7 najboljih dodataka za automatsko bloganje za WordPress: Sa svakim smo postupkom pošli bez ruku

Najbolji dodaci za automatsko bloganje za WordPress


Tražite najbolje dodatke za automatsko bloganje za WordPress? Prestanite gubiti vrijeme na Googlingu i samo pročitajte ovaj post.

Nastavili smo sa 7 najboljih dodataka za automatsko bloganje za WordPress kako bismo vam pomogli pronaći rješenje koje će vam pomoći da uvezete stavke RSS feeda kao stvarne WordPress postove. Nastavite čitati da biste detaljnije pogledali svih 7 dodataka …

7 najboljih dodataka za automatsko bloganje za WordPress

Slijedi redovni raspored plus kratki sažetak:

Ne.
Uključiti
Ocjena
Instalacije / Prodaja
1.RSS feedovi94%40000
2.WP RSS Aggregator88%60000
3.WPeMatico RSS Feed Fetcher96%20000
4.CyberSyn84%10000
5.WP cijevi88%3000
6.WordPress automatski dodatak96%18000
7.WP Gusjenica60%270

1. RSS feedovi


RSS Aggregator od strane Feedzy - Snažni WP Autoblogging i News Aggregator RSS Aggregator od strane Feedzy – Snažni WP Autoblogging i News Aggregator

Autor (i): Themeisle

Trenutna verzija: 3.4.0

Ažurirano: 28. svibnja 2020

feedzy-rss-feeds.zip


94% Ocjene


40.000 + Instalira


WP 3,7 + Zahtijeva

Cijena: 0 USD ili 149 USD (premija)

Feedzy dolazi u dvije varijante: besplatnoj i premium. Besplatna verzija omogućuje vam da umetnete RSS sažetke kao kratki kôd, ali ako želite istinsko automatsko bloganje u koje stavke feeda uvozete kao stvarne postove, trebat će vam premijska verzija u iznosu od 149 USD.

S premium verzijom možete dodavati stavke feeda postovima, stranicama i prilagođenim vrstama sadržaja. Dodatak čak izdvaja cijene proizvoda i ostale elemente iz prilagođenih oznaka feeda.

Detalje poput istaknutih slika, statusa i vrste objave, izvaci, duljina teksta, količina ili izgled (Feedzy nudi tri različite predloške) ovisi potpuno o vama. Ako želite uvesti samo HTTPS slike (a ne HTTP), Feedzy će ih otkriti umjesto vas.

feedzy je jedan od najboljih dodataka za automatsko bloganje

Nadalje, možete odabrati filtriranje članaka koji se pojavljuju u vašem feedu po ključnim riječima. Možete uključiti samo članke s određenim ključnim riječima ili isključiti sve članke s određenim ključnim riječima (ili oboje!). Ako želite unovčiti svoje automatsko bloganje, postovima možete automatski dodati poveznice / preporuke. Uklanjanje oznake “dofollow” s veza u jednom feedu također je opcija.

A još je strašniji dio Feedzyja to što je optimiziran da odgovara najnovijim trendovima na WordPress tržištu. Dolazi integriran s Elementor i Gutenberg (za prilagođavanje naprijed), te s WordAI i SpinnerCentist – dva alata koji mogu uređivati ​​/ prepisivati ​​uvezene postove u ljudskom stilu (u slučaju da ne želite koristiti duplicirani sadržaj na vaša web lokacija).

A ako odabrani RSS feed nudi samo izvatke, Feedzy uključuje značajku koja vam omogućuje da i dalje izdvojite cijeli tekst.

�� Nabavite ovaj dodatak ako vam treba moćan skup značajki ugrađenih u lagano sučelje. Iako je to optimalno rješenje za osobne blogove, preporučujemo ga vlasnicima tvrtki koji žele razviti svoje web stranice u profesionalne svrhe i unovčiti svoj rad. Bonus: ako volite graditelje stranica, ovo je jedan od najboljih dodataka za automatsko bloganje koji ćete pronaći.

2. WP RSS Aggregator


WP RSS Aggregator - Automatsko i moćno združivanje i razrađivanje sadržaja WP RSS Aggregator – Automatsko i moćno združivanje i razrađivanje sadržaja

Autor (i): RebelCode

Trenutna verzija: 4.17.5

Ažurirano: 23. travnja 2020

wp-rss-aggregator.4.17.5.zip


88% ocjene


60.000 + instaliranja


WP 4.0 + Zahtijeva

Cijena: $ 0 + plaćeni dodaci

Budući da je jedan od najboljih dodataka za automatsko bloganje, WP RSS Aggregator vrlo je jednostavan za postavljanje i prilagođavanje. Osim uvoza neograničenih feedova iz više izvora, postove feeda možete suziti prema datumu objave i broju stavki po feedu / uvozu. Štoviše, možete dodati URL prilagođenog feeda i naslov te odrediti redoslijed uvoza i interval obrade.

Dok vam besplatna verzija omogućuje ugrađivanje RSS feeda s kratkim kodom, trebat će vam plaćanje Feed za dodavanje posta zapravo pokrenuti automatsko bloganje i uvoziti stavke feeda kao WordPress postove, stranice ili prilagođene vrste posta.

Pomoću paketa Napredni feedovi moći ćete i uvesti cijeli tekst, čak i ako RSS feed sadrži samo izvatke. A vi također dobivate mogućnost filtriranja stavki feeda po ključnim riječima (uključujući obje uključuju i isključuju opcije):

wp rss agregator

Da biste izbjegli bilo kakav negativan utjecaj na izvedbu, WP RSS Aggregator vam također omogućuje postavljanje učestalosti uvoza novog sadržaja. I možete jednostavno dodati HTML prije / nakon uvezenog sadržaja, kao i odabrati želite li ili ne pripisati izvorni izvor.

�� Nabavite ovaj dodatak ako vam treba prijateljsko sučelje, ali ne želite trošiti mnogo vremena na to.

3. WPeMatico RSS Feed Fetcher


WPeMatico RSS Feed Fetcher WPeMatico RSS Feed Fetcher

Autor (i): etruel

Trenutna verzija: 2.6

Ažurirano: 11. svibnja 2020

wpematico.zip


96% Ocjene


20,000 + instaliranja


WP 4.1 + Zahtijeva

Cijena: $ 0 + plaćeni dodaci

U ovom dodatku feedovi se nazivaju kampanje. Dakle, da biste stvorili feedove morate pokrenuti kampanju. "Stvorite kampanju" stranica je stvarno zanimljiva jer pruža puno mogućnosti, prikazanih u šarenim trakama i blokovima. Dodatak ima tri vrste postova: postove, stranice i medije.

Jedna lijepa značajka pristupa kampanji je ta što možete dodati više feedova u jednu kampanju (umjesto da morate dodavati feedove odvojeno poput mnogih drugih najboljih dodataka za automatsko bloganje).

Pomoću WPeMatico možete omogućiti komentare, pingback-e i povratne poruke, datum objave originalnog sadržaja te automatski ukloniti veze i HTML oznake iz uvezenog sadržaja (što je vrlo korisno ako ne želite neželjenu vezu na svojoj web lokaciji).

Još jedna lijepa značajka ovog dodatka je da imate puno opcija za zakazivanje kampanja (po danu, mjesecu, danu, satu i minutu). Uvijek možete pauzirati ili resetirati broj postova kada to želite.

Svaka kampanja ima puno mogućnosti za medije koji prate uvezeni sadržaj: slike, audio i video zapise. Ako želite koristiti predložak koji prema zadanim postavkama nije dostupan, možete izmijeniti, urediti ili dodati dodatni sadržaj u svaki dohvaćeni post.

Osim članaka, dodatak ima i YouTube program za prikazivanje ljudi koji žele uvesti videozapise umjesto pisanog sadržaja.

rss feed fetcher

�� Nabavite ovaj dodatak ako vam treba fleksibilnost u pogledu raznolikosti sadržaja, predložaka i vremenskog rasporeda (možete postaviti alat za ažuriranje / objavljivanje u točno sat i dan).

4. CyberSyn


CyberSEO Lite (CyberSyn) CyberSEO Lite (CyberSyn)

Autor (i): CyberSEO.net

Trenutna verzija: 6.18

Ažurirano: 30. travnja 2020

cybersyn.zip


84% ocjene


10.000 + Instalira


WP 4.0 + Zahtijeva

Cijena: $ 0

Što se besplatnih opcija tiče, CyberSyn je jedan od najboljih dodataka za automatsko bloganje koji ćete naći.

Ovaj dodatak je jednostavan i malo se razlikuje od gore spomenutih. Instalirajte ga, postavite svoje postavke (kao što je označeno u nekoliko okvira) i to će jednostavno uspjeti. Možete je staviti na autopilot (izdatke će objaviti i objaviti sami) ili to možete učiniti ručno kada vam treba veća kontrola članaka koji se objavljuju.

Da biste dodali svoje feedove, idite na CyberSyn -> RSS / Atom Syndicator -> kopirajte / zalijepite feed -> Sindikat. Nakon što kliknete na Syndicate, otvorit će se stranica s pojedinostima i možete postaviti svoje postavke u vezi s danim feedom.

Što možete učiniti s CyberSynom? Možete izdvojiti potpunu verziju članka (kao što je prikazano na slici dolje), grupirati feedove po kategorijama, stvoriti oznake, postaviti status i broj posta, prihvatiti / odbiti pingove i komentare korisnika, generirati sličice i priloge medija ( slike će biti pohranjene lokalno), postavite maksimalni broj riječi za svaki odlomak i ugradite videozapise koji postoje u izvornom članku.

cybersyn

Također uključuje jedinstvenu značajku koja vam omogućuje prevođenje uvezenih feedova putem Google Translatea ili Yandex Translatea, kao i provjeru članaka radi duplikata i ponovno ih napisati s nekoliko alata za centriranje s kojima se integrira..

Lijepa stvar kod CyberSyn-a je da može uvoziti mnoge vrste sadržaja, uključujući CSV tablice, HTML dokumente i JSON datoteke. Izdvaja različite vrste feedova poput eBay feeda, XML, videozapisa s YouTubea, Vimea ili Dailymotiona, sadržaje iz Yahooa, Flickra i još mnogo toga.

�� Nabavite ovaj dodatak ako želite mogućnost izvlačenja RSS feeda s cijelim tekstom i uvoza stavki feeda kao postova besplatno. Većina ostalih dodataka za automatsko bloganje naplaćuje obje ove značajke.

5. WP cijevi


WP cijevi WP cijevi

Autor (i): ThimPress

Trenutačna verzija: 1.33

Ažurirano: 28. prosinca 2018

wp-pipes.zip


88% ocjene


3000 + Instalira


WP 3,8 + Zahtijeva

Cijena: $ 0

Ovaj se dodatak odnosi na feedove kao cijevi.

Pomoću njega dobivate jednostavno vizualno sučelje na kojemu možete odabrati da dobijete čitav tekst umjesto odlomaka, izrežete uvod, filtrirate po ključnim riječima, dobijete slike ili pokažete izvorni izvor.

Na odredišnom ulazu možete odabrati način prikazivanja feedova na svojoj web lokaciji. Možete mijenjati parametre kao što su naslov, slug, izvadak, sadržaj, datum, slike, kategorija i meta ključ.

Nakon što dodate sve mogućnosti, kliknite na Test This Pipe i na traci napretka pokazat će se koji se postovi uvoze na vašu web lokaciju (odavde ih možete urediti kao vlastite postove ili stranice). Stavke feeda prikazat će se i uživo kao postovi na blogovima.

wp cijevi - najbolji autoblogging dodaci za wordpress

�� Nabavite ovaj dodatak ako estetska značajka (aka način na koji prikazujete postove na vašoj web lokaciji) nije vaša stvar broj jedan. Ako ste više pomoćna osoba koja radije prikuplja članke radi vlastitog interesa – prije nego što ih objavi – jednostavno ste pronašli svoj alat.

6. WordPress automatski dodatak

wordpress automatski dodatak

Cijena: $ 30

WordPress Automatski dodatak ulazi na najbolju listu dodataka za automatsko bloganje zbog niza mogućnosti uvoza koje ima. Osim redovnih članaka, podržava čitav niz drugih opcija: Amazon i Walmart proizvodi, videozapisi YouTube, Vimeo i DailyMotion, slike Flickr i Instagrama, aukcije na eBayu, postove na društvenim mrežama (tweetovi, pribadači, Reddit i Facebook postovi), oglasi iz Craigslist, iTunes sadržaj (poput pjesama, podcasta, aplikacija, e-knjiga), SoundCloud pjesme, pa čak i stavke Envato.

Drugim riječima, puno zlatnih stvari posebno za nišne web stranice.

Osim mogućnosti odabira izvora sadržaja, imate mogućnost filtriranja sadržaja (prema autoru, kategoriji, oznaci), tako da nećete morati objavljivati ​​sve što se objavi na vašem izabranom izvoru.

wordpress automatski dodatak

Također imate kontrolu nad predloškom posta, statusom, vrstom, formatom i slikama za koje želite da dodatak dohvaća poruke. Štoviše, dodatak dolazi s naprednim mogućnostima prepisivanja i prijevoda; čak i određene riječi zamjenjuje automatski ako na vašoj web lokaciji želite nešto spomenuti.

�� Nabavite ovaj dodatak ako imate višenamjensku tvrtku i zainteresirani ste za dijeljenje sadržaja najvećih svjetskih marki u nekoliko klikova – alat ima integrirane sve gore navedene izvore, a također generira odjeljke i kategorije sa svake web stranice.

7. WP Gusjenica

wp gusjenica

Cijena: $ 23

WP Crawler je još jedan fleksibilan dodatak koji je napravljen za uvoz velikog broja sadržaja na autopilotu. Možete objavljivati ​​kolekcije dizajna iz Dribble ili Behance, popise proizvoda iz Amazona ili Alibabe, izloge fotografija iz Flickr ili Unsplash, aplikacije, društvene postove temeljene na hashtagovima, WordPress temama i puno drugih resursa.

Takođe je jednostavan za upotrebu. Sve što trebate učiniti je dodati svoje izvore, odabrati željene opcije i pokrenuti alat za indeksiranje. Podatke možete dobiti s drugih web mjesta pomoću HTML odabirača i atributa; zatim postavite status, kategoriju i vrstu posta, a također provjerite tekst za duplikate. Dodatak omogućuje izdvajanje podataka iz neograničenih izvora.

Ako ne želite da alat za indeksiranje objavljuje nasumično, možete ga zakazati da se izvodi jednom u satu, dva puta dnevno ili dnevno.

�� Nabavite ovaj dodatak ako tražite fleksibilno i intuitivno sučelje. Pod fleksibilnošću mislim na: 1) možete postavljati poruke iz velikog broja internetskih izvora i vrsta sadržaja (uključujući medije i društvene platforme); 2) možete zakazati alat za objavljivanje u točno određeno vrijeme; 3) za postavljanje je potrebno samo nekoliko koraka.

Dakle, ovo je naš izbor najboljih dodataka za auto-bloganje za WordPress. Jeste li ikad probali bilo koga od njih? A ako mislite da smo propustili bilo koji važan dodatak, javite nam i to! Radoznali smo ljudi.

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map