Els millors complements de WordPress que arriben al 2020: vam fer la vostra recerca

De la mateixa manera que les aplicacions fan excel·lents els iPhones, els millors complements de WordPress tenen la possibilitat de convertir un lloc de WordPress ordinari en un de singular. Des de juggernauts de SEO com Yoast, per contactar amb complements de formularis, és sorprenent com un procés d’instal·lació senzill de deu segons pot obtenir resultats tan dramàtics.


Però no tots els plugins es creen iguals. Alguns d’ells tenen una codificació errònia que comporta el tema. D’altres, amb cargols, els fa gairebé inútils en termes de funcionalitat. És per això que volem ressaltar els millors complements de WordPress perquè el vostre lloc web tingui el seu màxim rendiment en tot moment.

I estem segurs que heu sentit a parlar de plugins com Jetpack, Formular de contacte 7 i Yoast, així que us estalviarem la dotzena explicació que els heu sentit. En canvi,, ens centrarem en plugins imprescindibles, lleugers i molt funcionals que no aconsegueixen la conversa que es mereixen, tot i així, encara pot ser increïblement útil per a qualsevol persona que vulgui llançar un bloc o un lloc web.

Millors complements de WordPress

A més, hem parlat amb un grup de professionals amb èxit de WordPress per obtenir els seus comentaris.

Aquests desenvolupadors, propietaris de llocs web i empresaris han especificat el que consideren millors complements de WordPress, juntament amb per què ho pensen i com es poden utilitzar als seus propis llocs web.

Hem parlat amb un total de 30 experts, tots ells amb una bona llum sobre aquests millors complements de WordPress i ens han permès entendre què haurien de pensar tots els usuaris de WordPress a l’hora de triar un plugin.

Aquí hi ha la pregunta que els vam fer:

Quins són els tres millors complements de WordPress que hauria de tenir cada blogger de WordPress?

Sense més detalls, aquí teniu el tauler de classificació: els millors complements de WordPress que segueixen apareixent:

El consens d’experts: els millors plugins de WordPress que necessita cada blogger i per què són tan especials

1. Enllaços bonics


Enllaços bonics: complement de gestió d’enllaços, marca, seguiment i compartir Enllaços bonics – Gestió d’enllaços, marca, seguiment & Plugin per compartir

Autor (a): Enllaços bonics

Versió actual: 3.1.1

Darrera actualització: 4 de maig de 2020

bonic- enllaçar.3.1.1.zip


92% de valoració


200.000 + instal·lacions


WP 5.1 + Requereix

 • Què fa: Pretty Links us permet agafar enllaços actuals i futurs al vostre lloc web i escurçar-los per tenir un aspecte més net. No només això, sinó que podeu fer un seguiment d’on provenen tots els clics a través d’aquests enllaços.
 • Per què ho necessiteu: Com que els blocaires sovint s’insereixen enllaços d’afiliació, té sentit escurçar-los per fer-los semblar menys desordenats. Si mai heu treballat amb enllaços d’afiliació, ja sabeu el temps i la intimidació que poden aparèixer. El complement també funciona per comprovar d’on provenen els vostres visitants i quins enllaços s’estan fent clic més.

2. Comprobador d’enllaços trencats


Comprobador d’enllaços trencats Comprobador d’enllaços trencats

Autor (a): WPMU DEV

Versió actual: 1.11.13

Darrera actualització: 26 de maig de 2020

broken-link-checker.1.11.13.zip


82% de valoracions


700.000 + instal·lacions


WP 4.6 + Requereix

 • Què fa: El complement del verificador d’enllaços trencats fa pràcticament el que el nom indica. Analitza constantment el vostre lloc web per identificar els enllaços trencats. Aleshores, rebeu una notificació per arreglar l’enllaç. L’exploració inclou imatges trencades i redireccions.
 • Per què ho necessiteu: Quan teniu una imatge o un enllaç trencat al vostre bloc, la interfície d’usuari es complica i els motors de cerca comencen a prendre nota. Per tant, és del vostre interès suprimir o substituir enllaços que no condueixen a enlloc, permetent-vos millorar els vostres rànquings de SEO i fer feliços als vostres lectors.

3. Optimol


Optimització d’imatges & Lazy Load d’Optimole Optimització d’imatges & Càrrega pereç d’Optimole

Autor (a): Optimol

Versió actual: 2.3.1

Darrera actualització: 21 d’abril de 2020

optimole-wp.zip


96% de valoracions


50.000 + instal·lacions


WP 4.7 + Requereix

 • Què fa: Optimole agafa les imatges que pugeu a WordPress i les optimitza automàticament per obtenir un millor rendiment. Això pot significar que es canvia el format del fitxer o es redueix la mida del fitxer. Optimitza les imatges carregades per qualsevol altre complement i, fins i tot, escaneja per assegurar-se que les imatges carregades anteriorment són bones. A més d’això, Optimole també enganxa el vostre lloc a un CDN d’imatge, cosa que permet carregar imatges al vostre lloc web molt més ràpidament.
 • Per què ho necessiteu: El vostre mitjà sol ser el culpable quan comenceu a veure temps de càrrega lenta o sobrecàrregues de servidor. Per tant, és important optimitzar les imatges fent-les més petites o canviant els formats de fitxer. Tanmateix, fer-ho manualment requeriria massa temps. Per tant, el connector Optimole ho fa tot en segon pla. Després, podreu veure les càrregues de pàgines més ràpides i una millor experiència dels usuaris.

4. Reviu publicacions antigues


Reviu publicacions antigues: complement de programació automàtica de publicacions socials i programació Reviu publicacions antigues: complement de programació automàtica de publicacions socials i programació

Autor (a): reviure.social

Versió actual: 8.5.7

Darrera actualització: 14 de maig de 2020

tweet-old-post.zip


78% de valoració


40.000 + instal·lacions


WP 3.5 + Requereix

 • Què fa: El complement Revive Old Posts comparteix publicacions de bloc més antigues a les xarxes socials. Per exemple, podeu tenir una publicació antiga (de qualitat) des de fa un temps. Aquesta publicació ha estat impulsada cap als arxius, de manera que no molta gent ja la veu. Per tant, aquest complement el reviu compartint-lo amb persones noves en llocs com Facebook i Twitter.
 • Per què ho necessiteu: Aquest és un complement molt important, ja que elimina la confiança en el moment a l’hora d’obtenir una resposta per a les teves publicacions. Pot ser que hi hagi una excel·lent publicació en el blog de fa anys que la gent gaudeixin avui en dia. A més, podeu omplir de contingut el vostre feed social i impulsar més trànsit al vostre bloc.

5. Butlletins MailPoet


MailPoet: correus electrònics i butlletins de notícies a WordPress MailPoet: correus electrònics i butlletins de notícies a WordPress

Autor (a): MailPoet

Versió actual: 3.47.1

Darrera actualització: 26 de maig de 2020

mailpoet.3.47.1.zip


92% de valoració


100.000 + instal·lacions


WP 4.7 + Requereix

 • Què fa: Mailletters Newsletters porta butlletins de correu electrònic al tauler de comandament de WordPress. Els usuaris es poden inscriure a la vostra llista de correu electrònic al vostre bloc. Aleshores, podeu crear els butlletins de WordPress i enviar-los a qualsevol usuari subscrit.
 • Per què ho necessiteu: MailPoet no només té un pla gratuït, sinó que és una opció molt més fàcil per recollir adreces de correu electrònic i enviar aquests butlletins. Ja no heu de saltar a un altre programa per crear els vostres correus, i també té unes plantilles molt boniques per començar.

Per llegir més: Si voleu fer una ullada a algunes altres opcions del mercat, aquí hi ha una comparació de les millors solucions de màrqueting per correu electrònic disponibles.

6. CoSchedule


CoSchedule CoSchedule

Autor (a): CoSchedule

Versió actual: 3.3.0

Darrera actualització: 10 de gener de 2020

coschedule-by-todaymade.3.3.0.zip


94% de valoració


10.000 + instal·lacions


WP 3.5 + Requereix

 • Què fa: CoSchedule és un dels millors complements de WordPress per diverses raons. Proporciona un bell calendari editorial dins de WordPress per planificar i assignar articles als teus escriptors. També podeu col·laborar en les publicacions del bloc, alhora que feu servir l’eina per promocionar-les després de la publicació.
 • Per què ho necessiteu: Els blocs amb diversos autors requereixen algun tipus d’eina d’organització per planificar, editar i programar publicacions de blocs. Amb CoSchedule, obteniu una vista fantàstica de tota l’estratègia de contingut i podreu organitzar-la com vulgueu. Això no només t’ajuda com a administrador, sinó que els teus escriptors també t’ho agrairan.

7. Canvi d’usuaris


Canvi d’usuaris Canvi d’usuaris

Autor (a): John Blackbourn & col·laboradors

Versió actual: 1.5.4

Darrera actualització: 21 d’abril de 2020

user-switching.1.5.4.zip


98% Valoracions


100.000 + instal·lacions


WP 3.7 + Requereix

 • Què fa: El complement de commutació d’usuaris permet que l’administrador del vostre bloc canviï de comptes per a visions diferents del lloc web. Per exemple, potser voldreu tancar la sessió com a administrador i examinar què veuen els vostres clients al frontend.
 • Per què ho necessiteu: Aquest complement és ideal per provar entorns on aneu saltant d’un compte d’usuari a un altre per veure els resultats dels canvis. També ens agrada als administradors habituals del bloc que voldrien entendre com és la experiència del lloc web i els usuaris per als lectors.

Observacions generals

Tot i que aquí parlem d’alguns complements de WordPress més populars i menys populars, val la pena assenyalar que s’han elaborat algunes tendències a l’hora de recopilar aquesta llista. Alguns experts van compartir les seves opcions en categories de complements similars.

Per exemple, els nostres experts ho senten l’optimització d’imatges és extremadament important. Amb plugins com Smush o Optimole, està clar que els blocaires i els administradors de web es preocupen per la quantitat de banda que consumeixen els seus llocs i per a quina importància és tenir-los sota control..

Una altra tendència és l’ús del que es poden anomenar complements SEO d’ajuda o complements de manipulació d’enllaços. Per exemple, els complements El verificador d’enllaços trencats o el bonic enllaç figuren entre els més populars de la millor llista de complements de WordPress. Si examinéssim una mica més aquí, probablement podríem argumentar que les funcions que ofereixen aquests complements són els únics elements que falten als grans complements de SEO com Yoast SEO.

Passem als millors complements de WordPress, basats en l’opinió dels experts:

Els experts parlen dels millors complements de WordPress que heu d’utilitzar

Andy Bailey

Andy Bailey

ComLuv.com

ComentariLuv (és clar!). Afavoreix la interacció i us endinsa en una pròspera comunitat de bloggers.

Monitor d’activitats de vista directa. Això mostra que heu fallat els inicis d’inici de sessió al vostre lloc, que també us mostra les contrasenyes que s’utilitzen i altres coses que fan els usuaris, cosa que és realment útil si teniu un bloc multi-autor..

Canvi d’usuaris. Realment necessita si teniu un lloc de membres, podeu iniciar la sessió com algú i veieu el lloc com si hagueu utilitzat les seves dades per iniciar sessió. És ideal per resoldre problemes de les entrades de suport..

Pat Flynn 2

Pat Flynn

SmartPassiveIncome.com

Limita els intents d’inici de sessió. Evita que les persones intentin iniciar la sessió al meu lloc i embolicar-se amb ell. Rebo diverses notificacions al dia de persones que intenten fer-ho.

Comprobador d’enllaços trencats. Us ajuda a fer un seguiment dels enllaços trencats perquè pugueu arreglar-los o eliminar-los.

Robots Meta. Permet determinar si Google indexa una pàgina o no (entre altres coses). Això és útil per a pàgines ocultes i altres parts del meu lloc que no vull necessàriament trobar de Google.

Zac Johnson

Zac Johnson

ZacJohnson.com

OptinMonster. Aquest és un dels millors complements de WordPress, ja que és extremadament fàcil, útil i eficaç per fer créixer la vostra llista de correu. Els popups de sortida són molestos, però funcionen!

Bastant Enllaç o ThirstyAffiliates. Dos excel·lents complements de WordPress per gestionar les redireccions d’enllaços a través del vostre lloc. No us preocupeu d’haver de canviar centenars d’enllaços quan es morin les relacions d’afiliació antigues, amb aquests millors complements de WordPress ho podeu fer en un sol clic.

LeadPages. La majoria de les persones utilitzen plantilles de LeadPages a través de l’URL del lloc principal, però, amb el complement Leadpages, podeu allotjar aquestes pàgines ràpidament i fàcilment a través del vostre propi lloc alhora que utilitzeu el vostre nom de domini com a redirecció o URL principal. Això augmentarà les conversions i es veurà molt més professional.

Adam Connell

Adam Connell

WPSuperstars.net

Redirecció. Cada cop que es canvia un enllaç permanent, es produeix un error de 404. Si no els gestiona, provocarà problemes seriosos, sobretot amb l’experiència de l’usuari i el SEO. La redirecció facilita la redirecció dels URL.

Captcha a la sessió. Els atacs de força bruta són freqüents a la majoria de llocs, especialment a les pàgines d’inici de sessió. Una manera senzilla d’aturar-los és afegir un captcha a la pantalla d’inici de sessió amb aquest complement. Després d’utilitzar aquest complement, els robots finalment es van aturar i finalment es va reduir la càrrega al meu servidor.

CoSchedule per Todaymade. Heu de gestionar el calendari editorial i aquesta eina us facilita. Té integrada la gestió de tasques i facilita la planificació de missatges socials. No és gratuït, però és un estalvi de temps enorme.

Rita Barry

Rita Barry

Bloc Genie

CloudFlare. Ofereix un rendiment més ràpid del lloc i bloqueja una àmplia gamma d’amenaces que mai arribin al vostre lloc. Aquest servei no només proporciona seguretat i rendiment, sinó que redueix els costos d’allotjament per peticions de servidor no desitjades limitades.

Redirecció de comentaris. Proporciona una manera senzilla de redirigir els comentaris en primer lloc a una pàgina d’agraïment. Utilitzeu la pàgina que vulgueu, fomenteu els registres de correu electrònic, les xarxes socials siguin o qualsevol cosa que convingui al vostre lloc, però és un bon toc que recorre un llarg camí per ajudar-vos a destacar.

Optimització del WP. Funciona com una escombra gegant per a la vostra base de dades de WordPress i neteja tot amb només un botó. Això també és excel·lent per als llocs de clients quan no se senten incòmodes en iniciar la sessió a PhpMyAdmin.

Jacob Gube

Jacob Gube

Instrucció de disseny

WP-Spam Free Anti-Spam. Aquest complement de WordPress ha reduït dràsticament la quantitat de comentaris de correu brossa que rebem a Design Instruct. Tenim aquest complement i Akismet per protegir-nos dels comentaris de correu brossa fraudulents.

Comprobador d’enllaços trencats. Els enllaços trencats poden afectar negativament l’experiència de lectura perquè és frustrant fer clic en un enllaç que no funciona. Aquest complement de WordPress facilita la supervisió i la correcció d’enllaços trencats en llocs alimentats per WordPress.

EWWW Optimitzador d’imatges. Escric molt sobre l’optimització d’imatges web perquè crec que les imatges no optimitzades són una de les causes principals de les pàgines web lentes, que a la vegada és terrible per a l’experiència de lectura. El problema és que l’optimització manual d’imatges requereix una mica més de temps i esforç i molts propietaris de llocs no es troben còmodes amb les eines d’optimització d’imatges. Aquest complement ajuda a que l’optimització d’imatges sigui perfecta per als autors.

Alyona Galea

Alyona Galea

WP alcalde

WP RSS Agregador. Ha de tenir un complement de WordPress per a aquells que creen contingut agregat de diferents llocs. Podeu crear carteres, notícies, aparadors i molts altres. Aquest és un dels millors complements de WordPress, ja que permet agrupar fotos, vídeos i text, classificar i filtrar de la manera que desitgeu.

Butlletins MailPoet. Plugin molt fàcil d’utilitzar. El fem servir per enviar els nostres butlletins informatius i fer que els nostres lectors se subscriguin als nostres correus electrònics.

Conduir a. Plugin excel·lent per a aquells que vulguin conèixer el comportament del visitant. Mostra d’on provenia el vostre lector (el que us va contactar només), quines pàgines es visiten abans i després de contactar-vos mitjançant un formulari de contacte del vostre lloc web..

Daniel Scocco

Daniel Scocco

Consells sobre el bloc diari

Arxius nets. Bastant un antic complement, però crea un arxiu molt net i intuïtiu per al vostre bloc, que també funciona com un mapa del lloc, ja que enumera totes les publicacions publicades mai.

Peu de pàgina RSS. Un complement de WordPress molt útil per afegir coses al final del vostre feed RSS. El faig servir per afegir pancartes publicitàries, per exemple.

WPtouch. Avui en dia, és obligatori disposar d’un lloc web amigable per a mòbils, així que si encara no teniu una versió mòbil, podeu utilitzar aquest complement per crear-ne un de nou..

Caleb Wojcik

Caleb Wojcik

Video de bricolatge

Calendari editorial. Va ser de gran ajuda quan vaig treballar a Fizzle.co per poder planificar fàcilment el nostre contingut amb setmanes i mesos amb antelació. Tot i que la publicació no es va fer, encara podríem posar un projecte de marcador de posició fins que no fos així.

Bastant Enllaç és fantàstic per a dues coses. En primer lloc, poder tenir enllaços de redirecció més curts a pàgines específiques o a altres llocs web als quals enllaceu. En segon lloc, fa un seguiment de quantes vegades s’utilitzen aquests enllaços, cosa que també és de gran ajuda.

Amic de còpia de seguretat és un salvador de vida. Si succeeix alguna cosa al vostre lloc de WordPress on es pirata o si una simple línia de codi en un connector s’avança tot, BB s’assegurarà que teniu una còpia de seguretat recent preparada per restaurar-la a.

Bamidele Onibalusi

Bamidele Onibalusi

Escriptors a càrrec

WP compartit. Aquest és un dels millors i millors complements de WordPress per oferir un incentiu als lectors d’una publicació concreta del vostre blog a canvi que comparteixin aquesta publicació.

Connexió híbrida. Aquest complement de WordPress també prové del desenvolupador de WP Sharely, i és bàsicament un complement per crear formularis d’inscripció; té moltes opcions, incloses les que permeten als usuaris crear formularis a la publicació, formularis de barres laterals, aparences emergents i presentar diapositives en formularis. Hybrid Connect també permet recopilar opcions d’informació a través de correu electrònic o d’inici de sessió a Facebook, i té una gran quantitat de personalitzacions i de seguiment per informar-vos d’on provenen els subscriptors..

Formes de gravetat. Aquest és un altre complement de WordPress premium per crear formularis de contacte senzills; té una opció anti-spam integrada, el seguiment dels vostres formularis, la integració amb diversos proveïdors de serveis principals com AWeber per a la creació de llistes de correu electrònic i moltes altres opcions de personalització.

Neil Patel

Neil Patel

Brot ràpid

Concurs de popularitat. Ajuda a mostrar les teves publicacions més populars. (Aquest complement ja no és compatible i no és recomanable pels seus autors.)

Subscriviu-vos als comentaris. Notifica a les persones per correu electrònic els nous comentaris que queden al vostre bloc.

Feu clic per tuitejar. L’ajuda a obtenir més accions socials.

Noemi Twigg

Noemi Twigg

Bloggingpro

Reviu el missatge antic. Aquest complement em permet compartir publicacions antigues automàticament. Podeu excloure categories (per exemple, Notícies) per assegurar-vos que les publicacions que es comparteixen de nou encara són rellevants, encara que siguin antigues. Això ajuda a mantenir actualitzat el nostre feed de Twitter sense haver de passar massa temps comprovant manualment el que es publica.

NextScripts: Xarxes socials Auto-Poster. Autoposta cada nova entrada a les xarxes socials. Obté la publicació a les xarxes socials a mesura que es publica cada entrada i facilita la càrrega en un administrador de xarxa / bloc / editor / coordinador de mitjans socials, especialment quan es treballa amb molts blocs i autors. No recomano utilitzar-lo com a solució autònoma. Tornar a compartir publicacions de forma manual en diferents moments ho fa òptim.

Pippity. Facilita la subscripció a butlletins; la configuració es pot personalitzar perquè sigui fàcil d’utilitzar (és a dir, no apareix en les finestres emergents de la cara tot el temps); fàcil integració amb serveis de butlletins com aWeber.

Kylo Glover

Kylo Glover

WPExplorer

Força Regenerar Miniatures. És fantàstic a l’hora de redissenyar el nostre lloc web per replantejar totes les nostres imatges i netejar-ne les antigues.

Caixa d’autor més fantàstica. Ens encanta Fanciest Authorbox per afegir bios d’autor, cosa que és imprescindible per a qualsevol bloc de diversos autors.

Bastant Enllaç. Utilitzem Pretty Link Lite per als enllaços d’afiliació perquè, bé, els enllaços d’afiliació són lleus ��

Dave Clements

Dave Clements

Feu-ho amb WordPress

Tres dels meus plugins preferits que no agafen tant amor com haurien de ser Publicacions 2 publicacions, Canvi d’usuaris i Publicació duplicada. Definitivament no diria que tots els blocaires haurien de tenir-los (només hi ha 1 o 2 plugins que inclouria a la categoria), però si algú els necessita, realment són els millors plugins de WordPress per a aquestes aplicacions..

Chris Coyier

Chris Coyier

CSS-Trucs

MinQueue. Permet minificar i concatenar els scripts i estils que us carreguen els complements. L’avantatge d’això és que només podeu deixar que els plugins facin el que vulguin i sàpigues que encara fareu el rendiment correcte en el front front. El fet de no gestionar les coses manualment significa que quan el connector de WordPress s’actualitza i que es necessiten nous scripts / estils, tot i això passa automàticament.

Vista prèvia de missatges públics. És tan bonic poder enviar només un esborrany perquè algú el pugui mirar sense haver de publicar-lo.

Anti-spam. Aquest ha estat el connector que ha estat el més eficaç per a mi per aturar el correu brossa (a més d’Akismet).

Jeff Starr

Jeff Starr

Premsa perible

Comprovació del tema. Com a desenvolupador de temes de WordPress, faig servir el complement de comprovació de temes per comprovar que els meus temes estan adaptats a les normes més recents de revisió de temes. El complement és senzill d’utilitzar i proporciona resultats clars i passos accionables per millorar la qualitat del tema, la seguretat i el rendiment. Molt recomanable per a qualsevol que treballi amb temes de WordPress.

Monitor de consultes. El monitor de consultes és excel·lent perquè és molt complet. Podeu fer moltes coses que altres plugins de depuració no poden ser com ara la depuració automàtica d’Ajax i la possibilitat de filtrar resultats per un complement o tema específic. Utilitzo aquest complement principalment per a depurar bases de dades i variables de consulta, però també és útil per provar peticions HTTP, ganxos WP, errors de PHP i molt més. És un dels millors complements de WordPress que no rep la atenció que mereix, IMO.

Navegació mitjançant l’administració. Amb els anys, he publicat centenars d’articles i tutorials a Perishable Press i DigWP.com. Al front-end, navegar per totes aquestes publicacions és una brisa, ja que tinc un control total sobre la plantilla temàtica i puc fer servir les etiquetes de plantilla que desitgeu. Però no tant a l’àrea d’administració del WP, on de vegades és necessari navegar d’una publicació a l’altra per fer actualitzacions, edicions, etc. Per fer possible aquesta navegació post-post a l’àrea d’administració, utilitzo un complement anomenat Admin Post Navigation, que fa bé una cosa i una altra: afegeix "Anterior" i "Pròxim" enllaços a la pantalla Edita la publicació per facilitar l’edició de publicacions en sèrie.

Fred Meyer

Fred Meyer

WPShout

Migració WP tot en un. Migració de llocs senzilla amb mort. Un salvapantalles absolut.

Activa la substitució de suports. Si suprimir una imatge i tornar a carregar-ne una de nova amb el mateix nom mai no tindrà sentit, necessiteu aquest complement.

Regenera les miniatures. Canviar les mides d’imatges destacades al vostre lloc senzillament no tindria sentit.

Benny Lewis

Benny Lewis

Parla fluent en 3 mesos

Càrrega pereçosa BJ. La velocitat del lloc és tan crucial per no perdre la gent en aquests primers segons crucials. Tot i això, en el meu cas, puc compartir diverses imatges de gran qualitat a la meva publicació, i seria una llàstima que el temps que va trigar a descarregar-les deixés fora del lloc. Aquest complement canvia les coses perquè només descarregueu imatges que es mostren al navegador. Així, mentre es desplaça cap avall, es treuen del lloc. Impuls de la velocitat de càrrega instantània de lloc!

Senzill: premsa. Per crear una comunitat al voltant del vostre bloc, la premsa senzilla és la manera més senzilla de fer, per molt, configurar un fòrum que recol·lecta el sistema de WordPress. Ho he escalat a desenes de milers d’usuaris i funciona molt bé a causa del seu codi no voluminós.

VaultPress. Si hagués de recomanar-vos un dels millors complements de WordPress, seria. És un servei de pagament, però m’ha salvat la pell diverses vegades. Tant se val, cada hora es fa una còpia de seguretat de tot el meu lloc als servidors de VaultPress, i hi ha una simple implementació de còpia de seguretat de clic d’un botó. Quan he fet coses irreversibles al meu lloc en el meu propi servidor i ja s’ha quedat, i l’administrador del meu lloc està adormit, aquest complement em permet fonamentar "desfer" i torneu a la captura de pantalla de treball més recent. Podeu fer-ho només amb el tema, només la base de dades o algunes altres parts petites, en cas que els vostres canvis fossin correctes en altres parts, o no voleu perdre converses o publicacions de bloc sense relació amb un bloqueig.

Ben Townsend

Ben Townsend

WPin

Per a mi personalment m’encanta Ultimate Ben aviat Pàgina plugin, és una brisa a instal·lar i el faig servir tot el temps. Al meu propi lloc web i també per als llocs web de clients. Bàsicament converteix el vostre lloc de WordPress en una pàgina propera que es completarà amb un formulari d’inscripció i un text editable a través del fons. És una manera ideal per a aquells de construir el seu lloc web en el seu allotjament web escollit si no coneixen WAMP o LAMP.

Un altre complement fantàstic d’alguns dels quals potser heu sentit parlar EWWW Optimitzador d’imatges fa exactament el que diu a la llauna. Optimitza massivament les imatges del vostre bloc, reduint l’ample de banda i, per descomptat, el temps de càrrega. Un plugin molt fantàstic i un que faig servir tot el temps.

Finalment, un dels millors complements de WordPress per a la redirecció (ho trobo) és el 301 redireccions senzilles connectar. És una manera fantàstica per als no tecnològics crear 301 redireccions. Per tant, si sou a la pàgina de configuració de Google Webmaster i descobriu errors o URL que no es poden trobar, només cal que copieu i enganxeu i redirigiu-los a una pàgina similar o a una altra.

Peter Nilsson

Peter Nilsson

Temes diaris del WP

Seguretat del compte de Rublon: autorització de dos factors+. Un gran complement de capa de seguretat d’autenticació de dos factors per protegir i protegir els comptes a WordPress.

Growmap Anti-Spambot. El complement perfecte per derrotar robots automàtics de correu brossa i missatges de correu brossa amb una simple casella de selecció.

Reduir la taxa de rebot. Obteniu el percentatge de rebots reals i les vistes a les pàgines de Google Analytics. Fàcil i senzill d’utilitzar.

Matt Cromwell

Matt Cromwell

WordImpress

ImageInject és la millor manera d’incloure imatges amigables per drets d’autor a les publicacions.

Mediateca millorada és el millor per categoritzar els suports per facilitar la reutilització d’imatges o PDF, o qualsevol altra cosa.

Entrades relacionades amb el context és el connector de publicacions relacionades amb millors resultats (a més de Jetpack).

Aquest es paga, però per analitzar el rendiment del vostre missatge, Analitzeu és la forma més fàcil i còmoda de veure com els visitants troben les teves publicacions individuals.

Ammar Ali

Ammar Ali

Tots els consells sobre blocs

ComentariLuv Premium. Un potent plugin que ajuda a augmentar la participació del bloc. Controla els comentaris de correu brossa al bloc de WordPress. Actua com a sistema de recompensa. A la gent li encanta rebre enllaços enllaços al seu bloc i això és el que fa ComentLuv. Mostra les seves actualitzacions més recents mentre deixa comentaris. Podeu premiar els usuaris si tenen un nombre determinat de comentaris al vostre bloc. Realment ajuda a crear comunitat, atrau els usuaris a deixar més comentaris i això proporciona relacions amb els visitants nous i repetits. Aquest complement envia notificacions de resposta als usuaris sempre que se li hagi respost un comentari. Un complement imprescindible si realment voleu augmentar el compromís al vostre bloc.

SEOPressor. Ja sabem quina importància té SEO. Hi ha molts complements de SEO, però crec que SEOPressor és el millor. Mostra la densitat de paraules clau de la vostra paraula clau a l’editor de WordPress. Mostra un advertiment d’optimització de casos en el cas d’haver afegit etiquetes addicionals, paraules clau, etiquetes h1, h2, h3. També admet fragments rics. La millor funció és la paraula clau LSI. Les paraules clau LSI us ajuden a trobar paraules clau rellevants de les vostres paraules clau principals, ja que l’ús de la paraula clau LSI us facilitarà la classificació a Google.

MBP Ninja Affiliate. Si esteu introduint màrqueting d’afiliació, aquest és un dels millors complements de WordPress. Fa anys que l’utilitzo i estic molt contenta. Aquest complement converteix automàticament les vostres paraules clau de les vostres publicacions en enllaços d’afiliació. És un potent complement que us ajuda a gestionar, rastrejar, guardar i reduir un nombre il·limitat d’enllaços d’afiliació des d’una pàgina de configuració. Aquest complement m’ha ajudat molt a estalviar el temps i a gestionar tots els enllaços d’afiliació des d’un quadre de comandament. El connector Ninja és un complement imprescindible per als venedors afiliats seriosos.

Nathan Weller

Nathan B. Weller

Temes elegants

Els tres millors complements de WordPress que recomanaria a tots els usuaris de Blogger de WordPress són sobre empoderament de la manera correcta. Això és el que vull dir amb això:

Una de les principals crides a WordPress en primer lloc és la quantitat (i la seva sorprenent comunitat de dissenyadors / desenvolupadors) que han facultat el món per fer coses fantàstiques amb WordPress i els seus temes i complements disponibles. Per això, crec que alguns autors de temes i complements van una mica "l’apoderament boig" amb els seus productes perquè és una venda fàcil -"Mireu quant podeu fer amb aquesta eina!"

El camí correcte no sempre és el camí de reproducció, i hi ha massa coses en un paquet. Tenint això en compte, aquí teniu les meves tres opcions:

Fragments de codi de Shea Bunge. De vegades menys és més. Una de les meves maneres preferides de reduir el malestar innecessari és trobar fragments de codi útils que puc substituir per complements complets. D’aquesta manera, el connector de fragments de codi ha reduït de forma significativa el nombre de plugins que he instal·lat i, per tant, també es redueix el nombre de complements que he de configurar, actualitzar i mantenir.

Dreceres últimes de Vladimir Anokhin. Hi ha molts temes amb els seus propis conjunts de dreceres que no es separen en un altre complement. I alguns, si estan separats, estan dissenyats per funcionar només amb aquest tema i no en absolut (o almenys no bé) amb d’altres. Per a mi, a banda d’estar en contra dels estàndards i les millors pràctiques de WordPress, és un servei de serveis. És per això que en canvi m’ha encantat fer servir aquest massiu paquet de codi curt (gratuït) de Vladimir Anokhin dissenyat per funcionar bé amb qualsevol tema.

Plugin WordPress avaluador per evoG. De la mateixa manera, molts temes de WordPress inclouen funcions de revisió integrades. Això sembla excel·lent com un punt de venda, però molts clients no s’adonen que creen un grup de contingut que utilitzen tipus de missatges personalitzats específics del tema, com ara una revisió, els inclou en aquest tema per sempre. O bé, més endavant, poden fer un treball de feina, si mai decideixen canviar temes. Aquest complement és el que he utilitzat al meu lloc i m’encanta. Pot ser que no sigui el complement de revisió per a tothom, però la qüestió és que si reviseu coses al vostre bloc, utilitzeu un complement. D’aquesta manera, si heu de canviar temes per la carretera, no deixareu una part del vostre millor contingut en aquest procés.

Com algú que sempre escriu sobre temes i complements, és clar que hi ha hagut una llista. Així, per tancar, també vull passar un segon per agrair a tothom de la comunitat de WordPress que treballa intensament per dissenyar i desenvolupar les eines que tothom usem i estimem.

Chris Burgess

Chris Burgess

SitePoint

He inclòs 3 per a blocaires i 3 per a desenvolupadors. Blogger / Usuari:

Un altre complement de publicacions relacionades (YARPP). Un bon reemplaçament de nRelate, que mostra contingut relacionat per sota de cada publicació.

Comprobador d’enllaços trencats. Comprova el contingut dels enllaços trencats.

EWWW Optimitzador d’imatges. Us ofereix més opcions d’optimització d’imatges.

Desenvolupador:

P3 (Perfil de rendiment dels connectors). És bo per obtenir una línia de referència sobre el rendiment dels complements.

Desenvolupador. Excel·lent si necessiteu fer una ullada més a sota del capó.

corrent. És ideal per a llocs on molta gent treballa.

Devesh Sharma

Devesh Sharma

WPKube

CoSchedule per Todaymade by TodayMade és un fantàstic calendari editorial que s’integra amb l’aplicació Buffer i us permet programar les publicacions del vostre blog al vostre lloc i a les xarxes socials al mateix temps mitjançant un calendari arrossegador. Costa 10 dòlars / mes, així que si no publiqueu un bloc de negocis, potser no val la pena.

SearchWP de Jonathan Christopher, millora la cerca al lloc i afegeix moltes funcions a la cerca bàsica. Per descomptat, hi ha un bon nombre de plugins de cerca, però aquest se situa per sobre de la resta. Cost: 29 dòlars / llicència única.

Shrink-O-Matic. Aquesta és una fantàstica aplicació (no un complement de WordPress), que permet optimitzar les imatges al Windows o Mac. Molt útil per optimitzar imatges i no costa ni un centenar. També podeu fer servir WP Smush.it, si no voleu utilitzar una aplicació fora de línia.

Brian Jackson

Brian Jackson

BrianJackson.io

A continuació, es mostren els meus tres complements de WP dels quals no es parla gaire, però estan a la meva part "ha de tenir" la llista i els utilitzo a tots els meus llocs.

Ginys de pantalla és un petit petit complement. Bàsicament, afegeix caselles de selecció a cada widget per mostrar o ocultar a les pàgines del lloc. Això em permet personalitzar el que mostro a la barra lateral de les meves pàgines respecte a la meva barra lateral de widgets.

Aquesta és una manera excel·lent de provar A / B en diferents caixes CTA i realment afegir a la vostra audiència. Podeu mostrar diferents ginys basats en una categoria de publicació o fins i tot en una taxonomia personalitzada. Això pot ser fantàstic per al màrqueting d’afiliació.

Suposem que teniu una categoria de WordPress i una categoria PPC. Ara podeu crear widgets d’afiliació separats per a cada categoria i ara els anuncis de la barra lateral estan directament relacionats amb l’article que llegeixen. Això augmentarà notablement el CTR.

Gestor d’etiquetes de Google per a WordPress. Molta gent amb qui parlo encara no sap ni què és el Gestor d’etiquetes de Google. Bàsicament, és una eina de gestió gratuïta de Google que permet gestionar i desplegar els vostres scripts des d’una ubicació. Com ara Google Analytics, AdRoll, píxel de conversió de Facebook, etc..

Aquest complement gratuït de duracelltomi.com està funcionat a tots els meus llocs. Em permet mantenir-me organitzat i mantenir nets els llocs de WordPress.

ZigWidgetClass. Un altre excel·lent complement gratuït de WordPress de zigpress.com. Aquest complement em permet afegir classes CSS personalitzades als meus ginys. Per a què utilitzo això? Jo el faig servir per desplegar consultes multimèdia per poder ocultar alguns widgets en funció de la mida de la seva resolució.

Per exemple, al meu lloc tinc un quadre d’optin a la barra lateral i el peu de pàgina. En un dispositiu mòbil no hi ha cap motiu perquè es mostri dues vegades, de manera que afegeixo la meva classe que em porta la consulta de suports i amaga una.

Raelene Wilson

Raelene Wilson

Paraules d’ocells

Aquí teniu els tres millors complements de WordPress. Tots són complements WPMU DEV perquè els nostres desenvolupadors treballen molt i creen tants plugins fantàstics que no solen cridar gaire atenció.

Captura de pantalla. És com una màquina del temps del vostre lloc de WordPress que pot fer còpies de seguretat i restaurar tota la instal·lació i inclús integració Dropbox i S3.

Barres laterals personalitzades. Podeu controlar tots els aspectes de totes les àrees de widget del vostre lloc amb aquest complement útil. Té una interfície d’interès magnífica, cosa que el fa més divertit.

WP Smush.it / WP Smush Pro. Aquest és un dels primers plugins que instal·lo a tots els llocs que creo. Permet reduir la mida del fitxer d’imatges i fins i tot es poden fer imatges massives.

Dan Zarzycki

Dan Zarzycki

Comunitat Experiència líder i coneixedor de complements generals de l’equip de Temes d’eslòcols

A través d’anys al servei de clients, clients i entrades de suport i mitjançant la revisió de plugins a la nostra pàgina PressThis mostra, hem vist sol·licituds de HUNDREDS de plugins i solucions. A continuació, es mostren tres dels meus preferits per posar a la vostra millor llista de temes de WordPress:

Desactiva els comentaris. Malgrat el gran nombre de descàrregues (1,2 milions) i el títol evident, molts dels nostres espectadors i clients volen eliminar els seus comentaris i no tenen ni idea que existeix aquesta solució..

L’ús d’aquest complement de WordPress és senzill. Instal·leu el complement, aneu a la vostra configuració de WordPress > Desactiva els comentaris i marca la casella per desactivar tots els comentaris. El complement també us permet triar si voleu mostrar comentaris a un nivell més específic.

Tagline avançat. Aquest complement no s’ha actualitzat durant un temps (6 anys), però hem vist que la solució encara funciona majoritàriament i és divertit.

Tocant al WordPress "etiqueta" o "eslògan", podeu crear diversos eslògans i mostrar-ne un de manera aleatòria o seqüencial cada vegada que un usuari carrega la pàgina. L’aplicació per a bloggers de pensament, organitzacions espirituals i empreses és tremenda.

Conductor. Per visualitzar el contingut del bloc, no hi ha cap plugin més gran que Conductor. Tot i que és l’opció de la meva llista que costa diners (a partir de 97 dòlars), Conductor funciona amb gairebé qualsevol tema de WordPress existent i us permet mostrar un grup del contingut de la manera que desitgeu..

Voleu mostrar 8 blocs des del directori "Gos" categoria a una mida més petita, i només mostrar la imatge i el títol destacats? Podeu fer-ho.

Voleu fer de la publicació més recent una publicació destacada a la vostra pàgina principal? Fet.

Coses poderoses No puc estimar-ho prou.

Ionut Neagu

Ionut Neagu

Bloc de CodeinWP

M’agraden els tres complements següents, ja que es poden configurar en qüestió de minuts (30 minuts en total) i, a continuació, obtindreu els avantatges que aporten durant els propers mesos o els propers anys. Aquí teniu els complements:

Reviu el missatge antic. Feu-lo servir per tornar a compartir els millors fragments de contingut del vostre bloc.

Coet WP. Es necessita 5 minuts per configurar i accelerar considerablement el vostre lloc, implementant moltes bones pràctiques proactives.

Optimol. Optimitza automàticament cada imatge nova que pengeu al vostre lloc. No cal treballar addicionals per part seva. També serveix les teves imatges mitjançant un CDN optimitzat, fent que tot el lloc sigui molt més ràpid.

Com veieu, els millors complements de WordPress són els que m’estalvien temps.

Llista completa

Aquí teniu la llista completa dels millors complements de WordPress dels nostres experts; cadascuna sota la seva categoria general:

Enllaços i SEO:

Màrqueting per correu electrònic i correu electrònic:

Imatges i optimització d’imatges

Contingut, gestió i optimització de continguts:

Plugin d’optimització del lloc / WP-Admin:

Correu brossa:

Mitjans de comunicació social:

Altres:

Tot el que tenim per obtenir els millors complements de WordPress!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map