7 legjobb WordPress kapcsolattartó űrlap-beépülő modul összehasonlítva

7 legjobb WordPress kapcsolattartó űrlap-beépülő modul összehasonlítva

7 legjobb WordPress kapcsolattartó űrlap-beépülő modul összehasonlítva
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

A WordPress kapcsolattartó űrlap-beépülő moduljai olyan témának tűnhetnek, amelyet a webes oldalakon már elég jól lefedtek, de valójában ez a helyzet?


Íme, ezt értem; évek óta használjuk a 7. kapcsolattartási űrlapot, és még csak nem is gondolkodtunk kétszer más megoldások kipróbálásán. De lehetséges-e, hogy a kapcsolattartó űrlap fejlődése teljesen megállt? A 7. kapcsolattartási forma a WordPress kapcsolattartó űrlapainak minden és végén?

Természetesen nem! Tehát ma megvizsgáljuk a WordPress hét legfontosabb kapcsolattartási űrlap-beépülő modulja 2020-ban:

Összegzés: A WordPress elérhetőségi űrlap-beépülő moduljai

CSATLAKOZTAT
ÁR
ÉRTÉKELÉS
AKTÍV TELEPÍTÉSEK
WPFormsévi 39,50 dollártól4.93.000.000+
Ninja Formsévi 99 dollártól4.41.000.000+
Forminator$ 04.730.000+
Jetpack$ 03.95000000+
Kapcsolatfelvételi űrlap 7$ 04.15000000+
Everest űrlapok$ 04.9100.000+
Kali Forms$ 04.120.000+

1. WPForms

wpforms

A WPForms egy rendkívül funkciókban gazdag plugin, amely szintén sikerül egy szép és világos felhasználói felületet biztosítani. Minden a drag-and-drop módszerrel működik, ami meglehetősen gyors az új űrlapok létrehozása, és hozzáférést biztosít az előre elkészített űrlapsablonokhoz, hogy még gyorsabban felgyorsítsa a dolgokat..

wpforms-drag-and-drop

Soroljuk fel néhány kiváló funkciót, amelyeket a WPForms nyújt:

 • Az ezzel a bővítménnyel létrehozott összes űrlap reagál és mobilbarát.
 • Tartalmazza az online fizetéseket a PayPal és a Stripe segítségével (ismétlődő funkciókkal együtt) … értékesítésre, adományokra nagyszerű, és ennek beállítása nem igényel kódolási munkát.
 • Készíthet e-mail előfizetési űrlapokat, és integrálhatja azokat a népszerű e-mail marketing szolgáltatásokkal.
 • A belépéskezelés közvetlenül a wp-adminon belül van – nem kell bárhová mennie, hogy megnézze az összes beérkezett bejegyzést.
 • Automatikusan blokkolja a spam beküldését.
 • Az űrlapokat bárhova beágyazhatja a rövid kódok segítségével.

wpforms-embed

Van egy ingyenes verzió a rendelkezésre álló bővítmény. A fizetett dollár 39 – 299 dollárba kerül.

Kérje meg ezt a kapcsolatfelvételi űrlapot, ha: Olyan funkciókban gazdag megoldást szeretne, amely szintén könnyen használható, és olyan szolgáltatásokat nyújt, amelyek meghaladják a kapcsolattartási űrlapokon általában láthatókat (fizetési integráció, e-mail szolgáltatás integráció stb.).

2. Ninja űrlapok

Ninja Forms

A Ninja Forms az egyik leggazdagabb plugin odakinn, és sokkal többet nyújthat, mint a kapcsolatfelvételi űrlap funkciója. Használhatja feliratkozási űrlapok, felmérések vagy bármi más létrehozására, amelyet webes űrlapon keresztül lehet megtenni.

A Ninja Forms gondoskodik arról is, hogy az űrlapok beküldését az Ön számára a WordPress irányítópultján kezelje.

Az űrlapok létrehozása viszonylag egyszerű. Először a Űrlapok / Új hozzáadása elemre lép. Itt egyszerűsített drag and drop interfészt kell használnia. Az űrlapmezők hozzáadásához rá kell kattintania egy adott típusú mezőre, majd újra igazíthatja azt a WordPress-modulokkal való működéshez hasonlóan..

Ninja Forms bemutató

Az űrlapok hozzáadása a blogbejegyzésekhez rövid kódokon keresztül történik – minden egyes rövid kód az egyedi űrlapnak felel meg. Így néz ki a kapcsolatfelvételi űrlap:

Ninja Forms végleges űrlap

Ami a legfontosabb ebben a pluginban, az a testreszabási lehetőségek száma, amelyeket a program nyújt. Csak egy pár megnevezéséhez:

 • Beállíthat konkrét e-mail értesítéseket, amelyeket sikeres űrlap-beküldéskor küld ki. Értesítheti mind a magad, mind a felhasználót.
 • Bizonyos műveleteket hozzárendelhet a beküldéshez, például egy sikeres üzenet megjelenítéséhez, vagy akár feliratkozáshoz valaki a MailChimp listára.

Van egy ingyenes verzió a rendelkezésre álló bővítmény. A fizetett dollár 99-499 USD.

Szerezze be ezt a bővítményt, ha: Szüksége van egy speciális webes űrlap-funkcionalitásra, és a kapcsolatfelvételi űrlap megléte csak egy szempont.

3. Forminator


Forminátor fizetés, kvíz és kapcsolatfelvételi űrlap plugin Forminátor fizetés, kvíz és kapcsolatfelvételi űrlap plugin

Szerzői): WPMU DEV

Aktuális változat: 1.12.1.1

Utolsó frissítés: 2020. május 28

forminator.1.12.1.1.zip


94% Értékelések


50.000 + telepítések


WP 4.6 + szükséges

A Forminator meglehetősen új kiegészítés a listánkhoz, ám más lehetőségeket is legyőz, ha az integrációkat és a mezők összeadását illeti. A Forminator segítségével gyorsan elkészíthet egy új űrlapot, az összes kreditet a drag-n-drop felület létrehozására. Néhány kattintással teljesen testreszabhatja az űrlap kialakítását a megjelenési szakasz használatával.

Ez a plugin teljes mértékben kompatibilis az e-mail marketing és kezelési integrációkkal, mint például a Trello, a Mailchimp, a Slack, a Hubspot, az AWeber és más.

Ha szeretné tudni, hogy ez hogyan áll fenn a kapcsolatfelvételi űrlap többi bővítménye között, nézd meg a "Helyezze be a mezőket" választási lehetőség. 24 egyedi mezőt tartalmaz a kapcsolatfelvételi űrlapok, a fizetési űrlapok, a számítási űrlapok, a visszajelző modulok, a valós idejű közvélemény-kutatások és a vetélkedők létrehozásához..

Használatához válassza ki az építeni kívánt űrlap típusát, és adja hozzá az űrlapmezőket.

Forminator

Testreszabhatja a megjelenést, és illessze be a rövid kódot, ahova hozzá szeretné adni. Emellett csak külső űrlapokat adhat hozzá az űrlap létrehozása után.

Kap ez a plugin ha: Szüksége van egy WordPress bővítményre különféle típusú űrlapok készítéséhez, vagy ha van e-kereskedelmi webhelye, és hozzá szeretne adni egy számítási űrlapot.

4. Jetpack


Jetpack a WordPress.com oldalán Jetpack a WordPress.com oldalán

Szerzői): Automattic

Aktuális változat: 8.5

Utolsó frissítés: 2020. május 5

jetpack.8.5.zip


78% Értékelések


5.000.000 + telepítések


WP 5.3 + szükséges

Mint tudod, a Jetpacknek – az Automattic tábor fő pluginjának – is van kapcsolattartó űrlapmodulja. Csak aktiválnia kell a Jetpack / Beállítások menüben:

A Jetpack kapcsolattartó űrlapmodul aktiválódik

A Jetpack segítségével létrehozott kapcsolattartási űrlapok kissé másképp működnek, mint a listán szereplő többi plugins. Ahelyett, hogy űrlapot hozna létre, majd beillesztné azt a különböző hozzászólásokba / oldalakba, közvetlenül az oldal / oldal szerkesztési képernyőn kell létrehoznia az űrlapokat:

A Jetpack űrlap

A Jetpack lehetőséget ad a mezők módosítására (a meglévők eltávolítására vagy új hozzáadására), és végül hozzáadja az űrlapot a hozzászóláshoz:

A Jetpack űrlap lehetőségei

Így néz ki a végső kapcsolatfelvételi űrlap:

A Jetpack végleges formája

Szerezze be ezt a bővítményt, ha: Szeretne egy egyszerű kapcsolatfelvételi űrlap funkciót, de azt is szeretné, hogy több űrlapot is használhasson az egyes blogbejegyzésekhez vagy oldalakhoz.

5. Kapcsolatfelvételi űrlap 7


Kapcsolatfelvételi űrlap 7 Kapcsolatfelvételi űrlap 7

Szerzői): Takayuki Miyoshi

Aktuális változat: 5.1.9

Utolsó frissítés: 2020. május 20

contact-form-7.5.1.9.zip


82% Értékelések


5.000.000 + telepítések


WP 4.9 + szükséges

Hé, nem hazudok neked itt, annak ellenére, hogy megkezdtem a 7-es űrlap piaci helyzetének megkérdőjelezését, az a tény, hogy ez továbbra is az egyik legfontosabb megoldás, és azt csak fel kell vennem ebbe a listába. is.

A 7. kapcsolatfelvételi űrlap hozzáférést biztosít a WordPress irányítópultjának további, „Kapcsolat” elnevezésű szakaszához. Itt létrehozhat új űrlapokat, és módosíthatja a meglévőket.

Azt mondanám, hogy egy űrlappal dolgozni közepesen könnyű. Amit kapsz egy felület HTML címkék alapján. Tehát annak érdekében, hogy beállítsa az űrlapjait, vigyáznia kell, hogy ne zavarja össze a szerkezetet. Nem igazán nehéz ezt megtenni, hogy őszinte legyek, de nem olyan egyszerű, mint a listán szereplő többi bővítménynél.

Lépjen kapcsolatba a 7. űrlappal

Ennek ellenére, mivel a HTML struktúrával dolgozik, az űrlapmezők közé egyéni elemeket is beilleszthet (extra szöveg vagy képek), ami bizonyos esetekben nagyon praktikus lehet..

Miután elkészítette az űrlapját, csak vegye be a rövid kódot, és illessze be néhány bejegyzésbe vagy oldalba. Így néz ki a végső kapcsolatfelvételi űrlap:

Lépjen kapcsolatba a 7. űrlappal

Kap ez a kapcsolatfelvételi űrlap plugin ha: Olyan kapcsolatfelvételi űrlapot szeretne, amely szabadságot ad a lehetséges kiigazításokhoz. A 7. kapcsolattartási űrlap HTML alapú szerkesztési panele biztosítja ezt.

6. Everest űrlapok


Lépjen kapcsolatba az űrlappal, húzza és dobja be az űrlapkészítőt a WordPresshez - Everest űrlapok Lépjen kapcsolatba az űrlappal, húzza és dobja be az űrlapkészítőt a WordPresshez – Everest űrlapok

Szerzői): WPEverest

Aktuális változat: 1.6.7

Utolsó frissítés: 2020. május 17

everest-forms.1.6.7.zip


98% Értékelések


100.000 + telepítések


WP 5.0 + szükséges

Az Everest Forms egy szép plugin, nagyon könnyen használható és testreszabható. Teljesen ingyenes, és a legtöbb szolgáltatás elérhető a get-go szolgáltatásból. A felhasználók egyszerűen elhúzhatják mezőiket, hogy rugalmas űrlapokat hozzanak létre, és egyszerű kattintással módosíthatják őket. Ezzel az eszközzel korlátlan űrlapokat építhet széles variációkkal, több oszloppal, reCAPTCHA-val és egyebekkel.

Új űrlap létrehozásához kattintson a plugin All Forms szakaszában az Új hozzáadása gombra; akkor meg kell adnia egy nevet és ki kell választania egy sablont. Ha szükséges, egyszerűen kiválaszthat egy üres űrlapot vagy egy előre elkészített kapcsolattartási űrlapsablont.

Ezzel a fő létrehozási felületre jut, ahol húzza a mezőket a bal oldali részről jobbra az űrlap szerkesztéséhez. Új sort egyszerűen hozzá lehet adni, ha rákattint a Sor hozzáadása gombra; a jobb oldalon lévő bármelyik mezőre kattintva módosíthatja annak paramétereit és részleteit.

Ezeket az űrlapokat közvetlenül a rövid kód azonosító használatával helyezheti el, amely megjelenik az Összes űrlap oldalon, valamint az egyes űrlapok különálló űrlapkészítő szakaszában.

A kapcsolatfelvételi űrlap az alábbiak szerint néz ki:

Kap Everest űrlapok ha: Szeretne egy egyedülálló és szolgáltatásban gazdag felhasználói felületet használni. Ez a bővítmény hatékony és hasznos mezőket tartalmaz, amelyeket könnyedén testreszabhat az ön ízlése szerint.

7. Kali Forms


WordPress űrlapok egyszerűvé tették - Kali űrlapok WordPress űrlapok egyszerűvé tették – Kali űrlapok

Szerzői): Kali Forms

Aktuális változat: 1.6.5

Utolsó frissítés: 2020. március 13

kali-forms.1.6.5.zip


94% Értékelések


30.000 + telepítések


WP 4.6 + szükséges

A Kali valószínűleg a kezdőorientált WordPress plugin az űrlapok készítéséhez. Ez a kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény szintén nagyon erős. Például az űrlapmezők széles skálája megtalálható néhány kattintással összetett űrlapok készítéséhez.

Az ingyenes bővítményt akkor használhatja, ha egyszerű kapcsolatfelvételi űrlapot kíván létrehozni anélkül, hogy egyetlen dollárt kellene költenie.

Kali Forms

A fedélzeti felépítés nagyon egyszerű és gyors. A telepítés után nyomja meg a "készítse el az első űrlapot" gomb. Kap egy listát az előre elkészített sablonokról. Noha többségük az ingyenes verzióra van zárva, a kapcsolatfelvételi űrlapsablon elérhető.

Kali Forms bemutató

Miután ezt megtette, leszáll a drag and drop formagyártóra. De csak azokat a mezőket húzhatja és dobhatja, amelyeket már hozzátettek az űrlaphoz. Új mező hozzáadásához meg kell nyomnia a „+” ikont az egyes mezők mellett.

Az űrlap létrehozása után használja a rövid kódokat a blogbejegyzésekhez történő hozzáadáshoz. De tudom, hogy a tervezés a választott témától függően változhat, amit már használtam Neve téma erre. Így fog kinézni a kapcsolatfelvételi űrlap az alapértelmezett beállítások használatával:

Kali példa

A beküldés gomb megnyomása után a felhasználó köszönő üzenetet kap. További funkciók, például a feltételes logika és az egyéni CSS használata esetén prémiumot kell fizetnie. A költség attól függ, hogy hány webhelyen fogja használni. Egy webhelyengedély ára 19 USD / év.

Kap ez a plugin ha: Szükség van egy egyszerű opcióra az egyszerű kapcsolat gyors és ingyenes létrehozásához.

te?

Tehát mit gondolsz? Melyik a kedvenc kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény a WordPresshez? Hiányzott valami, aminek itt kellene lennie?

✨ Végül, de nem utolsósorban, nézd meg a WordPress pluginok gyűjteményét, amelyet minden webhelynek használnia kell.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector