Koji je najbolji WordPress LMS? LearnDash vs LifterLMS vs LearnPress

Ako želite stvoriti i prodavati internetske tečajeve, onda vam treba učinkovit WordPress LMS (sustav upravljanja učenjem) koji će vam pomoći. Snažni LMS dodatak pomoći će vam da osmislite raznolike i poticajne tečajeve koji će informirati vaše polaznike i pružati vrijednost za novac.


Ono što je također važno, snažni WordPress LMS također će vam omogućiti upravljanje internetskim tečajevima i korisnicima, uzimanje plaćanja, praćenje i nagrađivanje napretka tečaja i njegovanje internetske zajednice. Dakle, koji LMS dodatak trebate koristiti za svoj projekt?

U ovom ćemo članku međusobno uspoređivati ​​LearnDash i LifterLMS vs LearnPress da biste vidjeli kako usporediti njihove značajke, korisničko iskustvo i cijene. Sva tri rješenja su sjajne mogućnosti. Međutim, jedan od njih će vjerojatno bolje odgovarati vašim potrebama. Pročitajte da biste saznali koji od ovih alata je za vas.

LearnDash vs LifterLMS vs LearnPress

Koji je vrhunski WordPress LMS? Usporedbe tri opcije …

Započnimo kratkim pregledom usporedbe glavnih značajki ova tri WordPress LMS dodatka:

svojstvo
LearnDash
LifterLMS
LearnPress
Povuci-ispuni graditelj tečaja
Fleksibilne mogućnosti tečaja – lekcije, kvizovi, forumi
Opcije web mjesta za članstvo
Detaljne mogućnosti ocjenjivanja i ocjenjivanja
Opcije zarade
Analitika web stranica
Besplatni plan

Sada doznajmo što točno nudi svaki od ovih WordPress LMS dodataka:

LearnDash

WordPress LMS - LearnDash

LearnDash iznimno je popularan i bogat značajkama WordPress LMS-a. Njihovi kupci sastoje se od tvrtki Fortune 500, sveučilišta svjetske klase, organizacija za obuku i poduzetnika iz cijelog svijeta, koji svi kreiraju i prodaju internetske tečajeve.

Pomoću LearnDash-a možete lako dizajnirati i prodavati zabavne, informativne i raznolike tečajeve. Ova platforma dolazi sa mogućnostima koji vam omogućuju da u svaki tečaj uključite kvizove, zadatke, forume, certifikate, značke i još mnogo toga, osiguravajući svojim studentima da ostanu angažirani na vašem sadržaju.

Dakle, pogledajmo glavne značajke LearnDash-a …

�� Glavne značajke LearnDash-a

LearnDash ima previše mogućnosti da bismo ih sve spomenuli, pa smo upravo izdvojili neke od najbitnijih vijesti …

 • Snažni graditelj tečaja – Korisnik jednostavan nastavnik tečaja omogućava vam brzo stvaranje atraktivnih i zanimljivih tečajeva za vaše polaznike.
 • Fleksibilne mogućnosti tečaja – Stvorite svoje tečajeve na način koji djeluje za vašu nišu i publiku. Kapanjem dodajte sadržaj predavanja prema rasporedu koji ste postavili, postavite preduvjete da studenti pohađaju tečajeve u zadanom redoslijedu, dodajte dinamične forume na kojima korisnici mogu raspravljati o pitanjima koja su postavljena tijekom tečaja, nagradite učenike bodovima, značkama i potvrdama, i puno više.
 • Korisnički profili – Postavite korisničke profile tako da polaznici mogu lako upravljati svojim tečajevima, pristupati materijalu tečaja, pregledavati njihov napredak i ispisati svoje certifikate, imenovati nekoliko opcija.
 • Upravljanje dodjelom – Stvorite tečajeve na kojima je potrebno predati zadatke. Potom možete odabrati da se one automatski odobre ili ručno procjenjuju. Također možete pisati privatne komentare na poslane zadatke koje će vidjeti samo pojedinačni polaznik.
 • Opcije zarade – Pomoću LearnDash-a učenicima možete naplatiti jednokratnu naknadu ili mjesečnu pretplatu za pristup vašim tečajevima. Tečajeve možete prodavati pojedinačno ili stvoriti pakete tečaja, a tu je i integracija WooCommerce koja će vam, između ostalih opcija, omogućiti dodavanje košarice na vaše web mjesto. Također imate potpunu kontrolu nad strategijom cijena i možete se integrirati s PayPal-om, Stripe-om i 2Checkout-om kako biste preuzeli plaćanja na svojoj web lokaciji..
 • Detaljno izvještavanje – LearnDash sastavlja izvješća o vašim polaznicima i na tečajevima. Možete vidjeti napredak učenika, njihove rezultate testova i kvizova, vrijeme koje korisnici provode na svakom tečaju i još mnogo toga.

Kao što vidite, LearnDash ima niz prilično impresivnih značajki. Ali što konkretno pomaže ovom WordPress LMS-u izdvojiti se iz gomile – zašto biste ga trebali odabrati preko LifterLMS-a i LearnPress-a?

�� Zašto odabrati LearnDash vs LifterLMS vs LearnPress?

Iako još uvijek nećemo razgovarati o LifterLMS-u i LearnPressu, postoji nekoliko ključnih čimbenika koji se mogu izdvojiti zbog čega ćete izabrati LearnDash kao dodatak WordPress LMS za svoj eLearning projekt..

 • Sve je uključeno u cijenu – Jednom kada kupite LearnDash, imat ćete pristup svim njihovim značajkama. To znači da više nećete morati dodatno plaćati da biste dobili naprednu funkciju koja vam je potrebna. Za usporedbu, ako se odlučite za LifterLMS, iako je početni temeljni dodatak besplatan, ako želite sličan standard vrhunskih značajki, kupnja premium dodataka zapravo će se dugoročno činiti skupljima. Iako je LearnPress mnogo jeftiniji, nećete naći istu razinu funkcionalnosti.
 • profesionalac – Ako želite stvoriti veliku profesionalnu platformu e-učenja, onda, LearnDash je istaknuti LMS dodatak. LearnDash je postavljen tako da služi za velike tvrtke i velike globalne korporacije, kako zaključuje njihov impresivni popis trenutnih kupaca. Također nudi niz profesionalnih značajki, koje uključuju omogućavanje brendiranja platforme LearnDash eLearning, integriranje s širokim asortimanom alata i usluga i još mnogo toga.

Cijena: LearnDash ne dolazi jeftino, a cijene počinju od 159 USD godišnje za licencu za jednu web lokaciju.

�� Idite na LearnDash ��

LifterLMS

WordPress LMS - LifterLMS

LifterLMS je još jedan moćan WordPress LMS koji dobro vrijedi razmotriti ako želite kreirati online tečajeve.

Ovaj je dodatak cjelovito rješenje za članstvo i funkcionira tako što vašu web stranicu pretvara u web mjesto za članstvo, gdje se vaši studenti mogu prijaviti za pristup svojim tečajevima. Možete postaviti različite mogućnosti članstva, dopuštajući određenim članovima pristup različitim tečajevima i područjima vaše web stranice.

Jezgrani LifterLMS dodatak dolazi besplatno, s ugrađenom podrškom za PayPal. Dakle, ovaj dodatak je dobra opcija za one koji imaju proračun.

Međutim, mnoge značajke o kojima ćemo dalje raspravljati moraju se kupiti kao dodaci. Dakle, ako tražite naprednu funkciju, onda LifterLMS tretirajte kao vrhunski proizvod.

Glavne značajke LifterLMS-a

Dakle, doznajmo o tim brojnim značajkama koje LifterLMS nudi…

 • Opcije web mjesta za članstvo – LifterLMS omogućava vam stvaranje neograničenog broja članova kako biste ograničili ili omogućili pristup svojim tečajevima, stranicama, postovima, forumima i ostalom sadržaju.
 • Povuci-ispuni graditelj tečaja – S programom za izradu tečaja LifterLMS jednostavno možete dizajnirati višeslojne tečajeve, a sve s jednostavnom funkcijom povlačenja i ispuštanja.
 • Opcije tečaja – Stvorite kvizove, dodajte izbor multimedije, uključujući videozapise, slike i audio zapise, sadržaje lekcije za kapanje, temeljeni na vremenskom rasporedu i još mnogo toga.
 • Upravljačka ploča učenika – Postavite korisničke račune za svakog učenika, pružajući svakom pojedincu pristup vlastitoj prednjoj nadzornoj ploči. Ovdje mogu vidjeti, pratiti i proučavati svoje tečajeve.
 • Unovčite svoju web lokaciju – LifterLMS pruža brojne načine ostvarivanja prihoda. Integrirajte svoju web stranicu s brojnim pružateljima usluga plaćanja, uključujući PayPal (ugrađeni), Stripe, Authorize.Net i WooCommerce. Možete naplatiti jednokratno plaćanje za pristup tečajevima, stvoriti neograničen broj planova za članstvo i postaviti cijene, naplaćivati ​​mjesečne ili godišnje pretplate, kreirati partnerski program i još mnogo toga.
 • Integrirajte se s davateljem marketinga za e-poštu – Povežite svoj LMS na MailChimp, ConvertKit i još mnogo toga, pomažući vam u izradi popisa pošte i povezivanju sa svojim učenicima.

Dakle, sada imate jasnu ideju o tome što LifterLMS nudi. No prije nego što pređemo na raspravu o LearnPressu, prvo razjasnimo zašto biste trebali odabrati LifterLMS. Što ovaj dodatak ima, a ostale dvije nemaju?

�� Zašto odabrati LifterLMS vs LearnDash vs LearnPress?

Izdvojene značajke LifterLMS uključuju podršku i skalabilnost. Saznajmo više o ovome …

 • podrška – LifterLMS pruža široku i dobro organiziranu bazu znanja. To uključuje detaljnu dokumentaciju, besplatnu obuku i demo tečajeve, forume i još mnogo toga. Također možete kontaktirati stručne predstavnike korisničke službe putem e-pošte ili telefona. Dakle, za one koji vole mirne veze s jakom mrežom podrške, ne gledajte dalje od LifterLMS-a.
 • skalabilnost – U odnosu na LearnDash i LearnPress, LifterLMS je najviše skalabilno rješenje. Savršeno za one koji počinju s malim, ali žele brzo rasti, možete pokrenuti posao e-učenja besplatno, ali zatim nadograditi funkcionalnost dodatka dodacima, kako se prihod povećava, kako biste na kraju stvorili moćnu platformu e-učenja..

cijena: Kao što je već spomenuto, jezgra LifterLMS dodatka je besplatna. Zatim se dodaci mogu pojedinačno kupiti za 99 dolara godišnje. Ili možete birati između dva različita dodatna paketa, počevši od 299 USD godišnje.

�� Idite na LifterLMS ��

LearnPress

WordPress LMS - LearnPress

LearnPress je besplatni WordPress LMS, i iako nudi premium proširenja, ovi su mnogo jeftiniji od LifterLMS dodataka. Dakle, ako radite s malim proračunom, ovo je WordPress LMS dodatak za vas.

Iako je besplatan, LearnPress i dalje uključuje niz korisnih značajki i funkcionalnosti. Za svaki tečaj koji kreirate možete dodavati lekcije i kvizove, postavljati preduvjete i još mnogo toga. Svi tečajevi su dizajnirani i upravljani unutar vaše WordPress nadzorne ploče, koristeći korisničko sučelje LearnPress.

Mogu se instalirati i besplatni i premium dodaci. Oni mogu dodati nekoliko funkcija poput sadržaja s dodavanjem dodavanja, potvrde za učenike i plaćanja putem interneta kako bi nabrojali nekoliko opcija.

Saznajmo više …

Glavne značajke LearnPressa

Značajke u nastavku su kombinacija besplatnih ugrađenih komponenti, kao i besplatnih i vrhunskih dodataka …

 • Kompatibilnost – LearnPress radi s bilo kojom WordPress temom i podržava WordPress Multisite.
 • Integracija pristupnika plaćanja – Jednom stvoreni tečajevi mogu se prodavati na vašoj web lokaciji. LearnPress podržava brojne pristupnike plaćanja, uključujući PayPal, Stripe i WooCommerce.
 • Ispuštanje sadržaja – Objavite sadržaj pojedinačno, ograničavajući pristup učenicima lekcijama na temelju napretka ili vremena.
 • Forum – LearnPress pruža podršku BuddyPressu. To vam omogućuje postavljanje foruma na vašoj web lokaciji na kojima studenti mogu zajedno raspravljati o temama.
 • Alat za pravljenje i povlačenje certifikata – Alat za izradu certifikata sa povlačenjem i ispuštanjem dostupan je putem vrhunskog dodatka za kreiranje certifikata za vaše studente.
 • Web mjesto za članstvo – LearnPress se integrira s Plaćenim članstvom Pro tako da svoje web mjesto možete pretvoriti u moćno web mjesto za članstvo u eLearningu.

�� Zašto odabrati LearnPress vs LearnDash vs LifterLMS?

Kao što vidite, iako je većina onoga što LearnPress može ponuditi besplatno, ipak nudi neke vrhunske značajke. Ali zašto biste odabrali LearnPress preko LearnDash-a i LifterLMS-a?

 • Cijena – Ključna prednost LearnPressa nad LifterLMS-om, a LearnDash je cijena. Ako imate proračun, želite ponuditi besplatne tečajeve ili želite zadržati svoju web lokaciju e-učenja na malom nivou, tada će LearnPress biti za vas. Nudi sve glavne značajke koje će vam trebati za kreiranje uspješnih mrežnih tečajeva. A također pruža i naprednu dodatnu funkcionalnost ako se ukaže potreba.
 • Jednostavnost – I LearnDash i LifterLMS mogu se pohvaliti opsežnim mogućnostima, što je izvrsno za mnoge projekte. Međutim, ovaj široki spektar značajki nekima se može činiti vrlo zastrašujućim. Pogotovo ako vam nedostaju vještine ili dizajnersko iskustvo da biste ih razumjeli ili iskoristili. Ako tražite jednostavniji alat, koji vas neće nadvladati u startu, preporučujemo LearnPress.

cijena: Jezgra LearnPressa besplatna je, a isto tako i većina dodataka. Ako želite kupiti a premium dodatak, oni uglavnom koštaju između 19,99 i 39,99 dolara (ovo je jednokratna uplata s doživotnim pristupom ažuriranjima).

�� Idite na LearnPress ��

Koji je pravi WordPress LMS za vaš projekt?

Svi su gore navedeni dodaci učinkovite opcije. Dakle, koji god odabrali, moći ćete stvoriti impresivne online tečajeve koji mogu privući učenike i ostvariti prihod.

Kao što je rečeno, evo naših glavnih preporuka:

 • LearnPress – izvrsno za DIY test projekat u eLearningu ili maloj operaciji. Osnovne značajke dobijate besplatno. ��
 • LifterLMS – izvrsno za početne eLearning platforme koje su spremne za rast. Odaberite ovu ako želite da napravite platformu za učenje, ali isto tako želite vremenom rasti s njom. ��️
 • LearnDash – izvrsno za profesionalnu eLearning platformu. ��️

Kad odabirete WordPress LMS dodatak, dobro razmislite o potrebama svog projekta. Morate razmotriti svoj sadržaj, publiku i proračun. Zatim odaberite dodatak koji se najbolje podudara s tim kriterijima.

Koji WordPress LMS dodatak ćete odabrati? Molimo, podijelite svoje misli u komentarima ispod …

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

Izgled, prezentacija i montaža od strane Karol K.

* Ovaj post sadrži partnerske veze, što znači da ako kliknete na jednu od veza proizvoda i kupite proizvod, primit ćemo proviziju. Bez brige, i dalje ćete plaćati standardni iznos, tako da nema troškova.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map