A 2020-ban a legjobb WordPress RSS-hírcsatornák 4 része

"Miért nézi meg a legjobb WordPress RSS beépülő modulokat? Azt hittem, az RSS meghalt!" – gondolsz.


Nos, igen és nem.

Igen – ez már nem olyan népszerű mechanizmus, amelyet az emberek használnak, hogy mindig naprakészek legyenek kedvenc webhelyeikkel … ezek nagy része a Google Reader pusztulásával ment el.

A legjobb WordPress RSS-bővítmények

És nem – mivel ez még mindig aktív technológia, ami azt jelenti, hogy sok jó dolgot felhasználhatunk a WordPress webhelyeink kulisszája mögött zajló eseményekre..

Tehát ma megvizsgáljuk a 4 legjobb RSS-bővítmény a WordPresshez:

A legjobb WordPress RSS-feed-bővítmények 2020-ban: ÖSSZEFOGLALÁS CSATLAKOZTAT
ÉRTÉKELÉS
AKTÍV TELEPÍTÉSEK
Feedzy94%40.000+
RSSImport94%10.000+
Kategória-specifikus RSS98%8000+
WP RSS összesítő88%60.000+

A WordPress legjobb RSS feed-bővítményei

1. FEEDZY RSS-hírcsatornák


RSS Aggregator által Feedzy - Erőteljes WP Autoblogging és News Aggregator RSS Aggregator által Feedzy – Erőteljes WP Autoblogging és News Aggregator

Szerzői): Themeisle

Aktuális változat: 3.4.0

Utolsó frissítés: 2020. május 28

feedzy-rss-feeds.zip


94% Értékelések


40.000 + telepítések


WP 3.7 + szükséges

Feedzy a legteljesebb, a legjobb RSS-hírcsatlakozási plugin. És nem csak azt mondjuk, mert a család része. Kihúzza magát, miután értékelte annak jellemzőit és előnyeit.

Feedzy rövid kódokon keresztül működik, ami azt jelenti, hogy bármikor hozzáadhat különféle hírcsatornákat (hozzászólások, oldalak, egyedi tartalomtípusok), közvetlenül a WordPress szerkesztő képernyőjén. A prémium verzióban a plugin elvégzi az összes munkát, amelyet egyébként kézzel végezne el: lehet ütemezés szerint automatikusan több hírcsatornát importálhat ugyanabból az oldalból / bejegyzésből különböző forrásokból az Import Setup Wizard segítségével.

Ezenkívül a forrásokat kategóriákba is csoportosíthatja (bármikor újra felhasználhatja azokat a webhelyén) és elemek kivonása az egyéni hírcsatorna-címkéből (csak egyszeri hírcsatornákhoz érhető el).

WordPress RSS plugins: Feedzy

Miután aktiválta a hírcsatornát vagy a kategóriát, a plugin elkezdi importálni a hozzászólásokat akár közvetlenül közzéteszi őket, akár pedig függőben lévőként ment.

Az importált elemek megjelenése a kezelőfelületen teljesen rajtad múlik: dönthet a kiemelt képek, kivonatok, a postai állapot és típus, mennyiség, szöveg hossza, elrendezése alapján – A Feedzy három sablont biztosít választani.

Ha a Feedzy azonosítja a HTTP képeket a hírcsatornák importálása közben, akkor lehetővé teszi, hogy eldöntse, hogyan kezelje őket: mutassa meg a HTTP kapcsolatot, kényszerítse a HTTPS-t, vagy egyszerűen csak importálja a képet.

varázsló beállításai

A WordPress egyik legjobb RSS hírcsatornájával kapcsolatos további jó dolog az, hogy megteheti szűrje cikkeket kulcsszavak alapján, így kiválaszthatja, hogy csak azokat jelenítse meg, amelyek pontosan megfelelnek a kritériumoknak. Vagy akár több hírcsatornát is összevonhat. Ezenkívül a Feedzy automatikusan hozzáadja a társult / hivatkozási azonosítóit a hírcsatorna hivatkozásaiba, így pénzt kereshet, ha az emberek rákattintanak a hozzászólásokra.

A linkekről szólva a plugin lehetőséget nyújt Önnek távolítsa el a „dofollow” címkét a hírcsatorna összes üzenetéből.

Ha el akarja kerülni az ismétlődő tartalom közzétételét a webhelyén, a Feedzy Pro jön integrálva a WordAI és SpinnerChief amely átírhatja az eredeti cikkeket emberi, nem robotikus stílusban. Az eszközök akkor segítenek, ha Ön importáljon teljes hosszúságú cikket külső forrásokból, ami a Feedzy-vel is lehetséges. Ön nem korlátozódik a kivonatokra, hanem a teljes szöveget bárhonnan le tudja tölteni, ideértve a termékárakat is, ha e-kereskedelmi vállalkozása van.

De a funkciók itt nem érnek véget. A plugin lépést tart a legújabb WordPress trendekkel: igen integrálva az Elementor és a Gutenberg-hez, ami azt jelenti, hogy probléma nélkül hozzáadhat hírcsatornákat az építő felületén keresztül.

feedzy az elementoron keresztül

Végül, de nem utolsósorban, jelentős számú külső bejegyzés importálása nem terheli, mert a bővítmény rendelkezik takarmány-gyorsítótár, ami azt jelenti, hogy webhelye betöltési sebességét egyáltalán nem érinti.

Te is tegye közzé RSS-hírcsatornáit kütyüként – ugorjon a Megjelenés / Widget elemre, és húzza az „RSS” widgetet bármilyen widget területre.

Ez egy példa arra, hogy az importált hírcsatornák hogyan fognak kinézni a kezelőfelületen (huszonhét témát használom):

feedzy front-end

�� Tedd ez az RSS-bővítmény ha szüksége van egy RSS funkcióval rendelkező, nagy teljesítményű, de könnyű felülettel rendelkező importőrre. Noha a Feedzy jól illeszkedik a személyes ügyekhez, leginkább az üzleti tulajdonosoknak ajánljuk, akiknek célja weblapjaik bővítése / bevételszerzése és munkájának automatizálása. Ez a kombináció valószínűleg teszi a Feedzy-t a legjobban választható RSS-hírcsatorna-bővítmények között.

2. RSSImport


RSSImport

Szerző (ek): Frank Bültge, take77

Aktuális változat: 4.6.1

Utolsó frissítés: 2019. december 25

rss-import.4.6.1.zip


94% Értékelések


10.000 + telepítések


WP 1.5 + szükséges

Az RSSImport könnyű és egyértelmű megoldás a legjobb RSS feed-bővítmények között. Csak telepítenie kell, és használnia kell egy rövid kódot, egy widget vagy egy PHP funkciót, hogy működjön. Nincs további kattintás vagy szóváltás. Ez egy példa arra, hogy miként lehet egyszerre és hatékonyan működni.

Widgetként való használathoz lépjen a Megjelenés / Widgetek menübe, húzza az RSSImport gombot bármelyik widget területére, és töltse ki az üres mezőket. kettyenés "Megment" és akkor jó menni:

rssimport widget demo

A hírcsatorna hozzáadásához egy üzenethez vagy oldalhoz másolja és illessze be a rövid kódot, ahova azt szeretné megjeleníteni. Rövid kód:

[RSSIimport kijelző ="5" feedurl ="http://www.codeinwp.com/blog/feed" use_simplepie ="igaz"]

rssimport rövid kód bemutató

�� Szerezze be ezt a WordPress RSS feed-bővítményt, ha azt szeretné, hogy gyorsan RSS-hírcsatornákat importálhasson, és mindent testreszabhasson rövidkód-szerkesztéssel menet közben, nem pedig valamilyen grafikus felhasználói felület segítségével. A plugin sok paramétert használ a rövid kód szerkezetén belül, ami nagyon rugalmassá teszi.

3. Kategória-specifikus RSS-előfizetés


Kategória-specifikus RSS-csatornák előfizetése Kategória-specifikus RSS-csatornák előfizetése

Szerzői): Tippek és trükkök HQ, Ruhul Amin

Aktuális változat: v2.1

Utolsó frissítés: 2019. május 31

category-specific-rss-feed-menu.zip


98% Értékelések


8000 + telepítések


WP 3.0 + szükséges

Ez a plugin teljesen más, és itt semmi máshoz sem hasonlít. Míg a többi a dolgok importálásáról szól, ez az a lehetőség, hogy az olvasóknak feliratkozhassanak kategóriájukra vonatkozó RSS-hírcsatornákra a blogodon.

(Megjegyzés: Van egy trükk, amellyel megszerezheti ezt az RSS WordPress bővítményt a külső hírcsatornák megjelenítésére is. Erről bővebben egy perc alatt.)

Tegyük fel, hogy sok különböző tartalmat tesz közzé, és valószínűleg a közönség nem érdekli mindet. Például van egy "étel" kategória és a "utazás" kategória. Nos, ezzel a bővítménnyel lehetővé teheti az embereknek, hogy külön feliratkozzanak ezekre a kategóriákra.

A plugin telepítése után lépjen a wp-admin Beállítások szakaszába, majd a Kategória-specifikus RSS-hez. Megjelenik azon kategóriák listája, amelyekhez hírcsatornát hozhat létre.

kategória kategóriák

Mint láthatja, a szakaszt az egyéni kategóriákhoz is felhasználtam, és külső forrásokra mutattam őket, ez a trükk, amelyet fent említettem. Ennek ellenére a külső RSS-hírcsatornákat nem importálják, vagy bármi ilyesmi, ezek csak linkek, amelyek egy másik webhelyre mutatnak.

Most három lehetősége van az egyéni hírcsatornák megjelenítésére: widget, rövid kód vagy a PHP kód sora:

kategóriahasználat

Használtam a rövid kódot. Így néz ki a hírcsatornáim, ha egy mintaoldalra teszem őket:

kategória poage bemutató

�� Szerezze be ezt a WordPress RSS-bővítményt, ha sok különféle típusú tartalmat tesz közzé, és azt akarja, hogy közönsége feliratkozzon csak arra, ami érdekli őket. Hasznos a külső hírcsatornákra mutató hivatkozások megjelenítésében is.

4. WP RSS összesítő


WP RSS összesítő - Automatikus és hatékony tartalom összesítés és kuratáció WP RSS összesítő – Automatikus és hatékony tartalom összesítés és kuratáció

Szerzői): RebelCode

Aktuális változat: 4.17.5

Utolsó frissítés: 2020. április 23

wp-rss-aggregator.4.17.5.zip


88% Értékelések


60.000 + telepítések


WP 4.0 + szükséges

Meg kell adnom erre a legjobb RSS-hírcsatornánk egyikében; nagyon barátságos és intuitív. Telepítse, menjen a wp-admin szakaszába, és végigvezeti a beállításokon.

Hírcsatorna hozzáadásához csak kattintson a gombra "Új hozzáadása," állítsa be preferenciáit, és tegye közzé.

wp rss aggregator új ablak hozzáadása

Oké, tehát létrehoztam egy hírcsatornát blogunknak, a CodeinWP-nek, hogy kipróbáljam a dolgokat. Úgy állítottam be, hogy aktív maradjon, így automatikusan frissíthető, amikor új tartalom jelentkezik.

wp rss feed források

Az RSS-hírcsatorna hozzáadása után rákattinthat "Tételek megtekintése" hogy megtekinthesse az abban a hírcsatornában található cikkeket.

A WP RSS Aggregator szintén a "Feketelista" szakasz, így megakadályozhatja az egyes tartalmak felbukkanását. Ezen felül van néhány nagyszerű kiegészítő is (fizetett).

Rendben, tehát az RSS-hírcsatorna létrehozása után a következő lépés az, hogy hozzáadja azt a hozzászólásokhoz vagy az oldalakhoz. Lépjen egy adott üzenet szövegszerkesztőjére, és látni fogja egy felcímkézett ikont "WPRSS aggregáló rövid kód" ott. Miután rákattintott, kiválaszthat egy adott hírcsatornát, és hozzáadhatja azt rövid kódként:

wp rss agg hozzáadja a rövid kódot

Így néz ki, amikor elmenti az oldalt:

wp rss feed bemutató

�� Töltse le ezt a WordPress RSS-bővítményt, ha egyszerre több hírcsatornával fog dolgozni. A plugin intuitív, és kiváló kezelést biztosít minden egyes feedhez.

�� További irodalom:

  • Nézze meg ezeket az alapvető bővítményeket, amelyekből minden WordPress-webhely részesülhet.
  • Szeretne importálni tartalmat közvetlenül az RSS-ből egy WordPress-bejegyzésbe? Nézze meg ezek bármelyikét "RSS a feladáshoz" plugins.

Mi a legfontosabb WordPress RSS beépülő modul??

A WordPress ezen legjobb RSS feed-bővítményeit használja? Tudassa velünk, ha van valami, ami hiányzott.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map