Preu Mandrill massa? 5 alternatives de Mandrill més econòmiques per al 2020

Preu Mandrill massa? 5 alternatives de Mandrill més econòmiques per al 2020

Preu Mandrill massa? 5 alternatives de Mandrill més econòmiques per al 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

TL; DR: Mandrill volia augmentar els seus preus 4x. Van trobar una manera de fer-ho fusionant-se amb Mailchimp. A continuació, es presenten algunes alternatives de Mandrill.


Sé que ho sé … em sap greu com un títol de BuzzFeed amb un clic de baitat.

Però és, més o menys, el cas.

El fons

Probablement Mandrill és la solució perfecta per enviar correu electrònic transaccional. Per exemple, si teniu un lloc web que necessita aquest tipus de funcionalitats (per exemple, una botiga de comerç electrònic) o una aplicació, podeu utilitzar Mandrill per a una comunicació individual amb els vostres clients..

Penseu, recordant a la gent les seves contrasenyes, enviant informació sobre les seves compres, etc..

Però.

Tot d’una, Mandrill ho té va decidir fusionar-se amb Mailchimp (originalment, Mandrill era una start-up a Mailchimp, però que funcionava de forma independent, amb el seu propi model, bases de dades, preus, etc.) i, tot i així, són bàsicament va obligar els seus usuaris a començar a gastar fins a 4x per al servei.

Aquí es mostra com es presenta:

 • El pla estàndard amb Mandrill era de 9,95 dòlars al mes, cosa que li permetia enviar fins a 25.000 correus electrònics transaccionals..
 • Després de la fusió, Mandrill només estarà disponible com a complement addicional per als comptes de Mailchimp pagats. El compte Mailchimp més barat és de 20 dòlars (que realment és massa car per les possibilitats que us ofereix, ja en vam parlar d’això). Un cop tinguis Mailchimp, el El bloc més barat de crèdits de Mandrill es vendrà per 20 dòlars al mes.
 • En total, per continuar utilitzant Mandrill, haureu de gastar 40 dòlars / mes en lloc de 10 dòlars.

La part important és que no hi ha cap manera d’evitar-ho. Si voleu seguir utilitzant Mandrill, heu de passar a un compte de Mailchimp de pagament i, a continuació, comprar l’accés al complement.

mandrillapp-info

Alternatives Mandrill

Si el nou preu demanant sona una mica per al vostre gust, aquí teniu les alternatives:

1. Sendinblue (sendinblue.com)

sendinblue

La revelació completa; hem estat utilitzant Sendinblue per a tot el campament CodeinWP. Correu electrònic de màrqueting, campanyes de goteig i correu electrònic de transacció també.

Sendinblue bàsicament pot fer totes aquestes coses i, fins i tot, permetre-vos enviar missatges SMS si esteu fent aquest tipus de màrqueting. Les API són allà, la integració és fàcil de comprendre i obté informes detallats. El més important, en aquest moment, també és més assequible que Mandrill, per la qual cosa és una gran alternativa.

 • Envia fins a 300 correus electrònics al dia de forma gratuïta (9000 / mes).

O bé tria un dels plans de pagament:

 • 40.000 correus electrònics / mes per 25,00 dòlars.
 • 60.000 per 39 dòlars / mes.
 • 120.000 per 66 dòlars / mes.

Podeu obtenir més informació sobre Sendinblue �� aquí.

2. Mailjet (www.mailjet.com)

mailjet

Mailjet és una solució realment fàcil d’utilitzar i se centra en facilitar la feina del comerciant i la tasca del desenvolupador. El component transaccional de Mailjet està dissenyat de manera que el comerciant treballi amb les plantilles dels correus electrònics (canvieu els dissenys, el contingut, qualsevol cosa) sense fer malbé la integració de programari creada pel desenvolupador..

Aquí teniu un vídeo ràpid:

Pròpia, Mailjet té un bon aspecte:

 • Envia fins a 200 correus electrònics al dia de forma gratuïta (6000 / mes).
 • 30.000 mensuals per 9,65 dòlars.
 • 60.000 per 21,95 dòlars

3. SendGrid (sendgrid.com)

sendgrid

SendGrid s’enorgulleix del fet que es creessin com a empresa d’API des de l’inici. Bàsicament, tot el sistema es basa en la idea que s’integra amb altres llocs web, aplicacions i solucions de programari.

Utilitzat per empreses com Airbnb, Spotify, fins i tot Uber, així que potser també us servirà. SendGrid també us ofereix accés a una sèrie de guies, transmissions web i tutorials en vídeo.

Sensibilitat de preu:

 • 12.000 correus mensuals de forma gratuïta.
 • 40.000 per 15 $ ("Imprescindibles" planificar).
 • 100.000 per 19,95 dòlars ("Imprescindibles" planificar).
 • 100.000 per 79,95 dòlars ("Pro" pla: inclou una IP dedicada i algunes altres funcions).
 • 300.000 per 199,95 dòlars.
 • 700.000 per 399,95 dòlars.

4. Pistola de correu (www.mailgun.com)

bústia

Una solució molt similar a SendGrid, però és molt més assequible, sobretot si només heu d’enviar un nombre reduït de correus al mes. Sota la caputxa, Mailgun té integració de l’API i una infraestructura d’enviament bastant fàcil d’utilitzar. (Tot i que, per exemple, Mailjet és molt millor per gestionar plantilles de correu electrònic personalitzades).

Sensibilitat de preu:

 • 10.000 correus mensuals de franc.
 • Fins a 500.000 correus electrònics per 0,00050 dòlars cadascun. Tan:
  • 20.000 per 5 dòlars.
  • 50.000 per 20 dòlars.
  • 100.000 per 45 dòlars.
  • 200.000 per 95 $.

5. Amazon SES (aws.amazon.com/ses)

ses

Res no supera Amazon quan es tracta del seu preu per correu electrònic i de la seva rendibilitat. Al mateix temps, integrar la plataforma amb la vostra eina o lloc pot trigar més temps. De forma alternativa, podeu utilitzar una solució externa que actuï com l’home mitjà entre Amazon i Amazon. Per exemple, Sendy ho fa per correu electrònic de màrqueting.

Sensibilitat de preu:

 • 62.000 correus mensuals de forma gratuïta.
 • Després d’això, es tracta bàsicament de 0,0001 dòlars per correu electrònic.

WordPress?

Si heu utilitzat anteriorment wpMandrill per integrar-vos amb el vostre compte Mandrill, potser també voldreu plantejar-vos canviar-lo.

Per exemple, podeu consultar un plugin anomenat WP Mail SMTP. Reconfigura la funció wp_mail () per utilitzar SMTP en lloc de correu (). Podeu integrar-lo amb una de les solucions enumerades anteriorment, i potser aconsegueixen mantenir les modificacions al mínim després d’haver abandonat wpMandrill..

A més, no dubteu a estudiar-ho WPForms: arrossegueu & Desplegueu el formulari de WordPress. Ofereix també algunes funcions SMTP, però en el domini del formulari de contacte (que us envia els correus electrònics dels visitants).

Quedar-se amb Mandrill?

Què en penseu de tota aquesta captació de diners? O potser us quedeu amb Mandrill de totes maneres?

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector