Eines de suport de WordPress comparades: Freshdesk vs Awesome Support vs WP Support Plus vs Help Scout

Algunes operacions de WordPress prioritzen coses com l’optimització del motor de cerca i la millora dels percentatges de conversions, sense deixar de banda el benestar de la base de clients existent, però això pot suposar un error costós … Si voleu evitar aquest error, la resposta és proporcionar una atenció al client excepcional. i volem ajudar-vos a fer-ho introduint algunes de les millors eines de suport de WordPress.


Un bon suport és crucial per mantenir una base d’usuaris feliços, tal i com són els clients satisfets més probable per derivar usuaris nous al vostre negoci.

En aquest article, hem revisat algunes de les millors eines de suport de WordPress. Hem comparat les funcions clau, hem considerat com és fàcil d’utilitzar cadascun i hem determinat quins tipus de llocs poden beneficiar-ne el màxim. Si esteu preparats per començar a fer els vostres clients encara més feliços, comencem-ho.

millors eines de suport de WordPress

Les millors eines de suport de WordPress comparades (en poques paraules)

Si us penseu de temps curt, aquí teniu la versió en poques paraules de la nostra comparació d’eines de suport de WordPress:

Eines de suport de WordPress en comparació

Xarxa fresca
Suport impressionant
WP Support Plus
Help Scout

PreuEls plans premium de nivell gratuït i a partir de 15 dòlarsGratuït amb extensions premiumGratuït amb extensions premiumEls plans de nivell gratuït i premium comencen a partir de 20 $
Nombre d’agents d’assistènciaIl·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Integració de WordPressSí (via plugin)Funciona dins de WordPressFunciona dins de WordPressSí (mitjançant incrustacions i plugins)
Com gestiona els bitllets?Correu electrònic i telèfonTauler de comandament de WordPressTauler de comandament i Skype de WordPressDins d’un tauler fàcil d’agafar
Estadístiques de suportNo

Les millors eines de suport de WordPress comparades (completament)

Xarxa fresca

Xarxa fresca

Visió general
Xarxa fresca és un portal de suport complet amb suport oficial per als llocs web de WordPress. La plataforma permet als usuaris gestionar entrades de suport, classificar-les segons etiquetes, crear respostes automàtiques i fins i tot crear una base de coneixement personalitzada per cobrir els problemes més habituals..

Principals característiques

 • Sistema de gestió de bitllets basat en correu electrònic amb opcions per categoritzar, combinar, dividir i exportar entrades.
 • Feu un seguiment del temps que els agents passin tractant consultes d’assistència (només disponibles per a plans premium).
 • Rebreu trucades d’assistència mitjançant un número de telèfon proporcionat per Freshdesk.
 • Creeu un base de coneixement indexable.
 • Integreu-vos amb Google Analytics i utilitzeu informació de paraules clau per ampliar la vostra base de coneixement.
 • Inclou Android i iOS aplicacions per gestionar les consultes de suport en qualsevol moment.
 • Personalitzeu formularis de suport i finestres emergents per adaptar-se al disseny del vostre lloc.

Facilitat d’ús
Freshdesk és molt senzill d’utilitzar fins i tot per a usuaris amb poca experiència amb eines de suport. En el moment de l’inici de sessió, se li mostrarà l’activitat més recent al vostre lloc així com quantes entrades s’han de retardar, obrir, quedar-se en espera i no assignar-les:

El quadre de comandament Freshdesk.

Manipular els bitllets és bàsicament el mateix que tractar els correus electrònics. Podeu respondre als usuaris, reenviar el bitllet o afegir notes sobre casos. Cada bitllet té una prioritat que va de menor a urgent, i se li assigna un dels sis estats com ara obert, tancat i resolt.

La integració de WordPress es gestiona a través del complement oficial de Freshdesk, que us permet integrar ginys de suport i una eina de cerca de bases de coneixement al vostre lloc. També podeu tractar els comentaris com a entrades, cosa que us ajuda a relacionar-vos amb els usuaris de manera més eficaç. Val la pena assenyalar que el complement oficial de WordPress no s’ha actualitzat durant un temps, però encara funciona amb la versió més recent de WordPress.

Preu
Gratuït, 15 $, 29 $, 49 $ o 109 $ per agent al mes.

Penseu en utilitzar Freshdesk si

 • Esteu buscant una eina de suport excel·lent que pugui fer front a operacions tant grans com petites. Conèixer la plataforma és senzill, cosa que significa que no suposarà cap problema aportar nous agents d’assistència a mesura que la vostra empresa creixi.
 • El pla gratuït permet fins a tres agents i us ofereix prou funcions per estar al capdamunt de les entrades de suport i dels comentaris de WordPress.

Vam fer una enquesta ràpida al grup de Facebook avançat de WordPress i vam preguntar sobre la preferència de la gent a l’hora d’eines de suport de WordPress. Freshdesk va rebre un bon grapat de vots allà:

Testimonis FreshDesk

Vés a Freshdesk

També us pot interessar aquests articles:

 • 20 portafolis de disseny impressionants per veure abans de crear-los
 • ManageWP vs Jetpack Manage vs InfiniteWP vs MainWP i Sync iThemes – Eines de gestió de WordPress comparades
 • 5 de les millors eines de desenvolupament local de WordPress respecte al 2020

Suport impressionant


Suport impressionant: plugin d'ajuda i suport de WordPress Suport impressionant: Ajuda de WordPress & Complement de suport

Autor (a): Un equip de suport impressionant

Versió actual: 6.0.0

Darrera actualització: 30 de maig de 2020

awesome-support.6.0.0.zip


82% de valoracions


10.000 + instal·lacions


WP 4.0 + Requereix

Visió general
Awesome Support és un complement de suport de WordPress. Permet als usuaris enviar entrades directament des del seu compte de lloc web i supervisar l’estat de les seves sol·licituds sense sortir del lloc. Com a agent d’assistència, rebrà un correu electrònic per a cada entrada nova i després els gestionarà des del tauler de comandament mitjançant l’editor habitual de WordPress.

Principals característiques

 • Totalment basat en WordPress. Fins i tot correus electrònics que rebeu per a les entrades noves, us retornarà al vostre tauler.
 • Els usuaris poden enviar entrades noves mitjançant formularis personalitzats mitjançant l’editor de WordPress, que admet fitxers adjunts.
 • Permet controlar l’estat de tots els bitllets d’assistència des del tauler de taula, etiquetar-los i assignar-ne un estat nou.
 • Assignació de bitllets a diferents agents d’assistència en funció de la seva àrea d’expertesa.
 • Admet plataformes de comerç electrònic permetent rebre consultes associades a cada producte.
 • Estableix els termes i condicions que els usuaris han d’acordar abans d’enviar les entrades de suport.
 • Amplieu les funcions del connector amb complements premium múltiples.

Facilitat d’ús
Si coneixeu WordPress, no tindreu cap problema per ajustar-vos al servei impressionant. Tots els bitllets es gestionen mitjançant l’editor de WordPress en combinació amb les caixes de meta d’administració per gestionar l’estat dels bitllets i assignar etiquetes.

El tauler de control impressionant

Preu
Gratuït, amb diversos disponibles extensions premium i 4 paquets premium: $ 12,42, 19 $, 24 $ i 38 $ al mes.

Penseu en l’ús de Suport impressionant si

 • No voleu fer front amb l’ús d’un servei de tercers. L’Astrany Suport no té algunes funcions avançades, com ara el seguiment del temps i la gestió de trucades telefòniques, però és una solució fiable per gestionar les consultes de detalls del producte als llocs de comerç electrònic i els tiquets bàsics de suport per a tot tipus de llocs web de WordPress..

Vés a Suport impressionant

WP Support Plus


Sistema de bitllets sensibles WP Support Plus Sistema de bitllets sensibles WP Support Plus

Autor (a): Pradeep Makone

Versió actual: 9.1.2

Darrera actualització: 3 de setembre de 2019

wp-support-plus-responsive-ticket-system.zip


86% de valoració


7.000 + instal·lacions


WP 4.4 + Requereix

Visió general
WP Support Plus és un altre complement de suport de WordPress. Aquesta eina inequívoca no ha crescut en popularitat durant els dos anys que ha estat al dipòsit de WordPress, però ha atret uns fidels. Aquest complement s’assembla molt a Awesome Support. En lloc de refer les similituds, anem cap a les funcions clau que la diferencien.

Principals característiques

 • Administre les entrades de suport des del vostre tauler de control mitjançant un sistema basat en colors per diferenciar les entrades obertes, pendents i tancades.
 • Feu un seguiment de les estadístiques de bitllets per a cada agent i calculeu el rendiment de l’agent a simple vista.
 • Afegiu un botó de trucades a Skype al vostre lloc com a opció per gestionar les consultes urgents.
 • Creeu plantilles de correu electrònic per enviar respostes automàtiques als usuaris que envien entrades.
 • Hi ha diverses extensions premium disponibles.

Facilitat d’ús
De la mateixa manera que el programa de suport impressionant, si sou usuaris de WordPress, WP Support Plus estarà en la vostra adequació. Els usuaris de WordPress experimentats seran còmodes utilitzant WP Support Plus de seguida.

El quadre de comandament WP Support Plus

Preu
Gratuït, amb diverses extensions premium disponibles

Penseu en utilitzar WP Support Plus si

 • Cerqueu una eina d’assistència basada en WordPress que inclogui funcions avançades i us permeti supervisar el rendiment de diversos agents d’assistència. També és perfecte si voleu l’opció afegida de donar suport als usuaris mitjançant Skype.

NOTA / ACTUALITZACIÓ DE L’EDITOR:

Realment sentíem que hauríem d’introduir un altre jugador en el joc. Simplement perquè és una de les eines de suport de WordPress que utilitzem nosaltres mateixos TemaIsle i Reviu.Social. Parlo de Help Scout. Té algunes funcions fantàstiques, així que crec que us agradaria. A més, vam fer aquesta enquesta ràpida al grup de Facebook avançat de WordPress i sembla que Help Scout ha obtingut la majoria de vots:

Testimonis d'Ajuda Scout
Testimonis d'Ajuda Scout

Help Scout

Help Scout

Visió general
Help Scout és un conjunt complet d’eines d’assistència al client / WordPress. Més de 7.000 empreses de tot el món han confiat en la seva confiança.

Es compon de tres elements principals: assistència, documents i una cosa anomenada Beacon (assistent de la pàgina, de manera que els visitants no necessiten sortir del vostre lloc per respondre les seves preguntes).

L’ajuda Scout us ofereix bàsicament tot el que espereu d’una plataforma d’assistència al client. El principal punt de venda amb Help Scout és que volen que cada interacció de suport sigui més humana i, per tant, més útil i agradable per a ambdues parts.

Principals característiques
El real llista completa de funcions és realment vasta, per tant, només en mencioneu un grapat d’aquests que són útils (com va assenyalar Madalin Milea, el nostre enginyer de suport @ThemeIsle):

 • Totes les entrades disponibles mitjançant un tauler de control fàcil i fàcil d’utilitzar.
 • Hi ha un mòdul de documents integrat, ideal per oferir als vostres clients una base de coneixement.
 • Us dóna accés a una API que podeu utilitzar per a diverses integracions in situ (per exemple, la utilitzem per a Descàrregues digitals fàcils integració).
 • Permet guardar les respostes que utilitzeu més sovint.
 • Cada client pot valorar la seva experiència d’assistència després de cada resposta, donant-vos consells sobre com podeu millorar la vostra assistència.
 • Podeu crear aplicacions personalitzades. Per exemple:

Hem creat dues aplicacions: la primera ens mostra la darrera versió disponible del producte que un bitllet determinat té aproximadament + la versió que l’usuari ha instal·lat (ideal per aconseguir que la gent tingui la versió més recent ràpidament). L’altre enumera els productes que el client ha comprat + la llicència de la qual es troba.Madalin Milea, enginyer de suport @ThemeIsle

 • N’hi ha més que 40 aplicacions i integracions integrades.
 • Hi ha fluxos de treball automàtics.
 • Hi ha informes detallats (productivitat, reduccions de la conversa, filtratge d’horari d’oficina i molt més).
 • Podeu utilitzar diverses bústies de entrada.

Caixes de correu a Help Scout

Facilitat d’ús
Fem que Madalin comparteixi la seva opinió sobre la facilitat d’ús de Help Scout:

Ja fa temps que utilitzem Help Scout com a eines de suport a WordPress. És un programari sòlid, i ni tan sols hem pensat a buscar una alternativa. Ha estat amb nosaltres des del primer dia.

El més important és que es demostra que ara és tan eficaç, amb un equip de suport més gran, com en aquell moment, quan només hi havia dues persones. Només manté les coses senzilles i seguides.

L’import número més important de l’Ajuda Scout, l’IMO, és la de reunir la gent. Tant si és el nostre propi equip, com els nostres usuaris, simplifica la comunicació i ajuda a crear confiança de marca. Madin Milea, enginyer de suport @ThemeIsle

En general, és fàcil comprendre l’ús de Help Scout amb WordPress. Podeu habilitar Beacon, el petit ajudant que s’asseu a la cantonada inferior i trobar maneres d’ajudar els vostres visitants, o bé podreu integrar-lo amb altres elements individuals del vostre lloc..

Per exemple, com he dit, ho utilitzem per a la nostra integració de Easy Digital Descàrregues, però també hi ha maneres de fer-lo funcionar amb WooCommerce, Shopify, Magento, Mixpanel, etc..

Preu
Gratuït, 20 dòlars, 32 dòlars per mes.

Penseu en utilitzar el Help Scout si

 • Només voleu mantenir totes les tasques i activitats relacionades amb l’assistència en un sol lloc i fora del lloc. Això pot ser realment beneficiós, i sobretot si el vostre lloc és a la baixa, de ben segur que no voleu que els vostres clients ni tan sols puguin rebre assistència si això succeeix.
 • Genial si no teniu diners per invertir en aquest moment i només voleu provar diferents eines de suport de WordPress, però, al mateix temps, voleu que la vostra solució pugui créixer amb vosaltres..

Vés a Help Scout

Conclusió

Qualsevol que hagi treballat en atenció al client pot dir-te que no és una feina senzilla. Aquestes eines d’assistència de WordPress no faran miracles, però us proporcionaran els recursos que necessiteu per fer front a les consultes de suport de manera eficient.

Cadascuna d’aquestes eines és prou bona per guanyar la nostra recomanació. Per tant, la pregunta que us heu de plantejar és: com preferiu tractar els problemes de suport? Aquí teniu un breu resum sobre com us pot ajudar cada eina:

 • Xarxa fresca: Gestiona les consultes mitjançant correu electrònic i trucades en línia.
 • Suport impressionant: Trateu les entrades d’assistència i les consultes de productes de comerç electrònic des del tauler de comandament de WordPress.
 • WP Support Plus: Doneu suport als vostres usuaris mitjançant un sistema de ticketing basat en WordPress i Skype.
 • Help Scout: Una gran solució de suport integral per a les empreses que necessiten la seva eina de suport per poder créixer amb elles.

Heu tingut experiències positives amb alguna d’aquestes eines de suport de WordPress? Comparteix les teves històries amb nosaltres a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació i presentació de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map