5 dels millors complements de revisió de WordPress … Revisats

5 dels millors complements de revisió de WordPress … Revisats

5 dels millors complements de revisió de WordPress … Revisats
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Els llocs web de revisió (que utilitzen plugins de revisió) s’han convertit en un element molt important a l’espai de comerç electrònic actual. En un dels seus estudis, MarketingLand informa que de 1.046 participants a l’enquesta, El 90 per cent admet que les seves decisions de compra són de fet influències de les revisions en línia.[1]


A més, segons una altra enquesta, el 79 per cent dels consumidors confieu en les revisions en línia tant com en les recomanacions personals.[2]

Aquestes són només dues de les raons per les quals llançar un lloc de revisió podria ser un projecte interessant per a tu per emprendre. Les estadístiques no són. Així, només per fer-ho una mica més fàcil …

5 dels millors complements de revisió de WordPress

Aquí teniu 5 dels millors complements de revisió de WordPress … revisats:

1. WP Product Review Lite

Els millors complements de revisió de WordPress # 1: WP Product Review

Aquest primer complement de revisió de WordPress ofereix moltes funcions fantàstiques per a una eina gratuïta. Podeu revisar els productes individuals i classificar els detalls diferents.

Cada producte té una llista de pros i contres, a més d’una caixa de descripcions generals.

També hi ha una opció per habilitar les revisions dels usuaris i després decidir si s’han de tenir en compte a l’hora de mostrar la qualificació final del producte.

Primer cop, fem un cop d’ull al tauler de configuració general d’aquest complement de revisió de WordPress:

Configuració de la revisió del producte WP

Aquests són els principals paràmetres que podeu passar primer abans d’escriure res. Com veieu, us correspon decidir si la vostra revisió del producte apareixerà abans o després del contingut principal de la publicació. A més, podeu triar si els usuaris poden participar en la votació i, si és així, quant importaran les seves valoracions. Podeu definir quants avantatges i contres voleu mostrar i també podeu canviar els colors, la tipografia i els paràmetres del botó de compra.

Aleshores, tot el que heu de fer és afegir una publicació nova, com normalment. A continuació, podeu afegir detalls de revisió de productes a la barra lateral de l’editor de blocs:

Opcions de publicació de revisió del producte WP

Això és el que el vostre producte es veurà a la portada després d’haver fet tots els canvis.

Exemple de revisió del producte WP

Aquestes són les valoracions de l’autor. Però aquest complement de revisió de WordPress també ofereix als vostres visitants la possibilitat de presentar els seus. Per tant, abans del quadre de comentaris, cada usuari tindrà l’opció de valorar prèviament totes les funcions que l’autor hagi definit. Només cal que activeu les ressenyes dels usuaris mitjançant la configuració del complement de què us parlava anteriorment.

Sembla, per exemple:

Comentari de producte de WP

La revisió del producte de WP és que és molt fàcil d’utilitzar i permet a l’autor i al visitant la possibilitat de parlar la seva ment sobre qualsevol producte..

Vés a WP Product Review Lite

2. Revisió del WP

revisió wp

Un altre complement de revisió de WordPress similar que us ajudarà a construir el vostre lloc molt ràpidament.

Aquest ofereix total llibertat al visitant. Tothom pot venir al lloc i deixar un vot.

Així mateix, WP Review calcula el vot mitjà en funció de les valoracions.

Aquest complement de revisió és molt fàcil d’utilitzar.

Després de la instal·lació, aneu a Configuració del tauler de WordPress i, a continuació, feu clic a WP Review. Aquí, podeu definir les vostres opcions predeterminades. Només hauríeu de fer-ho si feu servir els mateixos detalls per a tots els productes. Així que si creieu que la majoria dels vostres productes tenen característiques comunes, podeu establir-los allà mateix. D’aquesta manera, no caldrà repetir el procés per a cada producte que enumereu.

Configuració de revisió del WP

Després d’haver definit les opcions predeterminades, el que ve a continuació és encara més fàcil. Vés a la publicació a la qual vols afegir la teva ressenya i, exactament de la mateixa manera que amb el complement de revisió de WordPress anterior, trobaràs opcions específiques a la pantalla d’edició de publicacions. Si les opcions predeterminades no són suficients per a la publicació, podeu afegir més coses. A més, podeu triar entre tres tipus de valoracions: estrelles, punts i percentatges.

Quadre meta revisió WP

Vaig fer una prova ràpida amb punts amb l’esquema de colors predeterminat del connector. Aquí teniu el que sembla:

Exemple de revisió WP

Com veieu, el resum (podeu anomenar-lo com vulgueu) mostra la qualificació mitjana i una descripció si voleu dir alguna cosa més sobre el producte. Les classificacions dels usuaris no hi són de manera predeterminada (es poden activar).

Vés a WP Review

3. Últimes ressenyes


Últimes ressenyes Últimes ressenyes

Autor (a): Etoile Disseny Web

Versió actual: 2.1.28

Darrera actualització: 1 de maig de 2020

ultima-reviews.zip


84% de valoració


3.000 + instal·lacions


4.0.0 Requereix

Ultimate Reviews us ofereix dos codis breus o blocs: un per incloure ressenyes i un altre per afegir un formulari perquè els usuaris envien les seves pròpies ressenyes. Podeu utilitzar-ne un o tots dos segons les vostres necessitats.

Una vegada que instal·leu i activeu el complement, podeu anar al nou Ressenyes àrea del tauler de control de WordPress per configurar-la:

Configuració de comentaris finals

Aleshores, per afegir ressenyes a continguts individuals, primer haureu d’anar Ressenyes → Afegir novetat per crear una revisió nova:

Afegeix una ressenya nova

A continuació, podeu incorporar ressenyes mitjançant el codi curt del connector o el bloc dedicat. Aquí teniu el aspecte que apareix amb el bloc:

Bloc de revisió

Un cop hagueu publicat la publicació, veureu la vostra crítica al front-end del vostre lloc. Aquí teniu un exemple del que sembla:

Exemple de comentaris últims

La versió gratuïta és bastant bàsica, però la versió premium permet crear quadres de revisió més en profunditat amb més funcions i camps.

També podeu utilitzar un codi curt o un bloc separat per integrar un formulari que permet als usuaris enviar les seves pròpies ressenyes sobre els productes. Aleshores, podeu mostrar les revisions mitjançant el mateix mètode que heu vist anteriorment.

Vés a les últimes ressenyes

4. WP Ultimate Review


Wp Ultimate Review Wp Ultimate Review

Autor (a): Wpmet

Versió actual: 1.2.2

Darrera actualització: 29 de maig de 2020

wp-ultimate-review.1.2.2.zip


90% de valoració


5.000 + instal·lacions


WP 4.6 + Requereix

WP Ultimate Review és un nou complement de revisió de WordPress que inclou dissenys moderns.

Després d’activar el complement, podeu anar al nou Wp Opinions a la taula de comandaments de WordPress per configurar la configuració del complement.

Allà, podeu triar quins camps de revisió heu d’utilitzar i si voleu activar o no les ressenyes de comentaris dels usuaris:

Configuració de revisió final WP

Després d’ajustar-ne, podeu anar a la publicació individual, on voleu que aparegui el quadre de qualificacions. Hi ha algunes opcions addicionals que proporcionen més detalls que els vostres visitants poden voler veure en un comentari.

Quadre meta WP Ultimate Review

Això és el que sembla la casella de classificació final: podeu veure com té un disseny força modern:

Exemple de WP Ultimate Review

També podeu utilitzar un codi curt per integrar un formulari de qualificació d’usuaris, si voleu permetre les valoracions dels usuaris a les vostres pàgines de revisió.

Vés a WP Ultimate Review

5. Comentaris Valoracions


Comentaris Valoracions Comentaris Valoracions

Autor (a): PixelGrade

Versió actual: 1.1.6

Darrera actualització: 31 de maig de 2019

comentaris- valoracions.1.1.6.zip


80% de valoracions


10.000 + instal·lacions


4.9.0 Requisits

A diferència d’alguns altres complements, aquest complement està dirigit exclusivament als visitants. Poden deixar les seves valoracions mitjançant comentaris. Utilitzar aquest complement és un tros de pastís.

Aquí es mostra la pàgina de configuració, per exemple:

Configuració de la valoració de comentaris

I això seria tot. Simplement decidiu on voleu activar els comentaris dels usuaris i quin text heu d’utilitzar.

Anem a veure el que sembla en acció:

Exemple de valoracions de comentaris

Al final, si necessiteu un complement agradable i petit que permeti als vostres visitants votar mitjançant comentaris, aquest és molt eficaç.

Vés a les valoracions dels comentaris

Què en penseu d’aquests complements de revisió de WordPress? N’heu provat alguna? No dubteu en comunicar-nos si hi ha algun altre complement que hagi d’aparèixer a aquesta llista.

�� Bonus: aquí teniu una llista d’alguns complements essencials de WordPress de què poden beneficiar-se tots els llocs.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

-Referències: 1, 2.

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector