7 legjobb automatikus blog-beépülő modul a WordPress-hez: Mindegyikkel gyakorlatba mentünk

A legjobb Auto-Blogging plugins a WordPress-hez


A WordPress legjobb autóblog-bővítményeit keresi? Ne pazarolja az időt a Google keresésére, és csak olvassa el ezt a bejegyzést.

A WordPress 7 legjobb auto-blog-bővítménnyel kezdtük el a gyakorlatot, hogy segítséget nyújtson Önnek olyan megoldás megtalálásában, amely segítséget nyújt az RSS-hírcsatorna elemek importálásában WordPress tényleges üzenetként. Olvassa el a 7 beépülő modul részletesebb áttekintését …

7 legjobb blog-bővítmény a WordPresshez

Itt van a felállás és egy gyors összefoglaló:

Nem.
Csatlakoztat
Értékelés
Telepítések / Értékesítés
1.Feedzy RSS-hírcsatornák94%40000
2.WP RSS összesítő88%60000
3.WPeMatico RSS-lekérdező96%20000
4.CyberSyn84%10000
5.WP csövek88%3000
6.WordPress automatikus bővítmény96%18000
7.WP Crawler60%270

1. Feedzy RSS-hírcsatornák


RSS Aggregator által Feedzy - Erőteljes WP Autoblogging és News Aggregator RSS Aggregator által Feedzy – Erőteljes WP Autoblogging és News Aggregator

Szerzői): Themeisle

Aktuális változat: 3.4.0

Utolsó frissítés: 2020. május 28

feedzy-rss-feeds.zip


94% Értékelések


40.000 + telepítések


WP 3.7 + szükséges

Ár: 0 vagy 149 USD (prémium)

Feedzy két változatban érkezik: ingyenes és prémium. Az ingyenes verzió lehetővé teszi az RSS-hírcsatornák rövid kódként történő beágyazását, de ha valódi automatikus blogolást szeretne, ahol a hírcsatornákat tényleges bejegyzésként importálja, akkor a 149 dolláros prémium verzióra van szüksége..

A prémium verzióval hírcsatorna elemeket adhat hozzá hozzászólásokhoz, oldalakhoz és egyéni tartalomtípusokhoz. A plugin is kivonja a termék árait és egyéb elemeit az egyéni hírcsatornákból.

Az olyan részletek, mint a kiemelt képek, a hozzászólás állapota és típusa, kivonatok, a szöveg hossza, mennyisége vagy elrendezése (a Feedzy három különféle sablont biztosít) teljesen rajtad múlik. Ha csak HTTPS képeket (és nem HTTP-t) szeretne importálni, a Feedzy észlelni fogja azokat az Ön számára.

A feedzy az egyik legjobb automatikus blogbeépítés

Ezenkívül dönthet úgy is, hogy kulcsszavak szerint szűrheti a hírcsatornában megjelenő cikkeket. Vagy csak bizonyos kulcsszavakkal rendelkező cikkeket tartalmazhat, vagy kizárhat minden kulcsszót (vagy mindkettőt!). És ha pénzt szeretne keresni az automatikus blogolással, automatikusan hozzáadhat társult / hivatkozó linkeket a hozzászólásokhoz. A „dofollow” címke eltávolítása az egyetlen hírcsatornában található linkekről szintén választható.

És még fantasztikusabb része a Feedzy-nek, hogy optimalizálva van, hogy megfeleljen a WordPress piac legújabb trendeinek. Integrálva van az Elementorral és a Gutenberggel (az elsődleges testreszabáshoz), valamint a WordAI és a SpinnerChief-rel – két olyan eszközzel, amely szerkesztheti / újraírhatja az importált üzeneteket emberbarát stílusban (abban az esetben, ha nem szeretne másolatot használni a te oldalad).

És ha a választott RSS-hírcsatorna csak kivonatokat kínál, akkor a Feedzy tartalmaz egy olyan funkciót, amely lehetővé teszi a teljes szöveg kibontását.

�� Szerezd meg ezt a bővítményt ha szüksége van egy erőteljes szolgáltatáskészletre, amely egy könnyű felületbe van ágyazva. Annak ellenére, hogy ez optimális megoldás a személyes blogokra, azt ajánljuk azoknak a vállalkozóknak a tulajdonosai számára, akik professzionális célokra szeretnék bővíteni webhelyüket, és pénzt keresni munkájukkal. Bónusz: ha szereti az oldalkészítőket, akkor ez az egyik legjobb automatikus blogbeépítés, amelyet megtalál.

2. WP RSS összesítő


WP RSS összesítő - Automatikus és hatékony tartalom összesítés és kuratáció WP RSS összesítő – Automatikus és hatékony tartalom összesítés és kuratáció

Szerzői): RebelCode

Aktuális változat: 4.17.5

Utolsó frissítés: 2020. április 23

wp-rss-aggregator.4.17.5.zip


88% Értékelések


60.000 + telepítések


WP 4.0 + szükséges

Ár: 0 USD + fizetett kiegészítők

Mivel az egyik legjobb automatikus blogbeépítés a WP RSS Aggregator, nagyon egyszerű beállítani és testreszabni. A korlátlan hírcsatornák többféle forrásból történő importálásán kívül a hírcsatornák közzétételi dátuma szerint, a hírcsatornánkénti / importált cikkek számát szűkítheti. Ezen felül hozzáadhat egyéni hírcsatorna URL-címet és címet, és eldöntheti az importrendelést és a feldolgozási intervallumot.

Noha az ingyenes verzió lehetővé teszi az RSS-hírcsatornák beágyazását rövid kóddal, akkor szüksége lesz a fizetettre Hírcsatorna a kiegészítő közzétételéhez hogy ténylegesen elindítsa az automatikus blogolást és importálja a hírcsatorna elemeket WordPress hozzászólások, oldalak vagy egyéni üzenettípusok formájában.

Az Advanced Feeds csomag segítségével a teljes szöveget is importálhatja, még akkor is, ha az RSS feed csak kivonatokat tartalmaz. Ezenkívül lehetősége van arra is, hogy a takarmányelemeket kulcsszó alapján szűrje (ideértve mind a részvételi, mind a kizárási lehetőségeket):

wp rss aggregátor

A teljesítmény negatív hatásainak elkerülése érdekében a WP RSS Aggregator lehetővé teszi az új tartalom importálásának gyakoriságának beállítását is. És könnyen hozzáadhat HTML-t az importált tartalom elõtt / után, valamint kiválaszthatja, hogy jóváírja-e az eredeti forrást.

�� Szerezd meg ezt a bővítményt ha szüksége van egy barátságos felületre, de nem érzi, hogy sok időt töltsön el annak működésében.

3. WPeMatico RSS-lekérdező


WPeMatico RSS-lekérdező WPeMatico RSS-lekérdező

Szerzői): etruel

Aktuális változat: 2.6

Utolsó frissítés: 2020. május 11

wpematico.zip


96% Értékelések


20.000 + telepítések


WP 4.1 + szükséges

Ár: 0 USD + fizetett kiegészítők

Ebben a bővítményben a hírcsatornákat kampánynak nevezzük. Tehát a hírcsatornák létrehozásához el kell indítania egy kampányt. Az "Hozzon létre kampányt" Az oldal nagyon érdekes, mert rengeteg lehetőséget kínál, színes sávokban és blokkokban megjelenítve. A pluginnek három postai típusa van: hozzászólások, oldalak és média.

A kampány megközelítésének egyik kedvező tulajdonsága az, hogy több hírcsatornát adhat hozzá egyetlen kampányhoz (ahelyett, hogy külön hírcsatornákat kellene hozzáadnia, mint sok más legjobb automatikus blogbeépítéshez).

A WPeMatico használatával engedélyezheti a megjegyzéseket, a pingback-eket és a visszakereséseket, az eredeti tartalom közzétételének dátumát, és automatikusan eltávolítja a linkeket és a HTML-címkéket az importált tartalomból (ami nagyon hasznos, ha nem szeretne spam-linkeket a webhelyén)..

A plugin másik kedvező tulajdonsága, hogy rengeteg lehetőség van a kampányok ütemezésére (hétnap, hónap, nap, óra és perc). És bármikor szüneteltetheti vagy visszaállíthatja a hozzászólások számát, amikor csak akarja.

Minden kampánynak számos lehetősége van az importált tartalmat kísérő médiákra: képek, audiók és videók. Ha olyan sablont szeretne használni, amelyet alapértelmezés szerint nem ad meg, módosíthatja, rendezheti vagy hozzáadhat további tartalmat minden letöltött üzenethez.

A cikkektől eltekintve a pluginnek van egy YouTube-lekérdezője azok számára, akik videókat szeretnének importálni az írott tartalom helyett.

rss feed lekérdező

�� Szerezd meg ezt a bővítményt Ha rugalmasságra van szüksége a tartalom változatossága, a sablonok és az ütemezés szempontjából (beállíthatja az eszközt, hogy a pontos frissítésre / közzétételre pontos órában és napban kerüljön sor).

4. CyberSyn


CyberSEO Lite (CyberSyn) CyberSEO Lite (CyberSyn)

Szerzői): CyberSEO.net

Aktuális változat: 6.18

Utolsó frissítés: 2020. április 30

cybersyn.zip


84% Értékelések


10.000 + telepítések


WP 4.0 + szükséges

Ár: $ 0

Ami az ingyenes lehetőségeket illeti, a CyberSyn az egyik legjobb automatikus blogbeépítés, amelyet megtalál.

Ez a plugin egyszerű és kissé különbözik a fentiektől. Telepítse, állítsa be a preferenciákat (mint néhány jelölőnégyzet bejelölésével), és ez csak működni fog. Vagy beteheti autopilotba (önmagában kibontja és közzéteszi a hírcsatornákat), vagy manuálisan is megteheti, amikor nagyobb ellenőrzésre van szüksége a közzétett cikkek felett.

A hírcsatornák hozzáadásához nyissa meg a CyberSyn webhelyet -> RSS / Atom szindikátor -> másolja / illessze be a hírcsatornát -> Szindikátus. Miután rákattint a Syndicate-re, megnyílik egy részlettel rendelkező oldal, és beállíthatja az adott hírcsatornához kapcsolódó preferenciáit.

Mit tehet a CyberSyn-rel? Kicsomagolhatja egy cikk teljes verzióját (amint az az alábbi képen látható), csoportosíthatja a hírcsatornákat kategóriák szerint, címkéket hozhat létre, beállíthatja az üzenet állapotát és számát, elfogadhatja / elutasíthatja a felhasználók pingeit és megjegyzéseit, létrehozhat miniatűröket és média mellékleteket (a a képeket helyben tárolják), állítsa be az egyes kivonatok maximális szavak számát, és ágyazza be az eredeti cikkben létező videókat.

cybersyn

Ez magában foglalja az egyedülálló funkciót is, amely lehetővé teszi az importált hírcsatornák lefordítását a Google Translate vagy a Yandex Translate segítségével, valamint ellenőrizheti a cikkek másolatait és újraírhatja azokat a különféle fonóeszközökkel, amelyekkel integrálva van.

A CyberSyn szempontjából egy jó dolog az, hogy sokféle tartalmat képes importálni, beleértve CSV táblákat, HTML dokumentumokat és JSON fájlokat. Különböző típusú hírcsatornákat von ki, például eBay-hírcsatornákat, XML-t, videókat a YouTube-ról, Vimeo-tól vagy a Dailymotion-tól, tartalmakat a Yahoo-tól, a Flickr-től és még sok más.

�� Szerezd meg ezt a bővítményt ha azt szeretné, hogy a teljes szöveges RSS-hírcsatornák kibonthatók legyenek, és a hírcsatornákat ingyenesen importálhassák postákként. A legtöbb egyéb automatikus blogbeépítés mindkét szolgáltatásért díjat számít fel.

5. WP csövek


WP csövek WP csövek

Szerzői): ThimPress

Aktuális változat: 1.33

Utolsó frissítés: 2018. december 28

wp-pipes.zip


88% Értékelések


3000 + telepítések


WP 3.8 + szükséges

Ár: $ 0

Ez a plugin a hírcsatornákra mint csövekre hivatkozik.

Ezzel kap egy egyszerű vizuális felületet, ahol dönthet úgy, hogy kivonatok helyett a teljes szöveget kapja meg, kivághatja az intro-t, szűrheti kulcsszavak alapján, lekérheti a képeket, vagy megmutathatja az eredeti forrást.

A célbevitelben kiválaszthatja, hogyan jelenítse meg a hírcsatornákat a webhelyén. Módosíthatja a paramétereket, például a címet, a meztelen csigaot, a kivonatot, a tartalmat, a dátumot, a képeket, a kategóriát és a metakulcsot.

Miután hozzáadta az összes lehetőséget, kattintson a Tesztelje ezt a csövet elemre, és egy folyamatjelző sáv megmutatja, hogy mely bejegyzéseket importálják webhelyére (innen szerkesztheti őket saját üzenetként vagy oldalként). A hírcsatorna elemek blogbejegyzésként is megjelennek.

wp csövek - a WordPress legjobb autoblogging pluginjai

�� Szerezd meg ezt a bővítményt ha az esztétikai tulajdonság (más néven az a mód, ahogyan a webhelyen megjelenteted a hozzászólásokat) nem az első számod. Ha inkább háttérképű ember vagy, aki inkább a saját érdekeit szolgálja, ha a cikkeket közzéteszi, mielőtt közzétették őket, akkor csak megtalálta az eszközét.

6. WordPress automatikus bővítmény

WordPress automatikus bővítmény

Ár: $ 30

A WordPress automatikus beépülő modul a lehető legjobb importálási lehetőségek miatt eljut a legjobb automatikus blog-kiegészítők listájához. A szokásos cikkeken túl számos egyéb lehetőséget támogat: Amazon és Walmart termékek, YouTube, Vimeo és DailyMotion videók, Flickr és Instagram képek, eBay aukciók, közösségi médiabejegyzések (tweet, csapok, Reddit és Facebook hozzászólások), Craigslist, iTunes tartalom (például dalok, podcastok, alkalmazások, könyvek), SoundCloud dalok és még Envato elemek.

Más szavakkal, sok arany cucc, főleg a résekkel foglalkozó webhelyek számára.

A tartalomforrás megválasztásának lehetősége mellett lehetősége van a tartalom szűrésére (szerző, kategória, címke szerint), így nem kell mindent közzétennie, amelyet a választott forráshoz közzétesz..

WordPress automatikus bővítmény

A feladási sablon, az állapot, a típus, a formátum és a képeket is ellenőrizheti, amelyeket a plugin a hozzászólásokhoz szeretne letölteni. Sőt, a plugin fejlett átírási és fordítási lehetőségekkel jár; még bizonyos szavakat automatikusan helyettesít, ha van valami, amelyet el szeretne kerülni a webhelyen való megemlítésétől.

�� Szerezd meg ezt a bővítményt ha többcélú vállalkozása van, és szeretne néhány kattintással megosztani a világ legnagyobb márkáinak tartalmát – az eszközbe az összes fent említett forrás be van építve, miközben az egyes webhelyek szakaszokat és kategóriákat generál.

7. WP Crawler

wp bejáró

Ár: $ 23

A WP Crawler egy másik rugalmas bővítmény, amelyet sokféle tartalom importálására fejlesztettek ki az autopilóton. Közzéteheti a Dribble vagy a Behance tervezési kollekcióit, az Amazon vagy az Alibaba terméklistáit, a Flickr vagy az Unsplash fotóbemutatóját, az alkalmazásokat, a hashtagokon alapuló közösségi hozzászólásokat, a WordPress témákat és sok más forrást.

Ez is könnyen használható. Csak annyit kell tennie, hogy hozzáadja a forrásokat, válassza ki a kívánt beállításokat, és futtassa a bejárót. A HTML-választóval és attribútumokkal más weboldalakról kaphat adatokat; majd állítsa be a bejegyzés állapotát, kategóriáját és típusát, és ellenőrizze a szöveg másolatát is. A plugin lehetővé teszi az adatok kinyerését korlátlan forrásokból.

Ha nem akarja, hogy a bejáró véletlenszerűen tegyen közzé, ütemezheti óránként, napi kétszer vagy naponta.

�� Szerezd meg ezt a bővítményt ha rugalmas és intuitív felületet keres. A rugalmasság alatt a következőket értem: 1) széles körű internetes forrásokból és tartalomtípusokból (köztük a média és a társadalmi platformok) küldhet feladást; 2) ütemezheti az eszközt a kívánt időpontban való közzétételre; 3) beállításához csak néhány lépés szükséges.

Tehát ez a WordPress legjobb auto-blogolás pluginjainak a kiválasztása. Próbáltál már valamelyiket? És ha úgy gondolja, hogy hiányzott egy fontos bővítmény, akkor ossza meg velünk is! Kíváncsi emberek vagyunk.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map