31 legjobb közösségi média beépülő modul a WordPresshez (1. rész)

31 legjobb közösségi média beépülő modul a WordPresshez (1. rész)

31 legjobb közösségi média beépülő modul a WordPresshez (1. rész)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Miért a legjobb közösségi média bővítmények? Nos, ha a Blog a WordPress-en van, általában több munkát igényel, mint pusztán az írást. A promóciónak is alapvető fontosságú elemnek kell lennie. Soha nem elég, ha Ön az egyetlen személy, aki megosztja tartalmát. Csak akkor számít, ha mások is ezt teszik.


Szóval hogyan lehet, hogy mindenki terjessze a szót a tartalmára? Először is, csak a kiváló minőségű hozzászólások közzétételével, majd azáltal, hogy felkéri a látogatókat, hogy reagáljanak és osszák meg csatornáikat. Itt vannak 30+ a legjobb közösségi média pluginek a WordPresshez amely segít abban, hogy ezt megtegye:

A legjobb közösségi média beépülő modulok a WordPresshez:

1. Újjáéled a régi posztot

A legjobb közösségi média beépülő modulok a WordPresshez: Újjáéled a régi üzenetet

A Revive Old Post már egy ideje támaszkodik a szociális média bővítmények piacán. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy korábbi tartalmait rendszeresen megosszák a közösségi médiában és az autopilotban.

Röviden: csak annyit kell tennie, hogy aktiválja a plugint, beállítja az időközöket, a hálózatot, amelyet el kell küldenie, és kész. Ettől a pillanattól kezdve a plugin automatikusan működik.

(Néhány módosítandó dolog: mi teszi a cikk megoszthatóvá tételét, a hozzászólások közötti időköz, a megoszthatatlan bejegyzés, a cikk hányszor kell elküldeni, formátumok, egyedi ütemezés, naplók stb.)

2. Uralkodó

A legjobb közösségi média bővítmények: Monarch

Megosztás gombok… osztás gombok mindenhol! A Monarch segítségével – a WordPress legjobb közösségi média pluginjainak listáján szereplő második bejegyzéssel – közösségi ikonokat felvehet a webhely bármely pontjára és bármilyen formában: úszó oldalsávok, tartalom felett és / vagy alatt, képeken és videókon, automatikus előugró ablakok , automatikus beillesztések és így tovább.

Mindegyiket különféle látványos módon jelenítheti meg, és beállíthatja a megjelenés pontos pillanatát. Hasonlóan az előfizetési pop-upokhoz, de a közösségi média gombjaival.

3. Szuper szocializátor


WordPress közösségi megosztás, közösségi bejelentkezés és közösségi megjegyzések beépülő modul - Super Socializer WordPress közösségi megosztás, közösségi bejelentkezés és közösségi megjegyzések beépülő modul – Super Socializer

Szerzői): Heateor csapat

Aktuális változat: 7.12.42

Utolsó frissítés: 2020. május 28

super-socializer.zip


96% Értékelések


60.000 + telepítések


2.5.0Requires

Ezzel a bővítménnyel számos egyedi módon integrálhatja webhelyét a közösségi médiával. Néhány név: hozzáadhat közösségi bejelentkezést, közösségi megjegyzéseket, egyedi közösségi menüket és hasonló gombokat.

Mellesleg, ez a bővítmény a világ minden szociális média ikonját biztosítja (minden elképzelhető hálózathoz).

4. SocialFans

társadalmi rajongók

Beépülő modul, amely megjeleníti rajongóit, előfizetőit és követőit. 30 társadalmi hálózattal működik, ami a legfontosabb: Facebook, LinkedIn, Pinterest, Twitter, valamint 26 másik csatorna.

5. Kiwi


Közösségi megosztási bővítmény - Kiwi Közösségi megosztási bővítmény – Kiwi

Szerzői): WPKube

Aktuális változat: 2.0.16

Utolsó frissítés: 2019. július 19

kiwi-social-share.2.0.16.zip


82% Értékelések


20.000 + telepítések


WP 4.0 + szükséges

Ingyenes WordPress plugin, amely segíti a cikkek és oldalak megosztását a közösségi médiában: Facebook, Twitter, LinkedIn, Reddit, Pinterest, Google+ és e-mail. Könnyen kezelhető minden típusú felhasználó számára.

Kiwi hozzáadja a szociális ikonokat a tartalmak elõtt és elõtt (vagy egyszerre mindkettõt), és négy különbözõ felületen érkezik. A plugin nagyon könnyű és nagyon gyorsan betöltődik. Kísérje figyelemmel a widget verzióját!

6. AccessPress szociális ikonok

accesspress

Az AccessPress Közösségi Ikonok sok különböző társadalmi ikont kínálnak minden hálózathoz, szép testreszabási lehetőségekkel együtt, így minden tökéletesen illeszkedik webhelyének stílusához.

Például több Facebook ikon közül választhat, amelyek eltérő mintázatúak, némelyik egyszerű és elegáns, néhány vicces és színes, mások évjáratúak.

7. Közösségi megosztás gombok & A GetSocial elemzése


WordPress közösségi megosztás gombok és Analytics beépülő modul - GetSocial.io WordPress közösségi megosztás gombok & Analytics beépülő modul – GetSocial.io

Szerzői): Getsocial, S.A.

Aktuális változat: 4.3.3

Utolsó frissítés: 2020. április 1

wp-share-buttons-analytics-by-getsocial.4.3.3.zip


90% Értékelések


10.000 + telepítések


WP 3.0 + szükséges

Ez a közösségi média bővítmény 18 órás eszközökkel érkezik, amelyek különböző dolgokat végeznek a webhely közösségi forgalmának szempontjából. Néhányuk ingyenes, mások fizetnek.

Itt tényleg nagyon sok van, tehát hadd összpontosítsam a legérdekesebb dolgokat. Vannak: úszó megosztás sávok, mobil megosztás és követés sávok, intelligens felbukkanók, üdvözlő sávok, megosztás követése, Google Analytics integráció és még sok más.

8. Mashshare


Közösségi Média Megosztás gombok MashShare Közösségi Média Megosztás gombok MashShare

Szerzői): René Hermenau

Aktuális változat: 3.7.5

Utolsó frissítés: 2020. április 25

mashsharer.3.7.5.zip


96% Értékelések


50.000 + telepítések


WP 3.6 + szükséges

Egy nagyszerű bővítmény, amely néhány hasznos dolgot kínál webhelyének, például a közösségi média ikonjait, a megosztás gombjait, "teljes részesedés" számlálók és feliratkozás gombok.

A plugin ingyenes és fizetett kiegészítőkkel is rendelkezik: extra gombok, YouTube video share pop-up, ragadós megosztási sávok, Google Analytics, közösségi megosztás optimalizálás és még sok más. Miért a név? Nos, nagyjából hasonlít a Mashable webhelyén található közösségi média modulra.

9. Social Buzz

társadalmi zümmögés

Érdekes plugin, amely megad egy társadalmi grafikont, hasonló ahhoz, amit a Mashable használ. Ez azt mutatja, hogy hány ember osztja meg egy adott tartalmat a blogodban. Emellett a közösségi média gombjainak egy sorozatát is megkapja.

Az ötlet az, hogy segítsen növelni a forgalom növekedését azáltal, hogy bemutatja, hogy a cikkek hogyan működnek a pillanatban (ami meleg).

Ez lezárja a lista 1. RÉSZét.

Oké, tudom, hogy a 9 valószínűleg már túl sok közösségi média plugin ahhoz, hogy egyetlen oldalon legyen. Jó megközelítés az lenne, ha ezt nem kezelnék 9 fogásos vacsorának. Ehelyett egy büfé. Tehát csak azokat a bővítményeket válassza ki, amelyek a legjobban kedvedlik. Hagyja a többit.

De várjon, van még más! Valójában van A bejegyzés 2. RÉSZE új blogunkban jelent meg: Revive.Social (itt található a 10-31. tétel). Azért fejlesztettük ki a weboldalt, hogy a közösségi média pluginjainak még több légzési lehetőséget biztosítsunk az interneten, és teljesen új márkát nyújtsunk nekik. Nézd meg:

32 legjobb közösségi média-bővítmény a WordPresshez (2. RÉSZ)

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector