egy nem működő linkre kattint. Ez a WordPress bővítmény megkönnyíti a megszakadt hivatkozások figyelését és kijavítását a WordPress-alapú webhelyeken.

EWWW Image Optimizer. Sokat írok a webkép-optimalizálásról, mert igazán hiszem, hogy a nem optimalizált képek a lassú weboldalak egyik fő oka, ami viszont szörnyű az olvasási élmény szempontjából. A probléma az, hogy a képek kézi optimalizálása egy kicsit több időt és erőfeszítést igényel, és sok webhelytulajdonos nem szívesen használja a képoptimalizáló eszközöket. Ez a bővítmény elősegíti a képoptimalizálást a szerzők számára.

Alyona Galea

Alyona Galea

WP polgármester

WP RSS összesítő. Igényelnie kell a WordPress bővítményt azok számára, akik különböző webhelyekről összesített tartalmat hoznak létre. Készíthet portfóliókat, híreket, kirakatokat és még sok másat. Ez az egyik legjobb WordPress plugin, mivel lehetővé teszi a fényképek, videók és szöveg összesítését, kategorizálást és szűrést a kívánt módon..

MailPoet hírlevelek. Nagyon könnyen használható plugin. Arra használjuk, hogy hírleveleket küldjünk, és az olvasóinkat feliratkozzuk e-maileinkre.

Leadin. Kiváló plugin azok számára, akik szeretnék megismerni látogatóik viselkedését. Megmutatja, hogy honnan jött az olvasó (aki csak felvette Önnel a kapcsolatot), mely oldalakat látogatta meg azelőtt és miután kapcsolatba lépett Önnel a webhelyén található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

Daniel Scocco

Daniel Scocco

Napi Blog-tippek

Tiszta archívumok. Elég egy régi plugin, de nagyon tiszta és intuitív archívumot hoz létre a blogjához, amely szintén webhelytérképként működik, mivel felsorolja az összes, azóta közzétett hozzászólást.

RSS lábléc. Nagyon hasznos WordPress-bővítmény, amely cuccokat ad hozzá az RSS-hírcsatorna aljához. Például reklámbannereket adok hozzá.

Wptouch. Ma elengedhetetlen egy mobilbarát webhely megléte, tehát ha még nem rendelkezik mobil verzióval, akkor ezt a bővítményt létrehozhatja menet közben..

Caleb Wojcik

Caleb Wojcik

DIY Video Guy

Szerkesztői naptár. Nagyon hasznos volt, amikor a Fizzle.co-nál dolgoztam, így hetekre és hónapokra előre tudtunk ütemezni tartalmainkat. Még ha a bejegyzés nem lett volna kész, akkor még mindig elhelyezhetünk egy helyőrző-vázlatot, amíg meg nem történt.

Csinos link két dologra nagyszerű. Először is, hogy rövidebb átirányítási linkekkel rendelkezzen bizonyos oldalakra vagy más olyan webhelyekre, amelyeket Ön is összeköt. Másodszor azt követi, hogy hányszor használják ezeket a linkeket, ami szintén nagyon hasznos.

Backup Buddy életmentő. Ha bármi történik a WordPress webhelyével, ahol feltörik, vagy egy plugin egyszerű kódja mindent felcsavar, a BB gondoskodni fog arról, hogy van egy friss biztonsági másolat készen áll a visszaállításra.

Bamidele Onibalusi

Bamidele Onibalusi

Írók díjköteles

WP Sharely. Ez az egyik prémium és a legjobb WordPress plugin, amely ösztönzőt kínál a blogod egy adott üzenetének olvasói számára cserébe azért, hogy megosszák azt az üzenetet.

Hibrid csatlakozás. Ez a WordPress plugin a WP Sharely fejlesztőjétől is származik, és alapvetően plugin az opt-in formák létrehozására; rengeteg lehetősége van, ideértve azt is, hogy a felhasználók bejövő űrlapokat, oldalsávos űrlapokat, előugró ablakokat készítsenek és űrlapokat csúsztassanak. A Hybrid Connect lehetővé teszi az opt-in összegyűjtését e-mailben vagy a Facebook-ban történő bejelentkezés segítségével, és sok testreszabási lehetőséget kínál, valamint nyomon követést is biztosít, hogy megismerje, honnan jönnek az előfizetők..

Gravitációs formák. Ez egy újabb prémium WordPress-bővítmény, amely a sima kapcsolattartási űrlapokat hozza létre; beépített anti-spam opcióval rendelkezik, nyomon követi az űrlapokat, integrálódhat számos kiemelkedő szolgáltatóval, mint például az AWeber az e-mail lista készítéséhez, és rengeteg más testreszabási lehetőséget kínál.

Neil Patel

Neil Patel

Gyors hajtás

Népszerűségi verseny. Segít bemutatni a legnépszerűbb hozzászólásokat. (Ezt a bővítményt már nem támogatja, és a szerzői nem ajánlják.)

Feliratkozás a megjegyzésekre. E-mailben értesíti az embereket az új megjegyzésekkel kapcsolatban, amelyek a blogodban maradnak.

Kattintson a Tweet-re. Segít abban, hogy több társadalmi részesedést szerezzen.

Noemi Twigg

Noemi Twigg

Bloggingpro

Újjáéled a régi posztot. Ez a bővítmény lehetővé teszi a régi üzenetek automatikus megosztását. Kizárhatja a kategóriákat (mondjuk, Hírek) annak biztosítása érdekében, hogy az újra megosztott bejegyzés továbbra is releváns legyen, még akkor is, ha öreg. Ez segít frissíteni a Twitter-hírcsatornánkat anélkül, hogy túl sok időt kellene költenie manuálisan a feladott tartalmak ellenőrzésére.

NextScripts: Közösségi hálózatok automatikus posztere. Automatikusan elhelyezi az összes új bejegyzést a közösségi hálózatokba. Minden egyes bejegyzés közzétételekor a közösségi médiában jelenik meg, és megkönnyíti a hálózati / blogkezelő / szerkesztő / szociális médiakoordinátor terhelését, különösen, ha sok bloggal és szerzővel dolgozik. Nem javaslom azonban önálló megoldásként történő használatát. A hozzászólások manuális megosztása különböző időpontokban optimálissá teszi.

Pippity. Megkönnyíti a hírlevél feliratkozását; a beállítások testreszabhatók, hogy felhasználóbaráttá váljanak (azaz nem mindig jelennek meg az arcodon felbukkanó ablakoknál); egyszerű integráció a hírlevelekkel, mint például az aWeber.

Kyla Glover

Kyla Glover

WPExplorer

A miniatűrök újjáépítése. Nagyszerű, ha újratervezzük weboldalunkat, hogy újból előállítsuk az összes képet és tisztítsuk meg a régieket.

Fanciest szerző doboz. Szeretjük a Fanciest Authorboxot a szerzői bioszámlák hozzáadása érdekében – ami minden multi-szerző bloghoz határozottan szükséges.

Csinos link. A kapcsolt hivatkozásokhoz a Pretty Link Lite-t használjuk, mert nos, az affiliate linkek csúnyaak

Dave Clements

Dave Clements

Csináld ezt a WordPress segítségével

Három kedvenc beépülő modulom, amelyek nem szereznek annyira szerelmet, mint kellene 2 hozzászólás, Felhasználói váltás és Duplicate Post. Biztosan nem mondanám, hogy minden bloggernek rendelkeznie kell velük (csak 1 vagy 2 beépülő modul van, amelyet ebbe a kategóriába sorolnék), de ha valakinek szüksége van rájuk, akkor valóban a legjobb WordPress beépülő modul ezekhez az alkalmazásokhoz.

Chris Coyier

Chris Coyier

CSS-trükkök

MinQueue. Lehetővé teszi a szkriptek és stílusok tömörítését és összekapcsolását, amelyeket a pluginek betöltöttek az Ön számára. Ennek előnye az, hogy egyszerűen hagyhatja, hogy a bővítmények tegyenek bármit, amit akarnak, és tudják, hogy továbbra is a helyes teljesítményt fogod elvégezni a kezelőfelületen. És ha nem kezeli ezeket a dolgokat kézzel, akkor azt jelenti, hogy amikor a WordPress bővítmény frissítésre kerül, és új szkriptekre / stílusokra van szükség, akkor is automatikusan megtörténik.

Nyilvános hozzászólás előnézete. Nagyon jó, hogy küldhetünk egy vázlatot valakinek, hogy megnézze, anélkül, hogy közzé kellene tennie.

Levél szűrő. Ez volt az a plugin, amely számomra a leghatékonyabb a spam leállításához (az Akismet mellett).

Jeff Starr

Jeff Starr

Romlandó Press

Téma ellenőrzés. WordPress témafejlesztőként a Theme Check bővítményt használom annak ellenőrzéséhez, hogy témáim megfelelnek-e a legújabb téma-áttekintési szabványoknak. A plugin egyszerűen használható, és egyértelmű eredményeket és cselekvési lépéseket kínál a téma minőségének, a biztonság és a teljesítmény javításához. Erősen ajánlott azok számára, akik WordPress témákkal dolgoznak.

Lekérdezés figyelő. A Query Monitor nagyszerű, mert nagyon átfogó. Nagyon sok dolgot képes megtenni, amit a többi hibakeresési plugin nem képes, például az automatikus Ajax hibakeresés és az eredmények szűrése az adott plugin vagy téma alapján. Ezt a bővítményt főleg az adatbázis- és lekérdezési változók hibakeresésére használom, de hasznos lehet a HTTP-kérelmek, WP-hookok, PHP-hibák és még sok más tesztelésére is. Ez az egyik legjobb WordPress plugin, amely nem kapja meg a megérdemelt figyelmet, az IMO.

Rendszergazdai navigáció. Az évek során több száz cikket és útmutatót tettem közzé a Perishable Press és a DigWP.com oldalon. Az elülső oldalon ezen összes üzenet navigálása gyerekjáték, mivel teljes mértékben irányíthatom a témasablont, és szükség szerint választási sabloncímkéket is használhatok. De nem annyira a WP Rendszergazda területén, ahol időnként meg kell navigálni az egyik bejegyzésről a másikra a frissítések, szerkesztések stb. Céljából. Annak érdekében, hogy ez a post-to-post navigáció elérhető legyen a Rendszergazda területén, egy Admin Post Navigation nevű plugint használok, amely egy és egy dologgal is jól jár: "Előző" és "Következő" linkek a Bejegyzés szerkesztése képernyőre, hogy a soros bejegyzés szerkesztése sokkal könnyebb legyen.

Fred Meyer

Fred Meyer

WPShout

All-in-One WP áttelepítés. Halott-egyszerű webhely-migráció. Abszolút életmentő.

Engedélyezze a média cseréjét. Ha egy kép törlése és egy új név újbóli feltöltése soha nem volt értelme, akkor szüksége van erre a bővítményre.

Regenerate miniatűrök. A webhely kiemelt képméreteinek megváltoztatása egyszerűen nem lenne értelme.

Benny Lewis

Benny Lewis

3 hónap alatt folyékonyan folyik

BJ Lazy Load. A webhely sebessége olyan fontos, hogy ne veszítse el az embereket a kritikus első másodpercekben. Az én esetemben azonban több kiváló minőségű képet is megoszthatnék a bejegyzésemmel, és nagyon kár lenne, ha ezek letöltéséhez szükséges idő az embereket elhagyná a webhelyről. Ez a bővítmény megváltoztatja a dolgokat, hogy csak azokat a képeket töltse le, amelyek a böngésző nézetében vannak. Tehát amint lefelé gördül, őket kihúzzák a webhelyről. Azonnali webhely-betöltési sebességnövelés!

Simple: Press. A blog körül közösség felépítéséhez az egyszerű sajtó a legkönnyebb módja annak, hogy olyan fórumot hozzon létre, amely a WordPress rendszerét támogatja. Ezt több tízezer felhasználóra méreteztem, és nem teljes méretű kódja miatt nagyon jól teljesít.

VaultPress. Ha javasolnám az egyik legjobb WordPress bővítményt, akkor az lenne. Fizetős szolgáltatás, de többször megmentette a bőröm. Nem számít, minden webhelyen minden órában a VaultPress szerverei vannak mentve, és van egy egyszerű kattintással történő biztonsági mentés. Amikor visszafordíthatatlan dolgokat csináltam a saját webhelyemre a saját szerveren, és ez már nem működik, és a webhelyem rendszergazdája alszik, ez a bővítmény lényegében megnyomja "visszavonás" és térjen vissza a legutóbbi működő pillanatképhez. Megteheti a témához, csak az adatbázishoz vagy más apró részekhez, abban az esetben, ha a változtatások más részekben is rendben voltak, vagy nem akarja elveszíteni az összeomláshoz nem kapcsolódó beszélgetéseket vagy blogbejegyzéseket..

Ben Townsend

Ben Townsend

WPin

Személy szerint számomra szeretem a Végső hamarosan megjelenő oldal plugin, szél a telepítéshez, és ezt mindig használom. Saját honlapon és az ügyfelek webhelyein is. Alapvetően a WordPress-webhelyről hamarosan egy hamarosan megjelenő oldalgá alakul, amelyben regisztrációs űrlap és szerkeszthető szöveg található a háttérben. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik webhelyüket a választott webtárhelyen építik fel, ha nem ismerik a WAMP-ot vagy a LAMP-ot.

Egy másik fantasztikus plugin, amiről néhányan már hallottak, az EWWW Image Optimizer pontosan azt teszi, amit mond az ónról. Tömegesen optimalizálja a képeket a blogjához, csökkentve a sávszélességet és természetesen a betöltési időt. Nagyon remek plugin, és ezt mindig használom.

Végül az egyik legjobb WordPress beépülő modul az átirányításhoz (találok) a Egyszerű 301 átirányítás csatlakoztat. Ez egy nagyszerű módszer a nem technológiák számára 301 átirányítás létrehozására. Tehát ha a Google Webmester beállításai oldalon van, és hibákat vagy URL-eket fedez fel, amelyek nem találhatók, akkor egyszerűen másolja át, illessze be őket, és irányítsa át hasonló vagy új oldalra..

Peter Nilsson

Peter Nilsson

WP napi témák

A Rublon számla biztonsága: Két tényezőjű auth+. Nagyszerű kéttényezős hitelesítési biztonsági réteg-bővítmény a WordPress-fiókok védelmére és védelmére.

Growmap Anti Spambot plugin. A tökéletes bővítmény az automatikus spamrok és spam üzenetek legyőzésére egy egyszerű jelölőnégyzet segítségével.

Csökkentse a visszafordulási arányt. Szerezd meg a valódi visszafordulási arányt és az oldalmegtekintéseket a Google Analytics szolgáltatásban. Könnyen és egyszerűen használható.

Matt Cromwell

Matt Cromwell

WordImpress

ImageInject a legjobb módszer a szerzői jogoknak megfelelő képek beillesztésére a bejegyzéseidebe.

Továbbfejlesztett médiakönyvtár a legjobb a média kategorizálásához, hogy megkönnyítse a képek vagy PDF-fájlok, vagy bármi más ismételt felhasználását.

Kontextuálisan kapcsolódó hozzászólások a legjobban teljesítő Kapcsolódó hozzászólások bővítmény (a Jetpack mellett).

Ez fizetett, de a postai teljesítmény elemzése érdekében, Analytify a legegyszerűbb és legkényelmesebb módja annak, hogy megnézhesse, hogyan találják meg a látogatók az Ön egyedi hozzászólásait.

Ammar Ali

Ammar Ali

Minden blogkészítési tipp

CommentLuv Premium. Erőteljes bővítmény, amely elősegíti a blog elkötelezettségének fokozását. Ez irányítja a spam megjegyzéseket a WordPress blogban. Jutalmazási rendszerként működik. Az emberek szeretik visszacsatolást szerezni a blogjukban, és ezt teszi a CommentLuv. Megmutatja a legfrissebb frissítéseket, miközben megjegyzéseket fűz hozzá. Jutalmazhatja a felhasználókat, ha bizonyos számú megjegyzést fűznek a blogodhoz. Ez valóban segít a közösség felépítésében, vonzza a felhasználókat, hogy további megjegyzéseket fűzzenek hozzá, és ez kapcsolatot teremt új és ismételt látogatókkal. Ez a bővítmény válaszüzeneteket küld a felhasználóknak, amikor egy megjegyzésre válaszoltak. Szükséges plugin, ha igazán szeretné növelni a blog elkötelezettségét.

SEOPressor. Már tudjuk, mennyire fontos a SEO. Számos SEO plugin létezik, de szerintem a SEOPressor a legjobb. A kulcsszó sűrűségét mutatja a WordPress szerkesztőben. Ez túlzott optimalizálási figyelmeztetést jelenít meg arra az esetre, ha további címkéket, kulcsszavakat, h1, h2, h3 címkéket adott hozzá. Támogatja a gazdag kivonatokat is. A legjobb tulajdonság az LSI kulcsszó. Az LSI kulcsszavak segítenek megtalálni a releváns kulcsszavakat a fő kulcsszavak között, az LSI kulcsszó használata megkönnyíti a rangsorolását a Google-ban.

MBP Ninja Affiliate. Ha affiliate marketinggel foglalkozik, akkor ez az egyik legjobb WordPress plugin. Évek óta használom, és nagyon boldog vagyok vele. Ez a bővítmény automatikusan átalakítja a hozzászólásain szereplő kulcsszavakat társult hivatkozásokká. Ez egy nagy teljesítményű beépülő modul, amely elősegíti a korlátlan számú kapcsolt hivatkozás kezelését, nyomon követését, elrejtését és lerövidítését egy beállítási oldalon. Ez a bővítmény sokat segített nekem időt megtakarítani és az összes kapcsolt hivatkozást kezelni egy műszerfalról. A Ninja plugin elengedhetetlen plugin a komoly kapcsolt marketingszakemberek számára.

Nathan Weller

Nathan B. Weller

Elegáns témák

A WordPress három legjobb beépülő moduljának, amelyet minden WordPress blogger használatához javasolnék, a helyes módon történő felhatalmazásról szól. Erre gondolok:

Az egyik elsődleges fontosságú, hogy a WordPress felhívja a figyelmet arra, hogy mennyire felhatalmazta a világ (és a csodálatos tervezői / fejlesztői közösség) a világot, hogy nagyszerű dolgokat tegyen a WordPress, valamint a rendelkezésre álló témák és bővítmények segítségével. Emiatt azt hiszem, hogy néhány téma- és plugin-készítő kicsit megy "felhatalmazás őrült" termékeikkel, mert könnyű eladni -"Nézze meg, hogy mennyit tehet ezzel az eszközzel!"

A helyes út nem mindig a plug and play módszer, és egy csomagban is túl sok van. Ezt szem előtt tartva, itt van a három válogatás:

Kódrészletek írta: Shea Bunge. Néha kevesebb több. Az egyik kedvenc módszerem a felesleges duzzadás csökkentésére az, ha hasznos kódrészleteket találok, amelyek helyettesíthetik a teljes plugin-okat. Ilyen módon a Code Snippets beépülő modul valóban jelentősen lecsökkent a telepített beépülő modulok számát, és ennélfogva a beépítendő beépülő modulok számát is csökkentette..

Rövid kódok Ultimate írta Vladimir Anokhin. Olyan sok téma a saját rövid kódjaival rendelkezik, amelyeket nem különítenek el egy másik beépülő modulban. És néhányuk, ha elkülönítik őket, úgy vannak kialakítva, hogy csak ezzel a témával dolgozzanak, és másokkal egyáltalán nem (vagy legalábbis nem túl jól). Számomra a WordPress szabványok és a bevált gyakorlatok ellentmondása mellett számomra is szolgálatom van. Ez az oka annak, hogy valóban szerettem ezt a hatalmas (ingyenes) rövid kódkódot használni, amelyet Vladimir Anokhin készített, hogy bármilyen témával jól működjön..

Ellenőrző WordPress beépülő modul készítette az evoG. Hasonlóképpen, sok WordPress témához beépített áttekintési képességek vannak. Ez értékesnek tűnik, de sok ügyfél nem veszi észre, hogy egy csomó tartalmat hoz létre a témához specifikus egyedi üzenetfajtákkal, például egy áttekintéssel, és örökre bezárja azokat a témába. Vagy később felírja őket egy-egy csomó munkára, ha úgy dönt, hogy átvált a témákra. Ezt a bővítményt használtam a webhelyemre és a szeretetre. Lehet, hogy nem mindenki számára lesz a felülvizsgálati plugin, de a lényeg az, hogy ha a blogjában dolgokat vizsgálsz meg – használj egy plugint! Ilyen módon, ha meg kell változtatnia a témákat az úton, akkor a folyamatban nem hagyja el a legjobb tartalom csomóját.

Mint valaki, aki mindig témákról és beépülő modulokról ír, természetesen többen készíthetik ezt a listát. Tehát befejezésül egy pillanatra szeretnék köszönetet mondani a WordPress közösség mindenkiének, aki keményen dolgozik azon eszközök megtervezésében és fejlesztésében, amelyeket mindannyian használunk és szeretünk.

Chris Burgess

Chris Burgess

SitePoint

Beleépítettem a három blogerek és 3 a fejlesztők. Blogger / Felhasználó:

Még egy kapcsolódó hozzászólás-bővítmény (YARPP). Az nRelate helyettesítője, amely az egyes bejegyzések alatt mutatja a kapcsolódó tartalmat.

Broken Link Checker. Ellenőrzi a megszakadt hivatkozások tartalmát.

EWWW Image Optimizer. További képoptimalizálási lehetőségeket kínál.

Fejlesztő:

P3 (Plugin Performance Profiler). Jó a plugin teljesítményének alapvonalához.

Fejlesztő. Kiváló, ha közelebbről kell megvizsgálnia a motorháztető alatt.

Folyam. Nagyszerű webhelyek számára, ahol sok ember dolgozik.

Devesh Sharma

Devesh Sharma

WPKube

CoSchedule – készítette Todaymade A TodayMade egy fantasztikus szerkesztői naptár, amely integrálódik a puffer alkalmazáshoz, és lehetővé teszi a blogbejegyzések ütemezését a webhelyen és a közösségi médiában egyidejűleg a drag-and-drop naptár használatával. Havonta 10 dollárba kerül, tehát ha nem működik üzleti blog, akkor nem biztos, hogy megéri.

SearchWP készítette: Jonathan Christopher, javítja az oldalkeresést, és sok funkcióval egészíti ki az alapkeresést. Természetesen nagyon sok keresési plugin létezik, de ez a többi felett áll. Költség: 29 USD / egyszeri licenc.

Shrink-O-Matic. Ez egy fantasztikus alkalmazás (nem WordPress bővítmény), amely lehetővé teszi a képek optimalizálását Windows vagy Mac rendszeren. Nagyon praktikus a képek optimalizálásához, és nem fizet egy fillért sem. Alternatív megoldásként használhatja WP Smush.it, ha nem akarja használni offline alkalmazást.

Brian Jackson

Brian Jackson

BrianJackson.io

Itt vannak a három WP-bővítményem, amelyekről nem sokat beszélek, de az én rajtam vannak "kell" listát, és az összes webhelyemre felhasználom őket.

Megjeleníti a kütyüket egy nagyszerű plugin. Alapvetően hozzáteszi a jelölőnégyzeteket minden widgethez, hogy megjelenítsék vagy elrejtsék a webhely oldalain. Ez lehetővé teszi számomra, hogy testre szabjam azt, amit az oldalak oldalsávján mutatok, a widget oldalsávomhoz viszonyítva.

Ez egy nagyszerű módja annak, hogy A / B teszteljék a különböző CTA dobozokat, és valóban érezze magát a közönség előtt. Megjeleníthet különféle kütyüket egy hozzászólási kategória vagy akár az egyéni taxonómia alapján. Ez fantasztikus lehet az affiliate marketingnél.

Tegyük fel, hogy van WordPress és PPC kategóriája. Most már létrehozhat külön társult widget-et minden kategóriához, és most az oldalsáv hirdetései közvetlenül kapcsolódnak az általuk olvasott cikkhez. Ez drámaian növeli CTR-jüket.

Google Címkekezelő a WordPresshez. Sokan, akikkel beszélek, még mindig nem is tudják, mi a Google Címkekezelő. Alapvetően egy ingyenes Google kezelő eszköz, amely lehetővé teszi a szkriptek egy helyről történő kezelését és telepítését. Mint például a Google Analytics, az AdRoll, a Facebook Conversion Pixel stb.

Ez a duracelltomi.com ingyenes plugin az összes webhelyen fut. Ez lehetővé teszi számomra a szervezés folyamatát és a WordPress-webhelyek tiszta tartását.

ZigWidgetClass. Egy újabb nagyszerű ingyenes WordPress plugin, amelyet a zigpress.com készített. Ez a beépülő modul lehetővé teszi az egyedi CSS-osztályok egyszerű hozzáadását a kütyübe. Mire használom ezt? A médialekérdezések telepítésére használom, hogy elrejthessem bizonyos kütyüket felbontásuk méretük alapján.

Például a webhelyemen egy optin doboz van az oldalsávban és a láblécben. Egy mobil eszközön nincs ok arra, hogy kétszer megjelenjen, tehát hozzáadom az osztályomat, amely behúzza a médiakérdezést és elrejti az egyiket.

Raelene Wilson

Raelene Wilson

Madarak szavai

Itt áll a három legjobb WordPress plugin. Ezek mind a WPMU DEV plugins, mert fejlesztőink nagyon keményen dolgoznak, és olyan sok fantasztikus plugint hoznak létre, amelyek általában nem kapnak sok figyelmet.

Pillanatkép. Olyan, mint egy WordPress-webhely időgépe, amely biztonsági másolatot készíthet és visszaállíthat teljes telepítését, és magában foglalja még a Dropbox és az S3 integrációt is..

Egyéni oldalsávok. Ezzel a praktikus pluginnel a webhely minden widgetterületének minden aspektusát vezérelheti. Gyönyörű felhasználói felülettel rendelkezik, ami még szórakoztatóbbá teszi a használatát.

WP Smush.it / WP Smush Pro. Ez az egyik első beépülő modul, amelyet minden létrehozott webhelyen telepítek. Ez lehetővé teszi a képfájlok méretének csökkentését, és akár a tömeges képeket is elmoshatja.

Dan Zarzycki

Dan Zarzycki

Közösségi tapasztalatok vezetője és általános plugin-ismerete a Slocum témák

Az ügyfelek, ügyfelek és támogatási jegyek kiszolgálásának éveiben keresztül, valamint a beépülő modulok áttekintésén keresztül PressThis mutasd, LÉTES plugins és megoldások iránti kérelmeket láthattunk. Három kedvencem van a legjobb WordPress-témák listájához:

Letiltja a megjegyzéseket. A letöltések nagy száma (1,2 millió) és a nyilvánvaló cím ellenére oly sok nézőnk és vásárlónk szeretné eltávolítani megjegyzéseiket, és fogalmam sincs, hogy ez a megoldás létezik.

A WordPress bővítmény használata egyszerű. Telepítse a bővítményt, keresse meg a WordPress beállításokat > A Kommentek letiltása és jelölje be a jelölőnégyzetet az összes megjegyzés letiltásához. A beépülő modul azt is lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa, hogy a megjegyzéseket egy eset-specifikusabb szintre szeretné-e megjeleníteni.

Advanced Tagline. Ezt a bővítményt egy ideje (6 év) nem frissítették, de azt találtuk, hogy a megoldás nagyrészt továbbra is működik, és szórakoztató.

Érintse meg a WordPress programot "Bemutatkozó szöveg" vagy "szlogen", létrehozhat számos szlogeneket, és megjeleníthet egyet véletlenszerűen vagy sorrendben minden alkalommal, amikor a felhasználó betölti az oldalt. A gondolati bloggerek, a szellemi szervezetek és a vállalkozások számára óriási az alkalmazás.

Karmester. A blogtartalom megjelenítéséhez nincs nagyobb beépülő modul, mint a Conductor. Noha a listámban ez az egyetlen lehetőség, amely pénzbe kerül ($ 97-tól kezdve), a Conductor szinte minden létező WordPress-témával működik, és lehetővé teszi, hogy tartalmainak csoportosítását úgy végezze el, ahogy szeretné..

8 blogot szeretne megjeleníteni a "Kutya" kategóriát kisebb méretben, és csak a kiemelt képet és a címet jeleníti meg? Megteheted.

Szeretné, hogy a legutóbbi bejegyzésed nagyszerű kiemelt bejegyzésed legyen a kezdőlapodon? Kész.

Erőteljes cucc. Nem tudok erőltetni eléggé.

Ionut Neagu

Ionut Neagu

CodeinWP Blog

Szeretem a következő három plugint, mert mindegyik pár perc alatt felállítható (összesen 30 perc tetejére), és akkor kihasználhatja azokat az előnyöket, amelyeket hónapokig vagy akár évekig nyújtanak. Itt vannak a pluginok:

Újjáéled a régi posztot. Használja újra a blog legjobb tartalmainak megosztására.

WP rakéta. 5 percet vesz igénybe a telepítés, és jelentősen felgyorsítja webhelyét, sok proaktív bevált gyakorlat megvalósításával.

Optimole. Automatikusan optimalizálja az összes új képet, amelyet feltölt a webhelyére. Az ön részéről nincs szükség további munkára. Ezenkívül a képeket egy optimalizált CDN-n keresztül is kiszolgálja, így az egész oldal sokkal gyorsabb lesz.

Mint láthatja, a legjobb WordPress plugins azok, amelyek időt takarítanak meg.

Teljes lista

Itt található a WordPress beépülő moduljainak teljes listája szakértőink részéről; mindegyik általános kategóriájába tartozik:

Linkek és SEO:

E-mail és e-mail marketing:

Képek és kép optimalizálás:

Tartalom, tartalomkezelés és optimalizálás:

Webhely-optimalizálás / WP-Admin plugins:

Spam:

Közösségi média:

Egyéb:

Ez minden, ami a legjobb WordPress pluginokhoz van!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map