Imagify vs WP Smush vs ShortPixel vs Optimole: Quina és la millor per optimitzar les imatges de WordPress? Comparació entre caps

Imagify vs WP Smush vs ShortPixel vs Optimole: Quina és la millor per optimitzar les imatges de WordPress? Comparació entre caps

Imagify vs WP Smush vs ShortPixel vs Optimole: Quina és la millor per optimitzar les imatges de WordPress? Comparació entre caps
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Una de les claus del seu èxit és mantenir el rendiment del vostre lloc web en forma òptima. Això inclou l’optimització de les imatges perquè no suposin una drenació als recursos del vostre lloc. Tot i això, pot ser difícil triar entre les eines més importants per fer-ho, com decidir entre Imagify vs WP Smush vs ShortPixel i Optimole.


Aquests quatre complements de WordPress us permeten optimitzar les vostres imatges fàcilment i, fins i tot, personalitzar el funcionament del procés. A més, utilitzar un complement significa que no heu d’anar a buscar cap solució externa.

Totes aquestes eines gratuïtes d’optimització d’imatges poden fer la feina, però cadascuna té el seu propi conjunt d’avantatges i característiques.

Imagify vs WP Smush vs ShortPixel vs Optimole

En aquesta revisió, us explicarem breument per què l’optimització de les vostres imatges de WordPress és una jugada intel·ligent. A continuació, comparem Imagify vs WP Smush vs ShortPixel i Optimole per ajudar-vos a fer la millor elecció per al vostre lloc. Anem a saltar!

Per què és intel·ligent optimitzar les imatges del vostre lloc de WordPress

Les imatges són claus per a gairebé tots els llocs web. Milloren l’aspecte del vostre lloc, es poden utilitzar per mostrar els vostres productes o treballs, i molt més. Tanmateix, com més imatges tingueu al vostre lloc, més treball ha de fer el navegador d’un visitant per carregar les seves pàgines.

Això es deu al fet que les mides dels fitxers d’imatges poden ser força grans i totes les dades s’incorporen ràpidament. En conseqüència, el vostre lloc pot alentir-se a mesura que hi afegiu mitjans de comunicació. Això és perjudicial per atraure i retenir visitants. La solució, com haureu endevinat, és l’optimització d’imatges.

Ens vam adreçar a Alex Florescu de ShortPixel i ens va dir això sobre la importància de triar el complement adequat d’optimització d’imatges:

Per a mi, un bon complement d’optimització d’imatges és un que pot reduir molt les imatges mantenint la qualitat visual. També ha de ser fàcil d’utilitzar i tenir prou funcions per cobrir la majoria dels casos d’ús. Si a més d’això és compatible el complement, aleshores és un guanyador!

Alex Florescu

Quan tu optimitzar les imatges del vostre lloc, feu que la mida del fitxer sigui més petita i que sigui menys càrrega. Al mateix temps, es pot aconseguir sense una reducció notable de la qualitat de les imatges. Afortunadament, tot el que necessiteu per aconseguir-ho és el complement de WordPress adequat. És per això que en aquesta revisió comparem Imagify vs WP Smush i ShortPixel vs Optimole..

Imagify vs WP Smush vs ShortPixel vs Optimole: En poques paraules

Durant la resta d’aquest article, veurem quatre populars complements d’optimització d’imatges: Imagificar vs WP Smush vs ShortPixel i Optimole. Tanmateix, si teniu pressa, anem a desglossar els detalls principals sobre cada eina al davant.

Tot aquestes estadístiques es refereixen a les versions gratuïtes dels complements (excepte la fila de preus final, que dóna el cost de les versions premium):

Imagifiqueu contra WP Smush vs ShortPixel i Optimole en poques paraules

Criteris
Imaginar
WP Smush
ShortPixel
Optimol
Pla gratuïtIIII
Optimitzacions d’imatges gratuïtes (per mes)Aprox. 250Il·limitat1001 GB (aproximadament 1000 imatges)
Mida màxima de fitxers2MB1 MBSense límitSense límit
Facilitat d’ús (sobre 5)5555
Rendiment (sobre 5)4254.5
Preu (a partir de)4,99 dòlars al mes49 $ al mes4,99 dòlars al mes9,99 dòlars al mes

Això només és una instantània. Segueix llegint la notícia completa sobre com Imagify vs WP Smush vs ShortPixel i Optimole en una comparació directa.

Imagify vs WP Smush vs ShortPixel vs Optimole: una comparació completa

Abans de veure com es comparen Imagify vs WP Smush vs ShortPixel vs Optimole entre ells, hem de presentar-los. Fem una ullada ràpida a aquests plugins, un per un.


Smush: comprimeix, optimitza i deixa de descarregar imatges Smush: comprimeix, optimitza i deixa de descarregar imatges

Autor (a): WPMU DEV

Versió actual: 3.6.3

Darrera actualització: 18 de maig de 2020

wp-smushit.3.6.3.zip


96% de valoracions


1.000.000 + instal·lacions


WP 5.2 + Requereix

Primer cap amunt, WP Smush potser és el connector de compressió d’imatges més popular de WordPress.

Aquesta eina està desenvolupada per l’equip de WPMU DEV, i disposa d’alguns servidors potents que permeten comparar les imatges ràpidament. També és compatible amb una àmplia gamma de complements de millora de la biblioteca de suports, que poden ser una bonificació útil.


Imagify - Optimització de compressió i imatge de WebP i d’imatges Imaginar – WebP & Compressió i optimització d’imatges

Autor (a): WP Media

Versió actual: 1.9.10

Darrera actualització: 26 de maig de 2020

imaginar.1.9.10.zip


90% de valoració


300.000 + instal·lacions


4.0.0 Requereix

A continuació, tenim Imaginar.

També és una elecció popular; aquest complement ofereix diversos nivells de compressió, de manera que podreu aconseguir un equilibri sòlid entre rendiment i qualitat.

També optimitza les imatges en miniatura i en retina, que és un bon toc.


ShortPixel Image Optimizer ShortPixel Image Optimizer

Autor (a): ShortPixel

Versió actual: 4.18.1

Darrera actualització: 20 de maig de 2020

shortpixel-image-optimiser.4.18.1.zip


92% de valoració


200.000 + instal·lacions


3.2.0 Requisits

Després, ho tenim ShortPixel.

Es tracta d’una opció més senzilla i lleugera, que és fantàstica si només voleu optimitzar les vostres imatges ràpidament i sense massa enrenou..

Al mateix temps, ofereix una bona quantitat de personalització quant a la compressió de les teves imatges.


Optimització d’imatges & Lazy Load d’Optimole Optimització d’imatges & Càrrega pereç d’Optimole

Autor (a): Optimol

Versió actual: 2.3.1

Darrera actualització: 21 d’abril de 2020

optimole-wp.zip


96% de valoracions


50.000 + instal·lacions


WP 4.7 + Requereix

Finalment, però no menys important, n’hi ha Optimol.

La vostra és realment realitzada: ThemeIsle.

Es tracta d’una solució d’optimització d’imatges tot en un per a llocs web de WordPress i altres. Està completament basada en núvols i no posa cap càrrega al servidor web principal.

Fent la seva màgia d’aquesta manera també permet a Optimole optimitzar a mida cada imatge perquè s’adapti perfectament al navegador i a la visualització del visitant; no serveix imatges més grans del que cal, per exemple..

Amb aquestes presentacions fora de la llista, anem a fer una mica més detallat sobre què ofereixen aquests complements.

Primera fase: comparació de les característiques i preus principals

En un sentit molt bàsic, aquests quatre complements de WordPress fan gairebé el mateix. Tots comprimeixen les vostres imatges de manera que resulten menys drenants en el rendiment del vostre lloc mentre s’intenta mantenir la màxima qualitat possible. A més, aquestes eines comprimeixin tant les imatges existents com les que pugueu publicar.

Això pot resultar una mica confús quan s’intenta comparar Imagify vs WP Smush vs ShortPixel vs Optimole i triar un guanyador. Tanmateix, cadascun ofereix un conjunt de funcions una mica diferent. A més, mentre que els quatre plugins són gratuïts en les seves versions bàsiques, els seus nivells premium provenen de diversos punts de preu.

WP Smush

Característiques clau:

 • Definiu les dimensions màximes per a les imatges del vostre lloc i les càrregues es baixaran automàticament quan sigui necessari.
 • Comprimiu les imatges de qualsevol carpeta o directori del vostre lloc, no només de la vostra biblioteca de suports.
 • Optimitza les imatges JPEG, GIF i PNG una a la vegada o a granel (fins a 50 fitxers alhora).
 • Convertiu els PNG en JPEG automàticament, guardeu còpies de seguretat de les vostres imatges a mida completa i optimitzeu imatges fins a 32 MB (només premium).

Preu:

La versió Pro de WP Smush ofereix una gamma més àmplia de funcions, simplificant la tasca d’optimització d’imatges i oferint més opcions de personalització. Tot i així, caldrà una pertinença a WPMU DEV per accedir-hi, que tindrà un cost de $ 49 al mes (però inclou altres plugins i eines útils).

Imaginar

Característiques clau:

 • Optimitzeu imatges regulars, miniatures i imatges de retina WP Retina 2x.
 • Comprimiu tots els fitxers d’imatges existents a granel.
 • Trieu entre tres nivells de compressió: normal, agressiu i ultra.
 • Guardeu les vostres imatges a mida completa en una còpia de seguretat segura, de manera que es poden restaurar en qualsevol moment.

Preu:

En aquest cas, les versions gratuïtes i premium del complement ofereixen el mateix conjunt de funcions. La diferència rau en quants fitxers teniu permès optimitzar. El complement gratuït us permet optimitzar dades per valor de 25 MB per mes (que són aproximadament 250 imatges) els plans pagats Començar a 4,99 dòlars al mes per 1 GB de dades (aproximadament 1.000 imatges).

ShortPixel

Característiques clau:

 • A granel, comprimeix totes les imatges amb un sol clic.
 • Optimitzeu les imatges fora de la mediateca, com ara les que s’afegeixen mitjançant altres complements.
 • Comprimeix fitxers JPEG, PNG, GIF, WebP i PDF, ja sigui a un format amb pèrdues o sense pèrdues.
 • Redimensiona automàticament les imatges per ajustar-les abans que s’optimitzin.

Preu:

Igual que Imagify, el gratuït i nivells premium de ShortPixel proporcionen la mateixa funcionalitat. Tot i això, la versió gratuïta només permet optimitzar fins a 100 imatges al mes. De forma alternativa, podeu pagar 4,99 dòlars per optimitzar 5.000 imatges al mes (que haurien de ser més que suficients per a la majoria de llocs).

Optimol

Característiques clau:

 • Optimitza automàticament les imatges.
 • Escull la mida de la imatge adequada per al navegador i a la vista del visitant.
 • Serveix imatges mitjançant un CDN d’imatges ràpides.
 • Utilitza la càrrega mandrosa per visualitzar les imatges sense biblioteques JS inflat.
 • Tot el seu processament és al núvol.
 • Compatibilitat completa amb constructors de pàgines populars com Elementor, Beaver Builder i el nou editor de blocs.
 • Si el visitant es troba en connexió a Internet de baixa velocitat, Optimole redueix la qualitat de la imatge en conseqüència.

Preu:

La versió gratuïta d’Optimole és tot el que necessitareu la major part del temps en un lloc web o blog bastant popular de WordPress. Podeu processar fins a 1 GB per valor d’imatges mensualment, cosa que es tradueix en aproximadament 1000 imatges (suposant que cada imatge sigui d’1 MB de mitjana). També obté un ample de banda de visualització de 10 GB.

Els plans premium us permetrà ampliar l’ample de banda i el processament a 10 GB d’imatges al mes i 50 GB d’ample de banda. A més, també rep assistència prioritària.

2ª ronda: Comparació de facilitat d’ús i rendiment

Ara hem vist en teoria el que cada connector ofereix, donem un cop d’ull a què és el que realment utilitza Imagify vs WP Smush vs ShortPixel vs Optimole. En aquesta secció, analitzarem com optimitzar una imatge mitjançant la versió gratuïta de cada complement.

L’objectiu aquí és doble. Primer, proporcionarem una visió general de la facilitat d’ús i la personalització que s’ofereixen quan s’utilitza Imagify vs WP Smush vs ShortPixel i Optimole. A més, revisarem la qualitat resultant de les imatges comprimides per veure el bé que mantenen després d’haver estat optimitzades. Posem a treballar!

Imaginar

No instal·leu Imagify no és prou com perquè el connector funcioni, haureu de fer un pas addicional. A Configuració > Imagifiqueu, haureu de generar i introduir una clau d’API gratuïta.

Simplement introduïu el vostre correu electrònic per crear un compte gratuït.

Introduint una clau d’API a Imagify.

A continuació, se us dirigirà al tauler d’imatges de la pàgina, on podeu personalitzar la configuració del complement (per exemple, escollint un nivell de compressió):

El quadre de comandament Imagify.

Podeu optimitzar les vostres imatges aquí si voleu. Alternativament, agafeu la clau d’API al correu electrònic que vau rebre després d’inscriure-vos a un compte i introduïu-lo al tauler WP. Això us donarà accés a les mateixes opcions del propi WordPress:

La configuració del complement Imagify.

Podreu triar si optimitzeu automàticament i feu còpies de seguretat de les imatges, definiu-ne una mida màxima, etc. Si manteniu la funció d’optimització automàtica, només haureu de penjar una imatge a la vostra mediateca i deixar que el complement funcioni:

Optimització d'una imatge mitjançant Imagify.

Vam triar la configuració mitjana, Agressiva i vam comprovar els resultats tant d’una imatge PNG com JPEG penjada al nostre lloc de prova:

 • �� El JPEG original
 • �� El JPEG optimitzat

Imagifiqueu la imatge comprimida en un 39,7% i, com podeu veure, la qualitat s’ha mantingut bé. A la segona foto es produeix una petita difusió, però en gran mesura no es nota.

Ara, per a la prova PNG:

 • �� El PNG original
 • �� El PNG optimitzat

Aquesta es va reduir en un 36,0% i la reducció de qualitat també és molt lleu. Hi ha una diferència, però no molt significativa.

En general, el connector va fer un gran treball per reduir el pes de les imatges de les proves sense afectar-ne la qualitat. A més, la personalització que s’ofereix aquí és una funció útil.

ShortPixel

Igual que Imagify, configurar ShortPixel fa uns quants passos ràpids. A la nova Configuració > Pestanya ShortPixel a WordPress, haureu de sol·licitar una clau d’API gratuïta:

Introduint una clau d’API a ShortPixel.

Haureu de crear un compte amb ShortPixel i introduir la vostra clau a la pàgina anterior. A continuació, se us mostrarà la pàgina de configuració completa:

Configuració del complement de ShortPixel

Podeu triar un tipus de compressió, decidir si feu una còpia de seguretat d’imatges, establiu una mida màxima de fitxers, etc. De fet, tot el procés i el conjunt d’opcions aquí són notablement similars a Imagify.

L’optimització automàtica sempre està activada amb aquest complement. Per tant, només cal penjar una imatge nova a la vostra mediateca per tal de comprimir-la. No veureu el mateix nivell d’informació sobre la quantitat de fitxer reduïda amb ShortPixel, però, haureu de consultar directament la nova imatge si voleu veure els resultats..

Aquí teniu el nou JPEG original. Per obtenir una comparació justa, hem tornat a anar amb la configuració mitjana (Glossy):

 • �� El JPEG original
 • �� El JPEG optimitzat

Aquesta vegada, la imatge es va comprimir un 50,0%. Una vegada més, és una mica difuminada, però és molt similar a la imatge original (i no es distingeix de la imatge comprimida Imagify).

A continuació, proves PNG:

 • �� El PNG original
 • �� El PNG optimitzat

Aquesta es va reduir en un 62,3%. Només hi ha la menor reducció de qualitat de la imatge original, però el resultat és una mica més clar i brillant que el Imagify PNG comprimit.

En comparació amb Imagify, ShortPixel se sent gairebé com una actualització directa. Va reduir la mida dels fitxers de les dues imatges de proves en un percentatge més gran, mantenint un nivell de qualitat similar o superior. L’únic inconvenient és que veuràs menys informació sobre el que fa.

WP Smush

Després d’activar el complement WP Smush, immediatament tindreu algunes opcions per personalitzar el funcionament de la funció de compressió d’imatges. Aleshores, se us dirigirà directament a la nova pestanya del complement:

Configuració del complement WP Smush

Aquí, podeu comprimir a granel les imatges existents si voleu. També podeu activar o desactivar l’optimització automàtica per a tipus específics d’imatges i decidir si s’han de canviar de mida a la càrrega:

Més configuracions del complement WP Smush.

Si seleccioneu l’opció de compressió automàtica, només haureu de penjar una imatge per optimitzar-la. Quan ho facis, veuràs informació sobre la quantitat del fitxer que es va comprimir.

Vegem alguns exemples d’imatges optimitzades amb WP Smush. Primer cap amunt, la foto original de JPEG:

 • �� El JPEG original
 • �� El JPEG optimitzat

El procés de compressió va ser molt ràpid en aquesta instància, tot i que la mida del fitxer només es va reduir en un 1,6%. Com a resultat, la qualitat no ha canviat.

El mateix s’aplica a la nostra imatge de prova PNG.

 • �� El PNG original
 • �� El PNG optimitzat

La reducció ha estat només del 2,4% i, de nou, no hi ha cap canvi real de qualitat (cosa que cal esperar).

Tot plegat, WP Smush tarifes relativament pobres en comparació amb les dues opcions anteriors. No tenia cap efecte real en les nostres imatges de prova i no ofereix cap forma de personalitzar el nivell de compressió. Per això, necessitareu la versió premium.

Optimol

No és més difícil instal·lar Optimole que els altres complements d’aquesta llista. Només cal activar el complement, obtenir la clau d’API i activar-lo a la secció Media → Optimole del tauler de WordPress.

Aleshores, també podreu establir alguns detalls excel·lents sobre com voleu que Optimole pugui gestionar les vostres imatges.

configuració d’optim

Podeu decidir el nivell de compressió, habilitar la càrrega mandrosa i també triar la mida màxima d’imatges acceptable (només per assegurar-vos que no pengeu una imatge súper enorme per accident).

Quan definiu el nivell de compressió, Optimole us mostrarà una demostració ràpida del que serà una imatge d’exemple abans i després de comprimir-la. A partir d’això, podeu triar la configuració que us sembli millor.

mostra optimol

Amb aquesta finalitat, estic configurant el nivell de compressió a Mitjà, que permet estalvis ben clars mentre deixo la qualitat visual de la imatge intacta..

Comprovem ara el rendiment de l’Optimole amb les nostres imatges d’exemple. Aquests són els resultats del JPEG:

 • �� El JPEG original
 • �� El JPEG optimitzat

La imatge es va comprimir en un 53,6%. Aquest és un resultat molt bo, sobretot tenint en compte que les dues imatges, abans i després, semblen iguals.

Ara per a la prova PNG:

 • �� El PNG original
 • �� El PNG optimitzat

Aquesta vegada, la imatge es va comprimir un 17,8%. No es tracta d’un gran nombre, però tampoc no veiem pèrdues de qualitat aparents.

En general, Optimole proporciona bons resultats i també permet controlar el nivell de compressió amb què estàs bé.

Una altra cosa que distingeix Optimole en comparació amb els altres jugadors és que funciona al núvol i no sobreescriu cap imatge del servidor web principal.

De fet, abans de mostrar qualsevol imatge, Optimole mira el dispositiu, la mida de la pantalla i el navegador del visitant i tria la imatge més optimitzada per a elles. A més, també carrega les imatges d’un CDN d’imatge, que us permet estalviar amplada de banda i lliurar la pàgina molt més ràpidament en general.

Pel que hem provat, cap de les altres tres solucions d’aquesta llista ho fa.

Conclusió

Vam entrar en aquesta revisió, no estic segur de què esperar, ja que els quatre complements d’optimització d’imatges que varem veure són opcions populars i ben revisades. Tot i això, en la nostra comparació de Imagify vs WP Smush vs ShortPixel vs Optimole, hem de dir això Optimol és la nostra elecció general.

El motiu és molt senzill: és bo tenir funcions addicionals a sobre de la compressió d’imatges. El fet que Optimole estigui basat en el núvol, no substitueix les imatges originals, serveix tot des d’un CDN i, a més, optimitza les imatges per al navegador del visitant, el fa molt més interessant en general..

Ja heu utilitzat algun d’aquests complements d’optimització d’imatges de WordPress i què en pensàveu d’ells? Comparteix els teus pensaments a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Text original de John Hughes i Karol K.
Maquetació i presentació de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector