5 najboljih dodataka za WordPress pregled … Pregledano

Web-lokacije za recenziju (koje se prikazuju na dodacima za pregled) postale su vrlo važan element u današnjem prostoru e-trgovine. U jednoj od svojih studija MarketingLand izvještava o 1.046 sudionika u istraživanju, 90 posto njih priznaje da su na njihovu kupovinu zapravo utjecaji internetskih recenzija.[1]


Nadalje, prema drugom istraživanju, 79 posto potrošača vjerujte mrežnim recenzijama koliko osobnim preporukama.[2]

To su samo dva razloga zbog kojih bi pokretanje stranice za recenziju moglo biti zanimljiv projekt koji ćete poduzeti. Statistike ne lažu. Dakle, samo da vam ovo malo olakša …

5 najboljih dodataka za pregled WordPressa

Evo 5 najboljih WordPress dodataka za recenziju … recenziranih:

1. WP pregled proizvoda Lite

Najbolji dodaci za pregled WordPressa # 1: Pregled proizvoda WP-a

Ovaj prvi dodatak za pregled WordPress-a nudi mnogo sjajnih funkcija za besplatan alat. Možete pregledati pojedinačne proizvode i ocijeniti različite pojedinosti o njima.

Svaki proizvod ima popis prednosti i nedostataka, plus okvir općeg opisa.

Postoji i mogućnost omogućavanja pregleda korisnika i odlučivanja trebaju li ih se uzeti u obzir prilikom prikaza konačne ocjene proizvoda.

Prvo, pogledajmo ploču općih postavki ovog dodatka za pregled WordPressa:

Postavke pregleda WP proizvoda

Ovo su glavne postavke kroz koje morate prvo proći prije nego što napišete recenziju. Kao što vidite, na vama je da odlučite hoće li se vaš pregled proizvoda pojaviti prije ili nakon glavnog sadržaja posta u kojem se nalazi. Također, možete birati možete li se vaši korisnici uključiti u glasovanje, i ako je tako, koliko će im biti važna ocjena. Možete postaviti koliko prednosti i nedostataka želite pokazati, a možete promijeniti i boju, tipografiju i parametre gumba za kupnju..

Zatim, sve što trebate učiniti je dodati novi post kao što bi to obično radili. Potom možete dodati detalje pregleda proizvoda u bočnu traku uređivača blokova:

Opcije posta za pregled proizvoda WP

To će vaš proizvod izgledati na prednjoj strani nakon što unesete sve promjene.

Primjer pregleda WP proizvoda

Ovo su ocjene autora. Ali ovaj dodatak za pregled WordPress-a također nudi vašim posjetiteljima mogućnost da predaju svoje. Dakle, prije okvira za komentare svaki će korisnik imati mogućnost ocijeniti svaku značajku koju je autor prethodno postavio. Potrebno je aktivirati korisničke preglede putem postavki dodatka o kojima sam govorio ranije.

Ovako izgleda, na primjer:

Komentar recenzije proizvoda WP

Ono što se odnosi na WP Product Review je da je vrlo razumljiv i daje autoru i posjetitelju priliku da razmisle o bilo kojem proizvodu.

Idite na pregled proizvoda WP Lite

2. Pregled WP-a

wp pregled

Još jedan sličan dodatak za pregled WordPressa koji će vam pomoći da napravite svoju web stranicu vrlo brzo.

Ovaj nudi posvemašnju slobodu posjetitelju. Svatko može doći na stranicu i ostaviti svoj glas.

Također, WP Review izračunava prosjek glasova na temelju ocjena.

Ovaj dodatak za pregled vrlo je jednostavan za korištenje.

Nakon instalacije, idite na Postavke na vašoj WordPress nadzornoj ploči, a zatim kliknite WP pregled. Ovdje možete postaviti zadane mogućnosti. To biste trebali učiniti samo ako ćete koristiti iste detalje za sve proizvode. Ako mislite da će većina vaših proizvoda imati zajedničke značajke, možete ih tamo postaviti. Na ovaj način, neće biti potrebno ponavljati postupak za svaki proizvod na popisu.

Postavke pregleda WP-a

Nakon što postavite zadane opcije, ono što slijedi je još lakše. Idite na post u koji želite dodati recenziju, a potpuno isti kao u prethodnom dodatku za pregled WordPressa, na ekranu za uređivanje posta naći ćete određene opcije. Ako vaše zadane opcije nisu dovoljne za post, možete dodati još stvari. Također, možete birati između tri vrste ocjena: zvjezdica, bodova i postotaka.

WP pregled meta meta

Napravio sam brzi test s bodovima sa zadanom shemom boja dodatka. Evo kako to izgleda:

Primjer pregleda WP-a

Kao što vidite, sažetak (možete ga imenovati onako kako želite) prikazuje prosječnu ocjenu i opis ako želite reći nešto više o proizvodu. Korisničke ocjene prema zadanim postavkama ne postoje (mogu se omogućiti).

Idite na pregled WP-a

3. Ultimate pregledi


Ultimate pregledi Ultimate pregledi

Autor (i): Etoile web dizajn

Trenutna verzija: 2.1.28

Ažurirano: 1. svibnja 2020

ultimate-reviews.zip


84% ocjene


3000 + Instalira


4.0.0Requires

Ultimate Reviews daje vam dva kratka koda ili bloka – jedan za ugradnju recenzija, a drugi za dodavanje obrasca za korisnike koji mogu poslati vlastite recenzije. Možete koristiti jedan ili oba u skladu s vašim potrebama.

Nakon što instalirate i aktivirate dodatak, možete prijeći na novi Recenzije područje na vašoj WordPress nadzornoj ploči kako biste ga konfigurirali:

Postavke Ultimate pregledi

Zatim, da biste dodali recenzije u pojedinačne sadržaje, prvo morate to pristupiti Recenzije → Dodaj novo za izradu nove recenzije:

Dodajte novu recenziju

Zatim možete ugrađivati ​​recenzije pomoću kratkog koda dodatka ili njegovog posebnog bloka. Evo kako to izgleda s blokom:

Blok za pregled

Nakon što objavite svoj post, vidjet ćete svoju recenziju na prednjem dijelu svoje web lokacije. Evo primjera kako to izgleda:

Primjer ultimativnih recenzija

Besplatna verzija prilično je osnovna, ali premium verzija omogućuje vam stvaranje više dubinskih pregledničkih okvira s više značajki i polja.

Možete koristiti i zasebni kratki kod ili blok za umetanje obrasca koji omogućuje korisnicima da predaju vlastite recenzije proizvoda. Zatim možete prikazati te recenzije istim postupkom koji ste vidjeli gore.

Idite na Ultimate Reviews

4. WP Ultimate pregled


Wp Ultimate Review Wp Ultimate Review

Autor (i): Wpmet

Trenutna verzija: 1.2.2

Ažurirano: 29. svibnja 2020

wp-ultimate-review.1.2.2.zip


90% ocjene


5000 + Instalira


WP 4.6 + Zahtijeva

WP Ultimate Review noviji je dodatak za pregled WordPress-a koji se može pohvaliti modernim dizajnom odmah izvan okvira.

Nakon aktiviranja dodatka, možete prijeći na novi Wp Recenzije na vašoj WordPress nadzornoj ploči za konfiguriranje postavki dodatka.

Ondje možete odabrati koja će se polja pregledavati i hoćete li omogućiti ili ne pregledati komentare korisnika:

Postavke WP Ultimate pregleda

Nakon što ih prilagodite, možete prijeći na pojedinačni post na kojem želite da se pojavi okvir s ocjenama. Neke su dodatne mogućnosti koje pružaju više detalja koje bi posjetitelji željeli vidjeti u recenziji.

Meta okvir za WP Ultimate Review

Ovako izgleda konačna ocjena – možete vidjeti kako ima prilično moderan dizajn:

Primjer WP Ultimate pregleda

Možete koristiti i kratki kôd za umetanje obrasca za ocjenu korisnika ako želite omogućiti korisničke ocjene na vašim recenzijskim stranicama.

Idite na WP Ultimate Review

5. Komentari Ocjene


Komentari Ocjene Komentari Ocjene

Autor (i): PixelGrade

Trenutna verzija: 1.1.6

Ažurirano: 31. svibnja 2019

comments-ratings.1.1.6.zip


80% Ocjene


10.000 + Instalira


4.9.0Requires

Za razliku od nekih drugih dodataka, ovaj je dodatak u cijelosti namijenjen posjetiteljima. Oni mogu ostaviti svoje ocjene putem komentara. Upotreba ovog dodatka je komad torte.

Evo, primjerice, stranice postavki:

Postavke ocjena komentara

I to bi bilo sve. Vi samo odlučite gdje želite omogućiti komentare korisnika i koji tekst koristiti.

Pogledajmo kako to izgleda u akciji:

Primjer ocjena ocjena

Na kraju, ako vam treba lijep i mali dodatak koji posjetiteljima omogućuje glasovanje putem komentara, ovaj je vrlo učinkovit.

Idite na Ocjene komentara

Što mislite o ovim dodacima za pregled WordPressa? Jeste li isprobali bilo koju od njih? Slobodno nam javite postoji li neki drugi dodatak koji bi se trebao pojaviti na ovom popisu.

�� Bonus: evo popisa nekih bitnih WordPress dodataka od kojih mogu imati koristi sve web lokacije.

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

-Reference: 1, 2.

* Ovaj post sadrži partnerske veze, što znači da ako kliknete na jednu od veza proizvoda i kupite proizvod, primit ćemo malu naknadu. Bez brige, i dalje ćete plaćati standardni iznos, tako da nema troškova.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map