[Estudi de casos PARTE 1] De 0 a 4.000 … Com vam augmentar la nostra llista de correu electrònic: les nostres estadístiques, eines, formularis d’inclusió

[Estudi de casos PARTE 1] De 0 a 4.000 … Com vam augmentar la nostra llista de correu electrònic: les nostres estadístiques, eines, formularis d’inclusió

[Estudi de casos PARTE 1] De 0 a 4.000 … Com vam augmentar la nostra llista de correu electrònic: les nostres estadístiques, eines, formularis d’inclusió
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Vivint en aquest món durant molts anys, heu de familiaritzar-vos amb això:


És una escena de El bo, el dolent i el lleig de Sergio Leone, una de les pel·lícules més reconeixibles de la història del cinema.

Doncs bé, el títol de la pel·lícula s’assembla molt a la nostra experiència de màrqueting per correu electrònic aquí a CodeinWP.

(Ho sento pel seguiment suau.)

Durant els darrers mesos / anys, hem provat moltes tècniques, mètodes, trucs, correus electrònics llargs i breus, algunes actualitzacions de contingut, etc..

S’han vist bons resultats de campanyes lletges, hem vist resultats negatius de campanyes bones (pel que pensàvem) i tot.

I també hem vist tot tipus de resultats. S’han vist bons resultats de campanyes lletges, hem vist resultats negatius de campanyes bones (pel que pensàvem) i tot.

Així doncs, avui mirem enrere les coses que no han funcionat i que no han funcionat, les disseccionem i en parlem obertament. En aquest estudi de cas, descobrireu quines eines utilitzem, els mètodes, les estadístiques, les actualitzacions de contingut, a més de com arribem a on som ara.

La nostra estratègia general de creació de llistes i correu electrònic

Així, com la majoria dels blocs empresarials d’avui, també tractem el màrqueting per correu electrònic de manera seriosament i el convertim en una de les nostres principals eines de màrqueting.

L’eina de màrqueting és en realitat un bon terme per descriure-la. No necessàriament venem directament per correu electrònic, sinó que l’utilitzem més per mantenir-nos en contacte amb els nostres lectors habituals, apuntar-los al nostre lloc web (sempre que publiquem una nova publicació al bloc) i també per lliurar contingut exclusiu i recursos no disponibles. en una altra part.

Per què enviar correu electrònic?

Per una vegada, ho és l’únic canal de màrqueting amb el qual pots comptar.

Independentment de quina mena d’actualització de l’algoritme de Google us hagi tocat i, independentment de quins problemes d’hostatge podreu tenir, sempre podeu enviar un correu electrònic a la vostra llista i informar-los de què passa.

Segons eMarketer, el màrqueting per correu electrònic es va citar com el canal de màrqueting digital més efectiu del 2014 per a la retenció de clients als Estats Units.

Segurament és una cosa a la qual podem relacionar-nos. Tot i que falla la resta, encara teniu la vostra llista de correu electrònic.

La nostra taxa de creixement

Des de fa uns quants mesos, la nostra llista ha crescut constantment. Per ser més precisos, solem atraure 450-500 nous subscriptors al mes. El rendiment de cada mes depèn de l’esforç de màrqueting que realitzem per promoure determinades publicacions del bloc que aporten més visibilitat a les nostres ofertes de butlletins (per exemple, oferint actualitzacions de contingut específiques).

El nostre creixement:

gràfic

En el moment d’escriure això, el nostre butlletí de correu electrònic compta amb més de 4.000 subscriptors!

Aquest és també un gran moment per agrair-vos que si sou dels subscriptors. Us agraïm que ens recolzeu! Et balla!

Els formularis de subscripció que utilitzem

Quan vaig llançar el meu primer lloc de WordPress fa un temps, el màrqueting per correu electrònic era una mica un concepte nou. Almenys, era una novetat en el món dels blocs … les empreses corrents ja estaven més que familiaritzades amb això.

De totes maneres, en aquell moment, l’únic que necessitava era un formulari a la barra lateral. Les tarifes d’inclusió eren força bones i, si teníeu alguna oferta gratuïta per oferir-les a canvi, realment podríeu crear la vostra llista de correu electrònic ràpidament..

Avui dia, però, és un joc de pilota diferent.

De fet, les formes optatives a la barra lateral són les que tenen pitjor rendiment.

Suposo que les persones simplement han desenvolupat una forma de ceguesa opcional en el pas del temps, de la mateixa manera que van desenvolupar ceguesa de banderes fa 10-15 anys.

De totes maneres, aquí teniu tots els tipus de formularis que utilitzem actualment:

lloc

Per resumir, tenim formularis en:

 • la barra superior,
 • l’encapçalament situat a sota del menú principal,
 • dins de les publicacions del bloc,
 • a la barra lateral,
 • directament a sota de les publicacions del bloc,
 • com a diapositiva a la cantonada inferior dreta,
 • al peu de pàgina.

Les eines que utilitzem per executar aquests formularis

Només un parell de formularis són creacions HTML fetes a mà. En la seva majoria utilitzem plugins i eines externes de WordPress (almenys ho fem ara).

Concretament:

1. MoltsContactes (enllaç)

L’utilitzem per a la barra superior del bloc.

barra superior

El millor per a ManyContacts és que és una solució gratuïta. Tot i que tenen un pla PRO (99 dòlars anuals; una versió d’etiqueta blanca – sense logotips ni res), trobem la gratuïta completament adequada a les nostres necessitats.

La instal·lació és fàcil i la barra funciona bé en tots els dispositius i navegadors.

2. OptinMonster (enllaç)

L’utilitzem per a diverses coses (en realitat l’eina principal que fem servir per formularis d’inclusió al bloc):

 • Els formularis generals es mostren a sota de les publicacions del bloc i dins del contingut del bloc. Com aquest:
 • MonsterLinks – formularis d’activació activats amb clic que fem servir dins del contingut del bloc. En comptes d’un formulari d’activació, es mostra un enllaç normal. Només quan algú hi fa clic veurà la forma real. Es basa en el principi de l’efecte Zeigarnik. Bàsicament afirma que sempre que algú inicia un procés determinat és més probable que el finalitzeu (en aquest cas, si feu clic a l’enllaç és més probable que el visitant finalitzi la inscripció). Aquí teniu un exemple de MonsterLink:

MonsterLink: Aquí teniu un exemple de MonsterLink, que porta a la nostra llista de 10 eines per agilitzar el vostre treball de WordPress. Clica aquí.

 • Formulari emergents estàndard en algunes pàgines i publicacions. Captura de pantalla:

emergent

 • Surt dels formularis d’inclusió d’intencions en algunes pàgines i publicacions.

3. Formes dins d’una caixa activada per desplaçament

Això es fa amb un connector anomenat Desplaçar caixa activada.

desplaçament

El complement no proporciona cap funcionalitat de màrqueting per correu electrònic. En canvi, és una solució més àmplia que us permet mostrar qualsevol contingut que vulgueu dins d’una caixa activada per desplaçament. Així que vam agafar un codi incrustat estàndard de forma d’opció estàndard i el vam posar a la caixa.

4. Formes d’incrustació estàndard

(Aquests es poden elaborar a mà o treure del nostre proveïdor de serveis de correu electrònic, més informació en un minut).

Els tenim a la barra lateral, a l’encapçalament i al peu de pàgina. A més, hi ha un bon grapat d’aquests formularis en publicacions específiques que encara no s’han integrat amb OptinMonster.

estàndard

Quin és el nostre proveïdor de serveis de màrqueting per correu electrònic i per què

Al principi, estàvem amb MailChimp.

Tot i això, MailChimp es fa car a mesura que creix la vostra llista de correu electrònic. Molt car, de fet.

En realitat vam escriure sobre aquest problema quan es va parlar d’alternatives més barates de MailChimp.

Aquí teniu la part important d’aquesta publicació:

Per exemple, el pla gratuït [a MailChimp] permet tenir fins a 2.000 subscriptors i enviar-los fins a 12.000 correus electrònics al mes. Això és excel·lent per a algunes empreses, especialment per a aquelles que acaben de començar.

Tanmateix, si obteniu el vostre subscriptor del primer any, perdreu efectivament la vostra capacitat de missatges tots alhora, tret que actualitzeu un pla de 30 dòlars al mes..

Si em preguntes, entre 0 i 30 dòlars al mes és un gran salt (= 360 $ a l’any).

Aquest és també el problema que ens va impactar en algun moment. Durant la nit, la nostra capacitat d’enviar correus electrònics es va bloquejar i vam haver de passar al pla de 30 dòlars o bé deixar-nos. Així doncs, marxem.

Ara mateix, estem amb SendinBlue: l’empresa que vam assenyalar com l’alternativa núm.1 a MailChimp.

(D’acord, en realitat no vam deixar MailChimp completament. Encara tenim alguns formularis de MailChimp al bloc, però la llista de contactes en sí està configurada per exportar-se automàticament a SendinBlue.)

SendinBlue és molt més assequible per a les empreses que envien entre 12.000 i 1.000.000 de correus al mes i que tenen una llista més gran (o més d’una llista).

Aquesta és sempre a la preferència de tothom, però SendinBlue també ens proporciona informes i estadístiques una mica més clars sobre el rendiment de les nostres campanyes. Més informació sobre això a la segona part d’aquest cas.

Les coses que tenim per a les persones que es subscriuen (també coneguda "suborns")

Missatges com, "Subscriviu-vos al nostre butlletí per obtenir actualitzacions" ja fa temps.

I amb raó! Vull dir, per què algú deixaria la seva adreça de correu electrònic (les seves dades de contacte reals) en qualsevol lloc sense una raó convincent, no?

Ara mateix, n’oferim un parell de "suborns" per portar la gent a bord:

 • El nostre principal recurs. Es tracta d’una llista de 10 eines que fem servir per dissenyar per a WordPress, que redueixen el nostre temps de treball a la meitat. De fet, aquesta no és una llista. És una pàgina de recursos sencera. Cada eina obté una breu descripció del que és i una descripció més detallada de per què l’utilitzem.
 • Actualització de contingut # 1. Llista 9 mètodes específics per canviar el funcionament de WordPress amb l’arxiu de funcions per millorar el rendiment del vostre lloc. Publicat com a actualització per a aquesta publicació.
 • Actualització de contingut # 2. Un exemple de proposta que podeu utilitzar per llançar un paquet de revisió de WordPress als clients. Publicat com a actualització per a aquesta publicació.
 • Actualització de contingut # 3. Un recurs curt que descriu la veritat sobre les ressenyes d’allotjament (parlar de com es pot dir una revisió honesta d’una falsa i com triar el pla d’allotjament adequat per a les vostres necessitats úniques). Publicat com a actualització per a aquesta publicació.

Com veieu, hi ha una oferta principal que pensem que té la millor possibilitat d’atraure a les persones que treballen amb WordPress, a més de tres ofertes específiques que s’optimitzen per a publicacions de blogs individuals.

Dit això, el regal original es va originar en realitat com una mena d’actualització de contingut. La vam publicar per primera vegada quan aquesta publicació va sortir en directe.

De qualsevol forma, tres o quatre no és gaire, i ens adonem que les noves actualitzacions de contingut són probablement allà on hauríem de fer la major part del nostre esforç endavant. Tot concepte d’actualitzacions de contingut és realment interessant i la gent de tot el web continua reportant resultats increïbles quan els utilitzen.

Llavors … i els nostres resultats?

El nostre contingut més performant per adquirir subscriptors

Podem confirmar que si teniu un regal optimitzat per a la publicació o pàgina específica que la persona llegeix, proporciona resultats molt millors que una oferta genèrica.

El contingut més destacat del bloc (encertat sobre la conversió) és:

El-6-Pas-de-procés de disseny

El procés en 6 passos per dissenyar un lloc de WordPress de dalt a baix ràpidament (& D’una manera que us encantarà el vostre client)

la conversió al 6,68%
Com obtenir els vostres clients-per-pagar-vos-cada mes-retenir1

Si no ho ofereu com a agent independent de WordPress, deixareu diners a la taula

la conversió al 3.63%

El-CodeinWP-Família-2015-Informe de transparència-1a

La Família CodeinWP el 2015 – Informe de transparència # 1

la conversió a 1,49%

Dues d’aquestes publicacions tenen assignades actualitzacions de contingut específiques. El tercer és el nostre primer informe de transparència. Suposo que la taxa de subscripció més alta està relacionada amb les persones que només volen estar al dia dels informes següents.

Ara, sobre les actualitzacions de contingut. El percentatge de conversions generals del bloc, excloent les publicacions amb actualitzacions de contingut, és del 0,39%. Així doncs, això vol dir que les publicacions amb actualitzacions de contingut ofereixen de 831% a 1613% millor per a nosaltres.

No tenir més actualitzacions de contingut és probablement l’error principal que cometem ara mateix. Tot i que les actualitzacions existents funcionen bé, no les tenim a les publicacions més populars. Això deixa moltes oportunitats sobre la taula.

Conclusió i pla realista? Creeu més actualitzacions de contingut, a partir de les publicacions més populars del bloc!

A més, no totes les actualitzacions de contingut es creen iguals. Fins i tot a partir de la petita mostra que tenim, queda palès que una actualització de contingut amb èxit ha de fer principalment una cosa, que és:

Ha d’ajudar el lector a assolir el seu objectiu d’una manera més fàcil, ràpida o més eficient .

Dit d’una altra manera, no ha d’expandir necessàriament l’abast del contingut que compartiu (com el nostre "9 funcions addicionals" regal), però en lloc de fer les coses més digeribles: proporciona una correcció ràpida (com la nostra llista de 10 eines per agilitzar el teu treball de WordPress).

Hi ha una altra nota per a mi mateix: Més no sempre és millor. En lloc d’això, centreu-vos a fer les coses més fàcils i digeribles quan creeu una actualització de contingut.

Estadístiques i opcions de seguiment

Una de les raons per les quals fem servir OptinMonster més intensament ara i continuem integrant-lo en diverses pàgines del bloc és a causa de les seves capacitats de test de divisió i les estadístiques clares que proporciona..

L’eina us fa molt fàcil analitzar els resultats que esteu generant i configurar proves específiques que us ajudaran a millorar-los.

Això és el que no hem fet gaire. Tot i que hem configurat GA de manera que rastreja les inscripcions, només veiem les pàgines que generen les millors conversions, no les formes individuals que generen aquestes conversions. Això és lleig.

El bo és que amb OptinMonster i altres eines de seguiment, podrem conèixer millor com estan les coses i com fer les nostres formes i les nostres "suborns" més optimitzat per a publicacions específiques.

Que segueix?

A la segona part d’aquest estudi de cas, veurem l’altra banda de l’escena: què fem amb els correus electrònics reals i quina és la nostra estratègia quan contactem amb els nostres subscriptors.

 • Quant contingut compartim.
 • La freqüència amb què promocionem les coses.
 • Com estructurem els nostres correus electrònics.
 • Quines són les nostres tarifes obertes.
 • Què obté resultats / clics i què no? A més molt més.

Assegureu-vos de sintonitzar la propera vegada.

Oh, i si esteu buscant per emportar-vos directament aquesta part, és:

Feu quatre coses quan es tracta del vostre correu electrònic:

 1. Configureu el seguiment de conversions al vostre lloc perquè sou el contingut que aporta els subscriptors. A continuació, creeu més contingut així.
 2. Obteniu una eina com OptinMonster o una alternativa gratuïta i experimenteu amb diferents formes, "MonsterLinks," pop ups. Això funciona.
 3. Creeu algunes actualitzacions de contingut.
 4. Creeu algunes actualitzacions de contingut. De veritat! A nosaltres aporten resultats del 831% -1613% millors que els formularis estàndard.

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector