3 abszolút legjobb RSS a WordPress beépülő modulok közzétételéhez, és hogy mit tudsz csinálni

Az RSS halott, éljen RSS!


Nyilvánvaló, hogy az emberek sokáig nem voltak izgatottak az RSS-ről. A technológia nyilvánvalóan elmúlt a legelején, de a függöny mögött még mindig nagyon sokat használnak. Sőt, még mindig nagyon nagy dolgokat érhet el ezzel a WordPress-webhelyén.

A fogás? Ehhez jó pluginre van szüksége. Attól függően, hogy pontosan mit akar csinálni, néhány plugin jobb lesz, mint mások, és ha egyszer figyelembe vesszük az árcédulát a keverékbe … nos, ez egészen más történetvé válik.

Tehát ma megvizsgáljuk az RSS témáját a WordPress pluginok közzétételére, és áttekintjük néhány kreatív dolgot, amit velük megtehetünk..

Jegyzet; erről szól az RSS, hogy kifejezetten a WordPress bővítményeket tegyük közzé – vagyis azokat a bővítményeket vizsgáljuk, amelyek képesek az RSS-hírcsatornákból tartalmat importálni, és blogbejegyzésként hozzáadni a többi tartalomhoz. Ha erre van szüksége, olvasd tovább!
A legjobb RSS a WordPress beépülő modulok közzétételéhez

Ha siet és csak azt akarja, hogy valaki a helyes irányba mutatjon, akkor az alábbi táblázatban megnézheti megállapításaink összegzését:

Legjobb RSS a WordPress beépülő modulok összehasonlításához

WP RSS összesítő
Feedzy RSS-hírcsatornák
CyberSyn

RSS a PostbaYYY
Kulcsszó szűréseYYY
Média mellékletekYYY
Teljes szöveg RSSYYY
WordPress.org besorolás4,4 / 54,7 / 54,1 / 5
ÁR$ 80 – $ 150 / év egy webhelyreÉvente 149 USD 3 helyszíneningyenes (lite) vagy 99,95 $ (pro)
Szerezd meg itt Szerezd meg itt Szerezd meg itt

Legjobb RSS a WordPress beépülő modulok közzétételéhez:

1. Feedzy RSS-hírcsatornák

Feedzy RSS-hírcsatornák
A Feedzy ugyanolyan komplett, mint a dobozban "RSS a feladáshoz" WordPress plugin. Ez azt jelenti, hogy nincs szüksége kiegészítőkre a teljes szolgáltatáskészlet megszerzéséhez, mint például a többi plugin esetében. Másodszor, beépülsz kulcsszószűrés az importált tartalom megjelenésének ellenőrzése (speciális címkékkel, a hírcsatorna hozzáadásakor és a három elrendezési sablon). A legfrissebb verzióban most is megteheted teljes szövegű RSS-hírcsatornák importálása, automatikusan termékek árainak lekérése, és különféle elemek kibontása az egyéni hírcsatornák címkéiből.

Ezen kívül a beépülő modul korlátlan hírcsatornákat kínálhat, ellenőrizze, hogy a tartalom ismétlődő-e WordAI integráció (az eszköz a robotokat is nem robot stílusban írja át), és nyomkövetési címkéket ad hozzá.

A Feedzy érdekes tulajdonsága, hogy ez támogatja az affiliate linkeket. Beállíthatja, hogy automatikusan hozzáadja az áttételi / társult azonosítóját a feed-hivatkozásokhoz. A „dofollow” címke eltávolítása az importált linkektől is lehetséges.

Sőt, a WordPress trendeinek nyomon követése érdekében a plugin az teljesen kompatibilis az Elementorral és az új WordPress blokk szerkesztővel (ami azt jelenti, hogy közvetlenül a kezelőfelületen felveheti és testreszabhatja a hírcsatornákat).

Feedzy Elementor testreszabás

Végül, de nem utolsósorban, ha túl sok külső bejegyzés importál a webhelyére, az nem befolyásolja a webhely betöltési idejét, mert a Feedzy kínál takarmány-gyorsítótár.

Mindössze három egyszerű lépés van, amikor az RSS-t úgy állítja be, hogy a Feedzy útján tegye közzé:

 1. Adjon hozzá egy érvényes hírcsatornát.
 2. Állítsa be a szűrést a kulcsszavak alapján (vagy tartalmazhat vagy kizárhat egy adott kulcsszót tartalmazó tartalmat).
 3. A tartalom hozzárendelése a adott posta típusa, kategóriája, és címkékkel módosíthatja a tartalom megjelenését. Ezen felül, akkor is adjon hozzá egyéni mezőket arra az esetre, ha valamit valamivel fejlettebbé szeretne tenni az adagolással.

Feedzy kulcsszószűrés

Feedzy importálási beállítások

Most, az árakról. A plugin verziója, amely az RSS-t adja a képességek közzétételéhez, 149 $ / év. Valójában azonban csak három helyszínen használhatja egy helyett. Ez megfizethető alternatívavá teszi azokat, akiknek RSS-re van szükségük a több projektben futó WordPress pluginok közzétételéhez. Ha az eszközhöz több mint három webhelyre van szüksége, akkor válthat az Ügynökség licencére, amely évi 299 dollárba kerül.

Kiváló felhasználási példa

Kinek kellene Feedzy-t szereznie?

Ha el szeretné kezdeni az RSS használatát a funkciók gyors elküldéséhez, több hírcsatornához, és miközben képes lesz szűrni az importált tartalmat (plusz a használható widgetek és a fő rövid kód), akkor a Feedzy nagyon élveznie kell. sokkal. Végül, de nem utolsósorban, a 149 dolláros árcédulával 3 webhelyre sokkal megfizethetőbbé válik, ha több projekt folytatódik.

2. WP RSS összesítő + kiegészítői

WP RSS aggregátor
Tetszik ez a plugin, be kell vallanom. Alapvetően minden elképzelhető RSS-vel kapcsolatos funkcióval rendelkezik, ugyanakkor továbbra is könnyen megfogható és nagymértékben testreszabható.

A WP RSS Aggregator valójában multi-plugin eszköz. Először szüksége van a központi WP RSS Aggregator pluginre – ez ingyenes. Ezután bármilyen számú kiegészítőt beszerezhet annak érdekében, hogy kibővítse az egész funkcionalitását vagy más módon bővítse képességeit (további beállítások, stb.).

Ennek a pluginnak az egyetlen hátránya, hogy a legtöbb legjobb tulajdonsága valóban a fizetett kiegészítőkön keresztül érkezik.

Röviden: ha azt szeretné, hogy az alapvető RSS elküldje a funkcionalitást, akkor az egy webhely évi 80 dollárba kerül. Egy kissé fejlettebb beállításhoz – az RSS küldéshez, a teljes szövegű RSS-hírcsatornákhoz és a kulcsszószűréshez (az adott tartalom importálása a benne szereplő kulcsszavak alapján) – az ár 150 dollárra emelkedik / év.

A mag plugin önmagában alapvetően csak azt a lehetőséget teszi lehetővé, hogy tetszőleges számú RSS-hírcsatornát nyomon követhessen, majd rövid kód segítségével megjelenítse az egyes hírcsatorna elemek – cikkek – linkeit..

Mindemellett el kell adnom a WP RSS Aggregatornak. Nagyon gondosan foglalkoztak a nagyon jó adminisztrátori szolgáltatások biztosításával. Például importálhatja és exportálhatja beállításait és hírcsatornáit, feketelistára helyezett hírcsatorna elemeket, beállíthatja a hírcsatorna feldolgozási intervallumait, és akár hibakeresési módba is léphet, ha bármilyen probléma merül fel a hírcsatornáival.

Vissza a plugin RSS-jéhez a képességek közzétételéhez … Tehát ezt a funkciót a legjobb módja annak, ha megvásárolja a WP RSS Aggregator "Speciális hírcsatornák csomag." Ennek részeként három kiegészítőt kap: Feladás a feladáshoz, Teljes szövegű RSS-hírcsatornák, Kulcsszószűrés.

Ezek a három elem és a központi plugin együttesen lehetővé teszik: RSS-hírcsatorna hozzáadását, az importálás módjának ellenőrzését és az importált tartalom mi történjen, feldolgozni a képeket, szerzői fiókot rendelni az importált tartalomhoz, egyéni szöveget hozzáadni és a tartalom után, és így tovább.

Összességében nagyon sok dolog van ott, de ugyanakkor nagyon jól használhatja az alapértelmezett beállításokat is, és a bejegyzésed nincs probléma.

Egy dolog, amelyet figyelembe kell venni, amikor megkapja a kiegészítők csomagját, feltétlenül lépjen a plugin beállításaiba → a Feladás a postba lapra → válassza a "Prémium teljes szöveges szolgáltatás" mellett "Teljes szöveges RSS szolgáltatás" címke. Ez frissített tartalmakat importál.
WP RSS aggregátor beállításai

Kiváló felhasználási példa

Kattintson a kiterjesztéshezAz RSS közzététel funkciója a WP RSS Aggregator alkalmazásban sok mindenre használható. Különösen élvezem, ha tartalmat importál egy másik CMS-ből az új WordPress-webhelyre.

Ha az egyik WordPress-webhelyről a másikra történő migrálás nem volt elég stresszes, akkor képzelje el, hogy menet közben is meg kell változtatnia a CMS-eket – például Joomla-ról WordPress-re vagy Drupal-ra. És bár tudom, hogy vannak módszerek az ilyen jellegű dolgok megfelelő végrehajtására, a közvetlen RSS küldés az importáláshoz csak gyorsabb.

Amit itt csinál, ellenőrizze, hogy a másik CMS-ben található RSS-hírcsatorna tartalmazza-e az összes közzétett hozzászólást, majd adja hozzá ezt a hírcsatornát a WP RSS-összesítőbe. Figyelem, ez eltarthat egy ideig.

És tudom, hogy mit gondolsz … őszintén szólva, ez a módszer valóban kudarcot vallhat, és ki tudja miért, valószínűleg több okból is. De önmagában az egyszerűség a felhasználó szempontjából érdemes kipróbálni. Még akkor is, ha kudarcot vall, aminek nem kellett volna, soha nem veszít időt.

Kinek kell beszereznie a WP RSS összesítőjét

A plugin összes funkcióját és kiegészítőit áttekintve azt mondanám, hogy ez egy nagyszerű megoldás azoknak a webhelyeknek, amelyek nagymértékben támaszkodnak a külső RSS-hírcsatornákra és arra, hogy gond nélkül importálhassák őket. A tartalomgyűjtők eszébe jutnak, belső webhelyek (egy vállalkozáson belül) vagy kurátus kiadványok stb. És természetesen készen kell állnia arra, hogy évente 150 dollárt költessen..

3. CyberSyn


CyberSEO Lite (CyberSyn) CyberSEO Lite (CyberSyn)

Szerzői): CyberSEO.net

Aktuális változat: 6.18

Utolsó frissítés: 2020. április 30

cybersyn.zip


84% Értékelések


10.000 + telepítések


WP 4.0 + szükséges

A CyberSyn egyike azon kevés ésszerű RSS-nek, amely a piacon WordPress pluginokat tesz közzé, amelyek ingyenesen nyújtják funkcionalitásának alapját. Ennek ellenére vannak korlátozások.

Először úgy tűnik, hogy a CyberSyn mindent megtesz, amire számíthat. Felvehet RSS-hírcsatornákat az importáláshoz, és testreszabhatja az importálás kezelését.

Az importált hozzászólásokat bizonyos kategóriákhoz rendelheti, meghatározhatja az importálás gyakoriságát, a mellékletekkel / adathordozókkal kapcsolatos teendőket, és akár az összes olyan videó feldolgozását is, amely esetleg szerepel a postában, stb..

cybersyn

Ami a legfontosabb oldalt illeti, néhány problémát tapasztaltam, amikor megpróbáltam a teljes hírcsatornákat a médiában együtt importálni (miközben kiemelt képeket készítettem menet közben is). A fejlesztő azt is javasolja, hogy az egyes hírcsatornákból a szindikált üzenetek számát alacsonyan tartsák alacsony értéken, hogy csökkentsék a végrehajtási időt.

Ennek ellenére megkapja az RSS-t, hogy ingyenesen tegye közzé a funkcionalitást és a teljes szöveges hírcsatornákat, így nehéz panaszkodni.

Mindezek mellett a plugin prémium verziója is elérhető, az úgynevezett CyberSEO. Bővíti az elérhető típusú hírcsatornákat, és még több konfigurációs lehetőséget biztosít. Ezenkívül bármilyen, az importált tartalmat elhelyezhet a szöveg forog szolgáltatás.

A prémium verzió 99,95 dollárba kerül.

Kiváló felhasználási példa

Kattintson a kibővítésre. ACyberSyn önmagában egy jó eszköz az ujjak lábának elmélyítéséhez az RSS importálásában, és megnézheti, hogy mindez működik. Például, ha a legalapvetőbb felhasználásokról van szó, akkor a plugin segítségével elkezdené a tartalom kurálását. Többféle forrásból importálhat, mindent Piszkozatként menthet, majd manuálisan ellenőrizheti és eldöntheti, hogy mit szeretne közzétenni.

Ha azonban megkapja a plugin prémium verzióját, akkor érdekes SEO vagy marketing kísérleteket indíthat az importált tartalommal.

Például, a plugin számos szöveg-centrifugálási szolgáltatással működik. Ez azt jelenti, hogy importálhat egy darab tartalmat, forgathatja, és csak azután teheti közzé újra.

Jegyzet; természetesen ezt nem szabad megtenni mások tartalmán – ha azt kérdezés nélkül elviszi -, mégis érdekes lehetőség a saját tartalmával való felfedezéshez..

Kinek kellene megszereznie a CyberSyn-t?

Ez a plugin arra irányul, hogy az emberek RSS-tartalmat importáljanak SEO céllal – mint például a webhely más forrásokból származó tartalommal való feltöltésekor. Ezenkívül akkor is jól kell működnie, ha csak ki akarja próbálni az egész RSS-t, hogy elrendezze az ötletét prémium megoldásba történő befektetés nélkül.

A te döntésed?

Mit gondolsz? Tesztelte valamelyik népszerű RSS-t a WordPress pluginok közzétételéhez? Vagy talán van egy igazán hűséges felhasználási esete az RSS-vel kapcsolatban, amelyet meg szeretne osztani? Beszéljen az alábbi megjegyzésekben.

Itt ismét az összehasonlító táblázat:

WP RSS összesítő
Feedzy RSS-hírcsatornák
CyberSyn

RSS a PostbaYYY
Kulcsszó szűréseYYY
Média mellékletekYYY
Teljes szöveg RSSYYY
WordPress.org besorolás4,4 / 54,7 / 54,1 / 5
ÁR$ 80 – $ 150 / év egy webhelyreÉvente 149 USD 3 helyszíneningyenes (lite) vagy 99,95 $ (pro)
Szerezd meg itt Szerezd meg itt Szerezd meg itt

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map