[Estudi de cas PART 2] De 0 a 4.000 … Com vam augmentar la nostra llista de correu electrònic: tot, des de tarifes obertes fins a valor de rendibilitat calculada

Aquesta és la 2a part del nostre estudi de casos de màrqueting per correu electrònic. A la 1a part, es va discutir la nostra estratègia general de creació de llistes i de màrqueting per correu electrònic, la nostra taxa de creixement, els formularis de subscripció que utilitzem, les eines que utilitzem per executar aquests formularis, quin és el nostre proveïdor de serveis de correu electrònic i per què i com convèncer les persones a subscriure Assegureu-vos de comprovar-ho abans de passar per aquesta part.


Com que ja hem discutit tot allò relacionat amb el màrqueting per correu electrònic que està passant en el mateix blog, avui ens centrem en el que passa a les bústies de sortida dels nostres subscriptors.

En altres paraules, aquí teniu tot sobre els correus electrònics que enviem, els resultats que obtenim, les campanyes que executem, etc. I el més important, què funciona i què no.

Una visió general del tipus de correus electrònics que enviem

Bàsicament, hi ha dos tipus de correus electrònics que normalment enviem:

 • "Noves publicacions" – on expliquem a la gent alguna cosa nova publicada al bloc.
 • "Contingut exclusiu" – guies, tutorials, altres informacions que no es publiquen en cap altre lloc, coses creades exclusivament per al butlletí.

També hauria d’afegir que cap dels nostres correus electrònics està automatitzat al 100%. Això vol dir que les notificacions de publicacions noves no es generen directament a partir del canal RSS o no es copien i enganxeu del contingut de la publicació. Els escrivim un per un cada vegada. En fer-ho, podem explicar detalladament què hi ha a cada publicació i per què algú voldria llegir-lo.

"Però, i la promoció??"

T’escolto. No solem separar els nostres correus electrònics "contingut" vs "promoció." Podríeu argumentar que sempre s’està promovent alguna cosa en tots els missatges de correu electrònic d’una manera o d’una altra. Al cap i a la fi, quan esmentem una publicació al bloc o un tema nou, encara és de promoció. Bàsicament, sempre que hi hagi un enllaç en directe al cos d’un correu electrònic, que sempre és, podeu dir que es tracta d’un correu electrònic promocional fins a cert punt.

Dit això, mai no enviem correus electrònics purs en la venda. Sempre hi ha una informació única i útil en tots els missatges.

"Què passa amb els enllaços d’afiliació?"

Sí, les utilitzem, però no participem en cap llançament de productes en curs. Els enllaços d’afiliació que incloem són sempre mencions de programari / eines / serveis relacionats amb el tema del correu electrònic i no formen part d’un esquema més gran d’algun tipus..

L’estructura d’un missatge de correu electrònic estàndard

Tant se val si es tracta d’una notificació de post o de contingut exclusiu, l’estructura és molt similar.

Aquí teniu un exemple de correu electrònic de fa només un parell de setmanes:

exemple de correu electrònic

Des de dalt:

 1. (No visible) L’assumpte, que no sempre ha d’estar relacionat 100% amb el contingut del correu electrònic (en aquest cas, es tracta: "Necessiten estadístiques de WordPress").
 2. El disseny en general molt senzill. No deixa de ser una estructura HTML, però només una mínima. El principal avantatge és que no és massa crit i es fa molt bé al mòbil. Bàsicament, l’única marca que hi ha és el logotip.
 3. La introducció. Les informacions que utilitzem són diferents segons una adreça de correu electrònic a correu electrònic. De vegades són més curtes, de vegades més llargues. De vegades més factual, de vegades més basada en històries. Personalment, mai no vaig creure que haguéssiu de mantenir els vostres missatges ni llargs ni curts, sinó que aneu amb el que és bo per a la història (més informació sobre la còpia de seguretat en un minut). Al final, la introducció té per objectiu la transició del lector cap al contingut / enllaç, i també els farà saber perquè és interessant per a ells aquest contingut / enllaç..
 4. Els principals enllaços. Nosaltres n’utilitzem dos: una imatge i un botó. Jo diria que l’enllaç principal és el botó i que l’enllaç de la imatge és allà per agafar qui només fa clic a la imatge per impuls.
 5. La imatge en si. A més de ser un enllaç, la imatge també pretén fer més atractiu el correu electrònic i fer-lo ressaltar dels nostres correus electrònics anteriors. Es tracta d’un simple indicador visual.
 6. Bloqueig d’enllaços addicionals. Més informació sobre això en un minut.
 7. La lletra fina. Arribats a aquest punt, es fa el cos del correu electrònic i l’únic que queda són algunes dades secundàries que encara haurien de trobar el seu lloc en tots els missatges de correu electrònic comercial, que un butlletí sempre és per definició. Les coses que tenim aquí són: informació sobre per què algú rep aquest missatge de correu electrònic, l’enllaç de baixa de subscripció, la nostra adreça de negoci, la revelació d’afiliats (de manera predeterminada la tenim a la plantilla, tot i que només una petita part dels nostres correus electrònics conté enllaços d’afiliació).

La freqüència

Ara mateix, enviem correus electrònics cada vegada que es publiqui una publicació nova, que sol ser cada dilluns i divendres i tots els altres dimecres.

A part d’això, enviem aquests correus electrònics de contingut exclusius sempre que … bé, sempre que ens agradi. Probablement puguem anar millor i introduir un calendari d’algun tipus.

En resum, enviem al voltant de dos correus electrònics cada setmana a la nostra llista de blocs principals.

Els enllaços que utilitzem: què, per què i com

Com he esmentat un parell de paràgrafs anteriors, normalment tenim un bon grapat de diferents enllaços als nostres correus electrònics.

En primer lloc, hi ha els dos enllaços principals: l’enllaç d’imatge i l’enllaç de botó:

imatge i botó

Aquests dos enllaços principals són força senzills. Simplement, volem donar a la publicació principal tanta exposició com necessiti i assegurar-nos que tothom sàpiga de què es tracta.

Després, hi ha el bloc que conté alguns enllaços addicionals. Així:

enllaços-bloc-còpia

El raonament per utilitzar-lo és el següent:

En aquest moment, quan algú ha passat pels dos enllaços principals i no ha fet clic, no els interessa gens o bé el missatge no ha estat prou convincent per a ells fins ara.

Aquest bloc addicional d’enllaços està pensat per solucionar-ho i, possiblement, obtenir un bon nombre de clics més. En ella, enllacem amb parts específiques de l’article (separades amb HTML etiquetes). Els ancoratges utilitzats són una combinació del subtítol real de l’article i una mica de creativitat de redacció per part nostra.

Ho hem trobat aquest bloc d’enllaços genera un 21% de clics addicionals. (Una altra manera de dir-ho: augmenta el CTR el 21%.)

Una altra cosa que obtindreu mitjançant aquest mètode és un gran estudi sobre la potència de la vostra redacció. Per exemple, aquí hi ha un dels nostres informes (per a un correu electrònic que esmenta un tutorial recent nostre):

enllaços-bloc-còpia

Com veieu, la primera frase destaca i ha aconseguit obtenir la majoria dels clics addicionals. Aquest tipus de dades es poden explorar per a diversos propòsits, com per exemple quan es desenvolupin noves idees de contingut, per exemple.

"Però, i els enllaços de text, o fins i tot els correus electrònics de text?"

Ja ho hem provat. En algun moment, vam dividir la nostra llista per la meitat i vam enviar el mateix correu electrònic que el text normal i utilitzar el disseny estàndard.

Comparació:

split-email-1a
split-email-1b

Els resultats exactes:

Disseny:

split-email-1a-r
Text simple:

split-email-1b-r

Per què la diferència de tarifes obertes? Probablement degut a un estàndard Falles de prova A / A. En general, no presteu atenció als nombres en brut, però més als percentatges, els percentatges de valors (CTR).

Estic segur que encara hi ha un argument que es pot formular per als correus electrònics de text senzill i els enllaços de text senzill. Però en el nostre cas, no hi ha cap diferència perceptible. I tampoc és significatiu estadísticament:

S'ha provat amb http://getdatadriven.com/ab-significance-testS’ha provat amb http://getdatadriven.com/ab-significance-test

Un altre tipus d’enllaç amb el qual hem experimentat (i el seguim fent servir sempre que tingui sentit) és un enllaç de drecera.

Exemple:

drecera

Bàsicament, un enllaç de drecera està dirigit als nostres àvids fanàtics: les persones que no necessàriament volen passar el temps llegint el correu electrònic, però prefereixen anar directament al bloc.

Veient les nostres estadístiques, puc dir que si un enllaç de drecera es troba en un correu electrònic, representa al voltant del 36% dels clics d’aquest correu electrònic.

Com utilitzar-lo? Bé, crec, només hi ha un requisit i és que el vostre correu electrònic ha de ser prou llarg, de manera que realment tingueu espai per incloure l’enllaç de la drecera. I això és exactament com ho fem; sempre que hi hagi prou còpia, incloem l’enllaç en algun lloc al principi.

A emportar Intenteu sempre obtenir clics addicionals simplement incloent més enllaços al vostre correu electrònic. Pot ser una cosa tan senzilla com enllaçar el mateix URL un parell de vegades (mitjançant enllaços normals i enllaços de drecera). Tanmateix, si voleu aprofundir, creeu personalitzacions fondeu el contingut del vostre contingut i, després, enllaceu-lo amb aquestes parts específiques de l’article diverses vegades.

Les tarifes obertes i els CTR que obtenim

Així, he agafat les darreres 20 campanyes i he calculat una xifra mitjana. La nostra tarifa oberta típica és del 26%.

La mitjana El CTR és del 5,8%. Però no crec que sigui un número molt informatiu. Vull dir, està molt influenciada per les proves de divisió que fem i pel nombre d’enllaços que tenim a cada correu electrònic.

estadístiques dibuixades

És a dir, hi ha diversos factors que es plantegen a l’hora de calcular el CTR, mentre que mirar les tarifes obertes és molt més senzill: cada correu electrònic té només una línia d’assumpte, que és el principal punt de decisió del destinatari..

A continuació, es mostren algunes estadístiques més en profunditat. De mitjana, per cada correu electrònic enviem:

5,3

El 5,3% dels clics que obtenim provenen de l’enllaç d’imatge principal.
17,9

El 17,9% dels clics provenen del bloc d’enllaços addicionals.
37,2

El 37,2% dels clics provenen de l’enllaç de drecera (per als correus electrònics que el tenen).

 
59,1

El 59,1% dels clics provenen de l’enllaç del botó principal.
 

A més. No és d’estranyar, la majoria dels clics i les opcions d’obertura es produeixen en les primeres 24 hores després de la tramesa del correu electrònic.

Però una estadística més interessant és que el 60,3% del total de clics es produeixen en les primeres 5 hores.

Aquí teniu un exemple de distribució de clics (de color verd) i de tarifes obertes (de color blau) en una línia de temps d’una de les nostres campanyes; cada punt és una hora:

cronologia

El fet de poder veure aquest tipus de números i estadístiques és precisament per això que hem decidit utilitzar una eina de tercers de qualitat (en el nostre cas – SendinBlue) per enviar els nostres correus electrònics. Tot i que treballar amb un dels servidors d’Amazon o gestionar tot el que sigui a casa seria més barat, no ens donaria aquestes visions.

Us animo a que seguiu també un camí similar … només heu de triar el proveïdor de serveis de correu electrònic i deixar-los fer una forta càrrega, de manera que no us haureu de preocupar de coses com ara la distribució, les queixes, els filtres de correu brossa, etc..

Còpia de correu electrònic llarga davant còpia de correu electrònic curta – que és millor?

Ah, sí … una de les preguntes sempre perennes del màrqueting per correu electrònic:

"He d’enviar correus electrònics curts o llargs?"

Avís La resposta més útil a tot el món a la vostra disposició:

Depèn.

Ho sento.

Però el més important de què depèn és això: tens moltes coses a dir?

A banda d’això, no veiem dades confiables que posin cap avantatge en cap dels enfocaments.

Aquí hi ha una de les nostres proves:

Correu electrònic llarg: obre i CTR:

split-email-2a-r
Correu electrònic: obre i CTR:

split-email-2b-r

Un cop més, la diferència d’obertura … ningú sap per què hi és.

Vegem els números de significació estadística. Aquest és el resultat d’una prova dividida on la versió A era el correu electrònic llarg i la versió B era la curta. Els nombres grans representen les obertures i els nombres petits els clics:

split-email-2

Com podeu veure, aquestes diferències no són estadísticament significatives.

… O potser ho són, però només hem de cavar més a fons?

Això és el que vull dir. El correu electrònic llarg era un correu electrònic de contingut. En altres paraules, en lloc d’enllaçar-se amb una publicació al bloc, va compartir informació única en si mateixa i després es va enllaçar amb diverses eines / solucions directament des del cos del correu electrònic. Alguns d’aquests enllaços eren enllaços d’afiliació. En total, obtenim 134 clics de producte a partir d’aquest correu electrònic.

Tot i això, el correu electrònic curt va adoptar un enfocament diferent. En lloc d’enllaçar amb productes, es va enllaçar amb un recurs del bloc, que després es va enllaçar amb aquests mateixos productes. Les persones que van accedir a la pàgina van fer clic en aquests enllaços un total de 46 vegades.

Conclusió? El correu electrònic llarg ha tingut un millor rendiment (amb un clic de clic). En realitat ens va donar un 191% més de clics.

Per ser sincer, esperava que el correu electrònic curt superés el llarg quan vaig configurar aquesta prova. Veure-ho al revés va ser una sorpresa.

A emportar No hi ha cap directriu única que s’adapti a la mida. Experimenteu amb correus electrònics llargs i llargs. Mireu què funciona millor per a la vostra situació concreta.

Que segueix?

Les dues coses principals que farem en un futur proper són: (a) experimentant amb la freqüència, i (b) introduint una millor segmentació de la llista.

Sobre (b). Tot i que tot el que enviem està relacionat amb WordPress, encara hi ha molts subtítols que es poden abordar de forma individualitzada.

Per exemple, si enviem un butlletí de notícies sobre una publicació nova sobre la independència de WordPress i veiem que el X per cent de les persones hi fan clic, això ens dóna informació sobre aquestes persones. Sabem que participaran en freelance i que possiblement poden estar interessats en altres temes similars. El mateix passa amb el desenvolupament de WordPress, el disseny o qualsevol altra cosa.

Al final del dia, la recollida de dades sobre els clics i els temes ens proporciona un bon perfil dels nostres subscriptors i una millor comprensió sobre com parlar-los sobre el que volen escoltar.

Aquesta hauria de ser una configuració molt millor que simplement explotar correus electrònics de transmissió a tothom cada vegada.

Tot i això, tot i que sona complicat, (b) és realment el més fàcil de provar i construir amb el pas del temps.

Sobre (a). És més difícil fer-ho experimentant amb l’enviament de freqüència i amb conclusions fiables.

Hi ha una mica més de factors. Per exemple, si enviem 2 correus electrònics una setmana i 4 correus electrònics la setmana següent, i obtenim més clics aquesta segona setmana, això ens diu alguna cosa?

Les condicions són molt diferents. És una altra vegada, una setmana més, un altre volum d’informació que circula per la xarxa, una altra qualitat dels correus electrònics propis i endavant i pràcticament… pràcticament tot és diferent.

Dit d’una altra manera, com podem concloure realment una prova així i decidir que una freqüència d’enviament és millor que l’altra? No dubteu a compartir els comentaris si teniu alguna idea al respecte.

D’acord, es tracta d’un estudi de casos en dues parts sobre la nostra experiència de màrqueting per correu electrònic. Espero que hagi estat informatiu.

Oh, no dubteu a compartir-ho, si us plau, amb qualsevol persona que es pugui beneficiar de la informació. Molt apreciat! ��

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map