La guia pràctica de SEO que podeu utilitzar en realitat – Aka. SEO per a persones que no els agrada

La guia pràctica de SEO que podeu utilitzar en realitat – Aka. SEO per a persones que no els agrada

La guia pràctica de SEO que podeu utilitzar en realitat – Aka. SEO per a persones que no els agrada
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Per què necessita una guia pràctica de SEO? L’optimització del contingut per als motors de cerca és una gran empresa. Ser capaç d’identificar les paraules clau correctes rellevants per a la vostra empresa, crear contingut que pugui classificar-se correctament per a aquestes paraules clau i, a continuació, optimitzar el contingut per assolir els llocs més destacats d’aquestes paraules clau, pot crear o trencar un negoci en línia..


Com que l’optimització de motors de cerca (SEO per breus) és tan important, una enorme indústria ha evolucionat durant les últimes dues dècades + per ajudar a empreses de totes les mides a tenir èxit amb motors de cerca. En els darrers anys, com el màrqueting de continguts s’ha convertit en un canal de creixement important per a moltes empreses en línia, escriure sobre SEO s’ha convertit en un objectiu evident.

El producte de tot això és una quantitat enorme d’informació sobre SEO. Com algú que intenta assolir els resultats es pot derivar "bon SEO", com navegueu per aquest mar d’informació? Cap a on heu de centrar el vostre temps? Quin "consells i trucs" en realitat són útils?

Aquest post és la vostra guia pràctica de SEO, una que realment podeu utilitzar.

guia pràctica de SEO

El SEO és deliberadament complicat

Utilitzarem diverses eurístiques útils per pensar en SEO durant aquesta publicació. Aquí hi ha el primer:

 • La indústria del SEO s’incentiva perquè el SEO sigui el més complicat possible.

Si és complicat, cal gastar molts diners en eines de SEO fantàstiques (que, sens dubte, aporten un munt de dades), o bé ho hauràs de deixar als experts. A més, com que els algorismes dels motors de cerca són secrets perfectament vigilats, és molt difícil comprovar qui té la raó de tenir raó. Això només porta a cada cop més complicacions.

És difícil saber en qui confiar: ningú fa SEO senzill. De fet, si feu cerques "SEO senzill", hi ha una gran ironia (almenys per a mi) que el primer resultat us promet "32 consells SEO senzills". Trenta-dos! Un procés de trenta-dos passos no és un procés senzill.

No és una senzilla guia de SEO

Res d’això és a dir "El SEO no serveix per a res"; El SEO és molt valuós, però per a la majoria de la gent no cal que sigui tan complicat com sembla. Entre tots aquests sorolls al voltant de SEO, és fàcil perdre els fonaments bàsics.

És important prémer el botó de restabliment de com pensa en SEO abans de continuar, així que, amb l’esperança que hi ha a la mateixa pàgina, ens podem enganxar correctament a la guia de SEO i a les bones pràctiques que podeu utilitzar..

Comprensió dels resultats de la cerca

Parlem en primer lloc sobre els resultats de la cerca o els SERPs, tal com les truca la indústria. Els propis resultats de la cerca són allà on passa la màgia: aquí és on un usuari del motor de cerca escriu un terme de cerca i, a continuació, fa clic al resultat que pensi que serà més rellevant..

El propi motor de cerca vol fer la vida fàcil als usuaris, de manera que intentarà mostrar el resultat més rellevant a la pàgina. Els motors de cerca han aconseguit molt bé fer-ho durant els últims anys, per la qual cosa els usuaris ara confien que el primer resultat de la cerca serà el resultat més rellevant.

Així, els usuaris confien en els resultats que els motors de cerca els aporten més i tenen una propensió més alta a fer clic als resultats més importants. Això no és sorprenent, i, de fet, el focus de molta SEO és "rang superior", però el que sorprèn és fins a quin punt els usuaris fan clic als primers resultats.

Les dades sobre això són no del tot clar, però la majoria dels estudis estan d’acord: aproximadament les tres quartes parts dels clics van als tres primers resultats. Combinant-ho, podem estimar que un terç a la meitat dels clics de cerca van al resultat únic superior.

(Gràfics per Visualizer Lite.)

El vostre contingut, que va bé, es classifica a la primera pàgina? Si es troba fora dels tres primers llocs, els resultats anteriors seran clarament afectats. Per tant, el focus de molt SEO en "rang superior", o "arribar a la primera pàgina" està malament. El vostre objectiu s’ha de centrar en arribar a la part superior de la primera pàgina. Una altra cosa i us en perdreu de debò.

Penseu-vos-hi una altra vegada des del punt de vista del motor de cerca: com tria els tres primers resultats? Selecciona els resultats més rellevants i els millors. La vostra tasca amb SEO, per tant, és arribar a aquest lloc. Això t’obliga a reajustar radicalment el teu pensament entorn al contingut: has de ser el millor; ser entre els deu primers només no ho ha tallat.

Per tant, podem introduir dues heurístiques més:

 • Penseu en els resultats de la cerca des del punt de vista del motor de cerca.
 • Dirigiu-vos al primer lloc, no només a la primera pàgina.

Si teniu l’orientació d’un terme de cerca (parlarem de com fer-ho a continuació), només heu de fer una cerca. Feu clic als tres primers resultats: es pot dir, sincerament, que el vostre contingut és definitivament millor que el que s’està classificant actualment? Aquest ha de ser el vostre test, i ha de ser com penseu els resultats de la cerca.

Com fer recerca amb paraules clau

La recerca de paraules clau és una part increïblement important del procés de SEO, i hauria de ser la primera cosa pràctica que es treu d’aquesta guia de SEO, ja que cal fer cada cop que es proposi optimitzar una pàgina web per als motors de cerca..

La investigació amb paraules clau és gairebé tot el que sona: el procés de selecció de quina paraula clau o paraules clau ha de dirigir la vostra pàgina. D’aquesta manera, podeu optimitzar la vostra pàgina per a les paraules clau que la gent està buscant i les paraules clau on realment es pugui classificar en els llocs més importants.

Per fer la vostra cerca de paraules clau, necessitareu una eina de recerca de paraules clau. El més popular d’aquests és Planificador de paraules clau de Google.

Dissenyat per utilitzar-se per a la plataforma d’anuncis de pagaments d’AdWords de Google, això et proporciona tres informació realment útil sobre qualsevol terme de cerca:

 1. El nombre de cerques mitjanes mensuals del terme de cerca.
 2. La competència pels anuncis orientats amb el terme de cerca (tingueu en compte que això és per als anuncis i no feu anuncis, però aquest és un bon indicador general de competitivitat).
 3. Paraules clau relacionades amb el terme de cerca.

Captura de pantalla del Google Keyword Planner

Amb aquestes tres dades, podeu prendre decisions ràpidament sobre les paraules clau que voleu orientar.

Per a aquesta publicació, per exemple, començaria la meva recerca de paraules clau dirigint-me al Planificador de paraules clau, fent clic "Cerqueu paraules clau noves mitjançant una frase, lloc web o categoria", i entrant, digueu, "SEO desmitificat" com a paraula clau clau a la secció "El vostre producte o servei" Caixa. A continuació, feu clic a "Obteniu idees".

Això em demostraria això "SEO desmitificat" només té al voltant de 100 cerques mensuals, per la qual cosa probablement no sigui un bon nom per a l’article.

Tot mirant la llista d’idees, puc veure "Guia SEO" realitza fins a 10.000 cerques mensuals, però és baixa.

Ara sé que hauria de canviar la paraula clau d’orientació del meu contingut i, potencialment, puc arribar a 100 x tantes persones a través de la cerca cada mes com a resultat directe.

Resultats del Planificador de paraules clau de Google

Per a la recerca de paraules clau a nivell de bonificació, m’agrada fer servir l’eina (de pagament) KWFinder, molt fàcil d’utilitzar i inclou molts més detalls, obtenint informació addicional sobre els resultats (com ara el nombre de persones que s’han enllaçat a una pàgina, o bé ha redactat un tuit; "que difícil de classificar" puntuació; i visites estimades per a cada càrrec).

Captura de pantalla de l’eina KWFinder en acció.Captura de pantalla de l’eina KWFinder en acció.

Aquesta eina també facilita la cerca de complements automàtics relacionats i les preguntes que la gent busca relacionades amb el terme. Tot això és increïblement útil, ja que us proporciona una imatge molt clara de què esteu en contra.

M’agrada KWFinder, perquè fa una cosa molt bé, no us llança innecessàriament moltes dades (com ho fan moltes eines de SEO) i és relativament assequible, a partir d’uns 30 dòlars al mes..

Us podeu assolir amb el Planificador de paraules clau de Google, però si feu recerca a paraula clau a qualsevol escala, trobareu una eina com KWFinder extremadament útil (val la pena assenyalar que a la nostra guia per fer créixer un bloc amb una eina SEO per a la recerca de paraules clau va ocupar el lloc # 1).

Un bon SEO comença amb una bona recerca de paraules clau. Un cop sàpigues com i en què competeixes, pots passar a la següent fase: optimitzar el contingut.

Dominar l’optimització a la pàgina

L’optimització a la pàgina és l’art de fer que la vostra pàgina d’orientació sigui el més atractiva possible per als motors de cerca. Quan Google arriba a la vostra pàgina, com es pot assegurar que li agrada el màxim possible? Aquesta és la pregunta que tracta aquesta guia de SEO aquí.

El primer punt que cal fer aquí és que heu de tenir el millor contingut possible. Heu de considerar que el vostre contingut és excel·lent com a element clau d’aquest procés. Tota la resta és secundària: podeu fer tota l’optimització del món, però si el vostre contingut no és bo, no arribareu enlloc.

La prova clau per preguntar-se és: "és el meu contingut millor que tot el que hi ha actualment a Google per a la paraula clau objectiu?"

Un cop satisfets les exigències del contingut, podem convertir les estratègies tàctiques que formen la majoria d’articles d’optimització de pàgines. Si Google té dos excel·lents continguts, gairebé segur que afavorirà la que millora millor aquestes optimitzacions de la pàgina. A més, només fer aquestes optimitzacions amb contingut existent pot oferir un augment de la classificació gairebé immediatament. Això és molt valuós i val la pena fer-ho.

Els usuaris de WordPress ofereixen una gran quantitat de complements excel·lents de SEO que ofereixen una gran tasca d’optimització de la vostra pàgina. Amb molt, el més popular d’aquests és WordPress SEO de Yoast. Si encara no feu servir Yoast SEO, ara és el moment d’instal·lar-lo. És gratuït i pot ser instal·lat directament des del Tauler de control de WordPress. Aleshores, voldreu dirigir-vos a la configuració del complement i seguir les indicacions de configuració.

Amb aquesta configuració bàsica coberta, podem encaminar-nos a optimitzar un article individualitzat a WordPress, mitjançant Yoast SEO. Dirigiu-vos a la publicació o pàgina que voleu optimitzar i desplaceu-vos cap a la part inferior de la pàgina. Aquí trobareu el sistema de semàfors de Yoast per informar-vos de com feu les vostres optimitzacions a la pàgina. Hauríeu de tractar això com la vostra llista de comprovació, fer que les llums siguin el més verdes possibles i fer-ho sense fallar per a cada publicació que publiqueu.

Funciona com a sistema perquè és senzill, molt accessible i el sistema de semàfor t’obliga a pensar en l’optimització de la pàgina de manera sistemàtica. No és el sistema més complet, però fa una excel·lent tasca de temes bàsics i estarà bé per a la gran majoria dels llocs.

D’acord, així que aquí teniu la manera com voleu utilitzar cada secció de Yoast SEO:

(1)

Definiu una paraula clau d’enfocament. Aquesta ha de ser la paraula clau principal a la qual vau dirigit (la que heu escollit amb les dades anteriorment).

Aquesta és potser la configuració més important de Yoast que heu de revisar, i volem remarcar que en aquesta guia de SEO.

(2)

Assegureu-vos que la paraula clau d’enfocament s’inclogui a:

 • El títol de la publicació. | L’URL de la publicació | La meta descripció de la publicació.
 • El primer paràgraf de la publicació, si és possible. A mi personal no m’agrada ser massa estricte, ja que de vegades no funciona, però segueix aquesta regla la gran majoria del temps.
 • Una o dues subseccions utilitzades en la publicació.
 • Diverses vegades al llarg de la publicació. La secció Anàlisi de Yoast us indicarà la densitat de paraules clau; assegureu-vos que aquesta secció sigui verda.

(3)

Editeu de nou el títol i la meta descripció de SEO. La longitud del títol és bona? Com es veu al mòbil? La descripció és atractiva? Ho faríeu clic? Fer aquestes preguntes i fer els canvis necessaris.

(4)

Assegureu-vos que qualsevol imatge inclosa a la publicació tingui text ALT, inclosa la paraula clau d’enfocament inclosa en una o dues d’aquestes. El text ALT és important per a l’accessibilitat, de manera que heu de tractar això com una eina d’accessibilitat, més que no pas com una eina de SEO.

(5)

Enllaça amb un parell d’altres publicacions del lloc, utilitzant la paraula clau d’enfocament d’altres publicacions com a text de l’enllaç. Aquesta publicació no millorarà ara, però si ho feu cada vegada que publiqueu, així serà.

Aquest procés de cinc passos és tot el que heu de fer. Aquesta és una forma molt senzilla d’obtenir el 95% dels avantatges d’optimitzar a la pàgina, en un procés que només et porta un parell de minuts. Per a la gran majoria dels llocs de WordPress, aquesta és la millor opció: és fàcil de fer, això vol dir que ho faràs cada vegada, i això només el fa guanyador.

Al final d’aquesta publicació trobareu una llista de verificació adequada. Conserveu-lo allà on el mireu i remeteu-ho cada cop que publiqueu una publicació.

Optimització fora de pàgina

Els motors de cerca, òbviament, no només es fixen en la vostra publicació o pàgina quan decidiu com classificar-la en un terme de cerca. També miren molta altra informació, i aquesta és la vostra "fora de pàgina" factors de classificació. No podeu afectar tot això, però podeu afectar-ne alguns, i és aquí on ve l’optimització de fora de pàgina. Hi ha dos grans temes per a aquesta guia de SEO per tractar aquí que són adequats per a la majoria de publicacions de la majoria de llocs: compartició social i divulgació.

Un senyal cada cop més important per als motors de cerca és la quantitat de persones que parlen sobre una publicació a les xarxes socials. He tingut publicacions "anar viral" i arribeu immediatament a la primera pàgina per obtenir paraules clau molt competitives, per davant d’un conjunt de llocs més autoritzats. Per descomptat, no podreu dictar si o quan les publicacions es tornen virals, però podeu intentar augmentar la probabilitat que tingui lloc enviant les vostres publicacions als llocs de compartició social cada vegada que publiqueu. Aquesta és la clau d’optimització fora de pàgina: augmentar la probabilitat que la publicació tingui èxit a les xarxes socials.

Com en l’optimització de la pàgina, la millor manera d’aprovar-se a això és fer una llista de comprovació. Trobeu cinc xarxes socials a les quals podeu enviar les publicacions i, a continuació, passar-les.

Voleu cercar subredits rellevants, grups de Facebook i "reddit per a x" llocs com Hacker News o ManageWP.org. És important tenir un temps per entendre la cultura del lloc abans de publicar-les; només publicar un enllaç poques vegades va bé, però publicar un resum breu adequat o un enllaç amb context addicional normalment es rebrà molt millor.

No tindreu la sort d’anar viral cada cop, però podeu augmentar la probabilitat de que passi en ser proactiu. A llarg termini, doneu a les vostres publicacions un segon ventall de compartir mitjançant un connector com Reviu el missatge antic automatitzar la compartició social a llarg termini.

Hacker News és molt popularHacker News és molt popular "reddit per la tecnologia" lloc compartit.

També heu d’assegurar-vos que el vostre tema de WordPress facilita la publicació dels lectors mitjançant qualsevol mitjà amb què es trobin còmodes. Tu pots utilitzeu el complement gratuït de Jetpack per afegir aquests botons. Es tracta d’un canvi únic que pot aportar beneficis a llarg termini, de manera que només necessitàvem presentar-ho en aquesta guia de SEO.

Captura de pantalla de les opcions compartides de JetpackLes opcions de compartició social de Jetpack.

La segona part d’aquest trencaclosques d’optimització fora de la pàgina és divulgació. La divulgació té una mala premsa, així que permeteu-me elaborar-la: per això vull dir que envieu les vostres publicacions a persones amb influència, que tinguin un historial de compartir contingut regularment. Aquesta és una manera senzilla d’obtenir enllaços, clics addicionals i accions addicionals al contingut. Tots aquests són bons senyals fora de pàgina a Google que esteu fent una bona feina i que el vostre contingut hauria de classificar-se més.

La segona clàusula de l’elaboració anterior és especialment important: heu d’estar parlant amb persones amb antecedents per compartir contingut regularment. Podeu fer aquest procés molt més eficient si cal orientar-vos a persones que coneixeu que estaran a la cerca de contingut nou. I, de fet, això és el que fa que aquesta optimització fora de pàgina sigui molt eficaç, més que no pas brossa. Les persones que comparteixen contingut regularment poden tenir un feed de Twitter especialment actiu i sentir-se orgullosos de ser un agent de porta a la indústria, o publicar una reunió setmanal en un dia determinat cada setmana o curar una llista d’enllaços al seu butlletí. Alguns o tots aquests estan bé.

WPMail.me és un popular butlletí setmanal de WordPress.WPMail.me és un popular butlletí setmanal de WordPress.

Amb un parell de minuts de cerca, hauríeu de trobar els cinc punts de venda evidents per a històries noves del vostre sector. Per exemple, a WordPress, hauríeu pogut trobar els tres butlletins més grans que tenen influència wpMail, MasterWP, i Estat de la publicació. Subscriviu-vos a cadascun d’aquests i, quan tingueu una publicació per compartir, responeu al darrer missatge de correu electrònic enviat i expliqueu per què seria adequat la vostra publicació, amb un enllaç adjunt. Per obtenir punts de bonificació, envieu a la publicació el dia abans que es publiqui el butlletí de notícies, ja que serà quan es compili.

Voleu combinar una llista de cinc influents als quals envieu contingut. Com que aquests influencers comparteixen regularment contingut nou, sempre estaran a la recerca de contingut d’alta qualitat, de manera que només els enviaran enllaços molt rellevants i molt bons. Amb el temps, creareu una relació i arribaran a confiar en un enllaç de vostra qualitat. Això funciona per a tots dos: l’influencer obté contingut de qualitat per compartir i obté els bons senyals fora de pàgina.

Hi ha molts altres tipus de divulgació, com ara els enviaments de correu electrònic per dirigir-se a articles concrets, però aquests requereixen un esforç molt més elevat i tenen un percentatge d’èxit molt inferior. Aquest tipus de divulgació assoleix un bon compromís entre la seva facilitat, taxa d’èxit i efectivitat com a senyal de classificació fora de pàgina.

L’objectiu principal d’optimitzar pàgines és obtenir un contingut realment bo. L’objectiu principal amb l’optimització fora de la pàgina és donar a la vostra publicació la millor possibilitat de ser vista per la gent i notada pels motors de cerca. Res d’això és especialment difícil; només ho heu de fer cada vegada.

Utilitzeu aquesta guia de SEO

Hem defensat que el SEO no és difícil i això ha volgut ser una guia pràctica de SEO que realment puguis utilitzar.

La part clau aquí us queda: us heu d’utilitzar realment aquesta guia de SEO.

Per facilitar-vos les coses, aquí teniu un recull convenient de l’heurística que varem comentar:

 • La indústria del SEO s’incentiva perquè el SEO sigui el més complicat possible.
 • Penseu en els resultats de la cerca des del punt de vista del motor de cerca.
 • Dirigiu-vos al primer lloc, no només a la primera pàgina.

Fer el treball de SEO és només el cas de seguir una llista de comprovació. Aquí teniu un resum dels punts clau recollits en aquesta guia de SEO:

 • Feu recerca amb paraules clau mitjançant Planificador de paraules clau de Google per trobar les paraules clau més eficaces de les teves publicacions.
 • L’optimització a la pàgina és, en el fons, fer un contingut realment bo. Heu de tenir un contingut realment bo abans d’intentar qualsevol optimització tècnica.
 • SEO de Yoast és excel·lent per guiar-vos en el procés d’optimització tècnic de la pàgina. Definiu la vostra paraula clau d’enfocament i, a continuació, feu que tots els semàfors del complement siguin verds.
 • L’optimització fora de pàgina consisteix en fer els treballs relacionats amb l’article per davant de més gent. Utilitzeu dues llistes de comprovació: una per enviar-vos a llocs de compartició social i una altra per als influencers o compartidors de contacte.

Aquesta és la vostra guia de SEO; SEO desmitificat i totes les tàctiques pràctiques que necessiteu. Ara us ha passat tot. Hi ha alguna cosa que necessiti aclarir?

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector