Quin és el primer LMS de WordPress? LearnDash vs LifterLMS vs LearnPress

Si voleu crear i vendre cursos en línia, necessiteu un sistema eficaç de WordPress LMS (sistema de gestió d’aprenentatge) per ajudar-vos. Un potent complement LMS us ajudarà a dissenyar cursos variats i estimulants, que informin als vostres aprenentatges i proporcionin una relació qualitat-preu.


És important tenir en compte que un potent LMS de WordPress us permetrà gestionar els vostres cursos i usuaris en línia, fent pagaments, seguiment i recompensa del progrés del curs i fomentant una comunitat en línia. Quin complement de LMS heu d’utilitzar per al vostre projecte?

En aquest article, enfocem LearnDash vs LifterLMS vs LearnPress els uns contra els altres per veure en què es comparen les seves funcions, experiència dels usuaris i preus. Les tres solucions són excel·lents opcions. Tanmateix, probablement un d’ells s’adapti millor a les vostres necessitats. Seguiu llegint per conèixer quines d’aquestes eines us serveixen.

LearnDash vs LifterLMS vs LearnPress

Quin és el més gran LMS de WordPress? Tres opcions comparades …

Comencem fent una ullada ràpida a la comparació de les principals característiques d’aquests tres complements de WordPress LMS:

Característica
LearnDash
LifterLMS
LearnPress
Creador de cursos arrossegueu i deixeu anar
Opcions de cursos flexibles: lliçons, proves, fòrums
Opcions del lloc de membres
Opcions detallades d’avaluació i classificació
Opcions de monetització
Analítica de llocs web
Pla gratuït

Descobrim ara què ofereixen cadascun d’aquests complements WordPress LMS:

LearnDash

LMS de WordPress - LearnDash

LearnDash és un LMS de WordPress extremadament popular i ric en funcions. Els seus clients es componen de companyies Fortune 500, universitats de classe mundial, organitzacions de formació i empresaris de tot el món, que creen i venen cursos en línia..

Mitjançant LearnDash, podeu dissenyar i vendre fàcilment cursos divertits, informatius i variats. Aquesta plataforma inclou opcions que us permeten incorporar preguntes, tasques, fòrums, certificats, insígnies i molt més a cada curs, garantint que els vostres estudiants estiguin compromesos amb el vostre contingut..

Així, anem a fer una ullada a les funcions principals de LearnDash …

Features Característiques principals de LearnDash

LearnDash té moltes funcions per esmentar-les totes, per la qual cosa acabem de triar algunes de les novetats més destacades …

 • Creador de cursos potent – El creador de cursos fàcil d’utilitzar us permet crear cursos interessants i interessants per als vostres estudiants ràpidament.
 • Opcions de cursos flexibles – Creeu els vostres cursos de manera que funcioni per al vostre lloc i públic. Permet alimentar el contingut de les lliçons d’acord amb un calendari establert per vosaltres, establiu requisits previs per garantir que els estudiants cursin cursos en un ordre establert, afegiu fòrums dinàmics on els vostres usuaris puguin discutir les preguntes plantejades durant el curs, recompenseu els aprenents amb punts, insígnies i certificats, i molt més.
 • Perfils d’usuari – Configureu perfils d’usuari final per tal que els estudiants puguin gestionar fàcilment els seus cursos, accedir al material del curs, veure el seu progrés i imprimir els seus certificats, per citar algunes opcions..
 • Gestió de tasques – Creeu cursos on s’hagin de presentar les tasques. A continuació, podeu seleccionar que s’hagin aprovat automàticament o avaluats manualment. També podeu escriure comentaris privats sobre les tasques enviades que només veurà l’aprenent individual.
 • Opcions de monetització – Si utilitzeu LearnDash, podeu cobrar als estudiants una quota única o una subscripció mensual per accedir als vostres cursos. Podeu vendre cursos de forma individualitzada o crear paquets de cursos, i hi ha una integració de WooCommerce que, entre altres opcions, us permetrà afegir un carretó de la compra al vostre lloc web. També teniu un control complet sobre la vostra estratègia de preus i podeu integrar-vos amb PayPal, Stripe i 2Checkout per efectuar pagaments al vostre lloc..
 • Informes detallats – LearnDash recopila informes tant sobre els vostres aprenentatges com sobre els cursos. Podeu veure el progrés dels estudiants, els seus resultats de proves i proves, el temps que els usuaris dediquen a cada curs i molt més.

Com podeu veure, LearnDash ofereix una sèrie de funcions força impressionants. Però, què ajuda específicament a distingir aquesta multitud de WordPress LMS: per què hauríeu de triar-la entre LifterLMS i LearnPress?

�� Per què escolliu LearnDash vs LifterLMS vs LearnPress?

Tot i que encara no parlem de LifterLMS i LearnPress, hi ha un parell de factors destacats claus que poden variar-vos per triar LearnDash com a complement WordPress LMS per al vostre projecte de eLearning..

 • Tot està inclòs en el preu – Un cop hàgiu comprat LearnDash, tindreu accés a totes les seves funcions. Això vol dir que no haureu de pagar més en el futur per obtenir la funcionalitat avançada que necessiteu. En comparació, si opteu per LifterLMS, tot i que el complement bàsic inicial és gratuït, si voleu un estàndard similar de funcions de gamma alta, comprar els complements premium realment resultarà més costós a llarg termini. Tot i que LearnPress és molt més barat, no trobareu el mateix nivell de funcionalitat.
 • Professional – Si voleu crear una plataforma eLearning professional gran, aleshores, LearnDash és el complement LMS destacat. LearnDash està configurat per atendre grans empreses i grans corporacions mundials, ja que la seva impressionant llista d’informació de clients actuals. A més, ofereix una gamma de funcions professionals que inclouen la possibilitat de marcar la vostra plataforma d’aprenentatge eLearning de LearnDash, integrar-la amb un ampli assortiment d’eines i serveis i molt més..

Preu: L ’LearnDash no surt barat, amb preus a partir de 159 dòlars anuals per una llicència d’un lloc.

�� Vés a LearnDash ��

LifterLMS

WordPress LMS - LifterLMS

LifterLMS és un altre poderós LMS de WordPress que val la pena tenir en compte si voleu crear cursos en línia.

Aquest complement és una solució completa d’adhesió i funciona convertint el vostre lloc web en un lloc d’adhesió, on els vostres estudiants podran iniciar la sessió per accedir als seus cursos. Podeu configurar diferents opcions d’adhesió, permetent que determinats membres accedeixin a diferents cursos i àrees del vostre lloc.

El nucli principal LifterLMS és gratuït, amb suport PayPal integrat. Així que aquest complement és una bona opció per a aquells amb un pressupost.

Tot i això, moltes de les funcions que comentarem a continuació s’han de comprar com a complements. Així que si busqueu una funcionalitat avançada, tracteu LifterLMS com un producte premium.

Features Característiques principals de LifterLMS

Per tant, anem a conèixer aquestes moltes funcions que ofereix LifterLMS …

 • Opcions del lloc de membres – LifterLMS us permet crear un nombre il·limitat d’adhesions per restringir o permetre l’accés als vostres cursos, pàgines, publicacions, fòrums i altres continguts..
 • Creador de cursos arrossegueu i deixeu anar – Amb el creador de cursos LifterLMS, podeu dissenyar fàcilment cursos multinivell, tots amb una senzilla funcionalitat d’arrossegar i deixar anar.
 • Opcions de curs – Creeu qüestionaris, afegiu una selecció de multimèdia incloent-hi vídeos, imatges i àudio, contingut de lliçons de drip-feed basat en una programació cronometrada i molt més.
 • Tauler de control dels estudiants – Configureu comptes d’usuari per a cadascun dels vostres aprenentatges, donant a cada individu accés al seu propi tauler de control frontal. Aquí poden veure, rastrejar i estudiar els seus cursos.
 • Obteniu ingressos del vostre lloc web – LifterLMS proporciona nombroses maneres de generar ingressos. Integreu el vostre lloc web amb nombrosos proveïdors de pagaments, inclosos PayPal (integrat), Stripe, Authorize.Net i WooCommerce. Podeu cobrar pagaments únics per accedir a cursos, crear un nombre il·limitat de plans de membres i establir els preus, cobrar subscripcions mensuals o anuals, crear un programa d’afiliació i molt més..
 • Integreu-vos amb el proveïdor de màrqueting de correu electrònic – Connecteu el vostre LMS a MailChimp, ConvertKit i molt més, ajudant a crear la vostra llista de correu i connectar-vos amb els vostres estudiants..

Ara teniu una idea clara del que ofereix LifterLMS. Però abans de passar a la discussió de LearnPress, aclarim primer per què heu de triar LifterLMS. Què té aquest complement que els altres dos no ho tenen?

�� Per què trieu LifterLMS vs LearnDash vs LearnPress?

Les funcions destacades de LifterLMS inclouen suport i escalabilitat. Descobrim més sobre això …

 • Assistència – LifterLMS proporciona una base de coneixement àmplia i ben organitzada. Inclou documentació detallada, formació gratuïta i cursos de demostració, fòrums i molt més. També podeu contactar amb representants experts del servei d’atenció al client a través de correu electrònic o telèfon. Per tant, per a aquells a qui els agrada la tranquil·litat d’una xarxa de suport forta, no busqueu més enllà de LifterLMS.
 • Escalabilitat – En comparació amb LearnDash i LearnPress, LifterLMS és la solució més escalable. Perfecte per a aquells que comencen a petits, però volen créixer ràpidament, podeu iniciar el vostre negoci de eLearning de forma gratuïta, però després actualitzar la funcionalitat del connector amb complements a mesura que augmenteu els vostres ingressos, per crear finalment una potent plataforma d’eLearning..

Preu: Com s’ha esmentat anteriorment, el nucli principal LifterLMS és gratuït. Els complements es poden comprar de manera individual per 99 dòlars l’any. O podeu triar entre dos paquets addicionals diferents, a partir de 299 dòlars anuals.

�� Vés a LifterLMS ��

LearnPress

LMS de WordPress - LearnPress

LearnPress és un WordPress LMS gratuït i, tot i que ofereix extensions premium, són molt més barates que els complements LifterLMS. Així, si esteu treballant amb un pressupost reduït, aquest és el connector WordPress LMS per a vosaltres.

Tot i que gratuït, LearnPress encara incorpora una varietat de funcions i funcionalitats útils. Per a cada curs que creeu, podeu afegir lliçons i preguntes, establir requisits previs i molt més. Tots els cursos estan dissenyats i gestionats a la taula de comandaments de WordPress, mitjançant la interfície fàcil d’aprendre EasyPress.

També es poden instal·lar complements gratuïts i premium. Aquests poden afegir funcionalitats com ara contingut per alimentació per degoteig, certificats per a estudiants i pagaments en línia, per citar algunes opcions.

Anem a conèixer-ne més …

Features Característiques principals de LearnPress

Les funcions següents són una combinació de components integrats gratuïts, complements gratuïts i gratuïts …

 • Compatibilitat – LearnPress funciona amb qualsevol tema de WordPress i suporta WordPress Multisite.
 • Integració de la passarel·la de pagament – Un cop creats, els cursos es poden vendre al vostre lloc. LearnPress admet nombroses passarel·les de pagament que inclouen PayPal, Stripe i WooCommerce.
 • Goteig de contingut – Allibereu contingut peça a peça, restringint l’accés dels estudiants a les lliçons segons el progrés o el temps.
 • Fòrums – LearnPress proporciona suport a BuddyPress. Això us permetrà configurar fòrums al vostre lloc web on els estudiants puguin debatre temes junts.
 • Creador de certificats arrossega i deixa anar – Disponible a través d’un complement addicional, el creador de certificats arrossegar i deixar anar permet crear certificats per als vostres estudiants.
 • Lloc de membres – LearnPress s’integra amb Pago Membres Pro, de manera que podeu convertir el vostre lloc web en un potent lloc d’adhesió electrònica.

�� Per què escolliu LearnPress vs LearnDash vs LifterLMS?

Com podeu veure, tot i que la major part del que LearnPress ofereix és gratuït, però també ofereix algunes funcions d’alta gamma. Però, per què escollireu LearnPress sobre LearnDash i LifterLMS?

 • Preu – Un avantatge clau que LearnPress té sobre LifterLMS i LearnDash és el preu. Si teniu un pressupost, voleu oferir cursos gratuïts o voleu mantenir el vostre lloc d’eLearning a petita escala, llavors LearnPress pot ser per a vosaltres. Ofereix totes les funcions principals per a crear cursos en línia amb èxit. A més, proporciona una funcionalitat addicional avançada si sorgeix la necessitat.
 • Senzillesa – Tant LearnDash com LifterLMS ofereixen àmplies funcions, la qual cosa és ideal per a molts projectes. No obstant això, aquest ampli assortiment de funcions pot semblar, de fet, molt desconcertant. Sobretot si no tens habilitats o experiència de disseny per comprendre-les o fer-ne ús. Si busqueu una eina més simplista, que no us atraparà des del primer moment, us recomanem LearnPress.

Preu: El nucli LearnPress és gratuït, i també hi ha la majoria de complements. Si teniu ganes de comprar un complement addicional, generalment costen entre $ 19,99 i $ 39,99 (es tracta d’un pagament únic amb accés de tota la vida a les actualitzacions).

�� Vés a LearnPress ��

Quin és el LMS de WordPress adequat per al vostre projecte?

Tots els complements anteriors són opcions efectives. De manera que el que trieu, podreu crear cursos en línia impressionants que puguin implicar els vostres estudiants i generar ingressos.

Dit això, aquí hi ha les nostres millors recomanacions:

 • LearnPress – ideal per a un projecte de prova de bricolatge en eLearning o en operacions a petita escala. Obteniu les funcions bàsiques de forma gratuïta. ��
 • LifterLMS – ideal per a les plataformes eLearning d’última generació preparades per al creixement. Trieu aquesta si voleu fer bricolatge a una plataforma d’aprenentatge, però també voleu poder créixer amb ella amb el pas del temps. ��️
 • LearnDash – excel·lent per a una plataforma professional d’eLearning. ��️

Quan seleccioneu un complement WordPress LMS, penseu detingudament sobre les necessitats del vostre projecte. Heu de tenir en compte el vostre contingut, audiència i pressupost. A continuació, trieu el connector que millor coincideixi amb aquests criteris.

Quin complement de WordPress LMS escollireu? Compartiu els vostres pensaments en els comentaris següents …

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que vol dir que si feu clic a un dels enllaços del producte i després comprem el producte, rebrem una comissió. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map