Una comunitat construïda al voltant del vostre lloc de WordPress pot millorar el SEO?

Una comunitat construïda al voltant del vostre lloc de WordPress pot millorar el SEO?

Una comunitat construïda al voltant del vostre lloc de WordPress pot millorar el SEO?
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Aquesta és la primera part de la nostra breu sèrie titulada "Com construir una comunitat al voltant del vostre lloc de WordPress pot millorar el SEO."


 • Una comunitat construïda al voltant del vostre lloc de WordPress pot millorar el SEO? (Part 1)
 • Pas a pas: Com crear una comunitat al voltant del vostre lloc de WordPress (part 2)
 • Dades: Destaquem l’esforç de crear una comunitat al voltant del vostre lloc de WordPress? (Part 3)

Les comunitats actives, com els fòrums en línia, potser no són la cosa més sexy de què parlem aquests dies en termes de SEO. Al cap i a la fi, Google vol que creguem que el contingut que creem ha de provenir de nosaltres, ha de ser únic i, més llarg, millor.

Però és realment el cas? SEO és el joc d’un blogger? O potser podem fer alguna cosa per facilitar la nostra feina i donar un impuls als nostres llocs de WordPress d’una manera antiga. Hi tornen els fòrums i les comunitats d’usuaris actius?

L’experiència de Bill diu que ho són. Té algunes dades molt divertides per compartir, juntament amb tutorials sobre com podeu replicar els seus resultats i millorar el vostre SEO.

Karol

Introdueix Bill Belew

Us heu preguntat mai?, "Què tan difícil és aconseguir que un exèrcit de gent crei un bon contingut per a mi al meu lloc de WordPress?"

I, "Si pogués aconseguir que els meus seguidors ho fessin, m’ajudaria a llarg termini amb SEO?"

El més important:

Val la pena l’esforç perquè el propietari d’un lloc WordPress creixi una comunitat?

L’objectiu de la sèrie és respondre a la pregunta.

En parlaré en aquesta i en les publicacions posteriors:

 • Comprendre com una comunitat construïda al voltant del vostre lloc de WordPress pot millorar el SEO.
 • Procés pas a pas per construir una comunitat.
 • Examinant els resultats, millorant i passant al següent nivell.

Una nova definició de fòrum

Es considera generalment una comunitat que és un grup de lectors, una audiència preparada i que espera algú a la llista "l’altre costat" colpejar publicar.

Hi pot haver interacció, però la majoria de les vegades, el públic és passiu. Un 90% dels membres del fòrum són passius = només escapen, només llegeixen. L’altre 10% dels membres del fòrum interactuaran.

En general, només un 1% dels membres del fòrum crearà alguna cosa nova = prem el botó de publicació. I el contingut de fòrums nou es llegeix al quadre de correu electrònic dels membres.

Un fòrum ben traficat em sembla una comunitat, amb un nom antic. Utilitzo els termes fòrum i comunitat de forma intercanviable.

La creació d’un fòrum / comunitat al voltant del vostre lloc de WordPress millora el SEO?

Entenem què és SEO per respondre a aquesta pregunta. Primer, el que ja no és, després el que és ara.

SEO, optimització de motors de cerca no és el que solia ser. No fa gaire, el SEO era:

 1. Ajustant la part posterior d’un lloc
 2. Encertant els capçaleres
 3. Afegint etiquetes i descripcions
 4. Comptar caràcters
 5. Tria de paraules clau
 6. Trobar només el saldo adequat i on situar les paraules a la pàgina / publicació
 7. I sempre i per endavant

El SEO ja no és així. Malgrat els més de 200 paràmetres diferents que entren en el sistema "ideal" a la pàgina, hi ha aproximadament 10 coses que el propietari del lloc pot fer que proporcionaran el 90% dels resultats desitjats.

Els temes de WordPress són pràcticament optimitzat (una altra paraula per ideal) fora de la caixa. El que cal abordar ara és aconseguir el front-end right = crear un bon contingut. Un bon contingut produeix trànsit orgànic.

Feu contingut correcte i el trànsit orgànic del vostre lloc creixerà. El trànsit orgànic és positiu que realitzeu l’optimització de motors de cerca correctament. Un bon contingut és un bon SEO.

3 preguntes i respostes al llançar un lloc:

 • P1: un lloc pot obtenir trànsit orgànic només centrant-se en el contingut?
 • P2: El propietari d’un lloc ha de comprar trànsit al principi per iniciar el creixement?
 • P3: El propietari d’un lloc ha d’estar actiu a les xarxes socials per tal de fer realitat el creixement?

R: Sí. Podeu obtenir trànsit orgànic centrant-vos només en el contingut.

R: No. NO cal comprar trànsit per anar-hi.

R: No. Necessiteu estar actiu a les xarxes socials per tal que el creixement orgànic passi.

Necessiteu exemples? A continuació, es mostra una captura de pantalla d’un lloc de molts casos que tinc d’un gran grup d’estudiants que vaig impartir en una classe de MBA a Silicon Valley … a partir de zero. Aquest lloc va poder pujar fora de la caixa de sorra i obtenir trànsit orgànic, sense un bon contingut. El lloc es va crear amb una plantilla de WordPress predeterminada en blanc i negre (centrada en els viatges). Els resultats eren típics.

Sandbox del motor de cerca

Un altre cas de cas és un estudiant que va utilitzar el seu abast de Facebook per provar coses. El seu tema era la nutrició / cuina. Ella no ho feia millor que els altres de la classe. El que va aconseguir va ser dur a les seves amigues, de manera que es podrien presentar altres factors.

Facebook Fatiga i creixement orgànic

Què vol dir tot això? Bé … principalment una cosa:

Una nova definició de SEO

Hi ha 5 elements per a una estratègia de SEO eficaç:

 1. Crea una història convincent – Contingut
 2. Escriu molt bon contingut: Quantitat
 3. Manteniu l’alta qualitat – Qualitat
 4. Feu actualitzacions coherents al lloc – Coherència
 5. Continua el curs – Longevitat

Prenent-lo des de dalt:

1r. Una història convincent té 6 parts.

 1. Determineu el vostre valor demogràfic – descompondre’l en la mesura del possible. Exemple: gerents de la indústria tecnològica, soltera, esquerra, directius, amb pes de 10 a 20 lliures, a mitjans dels anys 30.
 2. Expliqueu els desitjos del vostre mercat – casar-se, quedar-se solter, tenir més informació, perdre pes, augmentar el pes, tenir un nadó, canviar de feina, millorar el seu aspecte.
 3. Llista els obstacles que ha de fer front al teu mercat – ocupat, deprimit, desmotivat, en una rutina, casar-se en 3 mesos, solter de nou.
 4. Anomeneu les solucions per al vostre mercat – tu ets l’heroi. Com funciona el vostre producte, servei i oferta de solucions per a ells.
 5. Gairebé per últim – escriviu els resultats de la vostra demografia objectiu quan vegin amb vosaltres. Una feina millor pagant, múltiples propostes, ponderació, ponderació, millor imatge de si mateixa, nova indústria.
 6. Finalment – on podeu fer-ho físicament per a la vostra informació demogràfica. Ubicacions de destinació.

2n. – Escriviu la història anterior en tantes variacions com possiblement agrugueu.

A continuació, feu-ho una mica més. I algunes coses més. Tenyós? Potser. Avorrir? Potser. Però només a l’escriptor. La majoria dels visitants que vénen al vostre lloc només vénen a l’article que van cercar i van trobar perquè hi heu pensat.

El cercador farà clic per veure en qui més pensaves. A continuació, toqueu la vostra trucada a acció. Aconseguir que persones reals compleixin el vostre CTA? No avorreix Obtenint trànsit orgànic al vostre lloc mitjançant la cerca? És un bon SEO.

Tingueu en compte que els motors de cerca són… quina és la paraula… estúpid. No poden llegir. Només poden comptar.

Més articles al vostre lloc sobre més situacions a les quals es pot afrontar la vostra demografia objectiu generaran menys articles al lloc del vostre competidor. Si voleu que la gent vingui al vostre lloc, doneu-los més motius, perquè més articles hi passin mitjançant la cerca. Realment és tan senzill.

"No vull sacrificar la qualitat per la quantitat!" D’acord d’acord! Però no ho heu de fer. Aquí hi ha un enllaç 95 idees per començar a generar contingut d’alta qualitat al vostre lloc.

3r – Mantenir la qualitat.

Aquí hi ha 7 elements bàsics per obtenir bons resultats de SEO:

 • Obteniu bé els vostres títols.
 • Obteniu un bon avantatge en el vostre article que reitera el que vau prometre al vostre títol.
 • Col·loqueu les imatges correctament i doneu-ne subtítols i descripcions pertinents.
 • Col·loca bé les capçaleres. La lectura de les capçaleres és la manera com el lector decidirà si vol o no escatussar i llegir tot l’article.
 • Afegiu enllaços interns a un altre article rellevant del vostre lloc per demostrar-vos el focus.
 • Afegiu enllaços externs a un altre lloc creïble per establir autoritat.
 • Doneu tant valor que la gent voldrà enllaçar-se i transmetre el vostre article. No perquè ho demanis, sinó perquè és prou bo.

4a – Actualitzar de forma consistent el vostre lloc.

Publica sovint. Bastant sovint per sortir de la caixa de sorra. I tot seguit, prou sovint per mantenir-se fora o mantenir-se i augmentar lentament la seva influència.

Aquí teniu un enllaç a un article que vaig escriure en un altre lloc que respon a la pregunta: els articles breus publicats regularment faran millor les cerques que els articles llargs i escrits amb molta menys freqüència?

Pregunteu-vos, quan va ser la darrera vegada que es va satisfer la consulta de cerca a la 300a, 400a, 500a paraula (o més llarga!) D’una publicació? Les respostes a les consultes de cerca surten ben aviat, en les primeres 200 paraules.

No hi ha cap concurs. Una, moltes publicacions curtes, molt llunyanes, realitzaven les altres publicacions de forma llarga, a la recerca. Està bé, feu que aquest excel·lent SEO.

Afegiu un saldo de publicacions de format llarg a la vostra estratègia de formulari curt i podreu veure resultats encara millors!

5è – Continua el curs.

Continua publicant fins que la teva idea es mantingui. La primera raó per la qual les empreses fracassen és perquè els fundadors de negocis renuncien abans que la idea es faci possible. Hi ha moltes raons que condueixen a renunciar al divorci ….

Si una idea és bona al principi, val la pena quedar-s’hi fins que s’agafi. No et rendeixis.

Com pot una comunitat construïda al voltant d’un lloc de WordPress ajudar amb SEO?

Resposta senzilla:

Una comunitat construïda al voltant del vostre lloc de WordPress proporciona TOTES cinc elements:

 • Contingut
 • Quantitat
 • Qualitat
 • Coherència
 • Longevitat

I el millor de tot, el vostre públic fa la major part de la vostra feina!

Un lloc web pot / prosperarà si hi ha més gent, explicant més històries, més sovint en bones formes, sobre el tema del lloc.

Si el propietari del lloc web (gran) "si") pot crear un fòrum, una tribu, una comunitat (anomeneu-ho com vulgueu) al voltant del tema del seu lloc, el resultat final serà un lloc més robust, més compromís i visites més orgàniques de CERCAR = excel·lent SEO.

O ho farà?

Què costa aconseguir 1000 seguidors?

He creat un fòrum – forum.billbelew.com al voltant del meu lloc WordPress. El tema és força estret: màrqueting de contingut. Construir el fòrum / comunitat ha estat una consigna.

En els 16 mesos des que es va engegar el fòrum, els membres han augmentat a més de 1000 persones i membres de 48 països diferents. Hi ha hagut més de 9000 usuaris de 125 països, 35.000 sessions, 1400 fils i 14.000 publicacions. Això és molt contingut generat per l’usuari!

Es mantenen dues preguntes, tan grans com són:

 1. Quins són els passos per construir aquesta comunitat? Aquest és el tema del proper article.
 2. Quins són els resultats del trànsit orgànic (CERCADOR) i de la participació? Aquest és el tema del tercer article.

Per ara:

Més contingut = més compromís al vostre lloc de WordPress = millor SEO.

Pensaments? No dubteu a compartir els comentaris.

Sobre l’autor: Bill Belew és un formador de màrqueting d’influencer. Porta més de deu anys blogant a WordPress. Pots ser el seu proper heroi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector