5 raons per les quals els autònoms han de crear una marca personal forta

5 raons per les quals els autònoms han de crear una marca personal forta

5 raons per les quals els autònoms han de crear una marca personal forta
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Què fas per crear la teva marca personal? Perquè si la frase "la percepció és la realitat" era veritat fa 30 anys, l’equivalent avui seria segurament "Google és la realitat."


El cas és que estàs en constant googled. Clients potencials, competidors, empleats i contractistes: tots us van desviar. I el que estan trobant és el vostre currículum en línia. Però és la versió que voleu que vegin?

Com a autònom, depèn de tu com vols que la gent et percebi i la millor manera de fer-ho és amb la marca personal. Sí, la qualitat del vostre treball és important, però també cal obtenir reconeixement de nom. Igual que qualsevol empresa, els autònoms han de confiar en la marca personal per garantir un flux constant de concerts i controlar tarifes més elevades.

Motius pels quals els autònoms han de crear una marca personal forta

Com a Gary Vaynerchuk, empresari del New York Times autor més venut, orador i personalitat d’internet:

"És important crear una marca personal perquè és l’únic que tindreu. La vostra reputació en línia i al nou món empresarial són pràcticament el joc, de manera que hauràs de ser una bona persona. No podeu amagar res i, el que és més important, haureu d’estar allà a algun nivell."

Una altra raó per gestionar la vostra marca personal és que, un cop us comprometeu a posar-hi la millor versió de vosaltres mateixos, podríeu trobar que els vostres clients ideals començaran a trobar-vos..

A continuació, es detallen cinc raons per les quals els autònoms han de dedicar un temps per crear una marca personal forta:

1. Hi ha molta competència i la vostra marca personal us pot ajudar a destacar

 • Es preveu que els autònoms esdevinguin la majoria de la força de treball dels EUA per al 2027, amb gairebé el 50% dels treballadors mil·lenaris ja autònoms (més que cap altra generació). [1]
 • La meitat de la població activa del Regne Unit serà autònoma durant els propers 5 anys. I els treballadors independents formen el grup que més creix al mercat laboral de la Unió Europea. [2]
 • El 24% dels treballadors en línia viuen a l’Índia. Amb la subcontractació, ara una de les principals exportacions del país, els autònoms indis consideren que poden ser competitius a nivell mundial a causa dels seus alts nivells d’educació i expertesa tècnica. De fet, el 55% dels autònoms indis treballen en tecnologia o desenvolupament de programari. [3]
 • La tecnologia ha facilitat que mai l’entrada en l’economia autònoma, amb un 80% dels autònoms utilitzant les xarxes socials com a mitjà per trobar feina. [2]

Amb més freelancers que mai, independentment de quin sigui el vostre nínxol, estareu a l’altura d’una dura competència. I no només a nivell local o nacional, sinó a autònoms basats en altres països que descomptaran les vostres tarifes.

La realitat és que no hi ha res que puguis fer sobre el nombre de competidors del teu nínxol. Tanmateix, el que podeu fer és desenvolupar la vostra marca personal per destacar per sobre de la competència.

Aquí hi ha el fet: tant si és un dissenyador web, un escriptor, un desenvolupador, com si té alguna altra habilitat especial, hi ha molta demanda reduïda de propietaris empresarials aclaparats que no tenen temps ni talent per crear un lloc web, escriure una publicació al bloc, codificar un complement. En altres paraules, hi ha més que suficient per treballar.

Així que en lloc de perdre el temps i preocupar-se pels seus competidors, penseu en què us distingeix en desenvolupar la vostra marca personal.

Passos d’acció:

 1. Determineu la vostra proposta de valor única (UVP) – La vostra UVP explica als clients per què haurien de fer negocis amb vosaltres que no pas amb els vostres competidors i fa que els avantatges dels vostres serveis siguin clars des del principi.
 2. Té un focus – No tracteu de ser tot per a tots. Un cop hàgiu determinat la vostra UVP, concentreu-vos en el vostre lloc i seguiu-la. Com a Goldie Chan a Forbes escriu: "Si el missatge es concentra en la vostra demografia objectiu, serà molt més fàcil crear contingut al voltant de la vostra marca personal i fer que altres persones us defineixin."
 3. Estigui a punt per fallar – El fracàs és dur, però també proporciona una experiència d’aprenentatge inestimable. Segons Timothy Hoang, CEO de Stories By Tim, Inc .: "Mai no aconseguireu la millor marca fins que falleu un parell de cops mentre passeu per sobre de la vostra zona de confort."

2. Els autònoms solen estar ben pagats

 • La tarifa horaria mitjana mundial que cobren els autònoms és de 19 dòlars, molt per sobre del salari horari mitjà a la majoria dels països on es va enquestar als autònoms per a The Payoneer Freelancer Income Survey 2018 [4].
 • En alguns països, les dones guanyen salaris horaris autònoms més alts que els homes, de mitjana, com Indonèsia, on els homes guanyen 18 dòlars en comparació amb les dones que guanyen 19 dòlars. [4]
 • Alguns codificadors autònoms i desenvolupadors de programari guanyen fins a 1.000 dòlars per hora. [5]
 • Alguns redactors autònoms guanyen més de 250 dòlars per hora. [5]

Hi ha molts autònoms que guanyen un dòlar important per la seva feina. Com ho fan??

Com escriu Amanda Abella de Due Inc., la nostra mentalitat quan es tracta de diners té molt a veure amb la quantitat de diners i oportunitats que podem atraure a les nostres vides, és a dir, si no creieu que hi ha diners per a vosaltres, així serà com actuareu. El resultat final serà que se’t trencarà.

La realitat és que hi ha més que prou diners i clients per recórrer. Ningú (ni tan sols algunes persones) possiblement podrien gestionar tota la feina que cal fer al vostre nínxol. El desenvolupament de la vostra marca personal us pot ajudar a construir-vos la reputació amb el pas del temps perquè pugueu atreure el vostre client ideal i, al seu torn, cobrar tarifes més elevades.

Passos d’acció:

 1. Sabeu de què parleu? – Ha de ser realment bo amb el que fa per comandar el dòlar superior. No dic més.
 2. Mireu la part – Pot ser que us sorprengui el que feu, però si el vostre lloc web sembla barat i ja no teniu la reputació de fer-lo una còpia de seguretat, els clients potencials posaran en dubte les vostres tarifes. Invertiu així en el vostre logotip, lloc web, cartera i fotografia i considereu el vostre to i veu de marca.
 3. Sigueu coherents – La coherència és similar a la de centrar-se: és molt més fàcil crear una reputació per fer una cosa realment bé si creeu constantment la vostra marca personal i el contingut al seu voltant..

3. No es fa publicitat a molts treballs autònoms

 • El 85% de les feines es realitzen a través de xarxes. [6]
 • Mentre que el 73% dels autònoms utilitzen els mercats en línia per trobar feina, el 33% troba assistència a través de boca a boca i derivacions, és a dir, un terç dels autònoms que no necessiten sortir del camí per trobar feina. [4]

L’altre dia, un client que busca contractar un responsable de projecte em va preguntar si puc recomanar algú. Dos dies abans, el conseller delegat d’una empresa d’alta tecnologia que estic al costat d’un espai de coworking em va parlar de com va contractar el seu nou dissenyador després "perseguint-los" a Instagram i després de publicitar la feina sense èxit.

Moralitat de la història? No es fa publicitat de molts llocs de treball i, sovint, els millors programes freelance es troben al boca a boca.

Per accedir a aquest mercat de treball ocult, heu de fer xarxa i posar el vostre treball allà fora. Quan creeu una marca personal que posi el vostre centre i el vostre treball prioritari i trigueu el temps per conèixer la gent del vostre lloc, us facilitarà que els clients potencials us trobin..

Passos d’acció:

 1. Feu-vos fora – On us pot trobar la gent? Si no comparteixes les xarxes socials ni els blogs al teu lloc web, és possible que sigui un fantasma perquè ningú sap que existeixes.
 2. Forma part de la teva comunitat – Connecteu-vos amb altres persones del vostre nínxol, assistiu a esdeveniments i conferències de la vida real, comenteu les publicacions del bloc, comenteu els fils de Twitter. Ser conegut i ser reconegut.

4. Compten les primeres impressions i us pot ajudar una marca personal

 • De tots els responsables de les empreses, el 84% inicia el procés de compra amb una derivació. I és que Google és el primer lloc que la gent busca obtenir una derivació. [7]
 • De tots els usuaris d’internet, el 65% veu la cerca en línia com la font d’informació més confiable sobre persones i empreses. Aquest és un nivell de confiança més alt que qualsevol altra font en línia o fora de línia. [8]
 • El 70% dels empresaris afirma que han rebutjat candidats per alguna cosa negativa que van trobar a Internet. [9]
 • El 85% dels reclutadors i professionals de RR dels EUA afirmen que la reputació en línia d’un empleat influeix en les seves decisions de contractació almenys fins a cert punt. Gairebé la meitat diuen que una bona reputació en línia influeix molt en les seves decisions. [10]
 • Segons un estudi acadèmic, el 94% de les vegades, la primera impressió d’algú es basa en el disseny i només es prenen 50 mil·lisegons per prendre aquesta decisió. [11]

Les primeres impressions compten i quan treballes en línia això significa controlar (tant com sigui possible) el que la gent troba quan et fa google.

Segons una enquesta de Harris Interactive per part de BrandYourself.com, el 75% dels adults nord-americans s’han posat a caure i la meitat han dit que no els agraden els resultats [12]. Un trenta per cent va dir que no hi apareix cap rellevància.

Si no us agrada la manera de veure en línia, hi podeu fer moltes coses al respecte. Tens segons per deixar una bona primera impressió amb la teva marca personal. La pressió continua Per on comences?

Passos d’acció:

 1. Planifica l’efecte que vols tenir – Els autònoms d’èxit comencen per conèixer bé el seu client ideal abans que intentin apel·lar-los. Un cop els entengueu bé, formuleu un missatge de marca que comunicareu de manera coherent.
 2. Posseeix la teva marca – Abraça les plataformes de xarxes socials que utilitza el teu públic objectiu i les publica regularment. Això vol dir utilitzar contingut per difondre el vostre missatge. Significa posar la vostra marca allà de forma regular, ja sigui a través de publicacions de blocs, seminaris web, concerts o entrevistes.
 3. Compartiu comentaris positius – Demaneu als vostres clients existents testimonis que pugueu compartir al vostre lloc web i a les xarxes socials. Els testimonis són poderosos perquè demostren que és el veritable tracte. Si voleu mostrar exemples de com heu ajudat d’altres persones amb èxit, podeu incloure més possibilitat per contactar-vos i contractar-vos.

Si bé les primeres impressions compten, la coherència a l’hora de crear la vostra marca personal és clau. Es necessita 5-7 impressions perquè algú recordi una marca, cosa que significa que el màrqueting ha de ser un procés continu si voleu que la vostra marca personal tingui èxit.

5. Una història de marca personal potent us pot ajudar a connectar-vos

 • Les històries i xafarderies personals constitueixen el 65% de les nostres converses. [13]
 • El 92% dels consumidors volen que les marques publiquin anuncis que semblen una història. [14]
 • La investigació de l’Escola Superior de Negocis de Stanford va comprovar que les històries són fins a 22 vegades més memorables que només els fets i les xifres. [15]
 • Si la gent adora una història de marca, el 55% té més probabilitats de comprar el producte en el futur, mentre que el 15% comprarà el producte immediatament. [16]

Què us condueix a continuar el negoci on esteu? Com heu entrat al vostre nínxol i què us han motivat a iniciar la vostra freelance? Què t’apassiona?

La gent vol fer negocis amb persones amb qui es relacionen, amb qui respecten i amb qui creuen que comparteixen els seus valors. Llegiu els vostres valors a la vostra història personal. A continuació, compartiu aquesta història al vostre lloc web, a les publicacions del vostre bloc, a les publicacions en xarxes socials i utilitzeu el contingut que creeu per reflectir les coses que són importants per a vosaltres.

A la gent li encanta una bona història. Les històries són la raó per la qual ens despertem tard per acabar un llibre i veure els programes de televisió a Netflix. Les històries ens impliquen com poca cosa més.

Quan lligueu la vostra marca personal juntament amb una narració personal convincent, la vostra història pot reduir el desordre, fer arribar el vostre missatge i ajudar-vos a separar-vos dels competidors..

Passos d’acció:

 1. Crea contingut original – Gary Vaynerchuk és una de les personalitats de mitjans socials més influents de tots els temps. El secret darrere del seu estupend èxit? Crea diàriament una tona de contingut. Si seguiu Vaynerchuk, cada vegada que inicieu sessió a Instagram, Twitter o Facebook, veureu una de les seves actualitzacions que provoquen el pensament. Com li agrada dir, "Tota empresa ha d’estar preparada per ser una empresa de mitjans." I això inclou autònoms.
 2. Sigui genuí – La manera més senzilla de tenir una marca personal original és ser només tu, ser genuïn i autèntic. Si copieu els vostres competidors o veniu com a enganyós, el públic el veurà bé. A més, ser genuí és més fàcil de gestionar cada dia. Si realment ets expert en el teu nínxol, la teva reputació només t’ajudarà a crear la marca personal que desitgis.

Preparat per començar a crear la teva marca personal?

En tancar, construïu la vostra marca personal amb focus i passió. La marca personal és l’única cosa més potent que podeu fer per a la vostra carrera d’autònom. Crear la vostra marca des de la base és més significatiu que un MBA, més potent que un pare milionari, i és més important que obtenir una aprovació de celebritats..

Què heu fet per la vostra marca personal avui? Compartiu el vostre viatge personal de marca als comentaris que es mostren a continuació!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

Referències:

[1] https://www.upwork.com/press/2017/10/17/freelancing-in-america-2017/
[2] https://smallbiztrends.com/2016/07/20-surprising-stats-freelance-economy.html
[3] https://blog.payoneer.com/freelancers/industry-tips-fl/6-countries-capitals-freelancing/
[4] https://explore.payoneer.com/freelancer-income-survey-2018/
[5] https://freelancinghacks.com/highest-paying-freelance-jobs-earning-steady-income/
[6] https://www.linkedin.com/pulse/new-survey-reveals-85-all-jobs-filled-via-networking-lou-adler/
[7] https://salesbenchmarkindex.com/insights/the-rise-of-social-selling/

[8] https://www.slideshare.net/EdelmanInsights/2014-edelman-trust-barometer
[9] https://au.topresume.com/career-advice/7-top-job-search-statistics
[10] https://www.job-hunt.org/guides/DPD_Online-Reputation-Research_overview.pdf
[11] https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/01449290500330448
[12] http://blogs.denverpost.com/tech/2012/10/12/adults-google-results/6712/
[13] https://www.scientificamerican.com/article/the-secrets-of-storytelling/
[14] https://www.onespot.com/resources/the-science-of-storytelling-infographic/
[15] https://womensleadership.stanford.edu/stories
[16] https://www.slideshare.net/Headstream/the-power-of-brand-storytelling

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector