4 millors solucions per a còpia de seguretat de diversos llocs de WordPress

Esteu buscant una solució per ajudar-vos a fer còpies de seguretat de diversos llocs de WordPress? ������


Les còpies de seguretat són fonamentals. Però si gestioneu una xarxa de llocs, costeu temps d’haver-vos d’iniciar sessió a cada lloc cada vegada que vulgueu comprovar el seu estat de còpia de seguretat o executar una còpia de seguretat manual..

Per sort, hi ha algunes eines fantàstiques que, després d’un procés d’instal·lació única, us permeten gestionar les còpies de seguretat de tota la xarxa de llocs des d’un quadre de comandament unificat.

En aquesta publicació he explicat quatre dels millors plugins que us ajuden a fer-ho. Dos són complements dedicats de còpia de seguretat, mentre que els altres dos són eines per ajudar-vos a gestionar tots els aspectes de diversos llocs.

Còpia de seguretat de diversos llocs de WordPress

Quatre millors solucions per fer còpies de seguretat de diversos llocs de WordPress

A continuació, es mostren els quatre complements que analitzarem: seguiu llegint per obtenir una mirada senzilla sobre com utilitzar cada eina per fer còpies de seguretat de diversos llocs de WordPress.

Connectar
Opció gratuïta?
Emmagatzematge al núvol?
Preu per PRO **
BlogVault❌ *$ 199 / any per 5 llocs
GestionaWP$ 120 / any per 5 llocs
Càpsula WP Time❌ *$ 99 / any per 10 llocs
MainWPGratuït

* Ambdues ofereixen una prova gratuïta sense necessitat de targeta de crèdit.
** El pla més barat que suporta diversos llocs.

1. BlogVault

BlogVault us ajuda a fer còpies de seguretat de diversos llocs de WordPress

BlogVault és un popular complement de còpia de seguretat d’emmagatzematge en núvol que fa una còpia de seguretat automàtica del vostre lloc de WordPress en una ubicació segura i fora de lloc.

Un cop connecteu el vostre lloc a BlogVault, podreu gestionar les seves còpies de seguretat des de la interfície del BlogVault al núvol. Si teniu diversos llocs connectats al vostre compte de BlogVault, podeu veure tots els llocs des d’aquest mateix pla.

Però BlogVault és més que simples còpies de seguretat: també us pot ajudar a crear llocs d’escenificació, migrar el vostre lloc i restaurar-los quan calgui.

Si teniu una botiga WooCommerce, també us agradarà les funcions de còpia de seguretat WooCommerce dedicades de BlogVault que us permeten fer una còpia de seguretat dels canvis a la vostra botiga en temps real..

⚙️ Com es fa una còpia de seguretat de diversos llocs de WordPress amb BlogVault

Per començar amb BlogVault, primer haureu de fer-ho registra’t per a un compte de BlogVault.

A partir d’aquí, BlogVault us demanarà que introduïu l’URL del primer lloc que voleu afegir:

Afegeix un lloc a Blogvault

Aleshores, us donarà un complement per descarregar i instal·lar-lo en aquest lloc. Un cop fet això, podreu gestionar les còpies de seguretat del lloc des del tauler de comandament BlogVault del núvol:

Tauler de còpia de seguretat de BlogVault

Ara, per la màgia: si voleu fer còpies de seguretat de diversos llocs de WordPress per l’assumpte d’aquesta publicació, veureu una llista de tots els vostres llocs al tauler principal de BlogVault, juntament amb les icones per ajudar-vos a gestionar cada lloc.

Com fer còpies de seguretat de diversos llocs de WordPress a BlogVault

Per gestionar cada lloc amb més detall, podeu fer clic per accedir al tauler de control del lloc.

�� Preu i detalls

Excloent el pla d’un sol lloc, BlogVault ofereix tres opcions de preus per ajudar-vos a fer còpies de seguretat de diversos llocs de WordPress:

 • Negoci petit – fins a 5 llocs Facturat a $ 199 per any.
 • Desenvolupadors – fins a 20 llocs. Comença en 49 dòlars al mes o 490 dòlars per any.
 • Agència – contacteu amb BlogVault per obtenir els preus per a més de 20 llocs.

Si voleu provar BlogVault, podeu registrar-vos a una prova gratuïta: no cal la targeta de crèdit.

�� Vés a BlogVault

2. GestionaWP

GestionaWP

ManageWP és una eina popular per gestionar diversos llocs de WordPress que hi havia adquirida per GoDaddy el 2016, tot i que GoDaddy encara dirigeix ​​l’empresa per separat.

Amb ManageWP, obté un quadre de comandament de núvol únic des del qual podreu gestionar diferents aspectes de tots els llocs que us connecteu amb el connector ManageWP. Un d’aquests aspectes és el de les còpies de seguretat.

ManageWP us permet fer una còpia de seguretat de diversos llocs de WordPress al núvol mensualment de forma gratuïta. O bé, si esteu disposats a pagar, l’opció de còpia de seguretat premium us permet:

 • Executeu còpies de seguretat sota demanda segons sigui necessari.
 • Trieu la freqüència preferida per fer una còpia de seguretat dels vostres llocs cada hora.
 • Pengeu-lo al vostre proveïdor d’emmagatzematge en núvol, inclòs Amazon S3 i Google Drive.

⚙️ Com es fa una còpia de seguretat de diversos llocs de WordPress amb ManageWP

Per començar, haureu de registrar-vos per a un compte ManageWP gratuït. A continuació, podeu afegir un lloc web des de la interfície ManageWP:

Afegiu un lloc web a ManageWP

Aleshores, haureu d’instal·lar el document Complement ManageWP Worker a tots els llocs que vulgueu gestionar i introduïu la clau de connexió des del connector del tauler de control de ManageWP.

Un cop fet això, podeu gestionar la configuració de còpia de seguretat d’aquest lloc des del tauler de control del núvol de ManageWP:

Configuració de còpia de seguretat de ManageWP

A mesura que afegiu més llocs, veureu tots aquests llocs al tauler de control de ManageWP. Des d’allà, podeu filtrar llocs amb còpies de seguretat actives i passar-los sobre un lloc per visualitzar-ne les còpies de seguretat:

Com fer còpies de seguretat de diversos llocs de WordPress a ManageWP

�� Preu i detalls

El servei principal ManageWP és 100% gratuït. Inclou funcions bàsiques de gestió del lloc, així com una còpia de seguretat automàtica mensual a l’emmagatzematge en núvol de ManageWP.

La versió gratuïta ho fa no ofereu còpies de seguretat sota demanda o us permetrà fer còpies de seguretat amb més freqüència. Per això, haureu de fer falta la funció de còpia de seguretat Premium que costa 2 dòlars mensuals per lloc. També hi ha un paquet que ofereix còpies de seguretat premium per a 100 llocs web per només 75 dòlars.

Si voleu fer una còpia de seguretat del vostre proveïdor d’emmagatzematge en núvol preferit, hi ha un cost addicional de 0,13 USD per GB.

�� Vés a ManageWP

3. Càpsula WP Time

Càpsula WP Time

Com BlogVault, WP Time Capsule és una eina que us ajuda a fer una còpia de seguretat dels vostres llocs de WordPress a l’emmagatzematge de núvol fora del lloc mitjançant còpies de seguretat incrementals en temps real..

Si utilitzeu càpsula WP Time en diversos llocs de WordPress, obtindreu un quadre de comandament únic on podeu veure i gestionar les còpies de seguretat de tots els vostres llocs..

Podreu:

 • Comprova l’estat de còpia de seguretat
 • Vegeu la darrera vegada que es va fer una còpia de seguretat d’un lloc

També podeu copiar la configuració de còpia de seguretat d’un lloc i aplicar-los a altres llocs que esteu gestionant.

WP Time Capsule també inclou altres funcions útils com ara llocs d’escenificació, restauracions parcials, migracions de llocs i còpies de seguretat en temps real per a WooCommerce.

Quan la càpsula WP Time difereix de BlogVault és que us permet triar el vostre proveïdor d’allotjament en núvol. Així que en lloc d’integrar l’allotjament en núvol al servei, WP Time Capsule només es connecta al proveïdor d’allotjament en núvol que preferiu, amb opcions com:

 • Amazon S3
 • Dropbox
 • Google Drive
 • Wasabi

⚙️ Com es fa una còpia de seguretat de diversos llocs de WordPress amb càpsula WP Time

Per començar, haureu de registrar-vos en un compte de càpsula WP Time.

Aleshores, us demanarà que afegiu el vostre primer lloc:

Inscripció a la càpsula WP Time

A partir d’aquí, haureu d’instal·lar el complement gratuït de la càpsula WP Time des de WordPress.org. Aleshores, durant el procés de configuració del tauler de control de WordPress, podreu triar a quina aplicació d’emmagatzematge al núvol us connecteu:

Afegeix un lloc nou

Si voleu gestionar les còpies de seguretat de diversos llocs, podeu fer-ho des del tauler de comandament del núvol de WP Time Capsule.

Allà, podreu veure l’estat de còpia de seguretat de cada lloc. I si feu clic a la icona de l’engranatge, també podeu restaurar ràpidament un lloc:

Com fer còpies de seguretat de diversos llocs de WordPress amb càpsula WP Time

La càpsula WP Time també us indicarà si hi ha algun problema amb la còpia de seguretat d’un lloc mitjançant les icones de la llista de llocs web.

�� Preu i detalls

Si voleu provar-ho, WP Time Capsule ofereix una prova completa de 30 dies sense necessitat de targeta de crèdit.

Després d’això, haurà de pagar. Una opció molt suculenta, però, és que WP Time Capsule ofereixi un pla de vida. Tot i que el cost inicial és car, no caldrà pagar despeses en curs (més enllà dels costos d’emmagatzematge):

 • Negocis – 2 llocs. 49 $ per una llicència d’un any o 149 dòlars per una llicència de per vida.
 • Autònom – 10 llocs. 99 $ per una llicència d’un any o 299 dòlars per una llicència de per vida.
 • Agència – Llocs il·limitats. 199 $ per una llicència d’un any o 699 dòlars per una llicència de per vida.

I recordeu-ho, també necessitareu el vostre propi emmagatzematge al núvol. En funció de la mida / nombre dels vostres llocs, potser haureu de pagar per això, però l’emmagatzematge al núvol és bastant barat.

Per exemple, si utilitzeu Amazon S3, només podreu pagar 0,023 dòlars per GB per accés poc freqüent.

�� Vés a la càpsula WP Time

4. MainWP + el vostre complement de còpia de seguretat preferida

MainWP

Igual que ManageWP, MainWP és una eina universal per gestionar diversos llocs de WordPress.

Tot i que, si MainWP és únic, és que us permet utilitzar el vostre propi complement de còpia de seguretat de WordPress preferit … simplement facilita l’ús d’aquest complement de còpia de seguretat en diversos llocs.

Hi ha una gran quantitat d’extensions gratuïtes i premium per a la majoria dels complements de còpia de seguretat populars.

Algunes de les extensions disponibles inclouen:

 • UpdraftPlus (gratuït)
 • BackUpWordPress (gratuït)
 • BackWPup (gratuït)
 • Càpsula de temps (29 $ / any)
 • Còpia de seguretat de WPvivid (gratuïta)
 • BackupBuddy ($ 29 / any)

Encara podreu aprofitar la configuració de còpia de seguretat de cada complement individual. Per exemple, podeu utilitzar UpdraftPlus per fer còpies de seguretat de diversos llocs de WordPress a ubicacions d’emmagatzematge de núvol fora de lloc com ara:

 • Amazon S3
 • Google Drive o Google Cloud
 • Dropbox
 • Etc.

Les funcions exactes depenen del complement de còpia de seguretat que decidiu sincronitzar amb MainWP.

Una altra cosa destacable sobre MainWP és que, a diferència de ManageWP, MainWP és allotjament 100% autònom (més sobre un segon).

⚙️ Com es fa una còpia de seguretat de diversos llocs de WordPress amb MainWP

Per començar, haureu de crear un lloc fresc de WordPress i instal·lar el complement de tauler de tauler principal de WordPress.org. Aquesta instal·lació de WordPress actuarà com a tauler de comandament des del qual podeu gestionar les còpies de seguretat de tots els altres llocs. També hauràs de fer-ho instal·leu l’extensió MainWP del vostre complement de còpia de seguretat preferida:

Assistent de configuració de MainWP

Haureu de crear un compte MainWP per utilitzar l’extensió de còpia de seguretat, però és gratuït crear un compte.

Un cop hàgiu configurat el complement del tauler de tauler de MainWP, haureu d’instal·lar-lo Plugin principal de MainWP a tots els llocs en viu en què vulgueu gestionar les còpies de seguretat. Aquesta connecta els vostres llocs web al tauler de control que heu creat al pas anterior.

Voleu assegurar-vos que també heu instal·lat el complement real de còpia de seguretat que voleu utilitzar. Per exemple, si heu instal·lat l’extensió MainWP UpdraftPlus al lloc del tauler de MainWP, assegureu-vos que teniu UpdraftPlus instal·lat a cada lloc de WordPress en viu..

A continuació, podeu gestionar les còpies de seguretat de tots els llocs secundaris de l’àrea UpdraftPlus del tauler de pla principal. Podreu:

 • Feu una còpia de seguretat manual d’un lloc específic d’una llista de tots els vostres llocs amb UpdraftPlus
 • Veure totes les còpies de seguretat programades
 • Veure totes les còpies de seguretat existents

Com fer còpies de seguretat de diversos llocs de WordPress amb MainWP i UpdraftpLus

�� Preu i detalls

El connector principal MainWP és 100% gratuït i la majoria dels complements de còpia de seguretat també són gratuïts.

L’únic que potser haureu de pagar és el propi complement de còpia de seguretat. Per exemple, si voleu accedir a les funcions premium UpdraftPlus, haureu de comprar la versió premium de UpdraftPlus.

Dit això, probablement la majoria de llocs s’aconsegueixin bé amb totes les opcions gratuïtes, cosa que fa que aquesta configuració sigui una de les formes més assequibles de fer còpies de seguretat de diversos llocs de WordPress.

�� Vés a MainWP

�� Quina és la millor solució per fer còpies de seguretat de diversos llocs de WordPress?

A continuació, es mostren les quatre eines que hem cobert que us ajuden a gestionar les còpies de seguretat de diversos llocs:

Connectar
Opció gratuïta?
Emmagatzematge al núvol?
Preu per PRO **
BlogVault❌ *$ 199 / any per 5 llocs
GestionaWP$ 120 / any per 5 llocs
Càpsula WP Time❌ *$ 99 / any per 10 llocs
MainWPGratuït

* Ambdues ofereixen una prova gratuïta sense necessitat de targeta de crèdit.
** El pla més barat que suporta diversos llocs.

Per tant, … que és la millor eina per a vosaltres?

Bé, la resposta exacta depèn de les vostres necessitats, i totes aquestes eines tenen alguna cosa a oferir de diferents maneres.

Però si estàs buscant una recomanació general, BlogVault és un lloc ideal per començar.

Està dedicat al 100% a còpies de seguretat, cosa que és fantàstica si no voleu les funcions de gestió completa del lloc que ofereixen ManageWP i MainWP. A més, és molt senzill d’utilitzar perquè l’emmagatzematge al núvol està integrat.

Només us heu registrat, instal·leu el complement i les vostres còpies de seguretat actives. Repetiu això per a cada lloc. Aleshores, podreu gestionar tots aquests llocs des del tauler de comandament de BlogVault.

Tens alguna pregunta sobre com gestionar còpies de seguretat de diversos llocs de WordPress? Feu-nos-ho saber als comentaris!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map