ManageWP vs Jetpack Manage vs InfiniteWP vs MainWP i Sync iThemes – Eines de gestió de WordPress comparades

ManageWP vs Jetpack Manage vs InfiniteWP vs MainWP i Sync iThemes – Eines de gestió de WordPress comparades

ManageWP vs Jetpack Manage vs InfiniteWP vs MainWP i Sync iThemes – Eines de gestió de WordPress comparades
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Funcionar amb un sol lloc web de WordPress és prou complicat, no t’importa executar dos, cinc o fins i tot una dotzena. Tot i això, tot i que requereix disciplina expert per part seva, no és impossible, especialment amb l’ajuda d’algunes eines de gestió de WordPress.


Les eines de gestió de WordPress us permeten vigilar tots els vostres llocs des d’una sola interfície. Imagineu que teniu un tauler de control des del qual podreu gestionar tots els llocs alhora, similar al WordPress multisitu, però amb millors eines a la vostra disposició i una interfície més neta.

Si feu malabars amb diversos llocs web de WordPress alhora, ajudem-nos a alleugerir la càrrega. Exposarem les cinc millors eines de gestió de WordPress per al nostre sistema de gestió de continguts (CMS) escollit, incloses la facilitat d’ús, la gestió d’actualitzacions i una infinitat d’altres aspectes..

Comencem!

Eines de gestió de WordPress: ManageWP vs Jetpack Manage vs InfiniteWP vs MainWP vs iThemes Sync

Les millors eines de gestió de WordPress comparades (en poques paraules)

Si teniu pressa, podeu consultar el resum de les nostres conclusions a la taula següent:

ManageWP vs Jetpack Gestiona contra InfiniteWP vs MainWP i Sync iThemes

GestionaWP
Gestiona Jetpack
InfiniteWP
MainWP
Sincronització de iThemes

* Al nivell gratuït.** Vam prendre una decisió editorial d’emmagatzemar iThemes Sync a mig punt degut a la limitació del nombre de llocs de la seva capa lliure. En cas contrari, s’hauria empatat amb MainWP a 4,5 o a cinc.
Model de preuFreemiumGratuïtFreemiumFreemiumGratuït + de pagament
# de llocs compatibles *Il·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitat10
Fiabilitat42343
Facilitat d’ús55245
Gestió de connectors55555
Gestió d’actualitzacions52555
TOTALMENT4,753.53,754.54 **

Hem obtingut la puntuació de cadascuna d’aquestes eines de gestió de WordPress d’un a cinc segons la fiabilitat, la facilitat d’ús, la gestió de complements i la gestió d’actualitzacions..

Per a les seccions de fiabilitat, discutirem en termes generals si cada plataforma us permet gestionar adequadament els vostres llocs incloent criteris clau com ara còpies de seguretat, seguretat, rendiment i col·laboració. La gestió de plugins i actualitzacions es discutirà per separat.

Les millors eines de gestió de WordPress en comparació (completament)

Analitzem ara les cinc eines de gestió de WordPress. Al final, sabreu exactament quina és l’opció correcta per a vosaltres.

ManageWP (Freemium)

Eines de gestió de WordPress: ManageWP

GestionaWP va ser fundada el 2010 (en un moment en què hi havia poques eines de gestió de WordPress al mercat) per proporcionar als usuaris una solució senzilla que els podria ajudar a gestionar diversos llocs de manera eficient. Van atreure més de 100.000 llocs web durant el primer mes de negoci: anomenaríem un èxit rotund, però anem a veure com es manté sota escrutini.

Fiabilitat

En poques paraules, ManageWP és una de les eines de gestió de WordPress més fiables disponibles. El seu nivell gratuït realitza una còpia de seguretat mensual per a cadascun dels vostres llocs i us permet activar o desactivar l’opció de manera individual segons sigui necessari, tot i que no podem imaginar per què voleu!

El tauler principal de ManageWP també inclou informació que es pot utilitzar per a optimitzacions potencials, com ara el nombre de comentaris de correu brossa a les vostres pàgines, el nombre global de revisions de cadascun dels vostres llocs, que poden generar la base de dades, i la mida general de la vostra base de dades. Totes aquestes solucions es poden solucionar amb un botó:

optimització de managewp

ManageWP també us permet fer un seguiment de les vostres analítiques des del tauler de control. De manera predeterminada, l’eina utilitza el seu propi mètode per comptar les visualitzacions de les pàgines, però també es pot connectar amb la vostra anàlisis de Google compte per presentar-vos informació més detallada.

Finalment, podeu executar comprovacions de rendiment i de seguretat des del tauler de control seleccionant una propietat i navegant a les pestanyes respectives:

control del rendiment managewp

Nota de l’editor. Per molt gran que sigui, ManageWP té els seus singulars de tant en tant. Per exemple, fa un temps van trencar els nostres llocs de demostració de tema a ThemeIsle, la qual cosa va ser la causa "una mica d’inconvenients."

Facilitat d’ús

ManageWP és molt senzill d’utilitzar. La plataforma és una brisa que cal navegar i inclou indicacions útils a tot arreu per ajudar-vos a explicar com funciona cada secció.

També n’hi ha documentació completa disponible si necessiteu guia addicional per a qualsevol pas. En general, confiem en dir que un usuari habitual de WordPress pot aprendre els aspectes detallats de ManageWP en un curt període de temps..

Gestió de connectors

Qualsevol complement que necessiti actualitzar apareixerà al tauler de control principal de ManageWP i es poden micromanar dirigint-se a la configuració de cadascun dels vostres llocs. Aquí podeu activar, desactivar i eliminar qualsevol plugin que vulgueu i afegir-ne de nous a través d’un menú que inclou el dipòsit de WordPress.org, l’emmagatzematge al núvol i els URL antics o fitxers ZIP antics..

L’únic que no podeu fer des de ManageWP és canviar la configuració exclusiva de cada plugin, per la qual cosa encara haureu d’anar al vostre tauler de comandament de WordPress..

Gestió d’actualitzacions

Les notificacions d’actualització bàsica de WordPress apareixeran al tauler principal de ManageWP tan bon punt inicieu la sessió i podreu supervisar si els vostres llocs estan executant versions diferents tot marcant la barra de visió general de la part esquerra de la pantalla..

actualitzacions de managewp

Conclusió

Tot i ser una eina freemium, ManageWP inclou una quantitat notable de funcions a la seva capa lliure. A més, és perfectament utilitzable per a un nombre il·limitat de llocs de WordPress, a part d’algunes funcions úniques que requereixen complements premium, però la majoria dels usuaris podrien prescindir del tot..

A part d’això, la facilitat d’ús de ManageWP continua sent el seu principal punt de venda. Quan es tracta d’eines de gestió de WordPress, recomanaríem aquesta per als usuaris que desitgin una experiència ben arrodonida sense una corba d’aprenentatge pronunciada.

Vés a ManageWP

Gestionar Jetpack (gratuït)

jetpack

Jetpack Manage pot reclamar un impressionant pedigrí, ja que està desenvolupat per Automàtica. No obstant això, aquesta eina té un enfoc diferent de les altres inclusions de la nostra llista: el control dels vostres llocs es gestiona des del vostre lloc WordPress.com taula de comandaments, en lloc de WordPress allotjat per compte propi.

Fiabilitat

Com era d’esperar, Jetpack Manage fa un rendiment decent quan es tracta de fiabilitat. Tot i que no es pot afirmar que inclogui el mateix nivell de funcionalitats que ManageWP, però continua funcionant bé.

Per accedir a les seves funcions bàsiques, haureu d’instal·lar el complement Jetpack al lloc de WordPress que s’hi allotgi, activar-lo, i enllaçar-lo al vostre compte de WordPress des del tauler d’administració. Un cop finalitzat, el lloc apareixerà a la vostra llista de propietats en navegar per la pestanya Els meus llocs de WordPress.com. Aquí, fent clic al lloc, s’obrirà un quadre de comandament nou amb analítiques detallades:

jetpack gestiona les estadístiques

Jetpack Manage també us permet modificar la configuració estàndard de WordPress des del tauler de servei, així com crear noves publicacions o pàgines de bloc, encara que no tingui cap de les funcions avançades habilitades a la vostra instal·lació independent, com ara constructors visuals..

Facilitat d’ús

Si heu treballat amb WordPress.com abans de fer el salt a WordPress, allotgeu-vos, usareu Jetpack Manage per passejar al parc. Totes les seves opcions són fàcils d’entendre i podeu canviar ràpidament entre llocs accedint-hi des de la pestanya Els meus llocs.

Gestió de connectors

Tot i treballar completament en el backend de WordPress.com, Jetpack Manage us permet manejar sorprenentment els complements de les vostres instal·lacions que s’allotgen. La pestanya Complements inclou una llista de tots els que heu instal·lat i inclou opcions per actualitzar-los individualment alhora, o fins i tot activar actualitzacions automàtiques, a més d’alguns paràmetres generals:

jetpack gestiona els complements

Si bé la voluntat de configurar tots els vostres complements a l’actualització automàtica pot ser forta, recomanem que tingueu precaució amb aquesta configuració: existiu el risc de causar errors de compatibilitat a la línia de línia si un dels vostres complements no funciona bé amb la resta després d’una actualització.

Gestió d’actualitzacions

Tot i la seva excel·lent demostració en matèria de gestió de complements, Jetpack Manage no admet actualitzacions bàsiques en aquest moment (tot i que segons sembla treballant en això per a una futura actualització). Significa que haureu d’anar a cada lloc i actualitzar-los manualment quan s’envolti cada nova versió, tret que hàgiu activat les actualitzacions automàtiques al fons del vostre lloc, és a dir.

Conclusió

Jetpack Manage és molt senzill de recollir si ja ho és familiaritzat amb WordPress.com, i gestiona notablement la gestió de complements. Malgrat aquests avantatges, no som gaire còmodes de recomanar-ho completament per la manca de funcions avançades com ara gestionar les actualitzacions bàsiques i la seva orientació cap a WordPress.com: molts usuaris s’han graduat de WordPress.com fa molt de temps i es mostren reticents per tractar-ho de nou. Dit això, Jetpack també ofereix unes quantes funcions addicionals interessants, com ara còpies de seguretat diàries i una millor seguretat contra el correu brossa.

Vés a Jetpack

InfiniteWP (Freemium)

InfiniteWP

InfiniteWP es va llançar dos anys després que ManageWP donés el tret de sortida a les eines de gestió de WordPress. En tres mesos, InfiniteWP va acumular 10.000 llocs respectables a la plataforma, un nombre que va ascendir a més de 500.000 el 2016.

Fiabilitat

InfiniteWP us permet gestionar un nombre il·limitat de llocs de WordPress, crear còpies de seguretat per a tots ells des d’una sola pantalla i posar els llocs al mode de manteniment..

Tot i que el seu conjunt de funcions és decent, hi ha algunes funcionalitats que no s’inclouen al nivell gratuït d’InfiniteWP que s’inclou en altres solucions: informació d’analítica, comprovacions de velocitat, gestió de comentaris, supervisió de temps de vida i còpies de seguretat programades. La manca d’algunes d’aquestes opcions és comprensible, ja que parlem d’un servei gratuït, però la informació d’analítica i la gestió de comentaris són ofertes força importants per a totes les eines de gestió de WordPress..

Dit això, InfiniteWP brilla quan es tracta de control de seguretat del vostre tauler de control. Només pot limitar l’accés a determinats IP, obligar HTTPS, utilitzar autenticació de dos factors i enviar-vos notificacions per correu electrònic diàriament o setmanalment o desactivar-les del tot per a qualsevol actualització pendent disponible:

seguretat infinita

Tot i que, si bé aquestes funcions de seguretat són fantàstiques si heu de concedir accés a diversos col·laboradors, és important remarcar que només són tan fortes com les pràctiques de seguretat que feu aplicar a cada lloc de WordPress individual..

Facilitat d’ús

Per ser contundent, InfiniteWP no és fàcil d’instal·lar i té una corba de sortida elevada. Hi ha tres mètodes d’instal·lació disponibles, un dels quals consisteix en compartir les vostres credencials de cPanel. També hi ha una configuració manual i una opció que requereix que instal·leu un complement al lloc de WordPress. Hem escollit aquest mètode per a la nostra prova, i després hem d’instal·lar un segon complement..

infinitewp crear accés

Tot i que el connector d’instal·lador et manté la mà durant tot el procés, cap d’aquestes opcions és molt amable per als usuaris amb poca experiència, que per als nostres diners són els usuaris més importants.

En continuar, el plafó d’administració d’InfiniteWP no és difícil de navegar (tot i que el seu disseny podria utilitzar alguna millora), però no inclou cap enllaç a la documentació per a nous usuaris. Per accedir-hi, haureu de tornar a la pàgina principal d’InfiniteWP i navegar fins al peu de pàgina.

Gestió de connectors

En una nota més positiva, InfiniteWP funciona bé quan es tracta de la gestió de complements. Podeu gestionar fàcilment tant plugins com temes per a totes les vostres propietats des d’una sola pestanya, permetent-vos activar, desactivar o eliminar qualsevol complement que vulgueu, així com gestionar les actualitzacions.

Gestió d’actualitzacions

Un cop heu accedit al vostre panell d’administració InfiniteWP, el primer que veureu és una secció d’actualitzacions que ofereix una visió general de tots els llocs amb les accions que cal dur a terme:

actualitzacions de infinitwp

Això significa que és impossible perdre’t quan cal actualitzar cap lloc a menys que es faci un esforç deliberat per ignorar aquesta secció. A més, també podeu configurar recordatoris de correu electrònic per a totes les actualitzacions disponibles per a instal·lacions, plugins i temes bàsics.

Conclusió

InfiniteWP ofereix algunes característiques de seguretat notables (que són útils per a diversos col·laboradors), així com una forta gestió d’actualitzacions de plugins, temes i fitxers bàsics. No obstant això, els usuaris sense experiència poden tenir difícil instal·lar aquesta eina en primer lloc o trobar la documentació necessària per esbrinar com utilitzar-la.

A més, algunes característiques que haurien d’estar disponibles de manera predeterminada, com ara les analítiques, es venen a la part superior de la capa gratuïta com a complements. Si res d’això us espanta i tot el que necessiteu és una eina de gestió que pot gestionar còpies de seguretat i actualitzacions, InfiniteWP podria ser per a vosaltres..

Vés a InfiniteWP

MainWP (Freemium)

MainWP

MainWP és una d’aquestes eines de gestió de WordPress que és completament de codi obert i s’enorgulleix de protegir la privadesa dels seus usuaris. És una solució que s’allotja independentment que funciona completament a WordPress i es basa en un sistema de plugins per connectar-se entre cadascun dels vostres llocs: un lloc actua com a hub principal de MainWP, els altres passant a formar part de la xarxa mitjançant un complement independent que permet la interacció..

Fiabilitat

Aquesta eina ofereix un conjunt excel·lent de funcions (inclòs l’accés d’un clic a tots els vostres llocs i un sistema de còpia de seguretat que funciona amb tres complements diferents) i admet la planificació, el contingut i la gestió d’usuaris..

horari de mainwp

Tenint en compte que és una opció que s’allotja a si mateixa, només serà tan fiable com el proveïdor d’allotjament. Si el servidor al qual es troba el vostre tauler de control MainWP pateix algun temps d’inactivitat, no podreu accedir-hi fins que no es resolgui el problema, això també pot afectar les vostres còpies de seguretat programades, tot i que les probabilitats que es produeixin són escasses..

Una de les nostres característiques principals del MainWP és la inclusió de publicacions recents i seccions de pàgines recents, que us permet fer un seguiment de les novetats més recents als vostres llocs de WordPress sense haver de navegar cap a les seccions individuals..

Facilitat d’ús

Com que MainWP funciona completament a WordPress, els usuaris nous no haurien de tenir cap problema per aprendre les cordes. Després d’instal·lar el complement MainWP al servidor principal, apareixerà una fitxa corresponent al tauler de control que allotja totes les seves opcions. Hi ha fins i tot una pestanya que us dirigeix ​​cap al centre de documentació de MainWP activat de manera adequada:

documentació de mainwp

Gestió de connectors

Totes les eines de gestió de WordPress incloses fins al moment gestionen els complements amb aplomb, i MainWP no és una excepció. La pestanya Complements del tauler de comandament us permet actualitzar els complements per lloc o global, tot i que també podeu actualitzar-los de manera individual si voleu.

Hi ha fins i tot una configuració que us permet ignorar les notificacions d’actualització durant un període determinat, que podria ser útil si us manteniu pendent una actualització principal fins que no estigueu segurs que s’han bloquejat tots els errors de compatibilitat..

A més, MainWP fins i tot us avisa quan els temes o complements potencialment han estat abandonats comprovant quan va sortir la seva última actualització. Si no s’ha fet cap actualització nova durant un any sencer, MainWP suposa que potser han quedat obsolets i us mostra una advertència.

Gestió d’actualitzacions

Les opcions per a actualitzacions generals de WordPress amb MainWP són mínimes. L’eina inclou una pestanya Actualitzacions per mantenir-vos notificats sobre els llançaments importants i us demanarà que actualitzeu els vostres llocs quan sigui necessari. És senzill i funciona!

Conclusió

MainWP és una excel·lent eina per a usuaris a qui els agradi evitar les solucions del programari com a servei (SaaS). Ofereix moltes funcions, diverses extensions si necessiteu cap funcionalitat avançada i funciona a la part normal de WordPress; això vol dir que no cal que aprengueu a utilitzar una plataforma completament nova per utilitzar la solució. Un cop hàgiu acostumat a la interfície del connector, ja esteu preparat per anar-hi!

Vés a MainWP

iThemes Sync (Gratuït amb plans premium disponibles)

Sincronització de iThemes

Sincronitzar és un altre producte de la línia de renom d’eines de WordPress de iThemes, que inclou BackupBuddy (ho vam provar aquí, contra altres solucions populars de còpia de seguretat), Pro Pro de seguretat, Intercanvi, i també diversos temes propis.

Fiabilitat

iThemes Sync és un producte sòlid que pot gestionar les vostres actualitzacions, còpies de seguretat, seguretat, contingut, usuaris i comentaris d’un quadre de comandament únic.

Les còpies de seguretat i seguretat requereixen que configureu els complements BackupBuddy i Security Pro d’iTheme i, mentre que tots dos fan un treball bastant decent, aquesta molèstia afegida podria suposar una desviació per a alguns usuaris. Sense aquesta funcionalitat, iThemes Sync només us permet gestionar actualitzacions centralitzades.

Facilitat d’ús

A més d’haver de configurar complements addicionals en alguns casos, iThemes Sync és molt senzill d’utilitzar. Compta amb una interfície moderna que mostra tota la informació que necessiteu sense haver de cremar-la.

mostra la sincronització principal

Cada opció s’identifica clarament i no hi ha moltes funcions avançades disponibles. Significa que és poc probable que trobis alguna cosa que no sabràs utilitzar.

Gestió de connectors

La gestió de connectors a iThemes Sync és molt senzilla. Podeu gestionar les actualitzacions de tota la vostra xarxa des de la pestanya Actualitzacions situada al tauler …

programa actualitzacions de sincronització

… o visiteu-los individualment comprovant cada lloc i accedint a la pestanya Complements. Inclou totes les opcions que fa el vostre tauler de control regular de WordPress, i també és igual per als temes.

Gestió d’actualitzacions

La pantalla principal del vostre tauler de sincronització iThemes inclou una notificació quan hi ha disponibles actualitzacions bàsiques. Si n’hi ha, podreu aplicar-les a la pestanya Actualitzacions, al costat de qualsevol actualització de temes i complements que estigui disponible..

iThemes Sync també inclou registres senzills per a totes les actualitzacions, que fa el seguiment de les dates i dels números de versió.

Conclusió

L’última entrada de la nostra llista d’eines de gestió de WordPress ofereix una funcionalitat digna i una interfície usable i moderna, només es veu afectada per la necessitat d’instal·lar plugins addicionals per gestionar còpies de seguretat i seguretat. Si no us interessa saltar per aquests cicles (per descomptat que senzill), n’estareu satisfets amb els resultats.

Vés a la sincronització de iThemes

En resum

Fer malabars a diversos llocs de WordPress simultàniament no és una tasca senzilla. Heu de fer un seguiment de les actualitzacions i revisar tot el contingut, juntament amb diverses responsabilitats. Les eines de gestió de WordPress que presentem en aquesta peça us permeten abordar de manera eficaç totes aquestes funcions.

Anem a recaptar una breu recopilació dels punts forts de cada eina:

GestionaWP: La nostra eina recomanable que és excel·lent i molt senzilla d’utilitzar.

Sincronització de iThemes: Una eina moderna que funciona conjuntament amb altres plugins iThemes per oferir una bona experiència integral.

InfiniteWP: Una mica complicat, però ofereix funcions d’actualització i seguretat elevades, així com còpies de seguretat decents.

MainWP: Una solució de codi obert basada en WordPress amb un conjunt complet de funcions.

Gestió de Jetpack: Perfecte per a fans de WordPress.com que vulguin gestionar la gestió de complements i les publicacions noves des d’una sola interfície. A més, si opteu per un dels plans de pagament de Jetpack, obteniu còpies de seguretat i protecció contra el correu brossa, cosa que significa molt per a la seguretat continuada d’un lloc..

Si preferiu obtenir una avaluació numèrica d’aquestes eines de gestió de WordPress, us hem puntuat cada solució per a vosaltres. Una vegada més, aquí teniu el quadre resum amb les nostres conclusions:

Comparades eines de gestió de WordPress

GestionaWP
Gestiona Jetpack
InfiniteWP
MainWP
Sincronització de iThemes

* Al nivell gratuït.** Vam prendre una decisió editorial d’emmagatzemar iThemes Sync a mig punt degut a la limitació del nombre de llocs de la seva capa lliure. En cas contrari, s’hauria empatat amb MainWP a 4,5 o a cinc.
Model de preuFreemiumGratuïtFreemiumFreemiumGratuït + de pagament
# de llocs compatibles *Il·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitat10
Fiabilitat42343
Facilitat d’ús55245
Gestió de connectors55555
Gestió d’actualitzacions52555
TOTALMENT4,753.53,754.54 **

Quina d’aquestes eines de gestió de WordPress és la vostra preferida? Comparteix les teves fotografies amb nosaltres a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació i presentació de Karol K.

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector