La velocitat del lloc de WordPress és realment important per a SEO?

La velocitat del lloc de WordPress és realment important per a SEO?

La velocitat del lloc de WordPress és realment important per a SEO?
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Mantenir-se al dia amb hi ha algunes preocupacions sobre la velocitat del lloc SEO o WordPress pot ser una càrrega. Al cap i a la fi, mantenir-se al capdavant de les diverses parts mòbils d’un lloc amb èxit és prou complicat, sense preocupar-se de quina de les que s’ha acabat 200 senyals de classificació Actualment està fent una diferència en els SERP.


El senyal de SEO que ha cridat molt l’atenció durant els darrers anys és velocitat del lloc. Tots sabem que hauríem de millorar els nostres llocs més ràpidament, però quina diferència realment fa en termes de SEO?

En aquesta peça, farem una sèrie d’estudis externs i analitzarem la nostra pròpia suite de llocs per arribar al final de la velocitat del lloc de WordPress que realment mou l’agulla en estat salvatge. Quan ho hàgiu fet, tindreu una idea molt més clara de quina part dels vostres esforços haureu de dedicar-hi.

Informació de bonificació: Només volia comunicar-vos que tenim un curs complet de sinistres en accelerar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega. És gratuït, comproveu-ho fent clic aquí.

Comencem les coses amb una ullada ràpida a la línia oficial del tema:

La línia oficial sobre velocitat del lloc i SEO

Google és Anunci 2010 de la velocitat del lloc com a factor de classificació posar-los en els radars dels propietaris del lloc a tot el món, però els detalls reals revelats eren característicament opacs.

Citació anterior estudis interns, Google va confirmar que la velocitat del lloc s’afegiria a la barreja de senyals de classificació existents, però vaig deixar de discutir el pes que realment suposaria. Alguns punts, però, han estat destacats des del primer moment:

  1. La rellevància del lloc seria segueixen sent més importants que la velocitat del lloc per a SEO.
  2. Menys de l’1% de les consultes de cerca es veurien afectades inicialment.
  3. El senyal de SEO de velocitat del lloc només s’aplicaria inicialment a cerques en anglès a Google.com.

En els anys posteriors a aquell anunci inicial, la importància de la velocitat del lloc des de la perspectiva dels usuaris ha quedat palesa. Estudi rere estudi a gust de Walmart, Akamai, i Amazon han portat constantment cap a casa el punt que els usuaris atorguen temps de càrrega i resposta ràpids. No obstant això, la velocitat exacta dels llocs de joc dels resultats de SERP ha estat una mica confusa. Testimoni, per exemple, la llista de llocs massivament inflat que continuen situant-se molt a la xarxa.

Eines de Google PageSpeedEl treball continuat de Google amb les eines PageSpeed ​​demostra el seu compromís amb la rapidesa.

No hi ha dubte del compromís de Google amb la rapidesa com a objectiu general. Des de DNS de Google a Google Fiber, i Eines de velocitat de pàgina a la recent anunciada Projecte AMP, la velocitat és el nucli de molts dels projectes més destacats del gegant de la cerca. Tot i que encara han d’aclarir la ponderació exacta de la velocitat del lloc als resultats del motor de cerca, això no ha impedit que altres intentin fer-ho.

Amb això, passem al que han revelat estudis de tercers sobre aquest tema:

Les dades sobre la velocitat del lloc fins ara

Tot i que les xifres dures són minves sobre el terreny, un nombre reduït d’estudis han intentat quantificar el paper de la velocitat del lloc per SEO des del 2010.

Moz.com va ponderar el debat el 2013 amb una investigació fita analitzar 2.000 resultats de cerca aleatòria en més de 100.000 pàgines per determinar quin és el paper de la velocitat del lloc si hi hagués.

El primer punt que va sorgir va ser que el terme "velocitat del lloc" en si és lleugerament nebulosa. L’estudi de Moz semblava indicar que ni el temps complet del document (quant temps abans no podreu interactuar amb la pàgina) ni el temps completament prestat (temps que es necessitava perquè es carreguessin tots els elements) no van tenir un paper significatiu en els rànquings de motors de cerca..

En un altre resultat sorprenent, també es va demostrar que la mida general de la pàgina i la quantitat mitjana de contingut de la imatge feien una diferència poc apreciable entre els rànquings de cerca.

L’estudi, però, va mostrar una clara correlació entre el Time to First Byte (TTFB) i la posició del rang de cerca. En el resum general de les seves conclusions, Moz es va observar una petita cobertura de les apostes, però finalment van recomanar concentrar-se en una combinació de millores posteriors destinades a reduir TTFB i millores front-end basades en mantenir els usuaris feliços..

Un estudi del 2014 realitzat per Investigadors polonesos a la Universitat de Poznan va fer una còpia de seguretat àmplia de les conclusions de Moz i de l’afirmació de Google que la velocitat del lloc no és tan important per a SEO com la rellevància global. El temps de càrrega total de les pàgines va tornar a mostrar cap correlació amb el rànquing, però aquest estudi semblava indicar que s’utilitzava el temps de rastreig com a factor de rànquing.

Les conclusions de l’equip de Poznan van suggerir que, amb la resta de factors iguals, s’utilitzava la variabilitat del temps de rastreig com a factor decisiu en les valoracions i que el seu pes global com a factor de classificació es situava entre el 0,35% i l’1,04%..

factors de rànquing de velocitat del lloc

Més recentment, a Estudi de backlinko 2016 va tenir una visió més àmplia en examinar més d’un milió de resultats per identificar els factors de classificació actuals més significatius. Tot i que l’estudi va revelar que els llocs de càrrega més ràpida tendien a aparèixer més alts en els rànquings de cerca, els autors van deixar de identificar una correlació definitiva. Factors com l’autoritat d’enllaços, el nombre d’enllaços, la rellevància i la durada del contingut es van considerar que eren substancialment més significatius.

Nota de l’editor. Tot treballant en aquest recurs, també vam contactar amb Daniel Ene de Mitjans àgils, i li va preguntar què en pensa de tota la velocitat del lloc respecte a SEO. Això és el que havia de dir:

Segons la meva experiència, el temps de càrrega, tot i que Google afirma que és un factor de classificació, no veig correlacions principals entre el temps mitjà de càrrega de pàgines i els alts rànquings.

Ara, no dic que no tingueu en compte el vostre temps de càrrega, perquè potser molesta els vostres usuaris. Penseu en vosaltres mateixos, voleu esperar 20, 30 o 40 segons perquè es carregui completament una pàgina web?

Dit això, Daniel suggereix que els enllaços encara són potser una millor inversió si teniu un pressupost de SEO limitat:

Els enllaços tenen un paper important en el rànquing general. Diguem que el vostre temps de càrrega mitjà és de 10 segons i que tots els llocs dels vostres competidors es carreguen en només 5 segons. Però teniu 100 enllaços i només tenen 50 enllaços. Si es considera igual el valor de l’enllaç, qui creu que ocuparà el lloc # 1?

Així doncs, dels pocs estudis en profunditat que s’han fet sobre el tema, sembla que s’està prestant atenció a la velocitat del lloc, però està lluny de ser un factor de rànquing decisiu per a SEO.

Seria aquesta la història als nostres propis llocs?

Els nostres propis resultats sobre ThemeIsle, CodeinWP i JustFreeThemes

A continuació, ens vam dirigir cap al nostre propi estable de llocs en directe (TemaIsle, CodeinWP, i JustFreeThemes) per veure si hi ha alguna correlació o causació entre la velocitat del lloc de WordPress i el rendiment de la cerca orgànica global.

A la vista de les xifres de trànsit que es remunten a principis del 2014, els tres llocs han demostrat un augment constant del trànsit orgànic, amb ocasionals salts estacionals al Nadal.

Tema del trànsit orgànic.El trànsit orgànic ThemeIsle mostra un creixement constant al llarg del temps.

Pel que fa a la velocitat del lloc de WordPress, tanmateix, només hi ha hagut una gran iniciativa en aquest període de temps: un allotjament a Pagament juntament amb la incorporació de la memòria cau del vernís a l’abril de 2015. Tot i que això no va tenir un impacte important en els temps de càrrega de pàgines generals, sí que va reduir el temps a First Byte de 1,6 a 0,1, per exemple a ThemeIsle..

Reducció TTIF de ThemeIsleUna gran reducció del TTFB després del trasllat a Pagely.

Una ràpida revisió d’una porció de trànsit orgànica de sis mesos al voltant d’aquell temps no té un impacte poc o evident, però, una història que es va repetir sobre les altres dues propietats..

trànsit codeinwp

trànsit a tema

Tot i que es té en compte, és extremadament difícil treure qualsevol impacte important que la velocitat del lloc de WordPress ha tingut per a SEO de forma aïllada en qualsevol de les nostres tres propietats insígnia durant els darrers dos anys. Tot i així, segurament tenim molta feina a fer en termes de temps de càrrega general de pàgines per oferir una experiència el més senzilla possible per als nostres usuaris, però no hi ha res que us indiqui que hem estat castigats per un temps de càrrega relativament retardat, o recompensat pel nostre treball en la reducció del temps a First Byte.

Resultats de ThemeIsle PageSpeedEls resultats de ThemeIsle PageSpeed ​​mostren que encara es podrien fer més optimitzacions.

La línia de fons

Estudis com ara Moz (i els propis suggeriments de Google) són suficients per demostrar que la velocitat del lloc es troba definitivament a la barreja com a factor de classificació, però no hi ha res que indiqui que tingui un pes significativament superior a l’1%. Aquests estudis i les nostres pròpies troballes a través de llocs locals també suggereixen que el temps de càrrega general de pàgines no és l’assassí de SEO que molts ho aconsegueixen.

Es pot suposar que, juntament amb la investigació detallada de Backlinko sobre factors de classificació més amplis, sembla que sigui segur la rellevància i l’autoritat són les forces impulsores en termes de trànsit orgànic.

Dit això, els usuaris exigeixen de manera constant llocs de càrrega ràpida, i en aquest moment està ben demostrat el potencial impacte negatiu de la velocitat del lloc en les conversions. Amb la pujada del mòbil que no mostra cap retard, aquesta necessitat de velocitat es mantindrà.

El nostre consell pràctic per als propietaris de llocs és començar amb una pila d’allotjament web el més ràpida possible al principi, i després duplicar immediatament el contingut i connectar-se amb altres llocs. Després que tingui activat el trànsit, té sentit tornar al tema de l’optimització de la velocitat del lloc, un cop tingueu números on realment es pugui mesurar el seu impacte.

Conclusió

La velocitat del lloc és clarament una preocupació important per a Google, i és un dels molts factors que estan supervisant activament en un moment determinat. La nostra investigació indica, tanmateix, que la seva ponderació real entre els factors de classificació és relativament baixa en l’actualitat, per la qual cosa l’optimització d’uber no hauria d’estar al capdamunt de la vostra llista de tasques..

Dit això, l’optimització continuada és una palanca que podeu tirar constantment com a propietari del lloc, i un enfocament estructurat per fer-ho en termes de velocitat del lloc us donarà els seus beneficis a la perfecció per vosaltres i els vostres usuaris. Tenint això en compte, inscriviu-vos avui al nostre curs gratuït de correu electrònic de velocitat del lloc de WordPress (a continuació) per obtenir consells pràctics per fer-ho.

També ens agradaria escoltar els vostres comentaris sobre la velocitat del lloc de WordPress en general en relació amb SEO. Hi ha faltes d’informes o estudis, o teniu trucs que podeu compartir? Poseu-vos en contacte a través dels comentaris a continuació i feu-nos-ho saber!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector