7 najboljih kontaktnih dodataka za WordPress u usporedbi

7 najboljih kontaktnih dodataka za WordPress u usporedbi

7 najboljih kontaktnih dodataka za WordPress u usporedbi
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Dodaci za obrazac za kontakt za WordPress mogu zvučati kao tema koja je poprilično dobro pokrivena putem interneta, ali je li to zaista tako?


Evo što mislim; već godinama koristimo kontakt obrazac 7 i ne razmišljamo čak dva puta o isprobavanju drugih rješenja. Ali je li moguće da se razvoj u području kontaktnih oblika potpuno zaustavio? Je li obrazac za kontakt 7 sve obrazac za kontakt za WordPress?

Naravno da ne! Danas mi to gledamo prvih 7 dodataka za obrazac za kontakt za WordPress 2020. godine:

Sažetak: Najpopularniji dodaci za kontakt za WordPress

UKLJUČITI
CIJENA
OCJENA
AKTIVNI UGRADNJE
WPFormsod 39,50 USD godišnje4.93.000.000+
Oblici Ninjaod 99 USD godišnje4.41.000.000+
Forminator$ 04.730.000+
Ruksak za letenje$ 03.95000000+
Kontakt obrazac 7$ 04.15000000+
Obrasci Everest$ 04.9100.000+
Kali oblici$ 04.120.000+

1. WPForms

wpforms

WPForms izuzetno je bogat dodatak koji također nekako uspijeva pružiti lijepo i jasno korisničko sučelje. Sve funkcionira s povlačenjem i ispuštanjem, zbog čega je stvaranje novih obrazaca prilično brzo, a dobivate i pristup unaprijed ugrađenim predlošcima obrazaca za ubrzavanje stvari.

wpforms-povuci-i-ispusti

Navedimo samo nekoliko značajki koje vam pružaju WPForms:

 • Svi oblici stvoreni ovim dodatkom prilagođeni su mobilnim uređajima.
 • Uključuje online plaćanja putem PayPal-a i Stripe-a (ponavljajuća se funkcionalnost uključuje) … izvrsno za prodaju, donacije i postavljanje toga ne uključuje rad kodiranja.
 • Možete stvoriti obrasce za pretplatu putem e-pošte i integrirati ih s popularnim marketinškim uslugama e-pošte.
 • Unutar wp-administrator postoji pravo upravljanja unosima – ne morate nigdje ići da biste vidjeli sve unesene podatke.
 • Blokira prijave neželjene pošte automatski.
 • Obrasce možete ugraditi bilo gdje putem kratkih kodova.

wpforms-embed

Tamo je besplatna verzija dodatka koji je dostupan. Plaćeni ide za 39 do 299 dolara.

Nabavite ovaj dodatak za obrazac za kontakt ako: Želite rješenje bogato značajkama koje je također jednostavno za korištenje i pruža značajke koje nadilaze ono što se obično vidi u kontaktnim obrascima (integracija plaćanja, integracija usluge e-pošte itd.).

2. Ninja Obrasci

Oblici Ninja

Ninja Forms jedan je od više dodataka bogatih značajkama, a može vam dati mnogo više od funkcionalnosti samo obrasca za kontakt. Možete ga koristiti za izradu pretplatničkih obrazaca, anketa ili bilo čega drugog što se može učiniti putem web obrasca.

Ninja Forms također se brine za upravljanje predajama obrazaca za vas izravno na WordPress nadzornoj ploči.

Stvaranje obrazaca relativno je jednostavno. Započinjete tako da odete na Obrasci / Dodaj novo. Tamo ćete koristiti pojednostavljeno sučelje povuci i ispusti. Da biste dodali polja obrazaca, morate kliknuti na određenu vrstu polja, a zatim ga možete ponovo uskladiti na način na koji radite s widgetima WordPress.

Ninja Forms demo

Dodavanje obrazaca u postove na blogu vrši se putem kratkih kodova – svaki kratki kod odgovara pojedinačnom obliku. Evo kako izgleda obrazac za kontakt:

Ninja Forms završni oblik

Slatka stvar ovog dodatka je broj prilagodbi koje pruža. Samo da nazovem par:

 • Možete postaviti određene obavijesti e-poštom koje se šalju nakon uspješnog slanja obrasca. Možete obavijestiti sebe i korisnika.
 • Možete dodijeliti određene radnje za slanje prijave, poput prikazivanja poruke uspjeha ili čak pretplaćivanja nekoga na MailChimp popis.

Tamo je besplatna verzija dodatka koji je dostupan. Plaćeni ide za 99 do 499 dolara.

Nabavite ovaj dodatak ako: Potrebna vam je napredna funkcionalnost web obrasca, a imati obrazac za kontakt samo je jedan aspekt toga.

3. Forminator


Forminator plaćanje, kviz i kontakt obrazac dodatak Forminator plaćanje, kviz i kontakt obrazac dodatak

Autor (i): WPMU DEV

Trenutna verzija: 1.12.1.1

Ažurirano: 28. svibnja 2020

forminator.1.12.1.1.zip


94% Ocjene


50.000 + instaliranja


WP 4.6 + Zahtijeva

Forminator je razumljivo novi dodatak našem popisu, ali pobjeđuje druge mogućnosti kada je riječ o integracijama i dodavanju polja. S Forminatorom brzo možete sastaviti novi obrazac, sve kredite za drag-n-drop sučelje. Dizajn obrasca možete u potpunosti prilagoditi koristeći odjeljak izgled u samo nekoliko klikova.

Ovaj dodatak je u potpunosti kompatibilan s integracijom marketinga i upravljanja e-poštom poput Trello, Mailchimp, Slack, Hubspot, AWeber i još mnogo toga.

Ako želite znati kako stoji među ostalim dodatcima za kontaktne obrasce, pogledajte ovaj "Umetnite polja" opcija. Postoje 24 jedinstvena polja za izradu kontaktnih obrazaca, obrasca za plaćanje, obračuna za obračun, widgeta za povratne informacije, anketa u stvarnom vremenu i kvizova.

Da biste ga koristili, odaberite vrstu obrasca koju želite sastaviti i dodajte polja obrazaca.

Forminator

Prilagodite izgled i zalijepite kratki kôd na koji ga želite dodati. Također, aplikacije treće strane možete dodati samo nakon stvaranja obrasca.

Dobiti ovaj dodatak ako: Želite WordPress dodatak za izradu različitih vrsta obrazaca ili ako imate web lokaciju e-trgovine i želite dodati obrazac za izračun.

4. Jetpack


Jetpack od WordPress.com Jetpack od WordPress.com

Autor (i): Automattic

Trenutačna verzija: 8.5

Ažurirano: 5. svibnja 2020

jetpack.8.5.zip


78% ocjene


5,000,000 + instaliranja


WP 5.3 + Zahtijeva

Kao što možda znate, Jetpack – glavni dodatak iz kampa Automattic – ima i modul za kontaktne obrasce. Samo ga morate aktivirati u Jetpack / Settings:

Aktivira se modul kontaktnog obrasca za Jetpack

Stvaranje obrazaca za kontakt s Jetpackom djeluje malo drugačije nego s ostalim dodacima na ovom popisu. Umjesto da stvorite obrazac i zatim ga uključite u razne postove / stranice, na zaslonu za uređivanje posta / stranica možete kreirati obrasce:

Jetpack dodajte obrazac

Jetpack vam daje mogućnost prilagodbe polja (uklonite postojeća ili dodajte nova) i na kraju dodajte obrazac svom postu:

Opcije Jetpack obrasca

Evo kako izgleda konačni obrazac za kontakt:

Jetpack završni oblik

Nabavite ovaj dodatak ako: Želite jednostavnu funkcionalnost obrasca za kontakt, ali također želite koristiti više obrazaca za pojedinačne postove na blogu ili stranice.

5. Kontakt obrazac 7


Kontakt obrazac 7 Kontakt obrazac 7

Autor (i): Takayuki Miyoshi

Trenutna verzija: 5.1.9

Ažurirano: 20. svibnja 2020

contact-form-7.5.1.9.zip


82% ocjene


5,000,000 + instaliranja


WP 4.9 + Zahtijeva

Hej, neću vam lagati ovdje, iako sam započeo ovaj post ispitivanjem položaja Kontakt obrasca 7 na tržištu, činjenica je da je to još uvijek jedno od najboljih rješenja vani, i samo ga moram uključiti na ovaj popis isto.

Obrazac kontakata 7 omogućava vam pristup dodatnom odjeljku na nadzornoj ploči WordPressa, nazvanom Contact. Ondje možete stvoriti nove obrasce i prilagoditi postojeće.

Radim s oblikom umjereno je lako, rekao bih. Ono što dobiješ je sučelje zasnovano na HTML oznakama. Pa da biste prilagodili svoje obrasce, morate paziti da ne zabrljate strukturu. Iskreno, nije teško za napraviti, ali nije tako jednostavno kao i s ostalim dodacima na ovom popisu.

Kontakt obrazac 7 uređivanje obrasca

To bi trebalo reći, jer ćete raditi sa HTML strukturom, možete uvrstiti i prilagođene elemente između polja obrazaca (dodatni tekst ili slike), što u nekim slučajevima može biti vrlo korisno..

Nakon što prilagodite obrazac, jednostavno uzmite kratki kôd i uključite ga u neki post ili stranicu. Evo kako izgleda konačni obrazac za kontakt:

Konačni obrazac za kontakt 7

Dobiti ovaj dodatak za kontaktni obrazac ako: Želite kontakt obrazac koji vam daje slobodu kada su u pitanju moguća prilagođavanja. To unosi HTML-ova ploča za uređivanje u Obrascu za kontakt 7.

6. Obrasci Everest


Obrazac za kontakt, alat za izradu prevlačenja i povlačenja za WordPress - obrasci Everest Obrazac za kontakt, alat za izradu prevlačenja i povlačenja za WordPress – obrasci Everest

Autor (i): WPEverest

Trenutna verzija: 1.6.7

Ažurirano: 17. svibnja 2020

everest-forms.1.6.7.zip


98% ocjene


100.000 + Instalira


WP 5.0 + Zahtijeva

Everest Forms je lijep dodatak, vrlo jednostavan za upotrebu i prilagođavanje. Potpuno je besplatan, a većina njegovih karakteristika dostupna je na početku pristupa. Korisnici mogu jednostavno povući i ispustiti svoja polja kako bi stvorili fleksibilne oblike i modificirali ih jednostavnim klikom. Pomoću ovog alata možete graditi neograničene obrasce sa širokim rasponom varijacija, više stupaca, reCAPTCHA i još mnogo toga.

Da biste stvorili novi obrazac, kliknite gumb Dodaj novo u odjeljku Svi oblici dodatka; tada trebate unijeti ime i odabrati predložak. Ako želite, jednostavno odaberite prazan obrazac ili unaprijed pripremljeni obrazac za kontakt.

Ovo će vas odvesti do sučelja za stvaranje jezgre u koje možete povući polja s lijevog dijela na desno da biste uredili obrazac. Novi redak možete jednostavno dodati klikom na gumb Dodaj red; klikom na bilo koje polje s desne strane možete modificirati njegove parametre i detalje.

Ove obrasce možete postaviti izravno pomoću ID-a kratkog koda, koji će se pojaviti na stranici Svi obrasci, kao i zasebnim odjeljkom za izradu obrazaca za svaki obrazac.

Evo kako će obrazac za kontakt izgledati na prednjoj strani:

Dobiti Obrasci Everest ako: Želite raditi jedinstveno sučelje i bogato značajkama s kojima možete surađivati. Ovaj dodatak uključuje učinkovita i korisna polja koja je lako prilagoditi po vašoj želji.

7. Kali oblici


Jednostavni WordPress obrasci - Kali obrasci Jednostavni WordPress obrasci – Kali obrasci

Autor (i): Kali oblici

Trenutna verzija: 1.6.5

Ažurirano: 13. ožujka 2020

kali-forms.1.6.5.zip


94% Ocjene


30.000 + Instalira


WP 4.6 + Zahtijeva

Kali je vjerojatno WordPress dodatak koji je najviše orijentiran na početnike za izgradnju obrazaca. Ovaj dodatak za kontaktni obrazac također je prilično moćan. Na primjer, postoji širok raspon polja obrazaca za izradu složenih obrazaca u samo nekoliko klikova.

Besplatni dodatak možete koristiti ako želite stvoriti jednostavan obrazac za kontakt bez potrebe za trošenjem jednog dolara.

Kali oblici

Proces ukrcaja u zrakoplovu doista je jednostavan i brz. Nakon instalacije pritisnite tipku "stvorite svoj prvi obrazac" dugme. Dobit ćete popis unaprijed dizajniranih predložaka. Iako je većina zaključana u besplatnoj verziji, dostupan je predložak obrasca za kontakt.

Kali Forms demo

Jednom kad to učinite, sletjet ćete na alat za sastavljanje oblika povuci i ispusti. Ali možete samo povući i ispustiti polja koja su već dodana u obrazac. Za dodavanje novog polja morate pritisnuti ikonu “+” pored svakog polja.

Nakon kreiranja obrasca, koristite kratke kodove za dodavanje u postove na blogu. Ali znate li da bi dizajn mogao varirati ovisno o odabranoj temi, koju sam koristio Neve tema za ovu. Evo kako će izgledati obrazac za kontakt pomoću zadanih postavki:

Primjer oblika Kali

Nakon što pritisne gumb za slanje, korisnik će dobiti zahvalnu poruku. Za više značajki kao što su uvjetna logika i prilagođeni CSS, trebate platiti premium. Trošak ovisi o broju web lokacija na kojima ćete ih koristiti. Cijena za licencu za jedno mjesto je 19 dolara godišnje.

Dobiti ovaj dodatak ako: Potrebna vam je jednostavna opcija za brzo stvaranje jednostavnog kontakta besplatno.

Vas?

Pa što ti misliš? Koji je vaš omiljeni dodatak za obrazac za WordPress? Jesam li propustila nešto što bi ovdje trebalo imati svoje mjesto?

✨ Posljednje, ali ne najmanje bitno, pogledajte ovu zbirku WordPress dodataka koje bi sve web stranice trebale koristiti.

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

* Ovaj post sadrži partnerske veze, što znači da ako kliknete na jednu od veza proizvoda i kupite proizvod, primit ćemo malu naknadu. Bez brige, i dalje ćete plaćati standardni iznos, tako da nema troškova.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector