Millor complement de restauració de còpia de seguretat de WordPress: VaultPress vs BlogVault vs UpdraftPlus vs BackupBuddy vs CodeGuard

Millor complement de restauració de còpia de seguretat de WordPress: VaultPress vs BlogVault vs UpdraftPlus vs BackupBuddy vs CodeGuard

Millor complement de restauració de còpia de seguretat de WordPress: VaultPress vs BlogVault vs UpdraftPlus vs BackupBuddy vs CodeGuard
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

TL; DR: realment necessiteu trobar el millor complement de restauració de còpies de seguretat de WordPress per al vostre lloc web.


Però, probablement sé què estàs pensant, "Per a què necessito una còpia de seguretat !? De tota manera no és gens dolent que passi al meu bloc de WordPress!"

Em sap greu ser el que us ha desglossat, però hi ha una gran quantitat de coses dolentes que poden passar a un lloc de WordPress. I si no esteu preparats, és a dir, no teniu cap còpia de seguretat, tindreu molts problemes.

I ho entenc, realment ho faig. Sempre tendim a pensar que qualsevol cosa dolenta pot passar a qualsevol, però només a nosaltres. Tot i això, segons una enquesta de Wordfence del 2015, El 38,9% dels usuaris van denunciar un piratejat durant els darrers 12 mesos.

És un nombre molt gran. Llavors, per què assumir el risc? Sobretot perquè podeu trobar moltes eines que poden fer una còpia de seguretat del vostre lloc, donant-vos un somni molt millor a la nit.

Avui estem comparant 5 millors plugins de restauració de còpies de seguretat de WordPress del mercat. Estem parlant dels avantatges, contres, característiques principals, preus i per què i quan voldríeu utilitzar-los.

VaultPress-vs-BlogVault-vs-BackupBuddy-vs-CodeGuard-vs-UpdraftPlus

Comencem amb els fonaments bàsics. Aquí teniu el costat:

VaultPressBlogVaultUpdraftPlusBackupBuddyCodeGuard
vaultpressblogvaultupdraftpluscòpia de seguretatsalvaguarda
Preu / m3,50 dòlars
9,00 dòlars
29,00 dòlars
7,40 dòlars
12,40 dòlars
20,75 dòlars
0 dòlars
7,00 dòlars
9,42 dòlars
14,38 dòlars
19,34 dòlars
7,00 dòlars
11,00 dòlars
17,00 dòlars
5,00 dòlars
39,00 dòlars
79,00 dòlars
239 dòlars
Còpies de seguretat de la base de dadesIIIII
Còpies de seguretat del sistema de fitxersIIIII
Còpies de seguretat automatitzades / programadesIIIII
Còpies de seguretat manualsIIIII
Facilitat de restauracióIIIII
Analitzacions / seguiment de seguretatINNII
Funcions de migració del llocIIIIN
Historial de còpies de seguretatIIIII
Xifratge de còpia de seguretatNIINI
Emmagatzematge de còpia de seguretat fora del llocIIIII
Emmagatzematge per a les vostres còpies de seguretat?no es limita a un ús just1 GB1 GB5 GB
Atenció al clientIII *II
Preu8910107
Facilitat d’ús9108910
Característiques99999
Assistència101091010
TOTALMENT 9.0 9.5 9.0 9.5 9.0
VISITAR VaultPress ** BlogVault UpdraftPlus BackupBuddy CodeGuard

* Els usuaris gratuïts poden obtenir assistència dels empleats de Updraft a través de WordPress.org
** Després dels canvis en el seu model de negoci, les funcions de VaultPress es lliuren a través de Jetpack

VaultPress / Jetpack

vaultpress

Visió general

Còpies de seguretat ràpides i fàcil restauració: això és el que et proporciona VaultPress, en una frase.

Aquest complement us mostra el progrés de còpia de seguretat de cada tipus de dades en temps real: càrregues, temes, complements, base de dades i, el que és més important, tot passa en el pilot automàtic. També us ofereix una visualització del calendari, on podreu veure totes les còpies de seguretat anteriors.

Segons el pla que trieu, també podeu obtenir funcions de seguretat addicionals i protecció contra correu brossa, tot això a la part superior de la funcionalitat de còpia de seguretat per defecte.

Nota. Després dels canvis en el seu model de negoci, les funcions de VaultPress es lliuren a través de Jetpack.

Principals característiques

 • Còpies de seguretat de bases de dades i sistemes de fitxers.
 • Supervisió de còpies de seguretat en temps real.
 • Fàcil restauració.
 • Exploració diària de llocs web.
 • Funcions de migració del lloc.
 • Emmagatzematge fora del lloc.
 • Arxiu de còpia de seguretat de 30 dies.

Preu

 • 39 dòlars / any, per a còpies de seguretat automàtiques diàries amb espai d’emmagatzematge il·limitat, protecció contra correu brossa per a comentaris i pingbacks, protecció contra atacs de força bruta i supervisió de temps de treball.
 • 99 dòlars / any, per a còpies de seguretat diàries automatitzades amb espai d’emmagatzematge il·limitat, arxiu de còpia de seguretat de 30 dies, protecció contra correu brossa per a comentaris i pingbacks, protecció contra atacs de força bruta i supervisió de temps, exploracions diàries de codi de infiltracions i programari maliciós..
 • 299 dòlars / any, còpies de seguretat automatitzades en temps real amb espai d’emmagatzematge il·limitat, arxiu de còpia de seguretat il·limitat, exploracions diàries i a la carta d’infiltracions i programari maliciós, protecció contra correu brossa per a comentaris i pingbacks, protecció contra atacs de força bruta i supervisió de temps de vida..

Pros i contres

��

 • Proporciona exploracions de seguretat avançades, la qual cosa significa que tindrà cura del vostre lloc en diversos nivells, excepte les còpies de seguretat.
 • Ve amb informació detallada sobre totes les còpies de seguretat. Hi ha estadístiques de cada fitxer de còpia de seguretat. També marca números significatius relacionats amb aquests fitxers, com el nombre de publicacions o pàgines que teniu al vostre lloc, etc..
 • Suport expert.

��

 • Difícil distingir entre els plans disponibles. A primera vista, tots semblen molt similars.

Vés a VaultPress

BlogVault

(utilitzeu aquest enllaç i obtenir 20% de descompte en qualsevol pla el primer any)

blogvault

Visió general

Com es diuen ells mateixos, "El servei de còpia de seguretat de WordPress," BlogVault us ofereix tot el que podríeu necessitar com a propietari del lloc web de WordPress. Hi ha còpies de seguretat automàtiques, restauració automàtica, còpies de seguretat segures i un historial / arxiu de còpia de seguretat en cas que necessiteu fer un viatge al passat i tornar a portar alguna versió anterior del vostre lloc..

Principals característiques

 • Còpies de seguretat de bases de dades i sistemes de fitxers.
 • Restauració automàtica (a més, hi ha funcions de restauració de prova; veure si les còpies de seguretat estan bé).
 • Migració fàcil del lloc.
 • Les vostres còpies de seguretat s’emmagatzemen en centres de dades fora de lloc i amb Amazon S3.
 • Historial de còpies de seguretat de 30 dies.

Preu

 • 89 $ / any: per a 1 lloc.
 • 199 $ / any – per a 5 llocs.
 • 499 dòlars l’any / per 20 llocs.

Pros i contres

��

 • Inclou un mini-menú per a cada còpia de seguretat acabada, que us proporciona indicacions senzilles i intuïtives, com per exemple, com penjar la còpia de seguretat a Dropbox, restaurar-la automàticament, descarregar-la, migrar el lloc o afegir una nota amb un estat específic. sobre aquesta còpia de seguretat.
 • Us indica quan va passar l’última còpia de seguretat i quan tindrà lloc la següent. Per exemple, "Anterior fa 6 minuts; A continuació, aproximadament una hora." També podeu afegir horaris personalitzats si no voleu complir amb les hores predeterminades de BlogVault.

��

 • No hi ha exploracions de seguretat ni supervisió de programari maliciós.

Aquí teniu el que Akshat Choudhary (@akshatc), el fundador de BlogVault va haver de dir quan se li va preguntar, "Quina és la mètrica núm. 1 més important a l’hora de fer còpies de seguretat de WordPress?"

Akshat-Choudhary
Independent i fiable Les còpies de seguretat de WordPress són molt importants per a tots els propietaris del lloc web. Amb els nostres clients, hem vist tots aquests problemes: bloqueigs del servidor, problemes del centre de dades, desastres naturals, plugins / temes incorrectes, actualitzacions modificades, errors humans i hacks. Cadascun d’aquests casos ha passat molt sovint del que fins i tot haguéssim suposat. Akshat Choudhary

Vés a BlogVault

UpdraftPlus

updraftplus

Visió general

UpdraftPlus és el complement de restauració de còpies de seguretat de WordPress més popular al directori oficial del WP. És fàcil d’utilitzar i et proporciona totes les funcions bàsiques que necessitaves.

A més, també hi ha opcions per enviar les vostres còpies de seguretat a ubicacions fora de lloc i emmagatzematges. El complement admet de manera gratuïta llocs com Dropbox, Amazon, Google Drive (tot i que es poden aplicar tarifes de tercers).

Principals característiques

 • Còpies de seguretat de bases de dades i sistemes de fitxers.
 • Admet còpies de seguretat de WordPress a UpdraftPlus Vault, Amazon S3, Dropbox, Rackspace Cloud Files, Google Drive, correu electrònic i molt més.
 • Còpies de seguretat automàtiques.
 • Funcions de migració del lloc.
 • Xifratge de còpia de seguretat.

Preu

 • Versió gratuïta.
 • 70,00 USD / any – per a 2 llocs.
 • 95,00 $ / any – per 10 llocs.
 • 145,00 $ / any – per a 35 llocs.
 • 195,00 USD / any: per a llocs il·limitats.

Pros i contres

��

 • UpdraftPlus manté les coses molt senzilles, però no necessàriament simplistes. Podeu fer una còpia de seguretat del vostre lloc en pocs segons.
 • Gratuït si només necessiteu funcions bàsiques de còpia de seguretat.

��

 • El complement no inclou cap exploració de seguretat ni cap control de programari maliciós.

Vés a UpdraftPlus

BackupBuddy

còpia de seguretat

Visió general

BackupBuddy és un excel·lent complement de còpia de seguretat amb un preu assequible. A més, inclou una sèrie de funcions fantàstiques. En realitat, probablement sigui el complement més barat i millor de restauració de còpies de seguretat de WordPress de la llista (relació qualitat-preu).

Hi ha una interfície intuïtiva i amistosa, còpies de seguretat en directe amb informes en directe sobre el procés de còpia de seguretat, una manera ràpida de descarregar i traslladar els fitxers a magatzems fora del lloc, exploració de seguretat i altres coses fantàstiques..

Principals característiques

 • Còpies de seguretat completes de les vostres bases de dades i fitxers.
 • Opcions de programació de còpies de seguretat.
 • Còpies de seguretat emmagatzemades fora del lloc.
 • Còpies de seguretat que es poden descarregar per ZIP.
 • Funcions de migració del lloc.
 • Possibilitat d’excloure determinats fitxers i taules de bases de dades.

Preu

 • 60 $ / any: per a 1 lloc.
 • 127 $ / any: per 10 llocs.
 • 199 $ / any: per a llocs il·limitats.

Pros i contres

��

 • Ofereix funcions avançades que es poden manejar fàcilment en una interfície moderna i amable: tot en el vostre tauler de WordPress, accessible a través d’uns pocs clics.
 • Inclou diverses opcions d’emmagatzematge fora del lloc (tot i que algunes d’elles disponibles per a pagaments addicionals).
 • Podeu excloure determinats fitxers o taules de bases de dades si no voleu tenir-ne una còpia de seguretat.

��

 • A diferència dels altres complements d’aquesta llista, no es proveirà de prova gratuïta.

Vés a BackupBuddy

CodeGuard

salvaguarda

Visió general

CodeGuard és un servei de còpia de seguretat molt intel·ligent que funciona realment al voltant del vostre lloc WordPress, en lloc d’interactuar amb ell directament mitjançant els mecanismes de WordPress.

Sota la caputxa, CodeGuard realitza una còpia de seguretat inicial del lloc i, a continuació, la monitoritza buscant els canvis. Si es produeixen canvis, CodeGuard en pren nota i fa una altra còpia de seguretat. El més important, també podeu restaurar el vostre lloc en qualsevol moment del temps. Tot això fa que sigui una elecció principal per al millor complement de restauració de còpies de seguretat de WordPress.

Principals característiques

 • Còpies de seguretat de bases de dades i sistemes de fitxers.
 • Còpies de seguretat automàtiques amb actualitzacions en temps real.
 • Supervisió constant: CodeGuard busca tots els canvis al vostre lloc.
 • Fàcil restauració.
 • Utilitza Amazon S3 per a emmagatzematge.

Preu

 • 60 $ / any: per a 1 lloc.
 • 468 dòlars / any: fins a 12 llocs.
 • 948 $ / any: per a fins a 25 llocs.

Pros i contres

��

 • Eina de desplaçament un cop configurada. Només funciona.
 • Funciona amb altres plataformes de llocs web, no només amb WordPress.

��

 • Pot arribar a ser car si voleu cuidar més d’un grapat de llocs.

Vés a CodeGuard

Conclusió

Si he de triar el millor complement de restauració de còpies de seguretat de WordPress per al meu lloc, estic en algun lloc BackupBuddy, UpdraftPlus, i BlogVault.

BackupBuddy i UpdraftPlus són gairebé iguals: preus baixos, excel·lents funcions que han de satisfer totes les vostres necessitats i es poden utilitzar directament des del tauler de WordPress (no cal que inicieu la sessió en cap altre lloc). UpdraftPlus ofereix també un parell de serveis de forma gratuïta, tot i que no és tan fàcil d’utilitzar com BackupBuddy.

BlogVault també fa una feina molt bona i pot ser una gran solució per a la majoria dels usuaris de WordPress: conjunt complet de funcions de còpia de seguretat, preus decents, interfície no tècnica, menús intuïtius i tauler de control fàcil d’utilitzar.

VaultPress i CodeGuard també són solucions viables i ofereixen funcions excel·lents. Tot i això, són una mica més cars i sobretot si voleu connectar més que un bon grapat de llocs. No obstant això, encara són molt eficients en el que fan.

Per últim, tingueu en compte que el paràmetre més important quan parlem de còpies de seguretat és la seva fiabilitat. És a dir, què és bo una còpia de seguretat si després falla durant la restauració del lloc?

Quin d’aquests complements de còpia de seguretat de WordPress feu servir al vostre lloc? Si us plau, ens adonem als comentaris si heu topat amb algun problema amb algun d’ells.

VaultPressBlogVaultUpdraftPlusBackupBuddyCodeGuard
vaultpressblogvaultupdraftpluscòpia de seguretatsalvaguarda
Preu / m3,50 dòlars
9,00 dòlars
29,00 dòlars
7,40 dòlars
12,40 dòlars
20,75 dòlars
0 dòlars
7,00 dòlars
9,42 dòlars
14,38 dòlars
19,34 dòlars
7,00 dòlars
11,00 dòlars
17,00 dòlars
5,00 dòlars
39,00 dòlars
79,00 dòlars
239 dòlars
Còpies de seguretat de la base de dadesIIIII
Còpies de seguretat del sistema de fitxersIIIII
Còpies de seguretat automatitzades / programadesIIIII
Còpies de seguretat manualsIIIII
Facilitat de restauracióIIIII
Analitzacions / seguiment de seguretatINNII
Funcions de migració del llocIIIIN
Historial de còpies de seguretatIIIII
Xifratge de còpia de seguretatNIINI
Emmagatzematge de còpia de seguretat fora del llocIIIII
Emmagatzematge per a les vostres còpies de seguretat?no es limita a un ús just1 GB1 GB5 GB
Atenció al clientIIN *II
Preu8910107
Facilitat d’ús9108910
Característiques99999
Assistència101091010
TOTALMENT 9.0 9.5 9.0 9.5 9.0
VISITAR VaultPress ** BlogVault UpdraftPlus BackupBuddy CodeGuard

* Cap suport per a la versió gratuïta
** Després dels canvis en el model de negoci, les funcions de VaultPress es van oferir a través de Jetpack

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector