Comparatius de 7 millors complements del formulari de contacte per a WordPress

Els complements del formulari de contacte per a WordPress poden semblar un tema prou cobert a la xarxa com està, però és realment així?


Això és el que vull dir; fa anys que utilitzem el formulari de contacte 7 i ni tan sols pensem dues vegades en provar altres solucions. Però, és possible que el desenvolupament del domini del formulari de contacte s’hagi aturat completament? El formulari de contacte 7 és el formulari de contacte complet i complet de WordPress?

És clar que no! Avui, estem estudiant els millors 7 formularis de contacte per a WordPress el 2020:

Resum: Complements del formulari de contacte de WordPress CONNECTAR
PREU
PUNTUACIÓ
INSTAL·LACIONS ACTIVES
WPFormsdes de 39,50 dòlars / any4.93.000.000+
Ninja formesdes de $ 99 / any4.41.000.000+
Forminador0 dòlars4.730.000+
Jetpack0 dòlars3.95.000.000+
Formulari de contacte 70 dòlars4.15.000.000+
Formes Everest0 dòlars4.9100.000+
Formes Kali0 dòlars4.120.000+

1. WPForms

wpforms

WPForms és un complement molt ric en funcions que, d’alguna manera, aconsegueix proporcionar una agradable i clara interfície d’usuari. Tot funciona amb arrossegar i deixar anar, la qual cosa fa que la creació de nous formularis sigui més ràpida i, a més, s’accedeix a les plantilles de formularis preconstruïdes per accelerar encara més.

wpforms-drag-and-drop

Llistem només algunes de les funcions que WPForms us ofereix:

 • Tots els formularis creats amb aquest complement són sensibles i mòbils.
 • Inclou pagaments en línia a través de PayPal i Stripe (funcionalitat recurrent inclosa) … ideal per a vendes, donacions i la configuració no implica cap treball de codificació.
 • Podeu crear formularis de subscripció per correu electrònic i integrar-los a serveis populars de màrqueting de correu electrònic.
 • Hi ha una gestió d’entrada directament dins de l’administrador wp: no haureu d’anar cap lloc per veure totes les entrades que heu rebut.
 • Bloca les enviaments de correu brossa automàticament.
 • Podeu incrustar els formularis a qualsevol lloc mitjançant codis drecers.

wpforms-embed

Hi ha una versió gratuïta del complement disponible. El pagat va per 399 $ a 299 dòlars.

Obteniu aquest complement del formulari de contacte si: Voleu una solució rica en funcions que sigui fàcil d’utilitzar i que ofereix funcions que van per sobre del que s’observa normalment als formularis de contacte (integració de pagaments, integració de serveis de correu electrònic, etc.).

2. Formes Ninja

Ninja formes

Ninja Forms és un dels plugins més rics en funcions i us pot proporcionar molt més que una simple funcionalitat de formulari de contacte. Podeu utilitzar-lo per crear formularis de subscripció, enquestes o qualsevol altra cosa que es pugui fer mitjançant un formulari web.

Ninja Forms també s’encarrega de gestionar les enviaments de formularis a la vostra taula de comandaments de WordPress.

Crear formes és relativament fàcil. Comença per anar a Formes / Afegir nous. Allà, podeu utilitzar una interfície simplificada d’arrossegar i deixar anar. Per afegir camps de formulari, heu de fer clic sobre un tipus de camp específic i, a continuació, podeu assignar-lo de manera similar a com treballaveu amb els ginys de WordPress.

Demostració Ninja Forms

Afegint els vostres formularis a les publicacions de bloc es fa mitjançant codis curts, cada codi curt corresponent a un formulari individual. Aquí teniu el aspecte del formulari de contacte:

Forma final Ninja

El més interessant d’aquest complement és el nombre de personalitzacions que ofereix. Només per citar una parella:

 • Podeu definir notificacions específiques de correu electrònic que s’envien en enviaments de formulari amb èxit. Podeu avisar tant a vosaltres com a l’usuari.
 • Podeu assignar determinades accions a la presentació de formularis, com ara mostrar un missatge d’èxit, o fins i tot subscriure algú a una llista MailChimp.

Hi ha una versió gratuïta del complement disponible. El pagat va per $ 99-499 $.

Obteniu aquest complement si: Necessiteu una funcionalitat avançada del formulari web i tenir un formulari de contacte només n’és un aspecte.

3. Forminador


Plugin del formulari de pagament, de la consulta i del formulari de contacte Plugin del formulari de pagament, de la consulta i del formulari de contacte

Autor (a): WPMU DEV

Versió actual: 1.12.1.1

Darrera actualització: 28 de maig de 2020

forminador.1.12.1.1.zip


94% de valoració


50.000 + instal·lacions


WP 4.6 + Requereix

El forminador és una incorporació raonablement nova a la nostra llista, però supera altres opcions quan es tracta d’integracions i addicions de camp. Amb Forminator, podeu crear de forma ràpida un nou formulari, tots els crèdits per a la interfície arrossegar i deixar anar. Podeu personalitzar completament el disseny del formulari mitjançant la secció d’aparença en pocs clics.

Aquest complement és totalment compatible amb les integracions de gestió i màrqueting de correu electrònic com Trello, Mailchimp, Slack, Hubspot, AWeber i molt més..

Si voleu saber com es troba entre altres complements del formulari de contacte, consulteu el document "Insereix camps" opció Hi ha 24 caselles de camp úniques per crear formularis de contacte, formularis de pagament, formulari de càlculs, widgets de retroalimentació, enquestes en temps real i preguntes de prova..

Per utilitzar-lo, seleccioneu el tipus de formulari que voleu crear i afegiu els camps de formulari.

Forminador

Personalitzeu l’aparença i enganxeu el codi curt on voleu afegir-lo. A més, només podeu afegir aplicacions de tercers després de crear un formulari.

Aconseguir aquest complement si: Voleu un complement de WordPress per crear diferents tipus de formularis o si teniu un lloc de comerç electrònic i voleu afegir un formulari de càlcul.

4. Jetpack


Jetpack de WordPress.com Jetpack de WordPress.com

Autor (a): Automàtica

Versió actual: 8.5

Darrera actualització: 5 de maig de 2020

jetpack.8.5.zip


78% de valoració


5.000.000 + instal·lacions


WP 5.3 + Requereix

Com podeu saber, Jetpack, el principal complement de Camp Automattic, també té un mòdul de formularis de contacte. Només cal activar-lo a Jetpack / Settings:

Activar el mòdul de formulari de contacte Jetpack

La creació de formularis de contacte amb Jetpack funciona de manera diferent que amb els altres complements d’aquesta llista. En lloc de crear un formulari i, a continuació, incloure’l en diverses publicacions / pàgines, podeu crear formularis a la pantalla d’edició de publicacions / pàgines:

Formulari afegit Jetpack

Jetpack us ofereix l’opció d’ajustar els camps (eliminar els existents o afegir-ne nous) i, finalment, afegir el formulari a la publicació:

Opcions de formulari Jetpack

Aquí teniu el aspecte del formulari de contacte final:

Formulari final de Jetpack

Obteniu aquest complement si: Voleu una funcionalitat senzilla de formulari de contacte, però també voleu poder utilitzar diversos formularis per a publicacions o pàgines de blogs individuals.

5. Formulari de contacte 7


Formulari de contacte 7 Formulari de contacte 7

Autor (a): Takayuki Miyoshi

Versió actual: 5.1.9

Darrera actualització: 20 de maig de 2020

contacte-form-7.5.1.9.zip


82% de valoracions


5.000.000 + instal·lacions


WP 4.9 + Requereix

Hola, no et faré cap mentida aquí, tot i que vaig començar a publicar aquesta publicació posant en dubte la posició del formulari de contacte 7 al mercat. també.

El formulari de contacte 7 us permet accedir a una secció addicional del tauler de WordPress anomenada Contacte. Aquí podeu crear nous formularis i ajustar-los.

Diria que treballar amb un formulari és moderadament fàcil. El que obtens és un interfície basada en etiquetes HTML. Així, per ajustar els formularis, heu d’anar amb compte de no desordenar l’estructura. No és especialment difícil de fer, per ser sincer, però tampoc és tan senzill com amb els altres complements d’aquesta llista.

Edició de formulari de formulari de contacte 7

Dit això, perquè comenceu a treballar amb l’estructura HTML, també podeu incloure elements personalitzats entre els camps del formulari (text o imatges addicionals), que poden ser pràctics en alguns casos..

Un cop hàgiu acabat d’ajustar el formulari, només cal que el prengueu el codi curt i l’inclogueu dins d’alguna publicació o pàgina. Aquí teniu el aspecte del formulari de contacte final:

Formulari de contacte 7 Formulari final

Aconseguir aquest complement del formulari de contacte si: Voleu un formulari de contacte que us doni llibertat quan es tracti dels possibles ajustaments. El plafó d’edició basat en HTML al formulari de contacte 7 ho proporciona.

6. Formes Everest


Formulari de contacte, creador de formularis arrossegueu i deixeu anar per WordPress - Formulari Everest Formulari de contacte, creador de formularis arrossegueu i deixeu anar per WordPress – Formulari Everest

Autor (a): WPEverest

Versió actual: 1.6.7

Darrera actualització: 17 de maig de 2020

everest-forms.1.6.7.zip


98% Valoracions


100.000 + instal·lacions


WP 5.0 + Requereix

L’Everest Forms és un bonic complement, molt fàcil d’utilitzar i personalitzar. És totalment gratuït i la majoria de les seves funcions estan disponibles des del primer moment. Els usuaris simplement poden arrossegar i deixar anar els seus camps per crear formularis flexibles i modificar-los amb un simple clic. Amb aquesta eina, podeu crear formularis il·limitats amb una àmplia gamma de variacions, múltiples columnes, reCAPTCHA i molt més.

Per crear un nou formulari, feu clic al botó Afegeix un nou de la secció Tots els formularis del complement; llavors heu de proporcionar un Nom i triar una plantilla. Podeu simplement triar un formulari en blanc o una plantilla de formulari de contacte prèvia si voleu.

Això us portarà a la interfície de creació principal on podeu arrossegar els camps de la secció de l’esquerra a la dreta per editar el formulari. Podeu afegir una fila nova simplement fent clic al botó Afegeix fila; si feu clic a qualsevol camp de la dreta, podeu modificar els seus paràmetres i detalls.

Podeu col·locar aquests formularis directament mitjançant l’ID del codi curt, que apareixerà a la pàgina Tots els formularis, així com a la secció del creador de formularis separat per a cada formulari..

Aquí us donarà un aspecte al vostre formulari de contacte:

Aconseguir Formes Everest si: Voleu que funcioni amb una interfície d’interès d’interès única i rica en funcions. Aquest complement inclou camps eficaços i útils fàcils de personalitzar al vostre gust.

7. Formes Kali


Els formularis de WordPress són més fàcils: els formularis Kali Els formularis de WordPress són més fàcils: els formularis Kali

Autor (a): Formes Kali

Versió actual: 1.6.5

Darrera actualització: 13 de març del 2020

kali-forms.1.6.5.zip


94% de valoració


30.000 + instal·lacions


WP 4.6 + Requereix

Kali és probablement el complement de WordPress més orientat al principiant per crear formes. Aquest complement del formulari de contacte també és força potent. Per exemple, hi ha una àmplia gamma de camps de formularis per crear formularis complexos en només uns clics.

Podeu utilitzar el complement gratuït si voleu crear un formulari de contacte senzill sense haver de gastar ni una sola quantitat.

Formes Kali

El procés a bord és realment senzill i ràpid. Després de la instal·lació, premeu el botó "crea el teu primer formulari" botó. Obtindreu una llista de plantilles prèviament dissenyades. Mentre que la majoria estan bloquejats a la versió gratuïta, la plantilla de formulari de contacte està disponible.

Demostració de formes Kali

Un cop fet això, accedireu al creador de formularis arrossegament i solt. Però només podeu arrossegar i deixar anar els camps que ja s’han afegit al formulari. Per afegir un camp nou, haureu de tocar la icona “+” al costat de cada camp.

Després de crear el vostre formulari, utilitzeu codis directes per afegir-lo a les publicacions del bloc. Però sabeu que el disseny pot variar en funció del tema que trieu Tema Neve per aquest. A continuació, es mostra com es mostrarà el vostre formulari de contacte amb la configuració predeterminada:

Exemple de forma kali

Després de prémer el botó d’enviament, l’usuari rebrà un missatge d’agraïment. Per obtenir més funcions, com la lògica condicional i el CSS personalitzat, haureu d’anar premium. El cost depèn del nombre de llocs que els utilitzeu. El preu per a una llicència de lloc és de 19 dòlars anuals.

Aconseguir aquest complement si: Necessiteu una opció senzilla per crear ràpidament un contacte senzill de forma gratuïta.

Vostè?

Així que què et sembla? Quin és el vostre complement de formulari de contacte preferit per a WordPress? Vaig trobar a faltar alguna cosa que hauria de tenir el seu lloc aquí?

✨ Per últim, però no per això menys important, consulta aquesta col·lecció de complements de WordPress que han de fer servir tots els llocs.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map