Comparats els millors proveïdors SMTP: Amazon SES vs Sendinblue vs SendGrid i Mandrill

Comparats els millors proveïdors SMTP: Amazon SES vs Sendinblue vs SendGrid i Mandrill

Comparats els millors proveïdors SMTP: Amazon SES vs Sendinblue vs SendGrid i Mandrill
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Feu servir el correu electrònic com a una de les peces del trencaclosques de la vostra estratègia global de negoci en línia? Si la resposta és afirmativa i probablement sí, aleshores, hauríeu de mirar què poden fer alguns dels millors proveïdors de SMTP per a vosaltres, i això és quant a oferir-vos noves eines per facilitar-vos les tasques existents, així com revelant possibilitats totalment noves.


Però abans d’entrar-hi, comencem al principi:

Per dir-ho senzillament, la distribució de correu electrònic no és cap problema … fins que haureu d’enviar-ne moltes coses.

Quan hi penseu, com a lloc web de WordPress per començar, no necessitareu cap servei de lliurament relacionat amb correu electrònic. Simplement podeu utilitzar MailPoet (oi?) I no heu enviat cap problema al correu electrònic. Bé, sí, això és tècnicament correcte, però potser no és la solució més optimitzada.

Millors proveïdors de SMTP: Amazon SES vs Sendinblue vs SendGrid vs Mandrill

Els millors proveïdors de serveis SMTP comparats en aquest article són:

 1. Sendinblue (www.sendinblue.com)
 2. Amazon SES (aws.amazon.com/ses/)
 3. SendGrid (sendgrid.com)
 4. Mandrill (mandrill.com)

Amazon SES
Sendinblue
SendGrid
Mandrill

Però abans d’entrar-hi, anem a respondre algunes preguntes crucials que sovint apareixen al voltant del tema dels servidors SMTP.

El problema amb l’enviament de correu electrònic, resumit

El primer que hem de fer aquí és distingir entre dos tipus principals de correu electrònic que un lloc web o un servei web pot enviar a la seva audiència: correu electrònic massiu i correu electrònic transaccional.

 • El primer és el que es coneix clàssicament com a màrqueting per correu electrònic. És on creeu una campanya de correu electrònic estàndard i la feu arribar múltiples destinataris (la vostra llista de subscriptors) tot alhora.
 • Això és últim al que envieu destinataris individuals – és una comunicació directa a una, basada en l’acció o la inacció del destinatari. Més o menys, és el destinatari que activa el correu electrònic per ser enviats en la seva direcció.

Aquest segon tema (correu electrònic transaccional) és el tema actual.

El correu electrònic transaccional és sovint el tipus de comunicació basat en correu electrònic més important entre una empresa / lloc web i la seva audiència o base de clients. Breu història, si teniu una eina, o una aplicació, un lloc web, un complement, o un servei web, etc., i voleu que aquesta cosa pugui comunicar-vos automàticament amb els vostres usuaris en funció dels desencadenants específics, això és quan passa el correu electrònic transaccional.

En aquest cas, no feu clic a cap "envia" botó a mà. En lloc d’això, l’algorisme de l’eina decideix quan voleu enviar correus electrònics. Com el nom indica, el correu electrònic és enviat quan succeeix una transacció i s’ha de notificar a la persona d’aquest fet. Aquests correus electrònics només són rellevants per a un destinatari determinat i sovint són molt personalitzats. Penseu com:

 • correus electrònics de creació de comptes – "Benvinguts correus electrònics"
 • Adreces de correu electrònic de confirmació de comandes, rebuts de compra, correus electrònics d’abandonament del carretó de la compra i tota mena de missatgeria relacionada amb el carretó
 • missatges relacionats amb l’activitat del compte d’usuari (com ara recordatoris de contrasenya)
 • notificacions de productes, notificacions del compte d ‘usuari, etc.
 • "algú va respondre al vostre comentari" -correus electrònics, etc..

El correu electrònic transaccional, per definició, tracta problemes importants relacionats amb les transaccions, de manera que realment voleu que els destinataris rebin els enviaments sense fallar i ràpid!

I aquesta distribució o, a vegades, la falta d’això, sovint és on s’inicien els problemes. Si acabeu de començar amb les comunicacions de correu electrònic directes, podríeu tenir la temptació de fer una de les dues coses:

No es recomanen alternatives als serveis que ofereixen alguns dels millors servidors SMTP:

 • La primera possibilitat és enviar missatges directament a través del servidor web. Es pot fer mitjançant, per exemple, la funció de correu electrònic de PHP o funcions similars en altres tecnologies. Tanmateix, podeu trobar alguns problemes de distribució aquí. Sobretot si esteu en un servidor web compartit, la IP del servidor pot estar ja en algunes llistes negres de correu brossa, cosa que evitarà que els vostres correus electrònics es lliurin bàsicament de seguida. A més, trobareu que cada host web limita el nombre de correus electrònics que teniu permès enviar abans de tenir problemes. Aquí hi ha un recurs excel·lent al respecte recopilats pels nois que hi ha darrere MailPoet.
 • La segona alternativa és SMTP de Gmail. Sé que aquesta no és una configuració especialment avançada, però Gmail encara permet enviar fins a 500 correus electrònics diaris i, si realment voleu, podeu integrar-la amb el vostre lloc (WordPress inclòs) o l’aplicació mitjançant configuració SMTP estàndard. . El benefici aquí és que envieu el vostre correu electrònic des dels servidors de Gmail, cosa que hauria de ser millor per a la distribució. Tot i així, no és perfecte.

El que tot es deriva és el simple fet que, per sobre d’un determinat volum, el maneig de correu electrònic pel vostre compte esdevé més aviat raonable.

Aquí és on entren en joc alguns dels millors proveïdors i serveis SMTP per estalviar-nos molts mals de cap i simplement permetre’ns tenir el nostre correu electrònic atès..

"No puc fer servir només Mailchimp?" – demanes

Bé, sí, podeu. Però també no.

Tinguin paciència amb mi:

Primer de tot, Mailchimp és bastant car … cosa que hem parlat en passar per les alternatives més econòmiques de Mailchimp. En segon lloc, no admet el correu electrònic transaccional per defecte.

L’ús de Mailchimp estàndard funciona excel·lentment per a campanyes de correu electrònic massives. Però si voleu enviar un únic correu electrònic a un únic destinatari i activar-lo en funció de l’acció (o la inacció) de la persona, no us serà molt útil. No podeu automatitzar tal cosa, per si mateix, mitjançant Mailchimp per defecte.

Tanmateix, podeu utilitzar un complement a Mailchimp, una cosa que abans es coneixia com Mandrill.

En aquell temps, que no era tant temps enrere, Mandrill era probablement la solució màxima entre els millors proveïdors de serveis SMTP que hi havia. Però després que hagi estat adquirit per Mailchimp, els preus van augmentar i una gran part de l’antiga base d’usuaris de Mandrill va decidir passar a solucions alternatives. Però més sobre això en només un minut.

Amb tot això, entrem a les empreses i parlem del que és bo i dolent d’elles.

Primera ronda: preus i quants correus electrònics podeu enviar

Comencem amb probablement el primer número que tothom vol conèixer en relació amb el millor proveïdor de SMTP del mercat: el preu i la relació amb el nombre de correus electrònics que teniu permès enviar..

Millor preu dels proveïdors SMTP

Amazon SES
Sendinblue
SendGrid
Mandrill
Gratuït: fins a 62.000 correus electrònics al mes, però aquí hi ha condicions especials. Només podeu aprofitar el nivell gratuït si sou un usuari d’Amazon EC2 i "quan truqueu a Amazon SES des d’una instància d’Amazon EC2 directament o mitjançant AWS Elastic Beanstalk."Gratuït: fins a 9.000 correus electrònics al mes. Limitat a 300 correus electrònics diaris.Prova gratuïta: vàlida durant 30 dies, durant els quals podeu enviar fins a 40.000 correus electrònics. A continuació, envieu 100 / dia de forma gratuïta, per sempre.Prova gratuïta: 2.000 crèdits de correu electrònic gratuïts (enviaments) en total. Un cop desapareguts, haureu d’actualitzar a un compte Mailchimp pagat i començar a comprar més crèdits Mandrill per continuar enviant correus electrònics..
0,10 dòlars per 1.000 correus electrònics + 0,12 dòlars per GB d’adjunts enviats.
$ 1 per cada 10.000 correus electrònics
25,00 dòlars al mes: fins a 40.000 correus electrònics mensuals.
6,25 dòlars per cada 10.000 correus electrònics
14,95 dòlars mensuals: fins a 40.000 correus electrònics mensuals.
3,73 dòlars per cada 10.000 correus electrònics
40 dòlars mensuals: fins a 25.000 correus electrònics.
16 dòlars per cada 10.000 correus electrònics
39 dòlars mensuals: fins a 60.000 correus electrònics.
6,50 dòlars per cada 10.000 correus electrònics
29,95 dòlars al mes: fins a 100.000 correus electrònics.
2,99 dòlars per cada 10.000 correus electrònics
60 dòlars mensuals: fins a 50.000 correus electrònics.
12 dòlars per cada 10.000 correus electrònics
66 dòlars mensuals: fins a 120.000 correus electrònics.
5,50 dòlars per cada 10.000 correus electrònics
79,95 dòlars al mes: fins a 180.000 correus electrònics.
4,44 dòlars per cada 10.000 correus electrònics
80 dòlars mensuals: fins a 75.000 correus electrònics.
10,67 dòlars per cada 10 000 correus electrònics
Nombre il·limitat de contactes emmagatzemats a tots els plans.Podeu tenir fins a 2.000 contactes emmagatzemats sense tarifes addicionals. Aleshores, cada 10.000 nous contactes és de $ 10 / mes.Tots els nivells anteriors m’han calculat a partir del model de preus innecessàriament complicat de Mandrill, més a continuació. A més, la principal subscripció mensual de Mailchimp s’ha inclòs en els preus anteriors.
Amazon SES Sendinblue SendGrid Mandrill

Evidentment, hi ha un elefant a la sala. O millor dit dos elefants. Comencem per la primera:

Els preus d’Amazon estan molt per sota del que cobren tots els altres, de manera que a primera vista semblen la millor opció de la llista. Tanmateix, Amazon SES és una solució d’ossos nus. Vull dir, només us permet enviar correus electrònics a través de l’API o de l’SMTP d’Amazon, i això és força.

Discutirem les funcions específiques que ofereixen cadascun d’aquests millors proveïdors SMTP, però, ara per ara, només tingueu en compte que Amazon no us ofereix cap analítica, plantilles, informes ni cap altra eina útil, tret de la bruta possibilitat d’enviar-ne. correus electrònics. Aquí ets més o menys.

Per tant, Amazon podria ser la solució perfecta per a les empreses que realment operen a escala i envien milions de correus electrònics cada mes. En un escenari com aquest, tot i que necessiten invertir en els seus propis mecanismes personalitzats per a estadístiques o altres funcions relacionades, al final del dia, els estalvis que obtenen en funció del volum de correu electrònic que envien encara valen la pena. Tanmateix, per a la majoria de negocis o llocs web de WordPress, treballar amb Amazon pot ser bastant difícil de manejar. Barat, però difícil.

Per aquesta raó, no us aconsello que es miri el preu només quan feu la vostra elecció. Es tracta sempre de la relació de temps i esforç necessari per configurar-ho tot i el cost final. Dit d’una altra manera, probablement us resultarà millor amb una solució una mica més cara, però que us encarregui de tots els problemes tècnics difícils.

Finalment, sobre Mandrill. Per primer cop, Mandrill ara és un complement per a Mailchimp. El que això significa per a tu és que per utilitzar Mandrill, primer haureu de ser un client que pagui de Mailchimp. El pla més barat és de 20 dòlars al mes. Aleshores, heu d’afegir el cost de Mandrill a sobre.

OMI, el preu de Mandrill és complicat principalment per ocultar el costós que és utilitzar el servei. En cas que no ho sàpiga, el que compra amb Mandrill no ho serà realment "enviaments de correu electrònic" com ho fa amb Amazon i la resta de proveïdors SMTP. Amb Mandrill, compra un "bloc" de 25.000 correus electrònics. Els preus varien des de 20 dòlars el bloc fins als 10 dòlars el mateix.

 • Si teniu previst enviar missatges de correu electrònic de 100k, necessiteu 4 blocs a 20 dòlars la peça, així que 80 dòlars en total + el preu de la subscripció Mailchimp.
 • Però si voleu enviar correus electrònics d’1 milió, necessiteu 40 blocs a 18 dòlars la peça, que és de 720 dòlars més, de nou, la vostra membresía de Mailchimp.

I, com veieu, els preus per "S’han enviat correus electrònics de 10k" tampoc és tan atractiu. El pla d’entrada és alt de 16 dòlars per cada missatge de correu electrònic de 10k, que està molt per sobre del que ofereixen tots els altres.

Per últim, tingueu en compte que els preus presentats anteriorment són només per a la distribució de correu electrònic. No inclouen coses com les IP dedicades, per exemple, que podríeu veure obligats a comprar per separat segons la mida de l’operació de correu electrònic..

Per enviar-vos una idea del preu, Sendinblue cobra 12 dòlars al mes per a una IP dedicada, mentre que SendGrid n’inclou un de franc per a plans superiors a 79,95 dòlars / mes (IP addicionals a 20 dòlars / mes). A Amazon, Les IP dedicades són de 24,95 dòlars al mes.

També us pot interessar aquests articles:

 • 5 dels millors proveïdors d’allotjament de distribuïdors per a WordPress comparat amb 2020
 • 6 millors proveïdors d’allotjament de servidors dedicats en comparació: assequibles & Potent
 • 6 dels millors proveïdors d’allotjament de correu electrònic en comparació per al 2020 ✉️

2ª ronda: escalabilitat

L’escalabilitat és un dels principals avantatges de tenir el vostre correu electrònic gestionat per un proveïdor SMTP extern. Si teniu la vostra infraestructura de correu electrònic (gestionar els vostres servidors), l’escalabilitat és molt difícil. Si voleu, per exemple, duplicar el volum de missatges de correu electrònic, pot suposar també duplicar la vostra infraestructura del servidor.

Amb un proveïdor SMTP extern, no hi ha cap problema. Aquests serveis poden gestionar el volum que els envieu o, més aviat, el volum que vulgueu "llançar."

Amb solucions com Amazon SES, podeu ampliar el vostre volum gairebé indefinidament i, segurament, molt per sobre del que qualsevol empresa petita o mitjana empresa pugui necessitar des del correu electrònic transaccional..

El més probable és que, si teniu una operació que requereix que s’enviïn més de 2 milions de correus electrònics cada mes, ja sabeu molt bé quines són les vostres necessitats específiques i amb quina empresa voleu treballar, així que centrem-nos en números inferiors a això amb l’objectiu. d’aquesta comparació.

Totes les empreses que figuren en aquesta llista són més que capaços de permetre-vos enviar correus electrònics d’1 milió cada mes i l’únic que us ha de preocupar pel que fa a la mida de la factura..

Malauradament, no tots els millors proveïdors SMTP aquí tenen un model de preus tan clar com Amazon, on duplicar el volum significa bàsicament duplicar la factura..

Amb algunes empreses, a mesura que el seu volum creix, és possible que els seus costos augmentin encara més ràpidament. A continuació, es mostra una taula de preus ajustada que he basat en funció del preu oficial de cada empresa. Concretament, aquí es mostra el cost que s’envien correus electrònics d’1 milió cada mes amb cada empresa:

Proveïdor de serveis de SMTP per 1.000.000 de correu electrònic enviat

Amazon SES
Sendinblue
SendGrid
Mandrill
$ 100 per correu electrònic d’1 milió603 dòlars per correu electrònic d’1 milió399,95 dòlars de correu electrònic per 1 milió740 dòlars per correu electrònic d’1 milió

Si busqueu una alternativa assequible a Amazon SES, Sendinblue és l’adequada. Tot i que és una solució molt costosa, és una solució molt rica en funcions que Amazon SES.

3ª ronda: Característiques

Cadascun d’aquests millors proveïdors SMTP ofereix API, que us permeten enviar correus electrònics a través de l’aplicació, l’eina web o qualsevol altre programari que creeu. A part d’això, algunes d’elles també ofereixen funcions addicionals que permeten coses com ara enviar correu electrònic directament a través de la pròpia interfície del proveïdor, per exemple. Però hi ha molt més sota el capó.

Aquí teniu una visió general del que us proporcionen cadascun dels millors proveïdors SMTP que apareixen en aquesta comparació:

Amazon SES

 • Bàsicament el que obteniu és la seva API i SMTP.
 • Nombres bàsiques de lliuraments, denúncies i missatges rebuts o rebutjats.

Mandrill

Per inclús utilitzar Mandrill en primer lloc, heu d’estar en un compte de Mailchimp de pagament, de manera que obtindreu tot allò que hi ha disponible com a part de l’acord. Aquí està el complet llista de funcions a Mailchimp. A més d’això, el mòdul Mandrill us ofereix:

 • Infraestructura de lliurament optimitzada (per exemple, infraestructura distribuïda mundialment, diversos dominis per compte i molt més).
 • Les plantilles de correu electrònic (tot i que Mandrill ja és part de Mailchimp ara, les eines que ofereix quan es tracta del vostre correu electrònic i les plantilles no són tan robustes).
 • Analítiques en profunditat (registre d’activitats que es pot cercar, etiquetatge automàtic, opcions de seguiment per correu electrònic i més).
 • Prova de divisions i informes comparatius.
 • Opcions d’enviament personalitzables i etiquetatge en blanc.

Sendinblue

 • Podeu enviar campanyes de correu electrònic transaccionals i de correu electrònic estàndard.
 • Hi ha un panell d’usuari complet al qual podeu enviar correu electrònic de forma manual.
 • Hi ha funcions d’automatització de màrqueting.
 • Hi ha missatgeria SMS.
 • Plantilles de correu electrònic arrossega i deixa anar.
 • Bones estadístiques i informes sobre el rendiment dels vostres correus.
 • Importa / exporta funcions per a les dades de correu electrònic.
 • Emmagatzema les llistes de subscriptors i segmenta-les com vulguis.
 • Sendinblue també ofereix moltes altres funcions interessants, com ara el nou mòdul de xat, per exemple. D’aquesta manera, us estalviareu haver d’obtenir la funcionalitat del xat d’un tercer (estalvieu diners).

SendGrid

 • API que admeten Node.js, Ruby, Python, Go, PHP, Java i C #.
 • Entorn d’enviament segur (per exemple, autenticació de dos factors en enviar).
 • Podeu enviar campanyes de correu electrònic transaccionals i de correu electrònic estàndard.
 • Bon creador de correu electrònic amb arrossegar i deixar anar, a més de les plantilles de missatges.
 • Programació, segmentació, proves A / B i altres funcions de màrqueting.
 • Analítiques en temps real, mesuraments d’enviaments, tarifes d’entrega, rebots, informes de correu brossa, clics d’enllaç, obertura, donar-se de baixa i molt més.

Al final del dia, quan seleccioneu el millor proveïdor SMTP per si mateix, de vegades els avantatges addicionals marquen la diferència. Per exemple, tots els jugadors d’aquesta llista són capaços d’enviar nombrosos correus electrònics i amb un bon lliurament. Però, al mateix temps, només alguns d’ells ofereixen eines realment bones per crear plantilles de correu electrònic o proporcionen bones estadístiques i funcions de prova d’A / B..

Tot això a la vostra experiència general d’usuari i al tipus de coses que podeu fer amb el vostre correu electrònic transaccional (o correu electrònic de màrqueting estàndard). O, per dir-ho d’una altra manera, si el vostre proveïdor només us ofereix eines per enviar correu electrònic i res més, us haureu d’obrir a la porta amb un procés, un pla de màrqueting i una estratègia generalment òptimes per al que voleu. fer.

Però, quan més proveïu del proveïdor SMTP, més podeu ajustar en el camí i, per tant, fer més eficaços els vostres esforços de correu electrònic en general. En funció del que necessiteu, un servei pot ser millor que l’altre. Una regla general és intentar buscar les funcions disponibles de cadascuna i intentar decidir quines d’elles t’agraden i quines falten d’alguns dels altres millors proveïdors SMTP. D’aquesta manera podreu trobar la vostra combinació perfecta de funcions. A més, tingueu en compte que, si realment us falta una determinada característica d’un proveïdor determinat, no és probable que introduïu aquesta funció en breu. Probablement és millor triar una alternativa en aquest cas.

Per exemple, tan gran com sigui Amazon SES, només podeu enviar correus electrònics a través d’aquest. No hi ha plantilles. No hi ha bones estadístiques. No hi ha eines de màrqueting. Vull dir, és la primera lliga a l’hora d’enviar aquests correus electrònics, però no n’hi ha res més.

I no parlo només de coses com ara interfícies d’usuari elaborades o plantilles arrosseguades. La resta de proveïdors SMTP també inclouen IP dedicats, autorització SPF i DKIM (per deixar clar que no s’han falsificat els vostres correus electrònics – PDF per a més lectura), Mapeig IP i molt més, algunes de les quals són importants per avaluar el correu electrònic com a genuïnes.

Si bé Amazon SES us permet fer-ho també, autenticar el vostre correu electrònic amb SPF a SES i configurar registres DKIM no es fa automàticament.

Aquí es mostra com funciona amb els altres proveïdors SMTP:

Millors proveïdors SMTP: detalls SPF i DKIM

Sendinblue
SendGrid
Mandrill
Les signatures SPF i DKIM incloses i gestionades mitjançant noms de domini de Sendinblue.SendGrid pot gestionar els vostres registres DKIM i SPF de forma automàtica. Tant a la caixa, com després d’afegir IP també dedicades.Els registres SPF i DKIM personalitzats s’inclouen de manera predeterminada per a tots els comptes.
També hi ha la possibilitat d’activar-los en el vostre propi domini.També podeu enviar els vostres correus electrònics des d’una adreça IP privada o un agrupament IP.

Ronda 4: Ressenyes d’usuaris

Aquí teniu el que pensen els usuaris sobre cadascun dels millors proveïdors de SMTP que apareixen aquí:

Amazon SES

Nota mitjana dels usuaris: 4,2 / 5

Exemples de ressenyes:

Amazon SES té una taxa de lliurament més elevada, ja que assegura que el contingut de correu electrònic és segur i que no els intercepte els filtres de correu brossa. […] L’escalabilitat és un altre motiu que m’agrada per Amazon SES.

L’assistència al client no és gens bona. Falta l’analítica avançada i l’única pista que podeu conservar és el nombre de correus electrònics enviats i rebuts.

Sendinblue

Nota mitjana dels usuaris: 4,0 / 5

Exemples de ressenyes:

L’eina és senzilla i és fàcil d’aprendre. Té algunes funcions excel·lents com l’automatització amb visualització en versió gratuïta. […] Una altra cosa bona és que podeu tenir correus electrònics transaccionals i de màrqueting al mateix lloc.

La limitació més gran és l’absència de proves A / B, tot i que podeu superar-ho tot replicant campanyes.

SendGrid

Nota mitjana dels usuaris: 3,6 / 5

Exemples de ressenyes:

És fàcil d’integrar i té molts documents per tenir una experiència fantàstica de principiants.

M’encanta molt la simplicitat que hi ha darrere de la configuració de la marca Whilelabel i les dades detallades que mostren el feed d’activitats de correu electrònic.

Crec que de vegades la documentació es pot empipar. Semblen tenir una terminologia diferent per a coses que es podrien haver explicat amb molta més facilitat.

Mandrill

Nota mitjana dels usuaris: 4,3 / 5

Exemples de ressenyes:

Sortida de correus electrònics en directe: és ideal per comprovar el contingut. Possibilitat de filtrar ràpidament les estadístiques segons la plantilla i la data. Etiquetes de seguiment d’analítiques automàtiques. Atenció al client raonablement ràpida.

La nova integració de Mandrill com a característica dels comptes de Mailchimp de pagament redueix realment la seva utilitat com a eina autònoma.

5ª ronda: integració de WordPress

Hi ha dues cares:

Primer, si teniu una configuració personalitzada de WordPress (com una eina web que funciona amb WordPress, o un lloc web de comerç electrònic gran, o qualsevol cosa que sigui única i que no sigui una instal·lació estàndard de WordPress, probablement integreu tot manualment a través del API proporcionada pel vostre SMTP.

Sembla fàcilment interactuar amb totes les API i totes elles proporcionen capes per a PHP i altres tecnologies habituals. Així, fet i fet.

En segon lloc, si només voleu utilitzar un proveïdor SMTP determinat d’una manera més directa, com activar un correu electrònic o enviar fins i tot un butlletí informatiu estàndard, podeu fer-ho mitjançant un parell de complements de WordPress..

A continuació es mostren els millors proveïdors SMTP d’aquesta llista que tenen els seus propis plugins:


SendGrid SendGrid

Autor (a): SendGrid

Versió actual: 1.11.8

Darrera actualització: 14 de febrer de 2018

sendgrid-email-delivery-simplified.1.11.8.zip


60% de valoració


100.000 + instal·lacions


WP 4.6 + Requereix


Formulari de butlletí, SMTP, màrqueting per correu electrònic i subscripció de Sendinblue Formulari de butlletí, SMTP, màrqueting per correu electrònic i subscripció de Sendinblue

Autor (a): Sendinblue

Versió actual: 2.9.16

Darrera actualització: 22 d’abril de 2020

mailin.zip


90% de valoració


50.000 + instal·lacions


WP 4.4 + Requereix

+ un parell de complements per a WooCommerce, Ninja formes, Formes de gravetat, i Descàrregues digitals fàcils.


Envia correus electrònics amb Mandrill Envia correus electrònics amb Mandrill

Autor (a): Miller Media (Matt Miller)

Versió actual: 1.2.9

Darrera actualització: 30 d’abril de 2020

send-emails-with-mandrill.1.2.9.zip


Valoració 100%


4.000 + instal·lacions


WP 3.0 + Requereix

El connector original de Mandrill, wpMandrill, no s’ha actualitzat en quatre anys, però podeu utilitzar la versió de bifurcació llançada fa un temps.

A part d’aquests, també podeu utilitzar MailPoet. El complement us permet triar un mecanisme d’enviament alternatiu. Tot el que necessiteu són els vostres detalls de connexió SMTP.


MailPoet: correus electrònics i butlletins de notícies a WordPress MailPoet: correus electrònics i butlletins de notícies a WordPress

Autor (a): MailPoet

Versió actual: 3.47.1

Darrera actualització: 26 de maig de 2020

mailpoet.3.47.1.zip


92% de valoració


100.000 + instal·lacions


WP 4.7 + Requereix

De fet, potser aquesta és la forma més funcional de treballar amb SMTP a WordPress actualment.

Conclusió: qui guanya entre els millors proveïdors de SMTP

Amb tota honestedat, no puc assenyalar només un, el millor proveïdor SMTP que guanya a tots els fronts. No hi ha cosa que tinc por. No obstant això, encara podem reduir les coses segons algunes característiques específiques que siguin les més importants des del vostre punt de vista.

On et veus a l’espectre següent:

 • El preu és el que importa! Vull la solució més barata, però també altament fiable.
 • Només m’importa l’enviament de correus. Les funcions addicionals no són importants.
 • Estic en algun lloc del centre …
 • Vull obtenir grans funcions de màrqueting per correu electrònic i SMTP, però també vull mantenir les coses assequibles.
 • També vull aprofitar algunes eines de màrqueting, ajudants i plantilles molt optimitzades.
 • Vull poder enviar no només correus electrònics transaccionals, sinó també campanyes de correu electrònic estàndard.

Feu clic aquí per revelar Sendinblue
SendGrid

 • Tinc massa diners i necessito gastar-lo en algun lloc.

Feu clic aquí per revelar Mandrill

Què en penseu dels millors proveïdors SMTP que hem escollit per publicar en aquesta publicació? N’heu provat alguna? No dubteu a compartir les vostres experiències a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector