7 millors plugins de creació automàtica de blocs per a WordPress: vàrem accedir a tots

Millors complements d’auto-blogging per a WordPress


Voleu cercar els millors complements d’auto-blogging per a WordPress? Deixeu de perdre el temps de Google i només llegiu aquesta publicació.

Comencem amb 7 dels millors complements de creació de blogs automàtics per a WordPress per ajudar-vos a trobar una solució per ajudar-vos a importar articles de feed RSS com a publicacions reals de WordPress. Seguiu llegint per obtenir un aspecte més detallat dels 7 complements …

7 millors plugins d’auto-blogging per a WordPress

Aquí teniu la llista més un resum ràpid:

No.
Connectar
Valoració
Instal·lacions / vendes
1.Feed RSS RSS94%40000
2.WP RSS Agregador88%60000
3.WPeMatico RSS Feed Fetcher96%20000
4.CyberSyn84%10000
5.Tubs WP88%3000
6.Plugin automàtic de WordPress96%18000
7.WP Crawler60%270

1. Feed RSS RSS


RSS Agregador de Feedzy - Autoblogging de WP potent i Agregador de notícies RSS Agregador de Feedzy – Autoblogging de WP potent i Agregador de notícies

Autor (a): Tema

Versió actual: 3.4.0

Darrera actualització: 28 de maig de 2020

feedzy-rss-feeds.zip


94% de valoració


40.000 + instal·lacions


WP 3.7 + Requereix

Preu: 0 $ o 149 $ (premium)

Agradable Inclou dues variants: gratuïta i premium. La versió gratuïta us permet incorporar els feeds RSS com a codi curt, però si voleu un blocatge automàtic real on importeu articles de feed com a publicacions reals, necessitareu la versió premium de 149 dòlars..

Amb la versió premium, podeu afegir articles de feed a publicacions, pàgines i tipus de contingut personalitzat. El complement fins i tot extreu els preus dels productes i altres elements a partir d’etiquetes de feeds personalitzats.

Detalls com les imatges destacades, l’estat i el tipus de publicació, fragments, la longitud del text, la quantitat o la disposició (Feedzy proporciona tres plantilles diferents) us depèn totalment. Si voleu importar només imatges HTTPS (i no HTTP), Feedzy les detectarà per vosaltres.

feedzy és un dels millors complements d’auto-blogging

A més, podeu triar filtrar els articles que es mostren al vostre feed per paraules clau. Podeu incloure només articles amb certes paraules clau o excloure tots els articles amb determinades paraules clau (o ambdues coses!). I si voleu obtenir ingressos amb el vostre bloc automàtic, podeu afegir enllaços de referència / afiliació automàticament a les publicacions. També és una opció suprimir l’etiqueta “dofollow” dels enllaços d’un mateix canal.

I una part encara més impressionant sobre Feedzy és que està optimitzat per combinar amb les últimes tendències del mercat de WordPress. Es troba integrat amb Elementor i Gutenberg (per a la personalització front-end) i amb WordAI i SpinnerChief: dues eines que poden editar / reescriure les publicacions importades en un estil amigable per a les persones (en cas que no vulgueu utilitzar contingut duplicat a el vostre lloc).

I si el feed RSS escollit només ofereix fragments, Feedzy inclou una funció que us permet extreure el text complet.

�� Obteniu aquest complement si necessiteu un potent conjunt de funcions incrustades en una interfície lleugera. Tot i ser una solució òptima per als blocs personals, la recomanem als propietaris d’empreses que vulguin fer créixer els seus llocs web amb finalitats professionals i monetitzar la seva feina. Bonus: si us agraden els creadors de pàgines, aquest és un dels millors plugins de blocatge automàtic que trobareu.

2. WP RSS Agregador


WP RSS Aggregator - Agregació i curació automàtica i de contingut potent WP RSS Aggregator – Agregació i curació automàtica i de contingut potent

Autor (a): RebelCode

Versió actual: 4.17.5

Darrera actualització: 23 d’abril de 2020

wp-rss-aggregator.4.17.5.zip


88% de valoracions


60.000 + instal·lacions


WP 4.0 + Requereix

Preu: 0 $ + complements pagats

Com que és un dels millors plugins d’auto-blogging, WP RSS Aggregator és molt senzill de configurar i personalitzar. A part d’importar fonts il limitades de diverses fonts, podeu restringir les publicacions de feeds per data de publicació, el nombre d’elements per feed / importació. A més, podeu afegir URL i títol personalitzats del feed i decidir l’interval d’ordenació i processament.

Mentre que la versió gratuïta us permet incorporar fonts RSS amb un codi curt, hauríeu de pagar Feed per a publicacions del complement per iniciar realment l’auto-blogging i la importació d’elements de feeds com a publicacions, pàgines o tipus de publicacions personalitzades.

Amb el paquet de funcions avançades, també podreu importar el text complet, fins i tot si el canal RSS només inclou fragments. A més, podeu obtenir la possibilitat de filtrar els elements del feed per paraula clau (incloses les opcions que inclouen i exclouen):

wp rss agregador

Per evitar qualsevol impacte negatiu sobre el rendiment, WP RSS Aggregator també us permet definir la freqüència amb què importar contingut nou. I podeu afegir HTML fàcilment abans / després del contingut importat, a més de triar si acrediteu o no la font original.

�� Obteniu aquest complement si necessiteu una interfície amigable, però no us ve de gust dedicar-vos gaire temps a fer que funcioni.

3. WPeMatico RSS Feed Fetcher


WPeMatico RSS Feed Fetcher WPeMatico RSS Feed Fetcher

Autor (a): etruel

Versió actual: 2.6

Darrera actualització: 11 de maig de 2020

wpematico.zip


96% de valoracions


20.000 + instal·lacions


WP 4.1 + Requereix

Preu: 0 $ + complements pagats

En aquest complement, els feeds s’anomenen campanyes. Per tant, per crear feeds cal iniciar una campanya. El "Crea una campanya" la pàgina és realment interessant perquè ofereix moltes opcions que es mostren en barres i blocs de colors. El connector té tres tipus de publicacions: publicacions, pàgines i suports.

Una de les bones funcions de l’enfocament de la campanya és que podeu afegir diversos feeds a una sola campanya (en lloc d’haver d’afegir feeds per separat, com molts altres millors plugins d’auto-blogging).

Amb WPeMatico, podeu habilitar comentaris, pingbacks i trackbacks, la data de publicació del contingut original i eliminar automàticament els enllaços i les etiquetes HTML del contingut importat (que és molt útil si no voleu enllaços de correu brossa al vostre lloc).

Una altra característica agradable d’aquest complement és que teniu un munt d’opcions per planificar campanyes (dia laborable, mes, dia, hora i minut). I sempre podeu fer una pausa o restablir el recompte de publicacions quan vulgueu.

Cada campanya té moltes opcions per als suports que acompanyen el contingut importat: imatges, àudios i vídeos. Si voleu utilitzar una plantilla que no és proporcionada de manera predeterminada, podeu modificar, ordenar o afegir contingut addicional a totes les publicacions que es facin..

A part d’articles, el connector també té un YouTube Fetcher per a persones que vulguin importar vídeos en lloc de contingut escrit.

rss buscar fetx

�� Obteniu aquest complement si necessiteu flexibilitat quant a la varietat de contingut, les plantilles i la programació de temps (podeu definir l’eina per actualitzar-la / publicar-la a una hora i dia exactes).

4. CyberSyn


CyberSEO Lite (CyberSyn) CyberSEO Lite (CyberSyn)

Autor (a): CyberSEO.net

Versió actual: 6.18

Darrera actualització: 30 d’abril de 2020

cybersyn.zip


84% de valoració


10.000 + instal·lacions


WP 4.0 + Requereix

Preu: 0 dòlars

Pel que fa a les opcions gratuïtes, CyberSyn és un dels millors complements de blogging automàtic que trobareu.

Aquest complement és simple i lleugerament diferent dels esmentats anteriorment. Instal·leu-lo, configureu les vostres preferències (com en el cas d’algunes caselles) i només funcionarà. Podeu posar-lo al pilot automàtic (extreuran i publicaran els feeds per si mateix) o podeu fer-ho manualment quan necessiteu més control sobre els articles que es publiquen..

Per afegir els vostres feeds, només cal que aneu a CyberSyn -> RSS / Atom Syndicator -> copieu / enganxeu el feed -> Sindicat. Després de fer clic a Syndicate, s’obrirà una pàgina amb detalls i podreu configurar les vostres preferències relacionades amb el feed indicat.

Què podeu fer amb CyberSyn? Podeu extreure la versió completa d’un article (tal com es veu a la imatge següent), agrupar els feeds per categories, crear etiquetes, configurar l’estat i el número de la publicació, acceptar / rebutjar pings i comentaris dels usuaris, generar miniatures i fitxers adjunts (els les imatges s’emmagatzemaran localment), estableix el nombre màxim de paraules per a cada fragment i incrustarà els vídeos que hi ha a l’article original.

cibersínia

També inclou una característica única que us permet traduir els feeds importats mitjançant Google Translate o Yandex Translate, així com consultar els articles per duplicats i reescriure’ls amb diverses eines de filador amb què s’integren..

Una cosa meravellosa de CyberSyn és que pot importar molts tipus de contingut, incloses les taules CSV, documents HTML i fitxers JSON. Extreu diversos tipus de fonts com a fonts eBay, XML, vídeos de YouTube, Vimeo o Dailymotion, contingut de Yahoo, Flickr i molt més.

�� Obteniu aquest complement si voleu tenir la possibilitat d’extreure fonts RSS de text complet i importar articles de feeds com a publicacions de forma gratuïta. La majoria d’aquests complements d’auto-blogging cobren per aquestes dues funcions.

5. Tubs WP


Tubs WP Tubs WP

Autor (a): ThimPress

Versió actual: 1.33

Darrera actualització: 28 de desembre de 2018

wp-pipes.zip


88% de valoracions


3.000 + instal·lacions


WP 3.8 + Requereix

Preu: 0 dòlars

Aquest complement es refereix a les fonts com a canonades.

Amb ella, obtindreu una interfície visual senzilla on podeu triar obtenir el text complet en lloc d’excrets, retallar la introducció, filtrar per paraules clau, obtenir les imatges o mostrar la font original..

A l’entrada de destinació, podeu triar com mostrar els fluxos al vostre lloc web. Podeu modificar paràmetres com el títol, la trama, el fragment, el contingut, la data, les imatges, la categoria i la clau meta.

Un cop heu afegit totes les opcions, feu clic a Test This Pipe i una barra de progrés us mostrarà les publicacions que s’importen al vostre lloc (des d’aquí, podeu editar-les com a publicacions o pàgines pròpies). Els articles del feed també apareixeran en directe en publicacions del bloc.

wp pipes: millors connectors d'autoblogging per a wordpress

�� Obteniu aquest complement si la funció estètica (coneguda com la manera de mostrar les publicacions del vostre lloc) no és el vostre número més important. Si sou més d’una persona de fons que prefereix recopilar els articles pel seu propi interès (abans de publicar-los), només heu trobat la vostra eina.

6. Plugin automàtic de WordPress

plugin automàtic de wordpress

Preu: 30 dòlars

El complement automàtic de WordPress s’encarrega a la millor llista de connectors d’auto-blogging a causa del gran nombre d’opcions d’importació que té. Més enllà d’articles habituals, admet tota una varietat d’altres opcions: productes d’Amazon i Walmart, vídeos de YouTube, Vimeo i DailyMotion, imatges de Flickr i Instagram, subhastes eBay, publicacions de mitjans socials (tuits, pins, publicacions de Reddit i Facebook), classificats de Craigslist, contingut d’iTunes (com cançons, podcasts, aplicacions, llibres electrònics), cançons de SoundCloud i fins i tot articles Envato.

És a dir, un munt de coses daurades, especialment en els llocs web de nínxol.

Més enllà de l’opció de triar la font de contingut, teniu la possibilitat de filtrar el contingut (per autor, categoria, etiqueta), de manera que no haureu de publicar tot el que es publiqui a la font escollida..

plugin automàtic de wordpress

També teniu control sobre la plantilla de la publicació, l’estat, el tipus, el format i les imatges que voleu que el connector obtingui les publicacions. A més, el complement inclou opcions de reescriptura i traducció avançades; fins i tot substitueix automàticament paraules específiques si hi ha alguna cosa que voleu evitar esmentar al vostre lloc.

�� Obteniu aquest complement si teniu un negoci polivalent i esteu interessats a compartir contingut de les grans marques del món en pocs clics, l’eina té totes les fonts esmentades integrades, alhora que genera les seccions i categories de cada lloc web..

7. WP Crawler

rastrejador wp

Preu: 23 dòlars

WP Crawler és un altre complement flexible que es va crear per importar una gran varietat de contingut al pilot automàtic. Podeu publicar col·leccions de disseny de Dribble o Behance, llistes de productes d’Amazon o Alibaba, aparador fotogràfic de Flickr o Unsplash, aplicacions, publicacions socials basades en hashtags, temes de WordPress i molts altres recursos..

També és fàcil d’utilitzar. Tot el que heu de fer és afegir les vostres fonts, triar les opcions preferides i executar el rastrejador. Podeu obtenir les dades d’altres llocs web mitjançant els selectors i atributs HTML; a continuació, configureu l’estat, la categoria i el tipus de la publicació i comproveu si hi ha duplicats. El complement us permet extreure dades de fonts il·limitades.

Si no voleu que el rastrejador es publiqui de forma aleatòria, podeu programar-lo perquè funcioni una vegada per hora, dues vegades al dia, o diàriament.

�� Obteniu aquest complement si esteu buscant una interfície flexible i intuïtiva. Per flexibilitat, vull dir: 1) podeu publicar entre una gran varietat de fonts d’internet i tipus de contingut (inclosos els suports i plataformes socials); 2) podeu programar l’eina per publicar-la a l’hora que desitgeu; 3) només requereix uns quants passos per configurar-lo.

Aquesta és la nostra selecció dels millors complements d’auto-blogging per a WordPress. Alguna vegada has provat algun? I si creieu que hem perdut algun complement important, també ho fem saber! Som gent curiosa.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map