8 e-mails del carretó abandonat fantàstic: apreneu-los a deixar de perdre en 7 de cada 10 compradors

8 e-mails del carretó abandonat fantàstic: apreneu-los a deixar de perdre en 7 de cada 10 compradors

8 e-mails del carretó abandonat fantàstic: apreneu-los a deixar de perdre en 7 de cada 10 compradors
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Email de carro abandonat excel·lent


Tot i que el comerç electrònic experimenta un creixement espectacular (2,3 bilions de dòlars en vendes des del 2017), és cert s’espera que dobli el 2021!), encara hi ha molt espai per optimitzar. Aquí és on entren en joc els correus electrònics abandonats.

Un dels grans problemes que les botigues de comerç electrònic intenten resoldre és l’abandonament del carretó de la compra. Fins a El 70% dels carretons de la compra estan abandonats, resultant en un Pèrdua d’ingressos de 18 milions de dòlars anualment. Això vol dir que, fins i tot si esteu fent bé amb el comerç electrònic, en realitat no us permetrà convertir 7 de 10 compradors potencials, de mitjana.

Una forma de posar remei a aquesta travesti és enviant correus electrònics abandonats del carretó. Aquí teniu el que heu de saber:

Què són els correus electrònics del carretó abandonat?

Els correus electrònics de carro abandonat s’envien automàticament a possibles compradors per recordar-los els articles que han indicat que estan interessats a comprar, però no han completat la seva comanda per.

Els principals motius pels quals s’abandonen els carros de compres en línia implicar despeses d’enviament elevades, codi de descompte que no funciona, havent de tornar a introduir la informació de la targeta de crèdit, etc.

Aquí teniu les dades:

(Gràfic de Visualizer Lite.)

Podeu configurar correus electrònics de carretons abandonats per publicar-los automàticament en funció dels disparadors, mitjançant proveïdors de serveis de correu electrònic populars com Mailchimp, AWeber, Infusionsoft o ConvertKit. Les plataformes de comerç electrònic d’empreses com BigCommerce o Shopify ofereixen funcionalitats integrades per enviar correus electrònics abandonats.

Amb correus electrònics abandonats adequadament optimitzats, el client no ha de tornar a l’inici del procés de compra; de seguida poden recollir allà on han sortit mitjançant un enllaç personalitzat. Facilitar un procés de revisió fluix com aquest és una de les millors maneres de maximitzar els vostres esforços amb els correus electrònics abandonats.

Per què la vostra empresa ha d’enviar correus electrònics abandonats

Els correus electrònics de carro abandonats, quan es fan bé, poden ser molt eficaços per fer vendes de comerç electrònic.

Analitzem els fets:

 • Segons Adobe, El 71% de les compres de mòbils estan influenciades pels correus electrònics del minorista.
 • Segons Salecycle, cap a la meitat s’obren tots els correus electrònics abandonats i un terç dels clics es tradueix en compres al lloc web. Addicionalment, Salescycle trobat que el 3% dels ingressos de comerç electrònic provenen de correus electrònics abandonats.
 • Segons BigCommerce, Es fa 5,64 dòlars per correu electrònic abandonat de mitjana, en comparació amb 0,02 dòlars dels correus electrònics promocionals i 0,18 dòlars dels correus electrònics de benvinguda enviats. Addicionalment, BigCommerce va trobar que algunes marques van informar augment dels ingressos del 8 al 20% després d’enviar correus electrònics abandonats.

Vuit increïbles missatges de correu electrònic amb carretons abandonats (i què en podeu aprendre)

Ja sabeu el que diuen: robeu com a artista.

Per crear correus electrònics de carro abandonat d’alta conversió, primer heu de mirar les marques que fan un gran treball, i després utilitzar els exemples com a punt de partida per inspirar els vostres esforços..

Mirem vuit increïbles correus electrònics de carretons abandonats i les lliçons que en podeu treure:

1. Envieu els vostres correus electrònics tan aviat com abans, com BaubleBar

Per començar, el 75% de les persones que han abandonat els carros generalment planeja tornar per completar les compres, de manera que enviar un correu electrònic amb carro abandonat ASAP pot ajudar a refrescar la memòria d’un client i aconseguir-te la venda.

Hauríeu d’apuntar-lo envieu almenys tres correus electrònics del carretó abandonat, enviant el primer en una hora des de l’abandonament del carretó. GoDaddy suggereix que enviïs el primer missatge de correu electrònic en 15 minuts per obtenir-te tres vegades més conversions.

BaubleBarEl correu electrònic funciona perquè inclou un dels dos elements importants que ha de tenir el primer correu electrònic del carret abandonat: Un recordatori d’allò que específicament un client ha abandonat.

Correu electrònic de carro abandonat de BaubleBar

El primer correu electrònic no hauria de tractar de tancar una venda. En lloc d’això, hauria de tractar de determinar per què algú va abandonar el lloc web i, a continuació, mostrar al client què li pot oferir per completar una compra.

Tingueu en compte que no sempre és culpa del client quan es va abandonar un carretó de la compra; de vegades pot ser el lloc web (o una distracció exterior durant el procés de checkout). Gairebé el 40% dels clients enquestats ho han dit cracs i terminis del lloc web figuren entre els motius pels quals no han pogut realitzar una compra.

El correu electrònic del carret de carro abandonat de BaubleBar funciona perquè no només et recorda el que has deixat al carret, sinó que també ofereix visuals fantàstics i inclou diversos enllaços per tornar-te al carret (compte que el títol, el botó de trucada a l’acció i el botó totes les fotos es poden fer clic).

2. Feu una còpia no genèrica que coincideixi amb la vostra marca, com ara Fab

El que diferencia els sorprenents correus electrònics del carret abandonat dels altres és una excel·lent còpia. Penseu en els vostres correus electrònics abandonats com a oportunitat de màrqueting addicional. Incorporeu una mica de personalitat al vostre correu electrònic de manera que els vostres clients tinguin una idea de qui sou i de com és la vostra empresa.

Aquest correu electrònic de Fab és senzill i senzill, en la marca (amb una còpia tonta i divertida), inclou una foto del que estava considerant el comprador i proporciona un enllaç al carret de la compra abandonat. També proporciona un incenti (lliurament gratuït) amb un codi de cupó inclòs.

Correu electrònic de carro abandonat de Fab

Afegir incentius com el codi de cupó és una cosa que cal considerar per al segon correu electrònic del carret abandonat, que s’ha d’enviar en les properes 24 hores.

3. Ofereix un descompte, com Anese

Si el client va obrir el primer correu electrònic, el segon correu electrònic del carret abandonat s’hauria d’enviar 24 hores després que l’obrissin. Si no l’han obert, prova d’enviar-lo 24 hores després d’haver enviat el primer correu electrònic del carretó abandonat.

Utilitzeu tàctiques psicològiques com ara urgència i escassetat per fer que el client actuï ràpidament sobre una compra, com ara Anese ho fa aquí:

Correu electrònic de carro abandonat d'Anese

El segon correu electrònic ha d’evocar un sentit d’urgència proporcionant una oferta, advertència o incitatiu sensible al temps.

Descomptes són una manera fantàstica d’empènyer els clients a comprar i se’ls envia generalment com a part d’un segon (o tercer!) correu electrònic de carretó abandonat. No voldreu canibalitzar el vostre marge de benefici com a part del primer recordatori, que pot ser el que sigui necessari per aconseguir que algú finalitzi la compra.

Dit això, no voldreu formar els vostres clients que sempre esperen un codi de cupó cada vegada que abandonin els seus carretons. Tenint això en compte, segmenteu els vostres esforços d’automatització de correu electrònic de manera que només els clients de primera hora rebin una oferta de descompte després d’abandonar el carret.

Quan els vostres clients es posin en contacte amb un correu electrònic de carretilla abandonat i decideixin comprar-lo, pot ser útil afegir automàticament el codi de cupó a la comanda durant la compra per obtenir un procés més perfecte..

Atès que l’enviament car és sovint el motiu principal dels carretons abandonats, una oferta que ofereix enviament gratuït sol ser molt més apreciat que descomptes.

D’altra banda, podeu evocar una sensació d’escassetat dient als vostres clients que mantindran el carro durant un nombre limitat de dies. Això funciona especialment bé quan tens una petita botiga que ven productes especialitzats. Les botigues més grans (gairebé) sempre tindran articles populars en estoc i els clients ho saben (i et ressentiran si d’altra banda insultes la seva intel·ligència).

4. Envia fins a tres correus electrònics, com Kate Spade

Algunes empreses envien un tercer missatge de correu electrònic, mentre que d’altres opten per no fer-ho, per no que se’ls denunciï spam.

Un bon suggeriment per a sorprenents correus electrònics del carretó abandonat és enviar un missatge de correu electrònic final si s’han obert qualsevol dels dos primers correus electrònics, però els destinataris no han tingut resposta durant les últimes 48-72 hores. Aquest tercer missatge de correu electrònic hauria de proporcionar un bon al·licient perquè el client es converteixi en el darrer esforç per aconseguir la venda.

Agafa això Kate Spade correu electrònic com a exemple, que ofereix un incentiu amb sentit d’urgència, per animar els clients a prendre mesures.

Correu electrònic de carro abandonat de Kate Spade

Algunes coses a tenir en compte en enviar diversos correus electrònics abandonats:

 • Estructura atentament les seqüències de correu electrònic automatitzades perquè no s’enviïn una vegada que el client s’hagi convertit.
 • Feu servir les proves A / B per veure quins dels vostres correus electrònics del vostre carro abandonat (i els seus components) són més efectius.

5. Mostrar productes relacionats, com Amazon

Si hi ha dues coses a tenir en compte i planificar més que qualsevol altra cosa quan es tracta de correus electrònics abandonats, és horari i freqüència. Tota la resta, com ara elaborar la línia de temàtica perfecta i oferir descomptes, s’ha de considerar secundària (encara que no és important).

En aquest cas, Amazon, el cap de vendes i vendes creuades, el fa senzill però eficaç amb els seus correus electrònics automatitzats i personalitzats per a carretes abandonades.

Correu electrònic d'Amazon

Oferir suggeriments per a articles relacionats és una manera excel·lent d’incrementar i / o vendre creuades, produint més vendes a la part superior del carretó abandonat, tot i que, en lloc de centrar-se sempre en la venda de productes relacionats, els correus electrònics d’Amazon són un llibre de productes vistos recentment..

Compartir les revisions dels clients també pot ser una bona manera d’aprofitar la prova social en els correus electrònics abandonats per aconseguir més vendes.

6. Poseu-ho en qüestió més que el carretó de la compra, com els pantalons curts de Chubbies

Si no voleu deixar res a l’atzar, voldreu optimitzar TOTALMENT sobre els vostres correus electrònics del vostre carret abandonat (línia de tema, còpia i imatges incloses), de manera que el vostre correu electrònic us destacarà..

Per posar un exemple, això Grassonetes Llegir línia de temes de correu electrònic "De què tractem?", cosa que us pot fer pensar en un correu electrònic de benvinguda. Però en realitat es tracta d’un correu electrònic de carretilla abandonat.

Correu electrònic de carro abandonat de Chubbies

Al final del correu electrònic, el comprador s’incentiva amb un codi promocional. La captura és que el codi només és vàlid per un temps limitat, de manera que el comprador ha d’actuar immediatament. Al mateix temps, us enllaça amb el carretó abandonat, exactament com va ser quan una persona el va deixar.

Aquest correu electrònic inclou els tres elements: objecte, còpia i imatges.

A les línies d’assignatura, les dues coses més importants a incloure són: indicar al destinatari què ha de guanyar mitjançant la interacció amb el correu electrònic i l’alineació amb la sensació general de la vostra marca..

També podeu incloure el nom de l’article que s’ha abandonat a la línia de l’assumpte.

Tingueu en compte que si utilitzeu una línia de temes atractius, assegureu-vos que estigui alineat amb el sentit de l’humor dels vostres clients de manera que no resulti insultant o ofensiu.

En el cas de les imatges, és important triar imatges que s’ajustin a la vostra marca per crear un record de marca. A més, les persones recorden elements visuals amb més facilitat que el text, sols. Però no us pareu a les imatges fixes, també podeu optar per incloure vídeos i GIF als correus electrònics abandonats per obtenir una atenció.

Sigui com sigui, no us deixeu endur: el CTA s’ha de veure clarament com un convertidor eficaç!

7. Prepareu el vostre correu electrònic a punt per al mòbil, com Bombas

Un altre exemple de correu electrònic ben fet és de Bombes: el correu electrònic en si és bonic en el seu lliurament, atrau al lector i menciona que els mitjons esperen que se’ls doni un bon calaix de mitjons. Tot i això, la clau en aquest cas és que es veu molt bé al mòbil.

La majoria de les persones accedeixen a correus electrònics des dels seus telèfons mòbils i poden arribar a vendes de comerç electrònic mòbil als Estats Units 333.65 mil milions de dòlars el 2021, és imprescindible l’optimització dels correus electrònics abandonats per a mòbils.
Correu electrònic de carro abandonat de Bombas

A continuació, es mostren uns quants consells bàsics que us ajudaran a crear correus electrònics increïbles amb carros abandonats i que realitzen escala per a diferents dispositius:

 • Utilitzeu plantilles de correu electrònic responsives.
 • Reduïu la mida de la imatge perquè la velocitat de descàrrega al mòbil és més baixa que l’escriptori.
 • Utilitzeu línies de tema més curtes (al voltant de 25-30 caràcters) de manera que aquest text es pot visualitzar completament en una pantalla del mòbil.
 • Augmenta la mida dels enllaços i els botons CTA. Tres de cada quatre persones Feu servir només el polze per tocar una pantalla del dispositiu. Assegureu-vos que els botons siguin més alts i amplis que 57px per 57px.
 • Finalment, Prova com es mostren els correus electrònics abans d’enviar-los.

8. Personalitzeu-vos per als productes i el client, American Eagle

Si podeu, incorporeu la personalització al vostre correu electrònic mitjançant les dades rellevants que hàgiu recollit fins aquest moment. Un exemple d’això seria incloure descomptes per a carrets de valor d’alt valor o incloure el nom de l’article que queda al carret dins de la línia de l’assumpte, ja que American Eagle programes de correu electrònic.

Correu electrònic de carro abandonat de American Eagle

Obtenir aquest tipus d’informació del programari de comerç electrònic no hauria de ser un problema.

Pensaments finals sobre l’elaboració de correus electrònics abandonats que es converteixen

Els correus electrònics amb carretons abandonats són una solució senzilla i eficaç per ajudar les empreses de comerç electrònic a vendre-ne més. El secret per elaborar correus electrònics perfectes per a carretons està en dues coses:

 • sincronització: envieu el vostre primer correu electrònic el més aviat possible
 • freqüència: envia fins a tres correus electrònics abandonats
 • excel·lents imatges: inclou les imatges dels productes
 • còpia a la marca: assegureu-vos que no envieu còpia genèrica
 • incentius: dóna la raó a la gent per tornar
 • mòbil: assegureu-vos que els vostres correus electrònics tinguin un bon aspecte al mòbil

Heu rebut algun missatge de correu electrònic interessant amb carros abandonats darrerament? Ens encantaria veure-les! Tuiteu a @CodeinWP i en compartirem els millors.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector