Sucuri vs Wordfence vs MalCare: quin és el millor complement de seguretat de WordPress?

Sucuri vs Wordfence vs MalCare: quin és el millor complement de seguretat de WordPress?

Sucuri vs Wordfence vs MalCare: quin és el millor complement de seguretat de WordPress?
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Voleu decidir entre Sucuri i Wordfence vs MalCare? Aquestes són algunes de les solucions més populars per millorar la seguretat del vostre lloc de WordPress. Però, tot i que es concentren a fer més segur el vostre lloc, s’acosten a la seguretat de WordPress de maneres lleugerament diferents.


No hi ha necessàriament una solució correcta o errònia a l’hora d’enfocar cada complement, però voldreu triar la solució que s’adapti millor a les vostres necessitats, pressupost i nivell de coneixement..

Per ajudar-vos a decidir entre Sucuri i Wordfence vs MalCare, dividiré aquesta comparació en quatre seccions àmplies:

 • Una introducció a cada eina i l’enfocament bàsic que es porta a la seguretat de WordPress.
 • Un aprofundit en les funcions de seguretat reals que cada eina us ajuda a implementar.
 • Una mirada pràctica sobre la facilitat d’ús i procés de configuració de cada eina, inclòs el que és gestionar diversos llocs web.
 • Informació sobre preus.

Sucuri vs Wordfence vs MalCare: quin és el millor complement de seguretat de WordPress

Escrivim per ajudar-vos a triar el millor complement de seguretat de WordPress per al vostre lloc de WordPress …

��️ Les diferències fonamentals entre Sucuri i Wordfence vs MalCare

Està bé, de manera que tots aquests complements us ajuden a protegir el vostre lloc de WordPress, però cadascun d’ells es fa d’una manera una mica diferent. Així doncs, abans de parlar de diferències de funcions específiques, parlem de la diferència d’enfocament entre cadascun d’aquests complements de seguretat de WordPress.

Sucuri

Sucuri

Sucuri en realitat és dues coses:

(1) A Plugin gratuït de WordPress que implementa pràctiques bàsiques d’enduriment de seguretat de WordPress.

(2) Una plataforma de seguretat al núvol, completa amb un tallafoc, CDN i, segons el vostre pla, un servei d’eliminació de programari maliciós humà. En realitat dirigireu el lloc als servidors DNS de Sucuri i Sucuri protegirà el vostre lloc així, com ara com funciona Cloudflare.

No heu d’utilitzar tots dos, és totalment possible fer servir només el complement gratuït o només el servei de tallafoc.

Tanmateix, per a aquesta comparació, els tractaré com el mateix, tot i que intentaré anotar quan hi hagi alguna cosa disponible al complement contra el servei.

Wordfence

paraula

Wordfence és una seguretat completa de WordPress connectar que funciona gairebé completament al servidor del vostre lloc de WordPress (aquesta distinció serà important en un segon).

Fa molt possible per protegir el vostre lloc de WordPress, la qual cosa explica per què és el bon plugin de seguretat de WordPress més popular en un bon marge. Segons WordPress.org, està actiu en més de 3 milions de llocs.

Ofereix enduriment de seguretat, un tallafoc, exploracions de seguretat, protecció d’inici de sessió, a més molt més.

En termes de funcionalitat gratuïta, Wordfence és probablement l’eina més generosa que hi ha. Així, si el vostre pressupost és de 0 dòlars, voldreu prestar una atenció especial a Wordfence, ja que pot ser la millor eina per a vosaltres (tot i que això no vol dir que Wordfence no sigui una bona opció per a algú amb un pressupost més gran!).

MalCare

malestar

MalCare és una seguretat de WordPress connectar amb un focus especial en l’exploració i la cerca de programari maliciós al lloc de WordPress.

Des del llançament inicial, s’ha ampliat per incloure també un tallafoc i algunes funcions bàsiques d’enduriment de WordPress.

El més exclusiu de MalCare és, però, com explora els teus fitxers.

En lloc d’explorar fitxers als servidors del vostre lloc de WordPress, MalCare copia els fitxers als seus propis servidors i en fa l’exploració..

Si voleu fer exploracions al vostre propi servidor, podeu consumir molts recursos, de manera que aquest enfocament és una mica més amigable amb el rendiment. Aquest és el mateix enfocament que utilitza el servei VaultPress de Automattic / Jetpack.

A més, gestionareu la seguretat del vostre lloc des del tauler de taula del núvol de MalCare, en lloc del tauler de control de WordPress.

MalCare és del mateix desenvolupador que el popular servei de còpia de seguretat de BlogVault i podeu integrar els dos serveis de manera que pugueu tenir una solució per gestionar tant les còpies de seguretat com la seguretat..

��‍♂️ Funcions de seguretat dels complements

Ara que coneixeu els enfocaments bàsics, comparem algunes de les funcions específiques que ofereix cada eina en quatre grans categories:

 • Enduriment general de la seguretat
 • Tallafoc del lloc web
 • Protecció d’inici de sessió
 • Exploració de programari maliciós

Enduriment de seguretat

Per "enduriment de seguretat", Em refereixo a ajustaments bàsics que fan que el vostre lloc de WordPress sigui més segur.

Sucuri

Sucuri inclou a Opcions de resistència àrea que facilita la implementació de retocs bàsics com bloquejar fitxers PHP en determinats directoris, desactivar l’edició de fitxers del tauler i molt més:

Opcions d’enduriment del sucuri

Wordfence

Moltes de les regles d’enduriment de Wordfence entren en les altres categories (per exemple, la protecció d’inici de sessió i el tallafoc), però encara inclou alguns principis generals d’enduriment com:

 • Desactiva l’execució de codi al directori de càrregues.
 • Oculta la vostra versió de WordPress.

Regles d’enduriment de paraules mitjançant Sucuri i MalCare

MalCare

MalCare divideix el seu enduriment de seguretat en tres categories:

 • Imprescindible – bloquejar l’execució de PHP i desactivar l’edició de fitxers.
 • Avançat – bloqueig de la instal·lació del tema / plugin.
 • Paranoic – canviar les claus de seguretat i restablir totes les contrasenyes de l’usuari.

Regles d’enduriment de MalCare

Tallafoc d’aplicacions web (WAF)

Un tallafoc d’aplicació web (WAF), ajuda a protegir de manera proactiva el vostre lloc web filtrant les sol·licituds abans que arribin al vostre lloc de WordPress. Penseu-hi com una paret entre el vostre lloc web i internet. La porta està oberta als usuaris habituals, però els agents malintencionats s’aturen abans que puguin entrar.

Mentre que molts complements de seguretat de WordPress enumeren un WAF com a característica, un WAF només és tan bo com les regles i polítiques que utilitza per filtrar el trànsit. A mesura que la naturalesa dels atacs maliciosos canvia constantment, també voleu una solució que actualitzi les seves regles per mantenir la vostra pàgina segura.

Sucuri

El servei de tallafocs pagat de Sucuri és tant un WAF com un CDN en un (com Cloudflare). Ajuda a protegir de forma proactiva el vostre lloc filtrant el trànsit, inclosa la protecció contra les explotacions del dia zero. També ajuda a garantir la disponibilitat global i temps de càrrega de pàgines més ràpids a través de la xarxa CDN.

La combinació de tallafoc i CDN és única pel que fa als complements d’aquesta llista, i Sucuri té una gran reputació pel que fa a la qualitat del seu servei de tallafoc..

Wordfence

Wordfence inclou un WAF en la versió gratuïta a WordPress.org que protegeix tant dels atacs generals com dels atacs específics de WordPress. També actualitza les regles del tallafoc per protegir-se dels atacs recent descoberts.

Tanmateix, si voleu accedir a les darreres regles del tallafoc, haureu de pagar per la versió premium de Wordfence. Si utilitzeu el tallafoc en la versió gratuïta, hi ha un retard de 30 dies abans que s’afegeixin aquestes normes al tallafoc. Aquesta és una part important de la forma en què Wordfence monetitza el connector, ja que la versió gratuïta és altament gairebé completa.

MalCare

MalCare anuncia un tallafoc, però no sembla que sigui tan ampli com Sucuri o Wordfence. El tallafoc de MalCare pot ajudar a bloquejar les adreces IP malicioses, sens dubte útil. Però no sembla que tingui el mateix tipus de regles d’actualització periòdica que obteniu amb Sucuri o Wordfence.

Protecció d’inici de sessió

La millor seguretat del món no pot detenir un pirata informàtic si entren per la porta principal. És a dir, si els pirates informàtics poden utilitzar la vostra pàgina d’inici de sessió per accedir a un compte d’administrador de WordPress real, poden fer tot el que vulguin.

Els atacs de força bruta són un vector d’atac habitual, per la qual cosa voldreu bloquejar la pàgina d’inici de sessió de WordPress per mantenir les coses segures.

Sucuri

Sucuri pot ajudar a protegir la vostra pàgina d’inici d’inici d’actors maliciosos amb el tallafoc, però no inclou cap CAPTCHA, ni limita els intents d’inici de sessió ni autenticació de dos factors funcionalitat.

Si voleu protecció addicional d’inici de sessió, voldreu sincronitzar-la amb un altre complement.

Wordfence

Wordfence ofereix la suite més completa d’opcions de protecció d’inici de sessió d’aquesta llista, inclosa l’autenticació de dos factors, que cap dels altres complements ofereixen.

Per als dos factors, podeu habilitar dos factors per a funcions d’usuari específiques i també cal que els administradors utilitzin dos factors.

També podeu afegir una CAPTCHA a les vostres pàgines d’inici de sessió i registre mitjançant reCAPTCHA v3, que no requereix que els usuaris realitzin cap acció tret que el seu navegador falla..

A més del tallafoc de Wordfence, altres funcions de protecció d’inici de sessió inclouen:

 • L’opció de limitar els intents d’inici de sessió i bloquejar les adreces IP després d’un cert nombre d’errors.
 • Possibilitat d’aplicar contrasenyes fortes per als usuaris i comprovar la força de la contrasenya quan un usuari actualitza el seu perfil. Podeu desar les contrasenyes contundents en un gestor de contrasenyes.
 • Limitació de tarifes.

MalCare

MalCare us pot ajudar a protegir la vostra pàgina d’inici de sessió mitjançant el tallafoc i també us pot ajudar a afegir una CAPTCHA a la vostra pàgina d’inici de sessió. Tanmateix, no admet l’autenticació de dos factors ni limita els intents de sessió.

Exploració de programari maliciós

Els tres connectors ofereixen exploració de programari maliciós, però es poden practicar de diferents maneres.

Sucuri

Sucuri ofereix un rastreig de programari maliciós tant en el complement gratuït com en el servei de pagament.

Al connector gratuït, podeu supervisar la integritat dels vostres fitxers principals de WordPress i també fer exploracions de programari maliciós a través de l’eina gratuïta SiteCheck. En realitat no necessiteu el complement per executar aquestes exploracions, només podríeu connectar l’URL del vostre lloc.

És important entendre que, amb el complement gratuït, Sucuri només verifica els fitxers front-end del vostre lloc. Com que no comprova els fitxers reals del servidor, no podreu trobar el 100% de tot el programari maliciós. Més informació aquí.

Tot i això, amb el servei de pagament, Sucuri executa un rastreig de programari maliciós del servidor, que pot identificar vulnerabilitats en fitxers que poden no aparèixer al front-end del vostre lloc. Per tant, si voleu l’exploració de programari maliciós més completa, haureu de pagar el servei premium.

Wordfence

Wordfence us permet fer les exploracions de programari maliciós des del vostre tauler de WordPress. Tot el que feu és fer clic Inicieu una nova exploració:

Exploració de programari maliciós Wordfence

Aleshores, Wordfence buscarà els fitxers del servidor. L’exploració comprova més que un programari maliciós, a més de comprovar si hi ha problemes bàsics, com ara plugins obsolets i contrasenyes febles:

Wordfence ha trobat problemes

Podeu executar anàlisis de programari maliciós complet amb versions gratuïtes i de pagament. L’única diferència és que la versió premium rep actualitzacions de signatura de programari maliciós en temps real, mentre que les actualitzacions a les signatures de programari maliciós de la versió gratuïta es retarden 30 dies.

MalCare

L’exploració de programari maliciós és la funció principal de MalCare, de manera que el connector té un gran èmfasi en la exploració dels fitxers del vostre lloc.

Un cop més, l’única cosa sobre com funciona MalCare fa les exploracions de programari maliciós és que copia els teus fitxers a una ubicació fora del lloc i els explora allà, en lloc d’utilitzar els recursos del servidor per executar les exploracions..

Exploració de programari MalCare vs Sucuri i Wordfence

Si teniu la versió premium, MalCare també ofereix una neteja de programari maliciós d’un clic, que és un altre punt fort d’aquest servei quan es tracta d’escanejar programari maliciós..

�� Comparació de la configuració i facilitat d’ús

Totes aquestes funcions de seguretat anteriors només són importants si les podeu implementar, de manera que, a menys que sigueu un usuari tècnic, és important que us sigui fàcil configurar-ho i que el plugin funcioni..

Més enllà d’això, si gestioneu la seguretat de diversos llocs de WordPress, és útil poder-ho fer des d’un quadre de comandament únic, que algunes d’aquestes eines permeten.

En aquesta secció, compararé:

 • Com funciona el connector en un sol lloc.
 • Si el complement us permet o no gestionar diversos llocs de WordPress des d’una ubicació.

Configuració d’un lloc web de WordPress

Sucuri

Potser hi ha dues parts per configurar Sucuri, segons si utilitzeu el connector, el servei de tallafoc o ambdues.

Configurar i utilitzar el complement és senzill. Per començar, podeu instal·lar el complement gratuït des de WordPress.org.

Aleshores, podeu dirigir-vos a la secció Sucuri Security a la pestanya del tauler de WordPress per visualitzar els resultats i configurar la configuració:

Preu de configuració de Sucuri vs Wordfence i MalCare

Sucuri fa un bon treball en facilitar la visualització de l’estat del vostre lloc web a la barra lateral:

Llistes de control de Sucuri

Si voleu utilitzar el servei de tallafoc premium de Sucuri, haureu d’inscriure-vos a un compte Sucuri i dirigir els noms de nom del vostre domini cap a Sucuri. Podeu canviar els servidors de noms allà on vau registrar el nom de domini del vostre lloc web. Aquest pas és una mica més tècnic, però és el que permet a Sucuri filtrar el trànsit abans de colpejar el vostre lloc i accelerar el vostre lloc amb un CDN..

Wordfence

Per començar amb Wordfence, podeu instal·lar el complement gratuït des de WordPress.org. Aleshores, Wordfence us demanarà que introduïu la vostra adreça de correu electrònic per rebre alertes de seguretat.

Aleshores, quan aneu a la web Wordfence a la pestanya del vostre tauler de WordPress, Wordfence us oferirà aquest assistent d’introducció útil per mostrar-vos on són les funcions importants:

Assistent de benvinguda de Wordfence

També obtindreu guies similars quan accediu a altres funcions, com el tallafoc o l’eina d’escaneig de Wordfence.

En general, el tauler de Wordfence també fa una bona feina per dir-vos què heu de fer. Obtindreu indicacions per configurar una funcionalitat important (1), així com notificacions per mantenir-vos actualitzats amb problemes importants (2):

Tauler de control de Wordfence vs Sucuri i MalCare

Així, mentre que Wordfence inclou moltes funcions, la manera com han dissenyat el quadre de comandament us ajuda a comprendre què fa tot i a què heu de prestar atenció.

MalCare

Hi ha dues parts de MalCare: el complement gratuït a WordPress.org i el quadre de comandament al núvol de MalCare.

Per començar, instal·lareu el complement gratuït. Aleshores, introduireu el vostre correu electrònic per iniciar el procés de sincronització amb el tauler de control del núvol de MalCare:

Lloc web de sincronització MalCare

A partir d’aquí, gestionareu la resta del tauler de taula del núvol de MalCare, no el vostre tauler de WordPress:

Tauler de control de seguretat del núvol de MalCare

Amb la versió premium, obtindreu més opcions en aquest tauler, com ara la possibilitat de configurar la configuració d’enduriment esmentada anteriorment:

Regles d’enduriment de MalCare vs Sucuri i Wordfence

Gestió de diversos llocs de WordPress

Sucuri

Sucuri té plans d’agències especials per a professionals de la web si gestiona diversos llocs web amb el servei de tallafoc o la plataforma de seguretat Sucuri.

Tanmateix, no hi ha cap eina per gestionar diversos llocs web amb el complement gratuït a WordPress.org; haureu de fer-ho per lloc per lloc.

Wordfence

Si gestiona diversos llocs de WordPress amb Wordfence, obté una eina anomenada Wordfence Central que et permet gestionar tots aquests llocs des d’un quadre de comandament unificat:

Wordfence Central vs Sucuri i MalCare

A més de veure una instantània de l’estat i problemes potencials de cada lloc, també podeu crear plantilles de seguretat i aplicar-les a diversos llocs, el que és realment convenient si voleu fer un canvi a tots aquests llocs..

MalCare

Si connecteu diversos llocs al vostre compte de MalCare, els podeu gestionar tots des del mateix compte MalCare:

MalCare diversos llocs web

També podeu afegir etiquetes per ajudar-vos a organitzar llocs.

Com que ja utilitzeu el tauler de control del núvol de MalCare per configurar-ho, és força convenient gestionar diversos llocs.

MalCare també inclou etiquetes blanques i informes si treballeu amb llocs de clients.

�� Comparació de les opcions de preus i llicències

Finalment, hi ha el problema del preu. Les tres eines tenen limitades versions gratuïtes amb versions / funcions premium.

Sucuri

La versió del complement de Sucuri és 100% gratuïta. Només haureu de pagar si voleu subscriure-vos al servei de tallafoc i CDN de Sucuri o a la plataforma de seguretat Sucuri més àmplia..

Primer, podeu pagar només el tallafoc i el CDN, que us costarà 9,99 dòlars mensuals per lloc web de WordPress. Tot i això, aquest pla no inclou les exploracions de programari maliciós ni la neteja de pirates informàtics.

Si voleu aquests serveis, necessitareu la plataforma completa Sucuri, que comença a 199,99 dòlars l’any per un sol lloc web.

També podeu afegir un servei de còpia de seguretat automàtica per 5 dòlars addicionals al mes.

Wordfence

El nucli principal de Wordfence és gratuït i està disponible a WordPress.org. Per si mateix, us permet accedir a totes les funcions que heu vist anteriorment. Tanmateix, recordeu que hi ha algunes diferències importants entre el servei gratuït i el premium.

Amb la versió gratuïta, heu d’esperar 30 dies per tenir actualitzacions de les regles del tallafoc de Wordfence i les signatures d’exploració de programari maliciós. De manera que, mentre estareu protegits contra les amenaces conegudes, no necessàriament tindreu protecció contra les amenaces descobertes durant els darrers 30 dies.

Si pagueu la prima de Wordfence, obtindreu actualitzacions en temps real, així com suport per al bloqueig de països i exploracions més freqüents.

Els plans de Wordfence Premium comencen a partir de 99 dòlars per lloc, però podeu estalviar diners si compreu més llocs o pagueu diversos anys al capdamunt..

MalCare

El complement gratuït de MalCare a WordPress.org us permet accedir a l’exploració bàsica de programari maliciós.

Tanmateix, per accedir a totes les funcions d’enduriment de seguretat, eliminació de programari maliciós amb un clic i algunes altres funcions, haureu de tenir un pla de pagament.

Els plans pagats comencen a partir de 99 dòlars anuals per a un sol lloc.

�� Conclusió: Sucuri vs Wordfence vs MalCare

Això genera la carn de la nostra comparació Sucuri vs Wordfence i MalCare.

Trobar un sol "el millor complement de seguretat de WordPress" pot ser dur, ja que cada eina té un enfocament lleugerament diferent:

Wordfence té la versió gratuïta més generosa, ja que dóna accés a gairebé totes les funcions de forma gratuïta i abasta tot, des de l’enduriment fins a l’autenticació de dos factors fins a les exploracions de programari maliciós i un tallafoc. Si només busqueu un complement de seguretat gratuït, és probablement la millor opció per a vosaltres. �� millor eina gratuïta

El complement gratuït de WordPress de Sucuri és una bona opció per endurir la seguretat bàsica, però la majoria de les mesures proactives es troben a la zona serveis premium Sucuri. Podeu comprar el tallafoc / servei CDN autònom o la molla per a la plataforma de seguretat més cara. Si bé la plataforma de seguretat completa és l’opció més preuada d’aquesta llista, es proporciona la tranquil·litat de l’eliminació de programari maliciós i la neteja de pirates informàtics..

Finalment, MalCare ofereix l’enfocament únic d’escanejar els fitxers fora del lloc, cosa que redueix els recursos afectats al vostre servidor. El seu objectiu principal es basa en l’exploració i l’eliminació de programari maliciós, però inclou algunes altres funcions de seguretat com l’enduriment bàsic i el tallafoc. També podeu integrar-lo amb el servei BlogVault per tenir encara més tranquil·litat.

Té alguna pregunta sobre com decidir Sucuri vs Wordfence vs MalCare? Pregunteu als comentaris!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació i presentació de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector