5 comparatius amb millors tipus de missatges personalitzats per a WordPress

Principals tipus de complements personalitzats per a WordPress


Amb tipus de publicació personalitzada, podeu convertir el vostre lloc web estàndard de WordPress en un sistema de gestió de contingut complet. A més d’això, els tipus de publicacions personalitzades també us permetran introduir alguna singularitat al vostre lloc i l’ajudareu a distingir-se de totes les altres.

En resum, quan es fa bé, els tipus de publicacions personalitzades ajuden a captar l’atenció dels vostres visitants i a millorar la seva experiència de lectura global.

Què són els tipus de publicació personalitzada i com es poden crear?

Comencem per publicacions i pàgines. Són els dos tipus de contingut més utilitzats a WordPress.

D’aquesta manera, un tipus de publicació personalitzada és el tipus de contingut que podeu crear i personalitzar tu mateix.

 • Per exemple, un músic pot necessitar una pàgina per als seus àlbums de música o llistes de reproducció. Els tipus de publicació personalitzats són perfectes per a això.
 • D’altra banda, un lloc web per a un restaurant pot necessitar una pàgina que mostri el menú. De nou, tipus de publicació personalitzada. Els escenaris possibles són molts …

Hi ha dues maneres principals de crear tipus de publicació personalitzades:

Podeu fer-ho per codi o amb plugins.

Si ets desenvolupador i saps afegir les teves publicacions personalitzades, és bo per a tu! Però no serà un problema si no entreu en les coses tècniques tant. Hi ha molts complements de WordPress que poden fer-ho.

Sense més preàmbuls, anem a veure els 5 principals plugins personalitzats de tipus de publicació per a WordPress:

Els millors complements personalitzats de tipus de publicació per a WordPress

1. Interfície d’usuari de tipus de publicació personalitzada

Interfície d'interès personalitzada de tipus personalitzada

 • Permet crear i configurar els vostres tipus de publicació i taxonomies personalitzades.
 • Permet adjuntar taxonomies integrades i personalitzades als tipus de publicació.
 • Inclou amb l’etiquetatge avançat per als tipus de publicació.
 • No gestiona la visualització dels nous tipus de publicacions i taxonomies. Això, heu de fer vosaltres mateixos.

Un dels complements més populars per a publicacions i taxonomies personalitzades al directori oficial de complements, la interfície d’interès personalitzada de tipus de missatges ofereix una sèrie d’opcions i funcions excel·lents de forma gratuïta.

Aquest complement és molt fàcil d’utilitzar. Després d’instal·lar-lo, obtindreu un bon quadre de comandament amb el qual es poden trobar fàcilment totes les opcions i funcions del complement.

El complement us permet crear nous tipus de publicació, noves taxonomies corresponents i, a continuació, editar els tipus de publicació que ja teniu al vostre lloc.

Una altra cosa agradable d’aquest complement és que podeu importar una publicació personalitzada que ja teniu en un altre lloc. A més, exportar la vostra també és una opció.

L’únic inconvenient del complement és que NO gestionarà la visualització de tipus de publicació registrada ni de taxonomies en el tema actual. Només els registrarà.

2. Tipus de publicació personalitzats WCK i creador de camps personalitzats

Creador de tipus personalitzats de WCK i creador de camps personalitzats

 • Inclou de forma gratuïta els tipus de publicació personalitzada, les taxonomies i els camps.
 • Ofereix els tipus de camp següents: editor WYSIWYG, càrrega, text, textarea, selecció, caixa de verificació, ràdio, número, HTML, selector de temps, telèfon, selecció de moneda, seleccionador de colors, encapçalament.
 • Us permet utilitzar camps de repetició i grups de repetidors.
 • Permet connectar els tipus de publicació amb les taxonomies personalitzades.

Un complement gratuït de WordPress que funciona de manera senzilla i proporciona una interfície intuïtiva. És bo que pugueu actualitzar a la versió premium si necessiteu funcions ampliades pel que fa a tipus de publicacions personalitzades.

Per afegir un nou tipus de publicació és fàcil. Vés a WCK al menú de tauler i fes clic a Creador de tipus de publicació. Allà, només heu de passar algunes configuracions per tenir el vostre contingut personalitzat a punt. Un cop creeu una entrada nova, apareixerà com un element de menú independent al tauler de control, des d’on el podeu personalitzar més.

Amb la versió gratuïta del complement WCK també podeu crear taxonomies personalitzades, camps i caixes meta, que podeu enllaçar perfectament amb els tipus de publicació personalitzats..

Per obtenir més funcionalitats com les pàgines d’opcions i els tipus de camp addicionals personalitzats, cal actualitzar a la versió premium, que comença a partir de 49 dòlars.

3. Podes

beines

 • Permet crear i configurar els vostres tipus de publicació i taxonomies personalitzades.
 • Permet crear pàgines de configuració personalitzada i tipus de contingut avançats.
 • Podeu ampliar els tipus de contingut existents.
 • Podeu utilitzar diversos tipus de camp, a més de crear-ne el vostre.
 • Interfície moderna i fàcil d’utilitzar.
 • Ofereix integració amb altres complements com Polylang, WPML, Tabify Edit Screen, Columnes d’administració de Codepress, Formes de gravetat, etc..

Pods és un altre complement gratuït fàcil d’utilitzar per a tipus de publicació personalitzats, taxonomies i camps.

Destaca per la seva interfície d’usuari original i pel procés complet que heu de passar en utilitzar el connector. L’experiència és més que un procés similar a l’assistent, en lloc d’un entorn similar al tauler.

Pods utilitza una cosa anomenada "beines" (sorpresa, sorpresa) per organitzar tots els tipus de publicació i les taxonomies personalitzades que creeu amb el connector.

El complement també us permet crear pàgines de configuració personalitzada i, fins i tot, tipus de contingut avançat (els que no utilitzen les taules de WordPress predeterminades a la base de dades, sinó que en creen les seves). També podeu ampliar els tipus de contingut existents, taxonomies, suports, usuaris i fins i tot comentaris.

4. Tipus d’eines

Tipus d’eines

 • Té una interfície moderna i amable.
 • Porta una pantalla de tipus d’entrada frontal, que us permet crear plantilles i formularis propis.
 • Inclou amb validació d’entrada incorporada.
 • Podeu configurar grups de camp repetits.
 • Permet connectar-vos entre diferents tipus de publicacions (estructures similars als pares).

Aquesta és la contrapart premium de les opcions anteriors. A més de l’assistència ràpida, també obtindreu la publicació front-end – una funció que us facilitarà la visualització de contingut personalitzat al front-end. Podreu dissenyar plantilles, llistes i arxius de manera que els vostres tipus de publicacions personalitzades semblin atractius per als vostres visitants.

Una altra de les funcions que ofereix Toolset és la validació d’entrada incorporada. Quan algú omple un camp, veurà un avís si el text és incorrecte o incomplet. La gent no podrà avançar sense omplir la resposta adequadament.

A més, podeu definir grups de camp repetits i connectar tots els tipus de publicació que vulgueu.

5. Creador personalitzat de tipus de publicació

fabricant personalitzat del tipus de publicació

 • Permet crear i configurar els vostres tipus de publicació i taxonomies personalitzades.
 • Interfície fàcil d’utilitzar.
 • Permet accedir a tots els tipus de publicació personalitzada i taxonomies registrades.
 • No gestiona la visualització dels nous tipus de publicacions i taxonomies. Això, heu de fer vosaltres mateixos.

Aquest complement és molt més senzill que els altres d’aquesta llista. Però, proporciona totes les funcionalitats obligatòries dels tipus de publicació personalitzada que necessitaves en la majoria de les situacions. Hi ha dues seccions principals en aquest complement: Tipus de publicació i Taxonomies.

No cal que tingueu habilitats de codificació per utilitzar aquest complement i tot està disponible mitjançant una interfície útil. També us mostrarà tots els altres tipus de publicacions personalitzades que ja heu registrat al vostre lloc (fins i tot les que no s’han creat mitjançant aquest complement).

En general, una solució fàcil i fàcil d’utilitzar per a què fa.

Heu provat algun d’aquests complements? Quina va ser la teva experiència amb ells? 

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map