El bàsic de WordPress SEO per als dissenyadors: com millorar el vostre portafoli

Aquest és un missatge convidat per Dragan Nikolic.


L’optimització de llocs web no és només una cosa tècnica. Podeu fer tot l’etiquetatge, fer les vostres meta descripcions, investigació de paraules clau i altres coses útils que anirem a tocar una mica més a l’article, però suposaria molt més si ho fos suportat per contingut.
No es suposa que el vostre lloc web sigui llegit per màquines. Aquí només estan per ajudar la transferència d’informació i coneixement entre el vostre blog o portafoli de WordPress als vostres visitants. Seguir totes les directrius de SEO per optimitzar la vostra cartera s’ha d’acompanyar amb contingut. Contingut visualment atractiu, informatiu, coherent i semànticament correcte.

Focus per al màxim efecte

Fins i tot abans de començar a crear el contingut del vostre lloc web, el principal que heu de seguir pensant és el vostre lector objectiu:

Qui vulgui saber què vas a escriure?

Si teniu previst llançar la vostra idea, heu de pensar que teniu alguna cosa a compartir amb el món. El contingut ha de tenir com a objectiu una mostra de persones força estreta i particular.
Hauríeu d’imaginar un escenari i tu com a únic intèrpret en ell. I allà mateix, assegut al vestíbul és un únic espectador. El material que realitzarà ha de centrar-se completament en aquesta persona. El mateix concepte és vàlid per a un lloc web. La creació de contingut massa divers i heterogeni al vostre lloc tindrà un percentatge de conversió deficient i no tindrà un efecte tan gran sobre la vostra empresa.

Crida visual per fer-la real

El disseny del contingut del seu web s’ha de visualitzar com un embolcall atractiu que atrau l’atenció dels visitants sobre el contingut. Tot i això, es tracta d’un moment molt complicat, perquè l’embolcall ha de contenir un nucli saborós i fàcilment digerible.
Perdre temps en disseny de classe alta, no portarà a cap lloc si el contingut en si no és rellevant. A la frontera entre el món del disseny i l’àmbit del SEO, hi ha:

 • projectes,
 • imatges,
 • contingut de vídeo,
 • plantilles,
 • estudis de cas.

I entre el contingut imprescindible, sens dubte necessitau text, imatges, vídeos inspirats i tutorials.

Atractiu a la vista fet bé

Quan es tracta d’aspecte visual de la vostra cartera, és important ser moderat i enginyós amb imatges. La millor i única opció aquí és publicar les vostres pròpies fotos. Les fotos genèriques o les que compres als llocs de valors semblen estar fent trampes.
Les fotos originals relacionades amb el vostre camp d’interès mostrarien als visitants que el vostre contingut prové de la vostra motivació interna. Tot i ser part del nínxol tecnològic, la qüestió d’atractiu visual d’un lloc web es pot considerar parcialment a través d’ulleres artístiques.
El contingut textual i la genuïnitat visual atractiva permeten combinar perfectament la seva identitat visual atractiva.
Ara que ja saps quina gent atrau, haureu d’optimitzar els mateixos elements visuals i de text per als motors de cerca.

Imatges i SEO

Les pàgines web es comparteixen sovint a través de llocs socials. Sovint s’utilitzen imatges Targetes de Twitter i a Gràfic obert de Facebook i l’ús del complement WordPress SEO per configurar aquests paràmetres per al vostre lloc web us garantirà un millor percentatge de clics.
Per tal que les vostres fotos i imatges parlin clarament als motors de cerca, heu d’utilitzar:

 • noms de fitxers descriptius,
 • etiquetes alt descriptives,
 • Etiquetes descriptives del títol,
 • subtítols descriptius.

La paraula màgica aquí és "descriptiu". És l’única manera que els motors de cerca sàpiguen què miren.
Mai no he trobat massa difícil dedicar-hi un parell de minuts addicionals a fer-ho bé, ja que he notat els llocs web que criden l’atenció, ho aconsegueixen també de Google..
Els noms dels fitxers i les etiquetes alts és ben segur que els robots i les etiquetes de títol podran capturar l’atenció dels vostres visitants. Veureu resultats, creieu-me.

Tècniques

Sí, trobareu que la mida del fitxer és important i que influeix directament en la velocitat del vostre lloc web. Però, en haver "sobreoptimitzat" les imatges no es veuran bé des de la perspectiva dels vostres visitants, així que us recomano per als dissenyadors que tractin WordPress desactiveu la compressió d’imatges automàtica.
Quan es tracta d’alineament, no haureu de parlar-vos d’aquest. Tots els dissenyadors i dissenyadors d’usabilitat saben que les imatges no haurien de trencar l’alineació de text.
La vostra cartera serà una imatge pesada i, a continuació, podeu incloure els vostres suports al mapa del lloc XML. El complement de WordPress de WordPress de Yoast ho fa molt bé. Fins i tot per a imatges que resideixen en els vostres tipus de portafolis i publicacions personalitzades.

Projectes, carteres i SEO

Els motors de cerca milloren el que es tracta, però es perden en la traducció. Es deia el traductor universal Esquema és el que tots els motors de cerca entenen.
CreativeWork de Schema és molt bonic afegir als vostres portafolis i als motors de cerca per comprendre quins avantatges podeu oferir a les persones. Us agrairan per ajudar-los. Obtindreu un bon augment del trànsit i millors percentatges de clics un cop l’heu implementat.
Esquema i Pa de panell RDF apareixerà a les pàgines de resultats del motor de cerca i garantirà una millor visibilitat i experiència de l’usuari del lloc web de WordPress.
També podeu provar d’utilitzar ProfessionalService per Schema, que és un subconjunt de vocabulari d’empreses locals, en cas que també vulgueu optimitzar el vostre lloc web localment.

Contingut, paraules clau i SEO

Els motors de cerca no s’entusiasmaran a notar un aspecte freqüentment recurrent de les vostres paraules clau a la pàgina, però això a vegades és inevitable i no hi haureu de pensar massa. De la mateixa manera que no heu de pensar massa en les paraules clau quan es produeixen continguts per a la cartera o estudis de cas del vostre dissenyador.
La manera més moderada d’utilitzar-les és en unes poques frases escollides i en titulars. A més, qualsevol dissenyador encertat hauria de saber que la pàgina principal és el centre de treball de SEO, així que assegureu-vos que tingueu prou text allà on expliqui a tothom quins són els vostres serveis..
Aquesta pàgina ha de donar una concisa però impactant introducció al vostre lloc i als serveis que oferiu. Posar un títol a cada pàgina i una breu descripció farà que tot el lloc sigui més competitiu i destacat. La vostra marca, que pot ser el seu nom o nom de l’agència, arriba al final de les etiquetes de títol.
El que veuran els usuaris quan un motor de cerca apunta al vostre lloc web és l’etiqueta de descripció. Aquesta descripció ha de ser la cirereta textual de la part superior del lloc web. Es guanyarà amb els usuaris d’Internet que el veuen quan arriben al vostre lloc web i presenciaran el vostre contingut únic i d’obertura mental.

Recupera

WordPress SEO per a dissenyadors i agències creatives pot ser una mica diferent, ja que cal centrar-se en el contingut visual més que en el text. El SEO a la pàgina d’aquests elements web ajudarà definitivament a la vostra cartera a publicitar-se a través dels motors de cerca. Així que encerteu:

 • Feu servir sempre etiquetes descriptives Alt i noms de fitxers perquè el motor de cerca de fotos sigui agradable.
 • Utilitzeu sempre els títols i les descripcions descriptives perquè les vostres fotos siguin fàcils d’utilitzar.
 • Utilitzeu imatges i vídeos rellevants per combinar les descripcions del vostre projecte.
 • Utilitzeu la millor qualitat d’imatge possible.
 • Implementa les targetes de gràfics oberts i Twitter mitjançant el complement WordPress SEO.
 • Utilitzeu mapes de lloc d’imatge (un mapa del lloc XML generat pel complement SEO de WordPress).
 • Utilitzeu el pavelló RDF breadcrumbs i el vocabulari Schema.org per als vostres articles, carteres i altres treballs creatius.

Tenir cura d’aquests detalls està garantit per establir certa distància entre vosaltres i els vostres companys dissenyadors de WordPress, però recordeu que el gust visual del vostre lloc i la qualitat del contingut és el que farà que la gent us contracti..

Sobre l’autor: Dragan Nikolic és un redactor i blogger de WordPress que contracta un apassionat per les startups i el minimalisme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map