3 apsolutna RSS za postavljanje dodataka za WordPress i što možete učiniti sa svakom

RSS je mrtav, a najnovije RSS!


Odobreno, ljudi nisu dugo uzbuđeni zbog RSS-a. Tehnologija je sigurno prošla najjače u očima javnosti, ali i dalje se koristi iza zavjesa. Štoviše, uz nju još uvijek možete postići prilično sjajne stvari za svoju WordPress web lokaciju.

Ulov? Za to vam treba dobar dodatak. Ovisno o tome što je točno što želite učiniti, neki dodaci postat će bolji od drugih, a kada jednom uvrstimo u cijenu mješavinu … pa, opet postaje sasvim drugačija priča.

Stoga danas proučavamo temu RSS-a da objavimo WordPress dodatke i prođemo kroz neke kreativne stvari koje možete učiniti s njima.

Bilješka; ovdje se radi o RSS-u za postavljanje WordPress dodataka, što znači da gledamo dodatke koji imaju mogućnost uvoza sadržaja iz RSS feeda i dodavanja ga kao blog bloga zajedno s drugim sadržajem. Ako vam je to potrebno, čitajte dalje!
Najbolji RSS za Post WordPress dodatke

Ako žurite i želite da vas netko usmjeri u pravom smjeru, možete pogledati sažetak naših otkrića u donjoj tablici:

Najbolji RSS za Post WordPress dodataka u usporedbi

WP RSS Aggregator
RSS feedovi
CyberSyn

RSS za postYYY
Filtriranje ključnih riječiYYY
Prilozi za medijeYYY
RSS s cijelim tekstomYYY
Ocjena WordPress.org4.4 / 54.7 / 54.1 / 5
CIJENA$ 80- $ 150 / godišnje za 1 mjesto149 USD godišnje za 3 stranicebesplatno (lite) ili 99,95 USD (pro)
Donesite ovdje Donesite ovdje Donesite ovdje

Najbolji RSS za Post WordPress dodatke:

1. RSS feedovi

RSS feedovi
Feedzy je dovršen i izvan okvira "RSS za objavu" WordPress dodatak. Znači, ne trebate nikakve dodatke za dobivanje kompletnog skupa značajki, kao što je to slučaj s drugim dodacima. Drugo, ugrađujete filtriranje ključnih riječi također i mogućnost kontrole izgleda vašeg uvezenog sadržaja (što se događa preko posebnih oznaka prilikom dodavanja feeda i putem tri predloška izgleda). U najnovijoj verziji to možete i sada uveze RSS feedove s cijelim tekstom, automatsko cijene proizvoda, i izdvojite različite elemente iz prilagođenih oznaka feeda.

Osim toga, dodatak vam omogućuje neograničen broj feedova, provjerite za duplikat sadržaja putem Integracija WordAI (alat također prepisuje tekstove u ne-robotskom stilu) i dodajte oznake za praćenje.

Zanimljivo dodavanje Feedzyja je da je to podržava partnerske veze. Možete ga postaviti tako da automatski doda vašu preporuku / pridruženi ID na ulazne veze. Uklanjanje oznake “dofollow” iz uvezenih veza je također opcija.

Nadalje, dodatak je u cilju praćenja WordPress trendova u potpunosti je kompatibilan s Elementor-om i novim uređivačem blokova WordPress (što znači da možete dodavati i prilagođavati feedove pravo na prednjoj strani).

Prilagodba Feedzy Elementara

Posljednje, ali ne najmanje bitno, uvoz previše vanjskih postova na vašu web lokaciju neće utjecati na vrijeme učitavanja vaše web lokacije jer Feedzy nudi predmemoriranje feeda.

Postoje samo tri jednostavna koraka za konfiguriranje RSS-a za objavljivanje putem Feedzyja:

 1. Dodajte važeći feed.
 2. Postavite filtriranje na temelju ključnih riječi (uključite ili isključite sadržaj koji sadrži određenu ključnu riječ).
 3. Dodijelite sadržaj a određena vrsta posta, kategorija, i mijenjati izgled sadržaja putem oznaka. Uz to možete i vi dodajte prilagođena polja u slučaju da s feedom želite učiniti nešto malo naprednije.

Filtriranje ključnih riječi

Postavke uvoza za feedzy

E sad o cijenama. Verzija dodatka koji vam omogućava RSS za objavljivanje sposobnosti iznosi 149 USD godišnje. Međutim, zapravo ga možete koristiti na tri web mjesta umjesto samo na jednom. To ga čini pristupačnom alternativom za one kojima je potreban RSS da bi objavili WordPress dodatke koji rade na više projekata. Ako vam je potreban alat za više od tri web stranice, možete se prebaciti na licencu agencije koja košta 299 USD godišnje.

Super primjer upotrebe

Tko bi trebao dobiti Feedzyja

Ako želite početi koristiti RSS za brzo objavljivanje funkcionalnosti, za više feedova, a istovremeno imate mogućnost filtriranja uvozanog sadržaja (plus widgete koje možete koristiti i glavni kratki kôd), tada biste trebali uživati ​​u Feedzyju mnogo. Konačno, ali ne najmanje bitno, s cijenom od 149 USD za 3 stranice, postaje mnogo pristupačnije ako imate više projekata.

2. WP RSS Aggregator + dodatke

WP RSS agregator
Sviđa mi se ovaj dodatak, moram priznati. Ima u osnovi sve zamisli vezane za RSS, a istovremeno je lako razumjeti i vrlo prilagodljiv..

WP RSS Aggregator zapravo je alat s više dodataka. Prvo vam je potreban temeljni dodatak WP RSS Aggregator – ovaj je besplatan. Zatim možete dobiti bilo koji broj dodataka kako biste proširili funkcionalnost ili proširili sposobnosti čitave stvari na neki drugi način (više postavki itd.).

Međutim, jedini nedostatak ovog dodatka je taj što većina njegovih najboljih funkcija doista dolazi putem onih plaćenih dodataka.

Ukratko, ako želite da osnovni RSS objavljuje funkcionalnost, to će vam koštati 80 dolara godišnje na jednoj web lokaciji. Za malo naprednije postavljanje – s RSS-om za objavljivanje, čitavim tekstualnim RSS feedovima i filtriranjem ključnih riječi (uvoz specifičnog sadržaja na temelju ključnih riječi u njemu) – cijena ide i do 150 USD godišnje.

Sama temeljna komponenta u osnovi vam daje samo mogućnost praćenja bilo kojeg broja RSS feeda i zatim prikazom veza do pojedinih stavki feeda – članaka – kratkim kodom.

Kako je rečeno, moram to prenijeti WP RSS Aggregatoru, oni su s velikom pažnjom uložili vrlo dobre administrativne značajke. Na primjer, možete uvesti i izvesti svoje postavke i feedove, stavke feeda s crne liste, postaviti intervale obrade feeda i čak ući u modus uklanjanja pogrešaka u slučaju da postoji bilo kakav problem s vašim feedovima.

Povratak na RSS-ove sposobnosti dodatka za postavljanje… Dakle, najbolji način da se ta funkcionalnost kupi je WP RSS Aggregator’s "Paket naprednih feedova." Kao dio toga, dobivate tri dodatka: Feed do posta, RSS feedovi s cijelim tekstom, Filtriranje ključnih riječi.

Ta tri + osnovni dodatak vam omogućuju: dodavanje RSS feeda, provjeru kako se uvozi i što se događa sa sadržajem nakon uvoza, obradu slika, dodijeljenje autorskog računa uvoznom sadržaju, dodavanje prilagođenog teksta prije i nakon sadržaja i još mnogo toga.

Sve u svemu, postoji puno stvari, ali istovremeno možete jednostavno koristiti zadane postavke i vaši postovi će se uvesti bez problema.

Imajte na umu, kad nabavite paket dodataka, idite na postavke dodatka → kartica Feed to Post → odaberite "Premium cjelovita usluga teksta" pored "RSS usluga s potpunim tekstom" označiti. Ovo će vam omogućiti nadograđeni uvoz sadržaja.
Postavke WP RSS agregatora

Super primjer upotrebe

Kliknite da biste je proširili Značajka RSS za objavljivanje u WP RSS Aggregatoru može se koristiti za mnogo stvari. Ali onaj u kojem posebno uživam je pomoću njega za uvoz sadržaja s drugog CMS-a na vašu novu WordPress stranicu.

Ako premještanje s jednog WordPress web mjesta na drugo nije bilo dovoljno stresno, zamislite da biste morali mijenjati i CMS-ove u letu – na primjer, prelazak s Joomle na WordPress ili iz Drupal-a. I dok znam da postoje metode kako takve stvari ispravno obaviti, izravni RSS za objavljivanje uvoza je samo brži.

Ono što ovdje radite jest osigurati da vaš RSS feed u ostalim CMS-ovima sadrži sve objavljene postove, a zatim dodajte taj feed u WP RSS Aggregator. Pazite, ovo može potrajati.

I znam na što mislite … iskreno, ova metoda doista može uspjeti, i tko zna zašto, vjerojatno više razloga. Ali njegova jednostavnost samo sa stajališta korisnika vrijedi pokušati. Čak i ako propadne, što ne bi trebao, i dalje gubite vrijeme.

Tko bi trebao dobiti WP RSS Aggregator

Pregledavajući sve značajke i dodataka dodatka, rekao bih da je to sjajno rješenje za web stranice koje se uvelike oslanjaju na vanjske RSS feedove i mogućnost uvoza bez ikakvih problema. U obzir dolaze agregatori sadržaja, interne web stranice (unutar tvrtke) ili kurirane publikacije itd. I, naravno, morate biti spremni potrošiti 150 USD godišnje.

3. CyberSyn


CyberSEO Lite (CyberSyn) CyberSEO Lite (CyberSyn)

Autor (i): CyberSEO.net

Trenutna verzija: 6.18

Ažurirano: 30. travnja 2020

cybersyn.zip


84% ocjene


10.000 + Instalira


WP 4.0 + Zahtijeva

CyberSyn je jedan od rijetkih razumnih RSS-a za postavljanje WordPress dodataka na tržište koji besplatno pružaju srž njegove funkcionalnosti. Kako se kaže, postoje određena ograničenja.

Prvo, čini se da CyberSyn radi sve što biste očekivali. Možete dodati RSS sažetke za uvoz i prilagoditi način na koji se tim uvozom postupa.

Uvozne postove možete dodijeliti određenim kategorijama, odrediti koliko često uvoz treba raditi, što učiniti s prilozima / medijima, pa čak i kako obraditi sve videozapise koji su možda bili uključeni u post itd..

cybersyn

S druge strane, imao sam nekih problema pri pokušaju uvoza čitavih feedova i medija u njemu (istovremeno stvarajući istaknute slike u pokretu). Također, programer preporučuje da se broj postova koji se iz svakog feeda odjednom odjednom usklade na niskim vrijednostima kako bi se smanjilo vrijeme izvršavanja..

Ipak, dobivate RSS da besplatno objavljujete funkcionalnost i feedove sa cijelim tekstom, tako da je teško žaliti.

Uz spomenuto, na raspolaganju je i premium verzija dodatka koja se zove CyberSEO. Prošire raspon dostupnih vrsta feedova i pruža vam još više opcija konfiguracije. Uz to možete staviti koji god sadržaj uvozili preko predenje teksta servis.

Premium verzija košta 99,95 dolara.

Super primjer upotrebe

Kliknite da biste je proširiliCyberSyn je dobar alat za uranjanje nožnih prstiju u uvoz RSS i vidjeti kako sve to funkcionira. Na primjer, kada je riječ o nekim od osnovnih načina upotrebe, pomoću ovog dodatka možete započeti sa uvrštavanjem sadržaja. Jednostavno možete uvesti iz više izvora, sve spremiti kao Nacrt, a zatim ručno pregledati i odlučiti što želite objaviti.

Međutim, ako dobijete premium verziju dodatka, možete početi raditi prilično zanimljive SEO ili marketinške eksperimente sa sadržajem koji uvozi.

Na primjer, dodatak djeluje s nizom usluga pretvaranja teksta. To znači da možete uvesti dio sadržaja, okrenuti ga i tek zatim ponovo objaviti.

Bilješka; naravno, to se ne bi trebalo činiti na sadržaju drugih ljudi – gdje ga uzmete bez pitanja – ali svejedno je zanimljiva mogućnost da istražite sa svojim vlastitim sadržajem.

Tko bi trebao dobiti CyberSyn

Ovaj dodatak usmjeren je prema ljudima koji uvoze RSS sadržaj za SEO svrhe – kao napunivanje web mjesta sadržajem iz drugih izvora. Također, treba dobro raditi ako samo želite isprobati cijelu RSS ideju kako biste objavili bez ulaganja u premium rješenje.

Tvoj izbor?

Što misliš? Jeste li testirali bilo koji od popularnih RSS za postavljanje WordPress dodataka? Ili možda imate stvarno cool slučaj upotrebe koji uključuje RSS koji želite podijeliti? Govorite u komentarima ispod.

Evo ove tablice za usporedbu:

WP RSS Aggregator
RSS feedovi
CyberSyn

RSS za postYYY
Filtriranje ključnih riječiYYY
Prilozi za medijeYYY
RSS s cijelim tekstomYYY
Ocjena WordPress.org4.4 / 54.7 / 54.1 / 5
CIJENA$ 80- $ 150 / godišnje za 1 mjesto149 USD godišnje za 3 stranicebesplatno (lite) ili 99,95 USD (pro)
Donesite ovdje Donesite ovdje Donesite ovdje

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map