Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: comparació definitiva del 2020

TL; DR: Aquesta publicació és una comparació detallada de Elementor vs Divi Builder i Beaver Builder. Us oferim una visió general fàcil d’escanejar, així com una visió molt més detallada de les diverses àrees de cada creador de pàgines..


Si bé els creadors de pàgines poden ser un tema dividit entre els usuaris de hardcore de WordPress, no es nega l’efecte massiu que han tingut en l’ecosistema de WordPress a l’hora de fer accessible el disseny als usuaris habituals..

Més enllà d’això, de vegades sembla que cada empresa de WordPress ha inclòs els peus en la creació d’un creador de pàgines en algun moment. D’acord: una petita hipèrbole … però hi ha molts creadors de pàgines.

En aquesta publicació, volem aprofundir en tres de les vostres opcions més populars: Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder

Més enllà de donar-vos un cop d’ull als fonaments bàsics sobre el funcionament de cada creador de pàgines, volem anar per sota del nivell de la superfície. Per això, també anem a aprofundir en opcions d’estil avançat, funcionalitat de disseny sensible, bloqueig de codi, rendiment del món real, facilitat d’ús i molt més.

Quan hàgiu acabat de llegir aquesta comparació, esperem que enteneu molt bé cada complement i, més important, la confiança per triar el creador de pàgines que millor s’adapti a vosaltres.

Elementor
Divi Builder
Castor Constructor

Taula de continguts:
Resum en poques paraules | Quin creador de pàgines és el més popular? | En comparació de les interfícies | Mòduls de contingut disponibles | Fins on podeu arribar amb estil extra | Aquests constructors tenen resposta al mòbil? | Les funcions úniques a cada constructor | Les plantilles predeterminades disponibles | Una ullada a la qualitat del codi i al bloqueig | Comparat amb el rendiment | Una ullada a la fixació de preus | Facilitat d’ús en comparació | Veredicte final: quin constructor tria

Contents

El resum: Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder

D’acord, anem a tractar-ho tot amb més detall. Però abans de llançar-vos un munt de taules de comparació, imatges i GIF de funcions específiques, varem pensar que pot ser útil oferir-vos una visió ràpida de Elementor vs Divi Builder i Beaver Builder..

Si només voleu els punts destacats, feu una lectura a aquesta taula. Si voleu tots els detalls que no us agraden, seguiu llegint les 3.000 paraules següents per obtenir un aspecte molt més profund:

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder

Elementor
Divi Builder
Castor Constructor

ElementorDivi BuilderCastor Constructor
Versió gratuïta?
Preu inicial per a Pro49 $89 dòlars99 $
Facilitat d’ús4,9 / 54,8 / 55/5
Visual Builder?
Edició en línia?
# D’Elements oficials534631
Característica més únicaIncrustar a qualsevol partProva A / BBeaver Themer
Plantilles predeterminades300+~ 114~ 56
Fulles darrere del codi net?
Rànquing de rendiment3r1r2n

1.

Quin creador de pàgines és el més popular?

No es pretén que sigui un aspecte definitiu de quina forma el creador de pàgines és el més popular, ja que els números fan referència a coses lleugerament diferents.

Tot i així, vam pensar que seria un exercici divertit comparar els números d’usuaris publicats per a cada creador de pàgines. Aquí s’explica com s’apilen:

* Els números de Elementor i Beaver Builder provenen de WordPress.org, mentre que el número de Divi Builder prové del lloc web Elegant Themes. A més, el número de Divi Builder fa referència al nombre global de clients que ofereix Elegant Themes, independentment de la raó per la qual es van unir aquests clients (no només per al creador).

(Gràfics per Visualizer Lite.)

2.

Una ullada a les interfícies del creador de pàgines principals: ofereixen una edició real de front?

Tot i que els constructors de tres pàgines de la nostra comparació ofereixen una visualització de pàgina frontal visual, no ho fan tot de la mateixa manera.

En aquesta secció, farem un cop d’ull a la interfície principal del constructor de pàgines i discutirem algunes de les preguntes més que es diferencien de les altres..

L’edició de contingut interfereix en creadors de pàgines

Elementor
Divi Builder
Castor Constructor

Edició visual
Edició de text en línia
Tauler de control de la barra lateral
Amabilitat general dels principiantsFàcil de recollir de seguidaTarden uns minuts en comprendre la interfícieFàcil de recollir de seguida

Comparem ara aquests aspectes per a cada constructor, un per un:

Una ullada a la interfície Elementor

Elementor divideix la seva interfície en dues parts bàsiques:

 1. Una barra lateral esquerra on podeu afegir elements nous i editar la configuració dels elements existents
 2. Una ullada visual a la pàgina del costat dret

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: interfície Elementor

Per afegir un element nou al disseny, només cal arrossegar-lo des del costat esquerre i veureu una vista prèvia en directe de com es veu l’element a la vostra pàgina real:

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: Elementor arrossegueu i deixeu anar

Podeu configurar columnes noves mitjançant el botó Afegeix una secció nova botó:

seccions elementals

Per editar el contingut i l’estil d’un element, només heu de fer clic sobre un determinat element i podreu editar-lo a la barra lateral esquerra. Qualsevol canvi que realitzeu serà immediatament visible a la vista prèvia del lloc:

Comparació d'edició de Elementor per Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder

Per editar el text en diversos elements, podeu escriure directament a la pàgina (edició en línia) o utilitzar el quadre de text de la barra lateral. En el passat, la vostra única opció era la caixa lateral de barra lateral, però a partir del novembre del 2017, Elementor també us ofereix l’edició en línia:

Edició en línia de l'elementor

Com es veurà en un segon, Beaver Builder és l’únic creador de pàgines d’aquesta llista que no ofereix aquest tipus d’edició en línia..

Una ullada a la interfície de Divi Builder

Tot i que Divi Builder també ofereix una interfície d’edició de backend, ens centrarem en l’editor visual per a aquesta comparació perquè els editors visuals són el que la majoria dels usuaris prefereixen.

A diferència de Elementor, on teniu una clara distinció entre la vista prèvia visual del vostre lloc i la barra lateral del control Elementor, Divi Builder opta per superposar totes les seves opcions a la vista prèvia visual en directe..

Aquí teniu el aspecte de la interfície quan obriu el primer constructor de Divi:

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: interfície del divi builder

Per afegir-ne una de nova Mòdul (Nom dels elements de Divi Builder), fareu servir els diversos + icones:

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: afegint un mòdul al divi builder

Igual que Elementor, podeu escriure directament a la pàgina per editar text en els vostres dissenys, tot i que l’edició en línia de Elementor és una mica més flexible en els elements que suporta.

I també podeu reorganitzar els mòduls mitjançant arrossegar i deixar anar:

edició de divi builder de text

En el cas dels mòduls que no siguin de text, sovint fareu servir una caixa emergent per editar el mòdul en lloc d’escriure directament a la pàgina..

Una ullada a la interfície Beaver Builder

En termes d’interfície, Beaver Builder té més en comú amb Elementor del que fa amb Divi Builder.

Com a Elementor, Beaver Builder té una barra lateral que mostra tots els mòduls disponibles. Per afegir un mòdul a la vostra pàgina, tot el que heu de fer és arrossegar-lo i deixar-lo anar des de la barra lateral dreta a la pàgina en directe:

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: afegint un constructor de castors de mòduls

Tanmateix, com es pot veure a la part posterior del GIF, Beaver Builder utilitza una interfície diferent per editar els mòduls, i opta per una finestra emergent com Divi Builder..

Una cosa excel·lent del Beaver Builder és que podeu crear automàticament columnes noves només arrossegant un mòdul al costat d’un altre, mentre que Divi Builder i Elementor t’obliguen a crear manualment noves columnes abans podeu afegir elements nous. És una cosa petita, però fa que el procés de disseny sigui una mica més fluït.

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: creació d'un constructor de castors de columnes

3.

Amb quin tipus de mòduls de contingut podeu utilitzar per crear les vostres pàgines

Els elements o mòduls (els termes s’utilitzen sovint de forma intercanviable) són una part important del creador de pàgines perquè són els blocs de construcció reals dels vostres dissenys..

A les comparacions de la interfície anteriors, heu vist dos tipus de mòduls:

 • Text
 • Botó

Però la majoria de creadors de pàgines també ofereixen llistes d’elements molt més llargs que us proporcionen més elements de nínxol com:

 • Testimonis
 • Formulari de contacte
 • Taules de preus i molt més

A continuació es mostren el nombre total de mòduls disponibles actualment per a cadascun:

El nombre de mòduls disponibles als creadors de pàgines

Elementor
Divi Builder
Castor Constructor

# D’Elements oficials534631
Utilitzeu ginys de WordPress?✅ però no fàcilment. Més complicat que altres mòduls
Elements addicionals de tercers?

Com que cadascun d’aquests creadors de pàgines ofereix un gran nombre de mòduls, no ens centrarem en els mòduls iguals. En canvi, intentarem ressaltar algunes de les diferències entre Elementor i Divi Builder i Beaver Builder per a tipus de mòduls més avançats.

És a dir, aquí hi ha alguns dels mòduls notables que hi ha no compartits pels tres creadors de pàgines:

Els mòduls que * NO * comparteixen els tres creadors de pàgines Mòdul
Elementor
Divi Builder
Castor Constructor
Flip Box
Reproductor d’àudio dedicat✅ Soundcloud❌ però pot utilitzar el giny
Encapçalament animat
Cartera
Botons de compartició social
Icones de seguiment social
iniciar Sessió
Comentaris de Facebook
Persona / membre de l’equip
Comentaris originaris

Sens dubte, Beaver Builder és el que més en té "No" respostes a la llista … però això no és necessàriament un distribuïdor.

Beaver Builder encara inclou tots els mòduls fundacionals que és probable que utilitzis diàriament, potser no podrà competir amb els mòduls més nínxols que ofereixen els altres dos..

4.

Fins on podeu arribar amb un estil més a cada constructor

Si bé els creadors de pàgines intenten que el disseny sigui el més simple possible, és gairebé inevitable que vulgueu fer més estil que arrossegar un mòdul al vostre disseny i trucar-lo un dia.

Per això, voldreu un creador de pàgines que us proporcioni més control sobre l’aspecte i la posició dels vostres elements i seccions. Potser és aquí on trobareu les diferències més grans entre Elementor i Divi Builder i Beaver Builder.

En definitiva, Elementor i Divi Builder ofereixen les opcions d’estil absolutes més avançades, tot i que Beaver Builder no queda gaire enrere.

Opcions d’estil en els creadors de pàgines

Elementor
Divi Builder
Castor Constructor

Estilisme bàsic
Emplenament i marges personalitzats
Tipus i tipografia personalitzades
Afegiu directament CSS personalitzat al mòdul
Canalons a mida

Aquí ho detallem tot amb una mica més de detall:

Opcions d’estil avançades de Elementor

Quan feu clic a qualsevol element o secció d’Elementor, tindreu tres pestanyes a la barra lateral d’Elementor:

 • Contingut – us permet especificar configuració bàsica de contingut i alineació
 • Estil – us permet establir coses com a tipus de lletra, colors, sanefes i molt més (segons l’element)
 • Avançat – us permet afegir marges / rellotges personalitzats, canviar índexs Z, animacions d’entrada, identificadors CSS personalitzats / codi CSS personalitzat i molt més

opcions d’estil avançades d’element

De la mateixa manera, teniu un gran control sobre les seccions, incloent-hi la possibilitat de fixar canalons, amplades i molt més:

element de disseny avançat

Opcions d’estil avançades de Divi Builder

Sempre que feu clic a la secció Engranatge a la icona d’un mòdul o secció a Divi Builder, veureu una finestra emergent amb opcions de configuració més avançades.

Igual que Elementor, Divi Builder us ofereix tres pestanyes diferents per gestionar els vostres mòduls, tot i que el contingut que hi ha dins de cada pestanya varia lleugerament:

 • Contingut – us permet establir text i opcions bàsiques de format
 • Disseny – us permet canviar tipus de lletra, sanefes, marges personalitzats / padding, mida i molt més
 • Avançat – us permet afegir identificadors CSS o CSS personalitzats, així com canviar la configuració de disseny sensible

Com veieu, hi ha una gran coincidència amb Elementor aquí. Els dos creadors de pàgines us ofereixen molt control sobre mòduls específics del vostre lloc:

Estil avançat del constructor de divi

De la mateixa manera, també podeu afegir estil més avançat a files i seccions, incloses les amplades de canaló personalitzades, les alçades de columnes igualades i molt més:

estil de constructor de divi

Opcions d’estil avançades de Beaver Builder

Igual que Divi Builder, Beaver Builder us permet afegir més estil a un mòdul o secció mostrant una finestra emergent.

I de nou, com Elementor i Divi Builder, obteniu tres pestanyes diferents (tot i que alguns mòduls tenen menys pestanyes):

 • General – us permet establir contingut bàsic i funcionalitat
 • Estil – us permet triar colors, alineació bàsica, mida de tipus de lletra i molt més
 • Avançat – us permet afegir marges personalitzats, configuració de resposta, visibilitat de rol de l’usuari, animacions i identificadors CSS

Opcions d’estil avançades del constructor de castors

Beaver Builder 2.0 va afegir algunes opcions d’estil addicionals, com ara la possibilitat d’escollir ràpidament entre estils plans, degradats o transparents per a alguns elements (per exemple, botons).

Una de les funcions que encara falta aquí és la possibilitat d’afegir codi CSS personalitzat directament al mòdul. Però, Beaver Builder té una opció fantàstica que cap dels altres constructors de pàgines té:

L’opció d’ocultar o mostrar un determinat mòdul en funció de si un usuari està o no connectat al vostre lloc de WordPress.

També podeu afegir estils avançats a files i columnes, tot i que la configuració no és tan detallada com Elementor i Divi Builder, ja que Beaver Builder no té la possibilitat d’afegir estil més avançat com les llacunes de columnes:

Configuració de la fila del constructor de castors

5.

Aquests creadors tenen tota la resposta al mòbil?

Per la importància del disseny sensible, voleu un creador de pàgines que us permeti afegir una funcionalitat de disseny sensible a les vostres pàgines.

A continuació, trobareu una comparació de les diverses funcions de disseny sensibles que es proposen a Elementor vs Divi Builder i Beaver Builder.:

Funcions de disseny sensibles en creadors de pàgines

Elementor
Divi Builder
Castor Constructor

Mostra / oculta el contingut basat en el dispositiu
Diferents marges basats en el dispositiu
Mides de tipus de lletra diferents segons el dispositiu
Punts de ruptura personalitzats❌ (però hi ha un bitllet al respecte)✅ però només a tot el lloc. No per a pàgines individuals

A més, val la pena assenyalar-ho Usuaris de l’elementor Semblen estar gaudint molt de les capacitats de disseny del mòbil del constructor. Aquí teniu un comentari que vam obtenir d’una enquesta ràpida de Facebook que vam fer (la Q: "Quins són els primers 1-3 aspectes que us van convèncer a utilitzar Elementor en lloc dels altres complements de constructors populars?"):

enquesta elementor mòbil

6.

Quines funcions úniques ofereix cada creador de pàgines?

Amb els creadors de pàgines de WordPress, hi ha moltes coses iguals …

Per descomptat, hi ha moltes petites diferències en les comparacions anteriors, però les interfícies de creació de pàgines bàsiques són força similars. És a dir, arrossegueu i deixeu anar elements a una pàgina i feu-los més necessaris segons necessiteu.

Però ara, volem aprofundir en algunes de les funcions úniques de Elementor vs Divi Builder i Beaver Builder. Són coses que van més enllà de la interfície habitual de creació de pàgines i que aborden una nova funcionalitat útil. I també us ajudaran a prendre la vostra decisió quan es tracta de Elementor vs Divi Builder i Beaver Builder.

Elements elementals

Elementor ha fet un gran treball creant funcions úniques que la diferencien de la competència. Aquí hi ha alguns dels principals:

 • Incrustar a qualsevol part : Us permet utilitzar widgets i codis drecers per incrustar dissenys de Elementor a qualsevol lloc del vostre lloc, incloses les barres laterals, els peus de peu i altres àrees.
 • Mode de manteniment / aviat – us permet utilitzar Elementor per dissenyar un mode de manteniment o una pàgina propera i de fet, activeu aquestes pàgines directament des de la interfície Elementor.
 • Dividers de formes – un efecte de disseny fantàstic que us permet afegir formes SVG als vostres dissenys des de la interfície Elementor.

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: divisors de la forma elementor

Característiques exclusives de Divi Builder

No es pot superar: Divi Builder té una funció integrada increïblement potent:

Prova de divisió.

Divi Builder us permet configurar fàcilment proves A / B / n per a mòduls específics de la interfície del creador de backend. A continuació, podeu comparar els efectes d’aquests mòduls amb un objectiu específic per escollir la versió que funcioni millor:

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: prova de divisió del constructor de divi

Altres funcions úniques inclouen:

 • Editor de rols de Divi – us permet restringir l’accés a determinades funcionalitats de Divi Builder (o fins i tot mòduls específics) en funció dels rols d’usuari. Els altres constructors de dues pàgines inclouen restriccions bàsiques de rol, però no són tan detallats com Divi Builder.
 • Elements de bloqueig – Una altra característica útil és la capacitat de "pany" determinats mòduls per evitar fer un canvi accidentalment a un mòdul acabat.
 • Copia l’estil del mòdul – en lloc de duplicar un mòdul complet, Divi Builder us permet copiar només l’estil.

De fet, només podem posar la major part "clic dret" opcions aquí. Cap dels altres creadors de pàgines no permet fer clic amb el botó dret per fer canvis:

funció de clic dret de divi

Característiques exclusives de Beaver Builder

Una de les funcions més singulars de Beaver Builder és el complement recent publicat de Beaver Themer. Aquest complement és una compra per separat, però bàsicament us permet utilitzar la mateixa interfície de Beaver Builder per crear tot el tema, inclosos els encapçalaments, dissenys de publicació única i molt més..

A més, Beaver Builder és l’únic complement que inclou una funció d’etiqueta blanca de manera predeterminada. Tot i que als usuaris casuals pot no importar-ne aquesta funció, molts desenvolupadors de WordPress ho consideren important.

7.

Quin tipus de plantilles predefinides ofereix cada creador de pàgines?

Tot i que el gran atractiu dels creadors de pàgines és que podeu crear els vostres propis dissenys des de zero, no ho haureu de fer. Això és degut a que cadascun d’aquests creadors de pàgines inclou una biblioteca de dissenys predefinits.

Plantilles de disseny disponibles als creadors de pàgines

Elementor
Divi Builder
Castor Constructor

Nombre de dissenys predefinits100+~ 42~ 56

Disposicions predefinides de Elementor i funcionalitat de biblioteca

Un dels punts de venda de Elementor és el que inclou més de 100 plantilles predissenyades. Aquestes plantilles tracten tot de:

 • Pàgina inicial
 • Pàgines de destinació
 • Pàgines de contacte
 • Pàgines de fitxes de serveis
 • Pàgines de preus
 • Properament pàgines
 • Pàgines d’inici de sessió

I per a cada tipus de pàgina, sovint teniu dissenys orientats a nínxols específics. Si no n’hi ha prou, també podeu trobar moltes més plantilles d’Elementor al web.

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: plantilles d’elements

També podeu desar els vostres propis dissenys de pàgines (o dissenys de seccions / fila) a la biblioteca d’Elementor per reutilitzar-los ràpidament.

Dissenys i funcionalitat de biblioteca prèvia a Divi Builder

Divi Builder inclou ~ 42 dissenys pre-fets. En lloc de centrar-se en nínxols específics com les plantilles de Elementor, els dissenys de Divi Builder són tipus de pàgina més generals que podeu personalitzar segons calgui (a més, hi ha diversos dissenys de tercers tercers disponibles al web):

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: plantilles de divi builder

Igual que Elementor, també podeu guardar mòduls, seccions o dissenys complets a la vostra biblioteca per reutilitzar-los ràpidament quan calgui.

Dissenys i funcions de biblioteca prèviament realitzades per Beaver Builder

Beaver Builder inclou ~ 56 plantilles fetes prèviament en dues categories:

 • Pàgines de destinació
 • Pàgines de contingut

Les plantilles de pàgines de destinació es divideixen en nínxols específics, mentre que les pàgines de contingut solen ser una mica més generals:

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: plantilles de constructor de castors

Com els altres constructors de dues pàgines, també podeu desar les vostres pròpies seccions o pàgines a la biblioteca per reutilitzar-les segons calgui.

Qui té les millors plantilles? Tweet aquí:

8.

Consulteu la qualitat del codi i el bloqueig de cada constructor de pàgines

Els creadors de pàgines tenen un mal rap amb molts desenvolupadors pel que fa a la qualitat del codi. A més, poden haver-hi alguns creadors de pàgines basats en codi curt (com Divi Builder) "tancar," de manera que si desactiveu el connector, el vostre contingut es converteix en un embolic de codis directes.

En aquesta secció, veurem dues coses:

 • Quin tipus de codi produeix el connector?
 • Què passa si mai heu de desactivar el connector?

Per fer-ho, crearem un disseny i un disseny similars per a cada creador de pàgines. Aleshores, veurem com es veu el codi entre Elementor i Divi Builder i Beaver Builder i, el que és més important, què passa si desactiveu el complement.

Per si us interessa, aquí teniu els dissenys que he utilitzat amb cada constructor:

Disseny de pàgines de Divi BuilderElementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: exemple de build divi
Disseny de pàgines de Beaver BuilderElementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: exemple de constructor de castors

Alerta de spoiler; Elementor i Beaver Builder deixen enrere el codi més net, mentre que Divi Builder té un lamentable problema de codi curt.

Qualitat del codi de l’elementor i bloqueig

Aquí es mostra el codi de Elementor mentre s’activa:

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: codi elementor

I aquí hi ha què passa amb el vostre disseny i codi si desactiveu Elementor:

codi d'element desactivat

No tant malament! Mentre que perdeu totes les icones de format i fantasia, Elementor deixa enrere un codi net que almenys conservi la format bàsica com

etiquetes i llistes. No podeu demanar molt més a un creador de pàgines.

El fet que Elementor no us bloqueixi també s’ha assenyalat com un dels punts forts del constructor en una enquesta ràpida a Facebook que vam fer (la Q: "Quins són els primers 1-3 aspectes que us van convèncer a utilitzar Elementor en lloc dels altres complements de constructors populars?"):

Dreceres de codis d'elementor d'enquesta

Qualitat del codi de construcció de Divi Builder i bloqueig

Si bé està activat, el codi de Divi Builder s’assembla molt al de Elementor:

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: codi de divi divi

Tanmateix, si desactiveu Divi Builder, quedareu per una desagradable sorpresa …

el divi build s'ha desactivat

Ouch! Això és un embolic de codis drecers. És per això que hi ha qui critica Divi pel seu problema de tancament.

Qualitat del codi Beaver Builder i bloqueig

Mentre està actiu, el codi de Beaver Builder té un aspecte similar als altres dos:

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: codi de constructor de castors

Quan el desactiveu, deixa enrere un codi net com Elementor. De fet, pel que sé, el codi que queda enrere és pràcticament idèntic a Elementor:

El constructor de castors es va desactivar

9.

Comparatiu amb el rendiment de Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder

Vinculat a la qualitat del codi, una altra consideració important és la manera com cada creador de pàgines afecta el rendiment. El que és més interessant que els temps de càrrega de pàgines primeres és la mida de la pàgina i el nombre de sol·licituds.

Per provar-ho entre Elementor i Divi Builder i Beaver Builder, agafarem els nostres exemples de dalt i els executarem a través de Pingdom per obtenir temps de càrrega de pàgines i altres dades pertinents. Nota: el lloc de prova no funciona amb memòria cau ni cap altra optimització de velocitat de pàgina.

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: comparació de rendiment

Elementor
Divi Builder
Castor Constructor

Temps de càrrega1,47 segons1,32 segons1,38 segons
Mida de la pàgina698,2 kB606,0 kB639,0 kB
Sol·licituds433033

Si bé els temps de càrrega de pàgines són massa propers per extreure cap conclusió, podem afirmar que, almenys per a aquesta disposició de prova, Divi Builder va ser el més optimitzat quant a mida de pàgina i nombre de sol·licituds..

Per ser sincer, sabem que aquest resultat pot provocar certa controvèrsia …però això és el que deien els números quan vam fer la prova.

Per referència:

Rendiment elementalElementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: rendiment de l'elementor
Rendiment de Divi BuilderElementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: rendiment de divi builder
Actuació de Beaver BuilderElementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: rendiment del constructor de castors

Com sempre amb aquest tipus de coses, el quilometratge pot variar, i sembla que els altres dos constructors siguin igualment lloats pel seu rendiment..

Per exemple, aquí és el que Grup de Castors Constructors a Facebook havia de dir sobre el tema:

enquesta Beaver Builder

10.

Consulteu els preus per a cada creador de pàgines

Elementor i Beaver Builder operen en un model freemium, mentre que Divi Builder forma part exclusivament de la composició de temes elegants..

Dels dos plugins freemium, Elementor ofereix la versió gratuïta més rica en funcions. Elementor també ofereix la versió Pro més barata, tot i que aquest pla més barat només admet un lloc web, mentre que tant els plans de Divi Builder com Beaver Builder admeten llocs il·limitats.

Aquí s’explica com tot s’atura:

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: preus

Elementor
Divi Builder
Castor Constructor

* Per 89 €, s’accedeix a tots els productes que venga Elegant Themes, cosa que augmenta el valor dels vostres diners.
Versió gratuïta?
Preu inicial49 $89 $ *99 $
Pla de llocs il·limitats?
Pla d’actualitzacions de tota la vida?

11.

Facilitat d’ús: com és fàcil començar amb cada creador de pàgines

Aquesta secció ha estat sorprenentment difícil d’escriure, perquè és difícil deixar de banda els meus biaixos com algú que utilitza i escriu sobre WordPress cada dia. És a dir, el que considero "fàcil" no sempre coincideix amb el que troba un usuari casual de WordPress "fàcil."

En general, crec que els tres són fàcils d’utilitzar i fàcil de començar. Però si hagués de classificar-los, els posaria en aquest ordre:

Castor Constructor

Crec que el fet de poder crear noves columnes mitjançant arrossegament i soltura facilita que es comenci a construir de seguida.

Facilitat d’ús de l’autor: 5/5

Divi Builder

Tot i que la interacció entre seccions, files i mòduls pot ser una mica confusa al principi, he parlat amb molts principiants que pensen que l’edició de text en línia de Divi Builder és molt intuïtiva..

Facilitat d’ús de l’autor: 4,8 / 5

Elementor

Des que Elementor va introduir l’edició en línia, la meva única queixa real és que no és tan fàcil crear columnes noves com Beaver Builder. Tot i així, es tracta d’un número reduït i, si valoreu molt l’edició en línia, probablement podríeu presentar cas perquè Elementor sigui el número 1..

Facilitat d’ús de l’autor: 4,9 / 5

Un cop més, les diferències entre cadascuna no són enormes i, en general, les trobo fàcils d’utilitzar.

Una altra cosa a destacar que també està relacionada amb el tema de la facilitat d’ús és la qualitat d’assistència al client / usuari. Bàsicament, la vostra experiència global amb un constructor determinat depèn molt de la facilitat de conèixer certs aspectes no obvis del constructor o de la disposició a ajudar l’equip de suport.

Tanmateix, això és bastant difícil de valorar i només surt a la llum després que utilitzeu el vostre constructor durant un temps. Probablement, trobareu comentaris bons i dolents per als tres equips d’assistència: Elementor, Divi Builder i Beaver Builder.

Aquí en teniu un (Elementor):

Suport a l’elementor d’enquesta

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: que heu de triar?

Si bé sempre podríeu fer servir cadascun d’aquests creadors de pàgines i veure quina és la més adequada, suposem que probablement llegireu aquest article perquè voleu que us ajudem amb això. Per tant, quin és el millor per vosaltres entre Elementor vs Divi Builder i Beaver Builder?

En general, Elementor i Beaver Builder comparteixen més comú entre ells que ho fan amb Divi Builder.

Per això, és més fàcil dibuixar una divisió significativa entre Elementor / Beaver Builder i Divi Builder. Fer un cas entre Elementor i Beaver Builder és una mica més difícil.

Tot i així, ho intentarem …

De la mateixa manera que amb la nostra comparació de temes Divi vs Avada vs X, us demanem quina de les afirmacions següents us són més aplicables:

(A)

 • M’agrada poder editar el text directament a la pàgina (edició en línia).
 • Vull la màxima opció d’estil avançada i disseny més sensible.
 • Vull la màxima plantilla prèviament realitzada.
 • És imprescindible que el meu creador de pàgines deixi enrere un codi net si el desactivo alguna vegada.

Feu clic aquí per revelar l’elementor

(B)

 • M’agrada poder editar el text directament a la pàgina (edició en línia).
 • M’agrada optimitzar els meus dissenys amb proves de divisió.
 • No penso canviar els creadors de pàgines; un cop en tinc una, l’utilitzaré molt de temps.
 • Valoro tenir una comunitat de tercers enorme a la qual puc demanar ajuda.

Feu clic aquí per revelar el creador de Divi

(C)

 • M’agrada la idea de crear tot el meu tema amb un creador de pàgines
 • Crec que és útil poder crear dissenys de diverses columnes a través d’arrossegar i deixar anar
 • És imprescindible que el meu creador de pàgines deixi enrere un codi net si el desactivo alguna vegada.

Feu clic aquí per revelar el constructor de castors

I això arrodoneix la nostra comparació de Elementor vs Divi Builder i Beaver Builder. Ara volem saber de tu … Què en penses d’aquests tres excel·lents creadors de pàgines? Prefereixes els uns que els altres? Creus que hi hem passat una característica diferenciadora important?

Feu-nos-ho saber als comentaris!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Text original de Colin Newcomer i Karol K.
Maquetació i presentació de Karol K.

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map